- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ezt a célt szolgálja igazából. Akire nézel a labdás játékossal az a játékos beindul L1-el.
De mondok jobbat. Ha ugyanezt csinálod az R1-el akkor meg jön eléd labdát kérni. Igazából sok ember elfelejti ezt mert mindenki csak a dribblingre koncentrál, de nagyon hasznos tud lenni. -
raven84
senior tag
Nálam a mai rewardok is felkavarták az álló vizet, jött egy Gvardiol. Juhú
-
Bazsi1987
őstag
UT módba offline mennyi tartalom van a játékba és milyen rewardokat ad, gondolkodok tolnám picit de online rész elég csak az nba2k-be izzadni
-
Garsza
veterán
Ez mi a franc lejátszottam ma 2 SB meccset nyertem és nem kaptam pontot. Mért?
Most látom hogy a meccseim 16/16 álnak. Akkor több meccs lehetőség van mint amit beleszámol?
-
miro.
senior tag
Sracok,nalam van csak az,hogy ha labdassal l1et nyomok,a vedelembol egy jatekos elindul automatikusa elore?
-
Kristof_94
Topikgazda
Én feladtam ezt a tetű kupát. Ma végre eljutok a döntőbe erre a szarrá scriptelt német tizikkel nyer, 3x annyi helyzetem és xg volt és még ő ugat a végén, hogy megérdemelt győzelem volt. Undorító az összes.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Már ne haragudj, de nem azért baj a rövid keresési idő, mert Jolika néni nézi, hanem mert ha mindenkit 1 másodperc alatt kiszór, akkor sosem lesz az adott másodpercben ugyanolyan állású ellen a szerveren. Vagy kisebb csoda kell hozzá. Ezért lesz random. Ha vársz fél percet, akkor nagy eséllyel befut egy ugyanolyan.
Én csak a tapasztalatot tudom. Pc-n még soha nem stimmelt az állás az enyémmel. Sőt. Közelében sem volt. 2-3 win különbség minimum volt köztünk. De loss is. -
prannk
őstag
Hali. Olyan probléma van hogy csak szögletnél leesik az fps 60 rol 4-8 fps re és még utána is szaggat tovább fél percig
Nagyon bosszantó. 4k60 fps el játszok. Leveszem 2k ra a felbontást ugyanez.
a konfig simán kiröhögi a játékot
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Csak ez egy gép nem Jolika nézegeti, hogy kit dobjon be. Egy normálisabb rendszer ennyi idő alatt végignézi azt a pár ezer lehetséges ellenfelet.
Attól függ kinek mit jelent az ugyanannyi. Én pl. 9-11 win között bármennyit képes vagyok menni. 12-re már kell a mák. Aki mindig 11-t megy az valószínű ennyit tud.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az a baj, hogy ez nem kivitelezhető. Ahhoz, hogy te mindig hasonló eredménnyel kiálló játékossal tudj játszani 10* ennyi játékos kellene mindenhol a világon, mert másképp 10 perceket kéne várnod ahhoz, hogy ellenfelet kapj. Matematikailag nem tudom mekkora az esélye, hogy pont egy ugyanolyat dob be mint te ilyen rövid idő alatt, de szerintem kicsi.

Nem azt mondom, hogy a játék nem törekszik rá, de nyilván azt is figyelembe kell venni, hogy ha nem tud valószínűleg nyitja az ollót és kicsit távolabb kezd el nézelődni.Jobb játékosoknál ahol ilyen 10-12 győzelemnál állnak vereség nélkül egyébként előfordul már az, hogy 5-10 percig se talál ellenfelet, de ez viszonylag ritka.
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
En teljesen biztos vagyok benne, hogy full random. Inkabb abba nyulnak bele, hogy ha valaki nagyon szar/nagyon jo szeriaban van, akkor az adott meccset annak megfeleloen befolyasoljak. Ezert van az, hogy sokszor azt erzed, hogy valami kez nelkuli, vak Pistike ellen jatszol, 100x jobban jatszol nala, megis kikapsz. Mert Pistikenek 5 vereseg utan mindenkeppen be akarta huzni a wint a gep. De ha te nyersz 5-ot, es a 6. meccsen jobb vagy az ellenfelnel, de megis kikapsz, az ugyanez, csak pepitaban. Aztan persze aki eleg ugyes jatekos az ezen felul tud emelkedni es tud a gep ellen is szellel szemben hugyozni, de az atlag koca jatekos, mint te vagy en, ilyenkor azt eri el, amit a gep elrendelt neki.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Tavaly valahányszor rákérdeztem, sose stimmelt az enyémhez. Persze lehet pc-n kevesebb a játékos és ott random. Nem tudom, de se a vesztett meccsek, se a győzelmi széria , se a eljátszott meccsek. Semmi
szerintem ezt a hiedelmet aki elhiszi, az a mikulásnak is kiteszi a csizmáját felnőttként. Persze ps lehet más. -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
én abban sem vagyok biztos, hogy div 5-ben csak div5-ös játékosokkal dob össze.
Nincs energiám meg hangulatom ráírkálni emberekre, de biztos vagyok benne hogy játszottam már DR meccset jóval előrébb lévő játékossal is.
És ha csak egy-két ilyen lenne az még hihető is lenne (pl. most kezdte és még halad felfelé), de egyrészt elég sok ilyen meccsem van, másrészt, lassan már mindenkinek be kellene, hogy álljon a szintje, aki a játék eleje óta játszik -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
[link] nem mondom hogy megkövetlek mert nem vesztünk össze a témán, de Boras tapasztalata is a te álláspontodat támasztja alá

nyilván azt se zárom ki amit mond hogy full random de az már elég igazságtalan lenne. Bár idén nincs tapasztalatom, tavaly hét winnél akkor se tudtam többet bármit csináltam.
-
|AP|
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
nálam most ez:
az R1 sprintet én sem érzem, pedig nagyon kellene, mert ez óriási hátrány.
Még egy kérdés: az 50k-s cornerstone evo-val Marmoush is full chemen lenne, nem?
Mondjuk kicsit drága mulatság, kicsivel többért már Pinát is lehetne venni a helyére.
Csak hát van egy olyan önszopatásom most, hogy csak FO lapokkal játszok 🙂 -
Digestive
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
Miért ne lenne? Ha pl olyan, mint én hogy semmi mással nem játszik, csak ezzel a szutyokkal...? Én elvből nem költök plusszban a játékra nem azért, mert nem tehetném meg, ahogy a next gen vásárlást is. Csak így lassan a 40et karcolva, család mellett néha pötyögni nem éreztem a késztetést, hogy váltsak és költsek pontokra.
De szerintem simán vannak akik old genen is költenek pontra. -
Digestive
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
Lófaszt se érnek a rewardok. Max a WL legteteje. Vagy a forintot költöd, vagy kereskedsz orr vérzésig, vagy középes csapatokkal nyomjuk. De mondjuk mind1 is igazából. Ma jött szembe div4ben az első pay to win ellenfél. 4 jobb ikon, Mbappe, Dembele. Úgy megvertem, hogy szerintem elsírta magát.
-
mcwolf79
veterán
Na sikerült a store -t aktiválni, most még azt írja , hogy a bid/buy limit reached .
Ilyenkor mi a fax van ??? -
bodnar123
őstag
Ez volt a bannolt, amiért kárpótlásul a u7buyut 15 dollárt adott
Ez meg a mostani
Mivel a középhátvédek szart sem érnek, így a bannal szinte még jól is jártam. Bár az elsőn beadott pár trade értékest amiből jott 300k. Itt meg esdig semmi. Amúgy néztem, hogy pl egy div 1 is kb átlagba 40k-t ad. Tavaly kb 150 ezret...
-
-
miro.
senior tag
-
Gaborz1
senior tag
-
Digestive
veterán
Csapat mustra még nem is volt az új szezonban. Villantsátok a hordákat srácok!

-
Digestive
veterán
Pont így. Vannak ingyenes és fizetős evok. Idővel egyre jobbak majd. Bármilyen lapot bele tudsz rakni ami megfelel a követelményeknek. Utána megcsinálod vele a feladatokat és pimpelve is van a lap. Aztán ha lesz megint olyan evo amibe bele tudod rakni, akkor tovább lehet húzni a statokat.
-
bodnar123
őstag
Én az ea play prot javaslom. 7-8 ezer egy hónapban. Megkapod az ikont 2000 pontot illetve ha novemberben sem menekültél el még 2000et. Utána meg akcióban megveszed. Általában legalább ugyanúgy pénzednél leszel. De megkapod az ultimate előnyök java részét a standard árában. És ha nem jön be van menekülés. Legalábbis előző években így volt. Amúgy 24-26 a kulcsos oldalakon a standard.
-
Garsza
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Egyáltalán nem vágom ezt a részét. Az a lényeg hogy vnnak bizonyos Evo lapok amiket rá lehet rakni adott kártyákra coinért vagy fifa pontért és az adod dolgokat erősíti?
Egy játékosra több evo dolgot s lehet rakni? Hogy érdemes ezt csinálni? Mivel én Juve Fun vagyok és igyekszem minél több Juve játékost használni ezért azokat erősíteném. -
vico03
tag
Sziasztok!
Hol lehet most legolcsóbban (megbízható oldalról) a pc-s játékot megvásárolni?
Köszönöm szépen előre is!
-
mcwolf79
veterán
Hali!
Valaki vilàgoljon már fel, hogy melyik evolution -t kell megcsinálni, hogy végre nyitva legyen a store ?
Köszi -
bodnar123
őstag
Igazából valahol mindegyik ugyanaz.
next gen váltásnál van egy kis új érzés. Azon kìvül ezek dlc-k. Tartalmaznak pár új animációt, pár új csel, de Igazából nem tudnak újat csinálni. Ennyi idő alatt meg tényleg nem csoda. Itt max a játék ára a gond, de elenyésző az 30 ezer a több százezres költésekhez képest. A videók meg egyszerű marketing. Egyedül a power curve kett kicsit igaz. De az is az ő zsebüket tömi. Szóval nem esett nehezükre kivenni packokat, lehúzni a rewardokat. Gyakorlatolag a community tökön döfte magát ezzel. Erre fogták a játék élvezhetetlenségét, miközben a gameplay rossz. Gyakorlatilag ezerrel kell koncentrálni. Lefáraszt teljesen. -
miro.
senior tag
Engem a legjobban amugy az zavar,hogy ez a jatek ugyanaz mint a tavalyi.
Ha nem lattam volna a videokat,hogy mennyi valtozas lesz,meg figyeltek a jatekosokra stb. akkor azt hinnem,hogy ez meg mindig a 25..
Konkretan semmi kulonbseg nincs.
Kar volt ezert egy eurot is aldozni. -
xymano
csendes tag
Wl rewardból jött egy pedri. El is adtam 105 ért.
8 win lett a vége.
Viszont xp T nagyon nem dobálja a játék. -
toxicjew
addikt
Befejeztem a wlt, 8 win lett. Sokat nem beszélnék róla, mert nincs sok értelme, de 1 vereséget leszámítva az összes meccsen 1 góllal kaptam ki. Ja és a rewardokban 0 walkout volt
Azt hiszem összegezhetünk az idei részt illetően:- ez egy rakás szar
- 1v1ben lehetetlen védekezni, ha kicsit is tud cselezni az ellen, akkor vége van
- kick off gólokra jött egy patch nemrég, hát úgy oldották meg, hogy agyig visszatolták a csapatot és középen van egy geci nagy lyuk kezdésnél, ahova berohannak az ellenfelek
Kb semmivel nem könnyebb levédekezni, csak másabb. Szóval nice patch
- szögletnél a fogyatékos védő hátul veri a csatár faszát, de természetesen pont úgy, hogy játékban tartja (tehát nem lesen)
- miért is kellett kivenni azt a csúszkát, ahol be lehetett állítani a szögletnél a játékosok eloszlását?
- a TF kivétele óriási hiba, de ezt már előtte mondtam
- az meg nem újdonság, hogy egyik meccsről a másikra az egyik tüdejüket meg agyféltekéjüket elveszítik a játékosaim, de érdemes megemlíteniQuality game

Ghostvector: ilyennel nem nagyon találkoztam itt a fórumon.
Garsza: üdv újra
Nem tudod meggyorsítani a dolgot, majd ha EA Sports Vancouver Canadaaz arabok úgy gondolják, akkor megkapod a marketet sok játék után. Igen, behozták az evolution témát, ott tudsz lapokat fejleszteni. -
raven84
senior tag
10x 78x2ből 1 db 83as esett

-
bodnar123
őstag
Mármint, hogy nekem se ugráljanak át hiretelen a játékosok(nem csak akiket irányítok) 20 métereket, és a labdaátvétel is úgy történjen , ahogy 8. Osztályban? Vagy nem menjen át a lábakon a labda...? Pont, ahogy neki nincsenek ezek a szarok bronz játékosokkal? Úgy érzem ugyanezt a játékot vettem meg. Szóval de, nem akarok trabanttal menni. Erre értettem nem a bappera, mert az tényleg hosszú távon mindegy.
-
Garsza
veterán
Helló! kb. a Fifa 21 -vel játszottam utoljára. Most néha játszanék a játékkel, mindeféle komoly cél nélkül.
Az volna a kérdésem, hogy mit kell ahoz tenni, hogy használhassam a piacot. Jelenleg le van tiltva. 4 SB meccset játszottam eddig. Szerintem mást nem is fogok. Mért látom semmit nem változott a dolog a régmúlthoz képest.
Más milyen új dolgok vannak a játékban? Van valami lap fejlesztő lehetőség is? -
GhostVector
junior tag
Üdv.
Játszik valaki ezzel a játékkal PlayStation 5 ön projektorral?
-
bodnar123
őstag
Jaaa persze. Csak valaki legyint arra, hogy mindig trabanttal kell versenyeznie, valaki meg azt mondja, hogy jó de én ferrarival se nyernék. A gond, hogy mindannyian egy ferrarira vettünk jegyet. Elvileg. Ja meg, hogy a ferrarira az van írva, hogy trabant.
Ja az Fmet én is várom. Hátha.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Te kicsit ebbe sokat teszel bele,pedig ennyi nincs benne..
Ez egy jatek,minden pozitiv es negativ tulajdonsagaval egyutt.
Csal? Biztos.
Mindenkinek ugyanolyan? Valszeg nem.
Ha nekem ugyanolyan lenne,mint ezeknek a 15:0-as gyerekeknek,akkor tudnek en is bronz csapattal 15 wineket menni? Dehogyis..
De valojaban nem is erdekel.
Leulok jatszani ha van idom,meg kedvem.
En elobb unom meg,mint hogy idegesitsen..
Ertem,hogy neked ez mar az igazsagerzetedet bantja,de tenyleg nincs benne ennyi..
En megbantam kicsit,hogy megvettem,mert abszolut nem hoz lazba mar. Eddig mindig ilyenkor ment a grind,mit lehet kirakni,hogy lehet packet szerezni stb.
Most eddig 3-4x kapcsoltam be a ps-t,ilyen 1 orara max,Rivalst nincs kedvem jatszani,squad battles fix nem,csinalgattam ezeket a kupakat,de az is 3db meccs,wl-t januar ota nem jatszottam.
Unalmas evek ota ugyanazt csinalni,a meccsek is azok.Sajnalom,mert inkabb jatszanek a Yöteiel,jon ki az Fm is ket het mulva,akkor ennyit sem fogok jatszani.
Haverom szorakozgat az acc-al de ot sem nagyon doppingolja az egesz.
Jovore nincs azaz Isten,hogy megvegyem. -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
azt még el tudom képzelni, hogy az első meccseket megnyeri, bár ha csak nyersz elvileg olyanokkal játszol akik szintén csak nyernek, de aki 15 winért játszik az utolsó meccsen azárt elég hihetetlen, hogy egy bronz csapattól kikap mert azért nem egy vakegér.
mármint tudom hogy nem kell elképzelni mert megcsinálta
-
Digestive
veterán
10/8 után a maradék 5 meccset elbuktam a WL-ben.
Ez a reward egy rossz vicc. Zéro walkout. A 82+ x10-ben pl 8db 82es volt és 2db 83as.
-
bodnar123
őstag
Na de miért nem tudsz labdát átvenni? Amúgy a srácnál nem tűnnek bronznak. Gyorsabban passzolnak, mint az enyémek és a kapus is jobban véd. És ha én oda viszem a kp-m a labdás elé, majd leváltok, akkor az elfut onnan. Neki meg szerel, vagy visszamozog. Persze minden hit kérdése. Egyenlő játék. Mindenkinek ugyanúgy reagál a játék. Csak tudnám mi hatása van az ellenfelemnek arra, hogy wl en nem fordulnak meg a játékosaim 7. 6. Osztályban meg igen. Direkt gyakoroltam az amúgy fociban annyira jellemző állandó fordolódást. Aztán, ami működött, az már wl-en nem. És nem a szerelésén múlott. Meg sem fordult helyben.
-
Jinxb1rd
addikt
Ma lett pont a végére, hogy nem hosszabbítom meg az előfizut (miután a kapusom az utsó mérkőzésnél is megint csak leült a földre az összes gólnál a fos EA kapcsolatból adódóan).
Vicces hogy erre dobja ezt a lapot, mégis hogy kellene kihasználnom a skilljét ilyen tré körülményekkel?

-
miro.
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Nem akartam irni,hogy meg bronze csapattal is 15:0-akat mennek,mert nem tudtam,hogy torten-e mar pontosan ilyen,de mar helyen valo ez is..

Ezt irom,ezek skinek,de valojaban aki jo jatekos az potm mbappe nelkul is tonkre ver..

Mbappe,annak az eredmenye,hogy o penzt beleteszel.Annyi,hogy legalabb idegeskedhetsz,hogy ez egy rohadt cheat lap,es nem azon,hogy a papiron sokkal erosebb csapatodat miert veri agyon egy fel millioval olcsobb csapattal ugy a gyerek,hogy labdat atvenni sem tudsz..

-
neo81
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Elképesztő, szinte hihetetlen, de valóban igaz: BRONZE TEAM FUT CHAMPS!!! | !discord !youtube
-
bodnar123
őstag
8 win sikerült. A jutalom Maignan és Ruben Dias... untrade meg kb semmi. A játék reszponzivitása 0. De az ellenfél folyamatos forgolódás. Érdekes h Rivals 6. osztályban meg tudtam fordulni fél méteren belül, itt a jobbak ellen nem. És ami vicces. Utolsó három meccsemen, ha beléptem a team managmentbe, akkor visszadobott a menübe...nem lehetett belépni. Gondolom ha kiléptem volna a jatékból talán. De már nem volt kedvem. [link]
-
Digestive
veterán
Mai bronz packozás eredményének egy része:

Játékost akkor adok el ha 600 coin felett van. Nagy ligák és nemzetekből a rarek mennek klubba. A többi meg megy upgradebe. Már van pár top silver ami jó lesz majd a kupához. Meg 400db vegyes került így a klubba, amiből lehet az sbcket pörgetni.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gondolom az első pár napban még a régi lapjuk volt nyitható, amikor streamerek játszhattak csak. Ettől még nyilván indokolatlan a brutál ár, mert hiába ritka lap egy Interes Pavard, ha cserébe szar is és senkinek nem kell
Jó, itt a játék elején még annyira nem szar, segíthet is a linkelésben (pl. nekem is félig Serie A-s, félig francia csapatom van), de inkább úgy mondom, hogy bármelyik csapat nagyon kényelmesen megvan nélküle. -
mr.dana
aktív tag
az interes és a marseilles Pavard között mi a külömbség ..
150e vs 1800 coin
-
raven84
senior tag
Nekem ez most realiti csekk volt, 7w jött össze, igaz egy 60k-s csapattal toltam.
Cserébe tetszik ez a játék, nem igazán izgat ha vesztek és tök élvezetes nyerni.
Remélem azért fejlődök majd és egy 8-9 wt el tudom majd érni.
Rewardok nem adtak semmit ahogy az sb sem, a héten toltam azt is utoljára. -
Digestive
veterán
Durva ez a WL. Nálam olyan, mintha lenne a meccseken egy 2x gyorsítás. Full ping-pong minden meccs, minimum 8 góllal.
10/8 állok, de már kezd szét esni az agyam, ettől a tempótól.
-
Kristof_94
Topikgazda
10 győzelem lett a vége, segített a 6-0-ás indulás. A pickeket nagyon hiányolom, nem értem miért vették ki.
Az untrade csomagokban még wo sem volt, viszont a 85*3 dobott egy eladható Vitinhat és Doue-t. Őket szerintem el is passzolom. -
neo81
senior tag
-
prannk
őstag
Nekem brutál fps droppom van. Van hogy lemegy 6 ra és ott is marad. Ez a menüben. Amúgy 130 a menüben. Játékban megvan a 80 fps. Szögletnél bedroppol 12-20 ra. Erre van valami beállítás ami segít?
-
Sziasztok!
A fiam próbál játszani vele, de egy nem túl combos, de a minimum specifikációnak megfelelő számítógépen játék közben folyton kilép. Már minden neten fellelhető, javasolt dolgot próbáltunk. Van itt valaki, akinek ilyen hibával sikerült működésre bírnia a játékot?
Előre is köszönöm!
-
bodnar123
őstag
Ez is egy nézőpont. Én attól, hogy lenne egy 86 bappem nem érezném ķésznek a csapatot. Ha meg pl 1 misi lenne,akkor ki se raknám. De legalább ki lehetne tenni
-
bodnar123
őstag
A 86os bappenak pont annyi értelme van, mint egy jobb játékosnak. Skin. Ha kedveled a játékát kirakhatod. Kicsit túlárazva. Pont egy hszben írtad, hogy nem számít a 91es. Szerintem se számít hosszú távon. De nem is tudod kitenni. A 86ost igen.
Amúgy vicces, hogy egy battlefrontot anno azért kaszálta el a community, mert beleraktak mikrotranzakciós gamblinget. Ebben a játékban meg semmit nem jelent, sőt még védik is a több milliós sbcket a játékosok.
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Jó, akkor jó a 91 es. Meggyőztél. Bár ráírhattak volna 10000000000es átlagot is. Amúgy nem értem a különbséget. Nem tudom miért állna meg a föld, ha a gyengébb lenne a potm lap mint a gold. De lehet én vagyok túl laza erkölcsű
nálam a rossz közül az a megoldás kevésbé rossz. Bár azzal nem keresne egy két emberen milliókat a cég. -
miro.
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Az a baj,hogy meg mindig azt hiszitek,hogy olyan sokat szamit ha extra jatekosaid vannak.
Attol meg,hogy potm mbapped van,nem tudsz tobbet nyerni a wlben,illetve rivalsban sem leszel 2 osztallyal feljebb,de meg egyel sem.
Ha ez nem igy van,akkor miert irtuk tele mar a csoportot azzal,hogy a f*szom tele van,hogy valaki gold csapattal elver,hogy a lassabb jatekos lefutja a 99-es sebessegu jatekosom,hogy a 99es passz pontossagu jatekos nem tud jol passzolni stb.
Ha meg o annyira jo,akkor sima csapattal is elverne.
86-os potm mbappenak meg mi ertelme?
Akkor tenyleg kiraknatok,ha szar lenne,300k-ert,de mbappe?
Az ea meg egy ceg,akinek befektetoi vannak,alkalmazottjaik stb.
Nekik kell a penz.
Ez ha faj,ha nem,igy van.
Lehet ezeket az embereket hibaztatni,de ugyanugy a reszese vagyunk,nem hiaba grindol napokig,csinaln meg 2000 sbc-t augusztus vegen,csak hogy minden 99 legyen,pedig ertelme az eg vilagon mar semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tesla topik
- Horgász topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mondok jobbat. Ha ugyanezt csinálod az R1-el akkor meg jön eléd labdát kérni. Igazából sok ember elfelejti ezt mert mindenki csak a dribblingre koncentrál, de nagyon hasznos tud lenni.

a konfig simán kiröhögi a játékot
én ennél türelmesebb vagyok.

De szerintem simán vannak akik old genen is költenek pontra.

LendvaiFeri1
Kristof_94