- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz headhunter86 #29997 üzenetére
Hát te tudod nyárra lesz vagy 400ft az euro az itteni hülyeségek miatt...
-
headhunter86
senior tag
válasz csaba951 #29998 üzenetére
A GMG-ről annyit, hogy "Unfortunately this product is not yet available in your region."
(Melóhelyen német proxy van.)Nem STEAMWORK-ös a játék? Akkor ha beaktiválom a magyart és a STEAM-emen van akkor már tök mind1 honnan indítom később a STEAM-t, ha egyszer az accomon van.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz headhunter86 #29994 üzenetére
Azért tudod, hogy a GMG és a magyar dobozos változat nem ugyanaz? Más nyelvek érhetőek el a kettőben.
Plusz a GMG változat bárhol használható, a magyar dobozos pedig csak Magyarországon (meg pár környékbeliben). Utóbbi nem praktikus ha UK-ben, DE-ben vagy USA-ban akarod használni. A magyar Steam Storeban vásárolt viszont szintén bárhonnan használható.
És még valami. A magyar változattal nem kompatibilisek a megjelent, és a nemrég bejelentett dlc.
3000-4000 Ft-ért még soha sehol nem volt akcióban. Az alja 25 € volt az online boltokban.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
válasz Psychonaut #29996 üzenetére
Az még mindig 7k felett van. CDGALAXIS-nál is 7k és dobozos. Szóval még várok akkor vele.
-
Psychonaut
veterán
Greenmangamingen 30 Euro, és 20%-os kód van hozzá.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Volt már 50%-os akcióban, azaz 25 EUR, de alatta még nem láttam kulcsos változatban.
-
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
Dishonored-os STEAM kulcsot nem tudtok olcsón? Eddig 34EUR-ért láttam, de nekem ez sok. 7k-ért már dobozosan is megkapom.
3-4k-ra gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
F1 2012-nek megjelent a kulcsa 10p elteltével, és sikeresen regisztráltam steamen, kemény 2064Ft volt. Argep-hez viszonyítva igencsak megérte. Még a 66%-os jelenlegi steam árhoz képest is baráti.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz cskamacska #29990 üzenetére
Az elején nagy show volt a Humble Bundle, de olyan játékok is kerültek bele, amik aztán olyan eladást is produkáltak, amit azóta sem ért el senki.
Én nem sajnálok fizetni Steamen sem akár egy indiért se, ha az eredeti és ötletes.
Nézz körül a Greenlighton és megérted, miről beszél DeFranco.
-
DeFranco
nagyúr
válasz cskamacska #29990 üzenetére
Oda is valóak. 12 egy tucat mind, jellemzően ugyanazon a sablonon. Arra viszont tökéletes, hogy ha egy gárda tényleg tehetséges, akkor meg tudják mutatni magukat itt egy játékkal, és ha az sikert arat (Frozenbyte) akkor utána ki lehet lépni az indie dobozból. Nem csodálkozom, hogy a 20. tower defense meg a 18. lövöldözz színes tárgyakra zenei aláfestéssel játék után már meh...-pozitív az összes bundli 80%-a.
-
cskamacska
addikt
válasz BomiBoogie #29989 üzenetére
Ez azért ennyire nem vicces, lassan oda jutunk, hogy nem vesz senki indie játékot, míg be nem kerül egy bundliba.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz SenorGrande #29988 üzenetére
Bundles... bundles everywhere.
-
SenorGrande
senior tag
The Name Your Own Price: Indie Gamer Bundle
1$-tól:
-The Journey Down
-Aztaka
-iBomber DefenseBTA - átlagár felett (jelenleg: 4.28$):
-SpaceChem
-Cubemen
-Blades of TimeCross Platform: Mac + PC. DRM-Free + Steam kulcsok.
Nem ismerem az oldalt, bundle tracker-en találtam a linket.Szerk:
Korrekt oldalnak tűnik; már steamgifts-en is megjelentek a felajánlások a csomagból.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
a178
tag
Természetesen Steames kulcsot ad.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
warcat kollégának köszönöm a segítséget!
-
cskamacska
addikt
Akinek kell F1 2012 az jelentkezhet.
-
Devil Smile
őstag
válasz Psychonaut #29977 üzenetére
Ha Valakinek lenne kedvezmenye en is jelentkeznek OTP v PayPal fizetessel..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
ruti
Közösségépítő
amazonon RIDGE RACER Unbounded -82% off = $8,99 - steames
[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
po1son
addikt
F1 2012 - 6.82 euro ~ 2000 Ft - steam kulcs
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
dante0425
tag
Pac-Man fps nézetben
Próbáljátok ki -
Kopa
tag
Igen!
-
Wolverine
félisten
válasz attiati #29965 üzenetére
Ezt kb. elfelejtheted. Figyeld a hivatalos Diablo-oldalt; ha a Blizzard akciót jelent be a Blizzard Store-ban, akkor a boltok is akcióznak majd.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Crus
őstag
válasz cskamacska #29957 üzenetére
A Gamer nem a teljes játék hiánya miatt szűnt meg, hanem Ivanov P. és M.Ali (IPMA Lapkiadó) pénzelmenekítő áldásos tevékenysége okán.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
attiati
veterán
.-= Sikítana légyszí' valaki privátban, ha lát Diablo 3 akciót a jövőben? =-.
Mondjuk egy 30-40%-os leárazást Sajnos ritkán nézek be a topikba és tuti lemaradnék róla.
Meghálálom valahogy[ Szerkesztve ]
-
válasz SenorGrande #29956 üzenetére
Úgy érted, a te pénzedből kapjuk? Akkor kell!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Agyzuzo
addikt
válasz cskamacska #29961 üzenetére
Naja... Nekem az 576 akkor szűnt meg létezni, mikor Zolee otthagyta a főszerkesztői széket.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cskamacska
addikt
Az hogy neked az 576-ról a Konzol spinoffja jut eszedbe, és az hogy 2008-as "multiplatform" újraindulást a 576 Konzol magazin, és nem az eredeti PC(/CommodoreAmigáswhatever) lap folytatásaként említed, az olyan sokat elmond a PC-s játéklapok helyzetéről.
Agyzuzo: Nekem meg pont Theodore Reiker tetszett a legjobban, akinél véget ért az egész.
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
válasz cskamacska #29957 üzenetére
Konzol magazin? Remekül megvan, teljes játék nélkül, viszonylag olcsón
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Crytek
nagyúr
Nincs valakinek elfekvőben egy steam-es Two Worlds Epic Edition?
Next PC Upgrade: 2022
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #29955 üzenetére
1999 májusa óta erőltetik a teljes játékot, és azóta úgy hozzászoktak a népek, hogy anélkül már nem él meg offline játékos magazin, mint azt a 576Kbyte magazin, és a Gururól lepattant Gamer magazin szomorú példája is mutatja. Mindkettő jobb volt mint emezek, de ez igazából senkit nem érdekelt, mert nem volt hozzájuk játék. Gamestar is kísérletezett lemezmelléklet(és így játék) nélküli kiadással, gyorsan be is halt a dolog.
-
SenorGrande
senior tag
FTL: Faster Than Light a hivatalos oldalon csak ma 3,99$.
21 óra van még hátra az akcióból, cross-platform, DRM free verziót, és Steam kulcsot is kapunk a pénzünkért. Mármint ti, mert én nem veszem meg.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
djculture
félisten
válasz lordjancso #29952 üzenetére
Nem aktiválható azt irták, angol nyelvű és legutolsó patch-et tartalmazza. Kód meg a multihoz kell.
Agyzuzo Nagyon belehúztak az újságok mostanában tán nem fogy? Az előzőben meg a Blur volt meg a singularity
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #29951 üzenetére
Gameszarhoz meg Prototype + Wolfenstein lesz.
Kane & Lynch is elindul ha az ember keres hozzá
nem hivatalos patch-eta megagames.com-on.[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
törölt tag
válasz lordjancso #29952 üzenetére
-
lordjancso
senior tag
válasz djculture #29951 üzenetére
Esetleg aktiválható lesz Steam-en? Ezt lehet tudni?
Hopp, közben megtaláltam:
"A márciusi DVD-mellékletre a S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky védelem nélküli verziója került (továbbá nem steames verzióról van szó), de a lemez tasakján találhattok egy kódot, amit a telepítés során kell felhasználni, enélkül a játék multiplayer része nem fog elindulni."(#29953) K_mester: Mi volt ebben olyan vicces?
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
djculture
félisten
pc guru új számában stalker: clear sky a teljes játék, de sikeresen az előző havi dvd tartalmát tartalmazza a dvd. Újság árusnál benne lesz mindkettő dvd azt irták, de 1 hetet csúszik a megjelenés.
Az a vicc hogy így két teljes játékot kapna az ember 2000ft-ért de kane and lynch-hez nem adnak kódot.
"Kedves előfizetőink!A mai napon jutott a tudomásunkra, hogy a 2013/03-as PC Guru DVD-mellékletének gyártása során a lemezre nem az ehavi, hanem a februári tartalom került. A problémát a kiadó igyekszik a lehető leggyorsabban orvosolni, és minden előfizetőnknek külön fogjuk postázni a javított lemezmellékletet. A pótlást igyekszünk minél hamarabb megoldani, a javított DVD-t várhatóan a jövő héten kapjátok majd kézhez.
Fontos, hogy a kipostázott magazinban található DVD papírtokját őrizzétek meg, mert az azon szereplő kóddal tudjátok majd aktiválni az utólag postázott lemezmellékleten lévő teljes játékot."
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz dante0425 #29945 üzenetére
Nekem is megvan az, igaz én 1000ft-ért vettem a tescoban meg fear 2 is 2 éve .
Érdemes néha körülnézni mert, van néha utolsó darabok akció.
Ami még jó volt a cora de az be is döglött. Pedig ott a sok hülyeség alatt kincsek voltak folyton, gta 3, vice city, quake3 nagy dobozos kiadást ott vettem 500ft/db -ért[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
GameFly akciók, akiknek még nincs meg!
-
djculture
félisten
Na bezsákoltam a tescoban a :
mirror's edge 499ft
the saboteur 499ft
just cause 2 990ft
Kane & Lynch 2: Dog Days 990ftjátékokat .
Volt még egy mázsa ilyen olcsóság de egyik se érdekelt.[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz dante0425 #29935 üzenetére
Errort dob, nem lehet megvenni. Es btw, en anno megvettem a resonancet, amikor még keyt se adtak hozza, es igertek steameset, amint elerheto lesz steamen...most ahogy latom ebben a bundleben mar steames verziot adnak, a regi helyrol pedig a key sehol...
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
dante0425
tag
1$:
- Puzzle Bots (Steam)
- Gemini Rue (Steam)5$:
- The Blackwell Bundle (Steam)
- The Blackwell Deception (Steam)
- Resonance (Steam) -
bul07
nagyúr
Amazon
Gatling Gears $2.49 DRM: Origin( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Mardel
őstag
válasz robyeger #29886 üzenetére
+ Sacred 2 Gold -66%.
Kár, hogy 313 Ft a banknál egy euro. Reggel még 307-309 körül volt. Unicredit meg befrissített most hogy gyengült pár órája egy nagyot a Ft. [link]
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
po1son
addikt
R.U.S.E. - 2 euro
kupon: GMG20-P4DLK-FKYRS
steamen aktiválhatóSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
-
Arkennys
addikt
válasz DeFranco #29924 üzenetére
Ez jó volt. Én még éhes vagyok, és ingerült, lehet, ez a baj
Egyébként csak bosszant, mikor vidám felsőbbrendűséggel megállapít valaki valamit rólam, ami hülyeség. De valóban, fórumon nem árt leszoknom erről, mert csak idegeskedéssel jár
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
DeFranco
nagyúr
válasz Arkennys #29920 üzenetére
Ne vegyél fel minden hülyeséget ennyire, az internetes fórumok olyan helyek, ahol szép lehetsz, de okos nem. Valaki mindig beszól (azt sem tudom most ki szólt be, nem személyes, általános), nem lehet elkerülni.
Ez a portál még viszonylag kulturált ebből a szempontból is, de ha mindenre ugrasz, nem fogod jól érezni magad. Nem kell mindenkinek megfelelni.
Én is gyakran beleesek ebbe a hibába, de most vacsora után vagyok, úgy hogy tudok higgadt tanácsot adni. Szajnirá.
-
dante0425
tag
Megvannak a bónuszok a Humble Bundle Android-nál:
-Splice
-Crayon Physics Deluxe
-Superbrothers: Sword & Sworcery EP(Picit jobban is megerőltethették volna magukat)
-
Arkennys
addikt
válasz Wolverine #29915 üzenetére
Gondoltam, de mondom csak válaszol, hogy kifejtsem, nincs szükségem egy harmadik valamilyen fiókra játék ügyben, untig elég a steam és az origin. Ennyit nem ér meg még egy hülyeségbe fiókot csinálni, rühellem, mikor szanaszét vannak a dolgaim. Steamre szedem össze főleg, ami érdekel, és nekem megfelel így. Az én olvasatomban ez nem függés, hanem ésszerűség, de embere válogatja.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
bullseye
addikt
válasz La Magra #29914 üzenetére
Blood Bowl-lal vigyázzatok nagyon! Én felraktam a Gurus kóddal, azóta szívat, de Angry Joe-ék éppen bajnokságot játszanak, és az újra és újra meghozza a kedvem hozzá, hogy megalázzon az RNG. (A Dodger elleni meccse remekül mutatja, hogy IGENIS SZÁMÍT egy kicsit a szerencse)
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Polllen
nagyúr
Mindig lenyugoz, h az emberek mennyire fuggni akarnak vmitol. A szabadsag meg kenyelmetlen!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest