Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
wikings2 #89001 üzenetére
heroes 3-ra a legolcsóbb a nuuvemes változat.
Viszont nem tudom, hogy van-e rajta zár.Nuuvem brazil, és megbízható bolt, csak épp nem nekünk van kitalálva.
Az isthereanydeal csak hivatalos boltokat listáz tudtommal. -
fuwiradis
aktív tag
válasz
wikings2 #88945 üzenetére
ha jól emlékszem akkor ESC-re meg egyből kilépett.
volt pár homlokcsapkodás ilyenkor.
a Silent Hill 2-3 akármikor kijönne Steamre (vagy bárhol máshol digitálisan) azonnal venném meg, óriási játék mindkettő, még hogyha egészen eltérő megközelítése a horrornak a 2 és a 3. Az első is fantasztikus, csak hát az sosem lesz már pc-re. Konami egyébként a 2-3 HD kiadását eléggé elszúrta konzolokra. Mondjuk nekem nem kéne HD, az SH3 pl. mai napig elképesztően jól néz ki. Sőt: trading card meg achievement nélkül is azonnal behúznám. -
csaba951
veterán
válasz
wikings2 #87179 üzenetére
Arx Fatalis
Ezt szerintem vedd meg nyugodtan! 23 hónapja volt utoljára valamilyen akcióban. És előtte se akciózták valami sűrűn. Szerintem a kiadó már nem is végez semmi érdemi tevékenységet. Simán felmarkolják azt a pénzt ami bejön a Steam-en és elköltik, nem foglalkoznak a termékeikkel. Csomó ilyen van Steam-en!Mi mást néztél még ki?
-
cskamacska
addikt
válasz
wikings2 #9324 üzenetére
Hogy egyeseknek milyen perverzióik vannak, csak nem arról a 2001-es pofátlan Starcraft klónról tetszel beszélni?
Mert szerintem nagyon nálunk nem is forgalmazták azt.
Amúgy én a Dark Colony-val vagyok így, anno 2000-2001 körül a Spar játék részlegénél ömlesztve volt egy jó adag dobozos változat belőle, de akkor sajnáltam rá az 1000-2000 forintot, most meg már a PCGurus tucat változatot is ritkán látni(mondjuk az is 1999-es volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest