- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz echterion #150199 üzenetére
Paradox-játék - szóval: DLC-temető... amik nagy része komoly anyag.
Szóval, helyedben a Royalt venném.//Ja, és a tapasztalat: kipróbáltam anno - beszarás milyen mélysége volt már akkor.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
echterion
nagyúr
Egy kis tapasztalat kellene. Crusader Kings III most akcijós steam-en. Alapverziót vegyem meg, vagy érdemesebb megvenni a royal editiont? Ad az alap elég élményt mondjuk 100 órára vagy nagyon érződnek a kivágott dlc-k rajta?
-
Zolás
addikt
Van ügyvédi, megunta hogy a tárgyalások elején mindenki kezet fog vele, és utána sz@rnak a fejére, így elvégezte azt is, hogy értse miről van szó, és bele tudjon szólni. De nyíltan laposföldes! Bár biztos hogy nem egy Einstein....
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
TheNewDawn
addikt
válasz VoltanIgor #150192 üzenetére
Lehet hogy semmivel- csak valószinű az volt hogy a végleges tiltás az végleges- ergo nem regisztrálhat új névvel sem.
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #150192 üzenetére
Bővebben: Ha egyszer kitiltást kapsz és jössz másik accal, akkor azt is tiltani fogják. Írva vagyon.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz Zolás #150188 üzenetére
„A humor és az agresszió kettőssége a vezetői stílusokban" volt a diplomamunkája a "doktorija" meg az EdD vagyis az oktatás doktora, az oktatás területén.
Semmiféle ügyvédi diplomája nincs és ha laposfődes', akkor abban is erősen kételkedem, hogy a fenti diplomát nem-e pénzért vásárolta meg...
Egy gyerek is képes felnézi este a csillagos égre és belátni, hogy a Holdra valaminek az árnyéka rá kell vetüljön és az a Föld kell legyen. Már pedig a Föld árnyéka világosan látszik a Holdon. Ez ilyen ált. iskola első pár osztály...
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz Ferke[HUN] #150189 üzenetére
Igen, szerintem is, egész normális volt Dave-ként. Vajon most mivel húzhatta ki a gyufát? Nem hiszem, hogy ebben a topikban volt.
-
gyimger
őstag
válasz Ferke[HUN] #150189 üzenetére
Gondolom végleges tiltása
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Zolás
addikt
Amúgy tanult, értelmes emberek is laposföldhívők, mint például Shaquille O’Neal! Igaz, hogy a kosárlabda után ment tanulni, de azóta doktorija van, meg ügyvédi diplomája.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
csuvicsuva
addikt
Egy biztos: nem mi mószeroltuk be.
Lapos? Lapos.
Kerek? Nem. Lapos.Találtam olyat is, ahol Indonézia és a Dél-Afrikai Köztársaság határos. A lehetőségek határtalanok.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Urguru
aktív tag
válasz Anonymusxx #150177 üzenetére
Nem stalker miatt neki nem semmi multja van itt .
-
i2k
őstag
[link] - Ömlenek ránk a filmek, a sorozatok, a zenék, és mégis többet unatkozik az emberiség, mint eddig bármikor
"Pedig ha egy ujjbegynyire van a végtelen jutalmazó stimuláció (Netflix, Youtube, Apple TV, Spotify stb.), azt lehetne feltételezi, hogy az unalom ritka élménnyé vált. Ennek azonban a fordítottja történt: 2009-től 2020-ig aggasztóan nőtt az unalom a fiatalok körében"
(Többi a cikkben)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #150164 üzenetére
Ja, Superman újra elmesélve... baromi izgalmas lesz... ráadásul mennyi energiát belefektetett, hogy Cavill-hasonmást találjon, közben meg direkt rondább nőt tegyen mellé.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
gyimger
őstag
Crus, köszönöm a VR beszámolókat! Már eldöntöttem, hogy nem veszek, úgyhogy olvasni jó lesz róla a továbbiakban is
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
[link] - The Batman Part 2 has been delayed, again***, but James Gunn did at least offer a pretty simple reason behind the decision
DC Studios co-CEO James Gunn took to Threads to note big waits for sequels aren't that uncommon, though, writing "a 5 year gap or more is fairly common in sequels. 7 years between Alien and Aliens. 14 years between Incredibles. 7 years between the first two Terminators. 13 years between Avatars. 36 years between Top Guns. And, of course, 6 years between Guardians Vol 2 and Vol 3."
Blablabla után... a lényeg: "the script isn't ready yet."
//*** - aki nem olvasná el: 2027. október az új céldátum.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - A New Nier Game Might Be Announced In 2025
Nier Dev Teases New Game Announcement For 15th Anniversary
"Fingers Crossed It's Not A Mobile Game"A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
DaVE-1
senior tag
Óvoda ON. Én meg mindkettőtőket, mit nyertem?
-
Crus
őstag
válasz Urguru #150150 üzenetére
Nem elég keményen. Aki szerint lapos a Föld és ezt jól látható mód egy rakás helyen hangoztatja is, az egy tanulatlan, ön és közveszélyes elmebeteg. Semmi keresnivalója az emberi társadalomban.
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #150140 üzenetére
Szerintem simán megteheted azt, hogy veszel egy Zeldát 2nd hand (néha látok 10k-ért), aztán tolod emun. 660M-en menni fog az, jobban, mint a Switch-en.
Már nem szenvedés. Gyak. annyi, hogy letöltöd az emut, isot megnyitod és XBOX controller esetén megy a játék, ennyi.
-
Crus
őstag
Nem kell ehhez sehová elmenni. Ott a Hold. A Hold TÖKÉLETESEN mutatja a Föld formáját a holdfázisok során. Egy ideig amúgy még az ember valahol viccesnek is találta ezeket a nyomorultakat, de tudván, hogy u.o. szavazati joguk van, mint neked vagy nekem, máris nem olyan vicces a történet...
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #150145 üzenetére
Ok, de milyen pizzába? Songokus?
-
Urguru
aktív tag
válasz csuvicsuva #150145 üzenetére
Köszi a magyarázatot Akkor ez is Fantasy pff
-
i2k
őstag
válasz Urguru #150142 üzenetére
(Nyilván elgépelés, de a kedvedért és minden más kötekedőnek)
lapoföldhívők = laposföldhívők*
//* - ja és direkt egyben.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
A lapoföldhívők emlegetésekor újabban ez jut eszembe, és mindig felröhögök:
[link] - Flat Earther Travels All The Way To Antarctica To Prove His Theory Only To Discover The Earth Is Round!
(angol szövegértés ajánlott)
Ja és van egy videó is, ugyanettől a csapattól, amikor 24 órán át követő kameráztak és a Nap nem ment le = ez csak gömb (és pólus) esetében lehetséges.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
DaVE-1
senior tag
Neked biztosan. Számomra semmit nem adott a vr a hangulathoz vagy bármihez. Mint írtam én anélkül is bele tudom magam képzelni a helyzetbe
"Switchre azért nagyon sok cím van" Ahogy pc-re is több százezer ,mégis csak a kb 1/10-e ha érdekel. Swithen van két zelda azt ennyi ami érdekel.. de mivel a cég csoffadt üzletpoltikát nyom gépem se lesz soha és játékokért se adok pénz soha. Ha nem akarják hogy játszam nem játszom ennyire egyszerű
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #150136 üzenetére
Idegből történt rendelés volt és a sors el is döntötte helyettem, hogy mi a helyes megoldás
Amúgy nekem ott ássa el magát valaki egy életre, amikor hirdet valamit utánvéttel (ami elég megnyugtató a mai átverős időkben), majd közli, hogy izé mégse... inkább előreutalás. Mert aki rögtön közli, hogy csak előreutalás van az máris egy fokkal korrektebb.
És tudod ezzel az a baj, hogyha ott a pénzed, de nincs terméked, akkor jöhet a játék az idővel, meg a szavakkal, hogy hát most éppen elfogyott, most meg kell rendelnünk, majd érkezik, de a beszállítóra várunk, most leltár van, most szül a macskám, gyereknek fáj a foga, kilyukadt a kipufogódob és ezzel így el lehet tolni pár hónapot mire végre az ember összeszedi magát és feljelenti őket.
-
Crus
őstag
Hi-hi-hi :-D
Nem lesz PS5 Pro... legalábbis nem a Platinumshoptól. Hívtak, hogy hát izé... bár fel volt tüntetve az utánvétel mint fizetési mód, de inkább utaljak ELŐRE. (Ezer éve van oda regem és vásároltam náluk már többször.)
Hát hogyne... rezet nem vesztek véletlenül?
-
eszement24
aktív tag
Való igaz, évek óta inaktív vagyok/voltam ezen a fórumon, de előtte elég sokat forgolódtam itt is. Közben sikerült a CV1-et visszarakni a rendszerre, bár még az összeomlások megoldása hátra van (egyelőre csak az oculus virt desktopé szerencsére) és nem is jön most belőle hang, hanem csak a gépen, ennyi kompromisszummal még el tudok lenni (vaalmi olyan reg kulcsot is töröltem, amit nem kellett volna)
Viszont ránézek erre a Synth Raidersre, köszi a tippet
És igen, egyelőre tudatosan tartom magam távol a q3-tól, mert félek hogy utána tényleg lőttek volna a cv1-nek. Szerencsére nem láttam se rift-s, se q1-2-3 kombókat, szóval semmi nincs ami miatt ne tudjam élvezni a dolgot. -
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #150132 üzenetére
De pont itt van a politikus elásva, hogy egy amúgy középszar játékból hirtelen baromi jó élmény lesz, mer' ott vagy. Pl. a Stalker klón Into the Radius erre iskolapélda.
Vagy ott a Wonderer ami egy abszolút középszar játék lenne hagyományos módon, de VR-ban? Mocsokjó! Haláli!
Switchre azért nagyon sok cím van, de sajna már kb. bármi jobban viszi a Switch címeket, mint a Switch. Egy olcsóbb Steam Deck-et vesz az ember és minden szebb és jobb lesz rajta, mint a Switch-en... hülye Nintendo -.-
Igen, azt jól látod, hogy a HMD-t a szoftver adja el. Az Apple Vision éppen ezért lett orbitális bukta, csak erről az elvakult apple fanok nem beszélnek, pedig, hogy besértődtek amikor Day1 megmondtam nekik, hogy az ár pont annyira értelmezhetetlen az MQ3 ellenében, mint a sw ellátottság.
Amúgy az megvan a köztudatban, hogy a PSVR2 is bukó? De annyira, hogy a Sony már jó ideje egyetlen darabot se gyárt belőle. És még leakciózva se kell a kutyának se. Alza is hetek óta árulja leakciózva, pár súlyosan eltévelyedetten kívül a kutyának nem kell.
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #150129 üzenetére
Ez egy "pöttyet" más. A laposfődik' egy milliárdszor bizonyított tudományos tényt taposnak két lábbal, meg hitkérdést csinálnak belőle, ami a komplett elmebaj egyik legbiztosabb mutatója.
A VR - akár tetszik, akár nem -, az immerzió következő foka a játékokban. Sokáig pont az volt vele a baj, hogy annyira recefice, low quality volt a látvány, hogy igazából csak az érzés tudta eladni, amire egy hagyományos kijelzőn tolt játék sosem lesz képes. Legjobb példa erre a sokat emlegetett hullámvasút. De sok ilyen feeling van amit közvetíteni képes.
A VR jövője az lesz, hogy elég lesz egy átlagos napszemüveg súlyú és méretű cucc és benne egy 8k 240 Hz display. Ez úgy kb. negyedszázad.
A még távolabbi jövője a gaming immerziónak meg a gép-ember kapcsolat, amikor már nem kell végre kijelző, hanem közvetlen az agyba kapod az infót. De addig is egy lépcsőfoknak itt a VR.
A Resi 7 sajnos csak a fos PSVR-on elérhető... persze megy PS5-ön is az átalakítóval és jobb is, de a fresnel az csak fresnel. (Homályos kép, nagyon kicsi élesebb pont.) PC-n is megoldható, de nem keveset kell vele tökölni, elég macera.
Szóval, akkor PSVR-on láthattad, méghozzá PS4-en. Nem a legjobb start, mert akinek fontos a grafika, azért az a vödrébe tudja tenni tőle a reggelit könnyen. Meg hát a felbontás is gyalázat volt azon a gépen, meg a képfrissítés is, meg a recefice mindenhol. Ezek így együtt elég hamar tudnak simulation sicknesst is okozni.
Ettől persze még brutál para a cucc úgy is, csak az egész baromi nívótlan és időutazás úgy 15 évvel hátrafelé grafban.VR-t próbálni szvsz ilyen nagyon látványos cuccokkal érdemes, van rá egy rakás demo, ahol egy csomó "érzést" ki lehet próbálni.
Meggyőzni senkit nem szeretnék róla, hogy ez lenne pl. egy RPG legjobb végigjátszási módja, mert baromira nem. Egyelőre erre totál alkalmatlan a techno, mert egy hagyományos kijelzőt lehet 8 órát is bámulni egész elviselhető módon, de VR-ban 8 óra, az az emberölés kategória. Súlya is van, szemet is keményen terheli, sim. sickness, szellőzés, fejtartás, etc. De az nem is kérdés, hogy már bőven van rá annyi cucc, hogy rohadt jókat lehet vele mókázni és hát a gamingnek pont ez lenne a lényeg: móka és zászlók.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
DaVE-1
senior tag
A lapos föld hivök is mindennel gyözködik a többieket...engem soha semmivel nem fogsz engem a VR mellé állítani.
Egyszerűen a vr lényege nem érdekel. Szerencsére van képzelőerőm és bele tudom képzelni magam hogy ott vagyok a játékban. Legjobb amikor felhőkarcolon mászkálok valami játékban és rendesen elfog az az érzés hogy kurvára parázok a magasságtól pedig csak a székemben ülök. Nekem nem kell vr. Amúgy Resi 7-et lestem meg anno -
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #150126 üzenetére
Milyen eszközön próbáltad? Meg az se mindegy milyen címmel. Egy rosszabb eszközzel, egy kevésbé ütős címmel még meg is lehet utáltatni másokkal a témát.
-
Crus
őstag
válasz eszement24 #150122 üzenetére
Semmi vész, csak nem szoktál ide írni és így bemutatkozásnak szerintem ez kicsit erős volt, noha valahol megértem és tudom, hogy mennyire tudja az embert bosszantani, amikor önhibáján kívül a nagy cégek halálra szívatják, miközben ő nekik tejel...
Nekem szenteste volt egy olyan, hogy PS5 + Astro Bot. Gyerek megkapta nagyszülőktől. Fólia le. Gépbe be. Egész hamar át is másolta. Aztán elkezdett egy 6GB-os frissítést tölteni a PSN-ről, hagytuk is a gépet kb. fél órára, addig örömködött máson. Aztán nézünk vissza, kipróbálná. Erre látom ám, hogy a gigabites neten ez a rom PS5 le is szedett fél óra alatt vagy 40MB-ot! Ki is írta, hogy 46 óra múlva végez! WTF???
Akkor én is eléggé bemérgedtem. Volt rá végül workaround, de azért egy Sony-tól az elvárható minimum ne az legyen már, hogy betárcsázós faxmodem sebességgel tölt. Ez megengedhetetlen. (Nem nálunk volt a gond amúgy.)
A CV1-gyel kapcsolatban annyit, hogy tipikusan olyan, mint pl. egy Hawaii nyaralás 2 hétre, full extrával 15 milla értékben. Amíg nem próbáltad nem tudhatod, hogy mit veszítesz. És igazából addig jó, amíg nem próbálod az MQ3-at, mert ha meglátod a képminőséget a CV1-et felnégyeled.
A Beat Sabert mindenki isteníti. Még PSVR 1-en toltam és jópofa volt, de sose volt nagy kedvenc. Ilyen zenei ritmus címben a Synth Riders amit én kegyetlenül csípek, ott sokszor borsódzik a bőröm annyira félisten érzés, ahogy siklasz az energianyalábokon és hát ott vannak ismertebb zenék is köztük pl. KDA is.
Az a rossz ezzel a VR-ral, hogy hiába remek a képminőség egy MQ3-on, a szemed akkor se lesz már 15 éveseké. Nem egy mai arc vagyok és pár óra VR nagyon elfárasztja a szemem sajna :-/
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #150121 üzenetére
Egy férfi odalép az utcán egy csinos, lengén öltözött szőke nőhöz:
- Asszonyom, lefeküdne velem 100.000.000 Ft-ért?
- Húúúú, hát az rengeteg pénz! Hát ha kapnék annyit, igen!
- És 2.000 Ft-ért?
- Mit gondol, mi vagyok én?
- Azt, hogy Ön micsoda, már megbeszéltük, most már csak az áron vitatkozunk.Szóval, azt gondolom neked is megvan az árad, hogy kipróbáld, csak még nem tudjuk pontosan, hogy az mekkora összeg.
-
eszement24
aktív tag
Ez mondjuk egy érdekes téma. Lehet, hogy a ps vr miatt, de én a cv1en azonnal rollercoaster meg skyrim vr-ral kezdtem, de az meg is csavarta rendesen az agyam, hogy ülök a székben és közben meg haladok/futok.
Évekig félre lett téve a helyhiány miatt, csak elvétve tudtam 1-1 játékkal játszani, most meg egyre többet vr chatelünk meg hasonlók, ahol pl f-16(?)ot vezettem ülve és közben azpn igyekeztem, hogy le ne lőjjenek és bele ne álljak a földbe, na az is azért megcsavarta az agyam, míg a falmászáshoz egész jól hozzászoktam. Most jönnének a komolyabb játékok, ezért is telepítettem újra a rendszert (meg a fagyások miatt), de erre egyelőre nem tudott sor kerülni..
De most akartam karira megvenni magamnak pc-re is a beatsabert is végre, mert az egy nagyon jó cucc és itt végre lehet moddolni bőven.
Azt már nem is említem, hogy lemaradta egy csomó egész jó ingyenes VR játékról is, pedig csak egy kis ideig nem figyeltem ezeket, mert fontosabb volt a megélhetés[ Szerkesztve ]
-
eszement24
aktív tag
Bocs a stílusért, tegnap valóban nagyon idegben voltam és összefügg a VR-al is igen. (Részben azért mert hogy kijött hozzá egy VR mód, bár utólag kiderült, hogy az nem is jó az epiceshez sem, csak a steameshez, szóval mindegy. A másik, hogy egy VR-os topicban leírtam a sirámomat normálisan és azonnal jött egy tag aki kiosztott, hogy miért nem én járok utána ezeknek, az epicnek nem kötelessége kirakni a kezdőképernyőre, miért nem figyelek. Akkor még neki türelmesen próbáltam elmagyarázni a dolgot, de a második válaszával kiverte a biztit és közben válaszoltál te is és hát kicsit kezdett hasonlítani ez is arra..
De persze van előzménye a dolgoknak, pl hogy 2 hónapja szétszívtam az agyam random fagyásokkal a gépen, amikor megtaláltam az egyik okot (szerintem több inden is volt egymástól függetlenül) a CV1-et teljesen elcseszte a meta, használhatatlan lett és tele vannak vele a fórumok, mindenki a megoldást várja.
És miközben zajlott ez az intermezzó, közben már sikerült annyi megoldást kipróbálni hogy a szemüveget nem hajlandó felismerni a rendszer és a frissen telepített rendszert most telepíthetném újra ismét. Viszont most hogy végre megoldottam, egyelőre nagyon nem akarom és ez nagyon bosszantott (most sem vagyok boldog miatta, csak aludtam rá már egyet és még keresem a megoldást).
Szóval ez a 2 esemény egyszerre már kicsit sok volt. Mea culpa
De hogy az Offon belül ne csak off legyen, nagyon gondolkodom egy q3-on, de most még semmiképp sem tehetem meg és van mellette 2db cv1 is, amivel egyelőre nem tudom, hogy mihez kezdek majd.
Viszont ezt a legot felrakom a whislistre, mert nagyon vadászom a jó VR tartalmakat, hogy még jobban meg tudjam magam győzni, hogy miért rakjak le újra némi zöldhasút erre a hobbira ismét, főleg hogy most a prioritási lista alján van csak ez a dolog :/ -
Crus
őstag
válasz Anonymusxx #150109 üzenetére
Röviden: Ez relatív könnyen szokható, de pl. pont a fenti játék TÖKÉLETES egy full kezdőnek is VR-hoz. Bevallom férfiasan majd kicsordult a könnyem az örömtől, amikor az első diorámába belezoomoltam és megindult a főhősöm... szó szerint úgy éreztem magam, mintha a jövőben lennék. Fenomenális érzés volt és ezt a VR nekem sokadszorra adja.
1. VR játékból soha, de soha nem szabad "szűz agynak" ilyen Rollercoaster, vagy Skyrim VR szintű cuccal kezdenie, különben gyűlölni fogja azt is, hogy megszületett. Akár hetekig statikus, ülve is játszható cuccokkal kell nyomulni, hadd szokja az idegrendszer.
1.5. Már itt be lehet vállalni, ha valakit érdekel a PurHab témából pár művet... statikus, de van benne némi mocorgásra lehetőség, így az agyat is jól át lehet verni, hogy hát neked ez jó végülis, szóval no para :-D
2. Aztán finoman mehetnek már az olyan játékok, melyeknél már állva jobb, de van benne teleportáló mozgás. Rengeteg ilyen van. Folyamatosan vannak VR bundle csomagok.
2.5. Red Matter 1-2. Már mozgalmasabb cuccok, de még mindig nem Doom szint és agyalós, inkább kaland téma, relatív nem túl durva tempóval így nagyon szépen kezelhető agyban és nem leszel már rosszul.
3. HL: Alyx. Ez a játék minden szempontból egy kib. mestermű! Technóban is! És ha ez lemegy, utána már bármit bevesz az idegrendszer... persze sok hónapnyi kihagyás után egy Rollercoaster még mindig tud gyilkos lenni, de nem kell hülyének lenni és keresni a bajt.
4. A "fura érzés" első jelére azonnal le kell venni a HMD-t és akár órákra elfelejteni. Majd vissza. Aki a "furán érzem magam, de még ok" állapotnál tovább tolja, az akár 10 percen belül olyan rosszul lehet, mint a lakodalmas kutya... és ezt el lehet vinni arra a szintre, hogy még másnap is kutyául érzed magad.
A rekordom nekem nagyjából 5 órányi VR egy menetben és akkor se voltam rosszul, de rémesen elfáradt a szemem. (Igen, külső akksis a HMD-m.)
[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
válasz DaVE-1 #150112 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy az 5700-essel nem indult el neki a videón, de a 6650-essel meg igen...
-
i2k
őstag
válasz TheNewDawn #150111 üzenetére
Persze, hogy el fogják ezt is kapkodni. Ahogy 2000+ dolláros 5090-est is, meg az iphone 17-est, meg az új elektromos jaguar-okat is (logo miatt így), meg a 8K-s tévéket és projektorokat is, meg...
...minden szarra van valahol egy vevő.Csak ezekkel mérni egy ember értékét... háááát.
-
DaVE-1
senior tag
válasz TheNewDawn #150111 üzenetére
És mi a baj vele? [Teljesen jól fut azon a vga-n a játék]
-
TheNewDawn
addikt
Ne legyenek kétségeink, el fogjak kapkodni pillanatok alatt az összeset, még itthon is , múltkor pl mikor beirtam az Indiana Jones Great Circle topikjaban hogy kicsit azért neccesnek érzem az RTX et mint MINIUMKÖVETELMÉNYT ,mivel egy 5700 XT kártyám van ami igaz 4+ éves de azért veri a 2060 at és a 3060 tól sem marad el annyival ( ezek simán viszik a gamet kényelmesen FHD ben) erre egyből kaptam kb 100 hozzászólást instant hogy kéne haladni a korral, meg boomer szar és a többi, és mindenki beirta nagy büszkén hogy neki milyen gépe van ( 1-1,5 millás konfigok) és többen mellé azt hogy egyébként pedig természetesen mindent letorrentez Szóval akinek nincs minimum RX 5080 a és mellé 64 GB ram meg 14900k proci, az annyit is ér.
-
i2k
őstag
VGA:
[link] - RTX 5080 Retail Leak Points To Whopping $1500 Launch Price
Nvidia Reaching Absurd Levels Of Pricing!//javítom a szerzőt: már egy ideje ott tart
-
Crus
őstag
Még nem pörgött végig, de ezt muszáj megosztanom.
Van egy nagyon nagyon rossz hírem. Ha még nincs Quest 3 otthon, ideje lesz beszerezni.
Lego BrickTales VR szerintem...+ Te szentséges ég!
+ Holy molly!
+ Miután az első, második és harmadik sokkból is felébred az ember, egyrészt újra 100% gyerek, másrészt a szája a padlón, a nyála pedig a szája szélén.
+ GYÖNYÖRŰ! Amikor ott vagy benne a diorámákban, már azzal el lehet fél órákat szöszölni, hogy 4612 oldalról és szögből megnézed és oh boy... ez csak a jéghegy csúcsa.
+ Nekem ez véletlenül se az első VR címem*, de borzasztóan nagyot rúgott belém. Elve akinek a vére kicsit kockás, az ezt így meglátja és nem akarja elhinni. Ez a jővő a jelenben!
+ Már a tutorial is mindfuck, hiszen nem hiszed el, hogy te ott építesz és ott vagy az élő legófigek között, akik végre mozognak, mosolyognak. Beszélnek is, de sajna csak felirat vanik.
+ Ez úgy kb. minden Legós valóra vált álma! Mert nem csak abból áll ám a játék, hogy végigszaladsz Lego Batman/SW/Undercover módra, hanem itt KŐKEMÉNY ÉPÍTŐS feladatok vannak! És igazából ez a gameplay lényege! Pl.: Át akarsz jutni egy hídon? Hát építsd meg! És lehet totál elborult építéseket is kivitelezni, a lényeg, hogy stabil legyen és működjön! És hál' égnek se nem végtelen kockád van az építéshez, se nem extrém limitált, hanem AD mozgásteret! Pl. egy erkélyszerűség alá olyan beteg tartópilléreket csináltam (már vagy 6 összeborult előtte :-D), hogy mire kész lett, kedvem lett volna IRL is megépíteni, mert annyira szép és ötletes lett.
+ Mindeközben persze jópofa sztori is van, meg gyűjtögetnivaló, meg egy fő quest, meg persze mellékzöngék. Tökre nem olyan, mint a hagyományos Lego játékok, ötletesebb, átélhetőbb, szórakoztatóbb.
+ AR mód is van benne! Tehát ott építesz az asztalon, vagy a szőnyegen a szobádban!!!
+ Sandbox mód is van benne, ahol jóval több elemből építkezhetsz, jóval vadabb megoldásokat.
+ Extrém fun!
+ Hangok, zenék, irányítás mind nagyon rendben van!
+ Van benne kihívás, abszolút nem egy kiddie Duplo-szerű élmény! Már az 1. órában van olyan építmény, amin eléggé oda kell figyelned mit csinálsz és később ez sokkal jobban komplikálódik. Zseniális!!!
+ 2.800 Ft volt, mert mos eleve akciós és kuponom is volt Kétezer-nyócszáz'. Felfoghatatlan.- A Steam-es NEM VR játék! Erősen javaslom azt kihagyni és ezzel küzdeni, mert ez így annyira next lvl, hogy az leírhatatlan! Túlzás nélkül: Életed egyik jelentős Legós és VR élménye!
- Felnőtt játék ez inkább. Gyerekeknek ez azért sokszor nehéz és frusztráló lehet, de egy nyugodtabb, türelmesebb és már nagyobbacska gyerkőc azért elküzdhet vele.
- Erőszakkal kell letépni a fejedről a HMD-t és nyilván a szemed is garantáltan elfárad, mint minden VR cuccnál.
- Nem azt mondom, hogy megtörtént a paradigmaváltás, de azért ez a cucc kőkeményen előrevetíti, hogy amikor majd lesznek olyan VR cuccok, melyek csak egy pillekönnyű szemüveg és 8k felbontás, meg 240 Hz, mindez az OLED-nél is minőségibb kijelzőn, akkor az vastagon a Legósok egyik kánaánja lesz, ugyanis az ágyban fekve is tudsz kényelmesen építeni. Mindenesetre egy első lépcsőfoknak feltétlenül tekinthető!*Már 96 körül volt rajtam VFX szemcsi, aztán az okostelefonos megoldásokkal is próbálkoztam sok éve, aztán volt PSVR, aztán Q2, most egy Q3-at hajtok egy ideje. Nyilván a Q3 (nem az S, az hulladék Fresnel lencsés, mint a PSVR2!) ár/szolgáltatások/lehetőségek terén top tier. Létezik szebb képet adó VR szemcsi, de magasabb áron... itt meg van fincsi pancake lencse, PCVR, wireless gaming, standalone gaming, millió játék, sőt még "purhab" is.
Vegyétek! Kötelező!!!
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #150105 üzenetére
Avagy a nick kötelez? Lehet
Viszont akkor a vakok és gyengénlátók kedvéért: Ghostrunner II free Epicen. Choice-ban már kellett legyen, mert Steam-en látom a könyvtáramban, szóval akkor gondolom ez is fúj-fúj.
-
DaVE-1
senior tag
Nincs mit mantrázni az ue a legelterjettebb engine, minden más csak a nyomában szeretne kullogni de sehol sincsenek. Az epic ha mást nem ezt anno jól kiépítette és tolta/tolja a mai napig. Soha semmi nem lesz ilyen mértékben használt engine mint az övéké.
Amúgy a cryenginehez se csak a Cryetek ért csak szólok. Van sok kis indie cég is aki tisztességes munkát csinált vele, igaz ezek megrekedtek walking sim kategóriában szóval lehetne vele dolgozni ha megérné ,de hát nem igen van ez. Ha így volna nem kb 10 game (csak írtam egy alacosny számot) épülre rá a létezése óta.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz DaVE-1 #150101 üzenetére
"Mert ezerszer egyszerűbb/gyorsabb vele fejleszteni ha normális a környezet lásd UE."
Azoknak, akik megtanulták a használatát.
Azt ugye tudod, hogy a CDPR például nem tudja használni az UE5-öt, és a hozzájuk felvett DEI-alkalmazottak még angolul se (nagyon), hát még lengyelül, és Unreal Engine-ül se tudnak? > külsősök készítik voltaképp a Witcher 4-et.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #150100 üzenetére
"Mert az UE5 játékokhoz csak ömlenek a modok, mi?"
Nem értem ezt a visszakérdezést. Miért baj, ha ömlenek a modok és miért, ha nem annyira? A lényeg nem az, hogy egyáltalán moddolható engine az Unreal? De.
A CryEngine is moddolható, csak nem kapkodnak érte úgy, mint az Epic motorjáért.
-
DaVE-1
senior tag
Mert ezerszer egyszerűbb/gyorsabb vele fejleszteni ha normális a környezet lásd UE.
De ezt nem csak én mondom hanem a game ipar aki nem véletlen nem használja#150100: Ehhez a részhez totál nem értek,de szerintem ezt a játék készítők lövik be hogy tudod-e modolni vagy sem. Ha úgy lövik be nem, ha igen akkor meg tudod moddolni. Ez nem az engine "hibája"
Stalker 2-nél viszont isteni hogy vannak modok , a bárhova teleportálás szméletlen jó bele. A hot dögunalom már nem annyira unalom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest