Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2026: Kezünkben az Asus visszatérő androidos táblagépe
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2026: áradás a Noctuánál
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
-
3300 - 3201
4447 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
Ibarbo fantasy cup reward lesz. Izgalmasan hangzik...
-
Digestive
veterán
Az idő nem mindegy. Most éppen kb 10 másodperc az optimális. Pár napja 15 volt.
Felhasználót váltasz. Elszámolsz 10ig és vissza váltasz és azonnal belépsz a játékba is. Meg szerintem DR, WL nem is működik. Ott ne is próbálgasd, mert hamarabb jön a bann.
-
BenXL
aktív tag
Én se szoktam ezeket használni, de pont a motiváció, meg az érdeklődés elvesztése miatt kipróbáltam én is. 15 perc alatt lepörgettem a gauntlet objektíveket így. Le van tudva. Kb ennyi volt benne a motiváció. Legalább 3 hónapja nem játszok DR-t. Most hagytam a francba ezt a kupa sorozatot és megcsináltam inkább a DR-t hogy végre tudjak a fő csapatommal is játszani, ne csak havi 1x vagy 2x a WL-ben.
De hogyan kell ezt csinalni? Nagyon felidegesitett az ellenfeleimnél és en is megprobaltam egyszer, de nem adta meg gyozelemnek pedig vezettem, felhasznalot valtottam, majd visszaléptem es megszakadt a meccs.
-
Nandinagy
addikt
Én se szoktam ezeket használni, de pont a motiváció, meg az érdeklődés elvesztése miatt kipróbáltam én is. 15 perc alatt lepörgettem a gauntlet objektíveket így. Le van tudva. Kb ennyi volt benne a motiváció. Legalább 3 hónapja nem játszok DR-t. Most hagytam a francba ezt a kupa sorozatot és megcsináltam inkább a DR-t hogy végre tudjak a fő csapatommal is játszani, ne csak havi 1x vagy 2x a WL-ben.
A legidegesítőbb, hogy ahhoz, hogy tudjak wl-zni rivalsoznom kell
Mondjuk elég 2 win div2-ben de akkor is. Ez a 3 részes kupa nekem viszonylag egyszerűen ment. A legkisebbet másodjára nyertem meg a közepeset is a legnehezebbnél meg az első win 2.-ra lett meg a 2. meg ma, de igazából napi 1 try volt és 2 kivétellel mindig a döntőig mentem ott is
Swap-ban a bundest le sem toltam. Az utóbbi időben próbálom a játékot úgy játszani ahogy "kellene". Ha valami nem lesz meg szarom le, a csapat full Arsenal már, a padon is mindenki ott van, Henry-ra kell az icon evo aztán ő is megvan, szóval nincs rajtam a kényszer, hogy kellenek a packok. Így azért élvezetesebb a játék minden szarsága ellenére. A WL is már csak olyan félkomolyan megy ha megunom leadom a meccseket 7-8 winnél ha meg végigjátszom olyan 10-12 win között megyek attól függ mennyire teszem oda magam. -
Digestive
veterán
Xboxon sztem nem működik, de engem nem is izgat semmilyen cheat vagy ilyesfajta glitch. Én pont azért tolom le, mert nekem az ad élményt ha önerőből megcsinálok valamit. Előbb teszem le én is az egészet, minthogy ilyeneket csináljak, de ez csak az én véleményem. Ha valaki tolja ellenem engem abszolút nem zavar és nem is érdekel. Röviden meg, hogy a klasszikust idézzem “Nem vagyok b*zi”
-
Gabeszfoci89
senior tag
Xboxon sztem nem működik, de engem nem is izgat semmilyen cheat vagy ilyesfajta glitch. Én pont azért tolom le, mert nekem az ad élményt ha önerőből megcsinálok valamit. Előbb teszem le én is az egészet, minthogy ilyeneket csináljak, de ez csak az én véleményem. Ha valaki tolja ellenem engem abszolút nem zavar és nem is érdekel. Röviden meg, hogy a klasszikust idézzem “Nem vagyok b*zi”
Ènis így vagyok vele nemfogok csalni,de amúgyis már a toty grindos szenvedès is lehozott,azóta csak napról napra megy el a kedvem az egèsztől!Unalmas ès csak glitch meg bugolás megy komolyabb meccseken a többi meg èrtelmetlen.Eddig nem baszott fel az egèsz úgy ahogy mostanában meg már motiváció is egyre kevesebb van.Egy darabig offolom úgyis felálltam sèrülèsből is már majdnem.Kövi rèszt amúgysem akartam már megvenni.Ha nagyon rámjön a virtuális foci max nyomok pár ufl meccset.
-
A guru
addikt
-
Digestive
veterán
Mai 10 entryből 8szor játszottam döntőt nyilván egyik sem lett meg....próbáltam 3fèle formációt mindent de semmi nem jött be.Mindegy leraktam inkább.Minden hangulatom elment az egèsztől már.Toty óta amúgyis elegem lett most mèg ez kellett hozzá nagyon
Ezért kérdeztem, h miért szenvedtek? Miért nem toljátok az utolsó meccset a no loss glitchel?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem is 13 entry kellett a 2 winhez. Nálam az segített, hogy játszottam pár rivals meccset, ahol sokkal lassabb a gameplay és normális támadásokat lehet felépíteni, nem úgy mint ezekben a rövidített meccses kupákban. Szándékosan lassítottam a játékomat, mert minden ellenfél mint a veszett mókus úgy rohant és vágta előre a labdákat folyamatosan, ami rám is rám ragadt emiatt. Short passingot is tudom ajánlani a taktikában, mióta átálltam balanced-ről sokkal hatékonyabb tudok lenni.
Mai 10 entryből 8szor játszottam döntőt nyilván egyik sem lett meg....próbáltam 3fèle formációt mindent de semmi nem jött be.Mindegy leraktam inkább.Minden hangulatom elment az egèsztől már.Toty óta amúgyis elegem lett most mèg ez kellett hozzá nagyon
-
Digestive
veterán
Működik boxon is
?
Mondjuk még bele sem kezdtem, de rosszul vagyok attól, amikor 12 meccset végig kell szenvedni.Azt nem tudom.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Digestive
veterán
Ebben a kupában nem működik a felhasználó váltós no loss glitch?
A gauntletbe már minden ellenfelem ezt csinálta, úgyhogy én is beálltam a sorba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A guru
addikt
Nekem ez a heavyweight torna lesz ami rávesz arra hogy abbahagyjam az egész szart!7entry 6szor döntőig megyek ott mindig megvernek ebből 4szer hosszabitás meg tizik...hétvégén 14winem volt wlen ezt a kurva kuoát nemtudom megcsinálni.1 tornagyőzelem megvolt már múlthèt vègèn azóta se tudom a másikat hozzárakni...már tartok ott idegileg hogy Quick sellezem a brigádot ès törlöm a rákba az egészet nincs ehez már türelmem
Nekem is 13 entry kellett a 2 winhez. Nálam az segített, hogy játszottam pár rivals meccset, ahol sokkal lassabb a gameplay és normális támadásokat lehet felépíteni, nem úgy mint ezekben a rövidített meccses kupákban. Szándékosan lassítottam a játékomat, mert minden ellenfél mint a veszett mókus úgy rohant és vágta előre a labdákat folyamatosan, ami rám is rám ragadt emiatt. Short passingot is tudom ajánlani a taktikában, mióta átálltam balanced-ről sokkal hatékonyabb tudok lenni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem szerintem ő lesz az icon swap evoból. A sima lapjára ment rá a prince of arenys vagy mi.
Lean tall, 5/5. Annyi, hogy a passz lehetne jobb, de jelenleg nincs olyan evo, ami feljebb vinné.
Lassan, de készül a csapat. LB, RB egy időre tuti megvan, kapus is. Egy jó cdm kellene még Bruno mellé. RW-be van egy brutál jó 85-ös Elanga, 90+-os fut gg ratinggel. Nála várok valami olyan evora, ami nem ad ratinget. ST és LW is van, de ott még nem annyira fix.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem ez a heavyweight torna lesz ami rávesz arra hogy abbahagyjam az egész szart!7entry 6szor döntőig megyek ott mindig megvernek ebből 4szer hosszabitás meg tizik...hétvégén 14winem volt wlen ezt a kurva kuoát nemtudom megcsinálni.1 tornagyőzelem megvolt már múlthèt vègèn azóta se tudom a másikat hozzárakni...már tartok ott idegileg hogy Quick sellezem a brigádot ès törlöm a rákba az egészet nincs ehez már türelmem
-
Gaborz1
senior tag
-
Digestive
veterán
Ibarbo és Gervinho szerintem jók lesznek. Csak ne pick legyen kettőjük között...
Nekem csak Gervinho érdekes a body type miatt. Belőle amúgy most lehet egy egész jó evot is csinálni.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
EA's hit
addikt
Hát srácok, én nem tudom mennyi maradt még bennem. És nem csak ebben a részben, hanem úgy általában. Esszét tudnék írni arról, hogy mi mindennel van baj a játékban, de nem untatlak titeket. De mégis néhány dolog, ami egészen vérlázító.
- szerverek: most komolyan, hogy várja el tőlünk bárki, hogy konzisztensen teljesítsünk? Letoltam most a maradék dr meccseket. Konkrétan 0.75x sebességgel ment az egész. Direkt nem 0.5öt írok, hogy ne legyen akkora túlzás, de bassza meg, tapintani lehetett, hogy minden iszonyú lassan történik.
- passzok: kell erről sokat írni? A középpályán és felfelé minden játékosomnak ott a tiki taka (egyiküknek + is). Ezen felül jellemzően pinged és incisive is van szinte mindnek. Azt gondolná az ember, hogy legalább az egyszerű passzok mennek. Aha, a nagy lófaszt. Totális Benny Hill show, amit történik, full rng az egész.
- input delay: nem vagyok cselgép, de azért szoktam cselezgetni. Illetve szoknék, ha ez a húgyfos játék bevenné a gombnyomásokat. Ellenfelem úgy rángatózik a pályán, mintha epilepsziás rohama lenne, közben nálam szimplán be sem veszi sokszor amit nyomok. Még jó, hogy minden támadóm 5/5, legalább lehet mutogatni őket.
Ez egy tragédia. A játék, a meta, a community és persze legfőképp az ea. Még kitartok, de már alig alig tudom rávenni magam, hogy toljam ezt a szart.
Abszolut egyetertek. Engem mondjuk ami mindennel jobban zavar, az a brutalis tultolasa a jatekmodoknak. Heti 15 wl, 24 riv pont, 18 sb, egy rakas rush, season-long kupak, heti kupak (van hogy egy het alatt 3, mint most), gauntlet (most epp ketfele), swapok, brutal sok evo (mondjuk azok mostanaban szarok), meg meg a tokom tudja. Es emiatt az van, amit mar sokszor beszeltunk: a legjobb csapatoddal jatszol a legkevesebbet. Mult heten nyitottam fs Abilyt es kr Grizit, meg kiraktam Chiellinit, de szerintem egyikuknek sincs meg meg a 10 meccse, pedig a tegnap kivetelevel minden nap beleptem es jatszottam este. Csak hat egyik este bundeses gold lapokkal probaltam chip shotot loni, masik este gauntleteztem, harmadik este meg sb-ben probaltam egyszerre vagy 10 fele objectivet huzni
total atment kenyszerbe az egesz, told le ezt meg ezt meg ezt a modot is, kulonben lemaradsz 3 jo packrol, kulonben nem lesz meg minden swapos tokened, kulonben nem tudsz megcsinalni egy 27 lepesbol allo evo chaint egy olyan lapert, akit utana osszesen nem fogsz 50 meccsen hasznalni.Regen volt mondjuk 4 fele mod, de boven eleg volt. Neha bejott egy grindolosabb idoszak (pl egy icon swap), de nem minden heten. Es az ido nagy reszeben csak eljatszogattal a sajat legjobb csapatoddal, beleptel mondjuk jatszani, rivals-oztel 2 orat, elvoltal, aztan csokolom. Hasznaltad a draga lapjaidat/nagy nyitasaidat/kedvenc jatekosaidat, es meg ha maga a jatek persze akkor is csalo szar volt, alapvetoen a fun miatt jatszottal, nem azert, mert "muszaj" volt. Most meg... tragedia az egesz.
-
toxicjew
addikt
Hát srácok, én nem tudom mennyi maradt még bennem. És nem csak ebben a részben, hanem úgy általában. Esszét tudnék írni arról, hogy mi mindennel van baj a játékban, de nem untatlak titeket. De mégis néhány dolog, ami egészen vérlázító.
- szerverek: most komolyan, hogy várja el tőlünk bárki, hogy konzisztensen teljesítsünk? Letoltam most a maradék dr meccseket. Konkrétan 0.75x sebességgel ment az egész. Direkt nem 0.5öt írok, hogy ne legyen akkora túlzás, de bassza meg, tapintani lehetett, hogy minden iszonyú lassan történik.
- passzok: kell erről sokat írni? A középpályán és felfelé minden játékosomnak ott a tiki taka (egyiküknek + is). Ezen felül jellemzően pinged és incisive is van szinte mindnek. Azt gondolná az ember, hogy legalább az egyszerű passzok mennek. Aha, a nagy lófaszt. Totális Benny Hill show, amit történik, full rng az egész.
- input delay: nem vagyok cselgép, de azért szoktam cselezgetni. Illetve szoknék, ha ez a húgyfos játék bevenné a gombnyomásokat. Ellenfelem úgy rángatózik a pályán, mintha epilepsziás rohama lenne, közben nálam szimplán be sem veszi sokszor amit nyomok. Még jó, hogy minden támadóm 5/5, legalább lehet mutogatni őket.
Ez egy tragédia. A játék, a meta, a community és persze legfőképp az ea. Még kitartok, de már alig alig tudom rávenni magam, hogy toljam ezt a szart.
-
T0rnad0
addikt
Ha meglesz a kellő számú token, akkor meggondolandó, hogy inkább a biztos R9-et érdemes választani, mint a garantált 999k> lapot
(figyelembe véve az eddigi szerencsém)
Bár én még várom a "15 win in wl" nehézségű tokeneket, mert nehogy már mindenki ingyé kapja meg a brazil legendát. -
Digestive
veterán
Nem, mert a leírásban nincs benn már a következő promo.
Végül én is ezt fogom választani. Ehhez legalább már csak 7 tokent kell kiszenvednem a következő adagból. De ha kapok egy Prinz-Yashin-Bergkamp kombót akkor felgyújtom az EA székházat.
-
EA's hit
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem már csak a brazil sb kellene, ma le is tudom, ha minden a tervek szerint alakul.
Közben a döntőben buktam el ezt a heavy kupát. Egy újabb Wilson-os rágcsáló ellen, hogy máshogy. Hányinger.
Lehet hagyom is a fenébe, amúgy is túl hosszú az a 4 meccs, ha bukja az ember és újra kell kezdeni. Ja meg nyerd meg 2x, hogyne. -
BenXL
aktív tag
A chip shotos token megszerezni, nem tett jót az egészségemnek…
de meglett végre mind a 10 -
gjoe
addikt
Én próbálom elkerülni ezeket az ikon sbc-ket. Egyszerűen alig van bennük értelmes lap. Vagy ha van is, akkor tuti valami rossz PS+-al.
Közben este eljutottam 9 győzelemig, de van még 4 meccs. Utána jöhet a middle és a heavy kupák, közben meg az utolsó token a brazilokkal. Nem unatkozom...Még kellett egy win a tokenhez ezért Nekialltam a wlnek. Ez sétagalopp a kupahoz képest.
Eddig 7win 3l.
Amugy itt is vannak erdekessegek. Eddig kb 5x volt hogy gól helyzetben felugrik a kapcsolat 400 pingre, és akadozik. De ez mindig csak gólhelyzetben. Micsoda véletlen. -
Kristof_94
Topikgazda
Én próbálom elkerülni ezeket az ikon sbc-ket. Egyszerűen alig van bennük értelmes lap. Vagy ha van is, akkor tuti valami rossz PS+-al.
Közben este eljutottam 9 győzelemig, de van még 4 meccs. Utána jöhet a middle és a heavy kupák, közben meg az utolsó token a brazilokkal. Nem unatkozom... -
T0rnad0
addikt
Jaja, nagyon adja:
Második 80k pack, előzőből is ugyanúgy Solskjær jött...
Ikon pickben mindig benne van Kroos. Más 90-es vagy feletti lapot, illetve nem Base Ikont még nem is láttam ebben a pickben:
Az új promóból eddig egy Mendy volt csak értékelhető. Azt is az első 5 percben nyitottam.
Nagyon kezd felhígulni a 17 tokenes 93+ Ikon pick, szerintem nem azt kellene majd választanom
-
bubuska10
senior tag
-
EA's hit
addikt
Mostanaban en sem panaszkodok a luckomra, toty elejen valami atkattant az accomon. Ugye jott 3 toty (Haaland, Rice, Yashin), aztan most a heten ket millios nyitasom is volt: het kozben jott egy fs Abily, ma este meg egy KR Grizi az egyik 83x14-bol
-
david368
aktív tag
Mostanaban nem ad rosszakat a game. 83x14bol Hagi es Havertz
-
prannk
őstag
Csávókámat jó áron betudtam szerezni
Egész délután licitálgattam rá mindegyik 320 ért ment el
-
A guru
addikt
Hány győzelmed volt? Idén ez volt 4. WL-em és az eddigi legjobb mérleggel zártam (9Win).
Szaros gold Katoto volt a top, meg egy 11k-s csaj kapus az új promobol, meg még valaki akit nem ismerek. Lehet jobban megéri 6 wint menni, akkor megszán.
Inkább engem tolt most a gép. Megcsinálták a finesset, elvoltam vele, Tottival csavargattam szép gólokat.
Kettőt buktam hosszabbításban, ezen felül volt egy meccs, 28 helyzetre és 7.8 xG-re rúgtam 3-at, ellenfél 8-ból 4-et. Nyilván Doumbia 99 finishingje kevés.
Maignanja volt, szemem is kivédte. Nálam TOTY Donnarumma.Chiellini bitang jól szerel és extra hátul, de amitől tartottam pont meg is történt: a TOTY Dembelés simán megfutotta.
Ezt a boxos nevű tournament sorozatot meg sztem én is kihagyom, 3 döntőm volt, de az ellen is kikaptam, aki 2-nél többet képtelen volt passzolni ellenem.
13 lett most. Utsó meccsen tizikkel buktam el a 14-et egy olyan srác ellen akit már megvertem a 10. meccs körül simán. Gg az egyéni legjobbhoz!
-
bubuska10
senior tag
Hány győzelmed volt? Idén ez volt 4. WL-em és az eddigi legjobb mérleggel zártam (9Win).
Szaros gold Katoto volt a top, meg egy 11k-s csaj kapus az új promobol, meg még valaki akit nem ismerek. Lehet jobban megéri 6 wint menni, akkor megszán.
Inkább engem tolt most a gép. Megcsinálták a finesset, elvoltam vele, Tottival csavargattam szép gólokat.
Kettőt buktam hosszabbításban, ezen felül volt egy meccs, 28 helyzetre és 7.8 xG-re rúgtam 3-at, ellenfél 8-ból 4-et. Nyilván Doumbia 99 finishingje kevés.
Maignanja volt, szemem is kivédte. Nálam TOTY Donnarumma.Chiellini bitang jól szerel és extra hátul, de amitől tartottam pont meg is történt: a TOTY Dembelés simán megfutotta.
Ezt a boxos nevű tournament sorozatot meg sztem én is kihagyom, 3 döntőm volt, de az ellen is kikaptam, aki 2-nél többet képtelen volt passzolni ellenem.
-
A guru
addikt
WL rewardból jött egy eladható Enzo meg rengeteg magas ratingű fodder, sok IF és alsó polcos promo lap. Szumma 700k+ bejött belőle, ezt várnám el hetente.
-
T0rnad0
addikt
Akit érdekel, Store-ban van 100k-ért újra Inside Edge Evo:
-
A guru
addikt
13 try és 5 döntő kellett hogy 2x megnyerjem a heavy-t. Garantált pakkból Ona Battle.
-
EA's hit
addikt
Ezt a kupát is túlzásba vitték, mint általában mindent. Brutál sok meccs, brutál sok szívás, anyázás és agyvérzés, összességében teljesen mid rewardokért. Ennél bármelyik gauntletből jobb rewardokat lehet kiszedni sokkal kevesebb meccsel, az meg minden 2. héten van. Én végül 4x nekiugrottam az első kupának, kétszer a 3., kétszer a 4. meccset buktam el, el is ment tőle a motivációm hogy este megnyissam a játékot.
-
Digestive
veterán
Én ezt a kupa sorozatot el sem kezdem. Már ránézésre is agyvérzésnek tűnt.
Pötyögöm a WL-t, meg befejeztem egy evo sort. Brutális lett ingame is ez a lap.
-
david368
aktív tag
Nekem már csak 1x kell megnyerni a heavyweight kupat es megvagyok az osszessel, de nem kicsit izzados a dolog. Foleg rengeteg kreten nyomja a no loss glitchet, hogy szaradna le a kezuk…
-
prannk
őstag
Valaki magyarázza már meg nekem azt hogy a legolcsóbb játékosom is 350k és bazdmeg olyan lajhár tetű lassan mozognak hogy ez vicc kategória. 3 másodperc mire átveszi a labdát meg továbbadja. Passzokról meg ne is beszéljünk hogy azt milyen kategóriába sorolnám.
De persze az ellenfélnek a sima gold rare lap teljesen jól szerepel.
-
EA's hit
addikt
Épp jöttem panaszkodni ezekre a fos kupákra, de látom már többen megelőztelek
Utálom az ilyen win tournament rendszerű szarokat, teljesen lutri az egész. Én is 3x mentem eddig ma neki, kétszer a 4., egyszer a 3. meccsen fogtam ki olyat, aki ellen esélyem sem volt. Így meg az első 3 kivételével (amiken ugye meglett a win 1-2-3 obj) minden meccsem teljesen felesleges időpazarlás volt. És ez még csak a legelső kupa a háromból... -
A guru
addikt
Light meg a middlewight meglett 1. 2. Próbára a heavy 3/3 vereség +2szer vezettem ès megszakitották...itt untam meg pár napig offolom mert szègyen az egész
Heavyben a tegnapi 10 próbálkozásból 3 döntőt buktam el és 1x tudtam megnyerni. Óriási izzadás megy…
-
Gabeszfoci89
senior tag
Light meg a middlewight meglett 1. 2. Próbára a heavy 3/3 vereség +2szer vezettem ès megszakitották...itt untam meg pár napig offolom mert szègyen az egész
-
A guru
addikt
Én középpályan meg se próbáltam Silvát, CB-ben játszott pár meccset. Petit is szerintem hasonló lesz, egész korrekt PS-ek, de statok miatt nem lesz top tier lap.
Ferdinandot terveztem kiszedni a swapból de kezd elmenni a kedvem tőle is. Lehet az attacker evo lesz inkább.
-
gjoe
addikt
Ezen a silvan én is gondolkodtam, de aztán rajottem, hogy mindjárt érkezik Petit a seasonbol.
-
A guru
addikt
Az előzőből nem jött semmi.

Ez a Havertz szerintetek inkább cam vagy st? Lehet teszek vele egy próbát.
Inkább ST, de leginkább fodder vagy ilyen objectives teambe való.
Én ezt a Gilberto Silva SBC-t raktam ki, mert már valahova rakni kellett a foddert, ő is ilyen B-C-D csapatos játékos. A body typeja jó egyébként meg a PS-ek, de a statok miatt gyenge kezdőbe.
-
BenXL
aktív tag
-
gjoe
addikt
Napi 5.
De ez rosszabb mintha wl lenne.
Az kevesebb meccs.
Eddig három nekifutasom volt, mindhármat döntőben csalta el a gép.
Nameg van egy jó csapat és 87es lapokkal kell játszani. Akkor minek hajtunk a jobb lapokert?
A Toty lapokban alig van kilométer.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
david368
aktív tag
10 win lett a champs , teljesen megérte ,500-ért vitték is

-
Mrguba
őstag
Ez napi 5 probalkozas vagy osszesen 5 az uj kupaban?
-
Nandinagy
addikt
-
raven84
senior tag
Nah én kiszedem a fodderpakkokat amiket csak tudok tokenekből és lerakom a gémet TOTS-ig. Elképesztő unalmas lett, mindenki ugyan úgy játszik div2ben/wlen/gauntleten. Az első 3 hét ebben a játékban kurva jó volt, ez volt az első év, hogy nem adtam el a coint amit összetrédeltem az elején, aztán jöttek a peccsek és ment ez a gém is a levesbe. TOTS-nál felrakom újra, hátha. Viszont ha jövőre maradnak a PS+-ok akkor sztem én offolom majd a gémet. Kinyitsz egy Maradonat és nem találja el a kaput mert nem kapott shooting pst, világ vicce ez az egész.
-
prannk
őstag
Szépen lebutitották a toty lapokat... toty dembélémet bármilyen szutyok cb befutja. Még úgy is hogy előnyben van.
-
BenXL
aktív tag
Nem egyszerű haladni ezekkel a live eventekkel, mikor az összes ellenfelem megszakitja a jatekot azzal a nyomorult glitchel ha ő szerez vezetést
-
A guru
addikt
Lightweight objective ad egy loan VDV-t 15 meccsre plusz ha jól emlékszem egy 87+ garantált pakkot is valamelyik objective.
-
EA's hit
addikt
Nem leptem meg be gepen szoval nem turom a kovetelmenyeket, de ha kell bele promo, loan Chiellini pl nem jo? Vagy ha nem, 10k-ert tudsz venni egyet akit aztan ugyanannyiert eladsz
-
A guru
addikt
Ilyen is előfordul.
Nálad mondjuk hetente.
-
bubuska10
senior tag
Ilyen is előfordul.
Na, dupla promo? Grat! Én el se tudom kezdeni a Middleweight Tournamentet mert még nincs ilyen új promós játékosom
ezt is faszául kitalálták, véletlenül se lehessen gyorsan lezongorázni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ilyen is előfordul.
-
bubuska10
senior tag
Az új tournamentet lehet coopban játszani? A képernyő nem írta h Solo, mint a többinél.
-
bubuska10
senior tag
Valóban kötelező.
Szerencsére fele annyi se kirakni, mint Tottit. Jó kis full olasz kezdőm lesz lassan, már csak az lenne szuper, ha egyszer De Rossi TOTYHM lapja nyitható lenne egy Heroes SBC-ből - bár erre sok esélyt nem látok. -
Gabeszfoci89
senior tag
-
A guru
addikt
Működik 😉
Most letoltam a manager karriert este ha meglesz a kötelező kör már elèrhetem a Simakan szintet ami ad mèg 3000 pontot így tudok farmolni majd jó sok packot
De elis táraztam 3 napi adagot+rivals rewardokat meg season packokat úgyhogy szèpen feltunningoltam magamat
Ma esti promó lapok jól nèznek ki innen tudok szemezgetni.Tegnapi paz nyitással meglett a maradèk coin tudtam venni egy toty Rice-ot,így megvan közepén is a kellő stabilitás mostmár
-
Gabeszfoci89
senior tag
Működik 😉
Most letoltam a manager karriert este ha meglesz a kötelező kör már elèrhetem a Simakan szintet ami ad mèg 3000 pontot így tudok farmolni majd jó sok packot
De elis táraztam 3 napi adagot+rivals rewardokat meg season packokat úgyhogy szèpen feltunningoltam magamat
Ma esti promó lapok jól nèznek ki innen tudok szemezgetni.Tegnapi paz nyitással meglett a maradèk coin tudtam venni egy toty Rice-ot,így megvan közepén is a kellő stabilitás mostmár
-
A guru
addikt
Tegnap este 10 felè számolta már.majd ma dèlután megnèzem.Player karriert megtudtam tegnap csinálni szerintem már működik
Twitteren is írták, hogy elvileg már jó. Csak engem szivattak meg vele…
-
EA's hit
addikt
Aha, nagy ritkán bele lehet futni egy combosabb értékű eladhatóba.
Nekem eddig TOTW Ekitike volt a legértékesebb vmi 116-ért ment el.Az átigazolásokat sikerült félig megcsinálniuk.
Tóth Alex vagy Malen pl. már új csapatnál, de Holm vagy Boga még nem Juvés. Majd Bryan Zaragozat tervezem evózni, ha úgy lesz. Viszont jön Chiello SBC, reméljük nem másfél millás lesz.
Pacet leszámítva elég jó.Boven eleg az a pace. A base lapja a cb-m jo ideje, es semmi hatranya nincs a 78-as pace miatt, boven a legjobb vedom iden. Kotelezoen erkezni fog az sbc lapja
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Első eladható lapom ami többet èrt mi a Quick sell èrtèk
Èn pontért megszoktam venni,1 hónapra nem olyan vészes az az 1000pontAha, nagy ritkán bele lehet futni egy combosabb értékű eladhatóba.
Nekem eddig TOTW Ekitike volt a legértékesebb vmi 116-ért ment el.Az átigazolásokat sikerült félig megcsinálniuk.
Tóth Alex vagy Malen pl. már új csapatnál, de Holm vagy Boga még nem Juvés. Majd Bryan Zaragozat tervezem evózni, ha úgy lesz. Viszont jön Chiello SBC, reméljük nem másfél millás lesz.
Pacet leszámítva elég jó. -
gjoe
addikt
-
denesjones
újonc
Sziasztok ujra raktam a gépem fc 26 al vannak a gondok . Az lenne a probléma hogy nem tudom a játékot insitani mert az acbe sem tudok be lépni, és nem adja ki az accpuntm
-
Kristof_94
Topikgazda
-
A guru
addikt
A manager career XP objective másnak se számolja a meccseket?
-
EA's hit
addikt
Közben Tóth Alex is megkapta az új lapját. Lehet evozni!
Mint tegnap mondtam, amugy is megkapja az evoval az ikon chemet, szoval teljesen mindegy.
-
Kristof_94
Topikgazda
Közben Tóth Alex is megkapta az új lapját. Lehet evozni!
-
A guru
addikt
EA posztolta, hogy “hamarosan” érkezik a finesse bug javító patch.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
toxicjew
addikt
-
Digestive
veterán
Holnapi várható promoról valami infó van esetleg?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Holnapi várható promoról valami infó van esetleg?
-
Kristof_94
Topikgazda
Egyik szezon packbol eladható Nico pazt nyitottam ma nekem pont megèrte a prèmium
Néha megeshet. Én még nem vettem meg, mondjuk egyelőre kb. a 6-os szinten lehetek.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Én tuti nem pazarolnám rá a coint. Azok a csomagok nagyjából 1% eséllyel hoznák vissza a befektetett összeget.
Egyik szezon packbol eladható Nico pazt nyitottam ma nekem pont megèrte a prèmium
-
Kristof_94
Topikgazda
-
bubuska10
senior tag
A pénz pénzt fial, de megéri megvenni coinból a Premium Passt? Így hogy ilyen olcsók a fodderek, vajon visszajönne az 500k az eladható packekből?
-
gjoe
addikt
Akinek van rivals reward ne nyissa ki. Várjon vele szerintem péntek estig.
Ennyire szar még nem jött.
Div3
85x4 pikk mind 85.
83x20 1db85if,2 84, és 17db 83as.
84x7.1db 85 többi 84.
Na menjenek a picsába. -
gjoe
addikt
De elméletben működik.
Sbben kiprobaltam. De már gól volt mikor elhuztam a kart. Igazából a lövés pillanatában látni az irányt, de az már késő. -
toxicjew
addikt
És akkor abban a tizedmásodpercben, amikor leteszi a támaszkodó lábát, kellene reagálnom, hogy akkor most merre lövi?
F1es versenyzőknek nincs ilyen reakcióidejük. -
Kristof_94
Topikgazda
Most néztem, hogy ez a captains Szoboszlai lapom felment 200k-ra. Van rá valami jó evo?
-
T0rnad0
addikt
"Szerencse kérdése az egész."
Neeee.....
Ha így lenne, akkor nem lennének olyanok, akik 5 hónapja szívnak. -
Kristof_94
Topikgazda
Na, végre sikerült snipeolni egy Lewis Miley informot.

Viszont van belőle egy régebbi evo-m. Olyankor a régit sbc-be kell tenni vagy elég egy quick sell?
-
Kristof_94
Topikgazda
-
gjoe
addikt
Na találtam egy ilyet. A tamaszkodo láb állása elméletileg mutatja melyik irányba megy a lövés.
Lehet tesztelni. Tizenegyeseknel..
-
EA's hit
addikt
A téli átigazolások szerintetek mikor kerülnek frissítésre? Jó lenne egy Tóth Alex FS lapot evozni, de kétlem, hogy addig kapna új lapot.
Miert nem evozod fel a fradis lapjat? Ugyis ikon chemet kap. En is a fradisat evoztam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3300 - 3201
4447 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Augusztusban jön a The Sinking City 2, már tölthető a steames demó
- További aktív témák...
- HGST Deskstar NAS 4TB HDD (100/100% kondíció) / SATA3 (6Gb/s) / 7200RPM / CMR // TÖBB DARAB!
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB White Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5223, 100% AKKSI
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 05.28
- Ventilátorok és modding termékek kitűnő árakon! Most további extra kedvezmények!
- Samsung 850 PRO 2.5 512GB SATA3 SSD
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Mondjuk elég 2 win div2-ben de akkor is. Ez a 3 részes kupa nekem viszonylag egyszerűen ment. A legkisebbet másodjára nyertem meg a közepeset is a legnehezebbnél meg az első win 2.-ra lett meg a 2. meg ma, de igazából napi 1 try volt és 2 kivétellel mindig a döntőig mentem ott is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
total atment kenyszerbe az egesz, told le ezt meg ezt meg ezt a modot is, kulonben lemaradsz 3 jo packrol, kulonben nem lesz meg minden swapos tokened, kulonben nem tudsz megcsinalni egy 27 lepesbol allo evo chaint egy olyan lapert, akit utana osszesen nem fogsz 50 meccsen hasznalni.

LendvaiFeri1