- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Hát, úgy voltam-vagyok vele, ameddig teljes megjelenés nincs, nem szedtem le. Amolyan karácsonyi mi lesz a csomagban hangulat
És ez jó. Majd lehet érdeklődök nálatok PM-ben steam regnév után, ha már aktuális lesz, és nem jelent gondot nektek. Jobb szeretek magyarokkal multizni, bármiben. Az oroszoktól és németektől már a hideg ráz, és nem (csak) a nyelv miatt.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz lordjancso #28995 üzenetére
Örülök, akkor végre még valaki Lesz ennek multi része is? Mert akkor jó lenne majd lassan ismerősöket feljegyeznem hozzá Konzolról sajnos még nem ismerem.
RedMan: nem gáz, néha ez engem is megkever
[ Szerkesztve ]
-
RedMan
tag
Upsssz, sorry, csak láttam steam-en, azt nem is néztem, h még csak előrendelhető.
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
lordjancso
senior tag
-
Blaise
veterán
13,5 USD
Lara Croft and the Guardian of Light
Tomb Raider: Anniversary
Tomb Raider: Legend
Tomb Raider: Underworld -
Arkennys
addikt
válasz Arkennys #28987 üzenetére
A szerkesztés rég lejárt, de közben nézegettem, hol milyen akció van. GMG-n akad most pár új (szimulátorok féláron, mindenféle, ami engem nem köt le, meg painkillerből is akadnak akciósak), de EZ keltette fel leginkább a figyelmem. Akinek telik rá, és a bioshock infinite kell, kap mellé két más játékot is, szerintem ahhoz képest elég jó áron.
(mellesleg: Brütal Legend játékot más is érdeklődve várja pc re? )
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Mardel #28974 üzenetére
Tegnap nyertem Steamgiftsen, szoval ez extra johir. Ez volt az utolsó bónusz?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
i2k
őstag
-
ViharVadász
őstag
válasz Mardel #28971 üzenetére
"Múltkor elvileg azért volt a nagy hercehurca mert nem írták le és sokan nem is tudták, hogy a Check your reward gombra kell kattitnani, hiába teljesíted a feltételeket, csak úgy nem lehetett kivenni."
Nálam meg volt minden, rá is mentem és akkor jelezte, hogy nem felelek meg valamelyik kritériumnak. Sokaknál ha jól értelmeztem az angol szövegeket, szintén ez a probléma állt fent. Mikor rámentem én arra a gombra, kiírta, hogy 3 óra múlva jön egy állapotfrissítés, hogy most engedélyezett-e nekem a Stacking játék kód megszerzése. No de itt az volt a gond, hogy vagy 10 perc alatt elhappolták az egészet"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Arkennys
addikt
válasz Psychonaut #28964 üzenetére
És hogy mi-mennyi az elvárt rang arról hol van érthető infó? Mert ezekből megvan nekem is a left4dead 2 pl, valami 200 óra fölötti játékidővel (és archiknak is asszem olyan 60%-körül ki van oldva).
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz SenorGrande #28977 üzenetére
Van single része is? Azt hittem csak multija van.
Kár hogy lemaradtam a bundle-ról. Bár ha a multi nem volt benne akkor a játék javát vették ki.(#28978) cashback:
A single része milyen? Van sztori vagy csak botok ellen lehet harcolni?[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
i2k
őstag
AMAZON:
Max Payne 3, Grand Theft Auto IV, and L.A. Noire Bundle [Online Game Code]
* Grand Theft Auto IV
* Max Payne 3
* LA Noire
Requires Steam Client to activate.
Ára: 24,99 dollár. - 25%-os engedménnyel (CAGROCKS beírását követően) - 19,99 dollár!A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cashback
őstag
válasz SenorGrande #28977 üzenetére
Nekem megvolt a beta... a véglegest nem kaptam meg.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
SenorGrande
senior tag
Ez a játék tavaly nyáron volt már bundle-ben. Pontosabban a single volt, az online-hoz pedig beta kulcs. Azt nem tudom, hogy aki kapott beta-t, az megkapta-e a véglegest is. Szerintem ezért sem tolonganak a jelentkezők.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
i2k
őstag
AMAZON - STEAM-re regisztrálható kódok
Chaos A Plenty Pack [Download] by Square Enix
A csomag tartalma:
1. Conflict Denied
2. Conflict Desert Storm
3. Just Cause 2
4. Just Cause 2: Agency Hovercraft DLC
5. Just Cause 2: Black Market Aerial Pack DLC
6. Just Cause 2: Monster Truck DLC
7. Just Cause 2: Rico's Signature Gun DLC
8. Just Cause [Online Game Code]
9. Kane and Lynch 2
10. Kane and Lynch: Dead Men
11. Project: Snowblind
Az ára: 18,5 dollár - CAGROCKS beírását követően - 14,8 dollár[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Mardel
őstag
Tegnap új Bónusszal bővült a groupees BMA Bundle: Men of War: Assault Squad - DLC Pack.
Tehát a Bundleben a Men of War: Assault Squad - Game of the Year Edition-t lehet megkapni 5$-ért.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
+ A raptr Desktop appnak is futnia kell közben. [link]
Ha telejesítetted a feltételeket a Check your reward gombra kell kattintani és utána ha már él a dolog akkor claim reward.
Múltkor elvileg azért volt a nagy hercehurca mert nem írták le és sokan nem is tudták, hogy a Check your reward gombra kell kattitnani, hiába teljesíted a feltételeket, csak úgy nem lehetett kivenni.
(#28970) ruti: Nálam is 10 dolcsi, bár én még csak gondolkozom rajta. 2008-as játék 10$-t is drága és a multi halott single playerben meg kb 4-5 óra.
"Pályából összesen tizenöt található az egyszemélyes kampányban, ezeket nagyjából tíz-harminc perc alatt lehet végigjátszani – nehézségi szinttől függően –, így hát könnyen kiszámolható, hogy teljes végigjátszáshoz nagyjából négy-öt óra szükségeltetik. Igen, ez roppant kevés." [link]
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
ruti
Közösségépítő
válasz Psychonaut #28953 üzenetére
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Huma
addikt
Guns of Icarus Online 66%-os leárazás.
Ha van három jelentkező akkor benne lennék egy Collectors Edition 4-Pack-ban. Így csak kb 3,5 euró lenne egy 30 eurós játék. Szerintem ennyit akkor is megér ha mégsem jön be annyira a játék.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
gyantaszuz
aktív tag
Nálam már ott főtt a dolog, hogy nem találja a steam accountom.
-
ayo
veterán
válasz ViharVadász #28965 üzenetére
ja tenyleg arrol mar meg is feledkeztem mindenesetre egy probat meger de ne sirjatok ha nem sikerul mert elegge kicsi az esely
http://jateknaplo.blog.hu
-
ViharVadász
őstag
Nálam szerencsére megvan minden követelmény
De remélem nem lesz megint az, mint múltkor, hogy megvolt minden követelmény, aztán mégsem voltam jogos kivenni a játékot[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Psychonaut
veterán
De azt is megnéztétek, ugye, hogy bizonyos rank felett kell lennetek az alábbi játékok valamelyiében:
-Arma II Operation Arrowhead (PC)
-BF3 (PC)
-Black Ops II (PC)
-Borderlands 2 (PC)
-Dead Rising 2 (PC)
-Left 4 Dead (PC)
-Left 4 Dead 2 (PC)
-Walking Dead EP1 (PC)
-The Walking Dead Series(PC)Ranking system elmagyarázva.
-
ayo
veterán
válasz TommyX_ #28960 üzenetére
elmondom mi lesz. ugyanaz mint multkor a kis indie jatekoknal. van adott mennyiseg mondjuk 10000 kulcs es gondolom egy ket jatekos aki szeretne ezeket most kicsit tobb user fog racuppanni hogy az ovelegyen. a kis jatekoknal kb 4-5 perc utan mar tele volt mindenhol a forum hogy nincs kulcs es igazsagtalansag tortent most a dead island gotynal kivancsi leszek mi lesz
http://jateknaplo.blog.hu
-
HS 2142
őstag
Mivel claim now volt odaírva és nem az hogy részt szeretnék venni a sorsoláson vagy hasonló, azért erre asszociáltam. Ha nem így van, akkor javítsatok ám ki nyugodtan.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
BigBlue69
őstag
És mennyi AC3 dlc szerüség is van.. Persze a sima Uplayes feldughatod, mert akkor nem is vagy ember, ha nem steamen van meg..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
alratar
addikt
válasz lordjancso #28948 üzenetére
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
HS 2142
őstag
Most láttam ezt: Raptr Dead Island Game of the Year Edition PC Giveaway. Első percben el fog fogyni.
(#28948) lordjancso: Ilyen teljesítmény összesítő oldal. Nézi a steames, xbox liveos, psn-es, gfwl-es, meg még ki tudja milyen achievementjeidet és kiírja mekkora ász vagy.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
ruti
Közösségépítő
jól érzékelem, hogy a CoD - WaW eddigi Amazonos indulóra 15$ volt, most meg csak 10$ ?
[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
r3dsnake
nagyúr
-
attiati
veterán
bevállalható originen a bf3?
-
BigBlue69
őstag
Steamen pedig ha összejönn az előrendelési bonusz.. Ami sztem ugyis összejönn akkor Bioshock 1 , 6 tf2 item + Xcom: Enemy Unknow jár hozzá
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
viktor82
őstag
válasz tupacamaru #28890 üzenetére
Köszi ,meg is van
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Guns of Icarus Online -66% 6,45 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
SityiSXT
őstag
Március 1-ig 5 € a netKar Pro, és adnak hozzá Assetto Corsa Tech Preview-t is.
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
warcat
veterán
válasz Wizard of Oz #28916 üzenetére
Elég korrekt ajánlat,még meg lehet említeni,hogy 36 euróért az összest odaadják
/Absolution +Sleeping Dogs és a 8-as pakk/
A battlestation nem Steames.
Azért kicsit aggasztó ez a gyors leértékelődés,már szinte hülyeség friss játékot venni,1 hónap után jönnek az akciók.Square Enix különösen nagylelkű,ezt most csak azért mondom,mert azért aggódik az ember,mikor unnak bele a PC-s játékok kiadásába.EA: It's in the crate!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Hitman: Absolution + Sleeping Dogs LE - 24EUR
Kettőt 8 euróért:
Quantum Conundrum
Deus Ex: Human Revolution
Dungeon Siege III
Just Cause 2
Order of War
Tomb Raider: Underworld
Battlestations: Pacific
Hitman Blood Money[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Psychonaut
veterán
Ez a Steam újonnan bevezetett adattömörítési(?) technikája miatt van, Steam topikban nemrég volt téma. Ha még a régi rendszer szerint lettek letöltve a játékaid (vagy ugye, jelen esetben, az található meg a lemezen), akkor a Steam újra letölti az egészet.
-
Rent
senior tag
Nem vártam meg a választ megvettem. Mindig is vágytam rá, hogy kijöjjön steamre, csak brutál ára volt eddig. Aktiválta és jó látni a sorok között a régi nagy klasszikusokat. 2460Ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Cod1-2 vel multizik még a nép egyébként? Megéri megvenni steam alá?
-
Rent
senior tag
válasz lordjancso #28905 üzenetére
Ha lemezről telepítesz megnézi van-e fent steam (ha nincs felrak egyet majd az updateli magát csinálsz akkot és aktiválni kell mielőtt folytatná a telepítést), ha van fent steam akkor kéri hogy loggolj, be, vagy ha már bent vagy akkor látja, hogy még nincs meg neked ez a játék és ekkor kéri az aktivációs számot ami a lemezen van, beírod neki, majd aktiválja és ezután a dvd olvasód sebességével felteszi, majd updateli steamről. (Na itt döbbentünk le, hogy nem újabb pár gigát szed le hozzá, hanem gyakorlatilag kicseréli az egészet)
Amúgy jó is lehet ez, ha olyan helyen vagy ahol lassú a net, lemez nálad van, meg bejelentkezel steamedre, és jó gyorsan felhúzod lemezről steam akkodba, csak nem épp ennél a játéknál, itt dísznek jobb a lemez, mert úgyis lehúz vagy 8 gigát utána.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz lordjancso #28905 üzenetére
Hát, ha lemezről telepíted, akkor nálam legalábbis mikor ezt csináltam (lemezről telepítés és aktiválás) AVP (2010)-el, akkor nem töltött le akkora buznyák mennyiségű adatot hozzá, amit nem is bántam, lévén, akkor még limitált adatforgalmas mobilnettel éltem.
-
lordjancso
senior tag
válasz Psychonaut #28901 üzenetére
Én bele sem tettem a lemezt a lemezmeghajtóba.
Amúgy sem egészen világos nekem, hogy mire jó a lemez, ha egyszer úgyis be kell regelni a Steam-re.
Vagy ha a lemezről is lehet telepíteni külön, akkor miért írják, hogy Steam kötelező?
Vagy most 2 darab Alan Wake-et vettem (egyet lemezen és egy Steam-re)?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Malibutomi
nagyúr
Volt már?
Cdgalaxis :
[crysis warhead] 990Ft
[Dragon Age Vérvonalak] - 990Ft -
Rent
senior tag
válasz Psychonaut #28901 üzenetére
Akkor van értelme a lemeznek. Adtak volna helyette inkább egy alan wake logós barna Staroprament.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest