- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Mi van ezekkel a napokban?!
Egymás után ennyi szar evot, sbct, meg promot kiadni. Még magukat is felül múlták.
-
|AP|
veterán
ha egy lapot már evoztam, akkor ha megveszem újra a gold lapját, akkor indíthatok vele egy másik evot?
Mert próbáltam és nem hagyta. Valahogy meg lehet oldani? -
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Szép. Vágom ezeket a meta evokat, de már a rész megjelenése előtt eldöntöttem, hogy csak Chelsea játékosokat (herok és iconok is beletartoznak) fogok evozni. Kivétel ez alól az előrendelői icon, akinek saját lesz majd. Így próbálom meg fenntartani a lelkesedést, ha már a játék hetente fejreáll és úgy alapból fos a meta

-
toxicjew
addikt
Fénysebességgel jutottam el arra a pontra, hogy leszarom a promokat és a pack nyitásokat, mivel ugye képtelenség jó játékost nyitni. Nem lehet, kész, pont. Úgyhogy az evokkal szórakoztatom magam. Mondjuk ez a tegnapi kritikán aluli bazmeg, hogy 100kt elkérnek érte
De azért szépen alakul a csapat. Majd csinálok képet. -
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
"Pedig ha valaki szépen játszik, változatosan, és a cselek sem csupán öncélúak a saját térfelén, hanem eredményesen használja jókor, jó ütemben" - csak hat az a baj, hogy a legtobb ilyen "cselkiraly" nem ezt csinalja, hanem idetlenul rangatja az ostoba cseleket felesleges helyzetekben, amikor 10 meterre van tole a legkozelebbi emberem, vagy epp a sajat terfelenhozza fel a labdat. Ez meg csak arra jo, hogy egy ido utan kiesik a szemem a hulye mozdulataitol, mert az emberi szem nem ezeknek a lekovetesere van kitalalva. Igy egy ido utan (~masodik felidore) faradtabban es szarabbul fogok jatszani, csak mert ugy villog miatta a kepernyo, mint egy rossz stroboszkop. Aki jol hasznalja a cseleket, azzal semmi baj nincs.
Mondjuk kreativabbnak nem neveznem ezt, mint mondjuk a sokpasszos jatekot. Az csak egy masfajta jatekstilus,nem jobb es nem rosszabb. En vilageletemben sok passzal jatszottam, es allitom hogy legalabb annyi kreativitas kell hozza hogy egy betomorult 8 emberes vedelmet kipasszolgass sok mozgassal, jo meglatasokkal, sok passzal, mint ahhoz, hogy ugyanezt a vedelmet 3 latvanyos csellel bontsd meg.
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Dehogy frusztrált. Leírtuk,, hogy tudjuk, hogy egy r1-el is ugyanúgy elmehetne mellettünk. Aki meg nem (a játék úgy van beállítva), az csellel sem megy. Értsd jól. A gond (nekünk), ha a játék úgy van beállítva, hogy ennek kedvezzen. Mert mi focis játékkal játszanánk. Te meg fifastreetel. Mondjuk én valós focit is igy játszottam. Valaki meg a faxán is pörgette a labdát, majd nem tudott egy métert passzolni. Kinek mi. A gond, hogy ez elvileg focis játék lenne. De nekem nem ez tette be a kaput, mert ez régóta ilyen, és igazából nem számít. Én csak nem tudom, hogy lehet kihagyni a képletből a játék sajátosságait. (lag kompenzáció, késés, szar szerver). Én nem tudnám élvezni emiatt a cseleket sem, mert nem tud ez jól technikailag működni. A tudás csak egy aspektus. A végeredmény még sok mindentől függ. Offline már más lenne. Ott el lehet mondani, hogy én merre fordultam, és ő mit reagált le belőle. De így? Mindig röhög azokon a reels videókon, ahol a gyerek 10 csellel megy a tizenhatoson belül, és az ellenfél a labdástól 4-5 méterre nyomkodja a szerelést a csel után 1 másodperccel, meg 5ször elfut a védő a labdától pár milliméterre. Tényleg van, aki elhiszi, hogy valakinek 1 másodperces reakció ideje van és még erősen vak is?
-
Digestive
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
Hát bakker tényleg rendesen befrusztráltak titeket az évek alatt a cseleket használó ellenfelek, ahogy Nándi is írta.
miro is Te is: cselmatyi, trükkmatyi, egokirályok, stb. Pedig ha valaki szépen játszik, változatosan, és a cselek sem csupán öncélúak a saját térfelén, hanem eredményesen használja jókor, jó ütemben... az azt jelenti, hogy többet bele rakott a játék gyakorlásába és kreatívabb, mint aki csak passzolgat, háromszögezik.
De ettől függetlenül pl én még soha sem írtam itt olyan posztot, hogy halálra unom magam az ötlettelen bambáktól akik egy cselt sem használnak. 
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Látom EA portásai meglépték a nagy csavart, most felhúzták az ai védekezést.
Gond a mondandóddal, hogy egyszer abból indulsz ki, hogy van a kapcsolatnak jelentősége ("Perpill az ai defending miatt még fontosabb a jó kapcsolat"). Majd a másik mondatban, ahol a pistike rosszkor nyomkodja a szerelést, ott nem említed meg. Ai defending számít, manualnál nem. Elég érdekes elképzelés. Pedig ebben nagyjából benne van, hogy miért rossz a cselezés mechanika. Egyszerűen a technika hatránya minimum 100-200ms késés. (Rendering, inputlagok, távolság...) Ami már számottevő.
A "lapok" gyorsabbak ai futásnál dologban is benne lenne a végkövetkeztetés, de az már konteó lenne.Amúgy múltkor egy meccset nézve azon röhögtem, hogy még egy focimeccsen a 20 mezőnyjátékos a pálya egy kicsi részén tömörül, addig ebben a játékban szépen tartják a nagy távolságokat, hogy cselmatyinak legyen helye forgolódni. És még meccsenként változóan el is futnak a játékosok a labdás elől. Ezt egokirályok élvezik. Aki meg focizni akar, az nem.
-
Nandinagy
addikt
A jelenlegi formában a védekezés nem eredményez tudás különbéget. Az emberek 90%-a konkrétan hátul 1 emberrel rohangál aki a kp és esze ágában sincsen átváltani arra a lapra akivel te szemben állsz. Ez nonszensz. Olyan ez mintha a Maddent úgy játszanád, hogy csak támadsz. A profik nagy része is ezt csinálja, nem azért mert balfaszok hanem mert az ai jobban lehozza nekik mint ők maguk.
De isten igazából nem a passzsáv zárásokat pl. lófaszt...
Majd próbáld ki. Ha fut vissza a szélső védőd, beindítják a csatárt és te odaváltasz a védőre nem fogod lefutni a csatárt. Ellenben ha nem váltasz oda csak a legvégén akkor konkrétan a védő simán beéri a támadót. Ez így vicc.. Mitől lesz ugyanaz a lap AI-ban gyorsabb mint amikor te irányítod?
Ez egy kompetitiv játék. Ha ilyen szinten beleszól a játék akkor pont a lényege veszik el az egésznek. Ahhoz nem kell skill, hogy ne válts oda valakire a mi szintünkön. A legtöbb casual játékos világ életében elhanyagolta a védekezést.Ők általában ki is kaptak egy olyan embertől aki viszont nem. Perpill az ai defending miatt még fontosabb a jó kapcsolat, mert másképp lassabban fog reagálni a játékosod mint mondjuk az övé. Ezzel igazából azt éri el a játék, hogy egy div1-2-3 játékos ellen simán van esélye egy div5-nek jobb kapcsolattal. Kivették a játék skill részét igazából.
A cselekhez:
Sok helyen látom, hogy az embereknek ez a csel dolog nagyon be van akadva. A legtöbb csel nem azért "OP" meg "meta", mert ténylegesen azok hanem mert nem tudnak védekezni. Mindenki nyomkodja a szerelés gombot mint a hülyegyerek és emiatt ha épp rossz szöget választ akkor a csellel már elmentek mellette. Ez pepitában ugyanaz mint amikor valaki rá van gyógyulva az L1-re vagy R1-re és te rossz oldalról próbálsz szerelni. Ugyanúgy elfog melletted menni csak igazából még arra sem vette a fáradtságot az ellenfeled, hogy begyakoroljon egy kombinációt. 1 gombot nyomkod és elmegy, kész. Ezt bárki megtudja csinálni.
Perpill az AI def olyan, hogy az ellenfél nem vált oda a velem szemben álló védőre, én kitalálok valamit, hogy milyen cselt kezdek el, megnyomom és az AI már előre tudja, hogy hol lesz a csel "kijárata" és mire végez a játékos a mozdulattal már elviszik előlem. Hamarabb tudja a védő mit csinálok mint én magam.
Így igazából az a minimális lépéselőnyöd ami amúgy lenne(nem sok manuál deffel sem) is eltűnik, hogy esetleg onnan tovább építkezz. Van 100 csel a játékban és itt most nem arra gondolok mikor valaki az iniesta csellel végigment a pályán mert chainelte hanem, hogy 1-1 cselt sem éri már meg használni, mert nem ad előnyt. Akkor minek van?
Az UT-t ugyanúgy tanulni kell ha valaki ügyes akar lenni mint egy COD,BF vagy bármit. -
GhostVector
junior tag
Kár, hogy ez a gané játék nem számolja hány rivalsból léptem ki. Bár látom valahol törött Joyokban megy a számláló. Én csak inni szoktam.
-
Digestive
veterán
Könnyen bele olvadt a csapatba Di Maria, mert eszembe jutott hogy van még egy cornerstone evo. Fasza kis lap ismét. Szélen pár csel befele és a 16 sarkáról már mehet is a finesse. A 90 long shot, 93 curve teszi a dolgát.
-
|AP|
veterán
volt este egy kis időm, mondom elkezdem a WL-t mi baj lehet.
0-3-nál abba is hagytam... Én nem tudom idén mi van velem ebben a játékmódban, de botrányos, hogy mennyire nem megy. Nincs is kedvem végigszenvedni a meccseket. Nagyon jó úton haladok afelé, hogy el tudjam ezt az egész játékot engedni
-
gjoe
addikt
-
raven84
senior tag
Én kiraktam a 3. herot is, tradeable fodderből ami nem szokásom, de unatkoztam melóban. Al Jabber
-
Aguinaga
őstag
Szopat ez a g*ci, megcsináltam a Hero packet, Dempsey.... Qs.
(Előtte kettőt csináltam: Masherano és Noor, de ez hetekkel ez előtt volt, annyira nincs fodder)
Azért tegnap még gondoltam egy hegyeset, mondom, majd a Campaing Mix beadja.. beadta. Dupli Wobben-Moy-t.
Az MM sbc-it ki se rakom.. -
Digestive
veterán

Ezt az sbct bármennyiért ki fogom rakni. Remélem ő is ikon chemet kap. De akkor is beépítem max chemen, ha a mostaniak felét kukáznom kell. 😀
Még Quaresmát várom, mint a messiást. Akkor is meg fogom venni ha 3+ milla lesz.

-
gjoe
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Szokjad. Másnak sem adja.
Bár azért kezdesnek jobban szokott adni.
A legjobb nyitasok nekem trial alatt voltak. Akkor felhuztak, beetettek, hogy jó lesz vedd meg.
Azóta semmi.
Színes lap kéthetente egy az alsó sorból.
Wo azért néha beesik de szigorúan a 86-87 gold fodder. Olyan akit csapatba lehetne rakni az esélytelen.
A csapatom fele vásárolt lap, és sbc vagy objektív player. -
homerhamm
veterán
Második napja játszom, de nem hogy promo lapot, hanem még walkoutot se nyitottam.
Azt ne menjen el az ember kedve a játéktól... -
EA's hit
addikt
Azt lehet tudni, mikor lesz az EA-nél a black friday, konkrétan hogy mikor lesz a hónapban leakciózva pc-re a játék? Nem szeretném ha feleslegesen újulna meg a play pro még mielőtt megveszem akciósan ezt a műalkotást.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Az igazság valahol a kettő között van. Nyilván mind tudjuk, hogy az a fajta cselezgetés, ami itt megy, az minden, csak nem reális
Egy Ronaldinho vagy egy Neymar sem tudott 18 féle cselt egymásba fűzve végigcselezni 80 métert, vagy épp cancel-elni egy elasticot vagy egy rainbowt. Nincs semmi baj a szép cselekkel, a baj azzal van, hogy ezt is, mint minden mást, csak baromira eltúlozva tud hozni ez a játék, vagy pedig nagyon szarra lehúzva. Csak végletekben működik a játék, köztes, normális megoldás az nincs. -
miro.
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Azert mert ha olyan a jatekmenet ahol a 100 fele cselbol azt a 4 darab metat tolja mindenki,(mint mindig) mert annyira mukodik,azaz jelenti,hogy a vedekezo AI amator szintre van lehuzva,es vizilabda meccseket jatszol.
A trukkmatyi cselezgetve lo golt,en meg a sprint gombbal atfutok a vedelmen kb. Ergo unalmas szar.A valodi fociba nem egy az egyezel ugy,hogy a mellette levo vedo 15 meterre all,hanem bemegy moge biztositani. Ezert kell a vedekezo AI,koszi.

-
Digestive
veterán
Nem értettem soha, hogy ebben a játékban miért frusztrál bárkit is ha az ellenfele szeret és jól is tudja használni a cseleket. Akkor szerinted miért raktak a játékba több mint 100 féle cselt?
Ha mindegyiket simán le lehetne védekezni akkor mi értelme lenne? Meg azért mégiscsak vonjunk egy kis párhuzamot a valósággal, hiszen a valódi focit próbálja ez a játék lemodellezni... A valóságban is akik tényleg cseleznek és jókor jó helyen húzzák meg ott legtöbbször el is megy a védő mellett, mintha ott sem lenne. Igen tudom a mai modern focira ez már nem jellemző, de azért voltak olyan ikonok a labdarúgásban akik úgy szivatták a népet, mint amit ajánlgatsz hogy SB amatőr ellen kell cselezgetni.
Szóval ez mindenkinek a saját döntése, hogy begyakorol és használ e cseleket. De hogy ez téged vagy mást irritál az érthetetlen számomra.
-
mcwolf79
veterán
Nem is tudom amúgy, hogy ha nem lenne ilyen AI,akkor hogy lehetne lekezelni a sok búgócsiga csírát. A (többnyire) nagy melák védőkkel lekövetni a fürgébb támadókat, főleg ,ha az AI néha alapból olyan hülye ,mint a segg. Plussz mikor az ellenfél játékosai szemmel láthatóan gyorsabbak az enyémnél a fos szerver miatt. A statokat is belehúzhatná az anyukájába az EA, mikor a Shadow-os Van De Ven-t lefutja egy 75-80-as középpályás (rapid ide vagy oda).
Amúgy az AI legnagyobb hibája, hogy nem egyformán "büntet" (a hiánya), és a mocsár játék. írta itt vki néhány napja, hogy a gépre fogjuk a bénaságot. Néhány napja délelőtt leültem játszani, majdnem végig galopppoltam Div6-on. Másnap délután nekiveselkedtem, gondoltam most meglesz a Div5. Hát a nagy faxt! Kb. 10-et buktam zsinórban, mire azt mondtam, hogy na most ezt inkább hagyjuk! Biztos elfelejtettem játszani 1 nap alatt (ugyanaz a csapat ,semmi taktika váltás).
Szidjátok itt az automata játékot, de az a baj, hogy nem konstans az egész játék. Van a mocsár játék, mikor semmi nem úgy megy ahogy kellene (ebből van a legtöbb). Van a normál játék (ebből a legkevesebb), és van a gyorsított felvétel. Utóbbi sem a legjobb, de egy fokkal jobb a mocsárnál. Az ember várja, hogy most biztos jó lesz, és amikor az ember elkap egy jó szériát, akkor tényleg élvezetes a játék.
Nálam új bug, hogy néha a kontroller a meccs alatt nem működik. Menüben jó, de miután elindul a meccs, nem reagál semmire. Ekkor ugye automatikusan bukó a meccs. Mikor nem felejtem el, szoktam indítani egy Moments-t, hogy jó -e. De ha elfelejtem, és beficcen,akkor jön az anyázás. -
miro.
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Tehat nem kell kikapcsolni.

Bilibe log ez a kezed.
Ez meg mindig egy jatek.
+ ne legyen konnyu 7-8 golt loni meccsenkent a 3-4 faek egyszeru meta csellel,mert az AI buta mint a tok,mivel elveszti a jatek a lenyeget,a gol erteket.
Erre ott van az sb amatoron.A Rushba is van lehetoseg,ott azt csinal az ember amit akar,nincs AI.
Mondjuk nem is megy a nagy cselezoknek,azok vesztik el a labdat allandoan,mert ott kene gondolkozni inkabb.
Az meg a meta cseleken kivul nem megy. -
Digestive
veterán
Nyilván nem arra gondoltam, hogy álljanak egy helyben, mint a f.sz.
Figyeljen az alakzat megtartására, mozogjanak a labda helyzetéhez képest, ha bele rohanok az egyikbe, mert béna vagyok akkor felőlem szerelhet is, de max ennyi. NE támadjon le magától, ne csináljon több méteres sprintet magától egy passzsáv lezárására, vagy éppen konkrét labdaszerzésre, ne fejeljen magától, ne csináljon a komplett hátvédsor les csapdát, stb.
-
BenXL
aktív tag
Azért amikor meg szeptemberben 15 golos meccsek voltak mert nem volt védekezés akkor meg az volt a baja sokaknak.
Emiatt se értem mit erolkodnek az EAnél hetente új patchet kiadni, úgyse lesz olyan amivel elégedett a tobbseg. ha maradtak volna 1 patchnél amit az elején kiadnak, mostanra már hozzaszoktak volna az emberek, ők meg foglalkozhatnának a 27-el. -
Digestive
veterán
Tartsák az alakzatot, helyezkedjen is akár ésszerűen a védő a támadással szemben, de ne zárja már magától a passz sávot tökéletesen, meg támadjon le. Nem nyerek kevesebbet, nem megy rosszabbul így sem a játék hiszen nekem is ugyanúgy segít a gép. De ez ami most megy az nem élvezhető. 80%-ban fixen megoldja helyettem a labdaszerzést az ai, csak ki kell várni amíg labdát szerez valamelyik passzív játékosom. Ennyi erővel le is szimulálhatnák a meccset.

Igen a les taktikát is én aktiválom. Ezért találtak rá ki gombkombinációt. Magától ne csinálja meg a csapat.
-
miro.
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Es a masik 8 mezonyjatekost meg kikapcsolni? Az am a jatek tenyleg.

De lehet azt kene,hogy meg a kapust se iranyitsa a gep.
Ami kapura megy es nem vagy ugyes,az gol.
Akar 50rol is lehetne loni,mert azt ugyse latja a masik. Hisz ne a gep vedjen,ugy konnyu.
Lestaktika? Tolodasok? Azt is ket emberrel,nem?A futball csapatsport,barki ellen akarsz jatszani.
Ennek az alapja ez,es 11 embert nem tudsz egyedul iranyitani. -
miro.
senior tag
En meg de utaltam azokat,akik ha az ai vedekezese levolt huzva,akkor 90 percen keresztul csak cselezgettek.
Persze biztos ugy jobb,ha olyan ellenalast kapsz ,mintha amatoron benyomnad a squad battlest egy ezust csapat ellen,mert konkretan a tobbi vedekezo jatekos direkt a labda elol tavolodik.

De jo arra verni,hogy konkretan minden tamadasban egy az egybe jatszol,mert a masik 9 mezony arra van beallitva,hogy semmilyen szinten ne tegye a dolgat.
Amit o 4 csellel megcsinalt,azt te megtudod harom passzbol,vagy ha azt se akarsz,akkor siman a sprintet nyomva atfutsz a vedelmen,ilyen oriasi erdem akkor cselezgetni,aztan a felido 8:8 volt.
Hany ilyen matyi ellen leptem ki,volt hogy vezetesnel is
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Jelenleg az AI védelem nem csak tartja a pozíciót, alakzatot, hanem hibátlanul és folyamatosan leköveti a támadást és agresszíven le is támad ha úgy van. Annyira megnézném ezt a sok nyomorékot ha teljesen manuálisra raknák a védekezést, akik most 451ben semmit se csinálnak védekezésnél, mert megoldja helyette a gép. Nem is értem miért gondolja az EA, hogy ez így jó. Semmi mást nem kéne csinálnia a védekező ai-nak csak a felállást tartani. Aki meg balfasz és nem tud manuálisan embert váltani, passz sávot zárni miközben használja a second man presst, amellett úgy kén elsétálnom a gólvonalig! Ehelyett bassza meg legyilkol az AI miközben az ellenfél rohangál a CM-el.

Fújjjjj. Okádni tudnék már a Pina, Reijnders, De Jong, Nico... 451 egyen hányás csapatoktól.

-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
homerhamm
veterán
Én is megvettem az FC26-ot, pedig úgy volt hogy nem veszem meg.
Milyen promo megy most, és mi lesz a következő?
-
Digestive
veterán
Nekem megvan minden amit UT-ben lehetett szerezni. 10k. De majd úgy is bedobnak 50ezer xp-t a végén.
-
BenXL
aktív tag
Ti hogy alltok a season XPvel? Nyomom kb az osszes obejtivet mindig, meg Clubsot is, de igy is csak 6knál tartok, pedig 2 hét van hàtra
-
EA's hit
addikt
Koszi, engem is meglepett, foleg hogy elotte a 83x10-emben 84-es volt a csucs, a 280k coinos store packban meg egy 88-as gold, meg 2 84-es promo. A liga sbc-t is csak azert raktam ki akkor eppen, mert elkezdtem az ikon upot, de kellett bele meg fodder, mondom hatha ad a 45k-s. Hat adott, meg ha nem is foddert
1,6 milla, meg is van az idei evre a legertekesebb nyitasom, viszont kb totsig az egyik fix cm-em is. Raadasul tavaly a wildcard lapja az egyik legjobb kozeppalyasom volt, 2 eve meg asszem tots lapja volt, az is nagyon adta. -
|AP|
veterán
belefutottam most ebbe a Krasi videóba
Ti mennyire veszitek komolyan ezeket a beállításokat (PS5)?
-kontroller Bluetooth helyett USB kábelen
-beállításokban graphic mode megváltoztatása
-player shadows kikapcsolása (ezt próbáltam, de nem tudnám megszokni)Számítanak ezek bármit, vagy ilyen kapcsolat mellett ami szokott lenni ez halottnak a csók?
-
EA's hit
addikt
Koszi szepen liga sbc
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide Kuyt és Dudek, a harmadikat inkább nem nézem meg. Cserébe elfogyott kb az összes fodderem, idén csak Albát raktam ki semmi mást. Azért ez így erős. Kezdjek el gyűjteni a toty sbckre vagy mi a fasz?

-
Kristof_94
Topikgazda
Csináltam egy hero upot, Beasley... Tudtam, hogy még csak a közelébe sem kellett volna menjek.
-
mr.dana
aktív tag
Akkor marad 👍👍 kössz mindenkinek
-
mr.dana
aktív tag
Nekem a 86 os Khan van meg ..ugye még a legelejétől ..amit kaptunk bonusba..
Kérdés , kb hol helyezkedik el a kapus rangsorban..mivel ára nincs . Nézzek ettől jobb kapust .. v maradhat🤔🤔. ( nyílván inkább mezőnyjátékosra költök )
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
kapeti07
üzenetére
Persze, kötelező volt.
Egyelőre nem sok meccsem volt vele, de stabilnak tűnik. Bár a kapus poszt tipikusan az, aminél bőven van választási lehetőség. A magasság nyilván fontos, meg ha vannak jó playstyle-ok. De amúgy nekem Martinez és Maignan is bevált. Szerintem nyugodtan vedd ki, majd 2 méter magas és ő az előző években is jó volt. Amúgy ha egy kapus sokat potyázik, sok gólt kapsz az nem feltétlenül az ő hibája, bár nyilván mindig őket vesszük elő elsőként. 
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat a haszonhoz, legalább az ilyen dolgok adnak némi örömöt a játékban. Pope-ot kivetted már? Ha igen, írsz róla milyen? Ha jó lesz akkor én is kiveszem. Most néztem, hogy be tudnám építeni a csapatomba a sok angol játékos miatt.
-
Kristof_94
Topikgazda
Fájó szívvel, de végül eladtam Burnt. Majdnem 100k jött be rajta, így még előrébb is vagyok. Majd ha egyszer olcsóbb lesz meg fogom venni.
Amúgy idén sem nagyon megy a trade, de ilyen flip flopokkal lehet érdemes lenne próbálkozni. Megjelenés után rögtön felment 500k fölé is és végül vasárnap este volt a legolcsóbb, én pl. 290k-n vettem. Utána meg már 420-430 is volt. Bár itt lehet az is befolyásolta a dolgokat, hogy 2 napig voltak a csomagokban. -
kapeti07
senior tag
Ez a játék évről évre rosszabb. Elkezdtem alkalmazni a shieldelést és nyerem a meccseket. Lukakuval beállok, rámjön a védő, vagy elpasszolom vagy elfordulok. Gól. Ez nem egy focis játék ez ping-pong. Az ellenfél meg jön a forgolódós mutatvánnyal. Mindegy ezzel a technikával tegnap meglett a 15 pont Rivalsban, feljöttem Div 7-be. Érdekes, Div 8-ban jobb csapatok ellen kellet helyt állnom mint 7-ben.
-
toxicjew
addikt
Elképesztően izgalmas és élvezetes a meta. Megérkezem a 16os elé, és 25 ember vonaglik előttem, a támadók, meg úgy általában a csapat elülső fele meg veri a faszát a gyepen. Csodálatos. Egyszerűen wow. 10/10 game, mint minden egyes kibaszott évben bazmeg.
-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
Mégis mit mondjuk erre? Mi itt a legtöbben átlag casual playerek vagyunk, szerintem nem fer gameplay tanácsokat adni főleg védekezésnél. Egyébként meg a védekezésnél türelmesnek kell lenni, szélen ráhagyni a védekezést az AI-ra, nem nyomkodni a szerelést folyamat és használni a lescsapdát meg a team presst.
-
Digestive
veterán
80x raktam ki kb fele-fele arányban a liga sbcket. A 400 packból NULLA promo lap jött... Ez itt a hányós smile helye.
WL 10-11 winekből semmi, DR semmi, több 100 grindelt pack semmi. Hamar el fogja venni a kedvem az EA.
-
mr.dana
aktív tag
Lukaku nincs már ? már mint sbc
-
kapeti07
senior tag
Amúgy köszönöm a napokban kapott taktikai tanácsaitokat. Sokkal szorosabb meccseket vívok, 1-2-t meg is nyerek.
Ellenem is a forgolódós és a shildeléses ellenfelek tömnek meg leginkább. Ez olyan lassan mint az előző években e Kick Off glich és a szögletből ollózós gól. Idén is az ellnfél nem jobban akar játszani és úgy legyőzni hanem egy hibát használ ki. Ha igazi szimulátor lenne egy ilyen forgolódó csatárnak alárugnék a védőmmel a 16-oson kivül. Én kapnék egy sárgát, a csatárnak meg nem lenne kedve többet forgolódni. Egyébként ezzel sem lenne baj, ha csak a nagyon technikás játékosokkal lehetne ezt. Pl egy Ronaldo CR vagy Messi csinálja nem is zavarna. Inkább az, hogy egy 50 kilós kiscsaj akit még szerelni sem lehet. -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ilyen shieldes ellen én is játszottam.
Undorító volt. Lehetetlen volt labdát szerezni.
Léptem is ki gyorsan még az elején.A másik amit egy srác profin nyomott az a szogleteimnel a letamadas. Szöglet elején azonnal rohant előre egy emberrel, és Ahogy labdát szerzett már ivelte is előre és 3 a kettő ellen kijatszott.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
A sok Pina engem sem zavar
viccet felreteve ellenem o annyira nem durva iden, Rashfordtol 100x jobban felall a hatamon a szor, ha meglatom barmilyen lapjat az ellenfelnel. A legundoritobb iden tovabbra is a forgolodas, meg az undoritoan tulhuzott, irrealis low driven. Konkretan ellovi BARKIVEL a 16-os sarkarol power low drivennel, es 99% gol. Nem szamit hany vedom van ott, nem szamit ki a kapusom es hogy az hol helyezkedik, undorito.Ja, az uj "kedvencem" a shieldeles. Ha azt valaki jol tudja hasznalni, az eletben nem veszed el tole a labdat. Tegnap rivalsben egy ellenfelem jott 4 pici, gyenge noi csatarral. Mast sem csinalt, csak azonnal nyomta a fedezest/shieldet, ahogy odakerult hozza a labda, es az embereim azonnal lerobbantak a 150 centis, 70 fizikas csajokrol. 5 meteres sugaru korben nem lehetett onnantol megkozeliteni az embereit, mintha valami eroteret vont volna maga kore. Konkretan egy prime Drogba vagy Yaya Toure nem tudta soha eleteben igy fedezni a labdat es nem volt fele ennyire eros sem. Amugy baromi jol csinalta a csavo, de hat kibszott irrealis es gusztustalan ez.
-
Digestive
veterán
Engem a sok Pina nem zavart
, viszont mind a 15 ellenfelem 451-el tobzódott a középpályán, mert a youtuberek most azt mondták az a tuti. A másodperces delay, meg a ratyi rewardokat adom. -
Kristof_94
Topikgazda
Hát, elég gatya lett a hétvége. 8 win, de úgy, hogy tegnap este 5-1 vagy 6-1 volt. Jött egy eladható Nico Williams, de rajta kívül csak a szokásos női fodderek. Megvettem Burnt, úgysincs mire költenem.
-
mcwolf79
veterán
Áruljàtok már el, arra van valami ellenszer (beállítás vagy akármi ) hogy a védelem ne olyan legyen mint a hézagos szita ? Én vért izzadok , hogy àtjussak az ellenfél védelmén (mindenütt ott vannak, és jönnek rám mint a darázs), az enyém meg olyan szellős, hogy simán àtsétàlnak rajta.
-
Digestive
veterán
Carvalho mentette meg ezt a hero kört. Őt be is rakom a kezdőbe.
-
miro.
senior tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Kerdezd meg,hogy ezen a forumon ki kapott ilyet felev utan.
Vagy legalabb az egyiket. Senki.Ugyanez volt tavaly is..
A 83+,84+x2-ok ontottek magukbol a 83-84 lapokat.
A csutortoki MM-t tok ertelmetlen volt kirakni,sosem jott belole semmi.
Akkor mar orultunk ha jott par WO a wl,rivals rewardokbol.Szerintem maga a formatum lett unalmas a jatekosoknak.
Nem olyan nagy mar a kedv ugyanazokat a koroket futni minden heten, lassan 2-3 eve.
Tenyleg csak a szerencsejatek fuggoseg tartja fent az erdeklodest,mas semmi. -
Archman 3
tag
Sziasztok. Pc-n játszom, és elkezdett az fc26 kifagyni. Mindig kb indítás után 2-3 perc a fagyás. Valaki tapasztalt már ilyet. Ha nem indítok meccset akkor is fagy. Mi lehet a gond? Előre is köszi
-
Sandros112
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Nincs félreértés, azzal is csökkentik a power curve-ot, hogy nem boostolják szarrá a lapokat és azzal is, hogy nem adnak olyan rewardot, hogy megadják az esélyt a nagyobb nyitásra, esetleg arra, hogy foddert szerezz gambling sbc-khez, vagy a jó sbc-khez. Idén nem tudod az összes "jobb"' sbc-t sem kirakni a rewardokból.
-
prannk
őstag
Én 1 óra fele nyomtam rivalst olyan kutyszar volt a gameplay hogy ment a forfeit 10 perc után 10/10 nél. Fel is basztam magam. Átmentem SB be ott pörgött mint ahogy kell.
Most megpróbaltam újra a rivalst és es most 6/5 win.. mert jó volt a gameplay. Úg,hogy érdekes ez az egész -
neo81
senior tag
Aha!
Én, így, hogy nem játszok WL-t, ezért sokkal kevesebbet idegeskedek, nem is szabok magamnak különösebb célokat, szinte teljesen nyugodtam játszok, ha WL-eznék is, akkor biztosan nem lenni így.
Ja, egyetértek, WL kvali nehezebb, ezért erősebb lehet a mezőny ott, logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Foxpost
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Energiaital topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egymás után ennyi szar evot, sbct, meg promot kiadni. Még magukat is felül múlták.

De azért szépen alakul a csapat. Majd csinálok képet.
De ettől függetlenül pl én még soha sem írtam itt olyan posztot, hogy halálra unom magam az ötlettelen bambáktól akik egy cselt sem használnak. 
Így igazából az a minimális lépéselőnyöd ami amúgy lenne(nem sok manuál deffel sem) is eltűnik, hogy esetleg onnan tovább építkezz. Van 100 csel a játékban és itt most nem arra gondolok mikor valaki az iniesta csellel végigment a pályán mert chainelte hanem, hogy 1-1 cselt sem éri már meg használni, mert nem ad előnyt. Akkor minek van?
Itt már semmit se lehet? Tiszta Észak-Korea.

LendvaiFeri1