-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
-
i2k
őstag
válasz
l.skywalker #127397 üzenetére
-
l.skywalker
titán
Xbox fizikai store-ban megjelent a Dead Island 2: [link]
Előrendelhető:
60$ - előzetes megjelenésnek dec 31. van megadva, szóval idén már biztosan (?) jönPár kép is van:
-
i2k
őstag
válasz
l.skywalker #127395 üzenetére
Mekkora "bátorság" lenne, ha az új Kotyit egyszerűen így neveznék el: "Call of Duty".
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #127392 üzenetére
Egész pofás lett a Quake II. Bár ugye nem meglepő, 22 éves játék, RTX nélkül is lehetett volna csodát művelni vele. Remélem, egyszer felújítják, mert mai szemmel elég csúnyácska, sőt, anno is hamar megöregedett, főleg az ellenségek, a környezet még hagyján.
Játszani ugyan nem fogok tudni vele, de ott lesz a fiókomon úgy látom, az eredeti mellé ingyen adják. -
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker #127389 üzenetére
Ubi-t ismerve a premium az alap előfizetés lesz, és az ultimate lesz majd day 1 játékokra
-
_drk
addikt
Nekem jól jönne!
Legtöbb játék annyira nem érdekel, hogy pénzt adjak érte. Úgyse vinnék már át egy Unity-t, de szívesen bele lesnék. De ez igaz szinte az összes AC-ra is.
Watch Dogs se hoz lázba, tudom hogy kb 5-10 óra után többet el se indítanám.
Vagyis amire ezt gondolom tuti nem adok ki még 1-2k-t se.Viszont havi potom összegért lehet elbohóckodnék vele és összeségében a legtöbb ubis cím ilyen. Aztán ha 10 játékból 1-2 jobban megfog már megérte szerintem.
-
-
i2k
őstag
válasz
l.skywalker #127386 üzenetére
Hirtelen nem is tudnék mondani egyetlen címet sem, amit egy lehetséges Pass keretén belül "kijátszanék".
Ami a franciáktól eddig kellett, az már a fiókomon van --- egyedül az Odyssey és a Wildlands nincs meg (utóbbit haver fiókján nyomtam ~50 órát).Drukkolok, hogy legyen PC-s verzió a pesszből -- azoknak jól jöhet, akik nem rendelkeznek megtömött fiókkal
Ja, és a Crytek-féléknek -
válasz
l.skywalker #127386 üzenetére
Az nem lenne rossz...
-
l.skywalker
titán
[RUMOUR-LEAK]
Jön az Ubisoft Pass is? Vajon csak konzolra vagy PC-re is vagy éppen csak fordítva? [link] -
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
A Steamen a Spring Cleaning Event keretében ingyenesen kipróbálhatóak 3 napig:
Dead by Daylight
Endless Space® 2
Grim Dawn
Don't Starve Together
Black Desert Online
Assetto Corsa
Left 4 Dead 2Az ARPG-ket szeretőknek a Grim Dawnt tudom ajánlani, most akciós is.
-
a Modern Warfare Remastered kimaradt
(#127367) _drk : a játékokat nem kilóra mérik. biztos jött már szembe olyan 8 órás "kaland", ami számodra is többet ért mondjuk egy asscreed 72 órányi értelmetlen, vontatott grindjénél
.... gondolom, ha letoltad a 10 órás játékot, utána neked se lenne mihez nyúlni, nincs ezer órás backlogod, szal nagyon meg kell fontolni, hogy az utolsó 15 ezreddel 10 órát vagy 30at tudsz majd eltölteni
(amugy igen, nekünk - nekem - tényleg sok a 15k, szóval ennyit játékidőtől függetlenül nem adnék érte - legfőképpen az ezer órás backlogom miatt
tulképpen mára pláne becsülöm a rövid, jó játékokat, a milliónyi kraftolós-aktivitizős-végtelen-és-értelmetlen-homokozók helyett.... )
-
Crytek
nagyúr
Annyira jó lett ez a Heavy Rain demo... Ja nem, mert ebben a fosban még egy demot se tudnak normálisan feltölteni ,hogy működjön
-
i2k
őstag
Továbbra is készül a Dead Island 2:
"a THQ Nordic vezérigazgatója elmondta, hogy nem kell aggódni: habár öt éve jelentették be a Dead Island 2-t, még mindig készül, szó sincs törlésről.
A befektetőknek tartott prezentáción ezen kívül megerősítést nyert, hogy még bejelentetlen, titkos projekteken dolgozik a Volition (valószínűleg a Saint's Row 5), a Coffe Stain Studios, valamint a 4A Games (vélhetően az új Metro). Ezen kívül a pár napja megvásárolt Warhorse is dolgozik valamin, ami valószínűleg a Kingdom Come Deliverance folytatása lesz, és a jelenlegi információnk szerint 1506-ban játszódhat majd."
"Mivel a THQ Nordic az utóbbi hónapokban alaposan bevásárolt stúdiókból, a következő években valószínűleg nagyon erős felhozatallal tud majd előállni. Lassan talán ideje lenne annak is, hogy saját E3-as prezentációt tartson a kiadó."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #127362 üzenetére
Reboot lesz, azért lesz elvileg ez a neve csak. (Leleplezés május 30.)
-
TheNewDawn
addikt
Jah, a cdkulcos salen akinek nincs még meg van pl Prey meg Resident Evil 7 is 6-6 euró alatt, meg sok sok finomság
-
TheNewDawn
addikt
Baldur S Gate 2 őt végigtoltam anno és imadtam, az 1 et is, de azt annyira nem , de azért jó volt.. Icewind Daleket elkezdtem, nem nem tetszettek, ugye Divinity 1 se, de steam summer salen tervezem megvenni a Divinity 2 őt mégis.Szóval... nem tudom
De köszi a segitséget.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #127358 üzenetére
Elmész ám a........
Igy is van 5 trilliós backlogom steamen, igazabol gépet se kellene újitanom évekig, mert mire ezek egy részét kijátszom... De basszus magamtól ezt meg se találtam volna, de ránéztem, ez nagyon durva.... nem kevés durván HL cim van megint, szóval jönni fog a hörcsög effekt és tuti ki fogok nyomni 30-40 eurócskát AC Syndicatere, valszeg POE 1 re, Civ 5 collectionre meg FC New Dawnra.
-
i2k
őstag
válasz
l.skywalker #127364 üzenetére
Kinézem belőlük... tényleg.
-
i2k
őstag
válasz
TheNewDawn #127366 üzenetére
49 órám van benne csak --- félretettem, RPG-éhesebb időszakomra, aztán valahogy elmaradt.
Szöveg annyi benne, mint egy jól megpakolt könyvespolc
Kiváló a karakter és skill menedzsment benne, pluszban ebben mutatkozott be úgy igazán először a "birodalom menedzsment" --- ami ugye már a PoEt II: Deadfire és a Pathfinder Kingmaker szerves része is.Frenetikusak a párbeszédek, jók a harcok is, és bár nem kímél, de azért nem szívat halálra sem a játék --- legalább is, az első negyede (?) ezt adta.
Én ajánlani tudom a játékot.
A Baldur's Gate és az Icewind Dale játékokat kedvelőknek (is) mindenképp. -
_drk
addikt
válasz
Az teljes 60$-os áron jelent meg?
Egyébként pont a Plauge Tale-en gondolkoztam el, hogy nem hiába nyomják a multis gammákat inkább.
Jelenleg 16-17k ft-ban. Kb 10 órás végigjátszás, és újrajátszási faktor hiányában.
Nagyon tetszik a game, de tuti nem fogom megvenni teljes áron. Jó persze ebbe bejön a magyar valóság is, de egy AC-ért simán adtam 10k-t mert tudtam, hogy el leszek vele egy jó darabig, a PT meg kb 2 jobb délután és volt nincs.
Nagyrészt az egész forumon, azt olvasom, hogy majd első leárazás mondjuk 30%-al vagy 1 év múlva töredék áron.Most májusban az Edith Finch-es séta szimulátor volt ingyenes PS+ban. Kb 3-4 óra alatt végig is sétáltam rajta, nem kapkodva. Még tetszett is, szokatlan nekem még ez a stílus. De 1-2 ezer ft-nál többet biztos nem adnék érte. Aztán látom, hogy vagy 4 éven át csinálták.
Én nem is értem, hogy éri ez meg? Ki ad egy 3 órás játékért mondjuk 10 ezer ft-ot?Sokszor felmerül, hogy fúj multis játékok meg 100$-os lesz a teljes játék mire kiadják összes DLC-t. De ezek a féláras játékok se tiszták nekem.
-
-
i2k
őstag
válasz
l.skywalker #127362 üzenetére
Az a névválasztás...
Akkor tehát:
Call of Duty
01 -- (1) -- (2003)
01/a -- (1): United Offensive -- (2004)
02 -- 2 -- (2005)
03 -- 3 -- (2006)
04 -- Modern Warfare (1) -- (2007)
05 -- World at War -- (2008)
06 -- Modern Warfare 2 -- (2009)
07 -- Black Ops (1) -- (2010)
08 -- Modern Warfare 3 -- (2011)
09 -- Black Ops 2 -- (2012)
10 -- Ghosts -- (2013)
11 -- Advanced Warfare -- (2014)
12 -- Black Ops 3 -- (2015)
13 -- Infinite Warfare -- (2016)
14 -- WWII -- (2017)
15 -- Black Ops IIII -- (2018)
16 -- Modern Warfare (-1) -- (2019) -
reelc
veterán
Megértem.
Életemben 2db 0 day vásárlásom volt, a két Grim Dawn kieg. Nekem nagyon megérte.
Bizonyítottak az alapjátékkal, és úgy vettem hogy ez nem csak egy sztori végigjátszás lesz.
Ha a Diablo megjelenéséig lesz gépem ami futtatná, lehet az lenne a következő 0 dayem, ha kedvezőek az előjelek. A 3-ikba régen sok időt öltem, és több ismerős megveszi majd a következőt is, ha megjelenik valaha és nem lesz elbarmolva. De hát ez olyan, hogy lassan el is kell kezdenem gyűjteni rá, hogy megjelenésre meglegyen a rávaló.De előtte mindenféleképpen gép upgrade kell.
-
i2k
őstag
A nemrég megjelent, mindenre kiterjedő magyarítás okán (is): annak, aki még nem rendelkezne vele:
Pillars of Eternity - Definitive Edition - 10,29 euro (~3370 Ft):
* Pillars of Eternity
* Pillars of Eternity - Deadfire Pack
* Pillars of Eternity - Royal Edition Upgrade Pack
* Pillars of Eternity - The White March Part I
* Pillars of Eternity - The White March Part II -
i2k
őstag
válasz
#127356...
//szerk: részemről nem lebafás volt... a többieknek... mert szerintem Luke érti.
-
l.skywalker
titán
CDkeys-en Sale van 28-ig [link]
Rage 2 - 23€
-
i2k
őstag
Mindenki "kedvenc" szürkéjénél 2019.05.24-28 között "May Madness Sale" tombol.
Az alábbi tábla a főoldaluk ("belül" bizonyára akad még valami) PC-s tartalmát foglalja össze.
Saját használatra készítettem (semmiféle előnyöm nem származik belőle), ezért is olyan, amilyen.Ha segít neked: örülök. Ha nem tetszik a dolog: görgesd át!
-
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #127335 üzenetére
Erről eszembejutott, hogy korábban összeszedtem pár ilyet.
Akkor azóta +Prey és +GRID.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest