- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ayo
veterán
ez mi ?
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=151201980&searchtext=Mount+Your+Friends
http://jateknaplo.blog.hu
-
válasz Heavyrain #35155 üzenetére
Mivel a Humble Bundle épp a GOG konkurenciája, ezért az égvilágon semmi esély nincs rá.
(#35171) Agyzuzo: hallottál már az XBOX ONE-ról? 24 óránként egyszer csatlakoznia kell MS szerverhez, különben nem lehet játszani. Komoly. Ja, és lesznek régiókorlátok, ha elmész az országból, viszed az XBOX-ot, nem fognak elindulni az itthon vásárolt játékaid, és azt sem játszhatod el majd, hogy akkor nem csatlakoztatod netre, mert akkor meg alapból nem fognak futni a játékok.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
csaba951
veterán
Saját tapasztalat volt, belefutottam. Meg is lepődtem rajta, de végül is logikus! Nem hiába elemzik a viselkedésünket...
(#35182) xsanyi77
Csak az árakat tudod megnézni USD-ben. USA boltjukban fizetés után nekem simán visszadobták a vásárlásaimat. PayPal, bankkártya. Szerintem olyan a rendszerük, hogy nemcsak az ip-det nézi, hogy melyik országból jössz, hanem USA bankkártyával/PayPallal lehet náluk vásárolni.Persze az EU boltjukból simán lehet vásárolni, csak ott nem ezekkel az árakkal fogsz találkozni...
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
bijesz
aktív tag
válasz szami777 #35184 üzenetére
Ez pontos: http://isthereanydeal.com
-
szami777
addikt
Valamint nem tudom ezt a honlapot ki ismeri, én itt is szoktam nézni az akciókat. Viszont amit az originnál látok, elég érdekes, origin store eléggé mást mutat, vagy csak nálunk nincs ilyen?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz bijesz #35181 üzenetére
Lemaradtam multkor a 10 dolcsis fifa 13- ról amazonon, most náluk is annyi
Valamint bad company complete is 9 dolcsit ír, szal sztem ezek nem rosszak“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
A gamestop megbízható? Egész jó árai vannak.
Előre is köszi“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
csaba951
veterán
válasz Bluerainbow #35175 üzenetére
Kifejezetten nem a HU<->RO árakra gondoltam itt, hanem a HU<->UK, HU<->DE árakra. HU<->US árakat már meg sem említem, mert az már nem lenne sportszerű. Tehát arra gondolok, hogy pl. a kezdetben valóban magas UK ár pár hónap elteltével leesik a magyar szintre, vagy akciókban akár az alá is. Eközben a magyar ár nem vagy csak alig változik, tehát ekkor az aránykülönbség már nem marad meg.
Sőt! Ilyenkor az ember a nyugati áron még mindig az agyonkorlátozott változatot veheti csak meg, pedig "nyugaton" nem kerül többe a korlátok nélküli változat. Tehát Magyarországon ekkor már egy rosszabb terméket fizetsz meg, miközben nem kapod olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #35175 üzenetére
Azért itt elég sok cimnél van olcsóbb ár: ( Ridge Racer Undbounded PC 2990,Far Cry 3 PC 4990,Battlefield 3 PC 4990, star trek pc 5 990 Ft,Medal of Honor Warfighter 4490ft,Dead Island Riptide 6990ft,Assassins Creed 3 Special Edition 4990ft, De van azért ami ott olcsóbb pl a Grid 2.
[ Szerkesztve ]
-
-
dante0425
tag
válasz Bluerainbow #35168 üzenetére
"Gondolom a kedves kiadó nem gondolta hogy van olyan ember romániában akinek magyar az anyanyelve."
Az még hagyján, hogy a kiadó nem tudja. A barátnőm is erdélyi és itt az osztálytársai elcsodálkoztak, hogy "Romániában beszélnek magyarul is?"...
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz csaba951 #35172 üzenetére
Nem feltétlen magasabbak itt az árak. Mondok néhány példát. A következő játékok ára lej-ből vannak átszámitva forintra. Az Altex nevü üzletlánc kinálatából mazsoláztam.
F1 Race Stars PC - 2610 ft
Rayman Origins PC - 2610 ft
Sleeping Dogs PC - 3265 ft
Ghost Recon Future Soldier PC - 3265 ft
Resident Evil - Operation Raccoon City PC - 3265 ft
Kingdoms of Amalur: Reckoning PC - 3265 ft
Mars War Logs PC - 3265 ft
Call of Duty - World at War PC - 3918 ft
Darksiders II PC - 3918 ft
Mass Effect 3 PC - 3918 ft
Heroes of Might and Magic VI Gold PC - 3918 ft
Dishonored PC - 4571 ft
Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness Standalone Expansion PC - 4571 ft
Call of Duty Black OPS PC - 5225 ft
The Elder Scrolls V: Skyrim PC - 5225 ft
Ridge Racer Undbounded PC - 5225 ft
Tomb Raider Standard PC - 5225 ft
Need for Speed Most Wanted PC - 5225 ft
Max Payne 3 PC - 5225 ft
Battlefield 3 PC - 5879 ft
Watch Dogs PC - 5879 ft
Assassin's Creed III PC - 5879 ft
Far Cry 3 PC - 5879 ft
Medal of Honor Warfighter PC - 5879 ft
DmC - Devil May Cry PC - 5879 ft
Tom Clancy's Splinter Cell - Blacklist PC - 6535 ft
GRID 2 PC + GRID 2 DLC Pack (GTR RACING + HEADSTART) - 6535 ft
Resident Evil: Revelations PC - 7841 ft
Star Trek (2013) PC - 9148 ft
Remember Me PC - 9148 ft
Dead Island Riptide PC - 9148 ft
The Elder Scrolls V - Skyrim Legendary Edition PC - 9515 ftEzek a standard árak. Hetente vannak akciók , én a Black ops 2-t kb 2 hónapja vettem meg 3000 ft-nak megfelelő lejért.
Ahogy nézegettem a magyar árakat , a mi áraink se sokkal nagyobbak , helyenként még olcsóbb is.[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
csaba951
veterán
válasz djculture #35173 üzenetére
Egész konkrétan pont a Dishonored egy ilyen játék. Ha megvásároltad a dobozos változatot Magyarországon, akkor nem fogod tudni elindítani pl. Németországban. Viszont ha a magyar Steam Storeban vásároltad meg, akkor azt fogod tudni használni mindkét országban. Ja, ez tényleg logikus!
Egyébként ez az "apróság" nincs feltüntetve a játék dobozán. Azon ott van, hogy pl. a magyar nyelvet tartalmazza, meg internet kapcsolat/Steam fiók szükséges a játékhoz. Egy szó sincs arról, hogy nem minden országból használható!
>aki ezt kitalálta annak süvegcukrot kellene a fejére húzni úgy 10 tonnát...
Elfeledkezel arról, hogy a süvegcukor több testnyíláson is alkalmazható! Akár egy időben is!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Agyzuzo #35171 üzenetére
Ja kimész melózni teszem azt németbe vagy a sógorokhoz és a megvásárolt játékaid jó részét nem fogod tudni elindítani ott.Max csak úgy ha proxival szrakodol. Tökre értelmes isten bizony aki ezt kitalálta annak süvegcukrot kellene a fejére húzni úgy 10 tonnát...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Bluerainbow #35168 üzenetére
Igen, pont miattad írtam ezt! Egyszerűen nevetséges, hogy a kiadó hozzáállása miatt nem tudsz a neked megfelelő nyelven játszani. Még akkor sem, ha megfizeted a kezdetben nagyobb "nyugati" árat. Ami mára már pont fordítva van.
Mondjuk ez is egy érdekes dolog. Pl. BF4 előrendelésben most GMG-n kapott egy preorder kedvezményt. Ezzel lényegében annyiba kerül mint Magyarországon a nem akciós ár. Viszont akkor jogos a kérdés, hogy Magyarországon miért nincs rá ilyen -20%-25%-os akció. Meg egyébként is azt látom, hogy a kezdeti nyugati árak 1-4 hópan elteltével szépen leesnek a magyar árszintre. Eközben a magyar ár viszont simán marad változatlan. Sőt, ekkor már simán megéri vásárolni a "nyugati" online boltokból, mert olcsóbban jövünk ki vele. Vagy ugyanazért a pénzért nem az agyonkorlátozott "gettó" verziót kapjuk meg.
(#35171) Agyzuzo
>Magyarként kimegyek, be akarok lépni a Gmail fiókomba
>és kiírja hogy "Huzzáhaza"?Majdnem! Ha kint lépsz be, akkor pl. már rögtön jön is a figyelmeztetés telefonra, hogy valaki babrálja a fiókodat. Tehát jó felhasználónév/jelszó esetén sem tudsz belépni a fiókodba. Persze csak ha előtte megadtad a Googlenak a mobil számodat.
(#35169) djculture
>Így a dlc-t teljesen hivatalosan nem is lehetne itthon játszani...De lehet, pl. ha megveszi neked valaki ajándékba Steam Storeban vagy steamtrades.com-on cserél veled. Szóval meg lehet oldani, ha az ember nagyon akarja. Azért kíváncsi lennék arra, hogy az USA-ban mit szólnának egy ilyenhez, hogy az országodban megvásárolt játékhoz nem vásárolhatsz dlc-t. Se olcsón, se drágán. Miért? Mert csak...
Persze tudjuk, hogy a hibás az illegális letöltés, meg a kalózkodás! Ja, tényleg! Nem ám a kiadó ostoba hozzáállása!
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #35169 üzenetére
Öregem, tiszta virtuális apartheid... Internetes holokauszt. Mifaszom lesz itt pár év múlva?
Magyarként kimegyek, be akarok lépni a Gmail fiókomba és kiírja hogy "Huzzáhaza"?Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
djculture
félisten
válasz bullseye #35167 üzenetére
Franc se tudja de elég káosz ez az egész. A régi cenegás kiadásokon pl egy szó se volt arról hogy csak 4 országban játszhatók ezek akiadások. Amit most hoztak ki arra már legalább ráírták:
Az is érdekes tényleg hogy pl a rage-t belelhet regelni dobozos kiadásként de megvenni a steamen nem lehet, nem is mutatja a store. Így a dlc-t teljesen hivatalosan nem is lehetne itthon játszani...
[ Szerkesztve ]
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz csaba951 #35163 üzenetére
És bár leszedtem vagy 4 féle magyaritást (valójában magyar nyelvi fájlok kicsempészve a játékból) , a dlc-k csak nem magyarok. Az alapjáték magyar de a kiegészitők angolok. Gondolom a kedves kiadó nem gondolta hogy van olyan ember romániában akinek magyar az anyanyelve. pedig van
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
csaba951
veterán
válasz djculture #35157 üzenetére
Hm. A Dishonoredben pont van angol nyelv az RHCP "gettó" verzióban. Egyébként valamit éppen most mókolnak Steamen a Dishonoreden. Steam kereső nem listázza ki (több Steam régióban is megnéztem).
A Cenega meg a Bethesda régiózáras hozzáállása igazán szívhez szóló. Nem akarnak veszíteni a nyugati piacokon. OK. Amikor fordul a kocka, és nyugaton tartósan már 30%-50%-os akciók vannak a játékon, akkor keleten még mindig a kezdeti magas árakon adják a játékokat. De ezt is megértem! Ekkor a drága keleti piacot védik az olcsó nyugati importtól!
A dlc körüli kavarásaikat meg SOHA nem fogom megbocsájtani nekik. Meg azt sem, hogy pl. Romániában a régiós kavarásuk miatt nem lehet legálisan magyar nyelven játszani a játékkal. Hiába vennéd meg (még drágán is!), nem lehet aktiválni/játszani. Kívánom nekik, hogy a legközelebbi játékukat az USA-ban csak pl. portugál vagy francia nyelven lehessen játszani!
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Eléggé reménytelen kör de hátha:
Outlive nevü játékot esetleg valaki nem látta valamerre? Decemberben látott egyik ismerősöm Tesco-s szortírozós kosárban 1000ft ért csomó más játék mellett, de mire eljutottam az adott üzletbe már nem volt nekik.
Főként angol/ külsőleg az első kiadásra hajazó példány jó lenne
Köszi!Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
-
djculture
félisten
Mint kiderült a hazai cenegás dobozos kiadású játékok csak szlovák cseh lengyel magyar steam fiókra regelhetők. Kezdett érdekelni utána kérdeztem, ők is írták hogy ez így van. Ez is érdekes amit a gamekapocson találtam:
A magyar fordítással ellátott játékok az esetek 99%-ában részlegesen vagy egyáltalán nem tartalmazzák már az eredeti angol nyelvet, ellenben van cseh vagy szlovák, amire mondanom sem kell, nincs igény Magyarországon. Ez a sokszor még ingyenes DLC-k és patchek telepítésében is megakadályozza a tisztességes vásárlót. Mit tud ajánlani a Cenega, amiért a fentieken kibukott, hazai piactól inkább elhatárolódó játékosok a Cenega hivatalos kiadásait válasszák a külföldről rendelt változatok helyett?
[A] Ennek jogi oka van, amit a következő kérdésnél fejtünk ki részletesen. A cseh vagy szlovák nyelv pedig annak köszönhető, hogy a lemezeket több piacra is gyártják, mert így gazdaságos.
[T] Számos más forgalmazó is hasonlóan többnyelvű dobozzal és kézikönyvvel adja ki itthon a játékait, amin nem szerepel angol nyelv. Ez gyakran a játékokra is igaz, a kiadók nem engedélyezik az angol felirat használatát: ők ezzel szeretnék a saját nagy piacaikat megvédeni esetleges olcsó re-exportból érkező játékoktól. Ezt a döntést nem befolyásolhatjuk, a kiadó nem engedélyezte az angol feliratot a Dishonored esetében sem.
Sun9us: A Skyrim régiózára miatt sokáig szívtak a Steam játékosok, Magyarországon és a környező országokban egyaránt. Mire jó ez egyáltalán?
[A] Például megakadályozza, hogy az itthon – vagy ha még durvább példa kell, akkor Oroszországban - a világpiaci árhoz képest jóval alacsonyabb áron forgalomba kerülő játékok egyszer csak felbukkanjanak például Angliában, vagy Németországban ahol jóval magasabbak az árak. Egy új PC megjelenés könnyedén 50-60 Euro kint, ami 15.000-18.000 Ft átszámolva. Hát ezért.
[T] Bethesda Softworks játékaihoz az elmúlt években 100.000-es nagyságrendben bukkantak fel eltulajdonított orosz Steam-kódok. A kiadó ezt megelégelte és lépett, régiózáras kódokat adva a disztribútoroknak, így elébe menve a megvásárolt kódok terjedésének. Ennek a stratégiának részét képezte a Skyrim korlátozása is, így biztosította be magát a Bethesda és segítette disztribútorait.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Nem tudom, volt-e már.
Hétvégi action Steam-en:
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition 6,8 euró![ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
i2k
őstag
válasz La Magra #35152 üzenetére
Igazad van! És köszi az infót
//Morfondíroztam is, hogy lehet, hogy ez nem STEAM-es, miközben láttam a rendszerben
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Akit érdekel - a CDGalaxis megrendelésemkor elérhető, 990Ft-os, '3-in-1' csomagjai közül 5-nek a részletes tartalma, az itt megtekintheti: KLIKK!
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
hetvegi meglepetes!!!
Infinity Was egy nagyon jo kartyajateko, eleg csak a kartyak animaicot megnezni szerintem igen meggyozo
http://jateknaplo.blog.hu/2013/06/14/infinity_wars_kartyak_haboruja
es ez meg nem minden, most ki is tudjatok probalni mert 100 beta kulcsot kaptunk a Lightmare csapatatol. minden info a posztban
[ Szerkesztve ]
-
-
Pedro78
senior tag
válasz cskamacska #35141 üzenetére
Warriors of the North??? Mikor volt bundliban?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #35141 üzenetére
Nekem meg nem volt meg egyik sem, szoval jol jott. Az Armored Princess megeri a +3$-t?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
JoolsNOS
veterán
Valaki nem tud olcsón orange boxot, vagy hl2-t? köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
cskamacska
addikt
Kukszi! Régebben már Crossworlds és Warriors of the North címeket is dobáltak bundliban hasonló áron.
Galastoreban lassan már minden kukszi.
mcwolf79: Ebben az árban már benne van a magas ár miatti negatív PR veszteség kompenzációja is.
.tnm: Normáisabb fejlesztők nem a Kickstarteres "előjog" árazást alkalmazzák Early Access-en, hanem pont fordítva. Így minek rakták egyáltalán ki?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
regener
veterán
válasz mcwolf79 #35137 üzenetére
Kickstarter, Early Access and the Price
Decemberben jön a Retail majd belőle.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz cskamacska #35131 üzenetére
Mi kerül ebben 83 EUR-ba????
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
cskamacska
addikt
Indieországból reklám és előfinanszírozás okán szokás vinni a portékát Steam Early Accessre, tipikusan Mincraft féle "fizess előbb kevesebbet" módon, ami multi címeknél a korai online létszám gondra is jó megoldást ad. De a Kickstarter féle "előjog" árazás egyikre sem lesz jó, cserébe értetlenséget és ellenérzést szül. Rég bukott már TA játék, szeretnének ismételni?
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
cskamacska
addikt
-
Vertigo18
addikt
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
AlexWolf
senior tag
Lesz idén steam summer sale?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
TTomax
félisten
Ha valaki esetleg lát Age Of Empires 3-at olcsóért irjon már rám ha lehetséges,köszönöm szépen!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
bul07
nagyúr
Amazon
Square Enix Gamer's Bundle 20$
1. Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition
2. Hitman Absolution: Professional Edition
3. Just Cause 2
4. Just Cause 2: Black Market Aerial Pack DLC
5. Sleeping Dogs( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok,
aki volna szíves nekem megvenni GG-ről az Op.Flashpoint Complete-et -20%-on, (így 3,6 € vagy 3 font )
keressen meg priviben plzSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
kozi71
senior tag
Gamersgate
Napoleon: Total War CollectionElég becsapós, mert külön vannak felsorolva. De Collectionban mindegyik DLC benne figyel.(6.24)
[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
-
Arkennys
addikt
hm. tegnap éjjel még rendeltem new vegasos csomagot, most meg már az elmentett linkre is a kezdőoldalt dobja ki, ami erre a termékre mutatott. A rendelést igazoltatták, stb, szóval akkor még épp mázlim volt vele
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
lordjancso
senior tag
IndieGala csomagból a New Beginning érdekelne engem, ha valaki nem tart rá igényt. Részleteket beszéljük meg privátban!
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
djculture
félisten
válasz dante0425 #35070 üzenetére
Maffia2 nem rossz de olyan jól lett összerakva hogy rengeteg mai amd kártyán win7 alatt hibázik...Nvidiával simán lehet nyomni.. Múltkor 2 napig kínlódtam vele felraktam ezer drivert 7870-hez átcseréltem az 5850-re hiába úgy villog meg hibázik mint régen az x1850 idején, 9600gt régi kártyával meg megy.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Zamery #35107 üzenetére
Kb 40 Ft-al olcsóbb.
0.79€ vs 0.66€.
Ezért most nem rohantam hogy a marketen vegyem meg, meg amúgyis ingyen volt, mert kártyás pénzből vettem.Már csak 30 Ft, 0.69€.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
warcat
veterán
válasz #79621120 #35108 üzenetére
The Mawt mindjárt kerítek neked, de a triple town kártyák reggeli árak alapján elmennek összesen olyan 3 euró körül,de persze lehet hogy akad egy jótékony lélek
Más: indigala boltjában 0.99 USD a Steames Space Empires IV Deluxe,az oldal le van halva eléggé most nem guberálok linket.EA: It's in the crate!
-
törölt tag
Még mindíg reménykedek abban , hogy van valakinek egy felesleges példánya a következő játékokból :
AI War: Vengeance of the Machine
AI War: Ancient Shadows
Hamlet
Madballs in... Babo:Invasion + Anarchy Unlock Pack DLC
Proteus
The Maw
Triple Town -
dante0425
tag
Ha esetleg van valakinek felesleges Mars War Logs vagy First Templar, kérem írjon.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
Maradt valakinek 1 példény a Trine 2 complete-ből?
-
Nagyon jó, talán a legjobb tower defence, bár technikailag épp a fordítottja.
mod: van egy felesleges Anomaly Warzone Earth Steam kulcsom, ha valakinek kell, privátban elkérheti.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest