Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Hol található a kupon?
Illetve melyik ledes verziót érdemesebb venni?
Behúznék én is egyet, és akkor fejlámpa is lesz végre. -
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #51093 üzenetére
Ha ez vígasztal akkor én is vettem egyet, már régóta szemeztem vele, ennyiért nem hagytam ki. 😆
-
válasz
MittuDomain_ #51093 üzenetére
Látod, nekem nincs problémám a netes rendelésekkel (ugyanis nem csinálok excel táblát, no excel, no cry
)
-
lkristóf
senior tag
válasz
ZozzV6 #51085 üzenetére
Egyébként úgy viselkedik, hogy ha kapcsolom és nem csinál semmit, (vagyis a gomb be van kapcsolva, ilyenkor ugye nem világít a gomb, és a lámpa se mert rossz valami) de ha a hátulját tekerem vagyis mintha lockolám a lámpát és utána vissza tekerem akkor úgy meg mindig jól "kapcsol" a lámpa.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
MittuDomain_ #51086 üzenetére
Én meg a Led Lenser MH5 fejlámpát rendelem meg. Gondolkodtam, nincs szükségem a LL MH8 képességeire. Mellé, a LL P4X toll lámpát rendelem meg a megspórolt pénzből.
-
-szabi-
addikt
Ebből mikor jelenik meg a fekete?
Képeken van de rendelni csak fehéret lehet. -
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #51086 üzenetére
Arra várhatsz
Nekem van egy de most vettem mégegyet. Annyiért ajándék. Jobban megéri fejpánttal együtt 15-16$-ért mint a Borjú 10$-ért -
MittuDomain_
őstag
Eagle eye x1r 12,87 kuponnal a BG-n.
Igyekezzetek lebeszélni róla, mert mindjárt megveszem. -
-szabi-
addikt
válasz
benfolds #51057 üzenetére
Hi
(#51056) oAcido
Nekem semmi gondom nem volt Skilhunt H03 súlyával, futás közben.
Viszont nagyon jó ha van elegendő fény.
Miután a szemem ráállt a több fényre high és turbo fokozat volt amit használtam, 200-400lm közepes fokozat kevés.
Ahogy látható itt semmiféle kivilágítás nincs.
Néha jól jött volna ha kicsit távolabbra is elvilágítana.
Mivel a videót H03 futástesztre szántam így kapcsolgattam a fokozatokat, amit nyilván nem csinálnák egyébként.
Itt szembesültem azzal, hogy ami asztal mellett ülve könnyű az fáradtan zavarba ejtő tud lenni.
Könnyen keveredtem bele a fokozatokba, módcsoportokba.Kellemes ünnepeket.
üdv
-
mikej95
aktív tag
Sziasztok!
Valódi nagy kapacitású védett 18650 akkut, jó áron tudna valaki linkelni? xtar-mc1 töltő találni nem nehéz, de a két Panasonic típus szám ami meg van adva a téma összefoglalóba nem sok garanciát ad, hogy eredeti cuccot veszek végül.
szerk: külön akku topicot nem találtam így ide írtam.
szerk2: hestore-ban már nem kapni 2600 mAh-s Samsungot sajnos. -
-
lkristóf
senior tag
válasz
WestBam #51078 üzenetére
Köszi, hát a világítós kapcsolóról magát a fehér kapcsolót cseréltem ki az eredetivel, hátha az a hibás, de nem, mivel úgy se kapcsolta fel minden esetben, de akkor majd letekerem az elejét, meg megnézem még1x hátha működni fog vele, mert furcsán S2+ba téve nem volt gond vele.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
lkristóf #51071 üzenetére
A kapcsolónál nem teljesen világos így elsőre, hogy mit forrasztottál át, de ha a zárókupakot leveszed és rövidre zárod az akku végét és a testet és ez 10-ből 10x felkapcsolja a lámpát akkor a kapcsolónál keresd a hibát. Ha nem akkor kell előrébb nézelődni.
Testen a meneteket és a test végét takarítsd le, hogy a kontakt tökéletes legyen, valamint a driver környékén kell szétnézni, például a driver szorító gyűrű rendesen be van-e tekerve. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Donki Hóte #51074 üzenetére
26650-el számtalan létező opciód van jelenleg is.
-
-
FBLLMAG
senior tag
Kipróbálhattam a Klarus XT11X lámpáját. Hasonlóképpen működik mint a többi XT11 -es. Kezelése kb ugyanaz, fokozatok elosztása szintén, bár itt 10 helyett 15 lm található, a TURBO fokozat pedig 3200 lm. Sokkal jobban tetszik a vetítési képe mint a XT11GT esetében. A XT11X fej átmérője megnőtt, a XT12GT méretére (4 cm). Az az ugrás, 400 lm -ről, 3200 lm -ra, megmaradt. Ez 2500 cd -ról 20000 cd -ra, fényerő ugrást jelent. Ez úgy néz ki, hogy 50 m távolságból elsőre alig látni valamit, majd, TURBO fokozaton, fényesen megvilágít mindent, vagy fordítva.
Másik lámpa ami a kezembe került, a Klarus FX10 lámpa volt. A megszokott kezelés, fokozatok, fogadtak. Gyors, csavaros ZOOM -mal rendelkezik. Szintén TIR lencsét használ, a Led Lenser, COAST, Fenix lámpákhoz hasonlóan. Kicsit szélesebben világít mint a Fenix FD sorozata, fókuszra állítva. Itt kell megjegyeznem, a Fenix fókuszra állítva is hasonlít a sima lámpákra, 1 szórt fénygyűrű a fénykör körül. A Klarus FX10 esetében még akad pár vékony fénygyűrű ezeken kívül. Falra vetítve látszik, de a természetben már nem. Hatótávja 300 m, ami valóságban inkább 100 m -nek felel meg. Amit viszont ki kell emelnem, roppant széles a szórt fényre állított fényköre, kb 90°. Azonnali ECO / TURBO mód hozzáférés, energiaszint kijelzés, stb. mint a többi hasonló Klarus termék esetében. Itt az 1000 és a 350 lm fokozat között, nincs meg az a látványos ugrás. Végre. Sőt a 350 lm is még nagyon jól használható. Ez már konkurense lehet a Fenix FD41 -nek, ami szűkebben is világít. A Fenix esetében nincs azonnali ECO / TURBO fokozat elérés, energiaszint kijelzés. Szóval a Klarus FX10, ennek tükrében, már meggondolandó.
-
-
ZozzV6
senior tag
válasz
oAcido #51072 üzenetére
Azt nem tudom azzal képben vagy-e de az X1R-hez nincs fejpánt alapból. Én EZT ajánlom hozzá. Gyakorlatilag a gumi része megegyezik a Skilhunt H03-éval. Stabil és kényelmes. Vagy nézz szét lehet most olcsóbb ugyanez másik eladónál alin. Keress headband headstrap szavakkal flashlight és headlamp szavakkal együtt.
Más téma:
Gyanús hogy lesz Convoy C8+ 21700 akkus verzióban. Simon ezt a videót tette fel nem rég:
[link] -
oAcido
aktív tag
Megrendeltem az X1R-t, aztán majd kiderül hogy mennyire jó itt a terepen. Köszönöm a segítséget
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Midenkinek!
-
lkristóf
senior tag
A C8-ba tett világító kapcsoló elromlott, nem mindig kapcsolja a lámpát. Az eredeti kapcsolót átforrasztottam hátha megoldja de nem. Szóval nem a kapcsoló a gond, beleraktam egy S2+ba azzal meg ment, mi lehet a baja a C8-al ha eddig meg működött?
-
Ra3
őstag
válasz
ablack #51068 üzenetére
Voltak itt olyan vélemények hogy ezek nem eredeti Pana akksik, hanem csak arra nagyon hasonlító klónok, de ha jól tudom többen is rendeltek más címkézés alól (Dolidada), és Lii-500-as mérések alapján nem sokkal marad el az eredetitől.
Nekem amúgy ebből a store-ból az 5000-es világoskék Liitokala 26650-esek jöttek még tavaly, nincs velük semmi gond, de az ugye eredetileg is ilyen márkanév alatt fut-futott GB-n, és BG-n is. -
gyenesmartin
őstag
Úton a 13$-os zanflare. Kíváncsi leszek rá. Sanyo ncr18650ga akku visszafogná a samsung 30q-hoz képest? Vagy ebben nem direct drive van?
-
ablack
senior tag
Sziasztok!
Mi véleményetek erről a Liitokala 18650-es akkumulátorról?
Úgy néz ki mint a Panasonic, Made in Japan van ráírva, és a Liitokala hivatalos webshopjában árulják és azt írják védett cella.Zanflare F1-be lenne.
-
csiga8
senior tag
válasz
Gargouille #51062 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Boldog Karácsonyt minden kedves topiklakónak és olvasónak!
-
Gargouille
őstag
válasz
csiga8 #51061 üzenetére
Az X1R fénye pont olyan mint az S2+ -é, nem olyan flood mint a H03. Ha ez nem gond akkor simán vedd meg, vagy vedd meg és vegyél hozzá tir lencsét és akkor H03-ad van. Ami miatt még ajánlanám, hogy full egyszerű kezelni és tölteni.
Ja és nagyon boldog karácsonyt srácok!!!
-
csiga8
senior tag
Üdv!
Kutyasétához ( kivilágítatlan szántó, határ) használok Skilhunt H03 + Imalent DN70-es párost, asszonykámnak meg a Klarus G20 van.
A kutya behívása, megfogása miatt kifejezetten jó a fejlámpa, illetve a néhány méternyi szórt fénye miatt nagyon szeretem(jük).
Szóval kedves párom kitalálta, / tegnap
/ hogy neki is jó lenne egy fejlámpa.
A Skilhunt H03-tól van-e jobban ajánlott, ami könnyű, szórt fényű?
Magamtól az Eagle Eye X1R-t néztem ki, ami hasonló és akár usb-ről tölthető is, de tán nehezebb is a H03-tól( elemlámpa.blog)
(Nem a néhány ezer Ft különbség miatt, csak nem kevernénk össze a két fejlámpát)
Szóval egy könnyű, szórt fényű. egyszerűen kezelhető fejlámpát keresnék. Lehet maradnom(unk) kéne a H03-nál?
-
-
Műszakis
tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Futáshoz van valami ajánlott lámpa ami szétszórja a fényt, de azért "messzire" is világít?
Egy tó körül szoktam futni, a világítás nulla. Elég kanyargós a kitaposott út, illetve két kicsi fa híd is van korlátok nélkül. Nyilván a tóba esést szeretném elkerülni.
Vagy Astrolux S1 és S43S van itthon, ha esetleg ezekhez lenne valami fejpánt, karpánt vagy öv hogy fel lehessen fogatni. Nekem ez a megoldás is jó. Gondolom nem a legjobb megoldás a súlyuk miatt, de 18350-nel lehet még könnyíteni.
Jelenleg kézbe fogós módszerrel futok, de elég kényelmetlen (meg nem is nagyon látok így).
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ha fejlámpa, akkor Skilhunt H03 az ajánlott, de találtam egy ilyet:
Nicron H10RVan esetleg valakinek ilyen, vagy láttok benne fantáziát megvételre?
-
lkristóf
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #51047 üzenetére
Írj neki emailt és akkor elküldi.
http://en.4px.com/ oldalon követhető.Dear customers, our site is not advanced enough to send the tracking information automatically, please send us an email to contact@intl-outdoor.com to inquiry about the tracking number when your order is marked as "shipped".
Enyém: 2018-12-18 18:45 HONGKONG / Arrived at Hong Kong hub.
-
norrberth
addikt
válasz
gyenesmartin #51048 üzenetére
Köszi
bwoay -
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
azoktól kérdezném, akik az intl-outdoor-ról rendeltek Emisar-t. Nincs semmi nyomkövetési szám a csomaghoz? Mert csak annyit ír, hogy feladva.
-
norrberth
addikt
válasz
gyenesmartin #51043 üzenetére
Hali hol ennyi?
Mikor megjön az új lámpám [link]
-
bwoay
nagyúr
válasz
gyenesmartin #51043 üzenetére
többet is szerintem, de 13-at mindenképpen.
-
gyenesmartin
őstag
13$-t megér egy zanflare f1?
-
janakbacsi
őstag
Banggodról convoy s2+ hoz rendelt világítós kapcsolót beleraktam egy no name kínai lámpába, de nem világít, viszont kapcsolni kapcsolja a lámpát. Van valami trükkje a dolognak, vagy ebben a lámpában nem is fog világítani?
-
nemethbalazs
tag
válasz
Zoli-bácsi #51035 üzenetére
Az igaz, hogy Zozztuningolt, de kevés bele a pana akku, ezért nem is megy max. fényerőn turbó módban. Ezen felül is csak maximum modban hasznalom, ahol a 7x7135 driver megy, kicsivel gyengébben vilagítva, mint egy 8x7135 driveres gyári a maximum fokozaton.
-
FBLLMAG
senior tag
Az utóbbi héten történt pár érdekes dolog velem.
Hétfőn, Urbariát gyűlésen (közös, nem osztható földek kezelésének vezetőségi gyűlésén), az egyik résztulajdonosnak, kiesett a szemüvege a zsebéből. Este 8 körül, páran mobillal világítottak, jómagam előkaptam a "véletlen" nálam lévő Olight S2A lámpámat. Az üveget nem nagyon lehet látni, a keret meg csak pár mm széles, ezért inkább 10 m -nél rövidebb távról lehetett szó. A mobil fénye, mint tudjátok, elég gyenge, 20 lm fényáramon, az Olight már fényesebb volt. Az Olight eléggé szélesen világít, 10 m távon kb 5 m -es fénykörrel rendelkezik, de a szórt fénye is széles, kb 180°-ban bevilágítja a területet. Nagyban segített a szemüveg megtalálásában.
Szerda, Csütörtök, Péntek, Vihnyén (egyébként a szobán MAGYAR nyelvű festmények voltak), a közeli dombokat bejárva vettem észre, hogy erre a környékre, elegek a gyengébb lámpáim. Az Armytek Predator PRO már túl szűken világított. Kanyargós ösvények, a fák között elég sűrűn voltak a bokrok, még így levelek nélkül, sem lehetett nagy távra ellátni. Ezért, mindjárt az elején, a Predator a tokjába került. Előkerült viszont a Fenix LD22, Nitecore MT20A, Armytek Prime A2 PRO. A Fenix LD22 -est átállítottam, hogy csak a hátsó kapcsolóval lehessen kapcsolni, és csak a 30, 300 lm fokozatokat. A Nitecore MT20A, Armytek Prime A2 PRO kezelése, alapból, kellemes, kézreálló, nem kell semmit sem átállítani. A Nitecore kicsit szűkebben, de messzebbre az Armytek kb ugyanazt a távot, sokkal, sokkal szélesebben világította be, mint a Fenix. A Fenix 2 fokozata végett pedig a legegyszerűbb kezelésű volt. Nem kellett hatalmas, nehéz lámpával járkálni, ezek nem világítanak messzire, mégis kellemessé tették az esti sétát a természetben.
Éjjel, az ismeretlen környezetben, az Olight S2A foszforeszkáló markolata, időzített kikapcsolása, aranyat ért. Svédasztalos volt a vacsora is levessel együtt, mindent meg kellett kóstolni. A cégtulajdonos elég magas keretet szabott meg, ital fogyasztás címszó alatt (80 € / személy / nap). Az ingyen pia is segítette, hogy éjjelente gyakrabban keljen használnom a lámpámat.Szombaton, digesztort (szagelszívó, páraelszívó) cseréltem a konyhában a gáztűzhely felett. Ezeknek a belseje is már elég zárt. Beletettem az egyik vékonyka lámpámat, kb 100 lm fényáramra kapcsolva, az egyik légcsatornába, és már láttam is a csavar fejét. Fene fogja akasztgatni. Könnyebben felraktam mint az üzletesek a kiállított db -ot.
Kellemes, fényes Karácsonyi ünnepeket és lámpákban gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
-
ZozzV6
senior tag
Nincs valakinek döglött Skilhunt DS20-a vagy H03-a? Ha van keressen meg privátban. Köszi!
-
Ra3
őstag
Bg-n 9500ft szállítással angol raktárból a BLF A6 plusz egy ajándék CPF Italia Cometa zoomos 26650es lámpa, csak barkácsoló kedvűeknek, a fórumok alapján volt vele egykét könnyen javítható gond, én most kihagyom, de amúgy nem tűnik rossznak.
Mindenesetre ha valaki rászánja magát, előtte nézzen utána. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #51035 üzenetére
Az igaz de vetítési képre kb maradt mert másik dómos led ment bele. És a turbó alatti fokozat csak 2450mA áramot kér. A gyári pedig 2800mA-t így abban a fokozatban ellg közel áll a gyárihoz. Csak a színek jobbak sokkal.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
nemethbalazs #51019 üzenetére
Azért azt szerintem tegyük hozzá, hogy ez egy Zozztuningolt 1500lumenes lámpa, így nem teljesen összehasonlítható egy "sima" gyári lámpával.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #51032 üzenetére
Kép feltöltve. és akkor már instagramra is ment egy nationalflashlightday címkés kisebb csoportkép a tegnapi mért alanyokról.
A múltkor a köd és hó meghiúsított mindent. Most a mérés megvolt. Már csak fotózni kéne csak jó lenne ha a hó elolvadna mivel a táblázatban egy havas vagy füves udvar nem éppan jó összehasonlítás a lámpák fényerejéről.
-
bwoay
nagyúr
válasz
nemethbalazs #51029 üzenetére
"Ahol sokkal jobb akár az M1, akár az F1, az pl. Egy erdei túra, vagy erdőkkel övezett útszakaszok, ahol a kisebb szórt fény bevilágítja a közeli fákat, a nagyobb hotspot pedig megvilágítja előtted az utat 100-200 m hosszan."
egyetértek, és hozzátenném, hogy ilyenkor az F1 azonnal elérhető turbo módja is nagyon jól tud jönni, időlimit ide vagy oda.
-
WestBam
Topikgazda
Boldog elemlámpa napot minden topiklakónak!
FB oldalamon érdemes 1 fotót feltenni a kis kedvencetekről a mai cikkem alá
-
A214
aktív tag
válasz
nemethbalazs #51029 üzenetére
Sziasztok,
Munkáskabát mellzsebére akasztható lámpát keresek.
Van ajánlott típus? ezt néztem
Jó lenne ha 18650 aksis lenne de nem találtam.
Amit néztem abba is 3 db elem való,szóval nem igazán szeretnék elemzabállosat.. -
nemethbalazs
tag
válasz
-szabi- #51027 üzenetére
Na várj. Igazából ez két teljesen különböző lámpa. Sok esetben a flood lampa is nagyon hasznos. Házon belül az ODF30 nagy fényterítése sokkal jobb, csak nem max. fényerőn. :-). Gyertya módban, a plafonra vilagítva vetekedik a beltéri világítással. Nyílt udvaron, réten is jó nagyon. Felkapcsolom és az egész udvart bevilagitja. Ahol sokkal jobb akár az M1, akár az F1, az pl. Egy erdei túra, vagy erdőkkel övezett útszakaszok, ahol a kisebb szórt fény bevilágítja a közeli fákat, a nagyobb hotspot pedig megvilágítja előtted az utat 100-200 m hosszan. Egyrészt felhasználástól függ, másrészt ízléstől, hogy melyik típusú lámpás jobb. Összességében az M1 általánosságban mindenre jó, nekem nagyon bejön. De specifikusan van amiben sokkal jobb az ODF30 vagy a hasonló lámpák, és van amiben jobb a C8, vagy valamelyik klónja, vagy bármelyik thrower.
-
-szabi-
addikt
válasz
Gyorsan egymás mellé tettem őket, plusz mérethasonlításnak a már szabványnak számító S2+
Megjegyzem M1-hez utólag rendelt csíptető eltört, szóval nem egy strapabíró darab.
F1 csipesz masszívabban tűnik.
Egyik hideg másik semleges fehér.
Azért látszik, hogy M1 szélesebben terít XML leddel, mint F1 az XPL-el.
Plusz a fő irányban valamennyivel erőteljesebbnek látszik.Viszont amiért mégis F1 van velem többet, az a holdfény mód illetve az M1 nagyobb feje miatt már nem fér el a nadrágom kis bújtatójában.
üdv
-
-szabi-
addikt
válasz
nemethbalazs #51024 üzenetére
Képeken ez látszott, de leírva tán most láttam először.
Azt hiszem ezt a 26650-XHP70 vonalat egyenlőre elengedem.
Ez hasznos volt, még ha nem is úgy ahogy szerettem volna.
Köszi. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Köszi a dícséretet! Örülök, hogy tetszik!
Másoknak leírom Samsung LH351D 5000K 90 CRI led van benne. Nagy kedvencem. Ifaz több áramot kér picivel egy XP-L ledtől (6 helyett 7A) ahhoz az 1500 lumenhez de a szép fény amit produkál megéri. -
beginnerguy
tag
Nem tudom, volt-e már, de van Xiaomi UL (ultralight) fejlámpa előrendelésben BG-on.
Kupon: 2be6e9
Kuponos ár: 16.99 $Természetesen nincs vele tapasztalatom (pre-order lévén), de hátha valakinek megmozgatja a fantáziáját.
-
nemethbalazs
tag
Teljesen más. Az ODF30 nagyon nagyon flood. Az M1 messzebbre világít, miközben térít is szépen. Az ODF 30 nagyon teríti a fényt, es emiatt közelről annyira visszaverődik a fény, hogy elvakit. A TC20 jobb akkor, kicsit hotspotosabb, es melegebb is a fénye. De most az M1 a nagy kedvenc
Gargouille:
Nem melegszik, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Pana NCR18650B nem tudja kiszolgálni a 7A étvágyat. Majd ha rendelek belevaló akkut, meglátjuk :-) -
Gargouille
őstag
válasz
Abszolút egyetértek, M1, M2 vetítési képe a legjobban használható szerintem is. Mondjuk az enyém csak 6x7135-ös, így a tiéd harmadát tudja kb. lumenben. Nem melegszik nagyon?
-
vince
őstag
válasz
nemethbalazs #51021 üzenetére
Azért ez elég illusztris társaság
Milyen a vetítési képe az M1-nek a lumintophoz képest? -
vince
őstag
válasz
Mid van még mellette? -
nemethbalazs
tag
Megérkezett életem első convoy M1 lámpája
Nem is értem, hogy eddig hogy tudtam nélküle élni
A legjobb vetítési képpel rendelkező lámpám, közelre is használható, a nagy udvarban, erdőben pedig tökéletes. Sokkal jobb mint a Zanflare F1-em, bar az sem rossz azért. És ha ez még nem lenne elég, egy ZozzV6 által feltuningolt, 90 CRI-s kb. 1500 lumenes Bistro HD fw-es példányr tettem szert. Nem is értem, hogy tudtam eddig élni egy ilyen lámpa nélkül
És most az sem tudom, a többi lámpámmal mit csinálok
-
ZozzV6
senior tag
válasz
gyenesmartin #51017 üzenetére
Az osram hagyományos XP led méretű alul csak a fénykivocsátó felület kisebb. Az XQ-E annyira pici hogy hőleadó felülete nem igen van így nem nagyon lehet szerintem a gyári áram fölé hajtani. Jelenleg ez az osram a csúcs ami az intenzitáat illeti. Egy dedómolt XP-G2 van csak a közelében a creeből de annak zöldes színe lesz a dedómolástól és egy akkuval nem lehet kigajtani mert max 4,5A áramot vesz fel. 2 akkuval sorba és buck driverrel el lehet menni 5-6A környékéig. Ott a csúcs fényereje de az is csak nagyon közel van az Osramhoz.
-
nemethbalazs
tag
válasz
ZozzV6 #51007 üzenetére
De durva. Mekkora záridővel fényképeztél? Vadul néz ki
Tegnap megjöttek a világító s2+ kapcsolók. Színes fém kapcsolós S2+-ba tettem őket, de szinte nem is jön át fény a kapcsoló gomb körüli fehér műanyag gyűrűn. Csak tök sötétben látom, és úgy is csak 10 cm-ről fókuszálva. Ez így normális?
Mintha a fehér gyűrű szinte semmi fényt nem engedne át.
-
Gargouille
őstag
A C8 a maga nemében egy ugyanolyan "etalon" mint pl. az S2+. Vagyis egy tökéletesen eltalált, kiforrott lámpa ami pont alkalmas arra amire kitalálták, mellette egyszerű felépítésű és nagyon üzembiztos, megbízható darab. Könnyen szerelhető, átépíthető, tuningolható. Minden alkatrész fillérekért megvehető hozzá. Jó minőségű, nem bazári darab. És a mérleg másik felén ott az ára, ami nevetségesen alacsony ahhoz képest mit nyújt. Röviden ennyi, vagyis igen, bestbuy
-
ZolkoW
őstag
válasz
ZozzV6 #51007 üzenetére
ilyen C8 mellé van még értelme L2-nek? na jó, hosszabb üzemidő...aztán önvédelemre is mégjobbabb...
A színes ledes C8-at, mint alternatívát, kihagytátok, pl. piros-kék villogót, amivel illegálisan lehet autósokat ijesztgetni. Meg hogy ha lámpákat tuningolnék, biztos tartanék egy teljesen gyárit is, referenciának. Mármint egyet Convoyból, egyet Astroluxból... -
ZozzV6
senior tag
Nekem is két C8-am van igazából meg egy C8+ csak leírtam miket lehet kihozni. Mindenki megtalálja a magának valót. A képen a sok C8-al csak egy volt a saját. A többi mind megrendelésre készült még tavaly. Annyira én se vagOk elvetemült hog azonos modellből ennyit tartsak.
A C8 fekete osram white flat ledes.
A szürke XHP70 op refivel és 2x18350-el megy.
A C8+ fet driverrel dedómolt SST40-es. -
ace22
tag
válasz
ZozzV6 #51005 üzenetére
Vessetek a mókusok elé, de nekem akkora különbség nincs 4-500 és a 6-700 m között, sem az 1800 és a 2200 lumen között, hogy külön C8-at tartsak (csak ha meg kell indokolni az asszonynak). Ha meg sok szórt fényt akarok közelre, nem C8-at viszek magammal.
Van, aki WC után kezet mos, van aki nem vizeli le a kezét... :-)
-
ZozzV6
senior tag
C8 Osram White flat leddel:
És reggel a mocskos nagy ködben:
Kandela mérés holnap este ha nem lesz köd. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Donki Hóte #51004 üzenetére
Nem számítottam visszakérdezésre
SST40 led fet driver max fényerő : 2200 lumen 4-500m
dedómolt SST40 led fet driver: 1800 lumen 6-700m
Luxeon V led fet driver kb ugyanaz kicsit kevesebb lumennel de melegebb színnel 2000 lumen 4-500m
Samsung LH351D 90 CRI led: 1400 lumen 400m magas színhűség
XP-L HI led fet driver: 1400-1500 lumen 5-600m nem olyan nagy áramon mint az SST40 vagy a luxeon.
Dedómolt XP-G2 fet driver: nagy hatótáv 8-900 lumen és 700m körül.
Osram White flat led 12x7135-ös driver: 765 lumen (hatótáv valahol a dedómolt XP-G2 felett. Még nem mértem mert tegnap csináltam)XHP50.2 vagy XHP70.2 led OP reflektor, boost driver: 2-4000 lumen sok szórt fény 2-300m hatótáv.
XM-L2 led fet driver. kompromisszum hatótáv fényerő és üzemidő között. Semmiben sem túl kiemelkedő de jól használható.hirtelen ennyi jutott eszembe de még ott vannak a tripla és még több ledes TIR optikás modok nagyon szórt fényhez és 3000 lumen feletti fényerőre 200m alatti távon.
-
-
-
norrberth
addikt
Köszönöm mindenkinek
(#50997) ZozzV6
(#50999) ANOka Nem mind az enyém..
Szét lesz osztogatva a családnak
1db S2+ és 1 fejlámpám az régebb óta már megvan.
S2+ rengeteget dolgozik nálam, reggel kapcsolom és közepes fokozaton megy egész nap.
Amíg nem villog hogy merül.(#51000) Gargouille
Lámpából sose elég
Amire még vágyok AstroLux MF01
Egyenlőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest