Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
ForRedGlory #57198 üzenetére
Azzal azért vigyázz, rengeteg szabálya van annak, mitől lesz jó a játék, és szerintem messze nem elég rugalmasak.
-
Rent
senior tag
Crysis 3 hoz megéri megvenni a lost island dlc-t?
-
ViharVadász
őstag
SEGA Online boltjában a Total War: Rome II most 54 € helyett "csak" 27.49 €.
Steam kódot ad: [link] -
szallasi007
őstag
válasz
Mike Farrel #57179 üzenetére
Szia, megbízhatóak én C&C ultimate editiont meg SC1et vettem tőlük kb 5 percen belül jöttek a kulcsok. Battlenet és Origin is azonnal elfogadta őket.
UI.: az normális hogy originbol eltűnt a Mass Effect 1 és helyette kaptam Mass Effect 3 demot?
-
törölt tag
-
csaba951
veterán
Kizárólag az USA-ban élő fórumtagoknak!
GMG USA
SimCity - Cities of Tomorrow (NA); -33%; $20.09
SimCity Amusement Park Pack (NA); -75%; $2.99
SimCity French City Set (NA); -75%; $2.99
SimCity German City Set (NA); -75%; $2.99
SimCity British City Set (NA); -75%; $2.99Mindegyikre használható a -25%-os kupon: GMG25-0YUM5-VKMVU
Egyesével érdemes őket megvásárolni, és akkor mindegyikre igénybe tudjuk venni. Ha egyszerre vesszük meg őket, akkor csak 1 db termékre lesz érvényes.
A fentieken kívül vásárlásonként adnak $0.1 GMG creditet, amit felhasználhatunk a következő vásárlásunkhoz. Ez a credit összevonható (tehát egyszerre többet is felhasználhatunk egyetlen vásárláshoz).
-
bul07
nagyúr
válasz
warcat #57178 üzenetére
Én a 74 játék közül ami a listán van(jelenleg) egyedül a Battlefield 2142 Deluxe Edition [Instant Access] akarnám megvenni
Kapna egy 50% leértékelést -5$ kupon és 2.5$ meg is lehetne venniAmit linkeltél listán nincs rajta de hátha
-
nepszter1
addikt
Azt nem értem hogy a simcity miért tartja így az árát? Agyba főbe szidja mindenki
-
Mike Farrel
tag
Üdv,
Valaki ismeri ezt az oldalt esetleg? Megbízható?
http://www.kinguin.net/ -
warcat
veterán
A Bro-s jó lesz 2.99ért
-
phenomHUN
senior tag
GetGames LEGO akció, nagyjából a Steam akciós áraival megegyezik.
-
bul07
nagyúr
-
bullseye
addikt
válasz
warcat #57161 üzenetére
Képzelem az milyen csalódott lehet, aki 0,1 dolláros cuccokkal gyártott magának kupont tucatszám...
Amúgy ahogy nézem szinte óránként változik, hogy éppen mi van akcióban. Vagy csak még nagyon nem alakult ki. Pl. most beficcent egy Foul Play <4 dolcsiért. Kockáztattam
TB videója szerint ennyit azért megér.
-
RedMan
tag
Azért ez az Amazon 2014 Editor's Choice ki van találva, természetesen a $12-os The Secret World nem steam-es.
-
csaba951
veterán
válasz
kzsocca #57168 üzenetére
Ezt 4 órája kérdezték meg a Steam fórumban!
-
kzsocca
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amazonról az instant access, vagy a download verziót érdemes megvenni? Érdemes társítani az amazont az originnel?
-
warcat
veterán
Az itt szereplő játékokra,bundlikra használható csak fel az 5 dolláros kupon,de sem a lista nem végleges/teljes,sem a kuponozásra szánt áruk.
Nem gondolja senki,hogy rohansz megvenni a 60 dolláros Battlefield 4-et 55 dollárért,de majd valamikor január folyamán lesz akciós ára is - ami lehet,hogy csak 30 dollár és az sem fog tetszeni,de ezt nem is ígérte senki,hogy ez valamiféle "Steam akciós ár dollárban fizetve és még 5 dollár kedvezmény" - típusú vásár lesz,aki ezt várja,csalódik.Viszont azért lesznek megfontolandó ajánlatok folyamatosan forgatva a hónap során,mint ahogy az 5 dolláros Crysis is az,és bármikor becsúszhat egy price match is pl Steam napi,hétvégi stb akció miatt,ekkor előfordulhat a Steam amcsi ár -5 dollár végösszeg.
-
PunkZoli
aktív tag
üdv
rengeteg komment érkezik ide ezért ha lenne kedves valaki és editors choice-ba bekerül a
gta4 episodes for liberty city
darks souls
akkor írnátok egy privát üzenetet nekem? Ez a kettő érdekel csak és véletlenül se kerüljem el, vagy hagyjam kiköszi
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan #57160 üzenetére
Az egész lényege a látogatottság növelése. Arra próbálják ezzel a promóval rávenni az emberkéket, hogy látogassanak rendszeresen az oldalra. Most ezért ennyire gyatrák az akciók. Sztem minden alkalommal egy-két cím lesz csak jó áron, hogy rendszeresen visszatérjen az ember.
-
-
warcat
veterán
válasz
Darth_Revan #57160 üzenetére
egyébként meg január 31-ig tart a dolog,nyilván az első napon temetni kell,és ne fogalmazzon az ember ingerülten
-
trance89
őstag
érdekes hogy összevissza változnak az árak az editors choice játékoknál (eddig mind csak drágult), az enemy within délután még 15 dolcsi volt (kupon nélkül) most már 30, az infinite pedig 10, most viszont már 40
pedig be akartam húzni de elkéstem, 5 dollárt megért volna, viszont egy crysis 3-ra lecsaptam gyorsan 5-ért mert hétszent hogy azt is felviszik nemsokára
azért elég viccesek az amazonnál, ahelyett hogy levinnék az árakat hogy minél többen vásároljanak inkább jócskán felviszik a húzócímeknél -
warcat
veterán
válasz
cskamacska #57147 üzenetére
1-1,5 dolláros játéknak pont jó,eredetileg ugyis mobilos játék volt
-
válasz
cskamacska #57147 üzenetére
Miért bottal se? Tower Defence, és nem rossz.
-
Allien
veterán
Megent behalt steam?
-
Blaise
veterán
Ha valakinek lenne egy felesleges 5 dolláros kuponja, kérem jelentkezzen, egy Crysis 3-at néztem ki
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #57139 üzenetére
Konkrétan eléggé kuka az egész ami egyelőre van a listán. Minden drága mint a franc, ráadásul 80% a totál érdektelen szerintem másoknak is. Belehúznak még remélem
szerk: warcat: nálam miért 8.49 az alapára?
-
Joe Swanson
senior tag
Valaki megvásárolná nekem?
-
warcat
veterán
Steam kódot ad és a játék maga SteamPlayes tehát aktiválja a pc-s verziót,már elindítottam a kártyabegyűjtést
Defense Technica (Mac) 7.49 USD -5 : 2.49 USD
-
warcat
veterán
A Mac-es Defense Technica 2.49 kupon után, (még) magas kártyaárakkal
2K akciók nem indulnak még holnapig -
maddionmax
senior tag
Amikor működni kezd Amazon, azonnal Bioshock Infinite visszaáll $40-ra?
-
GoZoL
senior tag
AMAZON megy a -5 $!!!!
Magamnak megvettem de egy barátomnak is kellene! Akinek maradt még kupon megvenné a Crysis 3-at? Privátba kereshet vagy itt is! Előre is köszönöm!
-
Mate
nagyúr
BioShock Season pass-ból nem vett véletlen többet, mint amire szüksége van?
-
ussseal
tag
Inkább ilyen online pénzkezelő rendszerhez hasonlít: maross (Moneytransfer Across Russian Overtrusted Seller System )
Steames plug-inje is van, eléggé fejlett, már a 80.0-s verziónál jár (maross80), ez a verzió állítólag már támogatja a Steamtrades Scammer és a PH-újonc Vérpistike szűrést is.Remélem nem sértettem meg ezzel az üzenet alanyát, nem állt szándékomban
-
JSaN
addikt
Nos a merlegem szamomra is meglepoen keves lett:
marosstol egy steames heroes 6 complete, meg 2db knights and merchants. Illetve 1-2 hete egy kodmaster inde 3 dolcsiert. (akkor meg annyi volt a teljes pakk)
A lenyegi vasarlasomat igazabol marciusra tartogatom mikor rovid idon belul 2 cim is jon: titanfal es ros beta.Amugy ezt ki mondhatja el magarol?
-
törölt tag
válasz
bajtokarpi #57127 üzenetére
A Voucher legyen veled!
-
bajtokarpi
őstag
válasz
ViharVadász #57125 üzenetére
Hálás köszönetem, neked is compass1997
!
-
Heavyrain
őstag
válasz
bajtokarpi #57124 üzenetére
Amit Magyarországról meg tudsz venni,azok gond nélkül aktiválhatók.
Megelőztek
-
ViharVadász
őstag
válasz
bajtokarpi #57124 üzenetére
Ha tudomásom nem csal, csak azokat mutassa a GMG amiket mi is tudunk aktiválni itt
-
bajtokarpi
őstag
Srácok a Greenmangaming-en árult játékok gond nélkül aktiválhatók steam-en ugye?
Köszi
-
Mate
nagyúr
Most már tényleg nyugi legyen az offokat tekintve, mert jön robot koma és a fejetekre koppint
-
Rent
senior tag
válasz
Hunbeast87 #57116 üzenetére
Nekem tegnap jött meg mind a 7, most próbáltam legutóbb egy 15 perce és nem vonja le még mindig.
-
Hunbeast87
senior tag
Valahogy ez nekem nem kerek. Tudna valaki választ adni arra, hogy ha megjöttek az 5 USD-s promotional-os emailek Amazonról, akkor mikor veszi figyelembe az 5 USD levonást? Illetve mikor látom, hogy levonja? Vagy valami gift/promo code-szerűséget kellene beirni?
-
Pocok256
veterán
Ó baszki mindkét red alert -ről lemaradtam
-
bladegery
senior tag
Erre van topik sracok.
-
MrGeE
csendes tag
válasz
Dilikutya #57108 üzenetére
akkor megy a többi is amíg nem javítják
elvileg egyik sincs felhasználva
Mirror's Edge Origin Key :8A2S-66Z7-WRY5-HNKN-GXV9
Medal of Honor Origin Key:6Z8G-YBXE-9RU2-KBF6-8HXP
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key:D8NN-H629-79WP-57TR-RVTH
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key:AUJS-EXFS-T276-WZPZ-HSE6
Mirror's Edge Steam Key:NPQF9-MY2RI-4J88E
Dead Space Steam Key:E76LF-M8YLC-LVCI5
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key :RWG8T-J79K9-D7MA9 -
szami777
addikt
válasz
bajtokarpi #57103 üzenetére
ha jól látom kuponnal 3.75 euro
Ennyiért bőven megéri ez a játék. Van benne kihívás és a sztori is remek. -
cskamacska
addikt
Timelines Assault On America 3 dollár az Indie Gala Boltban még 6 órán keresztül
Persze van benne kis csalfaság, mert 3,5$ alapból, de fel lehet 500 galapontot használni(még akkor is ha azt írja felül hogy nem használható) a 100 forint megspórolására.
Sztímpluszegysor, és úgy általában egész tűrhető tankolós náczulós olcsó stratégia, a régi magyar Panzers-ek nyomán. Ami nem is csoda, mert a két magyar fejlesztő is már hegesztette azon régi stratégiákat.Az illetékesek szerint lesz magyar szinkronos fordítás, kiegészítés, és a többi, multiban már most vannak magyar egységek.
NEM váltja meg a világot, de 600 forintot megér.
-
reelc
veterán
válasz
cunnir #57096 üzenetére
Változó. Én azt mondanám (igaz csak november óta foglalkozom a dologgal), hogy mindíg figyelni kell. Az Te tudod, mi érdekel. Ha nem csak az AAA kategóriára izgulsz rá, akkor sok érdekes játékot megvehetsz.
Az Origin augusztusban volt, a WB novemberben. Ez volt a következő nagy durranás.Hm. Tavaly áprilisban volt ez, ami nagyon hasonló a mostani Humble Weeklyhez.
-
bajtokarpi
őstag
Szerintetek ez a játék megér 4,99 eurot, -25%-os kupon Spec Ops: The Line? Hátha játszott közületek valaki vele. Úgy vágynék valami jó kis lövöldözős játékra.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest