- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Drágább a G2A-n a Call of Duty WWII, mint a havi Humble csomag.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Zolás
addikt
Majd ötdolcsis bundliba, feles kuponnal.... Bakker megszállt a Krájtek, ez már a vég!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
i2k
őstag
[link] Rockstar: RED DEAD REDEMPTION 2 COMING TO PC NOVEMBER 5TH
Pre-purchases made on the Rockstar Games Launcher also include free upgrades to the Premium Editions of Red Dead Redemption 2, with both the Special Edition and Ultimate Edition discounted by $20 each.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
[link] : "Tower of Time" - 7,49 dollár. (~2300 Ft)
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Źşë'
addikt
ez tényleg brutkó mennyiség! Rengeteg jó játék van benne, Gratula a 8as hoz HBday! : )
Cryteken nem kell csodálkozni (sajnos)! Ugyan én sem élek a fészbuk használattal, de sok szerencsét a jelentkezőknek!"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
reelc
veterán
A Frogwares nyílt levélben emelt szót, mert a Focus Home sorra távolítja el játékait
Az ilyesmi mindig emlékeztet arra, hogy utoljára még a Steames időszak előtt birtokoltunk játékot. Fizikailag, lemezen, amíg beolvasható és rendesen fut modernebb oprendszereken is, addig játszható. Persze ha single játék.
Azóta licenszelés van, és egyre nagyobb divat ugye a havi bérlés.[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz maross #128480 üzenetére
8 nap múlva visszatér! Biztos azt érzi! Reszkess PH fórum! I'll be back! mondá Cryminátor
ayo: Blogdog szülinapot![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
shaddy1027
tag
ON-ba nem mertem betenni de GAMIVO-n SEPT90OFF kuponnal még lehet olcsósítani.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
ayo
veterán
Crytek: értem, azért remélem a mennyiség legalább tetszett.
Maradt még pár:
AoF World Online
3JIIA-P89KK-0WWIR
Subterrain
https://www.humblebundle.com/gift?key=4rDDFz8wRm6uYXr5
Grim Fandango Remastered
https://www.humblebundle.com/gift?key=yZFTRkGXMhhWSsa8
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - https://www.humblebundle.com/gift?key=c87nc8HxvfBGaA2dhttp://jateknaplo.blog.hu
-
sith7
félisten
Nekem sincs Facebook - m, de gratulálok a blog - hoz, és a kitartásodhoz, ennyi év után is
Crytek
Érdeklődve várjuk a Te blogodat, amiben 2019 - es AAA játékokat fogsz szétosztani
Egy normális ember örül, ha nyer / kap valamit, főleg úgy hogy semmit nem kell tenni érte
Azt a 2 kattintást nem nevezném nagy dolognak, amibe kerül a lájkolás.[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Crytek #128469 üzenetére
Na az jó, mert akkor lehet téged kérlek meg legközelebb, hogy rakd össze a posztot, ha ez még nem brutál, mert én már a vége fele sírtam
(#128470) reelc:ez meg maradt még:
The Uncertain: Episode 1 - The Last Quiet Day
MLYDM-GCFRJ-NT2RY
Y2VI7-2BNLY-27EFT
HZW5D-G49QV-MQI2H[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
Ma 8 éves a kis blogom, ezért szokásosan meghívlak titeket is egy kis sorsolásra. Az idei szülinapi sorsolás brutális lett, mint mennyiségben és minőségben, sztem tetszeni fog
http://jateknaplo.blog.hu
-
Źşë'
addikt
-
arfer
senior tag
válasz Executioner #128465 üzenetére
Hú de imádtam ezt x ezer éve, köszi !
-
Executioner
aktív tag
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #128461 üzenetére
Nem akarsz figyelni.
De nem is célom, hogy meggyőzzelek.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
Semmi gond nincs a logikámmal... ez a késés amiről beszélsz most is megvan multiban, csak épp az egész "játékvilág szimulációd" késik a szerverhez képest (és a többi játékoshoz képest) és azt kell kompenzálni trükkökkel... ennél jóval egyszerűbb csak az inputot korrigálni hidd el.
Ráadásul még a géped sebességétől is függhet sokminden, lást pl egy Battlefield V 64 fős multi processzorigénye... PC-n is... nemhogy konzolon.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
félisten
Syberia Bundle (I-II.) 1,49€ (cdkeys)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
FunPro
őstag
Erre amúgy tudok egy nagyon jó gyakorlati példát mondani:
Rocket Leauge
Magát a játékot szeretem, de ami a pinget illeti...
Abban a játékban a magas ping a legális csalás, mert valahogy a legnagyobb laggerhez igazítja a labdát. Valamikor játszottam úgy, hogy ment közben a letöltés. Szegény ellencsapatnak esélye sem volt. És az volt a vicc, hogy én nem is érzékeltem, hogy magas a pingem.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #128457 üzenetére
Rossz a logikád, bocs.
Az lehet, hogy a Google szerverein futó kliens-kiszolgálások (játék események) brutál gyorsan lezajlaNÁNAK, de az INPUT az bizony a felhőszolgáltatásért fizető JÁTÉKOSOK internethálózata felől érkezik...
S akkor képzeld el, ahogy egy Omahában farmon élő júzer 26 ms késéssel, 15 megabites vezeték nélküli kapcsolata felől jön a joystick infó... versus... a dél-koreai Szöulban játszó Kim gépével szemben, akinek a netkapcsolata 2 ms-es, 2 Gigabites... versus... Helsinkiből meg egy 8 ms-os, "csak" 500 megabites netről Jaakkima próbál pontot elérni a másik kettő ellen...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #128456 üzenetére
Szokásos marketing túlzás menedzser oldalról. De valamennyire igaz, mert...
...azért a lényeg tényleg az, hogy a kliensek egymás között és/vagy a központi szerverek felé nagyságrendekkel jobb hálózaton tudnak kommunikálni, mint minden egyes fizikai konzol a nappalikban eltérő hálózati lehetőségekkel.
Persze ez adott játéktól is függ, hogy multiban mennyi feladatot csinált a kliens és mennyit a szerver oldal és ezt hogy befolyásolta a netkapcsolat minősége.Stadián ne feledjük, csak az input megy a szerver felé és a kép jön visszafelé... nincs a kliensnek és a hálózatnak sem más feladata.
Vö: a hagyományos konzolos esetben a kliensnek karakterek pozícióit, az egész játékvilágot és eseményeit, és még sok egyéb dolgot kellett ilyen-olyan kapcsolaton keresztül szinkronizálni, vagy információt letölteni, vagy feltölteni.Arról nem is beszélve, hogy mivel a kliensek és a szerverek kapacitása is egész más lehet, mint egy konzolnál (a köztük lévő hálózaton felül), így a lehetőségek is nagyobbak lehetnek... pl a játékosszám limitáció, a világ nagysága és komplexitása... stb. Jelentősen növekedhet egy limitált konzolos/hagyományos "vastagkliens" alapú megoldáshoz képest.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
félisten
Most a Google-nél vagy isznak az energiaitalra vagy az év legnagyobb átverése lesz ez:
Stadia Multiplayer Will Be ‘Way Better’ Than What You Could Get Out of a Console, Says Google
Ezt én nem tudom hovatenni:
" But with Stadia, it’s the world’s largest LAN party. Ultra high bandwidth and super, super stable connections between every person playing"
Nem értem miként befolyásolja ez pl. az Activision szervereit? Vagy miért lesz minden Stadia előfizetőnek "ultra high bandwdith" kapcsolata? Adják mellé? Vagy aki előfizet azt a gerinchálózatra vagy a Data Center-be költöztetik?
-
ZsZso
Közösségépítő
Meglestem, hogy mizu az ON topikban vitatott Battlefronttal, aztán akkor láttam egy furcsaságot. Láttátok a GG.deals új feauture -t?! Azt mondja ... "This game is also available from 3,69€ in keyshops"
Hinnye! Nagyon korrektek, mert leírják a kockázatokat, aztán egy katt után látod a csúnya árakat is. Menőség!
Szerk: lehet régebb óta van. Más játéknál úgy érhető el, hogy az official stores fület át kell váltani keyshop -ra.
Szerk2: már csak egy olyan price history grafikon kellene, amibe bele lehetne merge -ölni a kulcsos árakat is (vagy csak külön megnézni őket is) - úgy már "csak" az adatok pontatlanságát kellene javítani és hatalmas menőség lenne az oldal.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #128452 üzenetére
Én nemrég végigvittem a 3 batmant, és a knight-nál fogyott el a szufla. Majd lehet én is kiviszem, csak nálam is a backlog túl csábító.
Amúgy a lego játékok jók, főleg co-op-ban.
-
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #128449 üzenetére
Aki most húzza be, azt szerintem kb. nem is érdekli.
-
TheNewDawn
addikt
válasz Crytek #128446 üzenetére
Jaja, tiszta szaremberek amiért ingyen adnak csomó jó játékot, szégyelljék magukat Igaz a GMG majdnem olyan köcsög mint ők, mert ők fél fontért adják. Bízom benne hogy a sok hőbörgö megveszi inkább teljes áron a nagy STEEEEEAMEN, hogy gyarapitsa inkább szegény lassan koldusbotra jutó Gaben pénztárcáját
-
bobalazs
nagyúr
A epic games batman ingyen játékkal kapcsolatosan gondoltam mikor láttam a Borsban hogy
Batman születésének 80. évfordulóját ünnepli a világ - képek
A Sötét Lovag először a Detective Comics 27. számában tűnt fel 1939. március 30-án, de minden évben tartanak egy nemzetközi Batman-napot is, amely szeptember 21-e.Gondolom ezért adták most ezeket ingyen.
-
MrTwister
őstag
A gg.deals nekem jobban tetszik mint az ITAD, szerintem érdemes azt is bedobni a kedvencekbe.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Źşë'
addikt
ennyi erővel tök felesleges az a topik, ennyi erővel mindenki keresse meg magának a bestbuy tételeket, aztán szemeteljük tovább azt a topikot is mint anno ezt itt, mert annak van értelme! (ja, bocs, de nem) megint minek kell a másik véleményének ellent menni? mármint annak aminek nem kellene, ami a normális - ZsoZso pedig lovagiasan kiállt a fórumtársért ami igen becsülendő ugyan úgy mint az adott fórumtárs tevékenysége, nem pedig lehurrogó "landó!
sztem nincs mindenkinek ingerülete ahhoz hogy végignyálazzon n+1 oldalt nap mint nap, ha belebotlik valaki valami jóba azt szívesen kellene látni, az Evil Within 2vel én pont így voltam, uh köszi ezúton is a linket!
//más meg hogy most Historycal Low, ki nem szarja le ha nem az? ha akció van nemár mindig a HL árakat keressük, meg lecsesszük az akcijóhozót, mert itt helyben megkövezem magam esküszöm, még meg kell magyarázni hogy mert ez nem HL, ezt nem teljesen értem... ha jó áron van akkor miért ne lehetne belinkelni? ezt folyton szóvá tenni..
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
i2k
őstag
válasz ZsZso #128440 üzenetére
Igen - a "fehér" források listázására alkalmas, az ITAD-dal együtt (mely oldalt én még mindig dilettánsnak tartok a GMG-vel való bizergálása miatt): az ON-hoz.
OFF-ban meg mehet a még nagyobb fillérbizergálás (hál' isten!) a "szürke" oldalak esetleges ajánlásaival.
Ezért is volt fura nekem a srác ottani piszkálása, és itteni istenítése.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TheNewDawn
addikt
-
ZsZso
Közösségépítő
Teljesen igazad van Imy, nekem is az az első számú forrás, de a kettő mégis picit más.
Sok akcióról még is innen értesülök, mert a r/GameDeals -en minden csoportosítva van (azaz egy nagy szél alkalmával nem csipázzák ha kiemelnek játékokat külön threadekbe - érthető okokból) és így képes vagyok néha elsuhanni egy-egy jobb ajánlat felett. Itt a lelkes emberek néha megteszik ezt.
Másrészről ez egy kis közösség. Sokszor előfordul, hogy XY ajánl valamit, s mivel tudom, hogy Ő milyen játékokat szokott előszeretettel reklámozni ránézek miről is van szó. Így egy-egy számomra ismeretlen címmel is megismerkedem - rossz esetben zsákolom is.
Kell mindkettő, nem is vitás!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz reelc #128437 üzenetére
[Nem hinném, hogy ennél több kell az ajánlatvadászathoz]
//kötekedőknek: a felsoroltak nyilvánvalóan szubjektív kiemelések ott is, de ha a júzer használja a fejét, indulásnak ennél több már nem is kell - az ITAD ehhez képest csak jó próbálkozás.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
reelc
veterán
válasz ZsZso #128436 üzenetére
Egyetértek veled, lelkes, sok jó találata van.
Köszönet jár érte!
Elvégre a topik lényege az lenne, hogy beírja az ember azt, amibe jó áron belefut, a kibeszélésére meg ugye ez az OFFtopik lenne.Ami a HL-t illeti, korábban leírtam a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
BestBuy topikban elég erősen kapta az ívet Golden9 kolléga. Erre reagálnék itt, csatlakozva @gyimger -hez.
Én nagyon szépen köszönöm Golden9 munkáját és segítségét!
HASZNOS ON topik hozzászólásokat generál (ami mostanában ritka volt), a szabadidejének egy részét abba fekteti, hogy a topiklakókat segítse. Mi másért csinált küldött volna ilyen hozzászólásokat, ha nem önzetlenségből? Éppen ezért nagyon sok mindent érdemelhetne emiatt, de ilyen gúnyos szavakat biztosan nem. Persze, lehet, hogy néha tévedett, de csak az nem teszi aki nem is próbálkozik. Szóval köszi és remélem nem szegi kedved ez a pár mufurc hozzászólás.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
TheNewDawn
addikt
The Evil Within 2 NEW HL ár elég durván, 5.6 euró:
-
Mosqu!to
addikt
Anno az Asus ROG ingyen Origin hónapok egy részét olyan emailcímre küldtem, amiben van + jel, és nem aktiváltam ezeket azonnal, most meg már nem enged belépni invalid email miatt.
Tudok szerintetek valamit csinálni, hogy belépjek és redeemeljem a kódokat?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
ayo
veterán
-
FunPro
őstag
Most, hogy megcirógattuk az epice-et, dorgáljuk meg kicsit a steam-et.
Nem tudom, hogy ezt olvastátok-e, de:Gabenbácsi ugyan fellebbezet, de a dolgok innentől érdekesen alakulhatnak.
Ha a fellebezés nem jön össze, a steames játékok átruházhatók.
Igen ám, de miért csak a steamesek?Ha ez összejön, akkor azzal számolhatunk, hogy a steam után sorra jön mindenki: gog, epic, origin, ps...
És mi van a bolton kívüli vásárlásokkal? Azokat ki fogja árusítani? Az is a valve feladata lesz, vagy a 3. félé, aki a kulcsot árulta?
-
cskamacska
addikt
válasz l.skywalker #128425 üzenetére
Az még hagyján, de Ayot jól kisegítette az Epic:
Játéknapló - Végre megszabadultam a Shenmue 3-tól!
Gondolhatjátok, hogy mekkora boldogság volt végre látni a "We have accepted your Refund Request." képernyőt. Szóval lehet ezért is utálni az Epic-et, de nekem baromi nagy terhet vettek le a vállamról, hogy végre meg tudtam szabadulni ettől az egész szörnyűségtől.
Lassan már Arty is odajut, hogy Timmy Tencent feljöhet, de csak akkor, ha el is mosogat. ^^
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
l.skywalker
félisten
9,49 millió €, ennyit fizetett az Epic a Control PC exkluzivitásáért. [link]
-
FunPro
őstag
válasz cskamacska #128420 üzenetére
Pedig mennyivel jobb lenne, ha lehetnék normális
názáreti.Mármint, akkor legalább nem ezeket a hülye amcsikat kéne ajnározni...
-
cskamacska
addikt
rég volt már social justice.rovat
IT Café - Lemondásra kényszerült az IT-legenda
"A ma élő számítógéptudósok egyik legtekintélyesebbje, Richard Stallman tegnap bejelentette, hogy azonnali hatállyal lemond a világhírű műszaki egyetem, az MIT Számítógép-tudományi és Mesterséges Intelligencia Kutatólaborjában (CSAIL) betöltött pozíciójáról, ezzel párhuzamosan lemondott a Szabad Szoftver Alapítvány elnök-igazgatói tisztéről is. A lemondás oka egy belső levelezési listán tett megjegyzése"
Remélem tényleg volt valami más indíték, mert az nagyon durva lenne ha tényleg ezért kergették volna el.
más
Extra Credits - Stop Normalizing Nazis - Socially Conscious Game Design
lel
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz bobalazs #128418 üzenetére
A fórum része legalábbis úgy tűnik nem - ezért is tudtam összehasonlító képeket lőni.
-
l.skywalker
félisten
Prey (2017) - 3,29€ (cdkeys.com)
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz bobalazs #128415 üzenetére
4K-s saját kép (Photoshop), hogy mit is kaptunk az új designnal -- én a régit jobban kedveltem.
125%-on nagyítok Chrome alatt. De 100%-on is látható a régi javára.
-
bobalazs
nagyúr
válasz cskamacska #128411 üzenetére
-
cskamacska
addikt
Asztali font anomáliákra pedig gyógyír lehet a Chrome Font Rendering Enhacer, ha épp Krómot használsz.
-
duvi
nagyúr
válasz cskamacska #128411 üzenetére
Hálás köszönetem
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #128392 üzenetére
Szerintem Parci csak be akarja mutatni a PH közösségnek, mit éltek át a Windows 7 felhasználók a Windows 8/10 megjelenésekor..
sith7: Sajnos állandóan visszalép a metrósított prohardver.hu-ra.
gyimger: Ha egy grafikus felületet bármely okok miatt gyengítenek, azt szokni lehet, de megszokni nem.
AtHoS: Aktív témák oszlop nem mindenhol jelenik meg. Mobilos Operán nem is fog később sem, nincs támogatva.
duvi: Asztali nézet kapcsoló a https://prohardver.hu/fiok/beallitasok.php linkre, azaz a Beállításaim menüpont alá került. Nyilván ez csak belépve megy, ha épp megy, így mindenki másnak marad a fluidan reszponzív mobilos nézet, ezt érdemlik.
FunPro: Nem biztos hogy az Epic-en múlott. Mármint nem kimondottan ez esetben. Az UE4 bár sok lehetőséget rejt, az általános fejlesztői vélemények szerint borzasztóan ocsmány teljesítményt hoz, pláne nagyobb méretű multi pályáknál. Márpedig ha eddig tojtak rá, akkor nem lesz a Gearbox kedvéért hirtelen sokkal jobb a motorjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz vorosmarti #128408 üzenetére
Itt gondolom a motorhoz adott programozói támogatásra gondol, amit Steam-es kiadás esetén nem kaptak volna meg. De ez csak tipp. Ráció van benne, hisz az Epic készíti az Unreal Engine-t. Persze jelenthet ez másfajta segítséget, meg ugye évek óta a friss megjelenések kurva drága alfatesztek, early access-ek, amikből kis szerencsével egyszer (fél)kész játék lesz, szóval ha valami megjelenéskor szar, az nem BUGzó macska, hanem fícsör.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
FunPro
őstag
válasz vorosmarti #128408 üzenetére
Nem.
Épp ezért írtam, hogya a motorhoz megkaptak minden exkluzív segítséget, mégis egy hulladék lett.
(Elvégre ez az exkluiívítás egyik előnye)Akkor milyen lett volna a kész termék, ha még ezt a segítséget sem kapják meg?
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz FunPro #128405 üzenetére
Elméletileg a játéknak vajsimán kéne futnia, elvégre az epic exluzív segítséget nyújt az unreal engine-hez. Namármost, ha a jelenlegi helyén így fut, el sem tudom képzelni, hogy milyen lett volna a játék pl. steam-en.
Tényleg azt gondolod, h steam-en más motor lenne alatta? Nem. A DRM persze lehet... -
reelc
veterán
válasz l.skywalker #128406 üzenetére
Eközben a GOG-nál: A világ összes játékát támogatja a GOG Galaxy 2.0.
Ha esetleg beszól mindjárt valaki, hogy a Steamhez is lehet játékot adni + a sok Epic ekézés között említsük már meg, ha más is fejlődik a Steamen kívül. -
l.skywalker
félisten
Megdöbbentő hír:
Discord Nitro Games to shut down next month due to lack of players
Pedig azt hitték olyan nagy a piac, hogy mindenki, mindenhol, mindig 12 laucnher-t akar birtokolni és egyszerre 4 platformon játszani
-
FunPro
őstag
Nem szeretném újra előhozni az epic vitát, de most egy kicsit mégis kénytelen vagyok.
Nemrég olvasgattam a borderlands 3 véleményeket, és ledöbbentem. Tényleg ennyire rosszul fut gépen a játék? Nem akarom elhinni.
Mert ha tényleg ennyire rossz, akkor valamit nem értek:
Elméletileg a játéknak vajsimán kéne futnia, elvégre az epic exluzív segítséget nyújt az unreal engine-hez. Namármost, ha a jelenlegi helyén így fut, el sem tudom képzelni, hogy milyen lett volna a játék pl. steam-en.
A másik dolog:
Valahol írták, hogyha egyes hibákra gyógyír, ha kilövi az ember az epic klienst. Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy valami olyasmi kavarás lesz végül, mint ami anno a denuvo-val volt.
Fejlesztették a játékot hat évig, azt a kiadás előtt kb. fél évvel kitalálta a menedzsment, hogy "Na mi most akkor epic exkluzívak leszünk, hegesszétek be a játékba a drm-et, azt lesz ami lesz".
-
AtHoS
nagyúr
válasz Renok #128397 üzenetére
aktív témák linket találtatok az új felületen?
szerk.
A régi elrendezésben ott volt jobb felül, de most ez szvsz. el lett tüntetve
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest