-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Számomra csak most derült ki, hogy a TLOU2-ben is van "nemváltó". Ha poszt-apokaliptikában lehet, akkor fantasy-ban is.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
_drk
addikt
válasz TheNewDawn #150297 üzenetére
Nem tudom milyen pontozást nézel, de ezt kb mindenki tudja, hogy semmi értelme. Játékosok mindent vagy túl le vagy túl fel pontoznak.
Kritikusok nincsenek, akik lennének meg megvannak vásárolva. Khm, IGN. -
TheNewDawn
addikt
válasz Anonymusxx #150295 üzenetére
a FIFA és a COD és hasonlók meg 9/10 ponton állnak, biztos azok meg tökéletesek
a DOS 1 el nem játszottam, de tényleg elég lapos ugy hallottam, a 2 nagyon tetszett. a BG ekből tényleg a 2 a csúcs történet szempontjából de azért a 3 is remek. -
Zó
aktív tag
válasz Anonymusxx #150293 üzenetére
Ezért nem szeretem a pontozást, mert ha elolvassa az ember a hasonló írásokat, akkor arra gondol, hogy nem jól használják a skálát. Ez persze nem új dolog, és a 3 pontos értékelésről nincs is mondanivalóm, csak azt mondom, hogy 7-8 pontok esetén jobb játékról kellene regélni, mint amit lefestenek szövegszerűen, ezért nem tudom komolyan venni ezt a pontháborút.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz TheNewDawn #150294 üzenetére
"Ha az 7 /10pont"..
Nincs ha, láthatod h steamen is, tesztoldalakon is 7-8 on áll.. (jó biztos van olyan teszt oldal ahol keveset kapott)Mondjuk az is elég fura h a a Larian Studiost pozitívan hozod fel a történetmesélésben, ők pont h nem jók ebben, a Divinityk legalábbis elég laposak..
A bg 3-al még nem toltam, de annyira nem is vonz, nekem jobban bejönnek a régi fajta Baldursok... -
TheNewDawn
addikt
válasz Anonymusxx #150290 üzenetére
Ha az 7 /10pont akkor a CP 2077 3500/10. Világ legszarabb karakterei és sztorija kb , mintha 5 éves óvodás irta volna, ráadásul égvilágon semmi köze a DA hez. a CP 2077 sok hibája volt és néhány most is van - de történetmesélésben a CDPR nek nincs párja .( Na jó a Larian Studios )) a MOSTANI Biowarenek sem- negativ értelmeben. És ők csinálják a következő Mass Effectet... Még jó hogy nincs munkanapom, nem lenne túl jó ha elsírnám magam.
Igen lehetNE a DA 5/10 is, mert jól néz ki, jól opzimalizált és jó a harcrendszer. Csak akkor kellett volna egy olyan játékot írni és cimet adni neki hogy Kardozós Baszos ARPG ftw vagy valami, mert ez minden csak nem Dragon Age- ami hát finoman szólva elég fontos lenne, ez olyan mint ha SW cím alatt alatt vmi emo femináci drámát próbálasz meg eladni, oh wait, hiszen a Disney pontosan ezt csinálta
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
"az meg távol áll a közmegegyezéstől."
Én pont azért írom hogy 7-8, mert jókat lehet róla olvasni, steamen is 7 ponton van, nem 3-on, és máshol sincs lehúzva, pl a gremlinende itt egy teszt pl Teszt 1 - 8 pont
pc guru 69%Hol kapott 2-3 pontot? Vagy hol lehet olvasni,hogy ez egy 2-3 pontos hulladék lett?
-
Zó
aktív tag
Ez azért egyéni preferencia és skála kérdése. A 7-8 pontos kategória az számomra esrtleg a Mass Effect meg a Dragon Age: Origins lenne. Lehet, hogy Veilguard is van ilyen jó, csak videókon nem látszik, de eddig a védelmezői sem magasztalták fel ennyire. Persze elfogadom, ha neked tetszett, de na, azért a 8 pontnak már valami mocskosul jót kellene takarnia, az meg távol áll a közmegegyezéstől.
-
i2k
őstag
Ne kezdjük már megint.
Nem csak náluk "jön elő" - ott van a játékban, permanensen. S nem csak a 'tranyó' mérgezi.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz TheNewDawn #150289 üzenetére
"3/10 as DA Wokeguarddal"
van az 7 v 8 pont is, a woke meg kérdéses, valszeg inkább csak a tranyó karakternél jön előa woke.
-
TheNewDawn
addikt
CP 2077? Hogy szar ? Egy elég jó játék volt már mikor megjelent - a ZÖMMEL KONZOLON levő temérdek bug és technikai probléma húzta le valamennyire, de azért basszameg szeretném ha ilyen lenne minden cégtől a szar játék - Egy 6 vagy 7/10et nem az 1/10 es Skull and Bones meg Justice League és hasonlókkal kéne összemérni vagy a 3/10 as DA Wokeguarddal pl.
Arról nem beszélve hogy mára a 15526 patch és a DLC után simán ( szinte) klasszikus lett belőle, ahogy a Witcher szériából is.
-
TheNewDawn
addikt
Büszke vagyok magamra Csak a King Arthur Knight Tale Legionst ( standlalone DLC) vettem a steam salen, pedig most hemzszegtek a 90% os HL leárazások ( pl Divinity Original SIn in 90% 4 euró) de hiába szörcsögött a hörcsög, mint az 5-6 kiszemelt játék esetén visszafogtam magam - backlog elég még évekig is, ráadásul miért játszanék 150 óraig egy olyan jatekot ami gyengébb mint a 2. rész- meg mikor lesz 150 óram legközelebb
-
Crus
őstag
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Na... most már azért látjuk a fantasztikus és zseniális Soul Reaver 1-2 Remastered kasszasikerét.
Hogyaszongya': A csúcson elképesztő sokaság, kettőezer-nyócszáz' (~2800) ember csapatta, mely számocska 1 hét alatt be is esett a felére se, hogy aztán a megjelenés után alig 1 hónappal se négyeszáz' (400) ember tartsa érdemesnek arra, hogy az idejét ezzel a rommal töltse. Egészségükre.
McMondtam, hogy ez ott és akkor is középsze/a/őr volt és az 1. perctől nem értettem minek kell ebből remaster.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
_drk
addikt
válasz cyberkind #150283 üzenetére
Szerintem ez az új IP-től való félelem a délibáb. Ott van a CP77 ami szar is lett és mégis sikeres lett...
Egyébként a legjobb taktika hogy semmit nem kell várni semmitől!
Kijön a játék, meg kell nézni, úgy is annyi tartalom van már fent neten, hogy nehéz mellé nyúlni. De ha nem is egyből, később is nagy meglepetéseket okoz.
Pl nekem tavaly a Dead Space remaket eszembe nem volt megvenni, de ingyen pluszban kijátszva szinte év játéka lett nálam. -
cyberkind
félisten
Mert új IP-t nem éri meg betolni, igaz, ez nem lenne totál új, de ha semmilyen módon nem kapcsolódik a régihez, azzal csak közönséget vesztenek. Nagyon kíváncsi leszek a TES 6-ra amikor kijön, mert a Skyrim óta brutál mód megváltozott a világ.
Én speciel nagyon sok címet elengedtem már az elmúlt 5 évben, pedig a CP-nál azt hittem, hogy ez csak a peak, de hát lókolbászt, csak a kezdet volt.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Anonymusxx #150277 üzenetére
Á igen, a mitikus új játékosok, a modern audience.
Hány millió példányt adtak el az évek alatt a Witcher játékokból? Ki lesz itt az újonc, aki <5 éves volt amikor elkészült a W3? Hatalmas piac, és főleg fizetőképes.
EA: It's in the crate!
-
-
Crus
őstag
Pont ez az, hogy nem tudjuk, hogy ez mennyire volt tényleg így és mennyire volt az, hogy zsebnácik voltak ott páran és totál nem bírták elviselni, hogy valaki nem zsíroshajú koleszos geek.
Rengeteget dolgozunk csapatban. Kommunikáció. Főleg írásban szoktuk a kényesebb dolgokat tisztázni, mert ott szabadabban ki merik magukat fejezni a népek.
Utoljára szakmán belüli, elviselhetetlen konfliktusban kb. negyedszázada volt részem az első cégemnél, amikor egy kettővel alulképzettebb barmot tettek fölénk, akinek se a fizikához, se az informatikához lövése sem volt és olyan elvárásai voltak, melyeket épelméjű ember nem kér. 1 évig toleráltam és a beígért fizetésemelésre is középsőt mutatva téptem onnan elfelé.
Megint az van, hogy előre temetnek sokan valamit, ami még ki sem jött és amúgy egy legendás banda fejleszti...
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Nekem az Uncharted Lost Legacy jobban bejött, mint a 4. Drake-et rommá untam, egy nyomi Hajdu Péter klón. Chloe viszont intelligens, stílusos, karcol a hangja és nem utolsósorban szexi. Sokkal jobb volt őt terelgetni.
-
_drk
addikt
válasz Anonymusxx #150277 üzenetére
De akkor miért Witcher 4?
Miért nem valami teljesen más vagy Witcher the New Way vagy bármi... -
Anonymusxx
senior tag
"Az IGN-nek nyilatkozva Malgorzata Mitrega társ-producer arról beszélt, hogy a The Witcher 4 teljes tiszta lappal kezd. Az új játékosokat szeretnénk megcélozni. A The Witcher 4-et úgy állítjuk be, mint valami új dolog kezdetét"
-
_drk
addikt
Munka környezet.
Ezt MO-ról nehéz megérteni, pláne amikor kreatív munkát kell dolgoznod csapatban.
De csak képzelj el egy olyan meetinget ahol nem mondhatod hogy ez rossz ötlet mert megsérted vele a másikat.
Ezek meg gondolom a jéghegy csúcsa.
Ki tudja mennyire szólnak bele a munkádba, meg olyan ötleteken kell dolgoznod amivel alapból nem értesz egyet.Mondjuk a Ciri mint Witcher ötlet alapból faszság mert minek? Így is fel isten a Csaj. Mondjuk a próbát kiállhatja ezért de megint csak minek.
-
i2k
őstag
Ismersz. Remélem, még emlékszel: engem az egész PC-játékosdi még ezzel a karival szippantott be:
Imádom a nőket. Valóéletben épp úgy, mint a filmekben, játékokban.
Ha RPG-ben lehet nemet és karaktert választani: igen, egyike vagyok azoknak, akik 10-120 órán át szívesebben néznek, hallgatnak nőt játék és irányítás közben.
Millió screenshotom van ebben a témában.... de álljon itt csak 1, épp egy CDPR game-ből, és tőlem:
"Miért ne lehetne egy Ciri egy Witcher c. játék főszereplője?"
Mert ő nem witcher?
Ja, persze, a mostani fejlesztők majd kerítenek erre megfelelő választ (egyértelmű: Ciri olyan OP, hogy már a vicserség is megy neki - 99%-ban mindenki számára gyilkos szertartás ide, vagy oda)... de amikor olyasmi zajlik, mint amit megismételnek W40K-ben, akkor el kellene kicsit tűnődni, hogy mennyire jó az nekünk már, hogy
2025 az az év lesz, melyben 10 AAA(A) címben 9 nő fogja legyalulni az ilyen-olyan származású férfiakat és szörnyeket a kardjával és ki-tudja-milyével...
Nincs nőgyűlölet. Csömör van. Ahogy minden mással, amit túl toltak és tolnak az elmúlt években - nem írhatom le bannolás nélkül, de Te biztosan össze tudod szedni fejben azokat a pontokat...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
El. Fogalmunk sem lehet róla, hogy egy melóhelyen milyen a balansz. Elnézve azt, hogy mindössze csak 4 embert állítottak ott LGT+ váddal, annyira nem lehetett durva a helyzet. Azt nem is értem, hogy a kevesebb miatt miért a többség áll fel és megy el? WTF?
Miért ne lehetne egy Ciri egy Witcher c. játék főszereplője? Nekem pl. abszolút tele a tököm a tesztoszteron szagú karikkal, akik machete-vel borotválkoznak. Szerintem itt a többség szívesebben néz női popókat, mint ffi farokat, de ha tévednék, akkor elnézést kérek.
-
i2k
őstag
Warhammer 40k-val kapcsolatban:
[link] - Warhammer 40k Guide Appeared to Remove Female Adeptus Custodes From Canon
És ott az Update, miszerint a miniatűrök között vannak már női harcosok is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Elolvastad a cikket?
Nem Ciri a lényeg... az, ami mögötte van már. (nem tudom eléggé hangsúlyozni)//Hint: és most nem a múltjára gondoltam, hanem a mostani fejlesztőkre...
//Azt már le sem merem írni, hogy ugyanaz (!!!!) a jelenség ismétlődik meg a Warhammer 40K univerzumban, mint amit a CDPR előadott most Ciri vicserségével kapcsolatban.
Határozottan rögzítve volt mindkettőben az egyneműség, még Ciri esetében is pont a Trial of the Grasses önmagyarázó mivolta teszi ezt tisztává azok számára, akik nem egysejtűek...)
(S akkor jönnek a fejlesztők és telibetojják az egészet, és kitalálják a "tutit").Cirit szeretjük. A helyén. Úgy, hogy nem egy Witcher című játék főszereplője, és ezt még úgyis, hogy a 3-ban (és állítólag a laza alapot nyújtó könyvekben is egyfajta protaginist volt --- ezt hívják nem unalmas dramatizálásnak, de mindegy).
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] - A tendencia a lényeg - amellett, hogy a CDPR-től származó fejlesztők hogy-hová-ki által és mit fognak tenni a jövőben -, miszerint: talán most már elkezdi gyógyítani magát a játékipar? Még ha ua lassan is...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Az online bullying jellemzően nem a nagyközönség előtt történik, így ez csak egy újabb lépés a totális kontroll felé.
2025-ös vicc:
Kóter.
- Téged miért varrtak be?
- Rablógyilkosság. Téged?
- Beírtam a FB-ra egy politikai cikk alá, hogy jól állna a kötél az elvtársnak.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Kicsit tájékozottnak ez le is esik - a hab a tortán, hogy a(z elsőre) "nem beazonosítható" júzerek sincsenek biztonságban...
Most egy jót ua anyázni sem lehet majd...
Milyen szép is lesz, amikor unokáknak a nagypapa:"És akkor képzeld el, milyen szabad és jó élet volt akkoriban, amikor bárhol és bármikor le ua anyázhattál bárkit az Online Kommandó kiérkezése nélkül..."
-
Crus
őstag
Szó nincs arról, hogy online agresszió... itt arról van szó, hogy nem lehet szabadon véleményt nyilvánítani, főleg nem a
vezír ellen. Mert minél jobban nyúlják lefelé a népet, annál inkább durvul el a közbeszéd irányukba. Ez erről szól és nem arról, hogy a nyugdíjas papi az unokájával a térdén bekommenteli, hogy melyik in/output megoldásba gondolná Sarka Katával. Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
gyimger
őstag
Röhej, hogy új hozzászólásnál piros betű figyelmeztet erre
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
[link] - Itt tényleg arról van szó, hogy egy durva komment miatt a rendőrségen köthetsz ki telex.hu - 2024.12.18
Az országgyűlés kedden elfogadta az online agresszió visszaszorítását célzó törvényjavaslatot, így az január 1-től hatályba is lép. Az új törvény értelmében akár egy év börtönnel is szankcionálható az, aki „nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos halált okozó vagy különös kegyetlenséggel elkövetett büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki”.
A többi, többek között jogi aggályok, a cikkben.
-
gyimger
őstag
Crus, ezt neked:
-
TBT
addikt
A szép új világ elkezdődött idehaza is.
Ahogy már a fórum is írja... Agresszív és nagyon negatív kommentelésért 1 évig terjedő szabadságvesztés járhat. Nem mintha nagyon negatív és agresszív lennék, de akkor itt az ideje végleg visszavonulni az online tértől. Ezért tényleg érdemes volt átlépni 2025-be!
És van olyan érzésem, hogy az igazán kellemetlen dolgok még csak ezután fognak következni.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #150256 üzenetére
Nem igazán hiszem, hogy létezik olyan, hogy valaki napokon, heteken, hónapokon át boldog. Vannak esetleg boldog órák, de konstans boldog csak valami nagyon faék ember tud lenni, aki annyira önző, hogy tudomást se vesz a saját buborékján kívül a világról. Pl. elég nehéz boldognak lenni, amikor
.leégett arcú katonák bomlanak a szomszédos országban, vagy a 19 éves kőgazdag kezén 4.5 millás óra van, 200 millás ajándékba kapott házban él, 4. 50m+ autót veszi, miközben a 40 évet melózó bácsi egy olyan tyúkólban "él", ahová a kutyám nem engedném be Főleg a B oldalt pörgetve képtelenség boldognak lenni, mert valami kis gebasz a testtel van és ha elmúlik, van helyette másik kettő.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #150256 üzenetére
Szerk: szilveszterkor és az év első napjaiban amúgy is mindenki kapja be üzemmódban vagyok, ilyenkor próbálok távol maradni az emberi interakcióktól.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
i2k
őstag
Valami elképesztő, hogy mekkora köd terjeszkedik az emberek fejében agyállomány helyett:
[link] - "PC Gaming is Dead!"
Érdemes kibírni a videót.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
válasz csuvicsuva #150250 üzenetére
Egy egészet forgott a Földkorong a Nap körül.
A Nap is lapos?
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #150250 üzenetére
Én Békés Új Évet kívánok mindenkinek!
A boldogságot ugyanis az emberek túlnyomó többsége nem is ismeri fel, vagy csak akkor, amikor már elvesztette.
-
i2k
őstag
[link] - Steam Awards 2024 winners announced - Black Myth: Wukong earns Game of the Year
Game of the Year Award: Black Myth: Wukong
Balatro
Warhammer 40,000: Space Marine 2
STALKER 2: Heart of Chornobyl
Helldivers 2VR Game of the Year Award: Metro Awakening VR
Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2
Blade and Sorcery
Davigo
MaestroLabor of Love Award: Elden Ring
No Man's Sky
Baldur's Gate 3
Stardew Valley
DOTA 2Best Game on Steam Deck Award: God Of War Ragnarok
Deep Rock Galactic: Survivor
Warhammer 40,000: Rogue Trader
Balatro
Hades IIBetter With Friends Award: Helldivers 2
Warhammer 40,000: Space Marine 2
Palworld
Sons of the Forest
SatisfactoryOutstanding Visual Style Award: Silent Hill 2
Neva
Metaphor: ReFantazio
Nine Sols
Hades IIMost Innovative Gameplay Award: Liar's Bar
Helldivers 2
Balatro
SatisfactoryBest Game You Suck At Award: Black Myth: Wukong
Ghost of Tsushima: Director's Cut
Tekken 8
DRAGON BALL: Sparking! ZERO
The FinalsBest Soundtrack Award: Red Dead Redemption
Fate/stay night REMASTERED
Silent Hill 2
Frostpunk 2
Horizon Forbidden WestOutstanding Story-Rich Game Award: Black Myth: Wukong
Mouthwashing
Ghost of Tsushima: Director's Cut
Final Fantasy XVISit Back and Relax Award: Farming Simulator 25
TCG Card Shop Simulator
House Flipper 2
Tiny Glade
WebfishingA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
-
TBT
addikt
Egészségben, sikerekben, örömökben, tapasztalásokban, élményekben és nem mellesleg (jobb) játékokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Találkozunk (valamikor) 2025-ben![ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
őstag
Köszönöm szépen nektek a válaszokat B.U.É.K mindenkinek☺️
-
Louro
őstag
Csípem azért, hogy preorderben is ennyire szórják az emberek a pénzt. Nem tanulták meg, hogy kész játékot érdemes venni.
Értem, hogy támogassuk a cégeket, de hát na... A boltban sem fizetek előre 2 doboz tojásért, amit még csak jövő héten tojik meg a tyúk.
GTA sosem volt a szívem csücske, de ettől függetlenül is több öngólt láttam preorder kapcsán, mint sikertörténetet. Az egész csak virtuális farokmérce, hogy kitehessék, ők már nyomják is.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
gyimger
őstag
-
i2k
őstag
[link] - Steam saw close to 19,000 PC games released throughout 2024, 32% more than 2023
El se akarom képzelni, mennyi
retrágyajátékkerülhetett fel a platformra...//Ugyanitt:
A GTA VI-tól 1 éven belül 3,2 milliárd dollár bevételt várnak... preorderben már megvan az 1 milliárd...
"Grand Theft Auto 6 is expected to make over $3.2 billion in its first 12 months on the market, with estimates of over $1 billion in pre-orders for the 2025 game already."[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Louro #150226 üzenetére
Klasszik, nekem is kedvencem.
Am ajánlom az Icewind tale sorozatot is.
Illetve van még egy hasonló grafikával készült magyar játék is, a
Black Geyser Couriers of Darkness:https://store.steampowered.com/app/1374930/Black_Geyser_Couriers_of_Darkness/
Ennek majd februárban jön egy kiegje. Még nem játszottam vele, nem tudom milyen, az értékelések nem a legjobbak, de attól még nyílván bejöhet az embernek.
-
i2k
őstag
"Eskü egyiket se ismertem."
Igen, erre utalok - ha külön-külön nem ismered a dalokat, akkor "nem megy át" mekkora és milyen hatalmas munka 2 annyira különböző számot úgy "összerakni", hogy így üssenek.
A "mashup" manapság már csak technika kérdése - millió segédlet van hozzá a neten: milyen a tempója adott dalnak (BPM), a stílusa (jip-hop, techno etc.), milyen hangnemben készült (A major, B minor etc.), stb. stb. és a millió szoftver, meg AI cucc.Döbbenetesen jó anyagok a 80-as és 90-es években készültek, amikor gyakorlatilag no internet, csak zene ismeret és "fül" volt.
Olyanokat hallgattam akkoriban DJ havernál, hogy elolvadtam.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Eskü egyiket se ismertem.
Igen, ez is jól sikerült, de itt a Modern Talking annyira botrányosan lerágott csont már, hogy hiába volt anno jópofa, ma már inkább az 1000x hallottam és nagyon nem akarom már érzés van :-/
Persze az már az én szégyenem, hogy a 2Pac-et sosem hallgattam... helyette abban az időben rap témában Cypress Hill-t hallgattam inkább sokat, meg hazai tengermély underground alt rapeket, amiknek már sajna nyoma sincs semmilyen formában sehol.
-
i2k
őstag
Az ilyenek csak akkor ütnek, ha minden összetevőjüket külön-külön jól ismered. Ha csak az egyiket ismered, már nem üt annyira.
Mutatok egy naaaagyon jót:
[link] - Modern talking VS 50 Cent - Brother Louie in da club - Paolo Monti mashup 2015//Saját - nem önreklám - és akad köztük, ami éppen a fentit erősíti: nem üt, ha nem ismered mindkettő összetevőt . de ha igen... na, akkor...
* [link] - B.G. The Prince of Rap...This Beat is Hot (i2k'009's Power Dance Remix)
* [link] - Trans-X vs. U96...Love Sees No Video (i2k'012's Extended Bootleg mix)
* [link] - PSY vs. MC Hammer...U Can't Touch This Style (i2k'014's Mashed Up) (Gangnam Style)
* [link] - Sinead O'Connor feat Dune & LSO...Nothing Compares 2 U (i2k'017's Duet Remix)
* [link] - Entheogenic vs. Nadia Ali...Rapture of Aranyanyara (i2k'023's Bootleg Remix)
* [link] - Asura vs. Nadia Ali...Rapture of Planisphere (i2k'023's Bootleg Remix)[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Nem szeretem ezeket mashup mixeket, igazából sosem hallottam még igazán brutált belőle, de rátaláltam erre:
2Pac - Unforgotten + Junior DJ Remix
Első hallgatásra is odavágott keményen, de miután vagy 10x meghallgattam... fúúú... killer! (Hangerőt jól fel kell tekerni )
-
i2k
őstag
válasz lajosx #150234 üzenetére
A Resident Evil 'története' sajnos erősen szét van töredezve - és akkor nagyon finoman fogalmaztam.
Ha a klasszikus érából indulunk ki (és abból kell), akkor csak a klasszikus szereplős játékokkal érdemes: amelyekben Chris Redfield, Claire Redfield, Albert Wesker, Jill Valentine, Leon S. Kennedy, és persze Ada Wong* szerepel. Sherry Birkin csak a ráadás, különösen a felnőtt "verzió", ahogy Rebecca Chambersből is, hisz helyből mellékszereplőként kezdtek.Ha így nézzük:
0, 1, 2, 3, Code Veronica, 4, 5, 6 és a Revek a kánon.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nagyon szépen köszönöm. Akkor sajna nem igazán van már nekem való. A 7 részről még olvastam jókat, és elvileg a grafikai motor is az mint a remake verzióknál. Bár nem az a legfontosabb. Inkább csak a történet folytatása vonzana. A kettő és három, nagyon jól keverte a történéseket. A 4 szerintem egy új vonal. Szóval lehet a történet folytatását elkell engednem. A 7 hát nem tudom, túlságosan a horror irányába ment el elvileg, ami nekem annyira nem jó Szóval nem tudom tegyek e egy próbát vele.
-
i2k
őstag
válasz lajosx #150232 üzenetére
Hát, mivel az újabb iterációkkal kezdted, minden ezek után már nehézkesebb és csúnyább és nehezebb lesz a számodra:
Resident Evil-ek közül, ha a klasszikus nézetes és igazi RE-ket már nem akarod látni, grafó és mechanika miatt, akkor ezek maradtak, de már ők se fiatalok:
Fő vonal:
Resident Evil 0 (2002) - a kasszikus játékmenet, felújítva
Resident Evil 4 (2005) - ezt Remake-elték
Resident Evil 5 (2009) - akció orientált
Resident Evil 6 (2012) - akció orientált
Resident Evil 7: Biohazard (2017) - FPS-nézet, "reform" horror
Resident Evil Village + Shadow of Rose DLC (2021/2022) - FPS-nézet, "reform" horrorMellékvonal:
Resident Evil: Revelations (2012) - akció orientált
Resident Evil: Operation Raccoon City (2012) - akció orientált
Resident Evil: Revelations 2 (2015) - akció orientált[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, ha így van elnézést előre is. Resident Evil pc játékok kapcsán kérdeznék. Hozzám került a 4 remake verzió, amit jobb híján elkezdtem. Megtetszett végig is játszottam. Majd jött a 2 remake, ma pedig végeztem a 3 remake el is. Az lenne a kérdésem van még amit érdemes a resident szériában végig vinni? Nyilván nagyon régi játékkal nem akarok már játszani. Ezek a felújított verziók, nagyon jók voltak. Bár a 4 tetszett a legjobban, a többi is jó volt. Csak azok nekem már kicsit feszült játékok voltak mivel pl horror filmet sem nézek. Szóval ez lenne a kérdésem van még amit érdemes elkezdeni? Nagyon köszönöm nektek
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz eszement24 #150227 üzenetére
Lenovo Legion, amit tudok róla és, hogy 4050-es GPU van benne. A Cyberpunk megvan, bírja is, de azért dolgozik rendesen alatta, ha fel van véve a grafika. A min és max beállítás között azért jól látható a különbség.
Jah és igen először rászántam magam, hogy a Hal life-ot végigtolom (Alyx nélkül). Half life eredeti, kiegek, majd Black Mesa és a HL2 a kiegjeivel. Valamiért a második rész nagyon nem szippantott be.Tudom, hogy többet bírna a vas, de inkább járatom maxon a gépet. Nem akarom, hogy idő előtt feladja.
-
Louro
őstag
válasz Anonymusxx #150224 üzenetére
Én csak félve merem leírni, hogy most kattantam rá a Baldur's gate első részére. Előtte a The Gunk sem volt rossz. Igaz nem nagy címek. De az új játékokhoz erőmű kellene, hogy méltó pompájában lássam.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz Anonymusxx #150223 üzenetére
Az Arkane Austint zárták be, akik a Preyt és Redfallt csinálták. A Dishonoredot készítő Arkane Studios Franciaországban (akik később megnyitották az austini ágat) még megvan.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Anonymusxx
senior tag
Idén elég sokkal toltam,most rövidebbeket akartam, hogy csökkenjen egy kicsit a backlogom.
Ezek amik nagyon tetszettek:
The Invincible,
Dishonored ,
Gta 4
Ad Infinitum,
Blacktail,
Clash: Artifacts of Chaos,
Martha is Dead,
Prey,
Paradise Killer
Firewatch2 volt ami nem tetszett, de az is azért mert szerintem fiataloknak szól: Hi-Fi Rush, Destroy All Humans!
-
Anonymusxx
senior tag
-
gyimger
őstag
Mit játszottam idén... Új játékot egyáltalán nem. Sőt, szinte mindent sokadik alkalommal játszottam. GTA V sztori, Prey, Dishonored, Fallout 3, Far Cry 4, FlatOut 2. Ez az év a régi játékokról, jó és bizonyított játékokról szólt.
Két játékkal játszottam idén, ami viszonylag új (nekem), a Hogwarts Legacy (jó, de FAÉK egyszerű játék), és a Chernobylite (ez 100% lett húsz óra alatt és szerintem jó játék). És még a második rész előtt megint lement az első Kingdom Come. Most februárig valami lemegy, utána az év a Kingdom Come folytatásé lesz.
Hitmannel is játszottam, de azzal amúgy is folyamatosan a frissen érkező célpontok miatt. Most Jean Claude Van Damme a célpont, de valami haláli jól sikerült.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Év játéka számomra:
Ha azt nézem, hogy új IP, akkor a Stellar Blade (sok időt el lehet tölteni vele, különböző Íveket lehet bevenni + rengeteg zsebkendő bánta + jó párszor meg is haltunk / elmentünk Ívvel együtt, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is, igazi transzcendens élmény).
Ha azt nézem, hogy minőségi, szórakoztató és tartalmas játék (100 óra körül!), akkor a Final Fantasy VII Rebirth (nem mellesleg Tifa amúgy is mellbedobással mindent visz, szerencsére a trilógia záródarabjában több szerepet fog kapni a rendező bácsi szerint, mert kell a fanservice + a sok zöldhasú és pozitív mérlegű pénzügyi jelentés).Futottak még (ezek gondolom nem szorulnak magyarázatra):
AstroBot
Black Myth WukongCsalódás (bárcsak feledni tudnám ezeket):
Dragon Age Veilguard (rettentő átgondolatlan és kidolgozatlan, elsietett - 10 év után - egyszerű, buta játékmenet, totál hülyének nézi a játékost, nem irányíthatók a társak, semmirekellőek a társak, bármivel lehet támadni bármit (semminek sincs tűz/jég/bármi ellenállása/páncélja, ilyen ZS kategóriás hulladék RPG-t még az életben nem láttam ekkora stúdiótól), semmilyen szempontból sem dark fantasy, ahogy az elődjei voltak - kár, mert minden adott volt egy igazán jó játékhoz)
Diablo IV: Vessel of Hatred (ez még viccnek is rossz vót - rövid, drága, hamar elhagyták a játékosok is - szakértő legendás Blizzard hagyta megdögleni ezt is - mondom a WoW-os csapaton kívül a Blizzard többi részét simán be lehetne szántani, legalább nem rombolnák tovább a cég reputációját... ha maradt még mára belőle valami)Legjobban várt játék:
Kingdom Hearts IV - valami nagyobb címet jó lenne látni jövőre is a Square Enixtől, de csak akkor, ha ennek a résznek is a zenéjében szerepet vállal Hikaru Utada. Ha a hölgy nem vállal benne szerepet, akkor skip. Azt a nőt egyszerűen nem tudom nem szeretni... (mármint a hangját)
Death Stranding 2 Sex on the Beach, vagy mi a címe...
Az elsőt sem értem a mai napig, sem a játékot, sem a létjogosultságát, de érdekel a folytatás, mert embertelen sok melót tettek az első részbe. És hát Kojima-sant ki nem szereti? Nyilván nem lehet mindenki Geoff Keighley, de hát na... Igyekezni csak szabad.És nektek mi volt a legjobb az idén?
Mit vártok jövőre?[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
A probléma ezzel csak az, hogy.. Christian Bale 37 éves volt, amikor 2012-ben utoljára magára öltötte Batman szerepét - de már ott is látható volt némileg, hogy öreg a karakterhez - bár erre a sminkmesterek is rásegítettek ugye. És kellett némileg a karakteréhez is az "öregség". De nem is igazán állt jól neki, főleg Bane-el szemben.
Robert Pattinson pedig már most 38 éves, 2 év múlva 40 lesz és egy trilógiát terveznek vele... Ilyen ütemben lesz 45-50 éves is a fószer mire véget ér ez a cécó.De, ha már trilógia. Tom Holland is aláírt egy új Paukembör trilógiára. Annyi öröm talán van a dologban, hogy az új trilógiához már egy másik csaj dukál majd (Gwen) a bejelentés szerint és nem a Zendaya féle MJ. Sőt jelen állás szerint a Pókember 4-re Zendaya még nem jelentkezett be (Cameo lehet még belőle, meg a kövér ázsiai gyerekből is). Mondjuk... nem is lenne kár érte. De gondolom az sem fehér csaj lesz már, ahogy a Disney új sorozatában Norman Osborn-t is lekapta a nap:
Viszont így nem Zöld manó, hanem... Fekete manó a főgonosz?
Akkor jöhet a Gyűrűk Ura + Vissza a jövőbe filmtrilógia csupa néger karakterrel.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Sárga festék a játékokban...
[link] - This IGN video wasn't received very well..
-
Devid_81
félisten
Sziasztok topik lakok!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek elore!
Segitsetek mar legyszives be egy "kicsit" iden is, persze csak ha idotok es kedvetek ugy tartja!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most az #50000+ lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most is nagyon messze vagyunk tobb mint 2400 uj hozzaszolasra lesz szukseg, ezert is jottem most ket nappal hamarabb mint "szoktam".Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly is segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden jonnek segiteni.
Es elnezest mindenkitol akit ezzel a hozzaszolassal iden (is) zavartam!
UI: kerdesetekre a valasz, nem, nincs ertelme, eddig sem volt, de jo moka szokott lenni es lehetoleg iden is az lesz.
...
-
Crus
őstag
Igen... őrület mi megy. És nekem már az is durva, hogy a játékosokkal, játékok esetében ez lett kvázi a norma, de, hogy hardvereknél és OS-eknél is ez megy, az a gyalázat a csúcson.
3 éve várjuk céges környezetekben a Win11 kiforrott verzióját és idén ősz végén jutottunk el oda, hogy új vasakra már csak ezt tesszük fel, aztán fingers crossed.
Oka: Jövő ilyenkorra megszűnik a Win10 támogatás és tömegek fognak ettől bepánikolni. Ahol csak lehet elmondjuk, hogy semmi nem történik akkor se, csak azért nem árt egy értelmesebb vírusvédelem, firewall combo, meg felnőtt és felelős PC használat és akkor nincs gond.
Van olyan ügyfél aki még jelenleg is Win7-en melózik minden hétköznap. 2 éve győzködöm, hogy Win10 uppoljunk már vaze... elvileg végre januárban...
Bonus: Tavaly volt egy könyvelő nő, aki akkor HÁROM éve vett egy asztali PC-t, és ki is fizette, majd 3 éven keresztül negyed évente közölte Win XP-t(!!!) és HDD-t használva, hogy még ne, még ne, még ne váltsunk. Nem, ez nem vicc! Aztán nyilván amikor már sehogy nem ment neki az ügyfélkapu, akkor hirtelen tegnapra kellett volna a rendszer migráció. De amikor végre váltott és kb. fél nap alatt meg is lett a teljes váltás, akkor hónapokig madarat lehetett vele fogatni, annyira imádja az új rendszerét (Win10), ami immáron az 5. évét tapossa, csak ebből 3 évet volt kikapcsolva. Őrület.
-
Louro
őstag
Stellarist imádtam. A DLC-kkel mindig próbáltak elég sokat változtatni, de mégsem túl sokat, hogy azt lehessen mondani, ez eg teljesen más játék. Minden DLC után lehetett újratanulni a felületet is.
No, de nem offolok. Szép emlékek kötődnek hozzá.
-
TheNewDawn
addikt
Én esküszöm megvenném az új tartalmakat is, (pl az ANNO 1800 hoz is jönnek új tartalmak, ugye van season pass 1-2-3-4-5, de ott legalább a régebbiek ilyen 80-90% akcióban vihetők nem 50 ben és nem kell minden egyes DLC t megvenni egyesével, szóval ja. Nem sok jót lehet elmondani az Ubisoftról de ebben legalabb jobb )
csak ennyi pént nem vagyok hajlandó fizetni érte, nyilván nyugaton ez nem probléma, hogy valaki 7-8 év alatt kifizet akár 5-600€ a kedvenc játékára amivel sok 100 órát elvan és megértem őket abszolút, végülis igazuk van. De nekem ez picit problémás, másrészt meg van más grand strategy amivel elvagyok sokkal olcsóbban. Most pl megvettem az Old Worldot kemény 1 euróért, és ha tetszik akkor a DLC k se lesznek sokkal több mint 4-5 per darab.
Na de pár éve volt pl Cities Skylines, EU4 meg sok más Paradox játékra is olyan hogy összes megjelent DLC t megvehetted ilyen kb 10-20€ ért, hátha lesz ilyen egyszer Stellarisra is.
[ Szerkesztve ]
-
W.Wilson
aktív tag
Én inkább úgy tekintek rá, hogy az első 2-3 nagy DLC után ezek már kész játékok. Legalábbis abban az értelemben, hogy ha már nem jönne hozzájuk semmi új, akkor is évekre elegendő játékélményt tudnának adni. Csak hát pont az miatt foglalkoznak az extra tartalmak készítésével, mert sokan játszanak vele.
De nyilván értem az érzést, én se a sok évvel ezelőtti verziókkal játszom, hanem max 1-2 éves csúszásban vásárolgatom a DLC-ket akciósan.Mostanra amúgy szerintem egész jó egyensúlyt talált a cég ebben. CK2 meg EU4 kezdeti időszakában tényleg nevetséges volt, hogy szinte minden egyes zenét, különféle kozmetikai cuccokat külön próbáltak eladni. Ma általában évente jön egy nagy DLC komoly játékmechanikai újításokkal, és egy-két kisebb kontent pakk sztorival/egységekkel/fajokkal stb.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
i2k
őstag
válasz W.Wilson #150206 üzenetére
Stellarisba én is beszálltam már az elején, és egy ideig DLC-ket is vettem - baromi jó játék.
Csak nekem is az a bajom, mint amit TheNewDawn leírt: jobb szeretem a "kész" játékokat már. (ami egyúttal azt is jelenti, hogy nem jön több tartalom hozzá = nem lesz hiányérzet)
-
echterion
nagyúr
Köszi mindenkinek. Ebből royal lesz akkor, aztán majd egyesével megveszem a többit, ha lesz rá ingerenciám, de a royal tartalmával jó darabig elleszek sztem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz W.Wilson #150206 üzenetére
Persze lehet - de engem ez pl marhára elkedvetlenit a Paradox játékoktól pedig a Stelláris páldául tuti nagyon élvezném, csak hát még 7-8 éves DLC k is 50% ra vannak leárazva xdxd És nincs kedvem elkezdeni, aztán minden évben megvenni 100€ értékben 4-5 öt...
Ha lenne ezekből egy ha nem is GOTY edition ( de mondjuk egy 2018 , 2020, 2022 stb végéig megjelenő dolgokat tartalmazó csomag, és mondjuk nem 50% al lenne leárazva 500€ ért akkor tuti kipróbálnám. -
W.Wilson
aktív tag
válasz TheNewDawn #150202 üzenetére
Ja, de közben lehet élvezni folyamatosan akár a jelenlegi állapotában, akár folyamatosan vásárolgatva hozzá az új DLC-ket. Ha valaki csak casual szinten játszik ezekkel, és nem fog 100 óránál többet várni, akkor felesleges kivárni a 10+ évet, és akkor megvenni.
Én mondjuk tudom, hogy több száz órám lesz benne évek múltán, de még meg se vettem a játékot. Jelenleg még a CK2-t is legalább évente egyszer előveszem, ahogy az EU4-et, HoI4-et, Stellarist is. Ha már azt meguntam, majd beszállok a CK3-ba pár év múlva.
-
i2k
őstag
A cikkben is írták (nyilván: a sorok közt ), és nekem is hasonló jött le: az idiótaságnak tényleg nincs határa.
Ahogy írtad, várhattak volna ezzel az update-tel az ünnepek és szabadságolások utáni időszakig, amikor és addig is lett volna idejük tesztelni az egészet az élesítés előtt...De ez a céges hozzáállás kábé mindenben mostanság: alfáztassuk / bétáztassuk le a néppel...
Lásd Microsoftot a Windows 11-es updatejeivel... amikor naaaaagyon sok kárt tudnak okozni embereknek, cégeknek.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Embertelen hülyék ezek! És akkor ezt úgy írom, hogy nekem - kopp-kopp - úgy tűnik mákom volt nem brickelte a HMD-t az update, sőt... rendesen felment és minden szebb és jobb.
Na de most képzeld el amikor, valaki ott a világ egyik legnagyobb cégénél úgy dönt, hogy karácsony előtt adjunk már ki egy ilyen brutál nagy frissítést (GUI és funkció változtatások tömege) és csesznek rendesen letesztelni.
Miért nem lehetett ezt hetekkel korábban? Vagy januárban, ünnepek után? Ilyenkor keményen felpörög a VR HMD-k használata, hiszen otthon van a nép, vagy ha jönnek-mennek vendégségbe fel tudja dobni a hangulatot egy kis VR-ozás rendesen.
Amúgy rém fura volt ez az update, azt hittem a büdös életben nem megy fel rá, csomószor rebootolt, nyammogot, látszólag beakadt, tökre fura dolgokat művelt, de azért csak lement. Gyanítom sokaknál úgy lett brickelve a cucc, hogy nem voltak olyan türelmesek mint én... nálam ha valami frissít én simán 30-50 percre is hagyom a cuccot, addig csinálok mást és ha nem mozdul semmi ennyi idő alatt, na akkor van favágó módszer, meg lehet, hogy pánik.
-
i2k
őstag
válasz TheNewDawn #150202 üzenetére
Ez nagyon így van!
A Paradox-játékok - sajnos!? - ilyenek.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
[link] - New Meta Quest Update is Bricking Some VR Headsets*
"Számos játékos arról számolt be, hogy a Meta Quest headset-jük*, beleértve a Meta Quest 2, 3 és 3S modelleket is, a legutóbbi frissítést követően tönkrement. A probléma azokat is érinti, akik már régóta rendelkeznek Meta Questekkel, és azokat is, akik most vásároltak egyet, mivel mind a régebbi headsetek, mind az újonnan vásároltak érintettek."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest