Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Heavyrain #35155 üzenetére
Mivel a Humble Bundle épp a GOG konkurenciája, ezért az égvilágon semmi esély nincs rá.
(#35171) Agyzuzo: hallottál már az XBOX ONE-ról? 24 óránként egyszer csatlakoznia kell MS szerverhez, különben nem lehet játszani. Komoly. Ja, és lesznek régiókorlátok, ha elmész az országból, viszed az XBOX-ot, nem fognak elindulni az itthon vásárolt játékaid, és azt sem játszhatod el majd, hogy akkor nem csatlakoztatod netre, mert akkor meg alapból nem fognak futni a játékok.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Saját tapasztalat volt, belefutottam. Meg is lepődtem rajta, de végül is logikus! Nem hiába elemzik a viselkedésünket...
(#35182) xsanyi77
Csak az árakat tudod megnézni USD-ben. USA boltjukban fizetés után nekem simán visszadobták a vásárlásaimat. PayPal, bankkártya. Szerintem olyan a rendszerük, hogy nemcsak az ip-det nézi, hogy melyik országból jössz, hanem USA bankkártyával/PayPallal lehet náluk vásárolni.Persze az EU boltjukból simán lehet vásárolni, csak ott nem ezekkel az árakkal fogsz találkozni...
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
bijesz
aktív tag
válasz
szami777 #35184 üzenetére
Ez pontos: http://isthereanydeal.com
-
szami777
addikt
Valamint nem tudom ezt a honlapot ki ismeri, én itt is szoktam nézni az akciókat. Viszont amit az originnál látok, elég érdekes, origin store eléggé mást mutat, vagy csak nálunk nincs ilyen?
-
szami777
addikt
A gamestop megbízható? Egész jó árai vannak.
Előre is köszi -
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow #35175 üzenetére
Kifejezetten nem a HU<->RO árakra gondoltam itt, hanem a HU<->UK, HU<->DE árakra. HU<->US árakat már meg sem említem, mert az már nem lenne sportszerű. Tehát arra gondolok, hogy pl. a kezdetben valóban magas UK ár pár hónap elteltével leesik a magyar szintre, vagy akciókban akár az alá is. Eközben a magyar ár nem vagy csak alig változik, tehát ekkor az aránykülönbség már nem marad meg.
Sőt! Ilyenkor az ember a nyugati áron még mindig az agyonkorlátozott változatot veheti csak meg, pedig "nyugaton" nem kerül többe a korlátok nélküli változat. Tehát Magyarországon ekkor már egy rosszabb terméket fizetsz meg, miközben nem kapod olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
Bluerainbow #35175 üzenetére
Azért itt elég sok cimnél van olcsóbb ár: ( Ridge Racer Undbounded PC 2990,Far Cry 3 PC 4990,Battlefield 3 PC 4990, star trek pc 5 990 Ft,Medal of Honor Warfighter 4490ft,Dead Island Riptide 6990ft,Assassins Creed 3 Special Edition 4990ft, De van azért ami ott olcsóbb pl a Grid 2.
[ Szerkesztve ]
-
dante0425
tag
válasz
Bluerainbow #35168 üzenetére
"Gondolom a kedves kiadó nem gondolta hogy van olyan ember romániában akinek magyar az anyanyelve."
Az még hagyján, hogy a kiadó nem tudja. A barátnőm is erdélyi és itt az osztálytársai elcsodálkoztak, hogy "Romániában beszélnek magyarul is?"...
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
csaba951 #35172 üzenetére
Nem feltétlen magasabbak itt az árak. Mondok néhány példát. A következő játékok ára lej-ből vannak átszámitva forintra. Az Altex nevü üzletlánc kinálatából mazsoláztam.
F1 Race Stars PC - 2610 ft
Rayman Origins PC - 2610 ft
Sleeping Dogs PC - 3265 ft
Ghost Recon Future Soldier PC - 3265 ft
Resident Evil - Operation Raccoon City PC - 3265 ft
Kingdoms of Amalur: Reckoning PC - 3265 ft
Mars War Logs PC - 3265 ft
Call of Duty - World at War PC - 3918 ft
Darksiders II PC - 3918 ft
Mass Effect 3 PC - 3918 ft
Heroes of Might and Magic VI Gold PC - 3918 ft
Dishonored PC - 4571 ft
Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness Standalone Expansion PC - 4571 ft
Call of Duty Black OPS PC - 5225 ft
The Elder Scrolls V: Skyrim PC - 5225 ft
Ridge Racer Undbounded PC - 5225 ft
Tomb Raider Standard PC - 5225 ft
Need for Speed Most Wanted PC - 5225 ft
Max Payne 3 PC - 5225 ft
Battlefield 3 PC - 5879 ft
Watch Dogs PC - 5879 ft
Assassin's Creed III PC - 5879 ft
Far Cry 3 PC - 5879 ft
Medal of Honor Warfighter PC - 5879 ft
DmC - Devil May Cry PC - 5879 ft
Tom Clancy's Splinter Cell - Blacklist PC - 6535 ft
GRID 2 PC + GRID 2 DLC Pack (GTR RACING + HEADSTART) - 6535 ft
Resident Evil: Revelations PC - 7841 ft
Star Trek (2013) PC - 9148 ft
Remember Me PC - 9148 ft
Dead Island Riptide PC - 9148 ft
The Elder Scrolls V - Skyrim Legendary Edition PC - 9515 ftEzek a standard árak. Hetente vannak akciók , én a Black ops 2-t kb 2 hónapja vettem meg 3000 ft-nak megfelelő lejért.
Ahogy nézegettem a magyar árakat , a mi áraink se sokkal nagyobbak , helyenként még olcsóbb is.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz
djculture #35173 üzenetére
Egész konkrétan pont a Dishonored egy ilyen játék. Ha megvásároltad a dobozos változatot Magyarországon, akkor nem fogod tudni elindítani pl. Németországban. Viszont ha a magyar Steam Storeban vásároltad meg, akkor azt fogod tudni használni mindkét országban. Ja, ez tényleg logikus!
Egyébként ez az "apróság" nincs feltüntetve a játék dobozán. Azon ott van, hogy pl. a magyar nyelvet tartalmazza, meg internet kapcsolat/Steam fiók szükséges a játékhoz. Egy szó sincs arról, hogy nem minden országból használható!
>aki ezt kitalálta annak süvegcukrot kellene a fejére húzni úgy 10 tonnát...
Elfeledkezel arról, hogy a süvegcukor több testnyíláson is alkalmazható! Akár egy időben is!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
Agyzuzo #35171 üzenetére
Ja kimész melózni teszem azt németbe vagy a sógorokhoz és a megvásárolt játékaid jó részét nem fogod tudni elindítani ott.Max csak úgy ha proxival szrakodol. Tökre értelmes isten bizony aki ezt kitalálta annak süvegcukrot kellene a fejére húzni úgy 10 tonnát...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow #35168 üzenetére
Igen, pont miattad írtam ezt! Egyszerűen nevetséges, hogy a kiadó hozzáállása miatt nem tudsz a neked megfelelő nyelven játszani. Még akkor sem, ha megfizeted a kezdetben nagyobb "nyugati" árat. Ami mára már pont fordítva van.
Mondjuk ez is egy érdekes dolog. Pl. BF4 előrendelésben most GMG-n kapott egy preorder kedvezményt. Ezzel lényegében annyiba kerül mint Magyarországon a nem akciós ár. Viszont akkor jogos a kérdés, hogy Magyarországon miért nincs rá ilyen -20%-25%-os akció. Meg egyébként is azt látom, hogy a kezdeti nyugati árak 1-4 hópan elteltével szépen leesnek a magyar árszintre. Eközben a magyar ár viszont simán marad változatlan. Sőt, ekkor már simán megéri vásárolni a "nyugati" online boltokból, mert olcsóbban jövünk ki vele. Vagy ugyanazért a pénzért nem az agyonkorlátozott "gettó" verziót kapjuk meg.
(#35171) Agyzuzo
>Magyarként kimegyek, be akarok lépni a Gmail fiókomba
>és kiírja hogy "Huzzáhaza"?Majdnem!
Ha kint lépsz be, akkor pl. már rögtön jön is a figyelmeztetés telefonra, hogy valaki babrálja a fiókodat. Tehát jó felhasználónév/jelszó esetén sem tudsz belépni a fiókodba. Persze csak ha előtte megadtad a Googlenak a mobil számodat.
(#35169) djculture
>Így a dlc-t teljesen hivatalosan nem is lehetne itthon játszani...De lehet, pl. ha megveszi neked valaki ajándékba Steam Storeban vagy steamtrades.com-on cserél veled. Szóval meg lehet oldani, ha az ember nagyon akarja. Azért kíváncsi lennék arra, hogy az USA-ban mit szólnának egy ilyenhez, hogy az országodban megvásárolt játékhoz nem vásárolhatsz dlc-t. Se olcsón, se drágán. Miért? Mert csak...
Persze tudjuk, hogy a hibás az illegális letöltés, meg a kalózkodás! Ja, tényleg! Nem ám a kiadó ostoba hozzáállása!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
bullseye #35167 üzenetére
Franc se tudja de elég káosz ez az egész. A régi cenegás kiadásokon pl egy szó se volt arról hogy csak 4 országban játszhatók ezek akiadások. Amit most hoztak ki arra már legalább ráírták:
Az is érdekes tényleg hogy pl a rage-t belelhet regelni dobozos kiadásként de megvenni a steamen nem lehet, nem is mutatja a store. Így a dlc-t teljesen hivatalosan nem is lehetne itthon játszani...
[ Szerkesztve ]
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
csaba951 #35163 üzenetére
És bár leszedtem vagy 4 féle magyaritást (valójában magyar nyelvi fájlok kicsempészve a játékból) , a dlc-k csak nem magyarok. Az alapjáték magyar de a kiegészitők angolok. Gondolom a kedves kiadó nem gondolta hogy van olyan ember romániában akinek magyar az anyanyelve. pedig van
-
csaba951
veterán
válasz
djculture #35157 üzenetére
Hm. A Dishonoredben pont van angol nyelv az RHCP "gettó" verzióban. Egyébként valamit éppen most mókolnak Steamen a Dishonoreden. Steam kereső nem listázza ki (több Steam régióban is megnéztem).
A Cenega meg a Bethesda régiózáras hozzáállása igazán szívhez szóló. Nem akarnak veszíteni a nyugati piacokon. OK. Amikor fordul a kocka, és nyugaton tartósan már 30%-50%-os akciók vannak a játékon, akkor keleten még mindig a kezdeti magas árakon adják a játékokat. De ezt is megértem! Ekkor a drága keleti piacot védik az olcsó nyugati importtól!
A dlc körüli kavarásaikat meg SOHA nem fogom megbocsájtani nekik. Meg azt sem, hogy pl. Romániában a régiós kavarásuk miatt nem lehet legálisan magyar nyelven játszani a játékkal. Hiába vennéd meg (még drágán is!), nem lehet aktiválni/játszani. Kívánom nekik, hogy a legközelebbi játékukat az USA-ban csak pl. portugál vagy francia nyelven lehessen játszani!
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Eléggé reménytelen kör de hátha:
Outlive nevü játékot esetleg valaki nem látta valamerre? Decemberben látott egyik ismerősöm Tesco-s szortírozós kosárban 1000ft ért csomó más játék mellett, de mire eljutottam az adott üzletbe már nem volt nekik.
Főként angol/ külsőleg az első kiadásra hajazó példány jó lenne
Köszi! -
djculture
félisten
Mint kiderült a hazai cenegás dobozos kiadású játékok csak szlovák cseh lengyel magyar steam fiókra regelhetők. Kezdett érdekelni utána kérdeztem, ők is írták hogy ez így van. Ez is érdekes amit a gamekapocson találtam:
A magyar fordítással ellátott játékok az esetek 99%-ában részlegesen vagy egyáltalán nem tartalmazzák már az eredeti angol nyelvet, ellenben van cseh vagy szlovák, amire mondanom sem kell, nincs igény Magyarországon. Ez a sokszor még ingyenes DLC-k és patchek telepítésében is megakadályozza a tisztességes vásárlót. Mit tud ajánlani a Cenega, amiért a fentieken kibukott, hazai piactól inkább elhatárolódó játékosok a Cenega hivatalos kiadásait válasszák a külföldről rendelt változatok helyett?
[A] Ennek jogi oka van, amit a következő kérdésnél fejtünk ki részletesen. A cseh vagy szlovák nyelv pedig annak köszönhető, hogy a lemezeket több piacra is gyártják, mert így gazdaságos.
[T] Számos más forgalmazó is hasonlóan többnyelvű dobozzal és kézikönyvvel adja ki itthon a játékait, amin nem szerepel angol nyelv. Ez gyakran a játékokra is igaz, a kiadók nem engedélyezik az angol felirat használatát: ők ezzel szeretnék a saját nagy piacaikat megvédeni esetleges olcsó re-exportból érkező játékoktól. Ezt a döntést nem befolyásolhatjuk, a kiadó nem engedélyezte az angol feliratot a Dishonored esetében sem.
Sun9us: A Skyrim régiózára miatt sokáig szívtak a Steam játékosok, Magyarországon és a környező országokban egyaránt. Mire jó ez egyáltalán?
[A] Például megakadályozza, hogy az itthon – vagy ha még durvább példa kell, akkor Oroszországban - a világpiaci árhoz képest jóval alacsonyabb áron forgalomba kerülő játékok egyszer csak felbukkanjanak például Angliában, vagy Németországban ahol jóval magasabbak az árak. Egy új PC megjelenés könnyedén 50-60 Euro kint, ami 15.000-18.000 Ft átszámolva. Hát ezért.
[T] Bethesda Softworks játékaihoz az elmúlt években 100.000-es nagyságrendben bukkantak fel eltulajdonított orosz Steam-kódok. A kiadó ezt megelégelte és lépett, régiózáras kódokat adva a disztribútoroknak, így elébe menve a megvásárolt kódok terjedésének. Ennek a stratégiának részét képezte a Skyrim korlátozása is, így biztosította be magát a Bethesda és segítette disztribútorait.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Nem tudom, volt-e már.
Hétvégi action Steam-en:
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition 6,8 euró![ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Akit érdekel - a CDGalaxis megrendelésemkor elérhető, 990Ft-os, '3-in-1' csomagjai közül 5-nek a részletes tartalma, az itt megtekintheti: KLIKK!
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
hetvegi meglepetes!!!
Infinity Was egy nagyon jo kartyajateko, eleg csak a kartyak animaicot megnezni szerintem igen meggyozo
http://jateknaplo.blog.hu/2013/06/14/infinity_wars_kartyak_haboruja
es ez meg nem minden, most ki is tudjatok probalni mert 100 beta kulcsot kaptunk a Lightmare csapatatol. minden info a posztban
[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
válasz
cskamacska #35141 üzenetére
Warriors of the North??? Mikor volt bundliban?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #35141 üzenetére
Nekem meg nem volt meg egyik sem, szoval jol jott. Az Armored Princess megeri a +3$-t?
-
JoolsNOS
veterán
Valaki nem tud olcsón orange boxot, vagy hl2-t? köszi
-
cskamacska
addikt
Kukszi!
Régebben már Crossworlds és Warriors of the North címeket is dobáltak bundliban hasonló áron.
Galastoreban lassan már minden kukszi.
mcwolf79: Ebben az árban már benne van a magas ár miatti negatív PR veszteség kompenzációja is.
.tnm: Normáisabb fejlesztők nem a Kickstarteres "előjog" árazást alkalmazzák Early Access-en, hanem pont fordítva. Így minek rakták egyáltalán ki?
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz
mcwolf79 #35137 üzenetére
Kickstarter, Early Access and the Price
Decemberben jön a Retail majd belőle.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz
cskamacska #35131 üzenetére
Mi kerül ebben 83 EUR-ba????
-
cskamacska
addikt
Indieországból reklám és előfinanszírozás okán szokás vinni a portékát Steam Early Accessre, tipikusan Mincraft féle "fizess előbb kevesebbet" módon, ami multi címeknél a korai online létszám gondra is jó megoldást ad. De a Kickstarter féle "előjog" árazás egyikre sem lesz jó, cserébe értetlenséget és ellenérzést szül. Rég bukott már TA játék, szeretnének ismételni?
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #35131 üzenetére
latom te is kinezted magadnak
-
cskamacska
addikt
-
Vertigo18
addikt
-
AlexWolf
senior tag
Lesz idén steam summer sale?
-
TTomax
félisten
Ha valaki esetleg lát Age Of Empires 3-at olcsóért irjon már rám ha lehetséges,köszönöm szépen!
-
bul07
nagyúr
Amazon
Square Enix Gamer's Bundle 20$
1. Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition
2. Hitman Absolution: Professional Edition
3. Just Cause 2
4. Just Cause 2: Black Market Aerial Pack DLC
5. Sleeping Dogs -
ruti
Közösségépítő
sziasztok,
aki volna szíves nekem megvenni GG-ről az Op.Flashpoint Complete-et -20%-on, (így 3,6 € vagy 3 font )
keressen meg priviben plz -
kozi71
senior tag
Gamersgate
Napoleon: Total War CollectionElég becsapós, mert külön vannak felsorolva. De Collectionban mindegyik DLC benne figyel.(6.24)
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
hm. tegnap éjjel még rendeltem new vegasos csomagot, most meg már az elmentett linkre is a kezdőoldalt dobja ki, ami erre a termékre mutatott. A rendelést igazoltatták, stb, szóval akkor még épp mázlim volt vele
-
lordjancso
senior tag
IndieGala csomagból a New Beginning érdekelne engem, ha valaki nem tart rá igényt. Részleteket beszéljük meg privátban!
-
djculture
félisten
válasz
dante0425 #35070 üzenetére
Maffia2 nem rossz de olyan jól lett összerakva hogy rengeteg mai amd kártyán win7 alatt hibázik...Nvidiával simán lehet nyomni.. Múltkor 2 napig kínlódtam vele felraktam ezer drivert 7870-hez átcseréltem az 5850-re hiába úgy villog meg hibázik mint régen az x1850 idején, 9600gt régi kártyával meg megy.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz
#79621120 #35108 üzenetére
The Mawt mindjárt kerítek neked, de a triple town kártyák reggeli árak alapján elmennek összesen olyan 3 euró körül,de persze lehet hogy akad egy jótékony lélek
Más: indigala boltjában 0.99 USD a Steames Space Empires IV Deluxe,az oldal le van halva eléggé most nem guberálok linket. -
törölt tag
Még mindíg reménykedek abban , hogy van valakinek egy felesleges példánya a következő játékokból :
AI War: Vengeance of the Machine
AI War: Ancient Shadows
Hamlet
Madballs in... Babo:Invasion + Anarchy Unlock Pack DLC
Proteus
The Maw
Triple Town -
dante0425
tag
Ha esetleg van valakinek felesleges Mars War Logs vagy First Templar, kérem írjon.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
Maradt valakinek 1 példény a Trine 2 complete-ből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nők, nőügyek (18+)
- Politikai mémek
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ZEISS Batis 40mm f2,0 Sony E
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - 0 Perces - RQVTX2239H Warranty: 2026-01-22 ///
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest