Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.dana
aktív tag
ennek a silver kupának van értelme ? meg azt nézem 33 mindenki aki szembe nön 🤔
-
Digestive
veterán

Ha kap skill és wf upgradet, akkor meg is van az idei első lap amit kirakok.
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Volt már olyan rész ahol nem te nyitottad a legkomolyabb lapokat?
-
Kristof_94
Topikgazda
Hagytam egy pár pakkot és néhány női wo mellett jött egy Hakimi is. Alakul a link...
-
Tajték
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Nem tudom hogy ide tartozik e, lehet off, de segítségre lenne szükségem.
Szeretnék megint fifázni konzolon, de nem tudom melyik konzolt vegyem hozzá?
Xbox Series S vagy Ps5 ???
Csak Fifára használnám semmi más játékra...
A grafikában van akkora különbség amekkora a 2 konzol ára?
Minden véleményt szívesen fogadok, köszönömmmm
-
Aguinaga
őstag
Hát, hogy lesz ebből a Szoboszlaiból 30k-s lap?
Vagyis inkább mikor? -
Aguinaga
őstag
Megcsináltam a max 87 hero upgrade-et.
Ezt idén először kockáztattam meg, mert annyira jól adja a foddereket is ezt a szar, hogy nem tudtam (ehhez is kellett vennem egy 83-as IF-et, meg két 85-ös lapot, és még így is elég sokat beletettem egyke untrade lapjaimból, amiket hébe-hóba használtam azért (Lewandowski, Mead, Bastoni, főleg gauntlet csapatokhoz).
Természetesen egy jó Noor volt a jutalmam mindezért... már épp a Companion app törlését fontolgattam, amikor kinyitottam a két csomagot, amit a rész-SBCkért kaptam, egyikben pedig ezévem nyitása volt: egy trade Frenkie De Jong.... siralmas bizonyos szempontból, de így megdupláztam a vagyonomat, mert elpasszoltam 152k coinért....Valahogy nem vagyok boldog, biztos azért, mert mostanában csak untrade lapokat nyitottam, azokból is olyat, ami a csomagra ráírt mimumum ratingű volt...
Ilyen gyorsan még eddig egyik évadnál sem éreztem, hogy nekem ez nem fog kelleni jövőre...
-
mcwolf79
veterán
Qrva jó ,hogy sokszor beragadt a cserék kiîràsa a képernyő tetejére, és nem látom ,hogy ott mi történik 😡
-
mcwolf79
veterán
Komolyan , gusztustalan ez a játék.
Ugye a full press nem a saját játékosok AI-jàt kapcsolja fel (mert ahhoz AI-t is kellene írni), hanem az ellenfél játékosait nullàzza le.
Kikaptam 6-2-ről , mert bekapcsolta a full press -t , és hirtelen a játékosaim lelassultak, a passzok 80 %-a az ellenfélnél landolt. Hányinger ez a fos
-
Digestive
veterán
Vannak akik már keményen rákészültek a liga sbckre.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nincs valami ötletetek olcsó, de jó ezüst lapokra?
RW adott, cam és GK talán meglesz, de ennyi...
-
Digestive
veterán
Na ezt a passz pontosságot és tempót csinálja meg nálam bárki. Szerintem ezek a srácok valami belső hálózaton játszanak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Legalább az egyik szélsőmnek 5 skillnek kell lennie. Nico Williamsből nem engedek, mert az idei kedvenc lapom de akkor nem igazán marad alternatíva. Nico lehetne rm és akkor Leao balra aki megvan, csak nálam olyan szinten nem tud passzolni, hogy elrontja a támadásaim más meg nem jut eszembe. Tudom, hogy jó lap Rodman, de ha már csaj szélsőt kéne odarakjak az Diani lenne.
Advanced roulette után ő is beteker mindent ballal hiába jobb lábas.
Így már értem miért nem fér be Dembele
De egyébként ha ennyire Newcastle csapattal akarod tolni, akkor miért panaszkodsz, hogy nem jön semmi?
Ha Mbappet nyitnál is a padot koptatná. -
eM'82
addikt
Waaaaaaaaa! Qrva jó

-
prannk
őstag
Ikon sbc mikortol szokott lenni?
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kounded is van? A kepeken nincs. Egyebkent a roleok sem szamitanak annyit. En inkabb rakok pl. egy CB-re defender rolet akkor is ha nincs ra neki +, de mondjuk ball playingre van. Inkabb jatssza a jobb rolet + nelkul, mint a rosszabbat + vagy ++-al. A legtobbet meg maga a lap szamit. Szoval inkabb raknek be egy Koundet defender role-ra + nelkul, mint egy nala joval gyengebb Thiaw-t, csak mert annak esetleg van defender+.
De mondom, ha senki mast nem raksz be, csak Dembelet, megfelelo edzovel mar akkor is 2 chem. Ha meg beraksz melle egy Chevaliert vagy egy Barcolat is, instant maxos mindenki.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
EA's hit
üzenetére
Na majd megnézem. Koundé egyelőre nem játszik, nem tud ++ból csak ball playinget, azt nem szeretem.
Amúgy nem tudom hogy van ennyi türelmetek. Nekem egyelőre csak Garrincha van meg, 6 meccs kellene még Yashinhoz, de tegnap is az utolsó percben lőtt gólt az SB-ben a gép...
Moore és Eusebio esélytelen, Charltonhoz 27 meccsen kellene gólpassz, ha jól rémlik.
Nem bírom az sb-t, agyrém. 1 meccs után kivagyok tőle. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Thiaw helyere Konate, a kapuba egy 800 coinos Chevalier, Kudus LW, Dembele RW, kesz a 33 chem.
Ja bocs, ha ragaszkodsz Thiaw-hoz, vele is maxos a chem, nem kell Konate (aki mondjuk 100x jobb, de ezt te tudod). Es nyilvan ha Gordonhoz is ragaszkodsz akkor maradhat o is az LW Kudus helyett, ugyanugy max chem.
-
Digestive
veterán
Mióta berakták az objektívet azóta megy kigumizva az SB mikor ráérek. 2-3 gól az kb 3 perc. Utána jöhet a gumi.
Most pl éppen pakolok össze egy mustáros, köményes, fokhagymás tarját, mellé egy párolt kaliforniai paprikás, répás rizst. Már az 5. meccs megy, de a ps előtt csak 10-15 percet töltöttem. Mire a fűnyírással is végzek lepörög 10-15 meccs.
Ja meg a DR-t is full angol csapattal toltam div 5-6-ban. Most már csak Eusébio miatt megy az SB. Szóval ez nem plussz idő. Tutira kevesebbet játszok, mint az átlag felhasználók.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
PakoszMakosz
üzenetére
-
raven84
senior tag
Meglepő módon jött egy Virgil van Disney a drből, jól gondolom, hogy idén fodder a csóka? Én még 1dbal se találkoztam.
-
PakoszMakosz
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Muti már a csapatod koma

-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Az idei hero termésem: Crouch-Solskjaer-Cahill
A gauntlet kupa is meglett végig egy Hemp jött összvissz. Igazából perpill szeretem a csapatom és velük akarnék wl-zni is, de hát napi 30k-t esik mindenki.
Yamal meg Williams Jr.-t meg sem merem nézni most mennyibe mennek. Vitinha van még eladható de őt meg nem fogom eladni, mert az idei kedvenc kp-m. Jól forog,jól passzol és mellé finesse ps-e is van. Box crusheren lövöldözi rendesen a gólokat. -
Digestive
veterán
Na ezért kár volt elégetni a foddert.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak neked speciálba az EA-től. Még a székházban is agyvérzést kaptak ettől a beszólásodtól, h padozni fog Dembélé!

-
Digestive
veterán
Na még jó hogy le lett lassítva a power curve.
-
mcwolf79
veterán
Na úgy látom ilyenkor már nem szabad játszani.
Nap közben jó meccseket toltam, de most az ellenfelek szemmel láthatóan más dimenzióban játszanak. Mintha kétszeres sebességgel mozognának.
Inkább megyek BF-ezni. -
bodnar123
őstag
Kb egy hónapja megy a játék. És még mindig nem megy a Bounty reward...
Kíváncsi leszek mikor tudják a wc-s nénik leprogramozni. 
-
A guru
addikt
4231 LM/RM-es változata a legstabilabb idén. Ha baj van, akkor én 442(2)-re váltok rá meccs közben counter build uppal. 55-60 depth és alapvetően balanced build uppal játszom. A kulcs szerintem mindkét felállásban, hogy az egyik CDM holding a másik pedig box crasher legyen, nagyon sok passing option megnyílik így velük támadásoknál. Nálam SBC Goretzka kb hozza az 1 G/A-t kb 150 meccs után is box crasherként.
-
Digestive
veterán
A jövő heti silver kupát várom a legjobban az idei évben. Oda már kész a b@szó csapatom. Meg eddig kb 300 silver lap van unassignedben, amit holnap a MM után még felduzzasztok 400+ darabra.
Eusébio nem lesz készen addigra. Csak ő lehetne esetleg upgrade.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ryzen 3100 - rx480, nem egy atomgép, de 1080p be közepes beállításokkal megy 60 fps felett. Csak amit mondtam, belépek a játékba menüig jó, majd belépek ultimate-be és akkor le esik kb 5-10re. Csak ki-be lépésekkel javul meg, de már rohadtul idegesítő. Az fc25 ben sose volt ilyen probléma.
-
raven84
senior tag
Amúgy neketek milyen formáció működik? 4321 óta nem igazán találok hozzám illőt. 41212 wideot próbáltam, de nem tudok szélsők nélkül játszani.
-
mcwolf79
veterán
válasz
koppasz1986
üzenetére
Nem tudom milyen gépen tolod, nálam nincs ilyen gond.
-
koppasz1986
aktív tag
Másnak nem bugos ez a szar pc-n? Ahogy belépek ultimate-be egyből le esik az fps vagy 10re kb. Vissza ki kell lépni a menübe, majd újra be és akkor lesz jó, de van úgy egyszer nem is elég, el kell játszanom 2-3szor... És ezt minden egyes elondított meccs előtt, különben le esik vissza...
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
0 chemen jobb mint a gold lapok 95%a ott.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy PSG-s franciat azert igazan nem nehez bemokolni, jo francia lapok minden ligaban vannak, PSG-sek meg ferfi es noi csapatban is.
-
rtrace
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fölösleges már a chem-re ennyire ráfeszülni, a chem style-ok alig adnak már boost-ot. A playstyle-ok meg ha megnézed, ugyanazokat a dolgokat befolyásolják, amik a statokkal is leírhatók, csak ezerszer jobban érződik a hatásuk játék közben.
Más volt akkor, amikor nem volt még PS meg AcceleRATE, a chemstyle-ok meg ilyen +15 pontot adtak hozzá statokhoz 10 chem-en, 7-en már szinte semmit, 3 alatt pedig még masszívan romlott is.
-
Digestive
veterán
-
thebigK
addikt
milliós lap októberben: "szerintem pados lesz"
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Classic Kristof is back...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ilyenkor egy kokit szívesen adnék a fejedre
Mi az hogy padozik?...Nekem pár fodder jött, de semmi használható. Nyilván.
-
Jinxb1rd
addikt
Én nem kaptam semmi csomagot. Pedig kellene.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat!
Nekem lófaszt se adott, 2 db 80+*10, 83*2, 82*3 meg 75*10
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem csak egy loan hero és a 10*80+ volt, de az beadta. Bár szerintem pados lesz.
-
Digestive
veterán
Nekem is meglett mindegyik. Talán egy 82es és egy 84es sbct ki is tudok rakni a nyitásokból.
-
raven84
senior tag
Preseason pakkokból 1 db 84es jött. Csak az utsó obj nem lett kész. Köszi kanada
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát pedig szerverhibának azt nevezni, hogy kapufa lesz nagyobb baromság. De ha kifejted megköszönöm. Persze véletlen lehet, de a te általános panaszod (10000xg-m van, mindenkit lejátszok a pályáról, de nem tudom kivégezni) nem a véletlent erősíti. De jó szerver hiba. Amúgy 5:0 is 2 után van
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerver hibája.
Ugyanis többször van az, hogy amikor látom a meccs kezdésénél hogy csapatom lomha és béna, akkor az elején még simán képes vagyok ettől függetlenül összehozni 1-2 gólt vezetésre. De amikor lefáradnak a játékosok, kb 4-5x akkora az impact rám, mint az ellenfélre. Emiatt ha az mócsingképű nem is tud játszani, azzal ver el, hogy az ő játékosai nem passzolják 45 fokban mellé a labdát, sokkal gyorsabban indulnak el és futnak.
Így aztán te akárhogy zsonglőrközhetsz, még azt is megpróbálhatod hogy ilyenkor csak tartod a labdát. De elárulom nem fog működni, mert pár passz után mintha már kést szúrkálnának a védőkbe és teljesen lehetetlen dolgokat csinálnak: kirúgják a labdát, elesnek csak úgy maguktól, oylan rosszul veszik át, hogy 3 másodpercbe telne nekik újra összeszedni magukat.
És ezért vagyok full ideg, mert sz@r kapcsolat ellenére is próbálom megnyerni a meccset, hátrányból is vezetni kezdek, de a végéig exponenciálisan nő a hátrányom a kapcsolat miatt. Ezáltal erősen tudatosul, hogy megint egy lepkecsattogtató béna gyerek vert el a szerver miatt, hiába voltam én skillesebb. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Tudom, hogy van script a játékban de én valahogy nem tudom ezt a fajta konteógyártást elővenni minden alkalommal mint te
Sokkal inkább érzem sokszor a szerver hibájának mint ennek. Lövök én kapufát máskor is csak akkor nem tűnik fel ha 5-0-ra vezetek max ha kikapok utána.
A blokkolás téma ugyanez. Kurvára idegesít mert meccsenként 8 lövésem blokkolják szerintem, nálam meg a játékosom felemeli a lábát, hogy véletlen se legyen blokk de ez is inkább szerveroldali hiba szerintem
Közben megvolt az első rivals meccsem ahol nem rúgtam gólt. Igaz, hogy volt 3.5 xg-m a gyereknek meg 1.6 aztán nyert 2-0-ra de idén szerintem még nem hoztam 0-ra rivalst. Max ahol kiléptem.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez már régóta így van. 2:0nál vált a játék. Az hogy kapufa vagy védés, mellé. Lényegtelen. Nem enged elhùzni nagyon. Persze ne értse félre senki. Ha 10 ziccered lesz utána, akkor abból valamennyi be fog menni. Csak más arányban. A szoros meccseken ez szívás. Kedvencem, amikor rushba mindenki cseszik védekezni, de 2:0 után kb 5ször kell kell 3 nak az egy kapusnak menni ziccerben, hogy gól legyen.
Végülis szimuláció. A csapat morálja kap egy ütést az elbizakodottság miatt.
-
toxicjew
addikt
Ma jönnek a pre season rewardok.
-
Nandinagy
addikt
Kurva jól játszok, vezetek 2 góllal. Helyzete nincs az ellenfélnek, 1.5 perc alatt fordít
Papinnál dadog a labda a tizenhatoson, erre a védőm válasza rá? Elkezd magától hátrálni az ötösre
Zseniális dolgokat tud néha mutatni a játék. Szerintem az elmúlt 15 rivals meccsemből 12-n vezettem 2 góllal legalább és nem tudtam nyerni max a felén.
Ezt a kapufázást meg külön tudom értékelni. Minden ilyen szopó meccsen van minimum 2. -
eM'82
addikt
idén azt hittem, hogy foci játok veszek, erre nem vizilabdát kaptam....? ennyi 6-7+ gólos meccsem szerintem sosem volt. Sokszor nem elég az 5-6 gól
. Kabaré ez a része. De tetszik. Messi 2 csillaggal is isten (számomra) a játékban.
Sima 4-4-2, meg 4-4-1-1gyel gyűröm a ranglétrát.Első héten a Challengers jutott... azt a vizsgadrukkot. 3W-2L. A poén, hogy mivel meglett az 1000 pont, hétfőn este még letolhattam a WL-t is
.A Power Curve egy kicsit vissza lett fogva. Nem baj ez.
Rohadtul bízom benne, hogy lesz Scream esemény, illetve esetleg visszatér a FUTmas... az tényleg OG feeling lenne.Az EVO-k egyelőre vérszegények. Azokkal nem vesződök.
Kitartást és jó szenvedést mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

LendvaiFeri1