Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Sb Elite 1, IF Watkins a legjobb pull. Pedig egész tűrhető már a reward. (Annak aki nem széllel szemben hugyozik mint én.)
Az a baj, lassan elfogynak az evozhato Chelsea lapok. De ma este frissül a hero pick, újra nekimegyek. -
toxicjew
addikt
Jelentem beállítottam a rekordom, dr rewardbol jött egy gold VVD. Ráadásul eladható

-
toxicjew
addikt
Biztos ami biztos csináltam még kettőt, Milito és Marquez. Sweet summer child
Sztem ennyire még Digit se szopatta a játék pár éve, mint idén engem. -
toxicjew
addikt
Csináltam egy hero picket, Carvalho volt a legjobb. De ha már ennyire támogatja a játék a Chelsea csapatomat, akkor toljon már elém egy Hazardt bassza meg
-
toxicjew
addikt
Én 352ben tolom egy ideje Div 3ban. A 2 szélsőm egyáltalán nem védekező, szóval a védekezés teljesen a belső védőkre és a 2 cdmre hárul. Nem egyszerű, sokszor belefutok nagy gólos meccsekbe. A korábbi évekből kiiindulva egy all rounder LM/RM nagyot dobhat ezen a felálláson. De ha jól védekezel, kiküszöbölhető a szél védekezés hiánya. Persze csak egy bizonyos szintig.
Amúgy kellemes ünnepeket mindenkinek
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gg. -
toxicjew
addikt
Kinyitottam mindent, nem jött belőle semmi. Köszönöm ea, hogy játszhatok a hulladék szaroddal
És még meri vki azt állítani, hogy nincs redlist/blacklist. Biztos tök véletlen, hogy idén még semmit nem nyitottam
(kurva anyátokat) -
toxicjew
addikt
+1 Evo slotot kap mindenki a mostani mellé.
-
toxicjew
addikt

Új herok és iconok jöhetnek. Ma jön a Dinho sbc is és 86os St Evo is.
-
toxicjew
addikt
Istenem, mit megadnék, ha lenne 2 egymás utáni nap, amikor ugyanolyan a játék... Mindig megfogadom, hogy szerdára már nem hagyok dr meccset, aztán tessék. Ez a div 3 meg maga az AIDS
Mindenki full meta, én meg vért izzadok a kis Chelsea csapatommal😭 -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is szenvedek most a season passal. Mondjuk a prémiumot még mindig nem vettem meg (sztem nem is fogom), de nem értem hol hagytam el annyi xpt... Remélem holnap jön vagy 10k.
-
toxicjew
addikt
Most nyitottam ki ezt az ajándék hero packot, nyilván Vialli jött. Legalább odafigyel a játék arra, hogy milyen a csapatom. Ezen a ponton már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor sikerül az első értékes lapot kinyitnom az idei részben. Tippre ez már 2026ra csúszik

-
toxicjew
addikt

Sosem szerettem a 3 védős felállást, de most ezzel vagyok kénytelen próbálkozni. Eléggé meg van kötve a kezem az evok miatt, plusz a 2 csatáros felállások jó része szintén kuka, mert nincs bennük cam és geci nehéz védekezni velük. Na mindegy, most ez van terítéken. A lapok szinte teljesen kész vannak, attól függ, megveszem-e a season passt. De egyelőre kívárok, mert elég fos és csak pár Evo van benne ami érdekelne, meg hát Zola, aki ugye illik is a csapatba. Most sztem egy darabig nem jönnek használható Evok (számomra), de nem lenne rossz még felépíteni egy cbt legalább.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én már sima 88-89es foddernek is nagyon örülnék, de hát azt se dobnak ezek a napi szarok. Nem is értem ezeket a nyílásokat...

-
toxicjew
addikt
Atya ég de baszadék köpedelem hulladék fosszar a gameplay. Jók ezek a patchek, remélem továbbra is 2 hetente jönnek az updatek.
-
toxicjew
addikt
Édes istenem, de bamba fasz vagyok... Nagy nehezen rászántam magam, hogy megcsinálom Hazardt. El is kezdtem PCn web appon, közben megy egy podcast, szóval ilyen félig se figyelek oda, csak nézem easysbcn miből mennyi kell és rakosgatom bele. Megszámoltam, 8db icon vagy hero upgrade elérhető most. HÁT BAZMEG NEM ROSSZAT KEZDTEM EL???
Hát nézem, hogy mindjárt végzek, erre az egyik icon picket kezdtem el csinálni... 8. évem a játékban, asszem ennyire nem bambultam még el. Egy mázlim van csak, hogy ez pont az az icon pick, amiben Drogba van, szóval tökéletesen illik a csapatomba
De akkor sem őt akartam
Így jár, aki nem figyel oda arra, amit csinál. Tanuljatok a hibámból
Most pedig nézhetek vmi 2 csatáros felállást... -
toxicjew
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Na itt a következő példa
A büdös életben, amióta a preview pack meg ezek a lofasz ajándék csomagok bejöttek, nem nyitottam semmi használhatót ezekből. Nem hogy promó icont. 10 coin bazmeg beszarok... Grat amúgy. -
toxicjew
addikt
Tudom, hogy fölösleges logikát keresni, de azért olyan érdekes ez. Persze Gabesz az eredményei alapján a legerősebb játékos itt a fórumon, de ahogy ő is írja, 1 hétig nem játszott. Majd gondolom a jobb félretett csomagokbol nem jött semmi. Erre egy hulladék szar 81x3bol meg kisétál neki egy 4 millás lap
Mondom, az eredményei alapján megérdemli, de nonszensz, hogy tonnaszám nyitom szeptember óta az elvileg hasonló és jobb csomagokat és a legjobb nyitasom egy gold VVD
De legalább az új evok faszák és fejlődik a csapat. Ha már máshogy nem enged előrelépni a játék. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez most olyan, mintha azt írtad volna, hogy az ég kék
Grat. Engem totál megutált idénre a játék. -
toxicjew
addikt
Na, hát ez a pack opening is baromira megérte, jött pár IF meg néhány fodder és ennyi. Igazán motiváló játszani
Megyek is evozni a lapjaimat, mást nem osztottak nekem idén. -
toxicjew
addikt
Délután 2kor indul már a promó, gondolom a flash sbck is.
-
toxicjew
addikt
Úgy látom ma jön Hazard. Csak ne legyen túl drága

-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
This is the way. Hihetetlen, hogy már bő 2 hónapja játszunk, és a legjobb nyitásom csomagokból gold VVD és gold Nico Williams
Mondjuk a hozzáállásom is átalakult ennek köszönhetően, félig olyan, mintha FMeznék. Hoztam még pár képet a lapokról.
Még nincs kész, de CBnek tervezem. Eddig RB volt, megállta a helyét, de középen van a helye.
Ő rá nagyon kíváncsi leszek, most LB, de fel akarom tolni CDMbe.
Kis ratingű, de 3 main statja is 84 felett van. Alig várom, hogy tovább evozhassam.
Ő nem olyan nagy szám 86 létére, de a mozgása jó és nagyon kellett egy cselezős CAM.
Remek PSek, egyelőre RB, de Hato feltolásával LB lesz.
És végül R9
Kurva jó PSek, 5/5 és nagyon jól balanszolt statok. Sajnos van egy rejtett kapufa PSe is, de a statok javulásával nagyon durva lap lesz.Jön a Thunderstruck promo BFfel egybekötve, elvileg baszó evok jönnek
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Istenem, az a Hazard nagyon kellene
De sztem nem lesz rá fodderem
Btw itt egy kis squad update.
Nincs még kész mindenki, de már közelítek a végéhez. Hato és Acheampong (ő nem kezdő) esetében már van bekeszitve 2 nagyon jó evo, de várok még picit, hátha jön vmi amivel chainelni lehet még őket. Joao Pedro 5/5, ő az én házi baby R9em
Rajta kívül csak Buonanotte 5/4, szóval van még hova fejlődni. De hát ritka az olyan evo, ami nincs szanaszét korlátozva
Ezért van, hogy pl. Georget tavaly is rémálom volt fejleszteni, mert hiába silver lap, alapból 4 pozíciója van... Nevetséges. Div 4ben vitézkedek most. Azért jó érzés amikor a klasszikus 451 Pina patkányokat sikerül oktatni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toxicjew
addikt
Én ignoralom ezt a szezont. Egy rakás szar, nem éri meg se az 500kt se az 1000fpt.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Szép. Vágom ezeket a meta evokat, de már a rész megjelenése előtt eldöntöttem, hogy csak Chelsea játékosokat (herok és iconok is beletartoznak) fogok evozni. Kivétel ez alól az előrendelői icon, akinek saját lesz majd. Így próbálom meg fenntartani a lelkesedést, ha már a játék hetente fejreáll és úgy alapból fos a meta

-
toxicjew
addikt
Fénysebességgel jutottam el arra a pontra, hogy leszarom a promokat és a pack nyitásokat, mivel ugye képtelenség jó játékost nyitni. Nem lehet, kész, pont. Úgyhogy az evokkal szórakoztatom magam. Mondjuk ez a tegnapi kritikán aluli bazmeg, hogy 100kt elkérnek érte
De azért szépen alakul a csapat. Majd csinálok képet. -
toxicjew
addikt
Elképesztően izgalmas és élvezetes a meta. Megérkezem a 16os elé, és 25 ember vonaglik előttem, a támadók, meg úgy általában a csapat elülső fele meg veri a faszát a gyepen. Csodálatos. Egyszerűen wow. 10/10 game, mint minden egyes kibaszott évben bazmeg.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Félreértés van a power curve fogalmával kapcsolatban. Az nem azt jelenti, hogy nincs store pack, vagy hulladék a reward. Hanem azt, hogy nem boostolják agyon a lapokat már októberben, és van egy élhető íve (curve) a lapok fejlődésének. Tehát nem feltétlen a lapok megszerzésére irányul ez, hanem arra, hogy milyen a választék. Mert hiába nyithatnál napi 3db ultimate packot, akkor se jönne durvább promó lap, mivel nincs. De most az a helyzet, hogy ugyanúgy hetente jönnek a promóciók (ugyanazokkal a játékosokkal btw) és MÉG A SZART SE tudod kinyitni. Pedig hát tele van szemetelve az össze promó hulladék használhatatlan lapokkal. Ugye hogy néz ki egy ilyen csapat? 20lapbol kb. 15 fos, 2 mid, 3 top lap. Így az élmény is el van baszva, mert ha látod, hogy színes, akkor is biztos lehetsz benne, hogy vmi baszadék szar lapot nyitsz, aminél röhögve csinálsz jobb evot... Jöttek a hangzatos mondatok, hogy hallgatnak ránk, aztán természetesen ezeket nem tudták (vagy inkább akarták) a gyakorlatba átültetni. De erről pár hete írtam már egy nagyobb hszt amúgy. A játékmenetről meg inkább ne is beszéljünk...
Garsza: pontosan tudod, hogy működnek ezek a gaming csoportok (főleg a lootboxos játékoké), nem most vagy itt először

-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ez az év eddig alulmúlja az összeset pack luck szempontjából. November közepén járunk lassan, ha a garantált sbcket nem nézzük (abból is csak egy Vidic jött, meg az előrendelői iconbol Cha Bum), a legjobb nyitásom egy untrade Nico Williams. Nincs értelme játszani. Arról ne is beszéljünk, hogy az sbt tönkrebaszták, úgy fel van húzva az ai, hogy nagyobb sweatfest, mint wlezni
Elmennek ezek a bús picsába. Inkompetens barmok.Gjoe: most nézem csak mit írtál, igen. Fel van pimpelve a gép, egészen agyrohasztó módon játszik.
-
toxicjew
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Öreg hiba volt

-
toxicjew
addikt
Ne aggódjatok srácok, lassan kezdik tesztelni az open world részét a játéknak. Olyan lesz, mint az Nba2k, van vmi karaktered amivel mászkálhatsz vmi városban. Hogy ki a faszom kéri ezeket egy focis játékban azt nem tudom, de jó látni, hogy helyén vannak a prioritások.

-
toxicjew
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
A követelményeknek megfelelő játékosokat tudsz beletenni és fejleszteni. Vagy kinyitod, vagy veszel hozzá.
Gaborz: tudom, direkt volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bodnar: nem a bugokkal van a baj (bár azok is nevetségesek), hanem a botrányos UI/UX és a millió kivett QOL és feature rel. Egyértelműen látszik, hogy a konzol felé vették az irányt és elkezdték lebutitani. Nálam ment a refund.
-
toxicjew
addikt
Kinyitottam a rewardokat, lett egy first owner pinám. Amúgy az ég világon semmi nem esett. Megérte
Igy érzem idén az evok fognak egyedül örömet okozni. Főleg, hogy az új FM egy tragédia lett. -
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
" Az ember hozzászokik valamilyen játékstílushoz aztán teljesen megváltoztatják. " Itt van a lényeg. Így 40 után már érzem, hogy nem tudok, és nem is akarok olyan gyorsan adaptálódni. Ez már tryhard nekem. A patch előtti napon írtam itt szépet a kanadai barátainknak, de közben amúgy sorra nyertem a meccseket és úgy éreztem, úgyahogy érzem most a gamet. Na akkor gondolom ez most kuka
És nem fidget spinneltem a kapu előtt, mint kedves Pinas barátaink. Erre most konkrétan megbaszták a dribblinget
Na mind1, a következő patchre majd pont megszokom ezt is 
-
toxicjew
addikt
De ráér itt mindenki. Én meg dolgozok ilyenkor is. De legalább dupla píz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toxicjew
addikt
Mi a faszom ez a rákos geci mocsár gameplay? A büdös kurva anyádat ea.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ilyenkor egy kokit szívesen adnék a fejedre
Mi az hogy padozik?...Nekem pár fodder jött, de semmi használható. Nyilván.
-
toxicjew
addikt
Ma jönnek a pre season rewardok.
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ugye mint általában minden (tisztelet annak a pár kivételnek) amit kitalálnak és papíron jól néz ki, az a gyakorlatban szarul van megoldva. Itt is kitalálták, hogy lassítják a power curvet, mert nevetséges volt amit műveltek. Ez teljesen valid, mind ismerjük mik mentek tavaly. Csak hát hogy is megy ez a gyakorlatban? A promok ugyanúgy hetente jönnek (emlékeztek, hogy régebben voltak kihagyások?) csak lófasznyi upgradet kapnak a lapok. Ez ok, de emellé szinte full untrade az összes reward, hugyra le van húzva a pack weight és maguk a csomagok is kurva gyengék. Szóval az érzés megmaradt tavalyról, hogy hiába nyitod a csomagokat, nem jön semmi, ha mégis, az pedig a legszarabb promo lap, mert nyilván nem nyithatsz ki értelmeset. Ott baszták el az egészet, hogy évekig elkapattak minket a heti spec lap dömpinggel, az sbcket kinyirták (hol van már a Marcos Alonso sbc ami 100k csomagot adott? Vagy az icon sbck amik szintén adtak?) és fossá inflálták a promokat fodderekkel. Toty alatt ha láttad a kék flairt, biztos lehettél benne, hogy baszo lapot kapsz. Ehhez képest tavaly?
Lenyeg a lényeg, az ötlet teljesen valid volt, a kivitelezés viszont továbbra is szar... Na de majd az arabok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toxicjew
addikt
Befejeztem a wlt, 8 win lett. Sokat nem beszélnék róla, mert nincs sok értelme, de 1 vereséget leszámítva az összes meccsen 1 góllal kaptam ki. Ja és a rewardokban 0 walkout volt
Azt hiszem összegezhetünk az idei részt illetően:- ez egy rakás szar
- 1v1ben lehetetlen védekezni, ha kicsit is tud cselezni az ellen, akkor vége van
- kick off gólokra jött egy patch nemrég, hát úgy oldották meg, hogy agyig visszatolták a csapatot és középen van egy geci nagy lyuk kezdésnél, ahova berohannak az ellenfelek
Kb semmivel nem könnyebb levédekezni, csak másabb. Szóval nice patch
- szögletnél a fogyatékos védő hátul veri a csatár faszát, de természetesen pont úgy, hogy játékban tartja (tehát nem lesen)
- miért is kellett kivenni azt a csúszkát, ahol be lehetett állítani a szögletnél a játékosok eloszlását?
- a TF kivétele óriási hiba, de ezt már előtte mondtam
- az meg nem újdonság, hogy egyik meccsről a másikra az egyik tüdejüket meg agyféltekéjüket elveszítik a játékosaim, de érdemes megemlíteniQuality game

Ghostvector: ilyennel nem nagyon találkoztam itt a fórumon.
Garsza: üdv újra
Nem tudod meggyorsítani a dolgot, majd ha EA Sports Vancouver Canadaaz arabok úgy gondolják, akkor megkapod a marketet sok játék után. Igen, behozták az evolution témát, ott tudsz lapokat fejleszteni. -
toxicjew
addikt
Na dr rewardbol jött egy Van Dijk meg egy promo Ben Stiller.
-
toxicjew
addikt
Kint van az Mbappe sbc, ha netán van vkinek fölös 4m coinja, akkor hajrá
-
toxicjew
addikt
Kibaszott Solskjaer jött...
-
toxicjew
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Minden bizonnyal kapnak majd evot később. Érdemes párat kiszedni, persze kurva hosszú folyamat, de később tuti hasznosak lesznek.
-
toxicjew
addikt
Na a szaúdiak megvették az egész EAt.
-
toxicjew
addikt
Az megvan, hogy Lengyelországban és Indonéziában egy glitch miatt geci olcsón tudták venni a fifa pontot és így rohadt sok fpt tudtak egyesek felhalmozni?
Az apple pay a tizedes vesszőt rossz helyre tette és így kb. 500 forintért vettek 18500 fifa pontot.
Szerencsére ez PCn történt vpn és az ea app segítségével, szóval minket konzolosokat nem érint. -
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
4 first owner lapja van, a többit vette.
-
toxicjew
addikt
Próbálok nem túl korán ítéletet mondani a játékról, de ez eddig kurva frusztráló. A védekezést sokan írták már, geci nehéz, de nem megoldhatatlan feladat. Persze egy ütemtévesztés, apró hiba és már baszhatod. A dribbling, amit annyira szopkodnak most a nagyobb content creatorok... hát biztos jó lehet. Nálam mondjuk még nem elérhető ez a feature. Azt a rohadt tournamentet meg nem bírom megnyerni, mert a döntőben fixen olyan jön, aki rámborítja a pályát
Mint tavaly, amikor a félpályáig fel volt tolva a védelem... na mind1. Szóval döcögős a kezdés
Ez a csapat. -
toxicjew
addikt
🚨 EA on the FC 26 power curve
“We want to be upfront recognising the communities response that the power curve feels too aggressive at launch”
“To be clear our commitment to a slower curve remains & we’re already making adjustments”Hahahaha
Nyomorékok. -
toxicjew
addikt
Minden azon múlik, hogy tartják e a szavukat. Ha nem jönnek durva lapok, akkor az első wlre szépen megindulnak majd az árak, mivel bezudul a coin és jobb híján a gold lapokat fogják megvenni. Emlékszem egyszer vettem októberben egy IF Walkert vmi 3-400ba. Karácsony előtt adtam el 800+ért. Folyamatosan ment fel az ára a hetek alatt, mivel nem jöttek helyére op lapok. Szóval ja, power curve, ahogy azt már sokszor beszéltük.
-
toxicjew
addikt
Azt láttátok még vmelyik pitch notesban, hogy vmi átlag 12 mssel kisebb pinget számoltak? Mármint, hogy a szerverek javításával (vagy a fasz tudja mit csináltak velük, gondolom amúgy semmit), ennyivel lesz kevesebb? Na én jelentem, nálam gecire ugyanannyi, mint volt
Ehhez képest mondjuk belenéztem Nick streamjebe, neki 8 mse volt. Na mindegy... -
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ide Saka jött. A silver Garrincha helyett megnézem

-
toxicjew
addikt
Na megérkezett az első értelmes lapom, Nico Williams
-
toxicjew
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
Ea play minden platformon (10 óra trial), vagy ea play pro PCn (korlátlan)
-
toxicjew
addikt
Kinek ki jött? Én asszem elégedett vagyok, nyilván Ibra jobb lett volna vagy R9, de ismerjük a játékot. Mindenképp segítség ez a lap még base formájában is. Később ugye majd lehet fejleszteni is.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Használd a web appot akkor. Az jobb is a paletools miatt
-
toxicjew
addikt
Elvileg ma este jön az icon csomag.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide már megjött a 2000fp.
Amúgy vigyázzatok, a live event fogyasztja a loan lapokat.
-
toxicjew
addikt
Frissült a companion app is.
-
toxicjew
addikt
Xboxon szarakodik a dolog, ahogy PCn se tudtak belépni nagyon sokan. PSen működik eddig egyedül hiba nélkül. De itt is hiányzik még az icon pack.
-
toxicjew
addikt
Na már bent vagyok. A 2000 pont megjött, a premium pass meg a +1 evo spot is, de az icon csomag és egyebek nem.
-
toxicjew
addikt
PSen már látom EA Playen a trialt, de nem lehet még semmit csinálni vele. Másnál is így van?
-
toxicjew
addikt
Megy már a web app. Ezek a loyalty csomagok nem voltak túl kedvesek, Gallagher volt a legjobb nyitás
Na meg minden nyitás után kidobott
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Most nézem, hogy ha van EA play előfizetésed, akkor platformról függetlenül holnap délután 2kor már játszhatunk. Ha nincs, akkor gondolom ugyanúgy működik a trükk.
🚨 We can ALL play FC 26 tomorrow
• ✅ Have EA Play
• ✅ All consoles + PC
• ✅ Releases 1pm UK
Itt már írja, hogy minden platformra érvényes.
-
toxicjew
addikt
FC 26 Web App launches today
Expected around 5:45pm UK
Welcome Back packs are tradeable -
toxicjew
addikt
-
toxicjew
addikt
Psen feldobta az elôtöltést
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az a baj, lassan elfogynak az evozhato Chelsea lapok. De ma este frissül a hero pick, újra nekimegyek.

Mindenki full meta, én meg vért izzadok a kis Chelsea csapatommal😭
Hát nézem, hogy mindjárt végzek, erre az egyik icon picket kezdtem el csinálni... 8. évem a játékban, asszem ennyire nem bambultam még el. Egy mázlim van csak, hogy ez pont az az icon pick, amiben Drogba van, szóval tökéletesen illik a csapatomba
De akkor sem őt akartam
Így jár, aki nem figyel oda arra, amit csinál. Tanuljatok a hibámból
Megyek is evozni a lapjaimat, mást nem osztottak nekem idén.

De azért szépen alakul a csapat. Majd csinálok képet.
Igy érzem idén az evok fognak egyedül örömet okozni. Főleg, hogy az új FM egy tragédia lett.
Az apple pay a tizedes vesszőt rossz helyre tette és így kb. 500 forintért vettek 18500 fifa pontot.

LendvaiFeri1