- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Trevor a legnagyobb arc, amit testre lehetett szabni rajta, én meg is tettem, hogy még undorítóbb, lepukkantabb legyen.
Morales és Parker párhuzamosan léteznek, ugyanúgy fut Parker sztorija is. Néha keverednek, mint a nagy sikerű animációs filmben. Ott nem is a sztorival volt nekem bajom, az animációval nem tudtam megbékélni, a 2. részt meg se néztem.
Télre lehet beruházok Pókemberre, úgyis pörögnek szépen képregényben a klasszikusok is mostanság.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #148397 üzenetére
Persze csak, valójában egy hófehér ciszhetero nő alakította.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz gyimger #148394 üzenetére
Talán úgy, hogy ha belenézel a tükörbe, látszik, hogy egy lila hajú, randa néger nő vagy, aki folyamatosan szójatejet szürcsöl, egyébként pedig leszbi témájú flashbackekkel lesz telepakolva a játék
Amúgy az Aliens-ben is, amikor nézik a Nostromo legénységének aktáit, Lambertnél ott van, hogy ő valójában transgender, szóval mánakkoris!!!
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #148393 üzenetére
Ööö...de. Egy rakás helyet telesírtam azzal, hogy Trevor az életről lehozott. Gyűlöltem terelgetni, bár döglött volna meg az 1. mp-ben.
"ahol amúgy elvan egymás mellett Peter Parker és Miles Morales" - Ennek azért nézz utána. Mellett/helyette nem mindegy.
A Spider egy nyomi PS4-en is elfutkosott egész korrektül, a te VGA-d cirka 2.5x komolyabb GPU-val bír...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #148389 üzenetére
Jó reggelt kívánok, ezt amúgy hogy a jó fenében kell elképzelni egy horror játékban, ahol többnyire egyedül bóklászik az ember? Azt tudom, hogy megoldják valahogy, csak próbálok a fejükkel gondolkozni. Amanda nyilván leszbikus, de videojátékokban Princess Peachen kívül már mindenki az.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Dilikutya
félisten
Szép nő/csúnya nő vergődés: pl. a sokat emlegetett Fable-ben a főhős valóban nem szép, bár ahogy elnézem, ezt demonstrálni igyekeznek a "jól" sikerült pillanatokat posztolni a népek, direkt néztem előbb egy trailert, annyira nem vészes. A háta végképp nem, mivel játék közben az fog látszani. Szemből nem a szépsége miatt lenne szar irányítani.
Épp ezért az Outlaws-ban is totál mindegy. Az persze senkit nem zavart, hogy a Fallen Order és Jedi Survivor hőse meg úgy néz ki, mint egy idióta. A GTA5-ben sem zavart senkit, hogy Trevor retkes, húgyfoltos, szakadt. Ez csak indokolatlan vergődés.Pókember: Pókember egy lúzer. Peter Parker egy tökátlagos, kissé balfél fiatal, előbb középiskolás, aztán egyetemista. Átlagos gondjai vannak, pénztelenség, vizsgák, csajok, közben néha 1-2 magánéleti tragédia, mint a nagybátyja, vagy Gwen Stacey, bár utóbbinak részben oka. A hálóvetője eredetileg kütyü volt. Későbbi filmben, talán képregényben is volt ez másként, megesik, rengeteg szerző, sztoriszál volt az utóbbi 60 évben, a (általam amúgy irgalmatlanul rühellt) multiverzumról nem is beszélve, ahol amúgy elvan egymás mellett Peter Parker és Miles Morales. Pont a sok-sok kiadvány miatt mindenki olvashatja vagy épp ignorálhatja, amelyiket csak akarja. Én a klasszikus (60-70-80-as évek sztorijait) szoktam venni mindenből. Sztoriban lehet vannak jobbak is, de rajzstílusra jobban bejön. A
Pókember játékokkal még nem játszottam, mert mint itt megtudtam, nyilván nem érdekel, hisz ha érdekelne, már vettem volna konzolt rég, vagy megvettem volna teljes áron. Véletlenül sem azért, mert nem hinném, hogy az RX570-emen hasítani fog. Ami amúgy tévedés, most néztem tesztvideót, 1080p-n elvileg very high, és pályarésztől függően 30-60 fps, ami mondjuk fos, mert nincs élet 144Hz alatt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
cyberkind
félisten
Hello again, it's Kúrós Jack time!
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz csuvicsuva #148384 üzenetére
Ez azért tökös, kúl Már csak a filmet kell megnéznem.
-
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #148384 üzenetére
Köszi szépen, rendesen tőled
-
cyberkind
félisten
-
csuvicsuva
addikt
Alienek sokáig az 1979-ben született 45 évesek.
Nem, ez nem vicc, ez hivatalos."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
bigrob
őstag
Szerintem még mindig az lenne erre a megoldás, hogy minden játékban egyedi karakter kreálás, aki akar férfi hangú lila hajú they/them karaktert csinálja, aki meg undorodik ezektől, vagyis a játékosok 99%-a, az pedig csinálhatja az anime lányokat vagy a 2 ajtós szekrény Geraltokat, illetve egy kapcsolóval maradhatunk a csúnya bináris karaktereknél vagy az lgbbqxyzanégyzeten átskinezett verzióknál.
Ha már történet ügyileg úgyse tesznek hozzá semmit hozzá..Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
reelc
veterán
válasz VoltanIgor #148381 üzenetére
"Messze kinn a Galaxis Nyugati Spirálkarjának soha fel nem térképezett, isten háta mögötti zugában található egy sehol sem jegyzett sárga nap.
Durván Kilencvenmillió mérföldre tõle kering egy tökéletesen jelentéktelen, kékeszöld bolygócska, melynek majomtól eredõ civilizációja oly döbbenetesen primitív, hogy a kvarcórát még mindig pompás dolognak tartja.
Ez a bolygó a következõ problémával küzd - vagy inkább küzdött: az ott élõk többsége ideje nagy részében boldogtalan volt. Számos megoldást javasoltak a probléma gyógyítására, ezek azonban többnyire zöld és piros hasú papírok mozgásához kapcsolódtak, ami meglepõ, hiszen végül is nem a színes papírok voltak boldogtalanok.
Így hát fennmaradt a probléma: jókora tömegek voltak elkeseredve, és sokan közülük nyomorúságosan érezték magukat, még azok is, akiknek volt kvarcórájuk.
Többen mindinkább úgy vélték, hogy kár volt lejönni a fáról. Mások egyenesen azt állították, hogy felmenni is kár volt rá, jobb lett volna, ha ki se bújnak az óceánból."Douglas Adams: Galaxis Útikalauz Stopposoknak
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #148379 üzenetére
De hát soha senki sem fog hallgatni senkire igazán amíg ez a Föld létezni fog ebben a Naprendszerben... (igen: vannak emberek, akik még csak nem is vallásosak, így a 'bármilyen' isten szava se hat rájuk) ...mert mindenki saját inerciarendszerben gondolkodik.
S ha ebben a közegben az átlagnál az elvárt társadalmi középértékhez mérten pozitív vagy negatív irányba eltérő viselkedések, reakciók, impulzusok (szokások, példaképek, nyomás, erőszak etc. partnertől, családtól, barátoktól, csoportoktól) érik, akkor bizony lehet bármilyen JÓ is az elvárt viselkedés, nem azt fogja tenni.
Így mondhatod, hogy "szavazz a pénztárcáddal", "ne rendelj elő semmit", "ne vegyél fapados Teslát", "ne dohányozz", "egyél egészségeset" stb., ha a közegében a követendő és követhető impulzusok mást diktálnak...
...például, hogy...
Haver, de hát a
-- Starfield rohadt jó játék ám
-- Suicide Squad szar, hol olvastad ezt a baromságot, gyere toljuk koopban!
-- Mi az a Sweet Baby? Én csak az édesítőszert ismerem, vedd meg X címet és multizzunk!
...S lehet, hogy 3-100 milliós követő bázissal rendelkező YT-megmondó is azt mondja valahonnan, hogy "szavazz a pénztárcáddal", attól még a Nyóckerben a Pista néni akkor is a Suicide Squadot veszi az unokájának karácsonyra, mert valahol azt hallotta, hogy "jó az a játék, és különben is, mindenki multizik".
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
aktív tag
Éppen ezért felesleges is az "emberiség" mércéjével nézni a dolgokat. Nagy tömegben az ember ostoba és szélsőséges, ez ellen nincs mit tenni, de egyénileg nem feltétlenül.
Nem véletlenül ugatjuk azt sem, hogy ne rendeljenek a népek elő semmit, főleg nem digitális terméket, hogy csak egy példát hozzak fel. Valamilyen szinten szélmalomharc ez, persze
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #148376 üzenetére
Azt ugye okos emberként tudod (bízom ebben), hogy --- mondjanak és írjanak bármit az eddig élt emberek --- az a bizonyos üdvözítő (!) "arany középút" nem létezik. Sosem fog.
Az Emberiség a végletekig szélsőséges.
Még az Amazonasi Esőerdők mélyén látszólag békésen, minden technikai átoktól mentesen élő rejtett törzsekben is panaszkodnak (!) az emberek valamire...
...mert az Ember ilyen.
Semmi sem elég jó neki.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #148374 üzenetére
Ébresztőnek:
Az Emberiség mindent (!) túl tud tolni - így a polkorrektséget, a rajongást, gyűlöletet, szép imádatot, szexizmust etc....
Az, hogy ezt megpróbálod a földlakók szemére hányni, hát, hogy is mondjam...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
aktív tag
Nyilván minden normális ember szívesebben néz szépet, mint csúnyát, legyen szó bármiről is. A gond ott kezdődik, amikor amúgy felnőtt, érett emberek úgy nyáladzanak rá egy pucsító bikinis anime csajra, mint egy 13 éves, aki már két napja nem rántott rá, valamint adott esetben hajlamosak a játék egyéb hiányosságai felett szemet hunyni, csak mert pucsít az anime csaj.
Ez az oldal is legalább annyira túl van tolva szerte a neten, mint az inverze. Egyik se jó.
-
VoltanIgor
aktív tag
"De most komolyan: amúgy mi más lenne és lehetne érdekes egy 'hálóköpködő' (ráadásul: gép csinálja? Régebben mintha saját testéből jött volna...) szuperhős, aki ugri-bugri tinédzser?"
Az eredeti, klasszikus képregényben is hálóvetője van, csak a Raimi féle - egyébként vacak - filmekben jött ki a testéből a háló.Amúgy Pókember és Peter Parker az egyik legérdekesebb és legszerethetőbb Marvel szuperhős, amíg el nem cseszték a modern átiratokkal, meg a hatszáz verziójával a hülye multiverse miatt. Egy olyan karakter, aki amúgy az átlagos fiatalok életét éli, anyagi, szakmai, párkapcsolati és magánéleti gondokkal, emellett pedig egy önfinanszírozó szuperhős sufni-tuning jelleggel, az sokkal-sokkal érdekesebb, mint egy milliárdos Stark-Vasember, vagy pláne, mint egy hótunalmas és avas Amerika Kapitány.
Hogy mostanában mit csináltak vele, az egy más kérdés, nem is nagyon követem. A Spiderman 1 játék teljesen rendben volt, visszahozta a klasszikus hangulatot nagyjából, ez a második rész viszont már nem tud érdekelni az alább is említettek miatt. Se Morales, szorri, nekem Pókember az Peter Parker, és kész. Tudom, fehér náci rapist WASP mocsok vagyok.
-
i2k
őstag
Az egész olyan, mintha "nem szorulnának rá"...
Üzletileg baromira megérheti nekik, hogy a sorozatot ennyire elhúzzák.
Szerintem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Futáshoz akkoriban nekem jól mentek a technok és a korai (most már) "classic" trance-ek a domináns clap hangjaikkal.
[link] - D.J.70...Fanatic Trance (1993)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz bobalazs #148365 üzenetére
Részemről: soha. Ez az OFF-topik.
Függetlenül járunk itt körbe játék-, film- és zene élményeket, elmondjuk (kéretlenül is akár) egymásnak a véleményünket a világ minden bajáról, és közben dumálunk másról, ami eszünkbe jut - ha valami zavar, átgörgetjük.
Szóval, ja.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] - Next Naughty Dog Game Will Offer A Lot of “Player Freedom”
"Az év elején a YouTuber Logically Speakingnek adott interjújában a Naughty Dog elnöke és játékigazgatója, Neil Druckmann megosztotta, hogy a stúdió következő játéka igazán ambiciózus. Hozzátette, hogy a játék egyes részein nagyon nehéz dolgozni. Ugyanakkor elmondta, hogy megadta magát annak, hogy tudja, hogy ez nagyon nehéz lesz, és annak is, hogy ez stresszes lesz a fejlesztőcsapat tagjai számára. A játék fejlesztésének stresszes jellege ellenére Druckmann kijelentette, hogy örömteli élményt szeretne nyújtani magának és a csapat többi tagjának."
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bobalazs
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Astrix? Rommá hallgattam már ezeket :-)
Astrix Deep Jungle Walk
Astrix & Rising Dust - UniversoKöszi az ajánlásokat! Profound már így elsőre is adja, I.M.D. itthonra meló mellé okés, futáshoz nem lenne jó.
Ami számomra nagy sokk volt, mikor elkezdtem komolyabban rohangálni, hogy a rockzene mennyire totálisan alkalmatlan hozzá. Valamiért az energiák ott mások, de nincs meg bennük az a lüktetés, az az űzött vad feeling, meg az a szinte drogra hasonlító tudatállapot amit pl. a fenti 2 Astrix nóta üzembiztosan szállít.
Örök klasszikus:
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Igen, a Trance kábé a 90-es évek eleje óta - onnan még egy egy kis igazi (!) Hardcore Techno - folyamatos nálam. Főképp a non-vocal trance a kedvenc: a szerzőnek NAGYON kell ilyenkor igyekeznie, hogy jó legyen a dal, míg a (jó) vokál és szöveg sokat dob egy közepesen is, és a "költő" hátradőlhet.
Közepes, amit az énekhang és szöveg dob fel (itt meg maga a remixer csapat is):
[link] - Armin van Buuren, Perpetuous Dreamer...Sound of Goodbye (Above & Beyond Remix)
//Kontrasztnak az eredeti: [link] - Perpetuous Dreamer...Sound of Goodbye (Original mix)
Úgy ~20 éve a Psy Trance, Ambient és keverékük is képben van nálam. (Astrix, Astropilot, Asura, Endeleas, I.M.D., Mobitex, Phaxe, Ranji, State Azure, Vini Vici és millió)
[link] - Profound...India Spirit (Kristallklar Remix) (Psy)
[link] - I.M.D...Emptiness (Ambient) - isten király!//Futáshoz például:
[link] - Blusoul...Omega (Original mix)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Azért az látszik, hogy nagy trance kedvelő vagy :-)
Nálam a progressive house vonal nagyon jó támogató mozgáshoz, meg persze a klasszikus techno is, U96, Members of Mayday főleg. Drum 'n' bass-ből csak a legjava érdekel és az elég kevés :-)...és hát tőle úgy kb. minden is. MiMo (Miss Monique), szvsz a legjobb női DJ ever.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
128-138 BPM között az ember tempósnak érez egy zenét, ha a drum szekció megtámogatja (minimum a szám feléig folyamatos) - mostanában a 120-126 BPM-eseket tolom. Ritkább már az ilyen:
[link] - Agnelli & Nelson - El Niño (Matt Darey Remix) (1998)//A 2. szám kábé 126-os amúgy. Ének nélkül bírnám is.
Látom a drum 'n' bass-like zene neked bejön - Én naaaaagyon ritkán tudok ilyet végighallgatni.
A Gunship jó kis dal, majdnem Nudisco hangzással.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
-
Crus
őstag
Nálam még mindig kevés a BPM, de már alakul :-)
Ilyesmik mennek mostanság, főleg sport közben:
Anna - Redemption
Ascend extended mix
Gunship - Monster in Paradise
El Estepario Siberiano - Baddadan - Chase & Status | Extreme drum & bass cover
Die Antwoord - ReanimatedHivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Ez pontosan így van.
Ha a nép néz valami sorozatot, vagy filmet, vagy játszik egy játékkal, akkor önkéntelenül is közös kapcsolódási pontokat keres a hősökkel és egy ilyen bizony nagyon is lehet az, hogy kellemes a látott karakter külleme. És utána még csak a Purhabra se megy, mert "kanos lesz".
-
Crus
őstag
válasz gyimger #148353 üzenetére
Nekem a sztorival nyilván sok bajom nincs, bár ahogy halottam a játék 1. részében szinte csak finom utalásként eltolt gayvonal, itt egy teljes rész kibontást érdemelt, ami nyilván nem kicsit gáz.
"a negatívok meg gyerekekkel szerelmeskedő" - Ezt 4x olvastam el. WTF???
Megnézném, ha kimodolnák belőle azt a romot. Nincs időm sajna arra, hogy A.I.-val lecseréljem, mert mocsok nagy munka, de remélem 1x valaki meglépi helyettem.
-
_drk
addikt
válasz FunPro #148340 üzenetére
Már régen kikutatták, hogy az emberek a tv-ben szép embereket akarnak látni. Erről szólt mindenhol és mindenkor minden audiovizuális prodoktum.
Ez valami pszichológiai izé.
Lehet ezzel szembe menni de felesleges.Vagyis szubkultúrának is lehet külön tartalmat gyártani de a legviccesebb, hogy ilyenkor hol van a sok Woke ember, hogy megvegye a játékot?
-
DaVE-1
senior tag
[Squadron 42 CitizenCon 2954 Live Gameplay Reveal]
2026-ban érkezik 30-40 órás játékidővel. Videót végigtekerve ebből olyan 20-25 óra csak videózás lesz
-
gyimger
őstag
Én megnéztem az első évadot, az első rész hangulata és a látvány őrült jó volt. Az évadból három szerelmi szálból csak kettő volt azonos nemű kapcsolat, a harmadik interracial, a pozitív karakterek szerették a kommunizmust, a negatívok meg gyerekekkel szerelmeskedő/elfogyasztó katolikusok voltak. Ne legyetek bigottak, nézzétek meg.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Amikor nem-nyugodt zenét akarok, ilyeneket tolok - egyre ritkábban a tempós trance-eket:
[link] - Hyunji-A...This Too Shall Pass (Hakan Ozurun Remix) 07:36A hölgy: [link] - Youtube
-
Crus
őstag
Igen, Foobart én is használok, de amikor YT-ról megy háttérben valami pl. melóhoz, azért akkor se mindegy mi a hangsúlyosabb és sajna nálam valamiért hiába van HQ integrált audio, nem találom az equalizert. Nálam custom az 5.1. Egy Logitech Z906 erősítő az alap, amire az eredeti hangszórók soha nem voltak rákötve.
Anno a hőskorban a Genius 5.1 hangrendszeren nagyon kellemes Frontok voltak, na azokat örökölte meg ez a rendszer Frontoknak, de aztán váltottam DALI-ra, így a Frontok mentek hátra, a DALI meg nyilván előre. Gyilkos az egész. Szó szerint embert lehet vele ölni... 50-60%-os hangerőn max 30-60 mp és elkezd szinte leverni a víz akkora a hangerő. A tokban rezeg az ajtó kőkeményen, a polcról elkezdenek lassan, de biztosan levánszorogni a könnyebb tárgyak, de úgy, hogy közben minden tisztán, de mocsok hangosan szól. Beteg, de szeretem :-DGamingre 25% fölé nem is megyek, különben megölne a családom...
A linkelt nótát term. ismertem, nagyon kellemes, de számomra túl nyugodt :-)
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Nálam only: [link] - https://www.foobar2000.org/
FLAC, WAV, MP3 (320) fordul meg nálam, de semmit sem változtatok a lejátszáskor -- így a F2000 EQ-ját sem használom --, mert nekem úgy kell, ahogy azt a zenész(ek) akarták. S mivel egy baromi régi, non-fancy német 5.1-esem van (rohadtul cserére szorulna már, több mint 20 éves), amikor tényleg a zenére akarok koncentrálni, fülest használok (Vivanco).Az ajánlást köszönöm - hátha másnak jól jön.
//látom szerkesztetted:
Ha már Hans Zimmer és az Interstellar és remix: Ezt tartom egyeduralkodónak, ennél jobbat senki se tudott eddig, mindent toronymagasan lever: [link] - Hans Zimmer - S.T.A.Y. (Madis Remix) Interstellar Theme (2015)[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Totál más téma...
Használsz, vagy próbáltad FxSound progit PC-n? [link] Főleg zenehallgatáshoz erősen ajánlom. Nálam "sajnos"(?) elég karcos a basszus a frontokon, kicsit talán túlságosan is, de ezzel szépen teret tudtam adni a magasaknak úgy, hogy a mélyből sem veszítek.
Ezt ha valaki végigbírja egy normálisabb hangrendszeren 50-60%-os hangerővel én megemelem a kalapom. Embertelen!
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz bigrob #148346 üzenetére
Hát, ahány ház, annyi szokás...
Végül is, Ti nem kanosak választhatjátok most már a they/them-eket is ingame.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Romulus is lenn van - nem akarom megnézni még jó ideig, épp úgy, ahogy a US Gozilla is rontotta a napomat: várnak sokkal jobb filmek is a sorban -, a csajt sosem láttam semmiben, de a hasonlóság mellett nem szabad elmenni.
-
i2k
őstag
A legdurvább az, hogy a Fable főszereplőjét (? - még aktuális ez?) megformáló hölgy baromi jól néz ki a valóságban. Igazi cuki feleség típusosan: Lily Nichol
-
Crus
őstag
Tényleg nem hiszem, hogy sok nálam nagyobb TLOU fan lehet ebben az országban, de a sorozatból nekem bőségesen elég volt pár kép és pár villámtrailer. A tarkómon feláll a szőr ahogy látom ezt az izét Ellie helyett.
A Romolus Cailee Spaenly-je is kegyetlenül adta volna, de neeem ezeknek a baltás gyilkos kellett. Bohócok.
-
i2k
őstag
Huh, erre már akartam reagálni.
Eddig se, most az első képet (is!) elnézve: SOHA a büdös életben nem fogom megnézni ezt a sorozatot, bármikor is fog véget érni.
Szánalmas az egész.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
"Aki kanos, nézzen pornót."
Elárulom nem azért szeretnek a hetero ffi játékosok igényesen megrajzolt/animált női karakter látni egy játékban mert kanosak, hanem mert van szépérzékük. Amikor egy női karaktert irányítasz, akkor nem úgy tekintesz rá, hogy a bőrébe bújsz, hanem úgy, mintha te lennél kvázi az "őre", védelmezője, aki terelgeti. Egy nagyon felszínes, de mégis jelenlevő kötődés alakul ki az irányított női karaktered és közted. Már pedig ezt a kötődést jóval könnyebb kialakítani egy karakterrel, ha az így néz ki:
...és nem pedig így:Ez egy abszolút jogos és TUDATOS designeri döntés, amikor vonzóvá teszik a ffi játékosok számára a karaktert. Már elnézést, de a 2. képen látható rém tőlem nyugodtan felfordulhat a játék 1 órájában pont úgy, mint a 30.-ban... egyszerűen egy brutál nagy negatív húzás ilyen karakterrel játékot kiadni.
Az LGT+ pedig azért van túltolva, mert az esetek DURVA többségében, csak azért van jelen a téma, hogy a chekclisten ki legyen pipálva! Onnantól valóban van értelme a szexuális identitásnak mihelyst annak lényege van a történet szempontjából! Fontos-e a TLOU-ban, hogy Lev az aki? Hogy a büdös bánatos francba ne... NAGYON!
-
i2k
őstag
Akkor jöjjön az a bizonyos hideg:
"Aki kanos, nézzen pornót."
Nem beszélhetek a tényleg kangörcstől vonaglókról, csakis magamról a témát illetően: egy rendkívüli és szexi nő teljesen, vagy a minimálisnál csak kicsivel is jobban felöltözve sokkal izgalmasabb, mint a pornók manapság -- és erről ugye csak egy ismerősöm ismerősének ismerősétől tudhatok --, melyekben a 2-3. percben már full meztelen a csaj és nem a férfi személyigazolvány számát vizslatja az arcához emelve...
Lara Croft például -- tekintsünk el a nude és egyéb modoktól -- még ugyis szexi, hogy csak a szokásos sport topjában áll egyik lábáról a másikra játék közben.
S ezt is csak egy ismerősöm ismerősének ismerőse merheti nyíltan leírni , de bizonyos ingame szitukban szexibb, mint egy pornófilm...
//De írhattam volna bármelyik közelmúltbeli szép és nem meztelenül is szexi női karaktert - 2B;
- Eve;
- Cindy Aurum, etc.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Én személy szerint ezt soha nem értettem, és szerintem itt a fórumon már kaptam némi hideget emiatt a nézetem miatt:
Aki kanos, nézzen pornót.Az lmbtq sincs túltolva. Ami túl van tolva, hogy a karakter egyetlen jellemvonása az, hogy ő meleg, ő kisebbségi, ő nagy mellű, ő akármilyen. Semmi komplexitás nincs a játékokban.
Én simán eljátszanék akár száz játékkal is ahol homoszexuális a főszereplő, ha köré lenne építve egy nem repetitív mechanika, egy lebilincselő világ és egy sztori. Egy játéknak úgy is jónak kéne lennie, hogy a kreált világban egy pálcikaemberrel rohangálunk.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
senior tag
Némi pénzt mernék rá tenni, hogy aktívan benne volt az az ötlet is, hogy a Pókembernek meg kell majd akadályozni egy a Marvel gonoszok által a Pride rendezvény ellen tervezett merényletet. Mert ők ilyen gonoszok, hogy még ezt is megtennék.
Egyéb esetben teljesen indokolatlan az a sok fura színes zászló egy olyan országban, ahol a saját zászlajuk lengetése a nemzeti öntudat része.
Érdekes módon egy olyan kis fun játék mint az Aliens: Fireteam Elite, az új coop kedvenc a Borderlands 3 után, az ilyen hülyeségek nélkül is élvezetes.
De nincsenek illúzióim, ide is be fogja tolni magát ez a f@stenger trend.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Közben: Resident Evil 4 Remake
Release Date: 24 Mar, 2023
2024. október = 8 millió példány.
Nagyon sok (idei) címnek elérhetetlen eladási szám.
-
Crus
őstag
válasz reelc #148332 üzenetére
Az 1. rész SEMMI LGT+ témában a 2. részhez. Az 1. rész még ettől függetlenül egész jópofa volt... a 2. részben viszont már teljesen elgurult a gyógyszer és a zászló a legkisebb probléma. A gay "társkereső manager" benne a csúcs. Egy pókember játékban. Egy kiba. pókember játékban.
-
Crus
őstag
Azazizé' a TLOU sorozatba azért került bele, mert Neil Druckmann rájött, hogy Ellie karaktere túlságosan is olyan lett, mely a kockák szívéhez közel áll, sőt sokan magukra is ismerhettek benne (szeretetvágy, árvaság, de közben mégis egy komoly belső erő, etc.). És Druckmann mivel a "gőzmozdony" egyik nagy éllovasa, így a sorozatban már szándékosan nem akart Ellie-hez hasonlító szerethető karit, hanem egy semleges, véletlenül se cuki izét. Totális siker. Ha Rock játszotta volna Ellie-t is beljebb vagyunk, mint ezzel a szerencsétlennel, akivel amúgy soha senkinek semmi baja nem volt, amíg a GoT-ban ténykedett, vagy bármi másban.
Érdekes módon a többi karakter esetében igyekeztek nagyon is hasonló arcberendezésű színészt találni, lsd. Joel, Jesse, Dina, stb.
Viszont itt se bírta elviselni Druckmann, hogy egy szőke, fehér kislány Joel lánya (Sarah), így hát kellett bele ez:Arról már nem is beszélve, hogy a 2. évadban az a Kaitlyn Dever játssza Abby-t, akit a rajongók egy része Ellie-ként szeretett volna:
Druckmann egy ostoba troll lett, aki szándékosan mutogatja a középső úját a saját fanjainak.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #148330 üzenetére
Touché'. Szerintem is ez vastagon skizofrénia... vagy legalábbis annak egy fajtája.
-
Crus
őstag
Az a vicc, hogy ez úgy indult el, hogy a szélsőjobb kegyetlenül gyűlölte a másságot. Erre jöttek létre azok a közösségek, melyek a gyűlölet ellen lépnek fel. Eddig ez egy derék dolog. Aztán jött a pride és persze eleinte az irgalmatlan ellenérzés a szélsőjobb felől. De teltek az évek, az emberek, főleg nyugaton drasztikusan elfogadóbbak lettek és igazából egy San Francisco szintű városban már konkrétan NULLA az ellentüntetők száma. Idehaza ha megnézed az első pride esetében még egész komoly ellentüntető bagázs állt ki, manapság már csak 1-2 gyenge "mcskosbz1zásra" futja valahonnan messziről pár öreg kopasztól.
És itt meg is kellett volna álljon az egész! De nem ez történt. Ahogy a szélsőjobbosok is túltolták és nem egyszer LGT arcokat vertek péppé, most a másik oldal húzott bele de kőkeményen és csúszik bele abba a cipőbe, ami nem ismer el mást csak a saját mantráját.
Kialakult a félelem kultúrája! Aki ugyanis nem áll ki mellettük, az ellenség! Arra mehet a cancel culture, a totális ellehetetlenítés ami SOKKAL rosszabb, mint amikor egy sikátorban elvernek, mert meleg vagy. Itt komplett életek és karrierek mennek a süllyesztőbe.
Pedig valójában az elfogadás már megvolt, igazából már senkit nem érdekelt, hogy ki kivel és hol, csak nyilván ne a játszótéren a gyerek orra előtt. De mivel ezek is csak emberek, így erősen hajlamosak a saját őrületük túltolására...
A cégek pedig ott jöttek be a képbe, hogy a cégek szimpatikusak akarnak lenni és ELADNI akarnak, meg szokás szerint profitot, sokat. Már pedig ők azt látták, hogy aki nem vesz ebben részt, az könnyen rosszul járhat, így hát akkor is beszálltak a buliba, ha közben a vödrükbe köptek az egésztől. Abszolút képmutatás, de hát melyik cég nem ezt csinálja...
A gond az, hogy a túltolás már a totál józan és átlag embernél is aztán elkezdte kiverni a biztosítékot, miközben a cégek is kezdenek ráébredni (pl. Bud, Toyota), hogy nem egészen volt jó ötlet egy szintén szélsőséges propaganda mellé beállni.
Amúgy nyílt titok, hogy az LGTakármi+ közösség egy része ezt régóta érzi, tudja és nem ért vele egyet. Nekik sem tetszik, hogy a közösségük egy jelentős része már árt az ügyüknek.
-
reelc
veterán
Kicsit visszakerestem, a zászló, stb. már 4 éve is téma volt ugyanitt.
Akkor leírtam amit gondolok.Amúgy Parker a kezdetektől eléggé szerencsétlen volt (1962-es a karakter), kb. fele arányban jöttek be elsőre a tervei. Később nyilván változott a dolog, de így indult.
Azóta már van Pókpunk is, aki meleg. Tőle még nem olvastam semmit.
Tehetséges íróval és rajzolóval lehet érdekes sztorikat készíteni.
Ha majd egyszer lesz egy olyan gépem amin elfut, majd játszom a Pókember játékokkal. Ez nem mostanában lesz.
Amúgy a képregényekben is vannak olyan rajzolók, akiknek más pályát javasoltam volna... de ha az embert érdekli a sztori, akkor kompromisszumokat kell kötni néha.
Szóval a Pókember játékok miatt se kötném fel magam, ki hogy néz ki, a filmekben is eljátszották már ezt.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
A Black Rock igazgatója mondta egy riportban, hogy mindent úgy tudsz csak elérni, ha "lenyomod az emberek torkán".
Tegyük még mellé az üzleti megfontolást (és azonnal feltételezzük, hogy annyira nem okosak, hogy azonnal tudták, a "nép" miként fog erre --- negatívan --- reagálni, és így el is érik a célt): bizonyos cégek értékét letolni bányászpopó alá, hogy könnyebb legyen megvenni, vagy elpusztítani...
...Ubisoft?A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Jajj, ez a "folyadékalapú nemi identitás" (direkt így - mert bocs, de leírom: lóhugy jutott először eszembe) azóta került nálam akaratlanul képbe, mikor az egyáltalán nem szimpatikus (amúgy Ellie-t alakító) lesemíromanevét ezt mondta magáról.
Hál' istennek, azt is elfelejtettem, hogy a Game of Thrones-ban mit és kit alakított. Sőt, a GoT-ot is el akarom felejteni.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
_drk
addikt
Majd ha lecseng ez az izé majd megnéznék egy dokufilmet, hogy jutottunk el idáig.
Nem is érdekli őket se a gaming se a gamerek csak a saját szarjuk és úgy akarnak produktumot eladni. Ez annyira ellentmond minden piaci alapdolognak, hogy fáj.
Legfőképp az érdekel majd hogy tudták bepalizni a rengeteg Ceo-t... -
Crus
őstag
Nagyon nagyon várom, hogy a játék és filmipar ebbe kegyetlen belereccsenjen. Újra csak és kizárólag tehetség és skill alapján kell szakembereket alkalmazni, nem pedig azért, mert lila a haja és hétfőn nonbináris, kedden meg travó (és ez utóbbi se vicc ám: "genderfluid" vaze... mikor minek érzi magát! Ha ez nem súlyos mentális probléma, akkor nem tudom mi az.)
-
i2k
őstag
Szomorú, hogy csak ilyen értelemben tud "érdekes" lenni egy Spiderman-bármi...
De most komolyan: amúgy mi más lenne és lehetne érdekes egy 'hálóköpködő' (ráadásul: gép csinálja? Régebben mintha saját testéből jött volna...) szuperhős, aki ugri-bugri tinédzser?
Totál érdektelen az egész.S ezzel NEM támogatom azt, hogy úgy legyen ez a történet felpörgetve, hogy feketévé varázsoljuk (tudom: nem mai az eredete), vagy hogy MJ lesz a Schwarzi-arcú főhős, vagy puziekat kell összehoznunk küldiben meg egyebek...!
-
i2k
őstag
Saját képlopás! Unedited.
//Hint: ugye jelenleg úgy állunk, hogy vásárlók nincsenek (ha csak az újságírók nem viccesek), akik voksolhatják a tag-eket...
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Jó cucc! 2-3 óra játék után hagytam abba, azóta rá se néztem. Egy Netflix sorozat hozzá képest gyenge kezdő... mindent sikerült beletenni, amiért lehet utálni ezt az egész nem írom le milyen őrületet.
#148322 i2k: Hogy mit? Hát pl. tönkre lehet tenni propagandával. Rettenet minden ezredmásodperce, ahogy a fehér hetero férfi csak egy szerencsétlen kis lúzer még akkor is, ha éppen Peter Parker, bezzeg a kisebbség(?), azok aztán az alfa és az omega, a Lokomotív GT ergyaságokról egy ilyen játékba erőltetve már nem is beszélve...
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
És még a Call of Duty-t szidják, hogy mindig "ugyanolyan" (és gondolom, akik játsszák: sosem az).
Na, nekem a Spidermannel kapcsolatban jut ez eszembe: mi a sütőtököt lehet még ebbe a karakterbe beleinvesztálni?!
Rohadtul unalmas egy 'szuperhős'.
Szerintem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Marvel's Spider-Man 2 - PC megjelenés: 2025. január 30.
A PC-s átiratot a Nixxes Software készíti + magyar felirat is lesz.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
DaVE-1
senior tag
Dragon Age előtt még egy újabb nagy bukta:
[Unknown 9: Awakening] Nem áll jól a szénája... -
reelc
veterán
Random fejlesztőnek nem az a dolga, hogy védje a cég vagy saját álláspontját.
Az ilyesmit a marketingesekre kellene bízni. Vagy a nagyfőnökre.
Valószínűleg a sértettség beszél belőle. Előre temetik a játékot, amivel olyan keményen dolgoztak... ráadásul gyenge eladások mellett nem szokott prémium lenni.Akkor mostmár minden bukásért a fehér férfiak a hibásak, akikből évtizedek óta él ezen cégek jelentős része? 6-7 évvel ezelőttig ez rendben volt?
Kisarkítva írtam.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz gejala #148314 üzenetére
gejala:
A durva az, hogy lehet nem is fantazmagória: ezek eddig barlangban éltek... de legalábbis egy olyan idősávban, melyben még nem tudják, hogy most lassan minden épeszű cég kilép a konzultáló cégek konzultálásai alól...gyimger:
Szomorú, hogy vagyok már olyan öreg, hogy lassan higgyek is ebben...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
1. pont: Így kell még jobban eladni a játékodat
[link] - Dragon Age Dev Mocks Gamers, Dismisses Feedback in Social Media Rant
"According To The Lead Writer, People Who Criticize Female Character Design Are Incels.""Story Highlight
* David Gaider from BioWare mocked gamers who criticized the female character designs in Dragon Age: The Veilguard.
* The developer ridiculed their preferences, suggesting they were influenced by anime or adult content.
* Following the backlash from gamers, Gaider set his Twitter account to “protected” mode."Ez egy feminim férfi. Pont:
~~~~~~~~
"Wow! Insulting the fans is a great way to sell your game ""Im loving this so much 🤣 this trend of AAA publishers alienating their audience and the plugging their ears to ignore feedback like a child
👉😝👈 Is hilarious, go ahead and destroy yourself, we'll all be better off for it. ""Mocking your audience is never a good idea. There's a fine line between criticism and mocking, and whenever developers cross that line, it ends poorly for them."
[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
[link] - Opinion: The Price of Playing PS5 Games Day One Is Getting Higher and Higher
And no one's really talking about it
(DL)
"
Elítélték az iparág azon döntését, hogy a PS5-ös generáció kezdetén 70 dollárnyi új kiadásra tértek át. Sokak számára ez az árpont áttör egy pszichológiai gátat, a szoftverek egyszerűen túl drágák ahhoz, hogy indokolt legyen. Egyesek azzal érveltek, hogy a 90-es években a cartridge-alapú szoftverek drágábbak voltak, különösen az inflációval kiigazítva; mások rámutattak, hogy az AAA-címek költségvetése az elmúlt évtizedben robbanásszerűen megnőtt. Akárhogy is, az árak nem fognak csökkenni.
Valójában csendben emelkednek - de a kiadók ezt alattomosan teszik. Sokan már a "korai hozzáférést" zárják a játékaik drága Ultimate Editions mögé, így az új kiadások ára 100 dollárra vagy még magasabbra emelkedik.Ez a tendencia az elmúlt hónapokban egyre gyakoribbá vált, és olyan címek, mint a Dragon Ball: Sparking!Zero és a Silent Hill 2 is ezt a módszert alkalmazza, még a múlt héten.
A kiadók a "korai hozzáférés" koncepcióját árulják, de valójában csak azért fizetsz többet, hogy az első napon játszhass.A Bandai Namco fentebb említett anime csatája esetében 100 dollárba került, hogy 72 órával a "hivatalos" megjelenési dátum előtt játszhassunk a játékkal.Az igazsághoz tartozik, hogy az aréna játék Deluxe Editionje tartalmaz egy Season Pass-t is, így a "korai hozzáférésen" túl további értéket is kapunk - de ez az upselling definíciója, és a vásárlók tömegesen jelennek meg.
A standard kiadás megjelenése előtt közel 90 ezer egyidejű Steam játékos volt bejelentkezve a Dragon Ball: Sparking!Zero, ami azt igazolja, hogy rengeteg vásárló fizetett a drága "korai hozzáférésért".A kiadó bejelentette, hogy a játék a "hivatalos" megjelenést követő 24 órán belül hárommillió példányban kelt el, de valószínű, hogy ezeknek az eladásoknak nagy része a Deluxe Edition és az Ultimate Edition kiadásból származik, amelyekkel már korábban is lehetett játszani.
A helyzet az, hogy ez a gyakorlat korábban elsősorban a többjátékos játékokra vonatkozott, de egyértelmű, hogy az egyjátékos címek is profitálnak a FOMO-ból.A Silent Hill 2 már 72 órával korábban elérhető volt azok számára, akik 10 dolláros felárat fizettek, jelenleg pedig a Life Is Strange első két fejezete :Double Exposure azok számára elérhető, akik 80 dollárt adtak ki a játékért. Akik hajlandóak még két hetet várni, hogy elkezdhessék Max Caulfield történetének következő szakaszát, mindössze 50 dollárt fizetnek. Mindkét példában további tartalmakkal is megédesítik az üzletet.
Gyakorlatilag azonban azt látjuk, hogy a játékok ára majdnem megduplázódik azok számára, akik minél előbb játszani akarnak - és ez működik. AStar Wars Outlaws talán a legkirívóbb példa a közelmúltban, amikor 130 dollárt kértek a sci-fi nyílt világához való "korai hozzáférésért" - majd egy hiba miatt a rajongóknak újra kellett kezdeniük a játékot PS5-ön. A játék végül befejezetlen és alulfőzött volt, a kiadó pedig egy sor kulcsfontosságú javítást tervezett, hogy újra sínen legyen. A francia kiadó azóta közölte, hogy az Assassin's Creed Shadows-t mindenki ugyanazon a napon játszhatja majd, függetlenül attól, hogy melyik verziót vásárolja meg.
De ez nem jelenti a gyakorlat végét - sőt, szerintünk ez még rosszabb lesz. A Sony már próbálkozott ezzel az ötlettel a szerencsétlen sorsú Concord, és kételjük, hogy képes lesz ellenállni a kísértésnek, hogy olyan címek, mint a Ghost of Yotei és a Marvel's Wolverine, amikor végül megérkeznek. És akkor ott van a GTA 6: a Rockstar a "korai hozzáférés" ígéretével kényelmesen elad majd több millió példányt jelentős felárral. A rajongók egyszerűen nem akarnak majd lemaradni róla.
És így az új játékok megjelenésekor az új játékok ára felfelé megy. Igen, még mindig lehet 70 dolláros előfutárral a pálya szélén ülni, és 72 órát vagy még többet várni a játékra - de sokan értékelik, hogy a korszellem részesei lehetnek. A beszélgetés részévé kell válni, és ez minden eddiginél magasabbra emeli a kedvencek megjelenéskori játékának árát. Ez azért különösen alattomos, mert technikailag nem is áremelésről van szó, mégis a FOMO-t használja fel arra, hogy a játékosokat a lehető legtöbb kiadásra kényszerítse.
Félreértés ne essék, a "korai hozzáférés" nem "korai hozzáférés" - ez a játék megjelenési dátuma. Ha valami, akkor a címek hagyományos, 70 dolláros verzióit azért késleltetik, hogy a rajongóknak drága Ultimate Editions-t tudjanak eladni. Igen, extra tartalmakat csomagolnak bele, és bárki, akinek van egy cseppnyi önfegyelme, ellenáll - de egyértelmű, hogy ez a taktika működik, és ez csak egyre gyakoribb lesz. Mennyi idő múlva lesz a 72 órából hétből hónap? És még ha Te személy szerint nem is vagy hajlandó fizetni, milliók és milliók fognak."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
reelc
veterán
válasz FunPro #148306 üzenetére
Ahogy írtam, megosztó lett.
Nem lett kritikai siker, de elkelt belőle annyi, hogy nem lettek feloszlatva, és dolgozhattak az Anthemen.Én nem játszottam vele.
Az egyetlen Bioware játék amivel játszottam, az a KOTOR volt, az tetszett, aztán úgy alakult, hogy tőlük mással nem foglalkoztam.Ha bármilyen okból bukó lesz a Dragon Age, akkor lehet nekik is ennyi, vagy legalábbis leépítés. Ezt gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz VoltanIgor #148304 üzenetére
Alapból ott van elrontva a dolog, hogy a zsűrinek nem szabadna tudnia a szerző kilétét. Ha irodalmi versenyről beszélünk, akkor egyedül a szöveget kéne megkapniuk és az alapján dönteni.
-
FunPro
őstag
válasz reelc #148301 üzenetére
A két játékot nagyon nem lehet összeegyeztetni, mondhatni, az Anthem bukott az Andromeda helyett is.
Az androméda mögött ott van a mass effect trilógia. A sok palimadarat (köztük engem is) simán rá lehetett beszélni a játékra. Senki nem számított arra, hogy egy ekkora lagymatag semmit képes kihányni magából a bioware. A rajongótábornak köszönhetően simán ki tudta bekkelni a látványos bukást.
Nem úgy, mint szegény Anthem! Teljesen új ip, az EA meg van hülyülve még a single tartalmakhoz is online kapcsolat kell. A BioWare fémjelzés megmenthette volna, ha nincs az a szerencsétlen androméda, ami miatt még nagyobb elvárásokat támasztottak az emberek a csapat irányába. Ráadásul, még a hülye live service és co-op orientáltság is befigyelt, holott a BioWare inkább singleben volt erős. Esélye nem volt!
A bukás mindig egy hosszabb folyamat, mindig kell előzmény, hogy beérjen. A Dragon Age, az Assa Creed, a Fable azért van veszélyben jelenleg, mert az embereknek elege van a "modern közönségnek" szánt játékokból. Ha ők lennének az első ilyenek, még simán lehetnének sikeres játékok.
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #148304 üzenetére
Semmi gond nincs ezzel, nekem a zsűriről elsőkézből származó fotóm is van: [link]
Amúgy: Fedák Sári!
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
aktív tag
Eléggé off, de végülis off topik, távlatilag kapcsolódik a csúnyanős témához, csak ez pár fokkal súlyosabb, és szerintem iszonyatosan vérlázító.
[link]Egy neves irodalmi díjat nem kapott meg Nádas Péter, aki esélyes volt, mert:
„Nádas a jobb szerző, de politikailag Cherie Jonest kell választani” – mondták neki ekkor.
Illetve nem kapott díjat egy francia írónő sem, mert sajnos fehér.
1 - már nőnek lenni sem elég
2 - most már tényszerűen kimondják, nem köntörfalaznak, nem szóvirágoznak, AZÉRT NEM Ő, MERT FEHÉR, MEG FÉRFI, AKKOR SEM, HA BEVALLOTTAN Ő A JOBBKiemelték, hogy Nádas zsidó, de az már szintén nem elég
Egyébként van kiskapu, ha Nádas nagyon szeretné ezt a díjat, akkor csak posztolnia kell, hogy ő mostantól nő, és pls. she/her innentől. Jelenleg a transz az üt minden kártyát, talán csak a négert nem
Amúgy persze egyrészt röhögök rajta, másrészt mocskosul ijesztő ám.
-
Crus
őstag
Úgy tűnik kell a gaming industry-nak egy erős megborulás, mert nagyon eltévedtek abban az erdőben, hogy ki is a célcsoport. A célcsoport a hetero w/b/y fiú és férfi. Tetszik nem tetszik, ez a többség. Ennek a többségnek pedig nincs igénye erre a woke marhaságra, hacsak nem adják el azt jól és igényesen, lsd. TLOU, Life is Strange 1.
-
Crus
őstag
válasz reelc #148299 üzenetére
A ME 1-2-3-at letoltam majd utána a ME: Andromédát is. Nem egy ligában játszanak, pedig én már az elvileg egész jól rendbe tett Andromédával toltam. Az Androméda egy alapvetően unalmas és repetitív játék lett, amin csak súlyosbítottak az olyan húzások, mint a bugtenger. Ráadásul simán 90-100 órás monstrum.
Az egészből ömlik a generic feeling, a súlytalanság, meg az izzadságszag, hogy valamit le kell tenni az asztalra. Semmi meglepő, semmi igazán érdekes, semmi epic nincs benne. Egy középszar űrös vergődés, amibe fényes nappal szó szerint volt, hogy bealudtam! Irgalmatlan sok benne ugyanis a felületes, semmitérő trécselés, ami nem mélyíti el az adott karaktert, csak üres rizsa. Nagyon kevés emlékezetes pontja maradt meg, de az feltétlenül, hogy érdektelenebb és szánibb ellenfelet, mint a Kett a büdös életben RPG-ben nem láttam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest