- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonio123
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek egy Asus 904HD kütyühöz. Két éven keresztül működött, utóbbi időben megbolondult. Először csak néha adta be a képernyő a feketét random időközönként, miközben a WiFi jelzőt is bekapcsolta - Fn+F2-vel ki sem lehet kapcsolni. Sajnos ezen állapotban a külső képernyő sem működik. Pár napja már addig jutott, hogy amint bejön a WinXP desktop azonnal bevágja a feketét a WiFi lámpával. További jelenség, hogy bekapcs.után a képernyőt feketén tartotta addig, amíg a Win logo nem jött be. Mostanság, már látható az első képernyő - talán a videókártya bejelentkezése, amely a BIOS elérhetőségét tartalmazza a logóval együtt. Amiket eddig próbáltam netes ötletek alapján:
1. Víruskeresés mindenhol, ahol lehetett a legfrissebb adatbázissal (esettől) - többször is
2. VGA driver frissítés - recoverynek adott CD-ről - többször is
3. BIOS frissítés Asus oldalról 904HD-hez - több verzió is
Minden fenti dolog után ideig-óráig működött, majd ismét fekete képernyő. Ugyanakkor csökkentett módban remekül elmegy az idők végezetéig mint ahogy a BIOS-ban is órákat lehet állomásozni anélkül, hogy előjönne a feketeség.
4. Hétvégén olvastam, hogy a proci lötyögése is okozhat ilyet. Próbáltam szétszedni, de nem akarom eltörni a műanyagokat, csapdák helyét meg nem ismerem, neten nem találtam leírást.Kifogytam az ötletekből. Valaki találkozott ilyen jelenséggel? Mit lehetne még kipróbálni? Tud valaki segíteni vagy irányt mutatni ebben a "feketeségben".
Előre is köszönöm!
Tonio
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest