- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz cskamacska #57974 üzenetére
Arra hivatkozok, amit találok. Főleg magyarul.
Mert szerinted a betervezett, beígért 3-ik epizódot nem tudták volna időre elkészíteni? Vagy 1-2 évvel később? Normálisan lezárni ezt az epizódikus dolgot? Amitől ők maguk elvoltak ájulva, hogy ez a jövő?
Azóta már egy minőségi következő részt is összedobhattak volna. Volt rá 5-6 évük.
Szóval az a lényeg, hogy amit már régóta beígértek (3. epizód), az nem jön.
Ezt most találtam.
Úgyhogy nem mostanában követelik az emberek az új részt, hanem 2007 óta. Ha már azt nyilatkozták, hogy addigra befejezik. Erre emlékszem is, nagyon hangoztatták, hogy nem kell sokat várni az Ep. 3-ra, miután megjelent a 2.
Ráadásul a hagyományos kiegészítő lemez már ezer éve nem divat, a Half-Life-hoz volt (Blue Shift, Opposing Force), a HL 2-höz nem volt. Csak utána az epizódok.Ha már itt járunk egy kiadó/játékfejlesztő az első és nagyon sikeres IP-jét hagyja parlagon heverni. Dícséretes, hogy közben csináltak sok mást. De egyik sem Half-Life.
Nem, nem lenne jó az EA way , hogy 1-2 évente egy új rész, de legalább 3-4 évente lehetne. DLC sem kell hozzá, csak egy normális rész.
-
-
sagem
addikt
-
-
How to Survive-ban profi valaki? Elakadtam, a nyillal jelolt reszhez kene eljutni, de az objectivesben sincs listazva + passzolom hogy kell atjutni a barikadon. Most kaptam meg a robbano molotov koktelt, de vagy benan dobtam, vagy semmi hatasa nincs a torlaszra. Egy kis helpet megkoszonnek.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
sagem
addikt
Ööö korábban úgy olvastam, hogy a Valve már régóta dolgozik az új Source motoron, s amiket felsoroltál azoknak valszeg lesz is folytatása ha egyszer elkészül a motor (a legtöbbje ugye online játék, ami passzol Gabe elképzeléseihez )
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Csak az az érdekes hogy a g2a-n fiók nélkül lehet vásárolni akkor kinek reflinkeztem én pl , akinek sose volt ott fiókja? Egyedül az email cimet kéri utána a paypalra dob és elküldi a kulcsot a megadott email cimre. Gamersgate-n pl tudom hogy ha bejelentkezek működik a reflink és pár százalékot ad (fiók szintjétől függően) ha valaki az én linkemről vásárol. De ott se izgat ez mert meghveszem ami kell nem vagyok rászorulva erre a filléreskedésre. eleve közösköüdni se szeretek groupbuy meg a többi hülyeség nem nekem való..
[ Szerkesztve ]
-
válasz djculture #57987 üzenetére
A reflink az az, amikor ha valaki rákattint, és utána vásárol valamit azon az oldalon, akkor részesedsz a vásárlásból (vagy valaki más, mert lehet, hogy más reflinkjét másolod be). Ennél a linknél gyönyörűen látszott, mert rákattintás után még ki is írta a link végén, hogy reflink=...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Arkennys
addikt
válasz Agyzuzo #57973 üzenetére
Én is beszéltem vele egyszer kétszer, bár én azért, mert egy rendelt könyvet nem küldtek el.
Könyvileg nekem is marha sok van, de sajnos nem a teljes. De azért gyűjtögetek. KJK könyvek szintén majdnem a teljes sorozat van, King könyvből szintén. Úgy látom hasonló az érdeklődésünk könyvileg
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
djculture
félisten
Mondjuk nekeméppenséggel nincs is fiókom ott és bármit belinekelek arról oldalról az már reflink..
Emiatt kaptam figyelmeztetést is. Nem tudom mit tudtam reflinkelni ezt azóta se értem. Valaki megmagyarázhatná mit kell nézni a linken vagy kitörlni belőle mert hardvertechnikusként ehhez nem értek..
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
szerintem is azért nem jönnek a 3. részek mert azokat majd új enginere írják. A kérdés mitől lenne új egy engine. 2vel elég sok új dolog jött, valahogy nem érezem azt hogy lenne annyi érdekes újdonság hogy egyhamar legyen belőle vmi. Talán majd ocolus riftre építve és hl3 mellé adnak egy ingyen riftet :-)
-
Mate
nagyúr
válasz Polllen #57979 üzenetére
Tegnap néztem, hogy mikre lehet beváltani a pontokat uplay-en
pl. Új splinter Cell: 10 pont egy asztali háttérkép, 20 pont-ért kis ledek az egyik ruhára és 200 000 dollár ingame pénz. 30 és 40 pontért pedig két páncél.
Far cry 3: 10 pont háttér, 20 pont tetoválás csomag, 30 pont egy új fegyver 40 pontért pedig egy extra küldetés.
FC3 Blood dragon: 5 pont háttér, 3 egyenként 10-10 pontba kerülő zene és 15-ért szintén muzsika.Tehát uplaynél 1-2 jó cuccra is beválthatóak a pontok, bár 90% semmit sem ér.
De hogy ideillő hsz-é varázsoljam.
Ha van pl. FarCry 3-am steam-en, ami ügye hozzáadódik uplay-hez is, akkor ha pontokból valamit feloldok uplay-ben azt meg kapom stem-ből indítva, ügye?
Most nézem, hogy ez az eredeti játékok-best buy topic. Mi a fenéért itt beszélgetünk erről?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz djculture #57981 üzenetére
Mingya visszarakja a kollega a hsz-t reflink nelkul.
ollie: ez gyors volt, csak neztem hogy mínusz innen egy hsz, frissités után a másik is hopp, eltunt.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
djculture
félisten
válasz Garada #57980 üzenetére
Engem se vertek még át ott, de ilyet ne írj mert mindjárt jön cskamacska a google térképes szövegével hogy látszik ott hogy egy sufni kulcsbót..
Szerk: Annyira nem is olcsó amúgy , vannak sokkal szürkébb sufnis bótok is negyed árral de ott meg is járhatja az ember a kulcsokkal..
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz kriszpontaz #57969 üzenetére
Ezekből a pontokból mit szeretnél vásárolni? Mármint origin pontok, mert most kb. sztem semmire sem jók.
Uplayen legalább be lehet váltani az ottaniakat, de itt még nem találtam semmit, amire jó lenne.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Garada
őstag
Pontosan így van bár én rettentően örülnék ha mindenből lenne 3. rész
-
Mate
nagyúr
Az is lehet, hogy source motor-ra már nem akarják megcsinálni. Ha viszont megcsinálják a hl3-at egy új motorra, akkor egyből a nyakukon fognak lógni, hogy mikor jön az új CS, TF3, Portal 3, Left 4 Dead 3 (Jé de érdekes, hogy a legnagyobb sorozataik megálltak 2-nél (Dota 3-t kihagytam)
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #57975 üzenetére
A half life 2 lost coast tech demó azért mai napig üt.. Emlékszem annak idején nem tudtam játszani mert a piacon lévő megfizethető kártyák kínlódtak vele rendesen volt, volt vagy 10fps full hd-ben 7600gt-vel ha minden maxra rakott az ember.. Az elején az öreg mire odaért az emberhez kitépte a haját olyan lassú volt..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mai szivárogtatós világban tudnánk róla, ha készülne valami... de nem sok hír jön a dologról így kétlem.
Lehet van valami skicc vagy vázlat, esetleg tervek a háttérben, de maga játék nagyon messze lehet.Addigis a Titanfall ott lesz mint Source motoros játék, kiderül mire képes ma a motor (igaz módosított).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cskamacska
addikt
Ugye te most nem egy Blikk cikkre hivatkozol? Mert szerintem igen.
Megjelent egy írás, ami a Valve belső felépítésével és szerveződésével foglalkozik. Erre a gémerbulvár meg ráugrott, hogy nem lesz HL3, meg azért nem lesz, mert mostantól csak multi játékokat fognak csinálni mert a népek azt akarják. Ami önmagában akár igaz is lehet, csak éppen az eredeti blogposztból nem következik.Mostanában egyre hangosabb a folytatásokra nevelt gémerek hangja. Mert a multik bezony ránevelték őket, hogy ha valami kicsit is sikeres, abból minimum 5 részes frencsájz lesz, és punktum.
Pedig NEM kell folytatás, ha nem tudják megcsinálni rendesre. A HL folytatást várók szája is még szélesebb volna, ha valami izét kapnának FPS műfajt újradefiniáló csodacsacsi helyett.Pedig az EA biztos szívesen csinálna nekik Half-Life sorozatot négyet is. Évente kettőt.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Agyzuzo
addikt
'83-as vagyok, Káosz könyvek 90-től jelentek meg ha jól emlékszem. Sokból első kiadásom van. Legjobb mikor a végén ilyen beírások vannak hogy kedves vásárlóink, az ÁFA bevezetése miatt sajnos jövő hónaptól kénytelenek leszünk árat emelni.
Egyébként elég nagy könyvbuzi vagyok, általános 4. osztályos koromra már kivégeztem az összes addig megjelent Stephen King könyvet, Valhalla könyveket, Cherubion könyveket... Plusz a híres Kaland-Játék-Kockázat széria is itt figyel. A Steam előtt más library-ra gyúrtam.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
SityiSXT
őstag
A Bioware pont nem Origin pont. Ott a képen is, amit linkeltél.
-
magitor
csendes tag
Szerintem itt sem működik. Az egyik Origin a másik Bioware pont a kettő nem ugyan az sajnos.
-
kriszpontaz
veterán
válasz cskamacska #57866 üzenetére
Arra gondoltam, hogy minden olyan játéknál kapsz pontokat, amiben vannak Achivementek. Pl. BF3-ban az acsikkal összegyűlt ~650 pont, ebből a Mass Effect DLC-ket is ki tudom váltani, de gyűjthetek pontokat azzal is ha szimplán a Mass Effect vagy Dead Space 3 Achivementeket csinálok meg. Nem tudtam hogy pénzért is lehet venni, de szerintem egyszerűbb játékkal megszerezni és unlockolni.
BF3ban szerzett pontok (900 pont gyűjthető összesen):
Dead Space 3-ban összegyűjthető pontok:
Mass Effect 2 unlockolható DLC-k:
Ezekre gondoltam, persze ez az unlockolósdi nem működik a Dead Space 3-nál, viszont a Mass Effect 3-nál igen.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Arkennys #57959 üzenetére
A teljes széria itt figyel a polcomon hiánytalanul (Káosz világa = instabuy).
Emlékszem anno még Nemes Istvánnal is több ízben beszéltem telefonon, meg levélben (igen, sima postai levélben ), hogy mikor jön már a következő rész... Ez se most volt.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
reelc
veterán
Mert Gabe szerint az emberek az online játékokkal akarnak játszani.
Pedig annó hogy istenítették az epizódikus modellt. A játékos hamarabb kap tartalmat, meg blabla, ez a jövő. Csakhogy sok éve az epizódok összementek, és DLC-nek hívják őket.
A TellTale, meg 1-2 indie használja az epizódikus formátumot a mai napig is.
A lényeg az, hogy a 2007-es Episode Two óta nincs semmi Half-Life. Ha a Steam nem lenne sikeres, akkor biztos lenne már pár új része. -
reelc
veterán
válasz Arkennys #57963 üzenetére
Igen, egy sikeres első rész után talán egy szabadabb folytatás jöhetett volna.
Ráadásul Nemes István támogatta a projektet.Nekem a Morrowind a nagy kedvencem. Rengeteget játszottam vele pár évvel a megjelenése után. Akkoriban nem is tudtam, hogy vannak MODok hozzá, tetszett kinézetre is.
(#57964) dejaris: Akkor ez jó bugosan és németül, mert elhasalt első részként?
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Mivel látom, egy könyvet dolgozott volna fel, jó ég mennyi rész lehetett volna még De akár az épp addig kint lévők összességéből elég nagy alkotógárdával egy bejárható szabadabb világ is kerekedhetett volna, lehetőségileg kb végtelen a dolog. De igen, jó lett volna, ha igényesen befejezik. Örömmel játszottam volna abban a világban. Gothicot is még mostanság is játszom, mert bár mai szemmel nézve csúnya, de egyszerűen jó.
-
reelc
veterán
válasz Arkennys #57961 üzenetére
Másra kell a pénz, ahogy mondani szokás (igaz).
Nekem egy polc... meg ott vannak az Exkluzív kötetek is (sci-fi és fantasy), az egyiket dedikálták is nekem annó.Most elolvastam az interjút, nézegettem a képeket... elég jó játék lehetett volna belőle. Mit gondolsz? Persze nem egy Might & Magic, vagy Ultima szint, de jó lett volna. Hangulatos, a jellemző történet és humor, a grafika sem rossz.
-
Arkennys
addikt
-
reelc
veterán
válasz Arkennys #57959 üzenetére
Ezeket találtam pár perc keresés után a leghasználhatóbb infóknak.
Én csak a Worluk átkát olvastam, meg talán az első 2 Skandar Graun könyvet. Nem gyűjtöttem a Káosz Világát.
A Cherubionos könyveket én is sok éven át vettem. Az Éj- és a Hajnal- trilógia, Halálvilág trilógia, majd a Terry Pratchettek, stb. sok nagyszerű könyvet adtak ki. Aztán egy idő után leálltam velük. -
Arkennys
addikt
Igen, cherubion kiadós könyveket gyűjtöm-olvasom sok éve. Ha lett volna belőle játék, őrültmód bezsákoltam volna amint tudom Nagyon szépen kiépített világ az, volna benne lehetőség. Sajnos ezek kiaknázatlanok maradnak ha jól gondolom.
-
reelc
veterán
Most így a Witcher kapcsán eszembe jutott valami a régmúltból.
Szerintem azért is csináltak pl. Enchanched Editionokat is, mert lengyel fantasy könyvsorozat alapján készült a Witcher, hazait dolgoztak fel, a sajátjuknak érzik. Nekünk is lehetett volna "sajátunk".World of Chaos (sok helyen Word of Chaos)
Volt a John Caldwell (Nemes István) által írt Káosz Világa fantasy könyvsorozat. Régen olvastam, hogy készítenek belőle játékot. Most rákerestem, mi a helyzet...
Még 2003 körül kezdték fejleszteni hazai fejlesztők. Végül németek fejezték be. Játszhatatlanul bugosan, és német nyelvvel jelent meg.
Ezeket a használható infókat találtam hirtelen:
képek, trailer linkek, ismertető2005-ös interjú a fejlesztőkkel
Ha időben befejezik, talán egy sikeres hazai fejlesztésű játék lehetett volna belőle.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Röviden: Kizárt! Szerintem.
Hosszabban:
Elvileg megtehetik, hogy GOG excluisve lesz, és ezzel jól felfuttatják. Viszont ez egy kis kiadó, egyetlen jól fogyó franchisezal. Ha az exkluzivitás mellett döntenek, akkor gyakorlatilag alig lesz árbevételünk, bár az igaz, hogy nem is kell osztozniuk senkivel. Ez szerintem nem fedezné az elkészítés, terjesztés költségeit.Steam Store jelenlét viszont annyival dobja meg az értékesítést, hogy bőven megéri osztozni a Steammel a bevételen. A kapitalizmusban minden normális cég igyekszik maximalizálni a nyereségét. Ezzel el is dőlt, hogy a következő játékuk Steamen is kapható lesz-e!
Nézd meg, még a viszonylag jól menő Ubisoft sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen Steamen. Egyedül az EA jár külön úton. Az Origin Store finoman szólva nem egy sikertörténet. Sokkal jobban jártak volna ők is, ha az értékesítés megmaradt volna a Steam "akolon" belül. Jó, mondjuk ehhez az kellett volna, hogy jó játékokkal jöjjenek ki a az elmúlt 2-3 évben.
Kis kiadók meg egyenesen összetörik kezüket-lábukat, csakhogy bejussanak! Codemasters, Bohemia, SimBin mind kipróbálták kicsiben, hogy vajon mennyire veszik a már kész játékukat Steamen. Pár hónap után mindegyik azzal jött elő, hogy az összes jövőbeli játékuk Steamen jelenik majd meg!
-
zone
őstag
The Witcher 1,75 font, drm free - kérdés, hogy ha van hozzá kulcs, azt be lehet-e regisztrálni a gog.com-on
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
reelc
veterán
válasz csaba951 #57950 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm.
A 4-es pontot tudtam, így jártak el az első résszel is. Hatalmas dolog ez tőlük.
Legalább nem DLC mániások, mint sokan mások. Tudom, sok pénzt hoz a DLC biznisz.
De ők legalább normálisan befejezik a játékot. Nem csinálnak millió DLC-t. Hanem minden forrás magára a játékra van áldozva.[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Srácok van még valakinek BF3 bundle-ja elfekvében? elég csak a BF3 is. pici pézé" (privátban a többiről)
-
csaba951
veterán
1) Gyárilag van benne magyar nyelvű változat (az összes verzióban).
2) Csak a Steamen vásárolt példány Steames!
3) Steames és más (dobozos) változatok is egyaránt aktiválhatóak GOG-on.
4) Maga a játék több különböző kiadást is megért. Mindegy melyiket veszed meg, mindegyik a legteljesebb kiadáshoz való hozzáférést biztosítja (Enhanced Edition). Mindezt ingyen, nem kért külön pénzt a plusz tartalmakért a kiadó. -
reelc
veterán
(#57947) compass1997: Köszi mindkettőtöknek.
Köszi, most azért ne szedd le azt a sok GB-ot emiatt.
Ja, kellemetlen lenne, ha rozsdásodna.Direkt linkeltem az adatlapokat. Nekem az jött le belőlük, hogy a Steames nem magyar feliratos. Ezek szerint mégis?
A múltkor a Fallout 3 GOTY révén beszéltük, hogy a Steames angol, de itthon a dobozos változat magyar feliratos. Mert a kiadó fordítatta le, és akkor kb. 0 az esélye, hogy a Steames magyar legyen, ezt írta valaki. Ezért voltam kíváncsi, ebben az esetben mi a helyzet?
Mert ha van rajta magyar felirat, akkor nem venném meg most a dobozost akcióban, hanem majd a következő digitális leárazásnál.
Nem rémlik, hogy a dobozoson olvastam volna, hogy Steam alá be kell regisztrálni.(#57949) mate3553: Nem adatforgalomra gondoltam. pl. nekem állandó helyhiányom van.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Valami szöget ütött a fejembe.
Többször elhangzott itt, hogy ha a Steames Witcher 2-őt megveszi az ember, akkor a GOG-ra is be lehet regelni, és megkapja a GOG-os példányt.A Steam verziónál azt írja az adatlap, hogy a felület támogatja magyar nyelvet. Gondolom ez a menü lenne. Magyar felirat nincs.
A GOG-on szövegként fel van tüntetve a magyar nyelv is.Ez azt jelenti, hogy a GOG-os változat megegyezik a dobozos változattal? Vagyis kapunk egy magyar feliratos változatot? Vagy ebben is csak pl. a menü magyar, a játék angol?
-
-
TTomax
félisten
válasz KubanitoS #57941 üzenetére
Nekem fontban van 12-ért meg persze nem kapok mellé plussz két játékot....alszom rá egyet,az sajnos nem egy jó jel ha már bundléban van egy játék alfa állapotában.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
KubanitoS
veterán
válasz TTomax #57940 üzenetére
Nekem is a kívánságlistámon van, de ahogy nézem ez még egy félkész játék, amelyet már most, alfa állapotban is meg lehet venni, ráadásul nem is olyan olcsó ez a 14 dollár, hiszen Steamen is ennyi, igaz euróban.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
TTomax
félisten
Space engineers 14 dolcsi,próbálta ezt már valaki?Nekem egészen tetszik videók alapján...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #57937 üzenetére
A mai napig is ott van a jó öreg Quake III, vagy UT. Botokkal. Ősapái a maiaknak.
Ezek nem vacakolnak, hogy nem quad procid van 8GB RAMmal. Nem bugtengerek.[ Szerkesztve ]
-
cunnir
tag
ők mennyire megbízhatóak? :[link]
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
nagyúr
-
nepszter1
addikt
CS 1.6 honnan tudok szerezni legolcsóbban ?
-
CrimsonX
csendes tag
A Steam Group Buys csoportjában Hitman Absolution Professional Edition-re lehet jelentkezni 3,03$-ért.
Nem gift, kulcsod adnak.//CrimsonX
-
Frod
addikt
A hivatalos oldal szerint csak a 4 kampány és az 1. szintemelés van az SP-ben.
Do you see the white shadow?
-
addikt
Tutti, hogy a 2? Az "Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2"?
Mert az 1 tényleg benne van az SP-ben, de az UVHUP2-t sehol sem írják.Ok, elhiszem, csak erről akkor sehol semmi infó. Hivatalos oldalon se.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Frod
addikt
Egy kis kieg a Borderlands 2-höz, ha még érdekel valakit/nem tiszta teljesen:
Ami a GOTY-be benne van:
4 fő kampány DLC / 2 plusz karakter / +11 szintemelés / arénák, skinek, arany kulcsoka 2. +11 szintemeléses Ultimate Vault Hunter Upgrade kell csak a teljes élményhez majd (bár ez nekem is bőven ráér)
ezen kívül 3 Headhunter dlc jött ki most utólag, (karácsonyi, hálaadásos, halloween), de valami izmosabb árazásig, ezek bőven kihagyhatóak.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
válasz genndy #57879 üzenetére
De, a 2. szintemelő DLC belekerült. Onnan tudom, hogy külön megvettem GMG-n, és amikor aktiválni akartam kiírta, hogy már megvan. És tényleg belekerült. Ja igen, a mechro is benne van.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Mate
nagyúr
GMG-n 4,7€ a Hitman: Absolution a Professional edition pedig 5,6€
GMG25-0YUM5-VKMVU -
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #57909 üzenetére
johetne...ha jo is lenne, de nagyon benasag sajna :S
http://jateknaplo.blog.hu
-
warcat
veterán
Megint lehet venni Brothers-t amazonon.
EA: It's in the crate!
-
szami777
addikt
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
TTomax
félisten
válasz parandroid #57911 üzenetére
Azaz,igazad van sikerült! Köszönöm!
(#57912) xsanyi77
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
elméletileg ezek vannak benn:
Pulse Shift
Chompy Chomp Chomp
Bridge It (plus)
Noire
Hacker Evolution Duality
Hacker Evolution
Hacker Evolution: Untold
Fleet Buster
Dale Hardshovel HD
Reversion: The Meeting
Super Panda Adventures
Great Permutator
Downhill OMG 2
Ampu-Tea
Aztakaszerk: gyakorlatilag is csak picit le van halva az oldaluk
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
nagyúr
Jön ez a Rekoil is de minek. Annyi multis FPS van már hogy orrvérzésig lehet tolni...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Niczo
senior tag
[ Módosította: ollie ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
törölt tag
A Virus Named Tom 60% off Steam kupon kód 9A4JF-6MYCN-5E2ZK
Monster Loves You! 60% off Steam kupon kód Y8KGN-PG2R6-VFLF7 -
-
-
szami777
addikt
Német amazonról vásárolt már valaki?
Black flag season pass 12 euro náluk.
Nem tudom, hogy a német amazonnál mi kell a vásárláshoz, illetve uplay megeszi-e.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest