Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz erik365 #49565 üzenetére

    Ebben én már nem vagyok illetékes, lehet az újító szándékot jelezni az "Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád" topikban, én a jelenleg érvényes szabályzat alapján járok el, ha valami kétséges akkor vagy jelzem egy moderátornak, vagy állásfoglalást kérek tőlük.
    A saját blogomról én is kértem tőlük állásfoglalást, hogy linkelhetem-e és a válaszuk egyértelmű volt, hogy nem, "önreklámot" nem engedhetnek meg.

    @Zozz:
    Nekem mint írtam nincs útban, ezért is marad ;)

    @belsodavid:
    A blogomban keresd meg a Convoy BD06 Biscotti cikket, abban le van írva a menü kezelése magyar nyelven, akár ki is tudod nyomtatni.
    Bekapcsolod, 10 fél kattintás, majd az első villogás sorozatban nyomd le újra félig a gombot, engedd fel, várd meg, míg kettőt villan egymás után, ez lesz a második csoport, ekkor kapcsold ki. Ezzel a villogást kilőtted. Most újra bekapcsolás, 10x fél gombnyomás, majd a menübe lépve várd meg a második villogás sorozatot, ekkor kapcsold ki, és a módmemória bekapcsol, tehát megjegyzi milyen fényerőn kapcsolod ki, ott fog bekapcsolni legközelebb.

    [ Szerkesztve ]

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák