- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ayo
veterán
válasz lordjancso #27696 üzenetére
sztem ha vki megveszi az pont azert fogja de hatha szerencsed lesz
http://jateknaplo.blog.hu
-
BigBlue69
őstag
KISS - Keeping It Simply Simple Bundle
Pay at least $1 minimum to get:
- iBomber Attack (Steam + DRM Free) (Mac, Win, Linux)
- J.U.L.I.A. (DRM free) (Win)Pay at least $5 minimum to get:
- Lucius (Steam) (Win)
- King's Bounty: Warriors of the North (Steam) (Mac, Win)2,000 Bundle bonus:
Vivisector: Beast Within[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Psychonaut
veterán
Nuuvem-en Need for Speed címek akcióban:
-Need for Speed: The Run: 12.99 R$
-Need for Speed: Hot Pursuit: 12.99R$
-Need for Speed Ultimate Digital Collection (Need for Speed ProStreet, Need for Speed Shift, Shift 2 Unleashed, Need For Speed Undercover): 24.99R$Mind origines.
-
Zamery
senior tag
IndieGala Magicka Giveaway: [link]. 51 példányt sorsolnak.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
tupacamaru
veterán
válasz alratar #27687 üzenetére
Valahogy biztos de digitáli játékoknál én még csak ezt láttam: Gifting is not available for this item.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
BigBlue69
őstag
-
Zamery
senior tag
A Crysis 3 beta (Origin) nyílt lett, itt lehet letölteni: [link].
-
pecze
aktív tag
Dead Island GOTY akciós GMG-n 6,79 Euro
Meg itt van hozzá a 20%-os kód: GMG20-PJFEW-Y16HK[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
válasz maross #27676 üzenetére
Én kifejezetten a "Grotesque Tactics"-okra hajtottam - megtetszettek az infók és a videók róluk, a többi játék pedig ráadás, melyek csak fincsi hab a tortán
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz Mardel #27671 üzenetére
Én ezt a csomagot megvettem - 10 játék, olcsón.
Gond nélkül történt minden. A játékok külön regisztrációs kódokat adnak. STEAM-re aktiváltam az összeset.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Mardel
őstag
Erről a BundleStarsról valami infó? Ha jól látom csak bankkártyát fogad el, mennyire megbízható oldal? Mondjuk elég magas árral dolgozik indiegalához vagy humblebundle-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
bul07
nagyúr
A profilodhoz van rendelve automatikusan vonja le nem kell semmit másolni sehova így nem átadható
Csak úgy adhatod át másnak, hogy ő elutalja neked a pénzt(vagy add pár forint borravalót vagy nem) te megveszed neki majd a kódokat elküldöd neki
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tupacamaru
veterán
-
tkesy
őstag
válasz m1sk4r #27665 üzenetére
hmmm...
egyébként mi alapján (vagy hogyan) ellenőrzi le?
tupacamaru:
mármint a kupont?
eredetileg arra gondoltam, hogy átküldöm a mailt, aztán mindenki azt csinál vele amit szeretne, de akkor ez nem játszik...[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
Van 4 db $5-os kupon-om (pontosabban e-mail-em) amit az Amazon-on a 2012 Editor's Choice Games játékokhoz lehet felhasználni január 31.-ig... Ha kell valakinek, (és fel is tudja használni) akkor dobjon egy pü-t...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
AkosAkos
aktív tag
-
-
BalaNce87
addikt
Hali!
Amazonra elég ha generálok egy fake amcsi címet? Akkor tovább fog engedni, hogy tudjak fizetni?
Nem tudjátok, hogy a mark of the ninja tölthető e steamről? -
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: The Binding of Isaac -75 % 1,24 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
warcat
veterán
Sanctum 94%-ra volt leárazva Gamersgaten,sajna erről lecsúsztunk
EA: It's in the crate!
-
KubanitoS
veterán
Ahogy látom ez az episode 1. Vajon külön kell majd megvenni a többi epizódot?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
alratar
addikt
Na, végül amazonon keresztül vette.
Viszont, úgy tűnik nekem is írnom kell sujpportnalk, mert nem jelent meg a játékaim közt!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
ayo
veterán
válasz SenorGrande #27645 üzenetére
igen kozben olvastam enis + jott a mail supportol - 18 perc alatt reagaltak: nem rossz
szerk.: es most kaptam egy aktivacios emailt, megvan a jatek
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Tudnak a hibáról. Röviden, a PayPal nem jelenti vissza nekik a vásárlásokat.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Agyzuzo
addikt
Én megvettem PayPal-on de nem került be a My Games listámba... Neked nem volt ilyen bug? Mindegy, küldtem e-mailt a supportnak, meglátjuk mit keféltek össze...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ayo
veterán
válasz lordjancso #27638 üzenetére
egy extra gyors ajanlo! en anno toltam a demot es kb az elso kepek utan mondtam hogy kell...najo a 10 dollart kicsit sokalltam december tajan de erre en is lecsaptam most
http://jateknaplo.blog.hu/2013/01/28/cognition_episode_1_pc_mac_indiegamestand
-
lordjancso
senior tag
válasz alratar #27637 üzenetére
Ha kicsit matekozol és megállapítod, hogy az 1.1 dollár nagyobb-e, mint 1 dollár, akkor már meg is van a válasz.
A játék kegyetlen jónak tűnik, le is csapok rá. Köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
alratar
addikt
válasz SenorGrande #27635 üzenetére
Hogy érteed, hogy 1 dodo felett?
PL: 1.1 dollárnál is?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
ayo
veterán
válasz SenorGrande #27635 üzenetére
az nem erdekes hanem ROHADT JO !! WAAA mar posztolom is MUST HAVE
-
SenorGrande
senior tag
Érdekes point-and-click kaland- akciójáték - a Cognition: Episode 1 - van a mostani IndieGameStand-es pay what you want akcióban. Greenlight-on is fent van, amint Steam-essé érik, kulcsot is kapnak hozzá az 1$ fölött vásárlók. 87 óra van még hátra az akcióból. (Demo itt, ~417 MB.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
djculture
félisten
válasz csaba951 #27632 üzenetére
Ja csak van még pár másik is:
┬╗The Dragon Master Pack:
┬╗Georges St. Pierre (GSP) DLC
┬╗Police Protection DLC
┬╗Martial Arts DLC
┬╗Deep Undercover DLC
┬╗Triad Enforcer DLC┬╗Retro Triad Pack DLC
┬╗The High Roller Pack DLC┬╗Valve T-Sirt Pack (Team Fortress Pack) DLC
┬╗Community Gift Pack DLC
┬╗Tactical Soldier Pack DLC┬╗Screen Legends Pack
┬╗Just Cause 2 Character Pack DLC
┬╗Square Enix Character Pack DLC
┬╗Ghost Pig Pack DLC
┬╗Drunken Fist Pack DLC
┬╗Gangland Style Pack DLC
┬╗High Resolution Texture Pack DLCRemélem kijön hozzá még vagy 1000 dlc...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Blaise #27621 üzenetére
Sleeping Dogs
Engem sem érdekelt a ruha meg a tetoválás, így kihagytam az erre alapuló dlc-ket.
Tudni kell, hogy ruhából az alapjátékban is elég sok van. És érdemes őket használni, mert bónusz pontokat adnak bizonyos tulajdonságainkhoz, így könnyebben jutunk előre a játékban. Ennek az elején van jelentősége, mert bizonyos (harci) fogásokat nem ismerünk, és viszonylag elég hamar meg is tudunk halni. A teaárus, az üdítőautomata és a masszázsszalonok is hasonló bónuszokat adnak.
Zodiac Tournament
Ezt még nem láttam élőben, mert nemrég jelent meg és addigra már végigvittem az alapjátékot. Egy külön szigeten veszünk részt benne egy harci tornán. Hasonló küzdelmek az alapjátékban is vannak, itt nyilván egymás után jön 6-7 ilyen küzdelem. Ez a rész engem A sárkány közbelép-re emlékeztet. Nem baj, nem zavar ha a jóból jól lopnak!Nightmare in North Point
Kínai gonosz szellemek elrabolják a barátnőnket. Őket kell megfékezni, és persze megmenteni ezzel a világot. Amilyen jó az alapjáték, olyan hulladék ez a dlc! Egyrészt végig erőltetett a története, másrészt rengeteg közelharc ismétléssel próbálták meg kitolni a játékmenetet. Ez a kettő nagyon elrontja a játékélményt! A felesleges ismétlések nélkül simán meglennénk vele 1 óra alatt, így akár 2-3 óráig is kitart.Street Racer Pack
Ez tetszett. Változatos versenyek vannak benne hajóval, kocsival, motorral. GTA IV-ben kifejezetten utáltam motorozni, itt viszont semmi gondom nem volt. Szerintem ez a dlc megéri az akciós árat.The SWAT Pack
Plusz rendőrös küldetéseket ad. Olyan 4-5 küldetés típust variáltak benne. Az első kb. 1,5 órát élveztem. Aztán kiderült, hogy nem engedi megcsinálni az összes küldetést az egyes kerületekben, mert ha megcsinálsz egyet, akkor feltesz a térképre egy másik helyre egy másikat. Engem ez zavart, hogy így nem fogynak el a küldetések, nem tudom megtisztítani a várost. Meg az is zavaró volt, hogy nagyon sokszor az egyik részben felveszel egy küldetést, és a másik városrészben kell megcsinálni. Ez olyan 6-8 perc vezetést jelent teljesen feleslegesen. Ha elrontottad, akkor kezdheted elölről, a vezetéssel együtt. Szerintem ez rossz módja a játékidő kitolásának.Top Dog Gold Pack, The Red Envelope Pack, The High Roller Pack, Top Dog Silver Pack ezek gyakorlatilag fizetős cheatek a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty001
tag
Megpróbáltam megvenni az egyik DLC-t a steam-en, erre: "A vásárlás nem fejeződött be. A fizetés feldolgozója engedélyezési hibát jelzett. Válassz más fizetési módot." A pénzt levonta, a DLC még mindig a kosárban van...
A PayPal nem jelez semmit, hogy történt tranzakció. Más fórumon olvastam, hogy nem csak én jártam így.
Ilyenkor mi van?
-
Zamery
senior tag
válasz Blaise #27624 üzenetére
És talán még ezt: Sleeping Dogs: Zodiac Tournament. De ha jól emlékszem ez új DLC, új küldetéssel, és a múltkor, amikor a hsz-t írta ayo, akkor nem volt akcióban.
Igazából, ami küldetést is ad a játékhoz az ez a kettő:
Nightmare in North Point
Zodiac Tournament[ Szerkesztve ]
-
dokken
tag
válasz genndy #27619 üzenetére
Amazon Sleeping Dogs $9.99 (steam)
-
-
addikt
Steam Square Enix weekend mai ajánlata:
Sleeping Dogs -75% (DLC-k is!)
Steamen még sosem volt ilyen olcsó (leszámítva a karácsonyi véletlen/direkt leárazást).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
csaba951
veterán
válasz djculture #27617 üzenetére
Fifa 13 ebből a szempontból már nem egy jó példa! Premier után 3,5 hónappal harmadáron ($15) lehetett megvenni idén januárban az Amazonról.
Fifa 12 pedig 5 €-ért volt, úgy hogy még működik az online támogatása.
És évről évre lényegi fejlesztések is vannak benne, nem csak a játékosigazolásokat frissítik.
-
djculture
félisten
Az biztos mert mostanában zsír új játék is 2-3 hónap és harmad áron megy, kivéve az aktuális fifa meg blizzard játékok.
-
törölt tag
válasz huskydog17 #27615 üzenetére
Lehet vakon vásárolni de nem teljes áron ezt megtanultam 1-2 eset után
Legalább egy 66%-os leárazás a minimum +jó vélemények, szerintem
Csak már 75%-nál is meggondolom mert nincs már annyi időm és csak hónapokkal később venném elő azt amit most megvennék. Már inkább real time-t kellene venni[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz KubanitoS #27612 üzenetére
Nem nevezném bohóckodásnak, pláne azért nem, mert még sosem játszottam vele, vagyis gyakorlatilag vakon vásároltam. Persze néztem róla gameplay videókat és némi ismertetőt, de ezek még korántsem garancia arra, hogy tetszeni fog. Neked megért 50 eurót ez a játék, nekem nem, ennyi.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
csaba951
veterán
válasz warcat #27607 üzenetére
Szerintem nyugodtan megveheted! Az orosz és az ázsiai változatokon van régiózár. Én is innen venném, csak nekem pont a Professional Edition kell, az pedig nincs Amazonon akcióban. Szóval nekem marad a Steam USA.
Viszont jó hír, hogy a dlc-en nincs indítási zár, ezért jó hozzá az olcsó orosz Steam Store-os is. Mondjuk nem egy nagy spórolás (nominálisan; százalékosan durván olcsóbb)!
-
KubanitoS
veterán
válasz huskydog17 #27611 üzenetére
Én annak idején 50 euróért rendeltem elő és annyit is megért bőven, remek játék. Remélem ezt a pár száz forintos bohóckodást te sem gondolod azért komolyan, szinte ingyen kaptad meg a játékot.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
huskydog17
addikt
Végül úgy döntöttem, hogy megvásárolom a Deus Ex: Human Revolution-t. 3 eurót csak megér, ráadásul örömmel vettem észre, hogy itt végre kevesebb eurót kérnek el, mint dollárt. USA dollárban kereken 5 egység, míg euróban csak 3, így kivételesen az euróval járunk jobban (kb. 200 Ft különbség az euró javára).
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
r3dsnake
nagyúr
Happy Hour van indiegala-n. Mit csináljak, hogy nekem jó legyen?
-
warcat
veterán
Hitman Absolution 16,99 USD Amazonon/Steam pricematch/,van rajta valami régizár vajon,tudja valaki?
EA: It's in the crate!
-
csaba951
veterán
válasz #57919488 #27599 üzenetére
Winter Saleben -35%-ot kaptak.
Szintén az vele a gond, hogy ezek az EU1,2 régióban kerülnek a legtöbbe. Steamen nem érvényesül a UbiSoft regionális árpolitikája. Winter Saleben még mindig minimum kétszer (vagy inkább háromszor) annyiba kerültek ezek a játékok, mint amennyiért el lehet hozni akció nélkül a cdgalaxisból akármikor. Tehát ezeknek a játékoknak számunkra elmebeteg ára van Steamen.
Egy megoldás van, ha mindenképpen Steames változatot akarsz beszerezni, szert kell tenni egy orosz barátra! Vagy meg kell keresni pár megbízható fórumtársat, hogy segítsenek! Ezek a címek oorsz Steam Storeban 50%-60%-al olcsóbbak mint a magyar Steam Storeban. Tehát elviselhető áruk van, ha kapnak egy -35%-os akciót.
Vagy lemondasz a Steam változatról (új címekhez amúgy is kötelező a UPlay, ilyenkor csak minimális pluszt ad a Steam letöltés) és beszerzed a linkelt Amazonos csomagot. Ha mindegyiket megveszed, akkor a végén az orosz Steam Store is sokkal többre jön ki. Amazonról meg ugyanúgy le tudod tölteni mint Steamről!
Tehát az Amazonos akció most egy kivételes lehetőséget kínál a The Settlers sorozat tagjainak olcsón való beszerzésére. És persze meg van az az előnye, hogy nem kell bajlódni a DVD-kel sem a telepítésnél, sem a játéknál.
-
phenomHUN
senior tag
Valakinek van még $5-ös Amazon kuponja?
Egy NBA 2k13 kellene, de már elfogyott mindkét kuponomHolnap utalnám az árát (pár száz fortinttal többet is utalnék), esetleg Steam giftet/gifteket tudok adni érte hasonló árban.
Aki segítene, az kérem dobjon egy privit.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Age of Empires 3 Complete -> kuponozható (kép)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest