- OLED monitor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- NVIDIA® driverek topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Ami dèlutan volt Twitch ott volt játèk is?Mert megnèztem most párat de nyitogatják a packokat semmi gameplay
-
raven84
senior tag
Most értem haza és azt írja hogy szept 30ig vannak droppok, szal no pánik aki lemaradt. Persze lehet ez a kiírás is hiba, hiszen az earől van szó.
-
EA's hit
addikt
Most nem azért, de a streamek évek óta ugyanígy mennek...
-
Digestive
veterán
Tipikus EA. Ez is egy jó év lesz már látom.
-
toxicjew
addikt
De hisz eleve úgy volt, hogy Twitchen kell nézni. Én is leírtam
-
EA's hit
addikt
-
miro.
senior tag
Sracok, 2kor beallitottam a videota a youtubeom,elmentem otthonrol,most hazaertem.
Mit kene latnom,vagy hol,hogy megkaptam barmit is?
Akkor is mukodik,ha uj az acc? -
toxicjew
addikt
-
Digestive
veterán
Nekem ez tetszik amúgy, h vastagon nerfelték a reward packokat. Végre újra lehet majd örülni, hogy ha ritkábban esik valami jó. Illetve ha így marad, akkor végre lépéselőnyt fog jelenteni a kereskedés. Most újra meg fogom nyomni az első pár hónapot.
-
Woodslave
félisten
nem igazán erre gondoltam de mindegy biztos nem jól fogalmaztam meg. Nem azt mondom hogy mindenki nyissa ki az aktuális Mbappet, hanem abbéli reményem fejeztem ki, hogyha lassú a fejlődés talán egy promó 90%-a nem használhatatlan fodder lesz. Meg kifejeztem ezzel kapcsolatos kétségeimet.
mondjuk ezzel a lottó hasonlattal is tudnék vitatkozni amikor megveszel egy teljes árú játékot és a kontent egy részéhez nem férsz hozzá csak ha szerencséd van (még az se mondanám ha elég jó vagy vagy sokat költesz mert az se garancia). De nyilván ez a formátum ismerjük szeretjük
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ezt sose értettem: miért lenne jó vagy izgalmas ha mindenkinek mindig a legjobb 99es lap esne minden pakkból? Meg miért kell minden rossz nyitást kommentálni, hogy nem jött semmi? Ez az esetek 80-90%ban így, mit kell ezen csodálkozni? Azért mert valakinek bejön a szerencse és kiposztolja, akkor már teveled direkt kiszúr a játék és társai...
Ez lottó, erre épít a játék. A lottón se nyered meg az ötöst állandóan. Ha nyerni akarsz valamit, többet kell lottózni.
-
Woodslave
félisten
én nem játszottam tavaly se csak tots idején, szóval nem tudom mennyire volt probléma ténylegesen ez az elszabadult power curve, de nekem inkább azzal volt a bajom, hogy egy promóból volt 3 használható de elérhetetlen játékos a többi fodder.
Ha ezen segít a lassabb fejlődés és mondjuk akár egy gyengébb promó lap is előrelépés lesz az már jó, de ezt meg nem tudom elképzelni. Mert akkor vagy nem nyit senki semmit, még a "xarabbat" se vagy ugyanúgy kell adni, de az meg szintén nem lesz előrelépés.
-
miro.
senior tag
Ki mit tervez a pontokbol?
Ugye most 3x2000-ez kapunk,nem egyszerre az egeszet.
En draftozni fogok az elso 2k-val,ha 1-2 winre is lehet azert packokat kapni erte.
Utana valszeg megy az 1000 a masodik seasonra,es hatha jon vmi evo.Amugy honnan tudjatok,hogy mennyit fog erni az a Tomori,vagy 84x3?

Elvileg ebben az evben lassitanak a jatekos fejlodeseken.
En iszonyuan adnam,ha nem omlenenek a nagy lapok hetente.
Lehet,az a Tomori egy Isten lesz..
-
Jinxb1rd
addikt
Nálam a connectionoknál az van megadva hogy felhatalmaztam a youtubet adatok megosztására, de nem úgy van összekötve mint a twitch. Ez így jó, így kellene lennie?
-
toxicjew
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
PSen 18. éjfél, vagyis 19. 00:00. Amúgy vannak akik már vhogy játszanak vele, nemrég streamelte is vki
Sose változz meg EA.miro: ja, elvileg az első szezont megkapjuk.
-
grimmjow67
tag
Hogy van a megjelenés, 19-e éjfélkor már lehet jatszani ultimattel?
-
Digestive
veterán
500k és a legjobb pack a végén egy 3x84+. A hülyének is megéri!
-
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
Így van, elinditod és megvárod amíg megkapod az üzeneteket a dropokrol. Még a bitratet is leveheted 160ra, ha nem akarod a 1080al "terhelni" a sávszélességet. Előtte persze legyen összekötve az EA accountod a Twitch accounttal.
-
toxicjew
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Első nap mèg nem azèrt
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Így 12 órával korábban kezdődhet a panaszáradat
-
toxicjew
addikt
🇳🇿New Zealand trick🤹
1. Open the Settings on your Xbox.
2. Scroll over to the System section.
3. Choose Language & Location.
4. Set your region to New Zealand.
5. Restart the console and you're good to go.Azoknak akik Xboxra rendelték elő. Így picit hamarabb tudnak majd kezdeni.
-
raven84
senior tag
Álljon itt az utókornak, hogy az iconokból Jones/Khan/Sissi akit nem akarok kihúzni, a többi jöhet, szóval borítékolható, hogy ebből a 3ból húzok majd.
-
Jinxb1rd
addikt
Kár hogy nem lehet tippelős játékot indítani prohardveren, mert rögtön lenne két ötletem:
1) Maga szerint hány objective/sbc nem fog működni az első héten?
2) Ön mit gondol, hány hét lesz, mire az EA kijavítja ezeket?
- - - - -
Más:Jelenleg van valami jó megbízható coin eladós oldal?
Ezúttal nem a játékba forgatnám értelmetlen játékosokra, hanem inkább a játék árát szerezném vissza.

-
Jinxb1rd
addikt
Jó jó és a lag-delayes kompenzációs trash gameplayre is kitaláltak valamit?
még mindig afrikai ország vagyunk Szegeden? mert ez a legfontosabb minden más másodlagos. -
Gabeszfoci89
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
FC 25-ben most bármi könnyen megcsinálható challenge, ami majd ad pakkot FC 26-ban?
-
toxicjew
addikt
[link] Jött egy UT Pitch Notes is. Kibaszott sok dolog van benne, olvassátok el, hogy ne kelljen majd hetekig ismételgetni a változásokat
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Èn is haverral játszom majd felesben de lemaradtunk az augusztusi rendelèsről így most majd szerdán megveszem ha átrakom accot új zèlandira akkor lehet nyomni már csütörtökön is
asszem így viszont az ikont buktuk
Legalábbis a picket tuti
Viszont a atandardhoz ad ikon packot azt az ultimatehez is adják majd?mert elvileg az ultimateben benne van a standard is nem? -
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Másik véglet: volt egy Lorenzo Pellegrinim, aki csak és kizárólag overallba lett 98-as.
Melyikőtök vette már meg a 26-ot?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
25ben is ígyvan èrdekes.
Pl van egy evo kanem 98as lapja minden 99evot ráraktam.mèg az alstatok is 99esek mind de maradt 98a lap😃😃😃 -
toxicjew
addikt
[link] A PCn játszóknak szól a mai pitch notes.
-
Jinxb1rd
addikt
Még azt se tudom megnézni mennyi most egy pro előfizu, tipik EA
-
Jinxb1rd
addikt
1) Arról lehet tudni valamit, hogy megint olyan randa arcokat fog generálni manager módban mint tavaly?
2) Webappban mikor lesz először aktív? vagy ugyanakkor mint az ultimate edition? -
Sirandrish
legenda
Vajon hogy számolják a ratinget az EA-nél?
-
toxicjew
addikt
-
Stylerr
addikt
Akik előrendelték a játékot, azoknak levonta az összeget?
-
toxicjew
addikt
🚨 FC 26 Gameplay changes
• ✅ Low Driven nerfed
• ✅ AI Defender speed reduced
• ✅ AI Attacking positions improved
These are being updated BEFORE release ⏳🚨 EA will now release Pitch Notes EVERY month
This means constant gameplay updates and responding to our feedback monthly 🔥 -
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De jo nekik..Ja,konkretan osszeomlik az orszag.
-
Kristof_94
Topikgazda
Most nézem Argentinaban 10k-val olcsóbb az ultimate...
-
|AP|
veterán
topikkövető hozzászólás
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezért csinálom meg ilyen szépen a nyitó hszt, hogy el se olvasd?
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kristof_94
üzenetére
EA SPORTS FC™ 26 pre-orders are expected to become available starting July 16, 2025, with the game itself releasing on September 26, 2025. This aligns with past release patterns where EA typically opens pre-orders around the time they first reveal the new game, often in mid-July. Specifically, the Ultimate Edition pre-order bonus period ends on August 26, 2025.
-
Kristof_94
Topikgazda
Meddig is van pre order?
-
Woodslave
félisten
Ha több account van az nyilvánvaló hogy az ulti kiadás előnyei csak egyiken lesznek de a korai hozzáférés is? A többi acc akkor kezdhet mint a sima kiadás?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
homerhamm
veterán
Én is újra itt.

-
toxicjew
addikt
Holnap fut deep dive:
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére

-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ea app.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezt hol lehet megnézni?
-
toxicjew
addikt
Elvileg a skill moveok le lesznek egyszerűsítve. De a TF kivétele már előre problémának tűnik nekem és nem látom mitől lesz jobb nekünk nélküle

Ea's hit: határozottan.
Kristóf: én már előrendeltem. Tudom, hogy úgyis játszani fogok vele és függni akarom majd az első héttől. Most is van már benne 800 órám. Mindig fikazom a játékot, meg főleg az eat, de azért azt se mondhatom, hogy ne szórakoznék közben és ne élvezném (időnként
). -
Kristof_94
Topikgazda
Előbb-utóbb ezt is megvesszük, bármennyire is utáljuk ezt az inkompetens céget. Nincs konkurencia...

-
neo81
senior tag
Én abban az esetben elnézném nekik a timed finishing eltörlését, ha akkor már más dolgokat is leegyszerűsítenének, és úgy már nem kellene 6 ujjúnak lenni, hogy megfelelő szinten tudjuk irányítani a csapatot.
Nem bánnék egy sokkal fapadosabb irányítást, ami amellett jó játékmenettel is párosul. -
toxicjew
addikt
Egyébként a timed finishing eltörlése miatt nagyon haragszom rájuk, hülyeségnek tartom. Hacsak nem lesz konzisztensebb a finishing, akkor ez öngól. Nem beszélve a kapusok javításáról, ami miatt lehet godlike módban fogják tolni...
-
raven84
senior tag
Topikkövetőkomment
-
toxicjew
addikt
Remélem ez már marad
-
toxicjew
addikt
EAFC 26
Megjelenés: Szeptember 19 (ultimate) - Szeptember 26 (standard)
Célplatformok: PC (EA App, Steam és Epic Games Store), Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Switch, Luna)Kiadások:
EA SPORTS™ FC 25 Standard Edition
EA SPORTS™ FC 25 Ultimate Edition + Limited Time OfferReveal Trailer:
Features overview: [link]
Authenticity (licenszek): [link]
Dual entitlement: [link]
EA SPORTS FC™ 26 | The Pitch Notes - Gameplay Responsiveness Update: [link]
EA SPORTS FC™ 26 | FC Feedback Deep Dive: [link]
EA SPORTS FC™ 26 | Pitch Notes - Gameplay Deep Dive: [link]
Előrendelés (augusztus 26-ig): [link]Standard Pre-Order features:
Ultimate Pre-Order features:
Új hozzászólás Aktív témák
- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Lehetne balanszosabb.

Sose változz meg EA.