Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Saját tapasztalat volt, belefutottam. Meg is lepődtem rajta, de végül is logikus! Nem hiába elemzik a viselkedésünket...
(#35182) xsanyi77
Csak az árakat tudod megnézni USD-ben. USA boltjukban fizetés után nekem simán visszadobták a vásárlásaimat. PayPal, bankkártya. Szerintem olyan a rendszerük, hogy nemcsak az ip-det nézi, hogy melyik országból jössz, hanem USA bankkártyával/PayPallal lehet náluk vásárolni.Persze az EU boltjukból simán lehet vásárolni, csak ott nem ezekkel az árakkal fogsz találkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest