Hirdetés
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- A kompakt házak gazdáit vette célba a Maxsun Blackwell architektúrás VGA-ja
- Computex 2026: AI-os évfordulók
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
-
3100 - 3001
4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Srácok a swapos icon evok (4 tokenes defender glow up és a 10 tokenes attacker glow up) icon chemistryt adnak vagy csak az adott játékosnak adnak max chemet? Aki megcsinálta már valamelyiket tudna ebben segíteni?
-
prannk
őstag
-
kapeti07
senior tag
Itt ta Toty alatt undorottam meg a játéktól. Tényleg már annyi időmet felemészti, hogy ebből tovább nem kérek. Meg aztán januárban vettem egy kis pontot is, amivel elszaladt nálam a ló. 2-3 ezeresével veszegettem, EVOk-ra megy pár pakkra. Összeadtam és annyit költöttem rá év elején mint az alapjátékra. Így persze már kapizsgálom miért is jött az eladható Toty. Megaztán műteni fogják a szemem és nem hiszem, hogy fogok tudni játszani 1-2 hónapig. Most ér valamit a klub. Most kiszállok.
-
gjoe
addikt
Nem csodálom.
Ez a swap nem kellett volna. Az amúgy még normális jatekosokbol is állatot csinál. Alig találkoztam normális segítő emberekkel.
De ilyen a Gauntlet is. Csak egy gólt lövök és kigumizom. Volt ma egy profi ellenfelem úgy tepert a győzelemért mintha azon múlt volna az élete.
Csak azért is kigumizva vegigment legalább elbasztam egy kis idejét. -
D.Bergkamp
tag
-
kapeti07
senior tag
Nem tud valaki egy oladalt ahol el tudom adni az Accomat?
Elegem lett ebből már. -
toxicjew
addikt
Megcsináltam a 3 icon picket. Prinz, Foudy és tw Lahm jött. Első 2 no comment, de Lahm nem rossz. Kár, hogy nem játszom szélső védőkkel, mert cdmbe meg nincs passing pse (igaz a long ball+ nagyon jó mélységből inditgatni). Mindenesetre kipróbálom.
-
Kristof_94
Topikgazda
Egyelőre várok vele, túl sok lap van ebben a csomagban és kicsi az esély, hogy pont őt kapjam. De én voltam a balek. Amúgy van már belőle egy evom, ami így néz ki. De ugye ezt jelenleg nehéz lenne tovább fejleszteni. Plusz nincs fullback role, 5/5 és képességek terén is elmarad.

Mondjuk van egy ilyenem is, ami elég komoly, de Mileyt a való életben is nagyon bírom, jó kis játékos. Plusz ugye a lean body type és a 189cm sem elhanyagolható.
-
EA's hit
addikt
-
prannk
őstag
300k ban kit ajánlanátok ST ben?
Illetve maatsen 89 es lapját használja/ta valaki? Megéri a 100-120k? LB ben -
gjoe
addikt
Azért reménykedem, hátha... Mást nem nagyon szeretnék evozni. Az ezüst lapja is jó, de az csak cm, és nekem középre vagy cdm vagy cam kellene. Tegnap kettőt láttam a piacon, de gyorsan el is vitték. Mobilon esélytelen, konzolon szintén. Gépközelben csak esténként vagyok, ott talán összejöhetne a paletoolsal.
Én vettem egy ilyen pakkot
az a mayulu sem kapható. Kár hogy nem eladhato. De nem őt akarnám evozni. -
Kristof_94
Topikgazda
Mert ami volt az belement mindenkinél sbcbe.
Toty alatt vagy kettőt is beletoltam.
De már nem nyitható.
Csak storebol a három if totw provision pakkban lehet.
De hogy pont benne legyen az kb 1 százalék esély.
Őt amúgy én is elkezdenem. Nekem kb rb, cdm poszt érdekel minden más poszt telitve van.Azért reménykedem, hátha... Mást nem nagyon szeretnék evozni. Az ezüst lapja is jó, de az csak cm, és nekem középre vagy cdm vagy cam kellene. Tegnap kettőt láttam a piacon, de gyorsan el is vitték. Mobilon esélytelen, konzolon szintén. Gépközelben csak esténként vagyok, ott talán összejöhetne a paletoolsal.
-
gjoe
addikt
Vajon növelik pár totw price range-jét?
Nagyon kellene egy totw Miley, de totál extinct.Mert ami volt az belement mindenkinél sbcbe.
Toty alatt vagy kettőt is beletoltam.
De már nem nyitható.
Csak storebol a három if totw provision pakkban lehet.
De hogy pont benne legyen az kb 1 százalék esély.
Őt amúgy én is elkezdenem. Nekem kb rb, cdm poszt érdekel minden más poszt telitve van. -
Kristof_94
Topikgazda
Vajon növelik pár totw price range-jét?
Nagyon kellene egy totw Miley, de totál extinct. -
david368
aktív tag
Ma még kiraktam Beckenbauer sbct mert draftban probaltam es bitang jo volt. Ezzel a csapattal el leszek most egy ideig, de ha megjon R9 akkor Wilson CAM es Cruyff kiszorul amíg nem jon egy bitang evo vegre.
-
bubuska10
senior tag
Szemetek.
Ráadásul csak 2 hét van rá. Tavaly Eusébio két hónapig volt bent. Érthetetlen. Mission impossible... A 83-as lapokat mibe érdemes pakolni leginkább? Van belőlük vagy 100, a 83x10-hez 84-esek kellenek + nincs már totw lapom, egyébként is szarul adja, a 80+pickbe ami 90%-ban 81-eset ad, abba meg sajnálnám őket.

Mindenkinek grat a nyitásokhoz!

A lehetetlen nem létezik: kiraktam Tottit! Nálam ő még a futties idején is atombiztos h kezdő lesz.

-
T0rnad0
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
Nálatok lesz valaki evozva ebben az FS evoban?
Illetve a chemistry az engem is érdekelne. Ikon chemet kapnak? -
Gabeszfoci89
senior tag
-
bence188
tag
Az nem tudjátok ha végig viszem az fs evot, az utolsónál icon chemistryt kap vagy marad az alap?
-
david368
aktív tag
Igen, csakis azt számolja ha kapus felett megy be a labda.
-
Digestive
veterán
Kemények ezek a 83x10 sbck. Ma nem volt benne 84nél nagyobb lap.
-
A guru
addikt
-
gjoe
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
Semmit nem találtam pedig kerestem(tavaly pl megvolt simán)
Várok holnap reggel 9ig de mai frissitès se oldotta meg.probáltam olyanokat berakni akiket nem használtam,kilèptem és simán kidobott mintha nemis játszottam volna...bármit csinálok error ès kilèp az ultimateből,visszalèpek ès mintha nemis játszottam volna meccset,megvannak az entryk de ott azt írja az első meccsét nyertem 6-1re....nemèrtem az egèszet 14meccset nyertem a 14ből azóta lefagyott az egész 2napja nemtudom folytatni -
Gabeszfoci89
senior tag
-
Mrguba
őstag
Valaki tud esetleg segítséget hol lehet elèrni live support őt vagy valamit?
Reportolni akarom a bugot hogy 2 napja levan fagyva a season gauntlet object...napi frissitèsnèl is kiírja hogy 6-1 re nyertem az előző meccset bármit csinálok végigmegy a meccs ès utána összeomlik a game...
Lehet ezekkel a csövesekkel beszèlni valahogy?Német chip shotos se megy ...nem szamolja
-
A guru
addikt
Reportolni akarom a bugot hogy 2 napja levan fagyva a season gauntlet object...napi frissitèsnèl is kiírja hogy 6-1 re nyertem az előző meccset bármit csinálok végigmegy a meccs ès utána összeomlik a game...
Lehet ezekkel a csövesekkel beszèlni valahogy?Chates support nem tudom elérhető-e nekünk. Game újratelepítést próbáltad esetleg?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Így van. Én nem is foglalkozok vele. Sőt a 10 tokenest se rakom rá Marseiler lapomra, mert 90est csinál belőle. 85ös a lap, de top szinten van már most is. 5/5 és minden fontos ps rajta van. Inkább fokozatosan csinálok majd belőle egy olyan lapot, h minden statja 99 lesz a játék végére.
Lehet ezekkel a csövesekkel beszèlni valahogy? -
Digestive
veterán
Ez az FS academy tipik az az evo ami tök jó is lehetne ha nem raknák tele csupa használhatatlan Playstyleal a lehetőségeket. Ráadásul ha már ilyen akkor miért nem mi válogathatjuk össze a posztokat mondjuk minimális megkötéssel(Ha st pozit kap akkor nem lehet cb vagy rb). Ebben a formában szerintem tavaly is szar volt már. Akkor Nwaneri benne volt a választhatóban de tavaly is jobb lapom volt belőle mint amit összerakhattam.
Így van. Én nem is foglalkozok vele. Sőt a 10 tokenest se rakom rá Marseiler lapomra, mert 90est csinál belőle. 85ös a lap, de top szinten van már most is. 5/5 és minden fontos ps rajta van. Inkább fokozatosan csinálok majd belőle egy olyan lapot, h minden statja 99 lesz a játék végére.
-
Nandinagy
addikt
Ez az FS academy tipik az az evo ami tök jó is lehetne ha nem raknák tele csupa használhatatlan Playstyleal a lehetőségeket. Ráadásul ha már ilyen akkor miért nem mi válogathatjuk össze a posztokat mondjuk minimális megkötéssel(Ha st pozit kap akkor nem lehet cb vagy rb). Ebben a formában szerintem tavaly is szar volt már. Akkor Nwaneri benne volt a választhatóban de tavaly is jobb lapom volt belőle mint amit összerakhattam.
-
david368
aktív tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
toxicjew
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
Jól gondolom, hogy ez már fix lista? Mondjuk az EA-től nem lepne meg, ha jönne még hozzá pár 93+ töltelék...

Prinz/Yashin meg talán Puskás/Beckenbauer lesz a leggyakoribb.
Amúgy nem rossz, nekem innen a felső 2 sor Dinho és Zidane kivételével mindenki tetszene, de túl nagy lutri.
Szerintem marad az evo. -
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
Amúgy a 93+ ikon pick sem tűnik rossz választásnak 17 tokenért.
-
david368
aktív tag
R9 loading …
-
gjoe
addikt
Nem tudom működik e?
Ki kell próbálni valami olyan playerrel akit nem evoznal.
De szerintem nincs értelme mert a végére úgyis a max statokat kapja.
Amúgy én is elvesztem ebben az evo tengerben.
Nem tudom kit lenne érdemes evozni.Transzferen Pécsit akarok vadászni de lehetetlen.
Pedig volt a klubban de valószínű valami sbcben végezte valamikor -
bence188
tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
Valaki tudja esetleg mivan a season gauntletben?
5meccsem ment a levesbe úgy hogy mindet megnyertem...Befejeződik a meccs ès kidob a menübe visszalèpek utebe ès mintha lesem ment volna a meccs
A youth liga objectnèl nincs ilyen gond.Crossplayt is kinyomtam. -
gjoe
addikt
A futgg azt írja, hogy a 2. lépés nem a role-ok, hanem az academy debut evo. Akkor most mindegy?
Nem tudom.
Még nem kezdtem el. Csak Ezt találtam, de javítsátok ki ha hibás. -
Kristof_94
Topikgazda
-
gjoe
addikt
Egyelőre nekem is tökre zavaros.
Amire figyelni kell. A kiválasztott játékosra csak az evo lancolat mehet. Ha raraktok közben valami sima evot még akkor vége.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
bubuska10
senior tag
A 6 tokenes 25x86 pack (ha jól számoltam össze):
1 db ! 89-es
(szarok a meta lapokra, a kulcs az lett volna h ebből adjon minél többet)
5 db 88-as (4 dupli, tele a store-om már Gabriellel)
3 db 87-es (ebből 2 db szar 87-es future stars)
1 db 86-os totw (Endrick)
15 db 86-os (egy kivételével mind duplicate)Sose lesz kész Totti.

-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Digestive
veterán
🚨How The Future Star EVO works 🚨
▪️Pick a Player born after 30th Jan 2004 (21 under) - You can use the Starter Players or ANYONE you want
▪️Play 5 games with them to unlock the Scouting Report
▪️You then pick 6 Play Styles from this list:
-Tiki Taka
-Trickster
-Gamechanger
-Bruiser
-Low Driven
-Aerial Fortress
-Whipped Pass
-Slide Tackle
-Dead Ball
-Relentless
-Precision Header
-Chip Shot
-Acrobatic
-Power Shot
-Inventive
-Long Throw
-Block
▪️You will also have a chance to upgrade WF/SM & Roles
▪️You put them in the First EVO
▪️Takes your card to 86 Rated
▪️Then the next EVO will take it to 88
▪️You will then be able to pick a PS+ from this list:
-Incisive Pass
-Rapid
-Quick Step
-Intercept
-Finesse Shot
-Anticipate
▪️You will then get one last EVO to take your player from 88 to 90
▪️You will be able to put one more PS+ on them from this list:
-Pinged Pass
-Technical
-First Touch
-Jockey
-Press Proven
-Long Ball PassÉs kettőt tudsz így végig vinni.
-
BenXL
aktív tag
2 dologban valaki tudna segíteni?
- Ha csak kedden leszek legközelebb ps közelben, akkor lemaradok valamilyen fontosabb dolgoról pl icon swap token, fs evo?
- Valahol meg lehet nézni hogy hogyan fog kinézni az fs academy evo végére a játékos? Csak hogy bele lehet-e tenni nagyon alap lapot is, vagy nem árt ha már vannak normális statjai az elején.. -
EA's hit
addikt
-
toxicjew
addikt
Engem ez a fs academy nem is érdekel. Hát eddig egész évben az u21es Chelsea játékosokat evoztam, kb mind jobb már, mint amiket ezzel lehet összerakni
Estevao fs lapja is vicces a 2.5m árával, ha kiveszem tokenbol az attacker evot, jobb lapom lesz, mint az
Lehet azt is fogom tenni. -
gjoe
addikt
Èn hagyom is kicsit inkább csinálom az fs eventet a fiatalokkal
Meg az Sb tokeneket úgyis össze lehet ezeket farmolni simán.20 nap van rá,ráèrek mèg agygörcsöt kapniÉn reggel gyorsan megcsinaltam az arkema tokent, majd ment piacra minden eladhato arkema player.
Volt vagy 20db silver eladhato, jött belőlük kb 60k coin. -
stilo18
addikt
Hát a Toty után elég erős keretet sikerült lehozni, biztos, hogy nem állok neki ennek a tokenes -számomra - hülyeségnek...
Nincs kedvem a SB-höz, a live eventekhez, miközben azért farmoltam egész előző héten, hogy sikerüljön egy jó teamet összerakni...Ügyesen és sok sikert annak, aki beleáll a héten ebbe
-
Kristof_94
Topikgazda
Ti amúgy elkezditek ezt az FS evot vagy vártok még vele?
Tóth Alex nem lett volna rossz, de szerintem időbe telik, amíg megkapja a Bournemouth lapját... -
Gabeszfoci89
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Szinte előttem a kép amikor majd kegyesen megengedem a chip shotot, mire az ellenfél elkezdi majd húzni az időt és én hoppon maradok.
Közben ahogy várható volt, eddig nyitottam már Pinat, Pedrit, Pajort... Előtte meg cseszett adni.De nem korlátlan meccs szám van rá? Ha én kezdek közepet akkor öngól, ha ő, akkor kihívom a kapust amíg be nem talál úgy h neki jó legyen. Ha nem veszi a lapot, lövök még egy öngólt. Ha utána se hagy, akkor kell kilépni.
Abba mókás belegondolni, h aki ilyen pöcs, az hogy fog majd szopni ezzel az objecttel. 
-
Kristof_94
Topikgazda
Szinte előttem a kép amikor majd kegyesen megengedem a chip shotot, mire az ellenfél elkezdi majd húzni az időt és én hoppon maradok.
Közben ahogy várható volt, eddig nyitottam már Pinat, Pedrit, Pajort... Előtte meg cseszett adni. -
Gabeszfoci89
senior tag
Hat nem rosszbol, de 100 pack az semmi, annyit az elso hetvegen elnyitottam, pedig egyetlen felrerakott packom sem volt
meglepodnek ha 1000 alatt lenne a toty alatt elnyitott packjaim szama, es vannak itt nalam sokkal nagyobb grinderek is.Masreszt nem cafoltad meg amit irtam. Attol hogy neked tavaly szerencsed volt, iden meg nem, attol meg nem lett lejjebb csavarva a luck, csak nem te voltal a jobbik vegen. Neked tavaly jo volt, iden nem, masnak meg forditva. A toty az ilyen. Mint mondtam, nekem ezelott 5 toty alatt 1+1 kek lap jott osszesen, most meg egyszerre 3. Akkor vegulis fel lett csavarva iden a pack weight, csak mert nekem iden szerencsem volt? Nem, a nagy osszkep iden is kb ugyanaz volt, mint tavaly meg azelott
Mindegy már elmúlt örülök hogy neked nagyobb szerencséd volt
Engem ma kárpótolt
Tegnaptól elraktam 6db 82*25 meg a mai sbck nagyon megszortak
minden packom walkout volt
-
Digestive
veterán
Ezek a ligás tokenek elég rosszak. Chip shot, meg outside x meccsen. Ne már...
Ezzel a moslék community-vel ezek vért pisálósok lesznek.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezek a ligás tokenek elég rosszak. Chip shot, meg outside x meccsen. Ne már...
-
EA's hit
addikt
Ha elnyomod 5-0-ig, vszeg nem. Nyilvan erdemes azert a kozelben maradni/fel szemmel ranezni, hogy bele tudj nyulni ha kell, de nem nagyon lesz vele gond. Persze kell hozza a megfelelo csapat, hogy 12 meccsbol kijojjon, de azert nem lehetetlen. Meg eprsze a padot tele kell rakni fullos lapokkal es behozni oket rogton meccs elejen a silver szarok helyett.
-
EA's hit
addikt
Azért nem èrtek veled egyet mert elnyitottam kb 100 packot minimum(nem rosszakat)+vettem pontot is ès semmi...
Bármilyen másik promoban ez nem így nézne ki de mindegy elmúlt
Hat nem rosszbol, de 100 pack az semmi, annyit az elso hetvegen elnyitottam, pedig egyetlen felrerakott packom sem volt
meglepodnek ha 1000 alatt lenne a toty alatt elnyitott packjaim szama, es vannak itt nalam sokkal nagyobb grinderek is.Masreszt nem cafoltad meg amit irtam. Attol hogy neked tavaly szerencsed volt, iden meg nem, attol meg nem lett lejjebb csavarva a luck, csak nem te voltal a jobbik vegen. Neked tavaly jo volt, iden nem, masnak meg forditva. A toty az ilyen. Mint mondtam, nekem ezelott 5 toty alatt 1+1 kek lap jott osszesen, most meg egyszerre 3. Akkor vegulis fel lett csavarva iden a pack weight, csak mert nekem iden szerencsem volt? Nem, a nagy osszkep iden is kb ugyanaz volt, mint tavaly meg azelott
-
raven84
senior tag
Jah, hogy ez 12 meccs, azt hittem 30. Az mondjuk már jobb, de wc ellen is le lehet tenni a controllert? Nem szoktam sbzni, az nem fog szarrá verni afk alatt?
-
Digestive
veterán
Én a saját R9-em csinálom meg a 10 tokenes evoból az tuti. Meg még valami pack.
-
bubuska10
senior tag
Annyira talán nem vészes. Viszont szerintem brazil ezüstökkel megyek, mert az Arkema ligából nincs annyi silver francia csajom.
De ha jól látom, akkor még van 5 token 6-6 meccsekért...Most léptem be, nekem 2 francia francia ligás silver csajom van.
Hát akkor gondolom venni kell, aztán ha végeztem gyorsba eladom őket.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nem huztak le semmit (max egy keveset), csak nem ugyanazoknak van szerencsejuk. En az eddigi 5 totyom alatt egyetlenegy Marquinhost nyitottam 4 eve, meg 3 eve egy toty Pirlot. Iden meg jott 3, Haaland, Rice, Yashin. Masnak tavaly jott 4, iden 0. Teljesen random, de nem kaphat minden evben mindenki 3-4-et nyilvan.
Azért nem èrtek veled egyet mert elnyitottam kb 100 packot minimum(nem rosszakat)+vettem pontot is ès semmi...
Bármilyen másik promoban ez nem így nézne ki de mindegy elmúlt
-
Gabeszfoci89
senior tag
Első packbol besült Woltemade már most jobb vagyok mint a totyn
-
gjoe
addikt
Jaja. Kb 2 óra az egész. Meccsenkent pár perc aztán lehet kigumizni. Közben végig lehet nézni egy filmet.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
EA's hit
addikt
Hűha, le kell jatszani 12 sb meccset (3 ora, aminek a 70%-aban azt csinalsz amit akarsz) egy olyan lapert, ami a piacon 10 milla lenne, es normal esetben sosem tudnad februarban hasznalni, gonosz EA, azta.
-
bubuska10
senior tag
Kezdtem örülni, hogy jött ez az icon glow up evo, mondom milyen jó lesz a korábban evozott Woltemade, erre most látom, hogy ez 10 token...

Amúgy hány meccsbe telik kivenni az összeset? 18-20?12: Brazil + First Owned --> 6w, Francia + Arkema + Silver --> 6w
-
törölt tag
Most már megy az az icon swap ami múlt héten lett említve? Vagy ez más?
-
Kristof_94
Topikgazda
Kezdtem örülni, hogy jött ez az icon glow up evo, mondom milyen jó lesz a korábban evozott Woltemade, erre most látom, hogy ez 10 token...

Amúgy hány meccsbe telik kivenni az összeset? 18-20? -
bubuska10
senior tag
-
Digestive
veterán
-
raven84
senior tag
-
EA's hit
addikt
Durva milyen szinten lehúzták a drogot.
Èn tavaly fele ennyi packból kinyitottam puskás,r.carlos,cantona,carvajal stb embereket....idèn nettó felesleges tettem fèlre packokat ès csináltam meg mindent.
Tavaly kifizetődött a dolog mert a totsig játszottam egy durva kerettel idèn inkább hátrányban vagyok wlen(nemtudom mennyit locsoltak rá emberek akiknèl 3-4 van)
Egyre szánalmasabb ahogy terelik az embereket a storeos packok irányábaNem huztak le semmit (max egy keveset), csak nem ugyanazoknak van szerencsejuk. En az eddigi 5 totyom alatt egyetlenegy Marquinhost nyitottam 4 eve, meg 3 eve egy toty Pirlot. Iden meg jott 3, Haaland, Rice, Yashin. Masnak tavaly jott 4, iden 0. Teljesen random, de nem kaphat minden evben mindenki 3-4-et nyilvan.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Durva milyen szinten lehúzták a drogot.
Èn tavaly fele ennyi packból kinyitottam puskás,r.carlos,cantona,carvajal stb embereket....idèn nettó felesleges tettem fèlre packokat ès csináltam meg mindent.
Tavaly kifizetődött a dolog mert a totsig játszottam egy durva kerettel idèn inkább hátrányban vagyok wlen(nemtudom mennyit locsoltak rá emberek akiknèl 3-4 van)
Egyre szánalmasabb ahogy terelik az embereket a storeos packok irányába -
T0rnad0
addikt
Köszi, jött is. Ja nem
Ennyi volt a TOTY, egy HM lapra futotta a rengeteg grind után.
Kárpótlásul nyitottam két ikon picket.
Makélélé és Cantona jött, persze mindkettőben volt duplika.
Még mindig a két 400 ezres nyitásom (87-es Zico és RB Córdoba) a legnagyobb 4 hónap után...Vicc. -
gjoe
addikt
Pihend ki magad. És talán végleg sikerül letenni akkor jársz a legjobban.
-
gjoe
addikt
-
kapeti07
senior tag
Most néztem egy Brandon Smith-es videót, amiben 530 USD (kb 170 ezer HUF ) Fifa pontos pakkokat nyitott mire jött belőle az első Toty egy Donnarumma (+ Yashin). Igazi kaszinó ez a játék.
-
homerhamm
veterán
Elengedtem már én is.
Mérleg: TOTY Haaland(aki az egyik store-os 2500 coinos 85+ pickben volt), TOTY HM Heaps és Marquinhos.Fogalmam sincs mennyi pakkot nyitottam el, de majdnem minden ismételhető SBC-t és Objectivet megcsináltam.
Haaland miatt részben elégedett vagyok, de nevetségesnek találom, hogy a rengeteg 86+-os csomagból 2db HM lapra futotta.
Ne aggódjatok, idén még nyithattok sok TOTY-t. (Futtieskor
) -
Gaborz1
senior tag
Elengedtem már én is.
Mérleg: TOTY Haaland(aki az egyik store-os 2500 coinos 85+ pickben volt), TOTY HM Heaps és Marquinhos.Fogalmam sincs mennyi pakkot nyitottam el, de majdnem minden ismételhető SBC-t és Objectivet megcsináltam.
Haaland miatt részben elégedett vagyok, de nevetségesnek találom, hogy a rengeteg 86+-os csomagból 2db HM lapra futotta.
-
Kristof_94
Topikgazda
Én már tegnap feladtam, így sem jártam olyan rosszul.
Mondjuk azt a k*rva lapot is rosszkor adtam el... -
prannk
őstag
Valaki lőtte már el az egyiket?
-
kapeti07
senior tag
Ma hajnalban jött még egy HM Dumfries. Jobban átgondolva eddig csak hajnalban voltak jó nyitásaim, lehet most már csak erre időzítek legközelebb.
-
toxicjew
addikt
Én már elengedtem minden idők legfosabb Totyjat. Van csomó csomagom még, de leszarom. Az az eladható Bacha mentette meg az egészet, rajta kívül szó szerint semmi nem jött. Nominee sem. Kezdek lejönni a szerről, már nem érzem magamban azt a vágyat, hogy játszani kell mindenáron.
Btw készüljetek, hogy lehet nerfelni fogják a pseket. Ami egy orbitális nagy faszság lesz megint.
-
stilo18
addikt
Na a ma reggel az borzalmas volt.
Pakkok lehuzva a béka segge alá
82x25 mind max 84-85 lapot adott. A 10 darabban összesen 2 if volt
85x3 pakkok mind 1db 86 és kettő 85.
87 vagy nagyobb lappal nem találkoztam.
A Toty krafting is lehuzva
Három napja nem tudok befejezni kettő 88as sbct.
88as gold lap csak gabriel van de ő egy tucattal.
Miért nem lehet ugyanabbol a playerbol többet is berakni egy sbcbe?Nálam meg jött ma reggel 2 toty....szóval.... tényleg csak szerencse kérdése...vagy nem tudom mitől függhet...
-
Aguinaga
őstag
Gyerekek, én búcsúzom egy időre, besokalltam. Egy HM Heaps volt a csúcs, ma reggel megvettem az 550k-s pakkot, de csak 3 vagy 4 if volt benne (abból is a legalja), meg gold fodder.
A gameplay is csapnivaló, asszem jó lesz egy kis pihi. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Gabeszfoci89
senior tag
HIGH CHANCE TO PACK A FUTURE STARS CARD
• Complete 88–90 Upgrades
• Don’t open the packs today
• Open them when Future Stars starts
Carreras should be a crazy pullHa valaki még gyorsan kapcsol!
Köszi kiraktam ènis 5ször,abból vèletlen egyet kinyitottam telón abból jött egy vini JR
Kiváncsi leszek este jön-e esetleg a swaps is vègre -
gjoe
addikt
Na a ma reggel az borzalmas volt.
Pakkok lehuzva a béka segge alá
82x25 mind max 84-85 lapot adott. A 10 darabban összesen 2 if volt
85x3 pakkok mind 1db 86 és kettő 85.
87 vagy nagyobb lappal nem találkoztam.
A Toty krafting is lehuzva
Három napja nem tudok befejezni kettő 88as sbct.
88as gold lap csak gabriel van de ő egy tucattal.
Miért nem lehet ugyanabbol a playerbol többet is berakni egy sbcbe? -
Gabeszfoci89
senior tag
-
Digestive
veterán
Megvettem az 550k packot telóról mert úgyis kellett a fodder
Másik oldalon volt mèg 5totw meg 10db 86-87-88-89 lap
Szerintem megèrte
-
Kristof_94
Topikgazda
Megcsináltam ma is minden sbc-t, plusz a kupát és a hozzá tartozó objectiveket. Nem adott semmit...
-
Gabeszfoci89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
3100 - 3001
4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy igazi klasszikus, furcsán felújítva – R-Type Dimensions III teszt
- Pearl Abyss: átlépte a 6 milliós eladást a Crimson Desert
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Készpénzre van szükséged? iPhone felvásárlás MA, azonnali fizetéssel! Törött is!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Hp 840 G10 i7-1370p 16Gb 1Tb NVMe, számla, Gyártói gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B650M R5 7500X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100 750W
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
az a mayulu sem kapható. Kár hogy nem eladhato. De nem őt akarnám evozni. 
Ráadásul csak 2 hét van rá. Tavaly Eusébio két hónapig volt bent. Érthetetlen. Mission impossible... 

Én biztos nem viszem túlzásba, az sb tokenek meglesznek szép lassan, az onlinet még meglátom mennyire viszem túlzásba. R9em minden évben van, majd kirakom nyáron. Addig meg húzom a sajátom (Joao Pedro már 5/5). Tök jó érzés, hogy nem hat rám a fomo idén
(szarok a meta lapokra, a kulcs az lett volna h ebből adjon minél többet)
LendvaiFeri1