-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
szami777
addikt
válasz wikings2 #89001 üzenetére
heroes 3-ra a legolcsóbb a nuuvemes változat.
Viszont nem tudom, hogy van-e rajta zár.Nuuvem brazil, és megbízható bolt, csak épp nem nekünk van kitalálva.
Az isthereanydeal csak hivatalos boltokat listáz tudtommal.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
fuwiradis
aktív tag
válasz wikings2 #88945 üzenetére
ha jól emlékszem akkor ESC-re meg egyből kilépett. volt pár homlokcsapkodás ilyenkor.
a Silent Hill 2-3 akármikor kijönne Steamre (vagy bárhol máshol digitálisan) azonnal venném meg, óriási játék mindkettő, még hogyha egészen eltérő megközelítése a horrornak a 2 és a 3. Az első is fantasztikus, csak hát az sosem lesz már pc-re. Konami egyébként a 2-3 HD kiadását eléggé elszúrta konzolokra. Mondjuk nekem nem kéne HD, az SH3 pl. mai napig elképesztően jól néz ki. Sőt: trading card meg achievement nélkül is azonnal behúznám. -
csaba951
veterán
válasz wikings2 #87179 üzenetére
Arx Fatalis
Ezt szerintem vedd meg nyugodtan! 23 hónapja volt utoljára valamilyen akcióban. És előtte se akciózták valami sűrűn. Szerintem a kiadó már nem is végez semmi érdemi tevékenységet. Simán felmarkolják azt a pénzt ami bejön a Steam-en és elköltik, nem foglalkoznak a termékeikkel. Csomó ilyen van Steam-en!Mi mást néztél még ki?
-
cskamacska
addikt
válasz wikings2 #9324 üzenetére
Hogy egyeseknek milyen perverzióik vannak, csak nem arról a 2001-es pofátlan Starcraft klónról tetszel beszélni? Mert szerintem nagyon nálunk nem is forgalmazták azt.
Amúgy én a Dark Colony-val vagyok így, anno 2000-2001 körül a Spar játék részlegénél ömlesztve volt egy jó adag dobozos változat belőle, de akkor sajnáltam rá az 1000-2000 forintot, most meg már a PCGurus tucat változatot is ritkán látni(mondjuk az is 1999-es volt).
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest