Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Shadowguard #150899 üzenetére
Esély van rá.
Rise of the Ronin is márciusban jelent meg PS5-re (2024), idén márciusban pedig PC-re érkezik.
Tavaly áprilisban a Stellar Blade jelent meg... talán befut áprilisra a PC-s verzió is!
Stellar Blade-nél még annyit tudunk, hogy érkezik egy rucis DLC, illetve tavasszal (áprilisban az 1. éves évfordulóra?) érkezik egy történetalapú DLC is. De nem lenne rossz, ha ezzel egy időben a PC-s verzió is befutna. -
Shadowguard
senior tag
-
TBT
addikt
Rise of the Ronin releases on Steam on March 11th (49,99€)!
- 8K support
- DirectX 12
- Ultra/Super Ultra-Wide
- 120FPS
- Ray Tracing
- 3D Audio
- AMD Fidelity FX Super Resolution/NVIDIA DLSS/Intel XeSS support -
Dilikutya
félisten
Adtam neki esély. Pont amiatt, mert etalonnak tartják a műfajában, én pedig ezt soha nem tudtam megérteni, miért.
Két végigjátszás között elég idő telt el, hogy változzak én, fejlődjön az angolom, stb. Filmek is voltak, amik régen nem tetszettek. Végül ennél a játéknál nem változott semmi.
De ilyen faszságot kijelenteni, hogy ha nem szereted a Half-Life 2-t, akkor nem szereted az FPS-eket, kb olyan, mintha azt mondanám, ha nem tetszik neked Kiszel Tünde vagy Geronazzo Mária, akkor biztos buzi-e vagy. -
Crus
őstag
válasz
Shadowguard #150890 üzenetére
Egészen biztos, hogy a HL2 nem csak 2 órából áll és akkor és ott kellett volna letolni, nem úgy, hogy azóta 224242 db. játékot láttál, amik nyilván a HL2-ből is merítettek, mert ez az egész egy folyamatos építkezés. Ami jó és működik és szeretik a játékosok, azt a fejlesztők igyekeznek implementálni a saját portékájukba is.
Az open world akciójátékok közül feltétlenül dobogós a GTA (kinek melyik rész adta be jobban), ha ezek nem tetszenek, nincs ezzel gond, én se szeretem a focis menedzselős játékokat, hiába van köztük legendásan baromi jó
Mindegy, hogy az egyén mit szeret és mit nem, tömegek imádták és imádják a HL franchise-t és a GTA-t is. De kezd ez emlékeztetni arra, hogy annyira az alapokat megkérdőjelezik páran, hogy akkor most a ffi az férfi, a nő meg nő, vagy ki tudja?
-
Shadowguard
senior tag
A HL1-et a maga idejében rengetegszer végigjátszottam. Beleértve a kiegészítőket is (Opposing Force, Blue Shift), még különböző kihívásokat is állítottam magam elé benne és egy speedrun videón felbátorodva (az ilyesmi akkoriban még PC Guru mellékletként volt elérhető) én is megpróbálkoztam utánozni a látottakat... De kicsivel két óra alá tudtam csak lemenni.
A kettő viszont kimaradt. A megjelenéskor nem volt hozzá gépem aztán meg is feledkeztem róla. Valamikor 2007 környékén "szereztem be", de csak arra emlékszem, hogy nem tetszett. Talán két órát toltam vele összesen, utána töröltem is. Pedig rákészülésként még az elsőt is végigtoltam előtte, nosztalgia gyanánt.
Tehát nem szereted a műfajt, hiszen a HL franchise a műfaj legjobbjai közé tartozik. Nincs ezzel gond.
Akkor ezen gondolatmenetet követve én meg nem szeretem a TPS-t, mert a (sima) GTA3 óta egyedül az ötöt próbáltam, azt is warezben és cirka másfél óra után töröltem is?A hat meg ennyire hidegen hagy, hogy erőlködés nélkül felsorolok legalább húsz címet, amit jobban várok az idén
-
i2k
őstag
Hadd tippeljek - female boss lesz.
//Oké, nyertem: Sydney Chandler
"In May 2023, she was cast in the lead role of Noah Hawley's Alien: Earth for FX on Hulu. Filming for the series wrapped in July 2024, and is set to be released in 2025."//Boss, I'm tired.
-
TBT
addikt
Élien Főd, avagy még az űr is biztonságosabb vót!
Az új, borzongást okozó borzalmas? sorozat a nyáron érkezik:
-
Crus
őstag
válasz
Dilikutya #150885 üzenetére
Akkor helyre is állt az egyensúly. Leírtad a véleményed, én meg leírtam a sajátom, mellé meg a világ véleményét számokban kifejezve. Innentől fogva, aki elolvassa eldöntheti - ha még nem tolta volna -, hogy a HL 2 jó játék lehet-e vagy sem.
A sztoridban az a nagyon kemény - és ezért reagáltam rá leginkább -, hogy első körben lepattantál róla, mert akkor se tetszett, aztán mivel nem tetszett, gondoltad végigtolod és meg is tetted. Aztán mivel annyira nem tetszett, azért 20 év elteltével úgy gondoltad még egyszer megmártóznál benne, mert annyira nincs más játék. Hát jó.
-
Dilikutya
félisten
Ez a te véleményed, amaz meg az enyém. Mint mondtam, ez nem kötött le 2004-en se. Hiába akkora szám sokak szerint ez a sci-fi katyvasz. Ettől még szerintem nem jó. Nem kell egyetértened velem. A grafikát nem bántottam, az szerintem is hibátlan, meglepően jól öregedett, bár karban is van tartva, ráadásul bravúros módon ugyanazon a gépen sokkal jobban ment, mint a Far Cry vagy Doom 3. De maga a játék se 2004-ben, se pár évvel később, se a 2010-es években nem varázsolt el. Most sem.
-
Crus
őstag
válasz
gyimger #150882 üzenetére
A HL 2 ebben is egész ügyes volt... nem egy darab cső, abszolút sokszor érzed úgy, hogy szabadabb vagy, de persze azért jellemzően lineáris. Nagyon jól átgondolt a pályatervezés is benne.
21 év gyerekek... tömegével láttunk azóta játékokat, nyilván már nem tud akkorát ütni, mint ott és akkor, de azt elhihetitek - ha nem emlékeztek rá -, hogy mind a szakma, mind a nép meg volt érte bolondulva. Talán egy kicsit túlzóan is.
A HL1 ugyanis szerintem jóval élesebben vágott bele az FPS műfajba, mint a 2. rész, főleg az 1. részben tapasztalt A.I. volt anno igazán meglepő, de más téren is nagyon ok volt és a 2. rész az bármennyire is remek volt és hozott be új jellemzőket, akkor is második rész volt...
-
Crus
őstag
Az üres ostobaságok helyett, akkor legyen itt, hogy miért jó a Half-Life 2. Lusta vagyok begépelni az akkori közös exGurus sráccal elkövetett tesztem, ami nyomtatásban megjelent, de mivel játéktörténelmi darabról van szó, így nem kellett nagyon megerőltetnem magam:
2004-et írunk.
- Szörcs' motor: Havok-féle fizika, remek animok, játék a fizikával, puzzle feladványok, interaktív elemek sokasága, szemet gyönyörködtető grafika.
- A BFG-hez hasonló, de még annál is epicebbé váló fegyó: gravity gun. Ölni és puzzle témát is megoldani is egyaránt remek volt vele, rendkívül ötletes cucc.
- Állejtős környezet, melyben úgy érzed, hogy tényleg ott vagy. Nem egy felejthetetlen helyszín.
- Kiváló hangulat.
- Nagyszerű játékmenet... harcok, rejtvények, felfedezés és szinte végig látsz valami újabbat és újabbat.
- Élvezetes harcok, jó A.I. (egész jól lépett fel a játékos húzásai ellen), remek és jól használható fegyók.
- Annak ellenére is nagyon erős narratíva, hogy nem éppen RPG mennyiségű szövegelés van benne. Egy kicsi olyan, mint a soulsokban, hogy neked kell összelegózni a sztorit.
- Top tier hangok és zenék... emlékszem anno 5.1-ben toltam beszarás élmény volt.
- Egyik nagy varázsa abban rejlik, hogy nagyon mélyre lenyom, látszólag tökre reménytelen az egész küzdelem, de aztán mindig van kiút. Úgy mesél a "never give up-ról", hogy közben ezt egyszer se rágja a szádba.
- Annyira szar játék volt, hogy utána mindenki másolni akarta, nem mellesleg embertelen mennyiségű díjat bezsebelt.
- Nem kicsit volt innovatív ez anno, még úgy is, hogy létezett már olyan, hogy HL1.Azt meg soha senki nem mondta, hogy a sztorijában lenne a forradalmi potenciál! Hogy ezt honnan szedted, az rejtély. A sztori korrekt benne, de nem egy RPG szintű, nem is akart az lenni.
Steam-en 10/10-en áll, Metán 9.6 ill. 9.1-en. 21 év elteltével. Hát ez így nem tűnik szarnak. Bízzunk benne, hogy 2030-ban nem jut eszedbe pótolni majd a Lands of Lore 1-et és lehúzni, hogy mekkora fos, mert azóta láttál kb. 1000 játékot...
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
gyimger #150862 üzenetére
Nekem bejött az új Wolfenstein. The New Order még nem volt az igazi, de szórakoztató volt, a 2. rész viszont pazar marhaság volt. A RAGE viszont kimaradt, megvannak, egyszer talán sorra kerül.
A Far Cry-ok piszok jó játékok, de nem szabad egymásután lenyomni őket, mert elég egyformák ahhoz. De lassan adagolva nem rossz. Személy szerint az 5. rész a legjobb szerintem, a 4-et meguntam, a 3. nyilván etalon. New Dawn szórakoztató apokalipszis utáni móka. Primal-t elkezdtem, de nem folytattam, a Blood Dragont viszont nem bírtam elviselni. 2. rész is félbemaradt, mert valamit elkezdtem mellette, aztán elvitt. A 6. rész felemás, valószínűleg mert már mindent láttam, ha nem játszott valaki a többivel, akkor ezzel sincs gond. Ráadásul itt a legjobb a főgonosz. -
TBT
addikt
"Alleged GeForce RTX 5080 3DMark leak: 10% faster than RTX 4080 SUPER"
Ha el tudom adni az RTX 4080 Supert, akkor még 200K-t kell ráfizetnem és jöhet az RTX 5080. 200 000 Ft 10% teljesítménybeli különbségért... De majd a DLSS4!!!
(Nyilván nem akarom.) -
TBT
addikt
A hétvége valami ilyesmi volt:
Némileg jön fel a játék a Steam-en:
-
TBT
addikt
Kicsit olyan, mintha már az Ubi sem vállalná fel Yasukét:
Emellett csúszik a Venus Vacation PRISM: Dead or Alive Xtreme csúszik március elejéről március végére. De legalább jöttek új csöcsös fotók az érkező játékból?/virtuális barátnő szimulátorból, vagy nem tudom miez.
-
Crus
őstag
Attól, hogy megkereszteltek nem lett semmi bajod. A szüleid hitét/vallásosságát mutatja, hátrányod pontosan 0 belőle. Ellenben, ha igazuk van, akkor ugye az áteredő bűntől mentesültél. Viszont az a gond, hogy az a csecsemő amelyik nincs megkeresztelve, akkor az a pokolra jut? Hát itt erősen sántít a dolog, mert egy ártatlan csecsemő lófüléről se tehet, az meg, hogy atyáik bűneiért a gyermekeket is büntetjük, az kb. ilyen náci szint. Vannak bajok a vallással. Nem kicsik. Ahogy öregszem egyre inkább meg vagyok győződve arról, hogy anno a vadembereknek muszáj volt valami iránymutatást lefektetni, meg félelemben tartani őket, különben egymást ettél volna élve. De az emberek egy egészen jelentős hányada már bőven van azon a szinten, hogy vallás nélkül is van annyi erkölcsi gátja, hogy próbál becsületesen élni (már ha hagyják), szóval a Biblia és a benne található nem kevés logikátlanság már nem nyelethető le bárkivel... de nem is ez a lényege a Bibliának sem, csak maguk a papok is félreértelmezik. Szvsz a hit a fontos és nem a vallás, de ez ide extrém off. -
-
i2k
őstag
[link] - A pápa szerint a túlzásba vitt közösségimédia-használat elrohasztja az agyat
-
VoltanIgor
aktív tag
Befejeztem a FF7 remake-et (megvettem a dupla csomagot féláron),
Alapvetően nem volt rossz, bár iszonyat idegesítő japán túltoltságok, gyerekes, éretlen, tipikusan japános párbeszédek, néhánu iszonyatosan idegesítő karakter (konkrétan drukkoltam, hogy Wedge megmurdeljen, illetve Barrett is mocsok idegesítő tud lenni a folyamatos, erőltetett betonfejú kemény csávó szövegelésével) Szóval a japánok történetet tudnak írni, karaktereket nem igazán. Mindegy, ezek tipikus JRPG marhaságok, stílusjelleg, ez van.Viszont időnként kimondottan látványos, nagyon jó hangulata van, a harc élvezetes, azok a karakterek, akiket nem akarsz megfojtani, azok amúgy rendben vannak (persze kliséhalmaz, de ez is stíluselem) A sztori jó, és vannak nagyon fasza jelenetek, részek benne.
Viszont, az utolsó pár fejezet olyan, mint a rétestészta, a tököm tele volt már vele a végére, annyi mindent pakoltak bele, hogy a szándékostól ellentétes hatást vált ki, nálam érdektelenséget, unalmat, szemforgatást és "legyenmárvége" sóhajtozást. Igaz, a leglátványosabb jelenetek közül is több itt van.
Kicsit siettem vele, mert mielőbb el akartam kezdeni a második részt - könnyen lehet, hogy ez is rányomta a bélyegét, általában sokkal lassabban haladok a játékokban.
A DLC-re picit még ránézek, aztán kezdem a második részt, kíváncsi vagyok, hogy mit hoztak ki a nyitottabb világból. Remélem, a lepusztult gettók, szeméttelepek és ipari létesítmények mellett itt lesz kicsit változatosabb környezet is (ezt nem rovom fel az elsőnek, a sztoriból adódtak a helyszínek)
Összeségében nálam egy 7/10, nem vagyok elégedetlen, de párszor tény, hogy csikorgattam a fogam a fasságok miatt.
-
Crus
őstag
válasz
Dilikutya #150860 üzenetére
"Már a megjelenésekor elkezdtem még warezban, aztán félbemaradt még az elején"
"Igen, az elsővel nem játszottam. Elkezdtem, de az elején az incidensnél fel is adtam."
Tehát nem szereted a műfajt, hiszen a HL franchise a műfaj legjobbjai közé tartozik. Nincs ezzel gond.
-
Crus
őstag
válasz
Anonymusxx #150856 üzenetére
Érdekes a Control is valahogy elkészült... bezárt közben az 505 Games vagy mifene?
Az van, hogy az AW2 abban a percben nyereséges volt a Remedynek, amikor kijött az arany belőle, mivel a Tencent vastagon tett erről.
Ez a platformon belüli exkluzivitás még mindig undorító... igen, a Blizzről is beszélek.
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
[link] - Is DLSS 4 Multi Frame Generation Worth It?
Röviden: hiába a fel-cheatelt frame szám a jobb sarokban a világnak nem lehet vele villogni sem stream, sem YT-videók formájában*... Tegyük hozzá: és ez jó.
//* nem látható igazából a teljesítménybenHa eleve high frame-ed van, és ehhez még ezt a hulladékot is bekapcsolod: 75%-al több artifact! More blur.
Egyedül a lassú (tempó) játékokban mutat igazán jól > pl. Ellen Kvé 2 -
i2k
őstag
Crus: Igen
Ezért raktam ide be.
gyimger: Szerintem (úgy, hogy hozzá se tudok szagolni a programozáshoz) az egészet 1 nap alatt ki lehetne írni a cuccból > fizikailag. S csak után jöhetne a dialógus/küldetésrendszer alapos gatyába rázása: amire elég lett volna az EGYIK csúsztatási időszak. -
Dilikutya
félisten
De, mint írtam, 20 éve sem kapott el. A grafikája kifogástalan volt, ráadásul 2004 nagy hármasából ennek volt a legbarátságosabb gépigénye.
De sem akkor, sem később nem értettem. A grafika és a fizika ma is megállja a helyét, de a játékmenet, a forradalmi sztori nem.
Abból a korszakból a Call of Duty 1-2-t bármikor elő tudom venni.
Egy mai kölyök lehet, hogy nem érti ezeket, de én nem mai kölyök vagyok, ott voltam a megjelenéskor, futott is a gépemen.
Crysis amúgy szerintem simán élvezhető mai fiatalnak is, grafika ma is jó, a játékmenet sem rosszabb mint egy újabb FPS. A sztori buta, faék, de az szerintem egy Doom-ban sem érdemelne Oscar-díjat.
Érdekes módon a GTA3 amúgy engem sem fogott meg, mai napig nem fejeztem be, lényegében a megjelenés óta ahhoz se nyúltam hozzá. Pedig imádom a 3D-s részeket, rögtön a Vice City utána örök kedvenc lett.
World of Warcraft-al nem tudok mit kezdeni, sose mélyedtem el benne, ez az egész MMO nekem faszság. -
Crus
őstag
válasz
Dilikutya #150844 üzenetére
HL 2 egy k. jó játék.
De az egy más történet, hogy te mennyire szereted az FPS-eket.
Nem olyan rég újráztam HL1 + kiegeket, mocsok jól szórakoztam, mert csípem az FPS műfajt. Tökre megértem viszont azokat is, akik nem nagyon szeretik a műfajt.
Tavaly toltam HL2-t VR módban nem, az is nagyon frankó volt, de sajna nem natív VR port, hanem modolt, így azért nem 100-as, de baromira adta.
HL Alyx meg... hugh... még mindig a bolygó legjobb VR játéka.
-
i2k
őstag
ÁCÉ Árnyékok
[link] - I Got To Try Assassin's Creed Shadows - Luke Reacts
~~~~~~~~~~~~~~~
"Joel Raptor nagyon jól fogalmazott, azt mondta, hogy ez egy Naoe számára épített világ, és Yasuke csak benne van.
És szerintem ez így is van, Naoe képes hátraszaltókra, képes parkourozni a grappling hookjával, képes az összes ilyen igazán király dologra, Yasuke pedig csak úgy nekiront a falaknak, és ez egy kicsit megrázó.
Őszintén szólva nem tudom, miért játszana bárki is Yasukéval, ha van rá lehetőség, ami neked megadatik." -
i2k
őstag
válasz
Nem akarlak közhelyekkel bombázni, de a Half Life 2-vel kapcsolatban sajnos ez áll: akkor/annak közelében kellett volna végigjátszani, amikor megjelent.
Hasonló a jelenség, mint mondjuk:
- egy mai kölyök értetlenül áll az első 3D-sített Grand Theft Auto hatalmas sikere előtt: III
- mai tini nem érti, miért "és jól fut rajta a Crysis"-ozunk
- miért imádja mindenki a baltával faragott World of WarCraft-ot (még mindig), amikor EZERSZER szebb, modernebb MMO-k dőltek ránk csak az elmúlt 10 évben...
etc. etc.A Half Life 2 akkor és ott (és elég sokáig) a Legjobb FPS volt a világon - formabontó, reformer, áll leejtő grafóval és fizikával.
Persze, majd írod, hogy ja a grafó nem kopott úgy, és a gravgun is jó pofa, de 21+ évvel ezelőtt ez maga volt a királyság.Vannak tehát címek, amiket nem szabad halogatni a nyugdíjas évekre.
-
gyimger
őstag
Emberünk közvetlenül Sweeney-t kérdezte meg, lesz-e Steamen Alan Wake 2. Nem lesz.
-
gyimger
őstag
válasz
Hasonlóan jártam. Fillérekért meglett a Half-Life 2, gondoltam elkezdem az elsővel. Megjelenésekor(!) játszottam vele utoljára, de most 1-2 óra után le kellett törölnöm, mert rémesen untam. Rage ugyanígy, elkezdtem az elsőt, de kínszenvedés vele játszani. Egyszerűen nem nekem valók ezek az FPS lövöldék, hullámokban haladni ellenfélről ellenfélre, egyszerűen túl monoton.
-
Dilikutya
félisten
Arra kellett rájönnöm, a Half-Life 2 nem egy jó játék. Már a megjelenésekor elkezdtem még warezban, aztán félbemaradt még az elején, pár évvel később megint nekiestem. Aztán akkor fejeztem be, amikor olcsón megvettem valami Valve csomagban. Most a 20 éves jubileumra elővettem, hogy majd letolom, meg a kiegészítőit is. Az alapjátékon átszenvedtem magam, de az EP1 már nagyon rossz.
Mondanám, hogy rosszul öregedett, de mint a fenti példa mutatja, nekem ez 20 éve sem jött be. És nem érzem a sztoriban azt a forradalmi potenciált. Igen, az elsővel nem játszottam. Elkezdtem, de az elején az incidensnél fel is adtam. Aztán belevágtam a Black Mesa-ba, de hiába a jobb grafika. Amúgy a grafikája a Half-Life 2-nek meglepően időtálló, az nem bántó, csak a játékmenet, sztori, pályadizájn. Igaz, nem emlékszem már, hogy nézett ki az eredeti kiadás, azóta ugyanis számos frissítést kapott, többek közt tavaly is. Novemberben kezdtem el, de van, hogy fél óránál többet nem bírok vele játszani. Megpróbáltam szeretni, megérteni, mi a nagy szám benne, de nem sikerült. -
Crus
őstag
válasz
Renok #150838 üzenetére
Viccen kívül: Vedd meg nyugodtan, mert sajna nem nagyon találsz LED technóban olyat, ami tudná überelni. Aztán ha döglődik garoztatod.
Azt is megértem, akinek ez macera, meg fárasztó az 1 perces screen saver, az eltűnő tálca, a kisebb fényerő meg a többi okosság, "nehogy beégjen".
Egy havernál voltam anno aki PS5 + B9-et hajtott. PC sose volt rajta, ill. filmeket nézett "játékosról". Olyan 4 év körül lehetett akkor a tv-je és állította, hogy semmi baja.
Aztán bevizsgáltam neki a paneljét alaposan és volt ott minden is... halott pixelek, banding, felhősödés és pici beégés is. Kérte, hogy ne mutassam meg neki, hogy pontosan hol vannak ezek, mert onnantól fogva csak arra tudna figyelni
-
i2k
őstag
Nyílt titok, hogy összes monitorgyártó vagy tucat olyan feature-t tesz ezekbe a monitorokba, amik
--- cserélgetik, vibráltatják/váltogatják, mozgatják (Pixel Refresh, Pixel Shift és Logo fényerő csökkentés és társaik) azok a statikus pixeleket, amiket épp az adott időkeretben statisztikailag sokáig megjelenít a képernyő,
--- nem beszélve a monitor öndiagnosztikákról, és az olyan tanácsokról, hogy
--- csökkents fényerőt,
--- Dark mode mindenhol
--- használj folyamatos wallpaper changinget (Windows helyből tudja),
--- ne használd rendeltetésszerűen a Windows minden funkcióját (ikonok, Asztal, popupok etc.)
--- mozgasd az ablakokat,
--- kapcsoljon ki a monitor időszakosan
...
Totális agyfrász.Hát kösz, inkább LCD, VA, vagy IPS.
-
Crus
őstag
válasz
bigrob #150837 üzenetére
Annyi időt amennyit írtál, kb sose fog beégni, főleg, ha kicsit is figyelsz rá.
"Ha böngészek sokáig nincs statikus kép"
Ezt kifejtenéd? Hiszen maga a böngésző kerete odafent is statikus. Nekem erre animált böngésző keret van egyébként, de a tartalom és pl. a címsor közti csík nyilván sose tud elmozdulni ilyenkor, hiába animált a többi része. És hát az ha nem mozog, az csak növeli a beégés esélyét.
-
bigrob
őstag
Köszi a tapasztalatot!
Most pont 32"-tól nagyobbra váltás miatt nekem is szóba került az LG 42C4 OLED tv, nem sokkal lenne olcsóbb a VA paneles monitor..
Mondjuk nekem hétköznaponként kb 2-3 órát ha menne naponta de ez is van amikor még ennyi se, hétvégén talán dupláját.
Eltüntetem a tálcát, ikonok most sincsenek az asztalomon 1 db sem. (blank ikonos mappába vannak szórva)Ha böngészek sokáig nincs statikus kép, illetve valami játék futna rajta, másodlagoson meg elfér megnyitott böngésző statikus tartalommal, úgyhogy szerintem nálam talán nem döglene meg.
Vélemény?
Szerk.: látom megválaszoltad már később.
-
Crus
őstag
válasz
Renok #150834 üzenetére
Power usernek mondanám magam, szvsz átlag usernek nem ég be, vagy csak gari után
Amúgy magyarázat annyi, hogy nálam h.o. miatt reggeltől megy. Kicsit agyrohasztó gondolom egyszerre 2 sőt néha 3 forrásra is figyelni, de egyelőre megy és nem volt gond. (Tehát igen, mellé még egy moncsi + noti is teszi a dolgát, de az OLED a legtöbbet.)
De nem aggódom... hadd menjen, azért van, aztán ha már csak fél év lesz a garból be is jelentem. Ezért nagyon fontos, ha veszed ne Gelkás Zoli e.v.-től vedd, hanem MM, LG.com, Alza, etc.
-
-
i2k
őstag
Na kérem, például ez egy jó kezdő monitor lenne a témában, számomra.
SAMSUNG Odyssey G5 G51C 32" LS32CG510EUXEN
VA, 32", 2560 x 1440 (WQHD) 16:9, 165Hz, 1ms, 3000:1, 300cd/m², Nem ívelt (Thx Samsung!), 2x HDMI, 1xDP
3 nap pixelhiba garancia, AMD FreeSync, 8900g -
i2k
őstag
Nem akartam belemenni a kérdéskörbe onnantól datálva, hogy megírtad itt az OLED-dolgot, de akkor már lemerem írni:
Keményen le kellene engem fizetni ahhoz, hogy OLED-képernyőt használjak.
Rengeteg statikus megjelenítés fut a megjelenítőmön - Asztal-csík, jobb felső kvadránsban PotPlayer, alatta Notepad++, és a bal oldalon az Excel - mindez sokszor napi 4-5 órában (nem otthonról dolgozva délután-esténként tudok ismert sorozat ismétlés, vagy saját felvett gameplay nézéssel támogatva fordítani, hétvégén meg többet fórumozok itt, vagy játszom és/vagy gépelek otthon etc.).
Nyilván nem annyit megy, mint "szeretném", és annyi sem, mint ennél a srácnál, aki direkt beégést tesztel, hosszútávval, de akkor is.Ha váltok a Samsungról, akkor VA lesz (az IPS glow eléggé riasztó jelenség szintúgy).
-
Crus
őstag
Nálam eddig a QLED és 2(!) OLED is beégett. Úgy, hogy folyamatosan Day1-tól aktív minden védelem, csak hát izé... használom. Egy ideje pl. kb. reggel 8-tól éjfélig, nyilván a 4-5 órás 5-6 perces pixelfrissítő az lefut rajtuk ahogy kell, mert a 2000 üzemóránkénti nagyobb is. Ja és az esetek 70%-ban 20-as OLED fény mellett.
A QLED az kérem szépen úgy járt, hogy kb. 2 év használat után napról napra több kiégett pixel jelent meg a panelen. Mikor garban intéztettem már lehetett rajta vagy 100.
A CX-em egy 2 órás PC fagyás miatt égett be, alsó tálcával. Garos volt, de így beégetten hirdettem ár alatt és persze garral. Srác megnézte, mondta, hogy nem zavarja, ha gond lesz garoztatja. Fél év múlva szólt, hogy totál besárgult az egész panel, gar. Ki is cserélték neki ahogy kell.
A C2-be a 140 órás AC Ody HDR inventory felső 2 csíkja tette bele a nyomát. Még hajtom sokat, aztán ez is megy vissza garba. Retek az összes.
Ja és északi fekvésű helyiség, kb. soha nem süt be a Nap, de a tv-re szó szerint never ever.
-
Crus
őstag
Stellart megvettem decemberben, részben amiatt is, mert egy nagyon nagyon apró, csekély lelkesedést mutattál irányába
Reálisan nézve, nekem az FF VII Remake 1-2 majd olyan 40€ alatt ugrik be és aztán majd a 3. rész. Egyszerűen olyan embertelen backlogom van, hogy ha most megvenné valaki nekem mind a 2 részt, akkor se tudnám tolni, mert éppen más van folyamatban.
-
TBT
addikt
Nem azért írtam, hogy bárkiben is "bűntudatot" keltsek, és rohanni sem kell megvenni. Csak szomorú látni számomra, hogy van egy valóban tök jól sikerült játék, jobb PC-s porttal és alig van rá érdeklődés.
De gondolom a Square Enix számolt ezzel az eshetőséggel is.
Remélem a Stellar Blade-re jobban rácuppannak majd, ha megjelent PC-re. -
TBT
addikt
válasz
bigrob #150827 üzenetére
VA Panel nekem is jobban bejön, mint az IPS.
Csak az ASUS Zenbook-om meg 3K Oled 120Hz kijelzővel van megáldva, és ahhoz képest azért nagyon más az a VA Panel.
Emellett Ultra 9 processzor van benne (185H modell) + 32 GB DDR5 memória + nincs benne dedikált videokártya. Nagyon gyors és sokáig bírja (ezen szoktam sorozatot + filmet nézni, mert sokkal szebb + kényelmesebb nekem) - de azért szeret melegedni rendesen (az i9 / Ultra 9 mindig is ilyen volt?). -
Crus
őstag
Ez azért különösen vicces ám, mert minőségre büszke karosszériás soha nem huzat ki semmit, hanem kivág, behegeszt, fest. Drágább, de jó kezek alatt gyári szint. :-)
De értem mit mondasz... Hiába javul a gép ferdítés, annak minősége szerintem sincs semmilyen közös halmazban a fordítók által elkövetettel.
Amit én nem értek a hobbi fordítókra nehezedő nyomás. Kit érdekel, hogy Ödönkének nagyon kéne már a fordítás? Én előre leszögezném, hogy aki elkezd kicsit is nyomást gyakorolni, annyival +1 hét a fordítás azt garantálom.
Ahogy én látom, a manuális melósokra is bőven van igény, aki meg rém türelmetlen és holt tufa angolból az meg viszi a gépit.
Szerintem a fogadtatás maximálisan pozitív lenne, de ezt nyilván te látod jobban, nem vitás.
YT nagyon gáz igen... és amit jó ideje észrevettem az a minőség kérdése. Ahogy én látom és tapasztalom a YT drasztikusan lerontja a kisebb látogatottságú csatik által feltöltött tartalmat. Hiába tolok én fel 4k vagy 4k HDR 60 cuccot, az meg is jelenik ott 4k választható felbontásban, de köze nincs ahhoz, amit én itt látok átkonvertálás végén. Az eredeti amit feltöltök gyönyörű, a végeredmény a YT-on meg moslék.
Amúgy ahogy olvasom minden szipiszupi ilyen cég brutál részesedést levesz a content creator sápjából. Távol álljon tőlem, hogy az OF prostikat itt sajnáljam, amikor egyesem millió dolcsikat lapátolnak haza, de 50%-os részesedésről beszélnek és abból még adózni is kéne, különben síkos lesz a szappan...
Szóval én boldog lehetek, mert tőlem semmit nem vesz látszólag... valójában meg 100%-ot.
-
Crus
őstag
Érdekel. Meg fogom venni és meg akarom venni. De biztos nem Day1. Ahhoz brutál nagy névnek kell lennie, hogy Day1 bármit is vegyek és ez nem kis név, de nem egy Elden Ring kategória.
A másik okot írtam: Fővandarabóva'. Majd egyben. Hogy mások, hogy gondolkodnak azt nem tudom, de az biztos, hogy a Gen Z-nek se túl nagy bekattanás lehet egy lassan 30 éves játék remake-je és hát elvileg ők döntenek el most mindent is.
-
Shadowguard
senior tag
Én előrendeltem, ugyanúgy, mint az előző részt, de amíg nem kerül elérhető közelségbe a harmadik rész nem fogok nekikezdeni. Viszont a kiadó szempontjából szerintem azért csak számítok valamit az eladási sorban
Legtöbbször sorozatot is csak több éves lemaradással kezdek el nézni, amikor már nem lesz több évadja. Ezt cirka 15-16 éve fogadtam meg, egy Kaliforgia évadzáró után. -
gejala
őstag
Túlságosan el lett húzva ez a dolog. Két éve letoltam az elsőt, tetszett, mentem volna tovább. De nem lehetett. Most meg már nem érdekel az egész.
Az se segít, hogy nagyon hosszú, legtöbb ember nem fejezi be az ilyeneket. Akkor meg minek kezdje el. Én például már alapból csak rendkívül indokolt esetben vállalok be 25 óránál hosszabb játékot.Nagy hülyeség volt egy sztori orientált játékkal ennyire váratni az embereket. Főleg, hogy mindenki ismeri már ezt a sztorit, mivel az egyik legikonikusabb JRPG-ről beszélünk. Majd ha kijön a vége, megveszik akciósan egyben.
-
TBT
addikt
Az első napi adatok alapján a Final Fantasy VII Rebirth PC-s verziója megbukott. Alig 30k játékos játszott vele Steam-en. Úgy, hogy 2024-es év egyik legjobb játéka. Az egyik legjobb FF játék, tartalmas, ötletes, hosszú, átgondolt, bugmentes, a PC-s verzió is korrektebb átiratot kapott (nemúgy mint anno az FF7 Remake vagy a tavalyi 16-os számozású rész), ráadásul még nyomott áron is adták (30% kedvezmény a teljes árból), és még ez is kevés volt. Torrenten persze jelentették, hogy vagy 400k ember vagy bot rácuppant, de abból nem sok pénze lesz a fejlesztőknek és kiadóknak. Nagy kár érte, mert nem egy összecsapott munka - mint a legutóbbi Dragon Age, brutális mennyiségű munka van benne. De úgy látszik, hogy vagy nincs pénz már eredeti játékokra, vagy már nem nagyon akarnak minőségi, tartalmas Singleplayer játékokkal játszani. Nyilván JRPG, nyilván rétegjáték, de akkor is, szomorú azt látni, hogy egy ennyire jól sikerült játék, ilyen rosszul teljesítsen. Szegény még a Dragon Age-t sem tudta lenyomni... Pedig ég és föld a két játék minden tekintetben!
Remélem, hogy a Square ettől függetlenül kegyes lesz és engedi elkészíteni a trilógia záródarabját... -
TBT
addikt
válasz
bigrob #150803 üzenetére
LG van nekem is. Valami fapados modell (VA panelos hulladék, AMD Freesyncet tud és vége) 38-as méretben.
Eléggé masszív build, szép képe van, de csak 90Hz (szerencsére a 90 FPS-t az RTX 4080 Super könnyen kiköhögi magából mindenféle rásegítés nélkül 4K-ban azokkal a Singleplayer címekkel, amikkel játszom). Persze jobb, mint a céges 60 Hz-s FullHD-s pici monitorok előtt ücsörögni. Igazából nincs szívem kidobni, mert kedves emlék fűz hozzá. Amikor a mostani munkahelyemen kezdtem el dolgozni, akkor kvázi az első béreimből félrerakva vettem meg. Az addigi FullHD IPS paneles ASUS monitorom meghalt és gyorsan kellett valami más helyette.
Amíg ez működik, megtartom. Utána úgyis az enyészeté lesz, vennem kell majd egy másik modellt. De a 4K nekem már bőven elég lesz a jövőben is.
-
i2k
őstag
Ferdítés:
Nem bagatellizálva a témát, de a mai világban olyannak érezném már magam, mint az az öreg, megbízható, jó kezű egyszeri autószerelő szaki, még mindig kalapáccsal, hővel melegítéssel (megmittomén) és szakértelemmel húzná ki az oldalról megnyomott karosszériáját egy Opelnek kábé fél nap alatt, és úttörő becsszóval igazolná, hogy ez most tényleg oké, miközben
az egyszeri autósnak már tegnapra kéne, lehetőleg gyári állapotban, de olcsón és mondtam már, hogy rohadt gyorsan?Nyilván volna az a pénz. Mindennek és mindenkinek van ára.
De akkor azok mennyit kérjenek, azok akik velem kezdték (1999), folyamatosan 'tolják' ezt a szekeret, és ráadásul nem hagyták abba szinte idegösszeomlásnak is beillő tünetek és a minden irányból (magán, eü, meló, hobby, és hobbi-emberek) érkező nyomás miatt akkor, amikor én?
Ott van a srác, akinek a fél háza leégett - ki tudja segített-e egyáltalán valaki neki(k), de közben azé' gyártsa le időben a Dark Soulsok és más címek fordítását...
Milyen visszatérés lenne már az, amit én ilyen körülmények között előadnék? Bele se akarok gondolni.
Így marad a béke, és az új generációs fordítók, akik már nagyok, vagy azoknak hihetik magukat, hisz akár csak 1 cím fordítását is serényen és jól letették a digitális asztalra.~~~~~~~~
Jutyúb
Hogy az mekkora egy trágya monopolista cég, te jó isten!
Bele se kezdek, mert csak felhúzom magam... regionális támogatásaik, az ajánló scriptjeik stb miatt.
Csak 1: magyar nyelvű amerikaiaknak nem ajánlja a magyar nyelvű végigjátszásodat (Tinmanét), helyette tolja a környező országokét és talán/jó esetben a VeRnyogó csatornát...
Hát kössz szépen, egyenlő Internet és bánásmód. -
Crus
őstag
Kemény úgy "melózni", vagdosni, szívet-lelket beletenni, hogy a nyomorult YT soha 1 fillérrel azt nem honorálja, de reklámot azért csak betesz alá annak aki nem blokkolja. Milyen mocsok dolog már ez? -.- (Főleg, hogy vágó progit is végül vettem, mert a régi már őrületbe kergetett, meg a formátumok kezelésével is hadilábon állt.)
Nem tartom magam túl sokra, de azt gondoltam eléggé képben vagyok filmek feldolgozásával, meg sci-fikkel. De ennek ellenére az Expanse 1. évada nekem nehezen volt emészthető... egy ideig abban se voltam biztos, hogy az-e a főszereplő, aki aztán lett, mert annyira jellegtelen volt az összes és a frakciókat se tisztázták egyértelműen. Hosszú részeken át tátott szájjal néztem, hogy mi a fax ez a Főd, Mars, övezet, OPA nyammogás, amikor kizárólag emberekből áll az összes. Ezt oltári nagy hiba volt nem tisztázni már az első évadban és elvárni, hogy te ezt már tudod.
Állítólag a könyv sokkal jobb, de időt is kéne hozzá venni...Alf: Nem! Tökre úgy voltam vele, hogy egy random amcsi törpe alakítja és kész. Soha nem jutott eszembe utána nézni, igazából Vader és Csuvi esetén sem érdekel soha, hogy ki alakítja, hiszen bárki lehetne a jelmez mögött. Thx az infót!
De komolyan nincs az a pénz vagy azért lenne az a pénz? És ezt most semmi negatív szándékkal nem írom! Tökre megértem, ha valaki havi 20.000 Ft-ért rohadtul nem akar ezzel foglalkozni, de havi 300.000-ért se vajon? (Elméleti a kérdés nyilván.)
Nálam ez az angol téma annyira eldurvult az utóbbi időben, hogy egy magyar menüs játékban el se igazodok már könnyen. Nem viccelek. Annyira gyerekkorom óta angol az IT-ben minden is, hogy fizikai fájdalom sugárkövetést olvasnom raytracing helyett. Ettől függetlenül a magyar feliratokat szeretem, noha jóval kevésbé igénylem, mint 20 évesen. Néha filmeknél elfelejtem bekapcsolni és úgy megy negyed órát, mire rájövök, hogy ja, hogy van magyar sub is... ok :-)
A magyar szinkron viszont nem tudom lehet-e mélyebben... meg persze a magyar hangmérnöki munka. Egyik rémesebb, mint a másik. Pedig egy jó szinkron nagy öröm tud lenni, ilyen is van.
-
i2k
őstag
Azé' azt jó tudni, hogy: az emberek 6-20%-a ugyanúgy rühelli, mint én:
[link] - Őrületbe kergeti a hangos csámcsogás? Így tehet ellene
"A BioTechniques cikke szerint a mizofónia olyan állapot, amikor bizonyos hangok, például a rágás, a szürcsölés vagy az ujjal dobolás rendkívül erős negatív reakciókat váltanak ki." -
i2k
őstag
ER: Látom igen, hogy hol tartasz vele --- ~1 órás részeknek személy szerint örülök --- és várom is, hogy eljuss a végéig. Egyúttal drukkolok is.
The Expanse: igen, egyetértek a rossz kezdéssel (tegnap értem a 01x10 végére) - el se tudom képzelni egyelőre, hogy ez miként tud előre lépni bármilyen irányban. Hazamegyek, folytatom is.
Úgy, hogy még (!) utána se néztem, hogy eszik-e, vagy isszák-e a forrását (creditsben ugye könyvet említenek), és a megjelenését se (na, várj, ezt most megnézem: 2015-2022), az első évad alatt folyamatosan az volt az érzésem, hogy túl sok ihletést adó sorozatot, könyvet látott, olvasott a tisztelt író és/vagy a stáb.
A saját hang keresést is "adom", mert semmi, de tényleg semmi sem volt egyedi benne, amire felkaptam volna a fejem. A konfliktus(ok), az összeesküvést szítót már az 1. részben bemondtam a monitornak, egyik szereplő se jól van tálalva (az anya meglátogatása tök értelmetlen volt), a keresett-lázadó lányt rühelltem (bocs, de tényleg), és egyelőre a magukról titkolódzó főhősökről se vagyok meggyőzve ("Majd ha visszajövök meg kell keresnie nekem valakit").
Az 10 résznek kellett volna 'valamicskét' tennie.
A készítők rovására: a visszaemlékezések technikailag megvalósításáért legalább 1 seggberúgás --- semmi sem választja el ezeket a current time-től vizuálisan.LoL-játék nem izgat. Az Arcane 1. évadot nem bírtam végignézni. De olvastam, hogy a 2. évaddal gyakorlatilag felhagytak ennek az erőltetésével (bár ígérnek karakter-spinoffokat), így egyrészt belevághatok (jobb szeretem a teljesen befejezett sorozatokat), másrészt igazolni tudom, hogy az 1. vagy a 2. évad volt-e a jobb, mert utóbbira írták a futólag átnézett cikkek azt, amit.
Alf: azt gondolom tudtad, hogy a praktikus trükk mögött egy magyar törpe áll: Michu Meszaros
("Mihaly "Michu" Meszaros (Hungarian: Mészáros Mihály; 1 October 1939 – 12 June 2016) was a Hungarian and American actor, circus performer/entertainer, and stuntman. He was 2 feet 9 inches (0.84 m) tall and weighed 25 pounds. He was best remembered as a performer with Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus and for his role in the NBC sitcom ALF in 1986.")Fordítás:
Neeem. Nincs már az a pénz, hogy visszaszálljak abba a motollába. Se időm, se pénzem (szó szerint gép hiányzik hozzá, hogy akárcsak 1 olyan kurrens címre ráálljak, aminek a fordítását elkészíteném), se energiám rá.
Az egészet kizárólag agytorna, a fordítás/szöveg gyurmázás szeretete (még a rabszolga-gépelés része ellenére is), és az angol-gyakorlás miatt csinálom. Én így harcolok előre is az öregkori elbutulás ellen(Film/sorozat feliratokat is aprítok még magamnak ugyanezen okokból.)
Ja, és szeretem a 2 említett címet (még akkor is, ha nem AAAA játékok), amit egyelőre teljes erővel bevállaltam magamnak. Ezeknek már nem jön új patch, és ez is sokat segít. -
Crus
őstag
Ha van 30 másodperceket az alábbi űrlapon pls. döntsétek el, hogy nektek a 2 db. Lego közül melyik tetszik a leginkább? (Külön hála, ha ismerősnek is átdobod, minél többen válaszolnak annál pontosabb képet kapunk. Megathx!)
Köszi!
-
Crus
őstag
Elden Ring borzalmasan hosszú. Rögzíteni is az volt, vágni meg... fődi pocok... izé... pokol. 1 órás anyag gatyába rázása, hogy az nézhető legyen (mivel a játékban mocsok sok az üresjárat), min. 1.5 óra! És csak az alapjátékból van/volt ilyen cirka 100 videóm (ha nem több) és most vágtam meg nemrég az 52.-et. Agyrém.
A The Expanse katasztrofálisán szarul kezd! Sőt az első éve mintha csak önmaga útkereséséről szólni, hogy mi a fax is akarok én lenni... aztán kitisztul a kép és egyre feljebb kapcsol és számomra életem egyik legjobb space sci-fi sorozata lett. 5. évad közepénél járok és ez is jó.
Azt se tudtam kb. mi az a League of Legends, de az Arcane S01 nekem kegyetlenül bejött... a 2. évadra még nem volt időm. Nem megölni érte, de gyerekkorom egyik nagy képregényhősét az Alfot nézem még elalvás előtt (Expanse túl izgi oda)... akkoriban nekünk esélyünk se volt ezt itthon nézni, talán az HBO kezdte el aztán idehaza először sugározni, de arra se telt. Szóval gondoltam pótlom, ha már anno annyi képregényt vettem a témában :-)
MIVAN??? Te újra fordítasz??? Ami ha így van, akkor baromira örülök és hidd el magasról letojom a Borderlands bármijét így eszem ágában sincs kérdezni, szóval csak hajrá, kegyetlenül hiányzol a magyar honosítók közül!
-
i2k
őstag
Nekem annyi elég volt a Bloodborne-ból, amennyit DarkSector kollégánk TwitchTV-s közvetítéseiben láttam: baromi jól mutatott 'úgy', ahogy Isti játszotta --- (és ezért szoktam a Te végigjátszásaidat megnézni - várom is, hogy az Elden Ring meglegyen, bár közben még magam is faragom a játékot, amikor eszembe jut) ---, de az biztos, hogy az a fajta "akarom"-viszketés nem volt meg, mint a Demon's Souls-szal kapcsolatban.
//FWP: közben meg kismillió sorozat és film is megnézetné magát velem, és a rengeteg olyan cím is a gépen, aminek nem kell igazából az az atomgép, amit venni akarok (és így "sajnálnám" ezekre pazarolni "annak" az energiáját).
Például 2 napja pörög a The Expanse --- 1 évad meg is van, ami eddig meeeeh, meglátjuk mit hoz még (elkezdtem írni magamnak a problémáimat vele kapcsolatban, de abbahagytam, mert túl sok van) ---, és próbálnám majd még az Arcane 1-2-őt, de közben a State of Decay 2, a Code Vein fordítását is faragnám...
...szóval, ja. -
Crus
őstag
DeS Remake-kel de pontosan úgy voltam, mint te. Minek nekem ez még 1x? Félre is vágtam amikor az alapgéphez megkaptam és szerintem simán 1-1.5 év volt mikor gondoltam "ránézek". Aztán benne ragadtam és kiplatinázta magát. Remek élmény volt újra, mesteri melót végzett a Kékpötty, noha az a nyomorult törött kőtábla örökké cseszni fogja minden DeS játékos csőrét, főleg, hogy az eredeti játék kódjában ott is volt egy jó része... ilyen havas világ akart lenni, giants témával. Fel nem foghatom miért nem lett jó drágán fizetős DLC. Mondjuk a BB Remake hiányát se tudom aggyal felfogni... egy nagy büdös retek az technóban PS4-en és PS5-ön is. Gyalázat.
DaS-t bármikor ajánlom... szerintem kiváló kombója az "mindennek" is.
-
Crus
őstag
Meg lehet érte kövezni, de egyetértek. A DeS összességében egy sokkal funabb, élvezetesebb, érdekesebb cím (a remake külleme is üt), mint a BB. A BB-t sokszor éreztem úgy, hogy egy idegrángásos souls, egy Ninja GAYdenbe oltott kaszabolda... ráadásul a kvázi kötelező vial farmolást nagyon tudtam benne gyűlölni.
-
i2k
őstag
Érdekes dolog:
Hiába láttam már 3-szor (!) a Tinman-féle Demon's Souls végigjátszást (2x 'classic', 1x Remake - és értek egyet a kihagyott terület követelésével akár DLC képében, amit ezek szerint sosem kap meg a játékosvilág), és érdekel a Bloodborne is: Demon's Souls-t előbb vennék meg PC-re, mint Bloodborne-t.
De a DeS-ért nem vennék konzolt... -
Zó
aktív tag
A BG1-ben és szerintem a Realms of Arkania 1-ben is 8 volt a max szint, szóval még reális lehetne
De nem az, szerintem 30 fölött fejeztem be a Remake-et.
A DeS érdekes élmény volt a maga módján, csak nem vágyom még egyre belőle (pláne nem drágán), amikor sok minden van, amire meg nagyon is. A DaS-remake-nek kellene nekimennem, ha valami Soulsnak.
-
-
i2k
őstag
NINJA GAIDEN 2 Black
Vajon mennyire rohadt nehéz?
-
i2k
őstag
[link] - Women And Non-Binary Devs Now Make Up 32 Percent Of All Game Developers, Up From 24 Percent In 2022
"A játékfejlesztők 66%-a még mindig férfi, szemben a 2020-as 75%-kal.
A fejlesztők közel negyede vallja magát LMBTQ+-nak, ami 3%-os növekedést jelent.
A stúdiók faji sokszínűsége javul, de a fejlesztők többsége még mindig fehér/kaukázusi."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest