- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
na 1 ora alatt kereken en is megirtam:
Humble Indie Bundle X - jateknaplo
szerintem alapot siman megeri, a btat erdemes varni hatha lejjebb megy
http://jateknaplo.blog.hu
-
eami
veterán
-
Heavyrain
őstag
Ezzel mi a probléma? Pont ezt írtam
"Az első percben megveszed az 1$-os packot,amit később bármikor ki tudsz pótolni az akkori,(még 5$ alatti) BTA-ra..."
eami: Igen,de a WB bundle-nél,az volt a probléma,hogy 21$-ról indult. Amennyiben normál 5$-os árról indul,akkor ezzel meg van oldva a "hirtelen felugró BTA" probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz cskamacska #57491 üzenetére
Na ez jó hír.
Már csak Revo Uninstaller-nek és egy normális vírusirtónak kellene felkerülnie
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #57491 üzenetére
Remélem kártyás lesz, meg pár teljesitményt is ad
-
cskamacska
addikt
Na erre varrjatok gombot: Aida64 a Steamre kerül!
Fiery meg Steam Developer lesz."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
szami777
addikt
válasz Roxaar #57480 üzenetére
néztem nála rome2-t, de én inkább offololtam a dolgot(friss reg stb.... nem akarok üzletet rontani, szal nem folytatom), mert már volt dolgom vele és nem egy leányálom.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Hunbeast87
senior tag
Editor's Choice változás: listában 111 elemet, ír de még mindig csak 3 oldalnyi játék látszik
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
sagem
addikt
válasz Heavyrain #57481 üzenetére
Hja, világos, csak az ember nem mindig lesz ott a rajtnál
Csoró Indiegalások, szerintem meg a hócipőjük tele a konkurenciájukkal, megy 25 perce az Indie humble X, és már most a Codemaster Gala bundle bevételének a felénél járnak..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Heavyrain
őstag
Ilyenkor kell azt csinálni,hogy az első percben megveszed az 1$-os packot,amit később bármikor ki tudsz pótolni az akkori,(még 5$ alatti) BTA-ra...
Ezt érdemes akkor csinálni,amikor BTA-hoz van kötve a bónusz,így nem lesz zsákbamacska...ha nem tetszik a bónusz,egyszerűen nem bővíted ki BTA árra.[ Szerkesztve ]
-
Roxaar
tag
Sziasztok itt hardveraprón lehet (mrvmd007)-tőle vásárolni ?
-
veterán
Szívesen mindkettőtöknek.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
sagem
addikt
Szerintem a jövőben egyre gyakrabban lesz még ilyen limitált ajánlat a csomagok mellé csapva, nekik is megéri, mert nagyon felnyomja az árat (s mivel 1 perc alatt elmegy az összes, a többiek már az emelt áron vásárolnak egy jó darabig..aztán persze visszarázódik a megszokott árra )
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Cheesus
senior tag
-
phenomHUN
senior tag
válasz Cheesus #57465 üzenetére
Még nekem sem küldték. Talán benne voltam az első ezerben, mert még 500+ Starbound volt kiírva, amikor már beadta, hogy sikeresen megvásároltam a pakkot.
Silent77: köszi, BitTripRunnert vittem, kedves rokonnak kellett
Cheesus: megjött nekem is, Starbound behúzva
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dejaris
addikt
Na most kaphatna a Brothers egy pricematchet
-
sagem
addikt
hát egen, méghozzá nem is kevés pénzt, mert a poén kedvéért egy csomóan megvették..aztán most a bundli kapcsán is zsebre vághattak egy valag pénzt (ugye a bundlek királya, a Humble, aki ide bekerül az már jól jár.. ), jókor voltak jó helyen
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Ez a Surgeon Simulator meg a mi a franc? Még a trélerben is gyakorlatilag csak trollkodnak benne, vagy itt nem is lehet "ténylegesen jól csinálni" és ez a célja, hogy "húú most mindent leverek és elrontok"? Basszus, és ezzel valakik pénzt kerestek....
Do you see the white shadow?
-
NyMRooD
őstag
Megvárom amíg lemegy a BTA, és akkor talán megveszem az alapot (lehet lesz valami érdekes extra és ahhoz megint a BTA kell, hogy megkapjuk).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
warcat
veterán
Remek játék a Starbound ,instant buy lett volna ha nem szereztem volna be még megjelenéskor.
4-pack bontásáért cserébe 3 kulcs volt szóval azért az se volt rossz üzletEA: It's in the crate!
-
ayo
veterán
kivancsi vagyok mennyi anyazas lesz hogy 10 dollart fizetett de lemaradt
az ikonok meg kicsit felrecsusztak amugy
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Frod
addikt
Nálam úgy fogyott a Starbound, hogy az oldalt még nagyban hozta be, pont 20:00-kor, és láttam, hogy 333 -> 30 -> 0, és mire véglegesen betöltötte az oldalt (mindezt pár mp leforgása alatt már el is tűnt)
Nem sajnálom, ahogy sejtettem megint egy érdektelen pakk.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
sagem
addikt
válasz djculture #57449 üzenetére
Simán ért annyit, mivel nagyon friss megjelenés, s 10ért kapod a többi játékot is.. (bár tudom, hogy sokan nem rajonganak az ilyen indie címekért, de attól még a Starbound piaci értéke perpill több )
Én csak az alap csomagot húztam most be, a Reus megvan, a Surgeon nem érdekel, a Starboundra meg most nincs keret, meg nem is igazán izgat..engem valahogy nem fogtak meg ezek a craftolós játékok..
-
Heavyrain
őstag
De megugrott a BTA!
-
maddionmax
senior tag
Ha valakinek marad egy Reus BTA-ból , írjon rám
A többi a "hagyjuk" kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Erről lecsúsztam
-
NyMRooD
őstag
Hát ez annyira nem érte meg a várakozást
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
djculture
félisten
10 dollárért starbound ..humble cuccoson.. Hol ér az annyit
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Min 1$ :
-To the Moon
-Joe Danger 2:The Movie
-Papo & Yo
-Runner2BTA:
-Reus
-Surgeon Simulator 2013BTA 2 :
-Starbound[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Sejtettem, hogy nem én vagyok az első, de hogy ennyi embernél bepróbálkozott már
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #57440 üzenetére
Mondd meg neki hogy adsz neki Arkham Originst érte, de kizárólag személyes átvétellel - este 10 után egy neki is szimpatikus sikátorban.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
válasz szami777 #57438 üzenetére
Nem is az a gond, ajanljon akarmit, de miutan kijelentem hogy koszi de semmit semmire, elkuldi ugyanazt ujra es ujra. Eleg pofatlan spameles.
@sagem: koszi, feltunobb helyen nem is lehetne
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
szami777
addikt
válasz Zamery #57437 üzenetére
egyébként a srác 97 ben született, szóval többet ne várjatok tőle (értem ezalatt azt, hogy önálló vagyonnal nem rendelkezik, nyílván a 200ft-ot amit a bundle-ra ráköltött próbálja kamatoztatni)
Én azon röhögök h 15 nap alatt ennyi mindenkit megtalált.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Mate
nagyúr
Kicsit off, de belefutottam egy srácba aki szerintem bundle-s játékokban nem járatos emberekre utazik.
Árulok (pontosabban árultam mert BF4-et már elvitték) egy Battlefield 4-et és egy splinter cell blacklist-et.
Rám írt a srác (csonkaadam28) , hogy csere érdekel-e. Mondtam, hogy talán, mik lennének a játékok amiket cserélne. Ezt a listát adta meg:
"Steam verzió,
CD kulcs:
Men of War: Condemned Heroes
Men of War: Red Tide
Mortal Kombat Arcade Kollection
Batman™: Arkham Origins DLC
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Cities in Motion 2
Magicka + 2 DLC
Enclave
Origin
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of honor
Burnout Paradise: The Ultimate Box"Mikor jeleztem neki, hogy ezek olcsó, bundle-s játékok csak annyit tudott válaszolni, hogy "Nem mind bundles".
Ezt csak azért írom le, hogy ha valakit elkezd megkörnyékezni az figyeljen oda rá, mert a szeme se áll jól.
Illetve akinek aránylag új ez a topic, azok tudják, hogy a fenti játékok piti pénzért mai napig beszerezhetőek. -
Kiss70
tag
A Cdgalaxis nál most.:
Típusa: PC játék
Neve: Euro Truck Simulator 2 Gold
Ára: 2 080 Ft
Sorozatbeliség:
Információ: PC CD [Játékcsomag] [Internet kell] Tartalma: alapjáték és Going East kiegészítő.Ennyiiért Simán.
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #57427 üzenetére
Én is azt figyeltem ma, és kíváncsi lettem.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Hunbeast87
senior tag
Kissé más: 2013 Editor's Choice Digital. nálam 99 terméket ír, de a 3. oldal már nem teljes, és van egy negyedik, amin semmi sincs. Másnál is?
Mysterious games talán?[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Hunbeast87 #57424 üzenetére
(#57425) Frod: nem igazán néztem az utolsó bejegyzést. Azt néztem miből volt eddig 9.
-
Hunbeast87
senior tag
Főleg, hogy amit linkeltél, már ott is szerepel hogy Humble Indie Bundle X
/ bár valószínűleg az is csak találgatás /
(#57425) Frod: nincsenek bizonyítékok, hogy 100%-ra ez lesz..
It was announced on 3rd January 2014 via Facebook by a mysterious X posted by HB. More information TBA.
Ez még semmit sem jelent, bár több mint valószínű. Na most egy hsz-ben jól magam ellenbeszéltemírtam.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Most nézem, tavaly év elején is pangás volt. Humble Bundle 21-től.
Ha lehet ne mondd, hogy decemberben ott volt a THQ bundle. Az rendkívüli alkalom volt, gyorsan pénzt akart a régi vezetőség. Pár hónap múlva ki is árulták az IP-ket, ennyi. Nézd meg előtte mik voltak? Többnyire e-book, music, Android.Szerintem most egy Indie X lesz, abból már volt 9.
[ Szerkesztve ]
-
-
zone
őstag
Far Cry 3 5 gbp (elvileg uplay)
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
La Magra
tag
Ha valakinek best buy 1,12 euróért a Future Wars, az szóljon, mert van hozzá egy felesleges -75%-os kuponom Steamre (érvényes: jan. 21.-ig)!
-
djculture
félisten
Ugyse lesz benne értelmes játék igy év elején...
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz BoneDragon #57411 üzenetére
Ha fix áras lesz a BTA
Ha nem,akkor adnak neki pl. egy 25 dolláros indítóárat,és játszanak az idegeiddel,hogy megveszed-e annyiért,vagy vársz,amíg lejebb megy,de akkor nem biztos,hogy már marad[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Beírom ide is, ez forgalmasabb, mint a Bundle topic:
Amúgy: Humble Bundle X ma este 20:00-tól, 1000db-os, limitált!
Forrás. -
törölt tag
válasz cskamacska #57382 üzenetére
Annyira hiányzik már a CoH 2 -t fillérekért árusító külföldi ismerősöd reklámja . Mi az , nem megy az üzlet ?
( Amúgy igazán befejezhetnéd a piszkálódást . Kezdem elveszteni a türelmemet . )
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest