Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonio123
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek egy Asus 904HD kütyühöz. Két éven keresztül működött, utóbbi időben megbolondult. Először csak néha adta be a képernyő a feketét random időközönként, miközben a WiFi jelzőt is bekapcsolta - Fn+F2-vel ki sem lehet kapcsolni. Sajnos ezen állapotban a külső képernyő sem működik. Pár napja már addig jutott, hogy amint bejön a WinXP desktop azonnal bevágja a feketét a WiFi lámpával. További jelenség, hogy bekapcs.után a képernyőt feketén tartotta addig, amíg a Win logo nem jött be. Mostanság, már látható az első képernyő - talán a videókártya bejelentkezése, amely a BIOS elérhetőségét tartalmazza a logóval együtt. Amiket eddig próbáltam netes ötletek alapján:
1. Víruskeresés mindenhol, ahol lehetett a legfrissebb adatbázissal (esettől) - többször is
2. VGA driver frissítés - recoverynek adott CD-ről - többször is
3. BIOS frissítés Asus oldalról 904HD-hez - több verzió is
Minden fenti dolog után ideig-óráig működött, majd ismét fekete képernyő. Ugyanakkor csökkentett módban remekül elmegy az idők végezetéig mint ahogy a BIOS-ban is órákat lehet állomásozni anélkül, hogy előjönne a feketeség.
4. Hétvégén olvastam, hogy a proci lötyögése is okozhat ilyet. Próbáltam szétszedni, de nem akarom eltörni a műanyagokat, csapdák helyét meg nem ismerem, neten nem találtam leírást.Kifogytam az ötletekből. Valaki találkozott ilyen jelenséggel? Mit lehetne még kipróbálni? Tud valaki segíteni vagy irányt mutatni ebben a "feketeségben".
Előre is köszönöm!
Tonio
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nintendo Switch 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- 100 db Lenovo 45W Square Tip 45W töltő - 11 x 5.6mm - Nagyobb tétel rendelhető
- 120db Dell 130W töltő - 7.4 x 5.0mm - Nagyobb tétel rendelhető
- 198x HP 230W töltő - 7.4 x 5.0mm
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest