Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
miniapu #1028 üzenetére
Ember normális vagy??
Már miért ne tudnám milyen és mekkora egy HD
Igen és volt is már HD-DVD, Blue-Ray lemez, meghajtó a kezemben és akkor mi van
És szerinted csak lemezen létezik a dolog?
Még véletlenül sem arra gondolnak itt a legtöbben hogy megveszik az eredeti lemezt hozzá a nem éppen olcsó olvasót (vagy írót)Sok helyen lehet leszedni HD filmeket (warez és társai)
-
Ratman
tag
A HD videók lejátszásának van értelme bizonyos körülmények között.
Nyilván nem a vonat peronján kapaszkodva.De pl. aki nem akar a nappaliba fixen beállítani egy htpc-t, annak néhanapján jól jöhet ha rá tudja dugni a netbookot a plazma vagy lcd tv-re és azon néz meg egy filmet. Ezért is lehet érdekes, hogy külső kijező esetén mekkora maximális felbontást lehet beállítani.
-
doc
nagyúr
lol, ezt az egest
teljesen igazad van
igazabol a vatera azert nem nyero perpill, mert kulfoldon vagyok, ide meg kicsit borsos lenne a szallitasinkabb arra gondoltam, ha valaki tudna adott markat, aminek van ilyen taskaja/hatizsakja, akkor meg tudnam nezni
de ha mas nem, korbenezek a vateran ha hazaertem, csak ez nem mostanaban lesz -
Nyugdíjas
nagyúr
Megpróbálom röviden összefoglalni:
Hardver az ugye adott,mi engem az ASUS-ban megfogott az mindenekelőtt a jó akksi-idő. Ez vitethetetlen előnye az 1000H-nak. Aztán ugy ánblokk az összeszerelés, és a kidolgozás minősége. A windnél ez nekem sokkal masszivabbnak tűnik. A billenytűzet kb. egykutya, elég jó minőségűek. Ennek a wi-fi-je is jobb valamivel és a touchpadja szerintem a windnek egyszerűen botrányos. Kicsi, és a gombja is nagyon apró, és nekem nagyon nem jött be, hogy egy gomb van rajta, nincsen külön osztva a jobb és bal gomb...Viszont az ASUS touchpad gombjai kissé nehezen járnak.
A windhez amit adnak gyári hord-tokot nekem pl. teccik, olyan kis retrós, viszont az ASUS-é valami olyan szörnyű anyagból van, hogy az hányás. De nem a tokot vettem elsősorban igy efelett szemet tudok hunyni egykönnyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest