Új hozzászólás Aktív témák

• _drk

addikt

válasz l.skywalker #127358 üzenetére

Az teljes 60$-os áron jelent meg?

Egyébként pont a Plauge Tale-en gondolkoztam el, hogy nem hiába nyomják a multis gammákat inkább.
    Jelenleg 16-17k ft-ban. Kb 10 órás végigjátszás, és újrajátszási faktor hiányában.
    Nagyon tetszik a game, de tuti nem fogom megvenni teljes áron. Jó persze ebbe bejön a magyar valóság is, de egy AC-ért simán adtam 10k-t mert tudtam, hogy el leszek vele egy jó darabig, a PT meg kb 2 jobb délután és volt nincs.
    Nagyrészt az egész forumon, azt olvasom, hogy majd első leárazás mondjuk 30%-al vagy 1 év múlva töredék áron.

Most májusban az Edith Finch-es séta szimulátor volt ingyenes PS+ban. Kb 3-4 óra alatt végig is sétáltam rajta, nem kapkodva. Még tetszett is, szokatlan nekem még ez a stílus. De 1-2 ezer ft-nál többet biztos nem adnék érte. Aztán látom, hogy vagy 4 éven át csinálták.
    Én nem is értem, hogy éri ez meg? Ki ad egy 3 órás játékért mondjuk 10 ezer ft-ot?

Sokszor felmerül, hogy fúj multis játékok meg 100$-os lesz a teljes játék mire kiadják összes DLC-t. De ezek a féláras játékok se tiszták nekem.

Új hozzászólás Aktív témák