Hirdetés
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2026: Kezünkben az Asus visszatérő androidos táblagépe
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2026: áradás a Noctuánál
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
2500 - 2401
4447 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenXL
aktív tag
Most ez a TOTY HM EVO ennyi lesz, ez a 2 upgarde plusz majd egy második PS+ ? Mert akkor nagyon gyengék ezek a statok, evo játékosaimon kb nem is húz
-
gjoe
addikt
Rooneyt érdemes lehet megvenni?
Most 900k. Gondolom innen már majd csak feljebb megy? -
EA's hit
addikt
Vieirat iden probalta valaki? Megjott egy ikon pickbol, meglepoen olcso, de orulok neki, es tuti lehet majd evozni is nemsoka.
-
Amiga
tag
Semmit nem nyitottam, de a season pass eladható pakkjaiból jött egy rakat if lap, és egy 91-es Putellas, amikért összességében több százezret be tudtam kaszálni. Így végül vettem egy 91-es Alex Morgan-t 710k-ért, amivel összességében most elégedett vagyok.
-
Nandinagy
addikt
Várj vele. Amint kijön a teljes csapat vagy lesznek ligaspecifikus upgradek ami ált. gold rare lap vagy megint bedobnak ilyen 82*20,83*10 végtelent aztán akkor meg a végén már 86-os lapokat fogsz bele dobálni a 81-82 lap mellé
-
gjoe
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Dzsoki92
senior tag
Na nem látom a sok Toty nyitást skacok.
Vagy csak nem mertek dicsekedni?
Este kilenckor meguntam hogy 2 perc volt egy pakk nyitás, most reggel nyitogattam de semmi.
Mindenből csak a minimum jön.
Kár volt megint raizgulni erre a totyra.
Még normális fodderek sem jönnek.
Marceloba kell 90es squad. Még a fő csapatom is csak 88as.Az első nekem megérkezett
3x85+ ból jött.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Este kilenckor meguntam hogy 2 perc volt egy pakk nyitás, most reggel nyitogattam de semmi.
Marceloba kell 90es squad. Még a fő csapatom is csak 88as.Nálam is hasonló a helyzet.Nemtudtam olyan sok packot elrakni de befejeztem a szezon meg volt pár nagyobb packom 86*3 88*3 stb de 40db packbol semmi....
Lemaradtam a Yamal bugról is
Olise sbct várom ès kb ennyi lesz a totym -
gjoe
addikt
Marceloba kell 90es squad. Még a fő csapatom is csak 88as. -
toxicjew
addikt
*storeban. Jó kis autocorrect

-
toxicjew
addikt
10/30/2500 coin csomagok vannak a szótárban.
-
raven84
senior tag
Mást is instant kidob a live event meccs a kezdő rúgás után egyből vagy csak engem?
-
Digestive
veterán
Kinyitottam ~70 packot a legjobbak közül. TOTY nyilván nem jött és abba is kellett hagynom, mert nem tudom hova rakni a sallang rare lapokat.
Kiraktam Wilsont, meg vettem 3500 coin alatt 150db Rice lapot.
Jelenleg ennyi volt a TOTY buli.

-
toxicjew
addikt
Elég kiábrándító ez a Toty építős Evo, remélem lesz még egy 1000 pontos op Evo is később.
-
raven84
senior tag
Kinyitok egy pakkot, kidob, megcsinálok egy sbct, kidob. 3 percig karikázik mire visszaenged. Majd holnap reggel.
-
neo81
senior tag
Bentvan mèg a yamalos bug?
Már nincs, hamar javították.
-
Tajték
senior tag
Vicc... kidobál, tölt, kidobál, tölt.... stb.... Ez ugyan ilyen volt Fifa 19-be is
Nagyot fejlődtek -
Gabeszfoci89
senior tag
Bentvan mèg a yamalos bug?
-
Digestive
veterán
-
EA's hit
addikt
-
raven84
senior tag
-
toxicjew
addikt
-
Digestive
veterán
Én gyorsan egy evot is dobtam rá hátha így kijátszom a rendszert, ha vissza akarják vonni.
-
toxicjew
addikt
-
gjoe
addikt
-
neo81
senior tag
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
-
toxicjew
addikt
-
Digestive
veterán
Srácok iparkodjatok!
Wilson 86os sbc dobja rewardnak 91-es potm Yamalt. ~40k coin

Nekem ez bugnak tűnik, mert az sbc-je 450k.

-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
-
Aguinaga
őstag
Kicsit ambivalens érzésem van ezzel a tartogatással. Oké, nem nyitok jövőhétig de konkrétan annyi fodderem nincs már, hogy egy db 83*10-t kirakjak. Szóval nem nyitok és tartogatom a packot jövőhétig aztán közben 1 hétnyi upgrade meg kimarad. Nem ugyanott vagyok ha most kinyitok mindent és a bejött fodderekből kirakom mégegyszer ugyanazokat az upgradeket ?
Pontosan.
-
Digestive
veterán
Nekem inkább az üvöltözès nem jön át annyira.Nem nèzem a prókat amúgy(játszom egy közepes erős szinten nemtudom hogy tudnèk fejlődni)1-2 felugró videót szoktam nèzni hogy lássam esetleg miben jobbak de nemkötnek le.
Ja hát én se nézek tovább fejlődési célzattal egyet se! Csak Borast követem ezer éve. Neki mindegyik videóját megnézem! De csak a humora, stílusa miatt.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem inkább az üvöltözès nem jön át annyira.Nem nèzem a prókat amúgy(játszom egy közepes erős szinten nemtudom hogy tudnèk fejlődni)1-2 felugró videót szoktam nèzni hogy lássam esetleg miben jobbak de nemkötnek le.
-
EA's hit
addikt
Arról nem beszélve, hogy mibe rakja majd a rengeteg 82-84 foddert? Egy idő után Quick sell vagy ilyeneket pazarol majd 79+ pikkbe?
Amúgy ebből a tw 2 teambol egy sem jött a héten.
Szóval nem hinném hogy este esik egy mbappe vagy dembele.
Este 7 rendszer összeomlás után kB mikortól lesz érdemes nyitni?8-ig szerintem be sem enged majd rendesen a jatek.
-
Digestive
veterán
Szerintem érdemes megvárni a jövőhét vasárnapot a nyitásokkal.
Abszolút nem!
Emlékezz csak vissza, hogy minden évben botrányosan le volt húzva a pack weight a teljes csapat bekerülése után. Ez tavaly érte el a csúcsot. Twitter, streamek, stb másról sem szólt hogy az első napon ömlöttek a toty lapok. Aztán fullra elzárták a csapot. Meg tudod nézni a tavalyi ár diagrammokat is.
Nekem 2 nap alatt összejött 100+ pack. Azt mindet kinyitom ma, aztán utána pörgetem az upgradeket majd.
-
Digestive
veterán
-
gjoe
addikt
Kicsit ambivalens érzésem van ezzel a tartogatással. Oké, nem nyitok jövőhétig de konkrétan annyi fodderem nincs már, hogy egy db 83*10-t kirakjak. Szóval nem nyitok és tartogatom a packot jövőhétig aztán közben 1 hétnyi upgrade meg kimarad. Nem ugyanott vagyok ha most kinyitok mindent és a bejött fodderekből kirakom mégegyszer ugyanazokat az upgradeket ?
Arról nem beszélve, hogy mibe rakja majd a rengeteg 82-84 foddert? Egy idő után Quick sell vagy ilyeneket pazarol majd 79+ pikkbe?
Amúgy ebből a tw 2 teambol egy sem jött a héten.
Szóval nem hinném hogy este esik egy mbappe vagy dembele.
Este 7 rendszer összeomlás után kB mikortól lesz érdemes nyitni? -
A guru
addikt
En a félretett pakkokat úgy fogom elnyitni, hogy minden nap kitermeljem azt a foddert ami a napi SBC-khez kell, aztán majd a full totykor elnyitom ami marad, ha marad.
-
Nandinagy
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Digestive
veterán
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
Nagyon remélem, hogy Wilson kap Tiki Taka és/vagy Incisive PS-t. -
Digestive
veterán
Nèha láttam róla felugró videót,nemtudom ki tudja nèzni ezt a faszt...Főleg hogy ennyit keressen szégyen
Jaja. Szerintem is borzalmasan irritáló. Olyan igazi ütnivaló alapból a feje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nemsokára kezdjük srácok:
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nèha láttam róla felugró videót,nemtudom ki tudja nèzni ezt a faszt...Főleg hogy ennyit keressen szégyen
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
Youtube majdnem 2 millió feliratkozó, twitch, EA szponzoráció, merch cuccok. Amit én olvastam róla, hogy 2025-ben alsó becslés szerint is kb 2,5 millió $ volt a bevétele.
-
kapeti07
senior tag
Számomra ez még mindig hihetetlen, hogy annyi bevétel jön neki szponzorokból, hogy képes egy accountra feltölteni kb. 16 Millát.
Felfoghatatlan ez a mai világ - I am too old for this shit. -
törölt tag
-
Kristof_94
Topikgazda
-
A guru
addikt
Igazabol Dagi minden evben lutri. Egyik evben tenyleg elkepesztoen zsenialis lap, a masik evben meg nehezkesen mozgo, nehezen hasznalhato atlag. Persze eddig mindig csak nyaron probaltam
Fogalmam sincs, iden milyen, de ha egy mod van ra, en biztos ot veszem ki, azert ennyire extra es draga lapot ingyen szerintem sosem vagtak hozzank meg januarban. A 22-es vb alatt a swapos Vieira volt hasonlo, azt hasznaltam is honapokig, de hat ez a Dagi meg sokkal-sokkal extrabb lap.Ha lesz rajta tiki taka meg incisive kiszedem én is, különben nem hiszem. Inkább majd egy TOTY támadót veszek vagy evozom tovább Opendát.
-
Digestive
veterán
-
kapeti07
senior tag
-
toxicjew
addikt
Pont belenéztem abba a videóba (ne kérdezzétek miért, amúgy nem követem), a barom odaadta az accjat random embereknek, hogy csináljanak vele amit akarnak. Az egyik kitörölte a lapjait/sbcbe tette stb, a másik meg vett egy mbappet 15m coinert. Na ezért bannolták transfer marketrol. Most meg csinált egy új accot és feltöltött rá ennyit? Jézusom...

-
EA's hit
addikt
-
EA's hit
addikt
Igazabol Dagi minden evben lutri. Egyik evben tenyleg elkepesztoen zsenialis lap, a masik evben meg nehezkesen mozgo, nehezen hasznalhato atlag. Persze eddig mindig csak nyaron probaltam
Fogalmam sincs, iden milyen, de ha egy mod van ra, en biztos ot veszem ki, azert ennyire extra es draga lapot ingyen szerintem sosem vagtak hozzank meg januarban. A 22-es vb alatt a swapos Vieira volt hasonlo, azt hasznaltam is honapokig, de hat ez a Dagi meg sokkal-sokkal extrabb lap. -
kapeti07
senior tag
Én Zambrottát tuti kiszedem. Külön örülök a 88-asratingnek mert akkor evozható lesz. Azzal a 86x25 pakkal szemezek még. Bár annyira lent van a pack weight, hogy nekem huszonöt gold kártya lesz benne.
-
A guru
addikt
R9 minden évben a legtúlértékeltebb lap szerintem az egész játékban, tavaly is megvolt a futties lapja, amikor már ingyen osztották (duplicate is
), de kb bárki jobb volt.Buffon, Cantona, Stoichkov, Zambrotta vonal szerintem is jobb későbbi evok miatt is.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Várjuk ki a vègèt
Règen is voltak benne extra ikonok Gullit pl ès simán megoldható dolgokat kértek csak elnyúlt 1hónapra kb mert 2 részletben jöttek a feladatok minimum.Storeban max 2 token volt talán.Persze ritka fèreg a cèg de azért többnyire a hosszú feladatokat úgy szokták megoldani hogy lehessen teljesíteni.Èn rámegyek R9 re szerintem meg az alsó polcos packokra
-
EA's hit
addikt
Az a kisebbik baj. A nagyobb, hogy tuti lesznek amik nem csak grindhoz, hanem teljesitmenyhez kotottek lesznek. Pl. 12-13 wines wl, vagy 25 kupameccsbol 20 win. Szoval olyanok, amiket nem tud mindenki megcsinalni, hiaba szanna ra az idot.
-
törölt tag
Kulonbozo modokon tudsz majd icon swap tokeneket szerezni. Objectivek teljesitesevel, sbc-bol, store packbol, stb., kb barmit kitalalhatnak ra. Minden token egy 60-as rating koruli lap lesz, na azokat bele ne rakd sima sbc-be/ne quick sellezd, mert azokat tudod majd bevaltani a kepen levo rewardokra. Azt irjak hogy osszesen 20-25 lesz megszerezheto, abbol te dontod el mennyit szedsz ki, es azt mire valtod be.
Így már világos. Köszönöm szépen.
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Kulonbozo modokon tudsz majd icon swap tokeneket szerezni. Objectivek teljesitesevel, sbc-bol, store packbol, stb., kb barmit kitalalhatnak ra. Minden token egy 60-as rating koruli lap lesz, na azokat bele ne rakd sima sbc-be/ne quick sellezd, mert azokat tudod majd bevaltani a kepen levo rewardokra. Azt irjak hogy osszesen 20-25 lesz megszerezheto, abbol te dontod el mennyit szedsz ki, es azt mire valtod be.
-
Mrguba
őstag
-
törölt tag
-
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
raven84
senior tag
Ha Cantona 5/5 lesz akkor én őt választom. 19-et összeszedni gondolom max iszonyat grinddal lehet ( meg store packokkal ), amihez semmi kedvem.
-
Digestive
veterán
Egy pillanat alatt eldöntöttem, hogy én a 4 fodder packot és Buffont fogom kivenni. Sok éven át megvolt dagi Ronaldo és nem ment vele igazán jól a játék.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
EA's hit
addikt
Ènis kész vagyok a totyra
végre utolsó műtét is kész márciusra mehet vissza a pályára így laza fel èv kihagyással
Addig is hétvégétől ágyban fekve indul a farmolás
Kimaradt most pár hèt nagyon le vagyok maradva de remèlem azért megszán a gèp
Igazából sbc Olise alap meg 20 nap van Beckenbauerre ők lesznek a kiindulási pont minden más ajándèk
Sok szerencsèt mindenkinek"Jegeltesd 2 hétig, és az Arsenal leigazol" - Torrente
Jobbulást!
-
Aguinaga
őstag
végre utolsó műtét is kész márciusra mehet vissza a pályára így laza fel èv kihagyással
Igazából sbc Olise alap meg 20 nap van Beckenbauerre ők lesznek a kiindulási pont minden más ajándèk
Sok szerencsèt mindenkinekGyógyulj meg hamar!
-
kapeti07
senior tag
Nekem ezekből Wilson és Gabriel kellene. Persze mindegyik beférne a csapatomba, de amilyen a lapjárásom örülök ha egyet ki tudok majd rakni. Ha pedig obj kell hozzá az biztos sok játékkal vagy komolyabb WL eredményhez lesz kötve.
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
Legalább nem maradok le sokról
Nekem ebből Olise az egyetlen aki befèr ès kène!Marcelo mèg ha annyira nem lesz drága de majd holnap már látunk valamit
Köszi mindenkinekNálam marcelo lesz de csak ha kap pár defender playstyle t is. Vagy át kell állnom más formációra és lm lesz.
Baggio is kötelező lett volna csak elcsesztek direkt a playstyle okat is. -
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
raven84
senior tag
Futbinen úgy tűnik 86os evo érkezik és nem 87es. Pedig a 87es Rashimat szerettem volna folytatni 😐
-
gjoe
addikt
Sok szerencsèt mindenkinekJobbulást. Pár hét és mehetsz a pályát felszantani. Addig talán kiolvad.
Sbc vagy objektivek ha még nem volt
-
kapeti07
senior tag
Sok szerencsèt mindenkinekGyors felépülést!
Ha gondolod küldök át neked ezekből, hátha segít
:
-
raven84
senior tag
Sok szerencsèt mindenkinekMielőbbi felépülést neked!
-
Gabeszfoci89
senior tag
Sok szerencsèt mindenkinek -
kapeti07
senior tag
Még sose nyitottam a TOTY alatt, még csak egy női kapust se. Úgyhogy nagy nyugodtsággal vágok bele a következő hetekbe.
Van 0 darab félrerakott pakkom és 13 ezer coinom. Azért remélem lesz jó Toty EVO mint tavaly. Egy Raphinha-t raktam bele és elég sokáíg használtam. -
A guru
addikt
Liga SBC-kre figyeljetek amúgy, holnap lejárnak és ki tudja mit frissítenek rajta. Én most beleszórtam minden lapomat, ami ezekbe kellett.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ha kivonom a sok fos silver csomagot, akkor nekem csak 120-130...

Zsetonból meg 1,4 millió. Valamit csak kihozok belőle. -
A guru
addikt
Én biztos vagyok benne, hogy ennél bőven olcsóbbak lesznek, nagy supplyra számítok. 6 misim van egyébként jelenleg meg 600+ félretett pakkom, szóval ennyiből lesz lehetőség nézelődni.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
homerhamm
veterán
-
Kristof_94
Topikgazda
"Cha Boom" a csatárom, egyelőre senki nem tudta kiszorítani. 608 meccsen 896 gól és 465 gólpassz.
Big Nick is lenyomott 100+ meccset jó gólaránnyal, de a koreait nehéz pótolni.
Dembelé meg pont jól jönne, mert lassan 450 meccse ő a jobbszél.
-
Nandinagy
addikt
Ha lenne annyim, akkor sem venném meg, de inkább nem mondok semmit, mert 10+ év után rossz lenne, ha ki lennék tiltva.

Ha TOTY Dembelét nyitnál is itt panaszkodnál, hogy de most akkor vedd ki miatta Woltemadet?
-
Digestive
veterán
-
gjoe
addikt
Ha lenne annyim, akkor sem venném meg, de inkább nem mondok semmit, mert 10+ év után rossz lenne, ha ki lennék tiltva.

Te úgyis ki nyitod. Minek is megvenni.
Az előző években mindig nyitottal pár darabot.Nekem 1.3 milla van csak szóval venni sem biztos, hogy tudok. Marad majd az sbc lap.
-
Kristof_94
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
2500 - 2401
4447 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Google Pixel topik
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +GIGABYTE Z890 AORUS ELITE X ICE! GAR/SZLA! Bolti ára 668
- HGST Deskstar NAS 4TB HDD (100/100% kondíció) / SATA3 (6Gb/s) / 7200RPM / CMR // TÖBB DARAB!
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

gratula

asszem amelyikbe totw is kell.

LendvaiFeri1