Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Tom6
aktív tag
Itt pedig pár DLC kulcs, ha kéne valakinek.
Men of War Assault Squad DLC Pack: KTEGY-443NT-VHR65
Magicka Glüüms Temple DLC: AP2A3-XGM3B-CQ8VZ, EYPG0-5QC0X-WWJ9B
Awesomnauts Yogscast Skin: B77LN-C5IJK-BQ9GN
Darksiders II Van Der Schmash DLC: Y6P2A-6TIDC-AYAE2 -
cashback
őstag
Ha már kaptam akkor adok is...
Desura kódok:
Adventure Apes L4L9H-6AFNE-65RR3-CNVQM-Y5LD_ - betű
Kill Fun Yeah 4Q43R28U23X01R7_ - szám
Gimbal FSAE-TEYK-ZKYK-ZYW_ - betűAz utolsó karaktereket vettem ki (1-1).
-
kulerr
őstag
ACIT3-9NEW4-..RD5
két szám hiányzik.
Ironclads collection.
-
cskamacska
addikt
válasz
Wolverine #35880 üzenetére
Mondod ezt úgy, hogy a -20% ajándékutalvány óta többet költöttem ott, mint előtte 3 évig, és feltétlen többet, mint azóta a Steamen.
Az már csak a őfelsége Gabe I of the Steam Empire megkoronázásának mellékzöngéje, hogy ezeknek majd mindegyike pluszegysorban kulminálódott.
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska #35878 üzenetére
Hát amazont ismerm, a másikat pl amit említesz, nem is.
Amúgy én is csak nagyon olcsón szoktam játékot venni az tény, ha olyan, inkább kivárok míg lemegy az ára, netán bekerül valami akcióba.Kártyákból én eddig 5 TF2 keyt és olyan 6 eurót mellette hoztam ki össz
-
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys #35874 üzenetére
Egyszer biztos, Steamon a Naagy Summér Szélben szerintem tartják az 50-et, esetleg -33% alapból, és -50% daily dealnek.
El vannak kényeztetve az urak, Steam csak elkezdte a leárazási őrületet, de azért rendkívül ritkán süllyed az Amazon / GlitchGate szintjére.Most épp számolgatom a kártyáimat, és azon felül, hogy egy Bad Rats nem jönne ki belőlük akciósan
, azt kell mondjam, Steam boltban az előzőek miatt meg sem fordultam a jó ég tudja mióta, mégis mire költeném a búcsúcédulkákat.
-
Arkennys
addikt
dead island riptide most 50% on van steamen. Ha egyszer már bekerült ennyibe most, fog az még minimum ugyanilyenbe, esetleg 75% osba is, jól gondolom?
-
Arkennys
addikt
válasz
ForRedGlory #35869 üzenetére
nem vitattam, csak ad1: fele megvan. ad2: életben nem fogok egyben 10k-t játékra elkölteni, az ilyet nem rám szabták, ez csak az én szempontom volt, amit írtam
másik: borderlands 2 nincs a párosban, többi annyira nem köt le, hogy kelljen emiatt, ezekből pl civilizationon kívül kb megvan a többi. Az meg nem nekem való.
-
beregeltem most még egy játékot (külső key-ből) és nem nőtt a játékaim száma a badge-es résznél (így XP-t sem kaptam)
gyorsan leszámoltam hány játékom van. a Company of Heroes 2 Beta, L4D2 Beta és Dota2 Test nélkül 32 cím. A Badge eddig is és most is 36-ot ír... Esetleg a DLC-ket is külön számolja, ami nem lesz külön cím? Az meg túl kevés. (Persze a GTA-kból lehet egyszer veszi az sima és MAC-es példányokat...)Mindenesetre elég nehéz megfejteni a képletet.
-
Arkennys
addikt
válasz
Heavyrain #35861 üzenetére
Hát jó is lenne ilyen százalékú akció, ha nem több mint 10ezer ft lenne mivel csak a teljes pakkot engedi.
A getloadedet is sajnálom, hogy ilyen baromkodós, bár mára már megcsináltam az aktuális jó vételt más úton, szóval legyenek boldogok a korlátozással részemről.
-
Heavyrain
őstag
Mostanában volt kissmilló 2k akció,de kitudja,lehet,hogy valakinek pont ez kell:
2k bundle 81%-os akció(kb 35 euró)
-
Zamery
senior tag
Get Loaded Bethesda Deal hivatalos válasz arra a kérdésemre, hogy mi van akkor, ha én csak a Hunted: The Demons Forge, és a Doom 3 BFG játékokat akarom megvenni, nem a régiózáras Dishonored-et:
"Hi there
Unfortunately, because it’s a pick and mix offer we can’t block individual games. The games in this offer are all restricted by the publisher.Their rules, not ours I’m afraid.
Kind regds
Dermot"
Szóval Magyarországról off a dolog.
-
szami777
addikt
Valaki nem tudja, nyáron lesz-e amazonon nagyobb akció??? Steam Summer sale fajta?
-
zone
őstag
válasz
sultansmith #35853 üzenetére
Jó szórakozást a semmihez, nálunk nem elérhető. Le vagy maradva
-
ayo
veterán
válasz
vedd le a szemkotot!
-
Zamery
senior tag
válasz
Már kibeszéltük előtte, sajnos nem lehet Magyarországról vásárolni: [link].
-
sultansmith
senior tag
Jó szórakozást!
-
Zamery
senior tag
Akinek megvan a Dead Island Riptide, az itt szerezhet hozzá egy ingyen Fashion Victim DLC-t, csak meg kell felelni a feltételeknek: [link].
-
DJGABI
addikt
válasz
ForRedGlory #35840 üzenetére
Köszönöm szépen!
Splinter Cell Conviction
a töredékét se érik, de ha esetleg érdekel valami a listáról, a tiéd [link] PÜ pls
-
Zamery
senior tag
válasz
Én megpróbáltam, de azt írta már használatban van. Azért köszönjük!
Mi volt ez egyébként?
-
Blaise
veterán
válasz
Uplay-ben nehéz lesz ezt csak így aktiválni
-
ForRedGlory
félisten
-
Qmi
tag
Sziasztok. Erről lenne 2db kérdésem: Borderland GOTY Edition
1; Ennél vajon lesz olcsóbb mostanában Steam-en? + Megéri-e ennyiért?
2; A leírás azerint Steam account kell hozzá, tehát ugyanolyan lesz, mintha Steam-en vettem volna?Köszi.
-
ForRedGlory
félisten
Have a nice day, uplay kliens kell hozzá
AAW-FNAE-LMMG-D9RU-**89
A csillagozott rész két betű, és az egyik Bundy.
Ha valaki innen viszi, megköszönheti, ha meg külső viszi, egészségére.
-
i2k
őstag
CDGalaxis - Might and Magic Heroes VI: Complete Edition - 7,990 Ft
A 7990 Ft-odért kapod:
- Kihajtós papírtok,
- Heroes 6 alapjáték és Shades of Darkness kiegészítő egyben, egy DVD-n,
- bónusz dvd (várhatóan cinematic tartalommal),
- Heroes 6 további 2 zenei CD soundtrack,
- magyar kézikönyv.
(Az első két kiegészítő DLC (Pirates of the Savage Sea, Danse Macabre), letöltési kód formájában érhető el, ezekhez a kiegészítőkhöz adathordozót (DVD lemezt) NEM tartalmaz.)A STEAM-es, digitális meg csak ennyi:
Might and Magic Heroes VI: Complete Edition - 49,99 € (~14930 Ft-ért):
- Might & Magic Heroes VI - 29,99€
- Might & Magic Heroes VI - Pirates of the Savage Sea Adventure Pack - 9,99€
- Might & Magic Heroes VI - Danse Macabre Adventure Pack - 9,99€-
- Might & Magic Heroes VI Shades of Darkness - 29,99€
Játékok ára egyenként: 79,96€ -
Darth_Revan
veterán
válasz
huskydog17 #35826 üzenetére
Most akkor a GetGames nem ROW kulcsokat ad? Azt hittem csak RU kulcsoknál van korlátozás és ROW aktiválható/játszható mindenhol...
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
válasz
Predator2 #35829 üzenetére
Az árak egy korábbi akciózás során kerültek általam rögzítésre, ellenben, a DLC-k tartalma - értelemszerűen - most is érvényes.
Én maximalista módon mindent vennék, de akinek csak a sztori elemek érnek valamit, azoknak a kicsik érdemtelenek: Klikk a képhez! (TinyPic) vagy Klikk a képhez! (Postimage) -
i2k
őstag
GreenManGaming - Deus Ex-játékok akciója
Érvényes voucher kód: GMG20-6WUSQ-LBC4U -
Predator2
addikt
Szerintetek jó árban van itt a Mafia 2? [link]
Érdekelne az 1-2 + a dlc-k vagy szokott lenne egy pakkban az egész olcsóbban?
-
Wolverine
félisten
Hivatalos komment a GetLoadedtól a Redditen:
"Due to Steam key restrictions this deal is not available in:
Poland, Ukraine, Romania, Germany, Hungary, Slovakia, Czech Repub, Lithuania, India
Apologies for not making this clear earlier, this is due to a miscommunication that goes above your humble Reddit rep."
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #35758 üzenetére
Cseréld el pl. SteamTradesen.
-
huskydog17
addikt
Köszi az értesítést.
A GMG adatlapon annyit írnak, hogy:
Languages: EnglishViszont Steam-en:
Nyelvek: Cseh, Holland, Angol, Francia, Német, Olasz, Lengyel, Orosz, SpanyolNos, elvileg a GMG steam kódot ad, így ugye a steam-en lévő leírás a helyes? Ha a rendes nemzetközi és nem herélt verzió, akkor szerintem megér 2 eurót.
-
RedMan
tag
-
chatran
őstag
válasz
Crytek #35780 üzenetére
Köszi, erre rájöttem. Csak azt nem tudom, ha majd frissítés jön ki a játékhoz, akkor automatikusan frissül-e a Humble alkalmazáson belül. Ilyen szempontból jobb a Google Play, mert ott mindig letölthetők a frissítések. Jó lenne, ha valahogyan hozzá lehetne adni a játékokat.
Az is furcsa, hogy a Humble-s Broken Sword DC 2.0.2-es verziójú, míg a Google-s csak 1.10-es. -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Engem egy Dishonored érdelekne! Ha bárki tudna segíteni, nagyon megköszönném! -
törölt tag
Ennek a Bethesda akcíónak semmi értelmét nem látom .
A Brink , Dishonored , Rage játékok DLC nélküliek , ha jól tudom akkor a Doom 3 BFG pedig cenzúrázott változat . A Hunted: The Demons Forge pedig egy középszerű játék .
-
Amershan
csendes tag
Hunteded nézte valaki, mert úgy nézem a dishonored megy csak külföldi rokon kell a vásárlásnál?
-
ayo
veterán
mint irtam a dishonored tuti jo csak dlct nem lehet storebol majd vasarolni. ragebol is jo a legtobb kivetel a ru
-
kozi71
senior tag
válasz
cashback #35805 üzenetére
Most akkor hogyan aktiváltad?
Más: Wings of Prey Collector's Edition-t ha megveszem gamersgate-n, azt a steam megkajálja?
Úgy látom ezek letöltős verziók. Kapok hozzá vajon kódot, amit letöltés nélkül tudok aktiválni steam-en? Majd a steames verziót használni? -
cashback
őstag
Dishonored aktiválva...
Rage lett második játéknak vásárolva... ha esetleg kell valakinek jelentkezzen.
kozi71 PÜ
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest