- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Gaming notebook topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Aztakurta!
Ronaldinho-nak megkérik az árát!
-
mcwolf79
veterán
Feljutottam div5-be. 3 meccsből 2 annyi volt, hogy az ellenfél megszerezte a vezetést, utána ment a tiki-taka a saját térfelén, én meg szaladgáltam utána. Hiába nyomtam a full press-t /double press-t, nem tudtam elvenni tőle a labdát. Mikor meg kinyílt a védelmem, akkor támadott.
Ha ez a stílus itt, akkor inkább holnap reward után visszaejtem magam div6-ba. -
mcwolf79
veterán
Ez a 87-es Pick túl csábító volt, gondoltam meglepem magam 1600 zaetonnal.. 3 db 87-88-as fodder után beugrott ez. Örültem.

-
mcwolf79
veterán
Amúgy a lest csak én érzem bug-osnak ? Rengetegszer tiszta (tisztànak tűnő) kiugratàsokra is fúj a bíró .
-
mcwolf79
veterán
Na lehet kimerítettem az idei pack luck-ot.
Tegnap egy nano pack-bòl jött egy kék Haaland, energyzer pack-bòl meg egy Totw Salah.Üröm az örömben, hogy így Reiten kiszorult a kezdőből a chemistry miatt , pedig épp ki akartam rakni az Sbc-jét.
-
mcwolf79
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Az a 2 cicus (gold Bonamti és TOTW Putellas) nálam gyanítom még jó darabig kezdő lesz. Szerelmes vagyok beléjük <3 . Hihetetlen milyen fluid velük a játék! CM-ben vannak. Reiten a CAM. Ez a hármas hihetetlen mennyire jó. Ha ezekből jön valami izmosabb verzió instant beszerzés lesz
-
mcwolf79
veterán
hali!
Diani helyett szerintetek érdemes lenne kiszedni Di Natale-t? Statban kb. azonos, érzetre lenne változás? -
mcwolf79
veterán
Nem tudom mi van ma ,de valahogy ma jó játszani.
Az új formációmra is kezdek ráérezni, a gameplay is egész jó (1-2 meccsben volt csak mocsár-feeling, pedig ma egész sok meccs lement), valamint ma alig találkoztam forgolódó meta b+zival.
Várom holnap a fantasztikus nyitásokad a DR reward-okból
-
mcwolf79
veterán
Nem is tudom amúgy, hogy ha nem lenne ilyen AI,akkor hogy lehetne lekezelni a sok búgócsiga csírát. A (többnyire) nagy melák védőkkel lekövetni a fürgébb támadókat, főleg ,ha az AI néha alapból olyan hülye ,mint a segg. Plussz mikor az ellenfél játékosai szemmel láthatóan gyorsabbak az enyémnél a fos szerver miatt. A statokat is belehúzhatná az anyukájába az EA, mikor a Shadow-os Van De Ven-t lefutja egy 75-80-as középpályás (rapid ide vagy oda).
Amúgy az AI legnagyobb hibája, hogy nem egyformán "büntet" (a hiánya), és a mocsár játék. írta itt vki néhány napja, hogy a gépre fogjuk a bénaságot. Néhány napja délelőtt leültem játszani, majdnem végig galopppoltam Div6-on. Másnap délután nekiveselkedtem, gondoltam most meglesz a Div5. Hát a nagy faxt! Kb. 10-et buktam zsinórban, mire azt mondtam, hogy na most ezt inkább hagyjuk! Biztos elfelejtettem játszani 1 nap alatt (ugyanaz a csapat ,semmi taktika váltás).
Szidjátok itt az automata játékot, de az a baj, hogy nem konstans az egész játék. Van a mocsár játék, mikor semmi nem úgy megy ahogy kellene (ebből van a legtöbb). Van a normál játék (ebből a legkevesebb), és van a gyorsított felvétel. Utóbbi sem a legjobb, de egy fokkal jobb a mocsárnál. Az ember várja, hogy most biztos jó lesz, és amikor az ember elkap egy jó szériát, akkor tényleg élvezetes a játék.
Nálam új bug, hogy néha a kontroller a meccs alatt nem működik. Menüben jó, de miután elindul a meccs, nem reagál semmire. Ekkor ugye automatikusan bukó a meccs. Mikor nem felejtem el, szoktam indítani egy Moments-t, hogy jó -e. De ha elfelejtem, és beficcen,akkor jön az anyázás. -
mcwolf79
veterán
Áruljàtok már el, arra van valami ellenszer (beállítás vagy akármi ) hogy a védelem ne olyan legyen mint a hézagos szita ? Én vért izzadok , hogy àtjussak az ellenfél védelmén (mindenütt ott vannak, és jönnek rám mint a darázs), az enyém meg olyan szellős, hogy simán àtsétàlnak rajta.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sokszor morog szerintem mindenki, és annak ellenére morgunk, hogy szerintem a játékosok nagy része tisztában van vele, hogy az esetek 70-80 %-àban nem a skill számít , hanem a játék és a szerverek állapota.
Akkor a legbosszantòbb, ha az ember látja , hogy skill alapján sima győzelem lenne, de az ember kínlódik, mert a játék nem azt csinálja amit kell. Nekem ez a legújabb delay xarakodàs , ami felbaxxa az agyam . Ilyet eddig nem tapasztaltam . Mintha x-szàz ms lenne a latency, qrva idegesítő. -
mcwolf79
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
Nekem jelenleg a 4-3-1-2 jön be. Próbáltam a 4-1-2-1-2-t a két szélsővel, de nekem valahogy a bővebb középpálya (CM-ek) jobban fexik,mint ha van 2 szélső.
Valamint a 2 csatár is kell. Kell egy nyúl ,ha futni kell (erre Diani van), valamint egy befejező csatár (Haaland).
Ezzel szépen araszolok fentebb, lassacskán megint Div6-ba érek. Érdekes hogy mennyire szór az ellenfél szintje. Van mikor bucira vernek (főleg a forgolódó vagy szélről betámadó meta csicskák), vagy én verem bucira az ellent. Ritka a szoros és kiegyensúlyozott meccs. Erre még ugye rátesz, hogy néha beficcen a mocsár játék, mikor semmi sem működik az AI-ban. -
mcwolf79
veterán
A Companion app-ba ti be tudtok lépni?
Én tegnap déluán óta nem tudok belépni. -
mcwolf79
veterán
Akkor nem csak én érzem, hogy a fizikailag bevitt input-nak köze sincs a képernyőn látottakhoz. Olyan mintha néha magától menne a játék. Eddig azért érzetre a játékos azt csinálta helyre-közel, amit én nyomok a kontrolleren. De tegnap teljesen meg volt hülyülve.
(Lehet a Skynet kezdi átvenni a hatalmat
)Digestive:
Ez mekkora már
Negatív értelemben
-
mcwolf79
veterán
Úgy látom sikerült megint elbaszarintaniuk ezt a rakás fost. Ahogy nézem ez a dosconnect-elés nem csak engem gyötör random, neten elég sokan írnak róla.
Főleg akkor bosszantó, mikor nyerésre állok.
Fxck EA! -
mcwolf79
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is kivagyok már ettől a sok búgócsigától. Egyszerűen képtelenség (vagy legalábbis mocsok nehéz) lekövetni a támadók mozgását a nagy benga védőkkel.
Tegnap felmerészkedtem Champions-ba, hát az ellenfelek 80 %-ánál a csatár Pina. Nem tudom minek vannak számosítva a statok, mikor a valósághoz közük sincs a számoknak. -
mcwolf79
veterán
Hali!
Másnál rendben van a játék hálózat része?
Ma reggel egy órán belül kétszer is kidobott a meccsből hálózati hibára hivatkozva. Eddig nem volt vele gond.
A net rendben van, nem tapasztaltam mással problémát. -
mcwolf79
veterán
Hali!
A companion app-ban hol találom az SBC storage -t?
(Meg a játékban esetleg hol van ?) -
mcwolf79
veterán
Qrva jó ,hogy sokszor beragadt a cserék kiîràsa a képernyő tetejére, és nem látom ,hogy ott mi történik 😡
-
mcwolf79
veterán
Komolyan , gusztustalan ez a játék.
Ugye a full press nem a saját játékosok AI-jàt kapcsolja fel (mert ahhoz AI-t is kellene írni), hanem az ellenfél játékosait nullàzza le.
Kikaptam 6-2-ről , mert bekapcsolta a full press -t , és hirtelen a játékosaim lelassultak, a passzok 80 %-a az ellenfélnél landolt. Hányinger ez a fos
-
mcwolf79
veterán
Na úgy látom ilyenkor már nem szabad játszani.
Nap közben jó meccseket toltam, de most az ellenfelek szemmel láthatóan más dimenzióban játszanak. Mintha kétszeres sebességgel mozognának.
Inkább megyek BF-ezni. -
mcwolf79
veterán
válasz
koppasz1986
üzenetére
Nem tudom milyen gépen tolod, nálam nincs ilyen gond.
-
mcwolf79
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is . Hiába vannak viszonylag jó szélsőim ( Reiten és Saka) , egyszerűen nem tudok rá érezni erre a formàciòra. Én most ezzel a csapattal karistolok 4-3-1-2-ben, ezzel most elvagyok (igaz én nagyon koca játékos vagyok, nálam div7-div6 a plafon. 3-4 éve még felmentem div4-5-ig, de már nem játszom annyit, a mentális egészségem érdekében).
-
mcwolf79
veterán
Igen ,ez mindig így volt. Ha benyomja valaki a full press-t,akkor az ellenfél AI-ja kikapcsol (de minimum fél gőzre vált).
Amúgy ezzel baxhatnának valamit, mert feltűnően sokáig bírják a játékosok a full press-t. Azért régebben megvolt ennek a böjtje, mert ha bekapcsolták, akkor gyakorlatilag 1 félidő alatt elfogyott a staminájuk. Most majdnem kibírnak így fél/háromnegyed meccseket. A kapussal alig lehet kirúgni a labdát a közelebbi játékoshoz, mert egyből rajta van 3 ellenfél. -
mcwolf79
veterán
Tud valaki arra választ , hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy ne "meneküljenek" a védők szélre, ha középen jön a támadás? Jönnek közepén , és a CB!-k szétszêlednek a 16-os sarkai felé. Mindkettő defender -re van állítva .
-
mcwolf79
veterán
Ha már mindenki sír, beszállok pár dologgal:
Lehet, hogy valami taktikai beállítás adja, de az ellenfél játékosai sokszor úgy jönnek rám, mind a darázs. 2-3 játékos jön rám egyszerre, én meg csak kapkodom a fejem, hogy hova kellene passzolni a labdát. Viszont sokszor lehozzák csere nélkül a meccset, mintha végtelen staminájuk lenne.80-82-es csapatok lefutnak, mint a xar.
Az már meg se lepett idén (eddig is ilyen volt tapasztalatom szerint), hogy a játékosváltás finoman szólva sokszor nincs a helyzet magaslatán. Húzom a csapattárs felé a stick-et, de véletlenül se arra a játékosra vált. Már végig kattingatom a környék összes csapattársát, csak azt nem, akit akarok.
Nem tudom,mennyire lehet hinni a ping jelzőnek, de 30-35 felett még nem láttam. -
mcwolf79
veterán
Az mitől lehet, hogy játékban működik a piactér, de a mobil app-ban nem megy ?
-
mcwolf79
veterán
Na még 4 óra és vége a rémálomnak
-
mcwolf79
veterán
Na sikerült a store -t aktiválni, most még azt írja , hogy a bid/buy limit reached .
Ilyenkor mi a fax van ??? -
mcwolf79
veterán
Hali!
Valaki vilàgoljon már fel, hogy melyik evolution -t kell megcsinálni, hogy végre nyitva legyen a store ?
Köszi -
mcwolf79
veterán
A passzokat tekintve egyetértek. Tavaly borzasztó volt, nagyon arra akarták terelni a népet, hogy csak a legtisztább passzok legyenek sikeresek. Idén ezt "elnézőbbnek" érzem, nem érzem mint tavaly, hogy csak a tiszta előre történő passzok voltak sikeresek.
Amúgy én idén elcsábultam, de próbálom nem komolyan venni. Öreg vagyok már kontrollert törni, ha van valami "furcsaság", nagy levegő és megpróbálok tovább játszani agyérgörcs nélkül. -
mcwolf79
veterán
Nem tudom ,hogy csak alapból nem olyan szarok most a szerverek, vagy amiatt, mert végre van normális alaplapom ,és kicsit megcibáltam a procimat, de ki van simulva a játék. Vajsimán fut most.
-
mcwolf79
veterán
Hali!
Előre szólok, hogy ilyen válasz nem érdekel, hogy " vegyek konzolt!".
PC-n miért van az, hogy az egész játék olyan ,mintha folyamatosan röcögne? Mintha folyamatosan micro stutter-elne játék közben. Nem mindig, de mondhatni,hogy a játék 70-80 %-ában. Van megoldás ,vagy szimplán szar a játék motorja?
A gép mondhatni pihen. 4K felbontáson medium grafikán sem a proci, sem a VGA nem nagyon teker.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

LendvaiFeri1