Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
Srácok help
Van egy Unbreakables Cazorla_m, játszottam vele erre most azt írja lejárt
wtf?
Mi a helyzet ilyenkor?
Sbc néztem Zinchencot, de ha az is ilyen nem kell... -
mr.dana
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
hát vmi szart se érő vmit ..jaaa..
de honnan tudtam volna ...
na mindegy hagyom ezt a pitsába .. csak ölöm bele a coint .. a rengeteg szarba ..akik végül nem is érnek semmit ( mert ugye eladni sem lehet ) ( megveszed a játékost ..v kirakod sbc , aztán az evora költesz , majd végül kuka .. v hát egy sbc be bedobod ..
Ha meg veszel vkit piacról ..azt bármikor eltudod adni.. persze nagy bukóval ..
-
A guru
addikt
Egy tipp a mostani menü grindhoz: Bent van a left és right sided attacker evo, amik ingyenesek és 85-ös lapot lehet velük csinálni bárkiből, amik ugye a napi upgradehez jól jönnek. Figyeljetek az ilyen ingyenes rating boost evokra, mert ha másra nem foddert generálni perfekt!
-
mr.dana
aktív tag
Naaa most lett elegem ebből a rohadt evoból .. kivettem valamikor Kolo Muani sbc lapját .. amugy nem volt nagy szám .. Most nézem YT -on , hogy faxaán fellehet evozni Frostbite Finisher el .. Na akkor gyerünk .. erre nincs ott a lap , nem lehet rátenni
-
A guru
addikt
Dinho SBC lapja kellemes csalódás eddig! Sosem szerettem játszani a lapjaival egyik évben sem, de ez most elég OP szerintem csomó egyedi animációja van, amivel átbugol a védőkön.
-
prannk
őstag
Úgy nézem tiktokon meg fb csopiba elég könnyen dobálgatja MÁSOKNAK a winter BIGWIN lapokat
Teknap nyitottam vagy 20 packot kissebb nagyobbat egy nagy büdös lofas* jött úgy ahogy eddig az egész játék alatt 200 óra alatt.
Szánalom undormány.Tavaly ilyenkor már 3-4 ikonnal meg ugyanennyi promo lappal játszottam. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gg. -
mr.dana
aktív tag
Ezzel a Völlerrel rohadt jól jártam ...👏👏👏
két napja vettem 130 ért ...... most 88
-
GhostVector
junior tag
Ez a statisztika mennyire számít jónak?
Sose voltam nagy játékos. Div. 6-7 között vagyok mindig.
Én vagyok vendégben.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Èn kiraktam mert máshogy nemlesz dinhom(ha ezek után vèletlen kinyitnám biztos hogy összetörnèm a boxot)
Eddig csak a wildcard kupán próbáltam a tekerője parádès,egèsz fürge a cseleket nagyon szépen húzza
Tetszik a mozgása meg mègiscsak egy legenda igaz minden nagy fodderem elkopott de nemèrdekel ottvan a csapatban jó vele játszani
-
Kristof_94
Topikgazda
Az egész pack opening egy nagy kaki volt egészen a végéig, amikor az egyik pick bedobta Cruyff bébi lapját. Lehet, hogy megpróbálom Greenwood helyett cam poziban.
-
raven84
senior tag
Storeban van 10, 3k/5k-s pakk.
-
toxicjew
addikt
Kinyitottam mindent, nem jött belőle semmi. Köszönöm ea, hogy játszhatok a hulladék szaroddal
És még meri vki azt állítani, hogy nincs redlist/blacklist. Biztos tök véletlen, hogy idén még semmit nem nyitottam
(kurva anyátokat) -
gjoe
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nem sok szerintem. Én milla fölé tippeltem.
De nem rakom ki mert sosem tudtam használni azt a lapot. Ahhoz jól kellene tudnom cselezni.
Pedig az egyik legnagyobb kedvencem.Amugy eddig jött mac allister eladhato.
Tah és foudy baby lapja.
Már annyi cm van, hogy azt sem tudom ki jatszon. -
mcwolf79
veterán
Aztakurta!
Ronaldinho-nak megkérik az árát!
-
Gabeszfoci89
senior tag
Jött 92 thunder bellingham tah
pizarro
Illetve kiraktam dinhot klubbot kiüritettem -
Kristof_94
Topikgazda
Mindenhol látom a nyitásokat, engem meg be sem enged az UT.

-
prannk
őstag
Mwlyik sbc adja a több bronz playert?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem lehetett nem szeretni mandzukicot
Mèg nèmetben fociztam voltam kint edzèsen van tőle aláírásom
Tiszteltem mikor a juveban balszèlsőt jáaszattak vele nem hisztizett beállt a sorba ès játszott egy idegen poszton
mindig hajtott harcolt nagyon imádtam!
Azon agyalok eladom vini jrt megveszem musiala spec lapját ès olise joga bonito vissza
Hihetetlen jó velük játszani majd csinálok egy elit teamet a fele Bayern a másik fele ikon mert van cb maldini ilyenek
Mindenesetre várom este mik fognak jönni!Juvèban kedveltem vidalt is
-
toxicjew
addikt
+1 Evo slotot kap mindenki a mostani mellé.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mandzukicot akkor mar ketten akarjuk majd a csapatunkba
imadtam a Juveban, olyan mentalitasa, munkamoralja, kuzdoszelleme volt, ami felert evente 20 gollal. O es Barzagli kotelezoen erkezni fognak hozzam
-
raven84
senior tag
Menü grindereknek: 5re emlik a daily upgradeket, és már most is bent van +2 tegnaphoz képest. (bronz,silver,gold)
-
toxicjew
addikt

Új herok és iconok jöhetnek. Ma jön a Dinho sbc is és 86os St Evo is.
-
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Holnaptól ezek lesznek a packokban. -
Gabeszfoci89
senior tag
Valami infó hogy holnap kik jönnek,esetleg kiket lehet most nyitni?Mert elvileg valami Best off sbckvannak...crsfting felèt megcsináltam 2db 85 női lap jött arra voltak jók hogy mentek a provisionbe azonnal amúgy minden pack a minimumot adja aztis duplán,másik felèt meghagyom estère hátha jön valami wildcard lap
-
raven84
senior tag
Ezek a crafting upgrade rewardok micsodák? Ezt így hogy gondolták lol. 35ért kapok egy db 84es kártyát, oksa köszi.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Az a Dinho nagyon durvának nèz ki jó hogy nem raktam ki Garrinchát inkább vártam hátha hasonló áron fog menni,de fèlek hogy túl fogják árazni hogy süljön a FIFA pont karácsonyra
-
Digestive
veterán
Uh az a Diani lap brutál lesz. Gauntlet és egyéb objektíveknél még mindig fullos a gold lapja is.
-
EA's hit
addikt
3 vagy 4 hete nem nyomtam rivalst, csak neha 1-2 meccset, de meg a kis reward sem volt meg azota egyszer sem. Abszolut nem hianyzik az a par fos lap amit ad, borzalmasan lebutitottak iden a riv rewardokat, nincs ertelme kinlodni vele. Cserebe igy heti tobb oram felszabadult mas objectivekre.
-
Kristof_94
Topikgazda
Na, pont amikor 2 hónap után befizetek a premiumra, hogy meglegyen Udogie, akkor jön egy objective Lewis Hall.
-
|AP|
veterán
-
kapeti07
senior tag
Az emelt Rivals reward megint elszállt. Tegnap éjjel 1ig gyötörtem magam. 7 pont hiányzott még, de 2 döntetlen és 7 vereség lett a vége. A vereségeiből 1 volt sima, a többinél ilyen 1 gólokkal kaptam ki. Volt olyan meccsem, hogy 2 góllal vezettem 70. perc körül, végül 2-vel kaptam ki. Néha olyan mintha benyomnának egy gombot és a CB-im szétnyilnak, a kapus beszerencsétlenkedi a gólt minden az ellenfélhez pattan vissza meg ilyenek. Tiszta Benny Hill show. Az egyik ellenfelem magyar volt, írta is, hogy sorry ilyen a gameplay. Csak azt bánom, ha ezt előre tudom inkább alszom.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
toxicjew
üzenetére
Én is nemrég fejeztem be...
Az a baj, hogy nem mindig van időm csütörtök/péntek a rivalsra, mert ugye van sok más kupa ahol jó pakkokat lehet szerezni. De volt, hogy péntekre már majdnem 20 pontig jutottam, onnantól meg már nem kellett ráfeszülni.
Közben örülök, hogy nem vettem meg Shearert és Burn narancs lapját. Utóbbi majdnem a felére esett vissza és péntektől ismét nyitható lesz, ha jól láttam.
Bár nem tudom, hogy nyissak-e vagy várjak a Totyra. Mire kijön majd a full team az legalább még 1 hónap... -
Digestive
veterán
Ez eddig így korrekt. Remélem használható PS-eket fog kapni. 1 max 1,5 hónap aztán lehet evozni tovább. Pénteken már max 86os evok jönnek.
-
toxicjew
addikt
Istenem, mit megadnék, ha lenne 2 egymás utáni nap, amikor ugyanolyan a játék... Mindig megfogadom, hogy szerdára már nem hagyok dr meccset, aztán tessék. Ez a div 3 meg maga az AIDS
Mindenki full meta, én meg vért izzadok a kis Chelsea csapatommal😭 -
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán

Na ez a kötelező kirakni kategória.

Csak nehogy berakják valami olyan objektívbe, hogy nyerj meg 50 meccsből 49-et.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Na ezzel igy mar szorol szora egyetertek.
-
raven84
senior tag
Volt nálam a telekom, bekötötték az optikát, eddig 32-36os ping volt a legjobb 140es laggspikeokkal, most 18at írt a rivals. Durvi.
-
Sandros112
tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Attól még felesleges, mert már az alapkoncepció is baromság, hogy más játékmód adjon xp-t az UT-hez (mondom ezt úgy, hogy tényleg nem sok idő lenyomni). Ráadásul a season passban is rengeteg reward a career módhoz ad rewardokat, aminek semmi értelme.
Ha már fizetős az UT season pass, akkor igenis csak oda adjon rewardot. -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ezt értjük.
A jogos gond, hogy más játékot is játszani kell ahhoz, hogy itt megszerezd a lehetséges jutalmat. Na ez a szemétség az ea részéről.
Mi lesz a következő? Jövőre majd nba-t is játszani kell XP - ért?
Ezt megint kimatekoztak Kanadában. Ezzel nőnek a bevételek mert sokan kinyitjak a pénztárcát. -
EA's hit
addikt
A premium pass az jogos, de az egyeb modokat nem kell "nyomni" az xp-hez. Heti 2 sb meccs idotartama alatt kihuzhatsz manager karrierben kb 4k xp-t, annyit boven meger, foleg ha amugy nem allsz jol a storyline-al. Foleg hogy meg annyira sem kell ra odafigyelni mint az sb-re, mert beginner es nem szamit az eredmeny.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Akinek kész az nem csak ut nyomja.
Plusz ahhoz a prémiumot is meg kellett vennie.
Szóval aki nem költött és csak ut játszik az valahol a 25-30 körül tart ha minden nap játszott és minden ut objektet megcsinált.Azért az elmúlt években két héttel a szezon vége előtt meglehetett csinálni.
És igen aki elutazik az vigye magával a konzolt. -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Asszem 5 meccsel meg 3 transzferrel es 5 ifi felhivasaval kesz van vagy ~4k xp. Beginner, 3 perces felido, elejen rugsz egy golt, majd leafkolod. Valasztasz valami top csapatot ahol van penz es eros az akademia (pl. Psg), es baromi gyorsan megvagy vele.
-
raven84
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
18-nál vagyok, csak UT és a play 10 with 3 german és társaik kimaradtak. Szal nem fogom tudni befejezni. Nyilván az én hibám, nem is vitatom, csak miért nem raknak be egy play X matches objectivet így a végére végtelen xpvel. A saját csapatommal akarok játszani nem egy japán lbvel meg hondurasi cammel meg az isten tudja miket szoktak kitalálni.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is szenvedek most a season passal. Mondjuk a prémiumot még mindig nem vettem meg (sztem nem is fogom), de nem értem hol hagytam el annyi xpt... Remélem holnap jön vagy 10k.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
En is csak egyszer nyomtam le kb negyed ora alatt a karrier modos xp-ket. Nyilvan anelkul meg nem lennek kesz, de mem is 26-os szinten jarnek, hanem kb 36-37. Tehat ~csutortokre akkor is kesz lenne csak fut-bol.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos meglesz. Az utolsó hétre bedobnak majd vagy 20k xpt Objektekbe.
És akinek kell jó cdm az rakja ki zinchenkot.
Szerintem az eddigi legjobb cdm akit próbáltam. -
Kristof_94
Topikgazda
Én kb. 1,5 hónapja vettem egy tucat Mayulut az MM miatt, de végül nem került bele a PSG. Most, hogy kapott egy inform lapot talán túl tudok rajtuk adni.
De a silver cam lapok lassan rám fognak rohadni.
Megvettem a premium pass-t és ha holnap meglesz a Burkina Faso objective, akkor a 26. szinten leszek. Onnan vajon meglehet 1 hét alatt a vége? Az ultimate team módban mindent megcsináltam, amit jelenleg lehet.
-
izsooistvan1
csendes újonc
amúgy dúrva hogy vannak úgye gameplay modok most pl a fc 25hoz találtam egy jót ami rendesen kederbe veri a fc 26ot minden téren, bár ez van fc 26hoz is csak fizetős amúgy a fejlesztők direkt nem csinálják igy meg ha egy mezei modder megtudja...
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ezek a herok mekkora segítségek lesznek majd a toty-kor érkező upgradekkel
Nekem Matuidi jött és a ps-ek tök faszák, de ha normális upgrade nem érkezik nekik akkor igazából maximum egy jól mutató fodder lesz. Tudtam volna élni egy olyan upgradet ahol mondjuk én választom ki merre felé szeretném eltolni a játékos statjait. Mondjuk lehetne választani, hogy cdm, cm központú lapot szeretnék. -
toxicjew
addikt
Most nyitottam ki ezt az ajándék hero packot, nyilván Vialli jött. Legalább odafigyel a játék arra, hogy milyen a csapatom. Ezen a ponton már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor sikerül az első értékes lapot kinyitnom az idei részben. Tippre ez már 2026ra csúszik

-
kapeti07
senior tag
Na tegnap jött egy player pickből egy Gold Van de Ven.Örültem is, mert jó EVO jött ki rá. Erre a nagy 78+ -ozás közben Squad builderrel beraktam az SBC-be
65 ezres lap. Kár, hogy itt nem lehet olyat mint a Fifa mobile-on, hogy egy-egy játékosra rakhatsz egy lakatot és amíg le nem veszed addig nem tudod eladni vagy SBC-be rakni. Minden évben járok így, tavaly egy Gold Neymar jött a játék elején és ugyanígy sikerült kidobni. Még ha quickshelleztem volna akkor vissza tudmnám hozni. Most már úgyis mindegy. -
Nandinagy
addikt
válasz
mr.dana
üzenetére
Akikkel nagy eséllyel kapu elé kerülsz(lm-rm-st-cam-cm) azoknak jó ha van finesse,low driven,incisive,tikitaka,technical +extra ha van valamilyen futó ps mint a rapid vagy quick step. Cm-be még ajánlott intercept, a védőknek meg anticapate,intercept,bruiser,jockey. Van még pár átlagosabb ps de nagyon kevés ikonnak vannak ezek.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Èn nagyon gondolkozom hogy 2 ikon packot rakjak ki vagy garrincha.Utolsó 2ikon Yashin ès Abily volt mindkettő win!
-
Nandinagy
addikt
válasz
mr.dana
üzenetére
Nem feltétlen kell sok playstyle ha azok jók. De a legtöbb ikonnak kevés van és még szarok is. Ráadásul az ikon mivoltuk miatt a ratingjük nagy és emiatt soha az életben nem lesznek jók.
Cruyff-nak pl. nincs lövő ps-e. Anélkül is lehet gólt lőni nyilván de sokkal könnyebb tekerővel vagy low drivennel. -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Es akkor erre jon meg ra hogy top gold vagy akar hasznalhato promo lapot iden meg sokkal nehezebb nyitni mint korabban. Meg hat azokkal is az van amit az ikonokkal irsz, hogy vagy gyengek a ps-ek, vagy mas miatt lesz nagyon hamar outdated mind. Nem is tudom van-e meg osszesen 20 gold mezonyjatekos aki igy december kozepen extranak szamit, vagy legalabbis jol hasznalhato/befer a legtobb csapatba. Aki ilyen, az meg nagyreszt elerhetetlen a legtobbeknek (Bampe, Vini). Nekem egyedul Bonmati van goldok kozul a csapatban, de igazabol az evo Mirettim pl lassan jobb lesz nala mindenben, es ingame sem nagyon erzodik gyengebbnek. A kezdom 90%-a evo vagy ikon. De hat beszedes az is hogy mig 2-3 eve ilyenkor egy Putellas millios lap volt, addig most 100k, vagy hogy mondjuk egy gold Valverdevel par eve akar totsig is vigan elvoltal, most meg decemberben a kutyanak nem kell.
-
Nandinagy
addikt
Borzalmasan elrontották idén a gameplayt. Azzal, hogy ennyire playstyle heavy lett konkrétan az ikonok nem érnek szart se. Matthaus mindig az egyik legkompaktabb kp volt a játékban. Most? CM-be nem jó mert 0 db passz playstyle van, CB-be meg kicsi és vannak nála jobbak is.
A legtöbb ikonnak nem adtak annyi és olyan minőségű playstylet amivel legyen értelme használni őket.
Most pl. miért akarjam használni Garrinchat rm-be akinek van összesen 5 db playstyle amiből 2 elfogadható és 0 kiemelkedő van mikor 60k-ból felhúzok egy Madueket akinek van Finesse+ meg szürke tikitaka,longball,intercept,technical,quick step,low driven.Az evo lapok idén sokkal extrábbak mint a sima goldok. Nyilván van 1-1 kivétel mint Putellas,Bonmati,Vitinha akik ígyis kiemelkedően jók de a legtöbbjük azért van a profiknak mert nem használhatnak versenyen evo lapot és emiatt gyakorolniuk kell a rendes csapattal.
Ha pl. megnézel bármilyen top játékost, a csapatukban 3-4 evo kártya van versenyen kívül. -
Kristof_94
Topikgazda
Szívesen evoznék még Newcastle lapot, de anem igazán tetszenek a ps+ - ok, amiket most adnak. De lehet, hogy csak én vagyok vaksi és közben meg amúgy jók lennének.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
+1. Tavaly az evozott Vidalom magasan a legjobb lap volt a jatek vegen, igaz 98-as volt asszem a vegere, de hat mindenki mas is 97-99 volt a csapatbol, o megis nagyon kiemelkedett. De iden is nagyon jo mar most a 86-os Vidal, ahogy a 86-os Kalulu, a 86-os Miretti vagy a 87-es Adzic is. Abszolut ervenyesul a rajuk pakolt evo.
-
Digestive
veterán
Ezzel nem értek egyet. Abszolút nem hiszek ebben az aura dologban és nem is éreztem soha. Semmi más nem számít annyit, mint a body type meg a play styleok. Short and lean, lean, tall and lean. Ha ezekhez jók a play style-ok vannak, akkor az a lap fullos lesz az evok után. Ha bronzról indulsz, ha goldról.
De Jong annyiból jobb, vagy másabb hogy neki unique mozgása van.De most már nagyon sok kis ratinges gold lap van akinek unique, scannelt mozgása van és ezüstök is vannak:
-
mr.dana
aktív tag
áááhhhhhh netto faxság ez az evozás .... 😡 csak sikerült elqurni ezt a Paquetat 😡. tettem rá két kisebb evot
most jött volna a nagy durranás ... a little magician..amitől ugye 87es lenne ...erre kiderül , hogy egyik playst. sem adja meg
se a tiki takát sem az interceptet 
akkor meg minek tegyem rá 40 ezerért ..!?!?
Nincs nekem időm hogy órákat böngésszem hogy mit mivel hogy lehet ...játszani szeretenék .. épp elég hogy csomó meccset kell játszani eleve , hogy aktiválódjanak az evok ..🤔🤔 -
Gabeszfoci89
senior tag
silver kupa mehet szerintem
-
Digestive
veterán
Ezek a barmok tènyleg nem tudják semmiben megtalálni az arany középutat. A gameplayben is vagy feltörhetetlen a védekezés, vagy zéró. Vagy sérthetetlen a támadó R1 közben, vagy úgy fordul, mint egy tank. Az evok a szezon elején szart se értek. 1-1 stat upgrade max. Most meg itt vagyunk december közepén és újra TOTS lapokat lehet csinálni bronz lapokból.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére

Nekem 8 win lett a WL.
Annyit adott, hogy a játékoseladásokkal együtt kb. 100ezer jött be. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nekem pont az rm pozíció ami kèrdèses nem találok igazából annyira oda embert!Nagyon komolyan elgondolkodtam rajta...Gauntlet nem lesz most lehet kitárazok rá,csak nemtudom èr-e ennyit...azabaj jók ezek a pickek de nincs belőle loan lap,règen minden ilyesmit megnèztem a loannal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wtf?
(kurva anyátokat)

Mindenki full meta, én meg vért izzadok a kis Chelsea csapatommal😭
na melyik verzió lesz?

silver kupa mehet szerintem

LendvaiFeri1