- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
válasz miniapu #1028 üzenetére
Ember normális vagy??
Már miért ne tudnám milyen és mekkora egy HD
Igen és volt is már HD-DVD, Blue-Ray lemez, meghajtó a kezemben és akkor mi van
És szerinted csak lemezen létezik a dolog?
Még véletlenül sem arra gondolnak itt a legtöbben hogy megveszik az eredeti lemezt hozzá a nem éppen olcsó olvasót (vagy írót)Sok helyen lehet leszedni HD filmeket (warez és társai)
-
Ratman
tag
A HD videók lejátszásának van értelme bizonyos körülmények között.
Nyilván nem a vonat peronján kapaszkodva.De pl. aki nem akar a nappaliba fixen beállítani egy htpc-t, annak néhanapján jól jöhet ha rá tudja dugni a netbookot a plazma vagy lcd tv-re és azon néz meg egy filmet. Ezért is lehet érdekes, hogy külső kijező esetén mekkora maximális felbontást lehet beállítani.
-
doc
nagyúr
lol, ezt az egest
teljesen igazad van
igazabol a vatera azert nem nyero perpill, mert kulfoldon vagyok, ide meg kicsit borsos lenne a szallitas inkabb arra gondoltam, ha valaki tudna adott markat, aminek van ilyen taskaja/hatizsakja, akkor meg tudnam nezni
de ha mas nem, korbenezek a vateran ha hazaertem, csak ez nem mostanaban lesz[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Megpróbálom röviden összefoglalni:
Hardver az ugye adott,mi engem az ASUS-ban megfogott az mindenekelőtt a jó akksi-idő. Ez vitethetetlen előnye az 1000H-nak. Aztán ugy ánblokk az összeszerelés, és a kidolgozás minősége. A windnél ez nekem sokkal masszivabbnak tűnik. A billenytűzet kb. egykutya, elég jó minőségűek. Ennek a wi-fi-je is jobb valamivel és a touchpadja szerintem a windnek egyszerűen botrányos. Kicsi, és a gombja is nagyon apró, és nekem nagyon nem jött be, hogy egy gomb van rajta, nincsen külön osztva a jobb és bal gomb...Viszont az ASUS touchpad gombjai kissé nehezen járnak.
A windhez amit adnak gyári hord-tokot nekem pl. teccik, olyan kis retrós, viszont az ASUS-é valami olyan szörnyű anyagból van, hogy az hányás. De nem a tokot vettem elsősorban igy efelett szemet tudok hunyni egykönnyen[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest