Hirdetés
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- A kompakt házak gazdáit vette célba a Maxsun Blackwell architektúrás VGA-ja
- Computex 2026: AI-os évfordulók
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
3000 - 2901
4500 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Megvettem az 550k packot telóról mert úgyis kellett a fodder
Másik oldalon volt mèg 5totw meg 10db 86-87-88-89 lap
Szerintem megèrteFodder kellett, fodder erkezett, de annak legalabb jo
grat! -
Gabeszfoci89
senior tag
Megvettem az 550k packot telóról mert úgyis kellett a fodder
Másik oldalon volt mèg 5totw meg 10db 86-87-88-89 lap
Szerintem megèrte -
A guru
addikt
Na a legutolsó TOTY-ra szánt pakkomból jött egy TOTY HM Yamal. Padra jó lesz meg gauntletbe.
-
Digestive
veterán
Gravenberch jó lehet?
Biztos nem rossz, de nekem pl van legalább 3 evo lapom kp-ra ami jobb nála. Nem egy nagy durranás a játék mostani szakaszában.
-
prannk
őstag
Ma csak 6x bírtam kirakni a 82x25-öt: 12 totw lapba került, és csak 1 db-ot dobott vissza, a legjobb gold meg back 2 back duplicate 85-ös.
Bele is untam.
82-83-akat belevertem upgradekbe, de 81-es gold common csaj volt a csúcs kb. Inkább a 88-90 a fontos nekem, azokat kötelező jelleggel kipakoltam, akkor holnap érdemes kinyitni. Azért ez csak érdekes: TOTY van, a játék legjobb promója, és az alatt félre kell tenni a packeket. Itt tartunk.
Én 8x. Jött azért 88-89 is de toty nem sajna
még holnap adok 2 esélyt aztán elengedem a totyt.
Kivittem a gémet a toty dembélével
-
bubuska10
senior tag
Ma csak 6x bírtam kirakni a 82x25-öt: 12 totw lapba került, és csak 1 db-ot dobott vissza, a legjobb gold meg back 2 back duplicate 85-ös.
Bele is untam.
82-83-akat belevertem upgradekbe, de 81-es gold common csaj volt a csúcs kb. Inkább a 88-90 a fontos nekem, azokat kötelező jelleggel kipakoltam, akkor holnap érdemes kinyitni. Azért ez csak érdekes: TOTY van, a játék legjobb promója, és az alatt félre kell tenni a packeket. Itt tartunk.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Gravenberch jó lehet?
-
homerhamm
veterán
-
T0rnad0
addikt
-
prannk
őstag
Fel lehet evozni 88ig elvileg ès akkor elèg jó kis lap.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
törölt tag
HIGH CHANCE TO PACK A FUTURE STARS CARD
• Complete 88–90 Upgrades
• Don’t open the packs today
• Open them when Future Stars starts
Carreras should be a crazy pullHa valaki még gyorsan kapcsol!
Szóval 3-4 perc múlva nyitható?
-
Kristof_94
Topikgazda
HIGH CHANCE TO PACK A FUTURE STARS CARD
• Complete 88–90 Upgrades
• Don’t open the packs today
• Open them when Future Stars starts
Carreras should be a crazy pullHa valaki még gyorsan kapcsol!
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
prannk
őstag
Ennek miért van ilyen ára?
Ez jött totw upgradéban
-
Digestive
veterán
Legalább megint volt színes konfetti.
-
gjoe
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
T0rnad0
addikt
-
homerhamm
veterán
-
raven84
senior tag
Én az eddigi legjobb Toty promót mentem. Kb 11 misi untrade érkezett meg egy Carlos Alberto. Ez most a team
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Na én így zárom a TOTY időszakot. Nem hiszem, hogy lesz még valami nagy nyitásom.
Eddigi Fifa/EA FC karrierem legjobb ilyen promo-ja. Eddig sose jött semmi. Ma még jött egy HM Pacho is, kiváncsi leszek ő milyen lesz. Jobb szélen EVO 90 Messi van, csak az új CB-m miatt nem jó vele a Chem.
Most a szezon végén ha vegigcsinaltad a kupát akkor adott egy evot ami full chemet ad a lapnak. Nevét sajna nem tudom de zöld lap lesz. Azt rarakhatod messi re.
-
kapeti07
senior tag
Na én így zárom a TOTY időszakot. Nem hiszem, hogy lesz még valami nagy nyitásom.
Eddigi Fifa/EA FC karrierem legjobb ilyen promo-ja. Eddig sose jött semmi. Ma még jött egy HM Pacho is, kiváncsi leszek ő milyen lesz. Jobb szélen EVO 90 Messi van, csak az új CB-m miatt nem jó vele a Chem.
-
EA's hit
addikt
6bpl játékos kell,egy francia cm el gólpassz,1francia chip gól,1angollal gól
Ha úgy nyersz meccset hogy outside box gól ès nem kapsz 1-nèl többet akkor minden objectet tudsz egyben farmolni!
Így nyertem meg az összes meccset a mai season gauntletben!Szerintem így lehet a leggyorsabban kiszedni
De a chip gólok meg ez a távoli lövèsek ès a másik 100meccses valóban sok,de èn úgy szoktam minden módot wlt kivéve ilyen kerettel játszom
Eddig en is kihuztam minden silver ikont, de ez most nevetseges. Chipelgessen a halal ennyi meccsen, outsideot loni meg szinte lehetetlen iden. Meg hat semmi ertelme mar a silver ikonoknak, mert evozni nem lehet oket, onmagukban meg loszart nem ernek. Silver kupat semmi penzert nem nyomnek, mashol haszontalanok. Gullitot felevoztam 80-asra, Maradonat es Capitat elkezdtem evozgatni korabban, de mostanaban ugye nem lehet egyiket sem evozni. Az ujak meg akkor sem ernek meg ennyi meccset, ha kesobb felevozod oket. Ha konnyen kiszedhetoek lennenek, biztos megcsinalnam, de ez igy reszemrol hatalmas nagy NO.
-
Gabeszfoci89
senior tag
6bpl játékos kell,egy francia cm el gólpassz,1francia chip gól,1angollal gól
Ha úgy nyersz meccset hogy outside box gól ès nem kapsz 1-nèl többet akkor minden objectet tudsz egyben farmolni!
Így nyertem meg az összes meccset a mai season gauntletben!Szerintem így lehet a leggyorsabban kiszedni
De a chip gólok meg ez a távoli lövèsek ès a másik 100meccses valóban sok,de èn úgy szoktam minden módot wlt kivéve ilyen kerettel játszom
-
Digestive
veterán
Hát nem pont rá vágytam.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nem tudom.

Ha lenne 20 milla, akkor már lehet, hogy vennék egy Salibat.
-
Digestive
veterán
Pedig eskü nem veszem a lapokat.
Pl a tegnapi winter provision és daily sbcket még ki sem raktam és így is pörgettem most reggel is vagy 30 kört vegyesen.
Silverből is tudnék még 400+ darab goldot bányászni, de nem fogok.
-
EA's hit
addikt
Lehet inkább be kellene fektetni, de ahhoz nem értek.

De minek fektetned be? Tegyuk fel csinalsz 2 millio coinbol 4-et. De azt sem fogod elkolteni semmire, akkor meg minek?
Koltsd el, packozd el, vagy add el a coint, de csak ucsorogni rajta teljesen felesleges... -
Kristof_94
Topikgazda
-
Kristof_94
Topikgazda
Lehet inkább be kellene fektetni, de ahhoz nem értek.

-
EA's hit
addikt
Tényleg, ez a paletools androidra is letölthető? Sajnos a telefonom elavult és már a companion app sem működik.
Persze, en is Androidon hasznalom.
-
gjoe
addikt
Dehogy. Annyira nem izgat, nem szeretek ezen stresszelni. Ha veszek valakit, akkor mindig az jár a fejemben, hogy mikor és mennyit fog esni az ára.
Ezért jó az untrade, ott nem kell vele foglalkozni. Ha jó a lap akkor berakod és játszol vele.Régebben én is így voltam vele, aztán nyárra összejött pár milla amit nem használtam el.
Nem szabad. Ha van ennyid akkor most vegyél és használd.
Vagy add el a coint ha nem kell. De tartogatni felesleges.
Most tudsz venni jobb lapot ami még drágulni is fog a következő hetekben. -
Kristof_94
Topikgazda
Tényleg, ez a paletools androidra is letölthető? Sajnos a telefonom elavult és már a companion app sem működik.
-
EA's hit
addikt
-
kapeti07
senior tag
-
Kristof_94
Topikgazda
Dehogy. Annyira nem izgat, nem szeretek ezen stresszelni. Ha veszek valakit, akkor mindig az jár a fejemben, hogy mikor és mennyit fog esni az ára.
Ezért jó az untrade, ott nem kell vele foglalkozni. Ha jó a lap akkor berakod és játszol vele. -
EA's hit
addikt
Fel nem tudom fogni, hogy tudsz ennyi upgradet kirakni massziv coin koltes nelkul. En is porgetem oket becsulettel, de ennek a negyedenel jarok kb, mert hat erre elegek a napi gold lapok
-
kapeti07
senior tag
Sajnos a Gauntlet miatt nem az volt az aktív csapat amibe szerepel Mbappé. De legközelebb rakok rá egy Badge-et, hogy kitűnjön a többi közzül. A paletoolst meg nem merem használni, mert félek a feltöréstől.
-
EA's hit
addikt
Ezeket az uj silver ikon objectiveket remelem komolyan gondoltak, mert viccnek eleg szar lenne
-
Digestive
veterán
-
gjoe
addikt
Grat! Basszus, ez hányadik?

Nyárig tuti megvan a CB.Nem tudom mi lett a klubbommal.
Az elmúlt öt évben nem nyitottam összesen ennyi értéket.
Totsig nincs szabad pozíció a csapatban szerintem.Elkoltotted már azt a sok millát?
-
Kristof_94
Topikgazda
-
gjoe
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem egy Marquinhos jött, csalódás volt...
Rivalst el sem kezdtem, onnan nem jön csomag, de holnap este megcsinálom a toty kupát és ott szerintem ki is végeztem a toty eventet.
Azért az eladható Claudia Pina bőven megmentette a helyzetet, de örültem volna pár használható untrade lapnak is. Saliba, Rice bőven elég lett volna.
Közben most nézem, már 6 millió a Pina, én meg 5,4-ért szórtam ki.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Digestive
veterán
A mai 82x25 és 83x10 sbckből 87es volt a csúcs és 5 db IF. Nem tudom miért utál ennyire az ea.
-
raven84
senior tag
Az első kettő 82x25ben 5db 84es volt többi alatta

-
Digestive
veterán
Keményen dobja a lapokat ez az új upgrade is. Az első 5ben nem volt 85ös lapnál nagyobb benne.
-
homerhamm
veterán
Végre én is nyitottam egy kéket.
82x25.
-
EA's hit
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
A statok csak prediction, de elvileg ők érkeznek.
Ha nem lesz túl drága, akkor lehet meg is van Cha Bum utódja.
-
Aguinaga
őstag
Desailly és Petit aki érdekelne ebből a csapatból, de félek mire eljutok odaáig már lejár a szavatosságuk.
Ez a kék promo a Future Stars lesz?Közben figyelmetlen voltam megint és Karchaoui kirakása közben sikerült SBC-be raknom a Gold Mbappe-mat.
Nyomorult Squad Builder
Már bánom, hogy nem vettem rá egy Cosmetic Evo-t.
Arról nem beszélve, hogy szerintem mindkettő loan lesz...
-
EA's hit
addikt
Desailly és Petit aki érdekelne ebből a csapatból, de félek mire eljutok odaáig már lejár a szavatosságuk.
Ez a kék promo a Future Stars lesz?Közben figyelmetlen voltam megint és Karchaoui kirakása közben sikerült SBC-be raknom a Gold Mbappe-mat.
Nyomorult Squad Builder
Egyreszt appon lockold le az ilyen lapokat, masreszt minden buildernel kotelezo bejelolni, hogy exclude active squad players.
-
bubuska10
senior tag
Nyomorult Squad Builder
Hasonló történt velem is vasárnap, az evos Estevaot sikerült sbc-be rakni, szerencsére csak vmi 83 körüli volt... 1x rakom fel a Paletoolst, mindenkit lockoltam benne, 2 nap után meg elszálltak a template-ek meg a lelakatolt játékosok.
-
kapeti07
senior tag
Nyomorult Squad Builder
-
gjoe
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
toxicjew
addikt
-
EA's hit
addikt
-
T0rnad0
addikt
Holnapi új szezonról esetleg valami infó?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Holnapi új szezonról esetleg valami infó?
-
D.Bergkamp
tag
TOTY-ok ára beton biztosan még emelkedni fog, vagy erre azért ne vegyek mérget, és most adjam el Rice-t szerintetek?
-
gjoe
addikt
Na megérte a kupa
Ő a negyedik kék
-
EA's hit
addikt
Rice nekem is meg van, szűk 41212ben játszok én is, ha jol enlekszem te is. CM b2b ball winnging-en jott be legjobban hunterrel. Elol-hatul mindig ott van ahol kell, es a simán vegig birja a staminaja is a meccset pedig sokat pressingelek, masik oldalt Gullitot mar 70 korul fixen cserélni kell.
Koszi, lehet kiprobalom majd ugy is
41212, igen. -
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
-
BenXL
aktív tag
Cm-be is jo lehet akkor box to boxnak, nem? Cdm-ben az a bajom vele, hogy csak holding+ van, nem ++. A box crasher is jo, de azt foleg attacking taktikan szoktam hasznalni mikor egyenliteni kell, mert tulsagosan felmaszkal vele a cdm es gyengul a vedekezes. Plusz cm-ben konnyebb szivvel csinalnek neki helyet. De kiprobalom majd mindket poszton mindenkeppen.
Rice nekem is meg van, szűk 41212ben játszok én is, ha jol enlekszem te is. CM b2b ball winnging-en jott be legjobban hunterrel. Elol-hatul mindig ott van ahol kell, es a simán vegig birja a staminaja is a meccset pedig sokat pressingelek, masik oldalt Gullitot mar 70 korul fixen cserélni kell.
-
Digestive
veterán
Csakis az ínyenceknek hozok egy evot kedvcsinálónak, ha megvan a 85-ös Gabriel Silva, illetve a következő evok (get low nem kell rá csak leteszteltem dob-e a statokon, de nem), akkor egy perfekt LM/RM/CAM/ST-t tudtok most belőle csinálni 99 pace, fullos PS-ek, minden role++ és 5/5* mellett.
[kép] [kép] [kép]Nálam éppen félúton jár ez az evo.
-
A guru
addikt
Csakis az ínyenceknek hozok egy evot kedvcsinálónak, ha megvan a 85-ös Gabriel Silva, illetve a következő evok (get low nem kell rá csak leteszteltem dob-e a statokon, de nem), akkor egy perfekt LM/RM/CAM/ST-t tudtok most belőle csinálni 99 pace, fullos PS-ek, minden role++ és 5/5* mellett.
[kép] [kép] [kép] -
Gabeszfoci89
senior tag
-
Digestive
veterán
Hányni tudnék ettől ahogy dobálja a lapokat. 85+ x3 attackers.
-
Digestive
veterán
Mai kupa winek után megjöttek a rewardok,sikerült egy Heapset meg egy Guehit nyitnom,alsó polc már megvan legalább
Mire rászántam magam a 100as packra, addigra kivették.
Lehet jobb is.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Mai kupa winek után megjöttek a rewardok,sikerült egy Heapset meg egy Guehit nyitnom,alsó polc már megvan legalább
-
Digestive
veterán
-
stilo18
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Kristof_94
Topikgazda
[link] Szerintetek mennyire lenne OP az öreg, mint shawod striker CAM?

Pinged helyette low drivent tudnék még rátenni. -
raven84
senior tag
Elvileg jön holnap 82x25, ismételhető
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
-
törölt tag
-
prannk
őstag
300k coinból melyik promo packot érdemes ellőni?
-
törölt tag
-
bubuska10
senior tag
És akkor a fő kérdés. Fix 90-es Völler, vagy a 85x10? A cél semmi más: grind Toty Tottiért.
85, 86 viszonylag van bőven, de minden 90-es, 89-es lapnak örülni kell.
-
Tajték
senior tag
Futwiz-en akartam keresni Classic10 role-t és nem lehet, minden más van csak az nincs WTF?
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Úgy látszik, megvan a megoldás: meccs letol, save, ut check, kilép, belép, ut check kilép, belép, ut check és jó. Na, ez túl van tárgyalva, meglesz.
-
bubuska10
senior tag
Zárd be a programot és lépj be újra többször bugos a számláló mindkettő módban!!!!Nyisd újra és nézd meg nekem mindig megadja xboxon!ènis így szoktam számolom magamnak kilépek be és beadja
Nemcsak ki-be lépés, már konzol kikapcs és alvás is volt annyi h +1-el többet mutatott a player career-es objektnél. Most újra megtolom, hátha. Köszi neked is, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Most olvasom. #tüzérló
-
EA's hit
addikt
Kezdesnek tegnap en is huntert raktam ra. 2 rivalst nyomtam, btb cm volt, az elson rogton gol, a masodikbol meg hamar kileptem, de hat ez meg nem relevans. De koszi az infokat, tesztelni fogom.
Esetleg 4-2-2-2-t probalt mostanaban valaki, milyen most? Nekem egyik evben sem fekudt, de most a kerethez talan az passzolna a legjobban, lehet hogy megerne egy probat. Akkor a Puskas vagy Messi dilemmam is megoldodna, Puskas es Haaland lenne elol, Messi jobb cam, Dinho bal cam, Rice es van de Ven meg cdm. Van rola tapasztalatotok?
-
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
Kell még 1850 pont level 40-hez. UT-n belül minden xp-s kész. Manager live challenget egyáltalán nem számolja, pedig 3x is megcsináltam az egyiket. Managerbe "lejátszottam" a full meccseket, nem számolja. My player career vagy micsoda, ott legalább számolja, de ott meg a 40 objektet számolja rosszul: 8 meccs alatt 24-et csináltam meg (mindegyiken mindhármat) erre azt írja, h 8/40.
Bugos fos.
Zárd be a programot és lépj be újra többször bugos a számláló mindkettő módban!!!!Nyisd újra és nézd meg nekem mindig megadja xboxon!ènis így szoktam számolom magamnak kilépek be és beadja
-
bubuska10
senior tag
-
gjoe
addikt
Cm-be is jo lehet akkor box to boxnak, nem? Cdm-ben az a bajom vele, hogy csak holding+ van, nem ++. A box crasher is jo, de azt foleg attacking taktikan szoktam hasznalni mikor egyenliteni kell, mert tulsagosan felmaszkal vele a cdm es gyengul a vedekezes. Plusz cm-ben konnyebb szivvel csinalnek neki helyet. De kiprobalom majd mindket poszton mindenkeppen.
Cm-ben én viszont lehet huntert raknék rá. Gondolom ott előnyösebb a támadás. Védekezés amúgy is eléggé fullos nála. Bár shadow-al is szépen szórja a gólokat és jókor érkezik hátulról. Lövések is jók.
-
EA's hit
addikt
Kell még 1850 pont level 40-hez. UT-n belül minden xp-s kész. Manager live challenget egyáltalán nem számolja, pedig 3x is megcsináltam az egyiket. Managerbe "lejátszottam" a full meccseket, nem számolja. My player career vagy micsoda, ott legalább számolja, de ott meg a 40 objektet számolja rosszul: 8 meccs alatt 24-et csináltam meg (mindegyiken mindhármat) erre azt írja, h 8/40.
Bugos fos.
A karrier modos obj mind bugos, .eg fogja oket adni kicsivel kesobb. Max nyomj meg 1-2 meccset a biztonsag kedveert, de amugy ha jol nyomod a feladatot, idovel megadja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3000 - 2901
4500 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy igazi klasszikus, furcsán felújítva – R-Type Dimensions III teszt
- Pearl Abyss: átlépte a 6 milliós eladást a Crimson Desert
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- bitpork: Balcsis tali 2026
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Készpénzre van szükséged? iPhone felvásárlás MA, azonnali fizetéssel! Törött is!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
grat!
Bele is untam.
még holnap adok 2 esélyt aztán elengedem a totyt.
Pl a tegnapi winter provision és daily sbcket még ki sem raktam és így is pörgettem most reggel is vagy 30 kört vegyesen.

Na ha használni akarom akkor át kellene állnom két csataros taktikara.
LendvaiFeri1