- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
Asszem ki kell nyitni a pénztárcát.
-
prannk
őstag
Ennwk az ultimate gountletnek mi a faszom értepme van ha beraknak ellenfélnek ilyen rank 1 es es ellenfelet?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Írtam próbáltam live chat ez(esèlytelen őket elèrni bárhol,pedig kiválasztottam a bug reportot)kiváncsi leszek.
-
Digestive
veterán
Biztos, hogy nem lehet benne a gold lapja, ha van nyitható spec lapja! Az idén én többször is rámentem erre. Ez az "Out of pack method". Több fajta spec lapja lehet a packokban, de a gold tutira nem.
750 coin áron vettem 3 napja 150db Camavingat. Az elképzelésem az volt, hogy a rengeteg LW RW evo után most már csak jön váltás CM, CDM vagy LB posztra.
Szerencsém volt, mert tegnap jöttek az első leakek, hogy a következő promoban benne lesz, ergo nem lehet majd nyitni a gold lapját. Azonnal 1800-ra ugrott 800-ról.
-
EA's hit
addikt
Nem, a gold lapja nem kellene hogy nyithato legyen ilyenkor. Az a modositas csak arra vonatkozott hogy igy mar lehet egyszerre akar 2-3 fele promo lapja is nyithato parhuzamosan. En ezzel kapcsolatban mindenkeppen irnek az ea-nek, mert ha gold Bonmatit nyitott most, az hiba, nem normal mukodes.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ez nem bug. Már tavaly bevezettek, hogy a promo lap mellett nyithato a gold lap is.
A rendszer dönti el melyiket adja.
Nekem jött hétvégén gold kelly például. -
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Pinat hagyjuk is, akinek annyi esze van hogy kirakja, az meg is erdemli
meg a gold lapjat sem vagyok hajlando hasznalni, aznap torolnem le vegleg a jatekot amikor ot beraknam a csapatba. Nem is ertem hogy aki hasznalja az minek jatszik? Mit tud elvezni ebben a jatekban? -
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem nyithato a gold lapja, amig bent van a promo.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem olcsó az tèny,de szerintem megèri mert jól mozog meg technikás ès bever mindent ami elè kerül.Ha valakinek nem sikerült mèg igazán jó csatárt nyitni vagy evozni akkor èrdekes lehet.Mivel hero bármelyik csapatba be lehet rakni,gondolom azèrt is húzták meg ennyire az árát.
Bár most gondolom mindenki a túlárazott pinát fogja eröltetni
Ha berba túlárazott akkor pina micsoda? -
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hat nalad biztos jo, de ranezesre Berba az egyik legtularazottabb idei sbc, kb harmad ennyiert erne meg.
-
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Messze a gauntlet a kedvenc módom idén. Én is kb. nem egész másfél óra lejátszottam, tök jó teameket raktam össze megint olyan játékosokkal, akikkel amúgy sose játszottam volna. Emellett pedig messze a legjobb rewardokat ez a mód adja befektetett idő és energia arányosan. Az hogy nincs matchmaking nekem felüdülés az egész hetes izzadás után rivalsben meg WL-ben.
Pakkokat mondjuk én már nem nyitok, tárazok inkább TOTY-ra. A most nyitható lapok közül amúgy sem kéne senki.
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Jött egy 3 millás Bonmati és ez a szánalmas? Vagy valamit rosszul értek?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Vègigvittem a gauntletet aránylag gyorsan.
Ebből a rengeteg nagy packból jött egy gold kane,meg egy bonmati amúgy 2db promó isco!
83*10 packban kante volt a csúcs.
86*4 4db 86os gold
Elèg szánalmas
Kiraktam Berbatovot mert jók a playstylok rashford,kane teljesen jók elől de akartam egy jó cserecsatárt(meg van amikor kirakom rashford lm be,hiába off pozi de megoldja)
Nagyon jó kis kártya annyira nemis drága,5csillagos megvannak a traitjei nagyon extra!Aki keres használható csatárt tudom ajánlani -
prannk
őstag
Hallo. Valaki segítsen. Rádugtam 65 colos tv re a pc ét és most úgy játszok. Beállítom 2k 144hz unlimited fps re aztán megse mozdul 60 fps ről. Újraindítottam a játékot most berakott 2 fekete csikot alulra felulre de így van 150 fps..
Mit baszakodik ez a retek? -
EA's hit
addikt
Liga sbc 45k-s packjabol nyitottam az akkor 1,6 millios Sawat, jo tudni hogy van aki siman sbc-be vagta volna a helyemben
azota jott Bonmati es Miyama is, a csapat jobb lett veluk, akkor meg miert zavarjon? En sem rajongok a kevert csapatokert, meg persze sok anomalia van a jatekban amit a nok csak felerositenek (mint a lejjebb mar targyalt fizika), es magamtol en sem epitek noi jatekosokbol csapatot, engem sem mozgatnak meg a noi promo lapok, de ha mar jon valaki, aki amugy baromi jo ingame, miert zarkoznek el tole mereven? Csak sajat magamat szivatnam vele. -
Mrguba
őstag
SZep lenne azert a 91 es ALEX MORGANT kihagynam a caspatombol
Eleje ota stabil mint allat -
rtrace
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
"az akkori világbajnok USA women"
Aktív játékos csak 1-2 fiatalabb volt, aki alsóbb szinteken játszik, a többi 5-15 éve visszavonult. Egy része a csapatnak soha nem is volt USA válogatott, nem hogy "akkori világbajnok".Csak az alt-right szennylapok a gyűlülködés és hangulatkeltés mellett ilyen apró részleteket már nem szeretnek megemlíteni, aztán a hülyeség terjed el...
-
toxicjew
addikt

Sosem szerettem a 3 védős felállást, de most ezzel vagyok kénytelen próbálkozni. Eléggé meg van kötve a kezem az evok miatt, plusz a 2 csatáros felállások jó része szintén kuka, mert nincs bennük cam és geci nehéz védekezni velük. Na mindegy, most ez van terítéken. A lapok szinte teljesen kész vannak, attól függ, megveszem-e a season passt. De egyelőre kívárok, mert elég fos és csak pár Evo van benne ami érdekelne, meg hát Zola, aki ugye illik is a csapatba. Most sztem egy darabig nem jönnek használható Evok (számomra), de nem lenne rossz még felépíteni egy cbt legalább.
-
Nandinagy
addikt
Majd biztos te fogod megmondani ki tiszteli a futballt meg ki nem
Ha realisztikus focira vágysz miért a lehető legárkádabb focis játékot indítottad el? A Tsubasa játékban több a realizmus, de gondolom azzal meg az a problémád, hogy a japánok nem is olyan jók a fociban mint abban. A foci megcsúfolása...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Rengeteg jó női lap van. Salma,Pina,Pajor,Karchaoui,Mariona,Heaps, Patri,Dumornay,Diani meg nem tudom még kit hagytam ki mind használható játékosok voltak a játék elején.
Az emberek realizmust várnak el de közben mégsem. Engem speciel nem érdekel, hogy adott lapnak nem Lorenzo a neve hanem mondjuk Fridolina. Mert ugye ez veri ki a biztosítékot a nagyérdeműnél. Hogy mennyire reális már az, hogy egy csaj ellöki a VVD-t, de amiatt ugyanúgy hőbörgött mindenki mikor Insigne 155 centivel ezt csinálta. Mi a különbség?
Amiatt ugyanúgy hőbörög mindenki, hogy Pina nem is ilyen jó a való életben miért jobb egy csaj mint sok férfi de amiatt nem, hogy Van Basten többszörös aranylabdás játékos azt az a balfasz Ginola akinek van 50 meccse a PL-ben az is alig volt kiemelkedő aztán mégis 150* többet érés legalább annyiszor jobb lap.
Engem speciel nagyon irritál az mikor valaki felületesen köt bele valamibe. Ha már valami nem tetszik akkor ne csak egy szegmens-t emeljünk már ki belőle.Az meg külön tetszik mikor emberek a focsi megcsúfolásának hívják ezt aztán leülnek játszani és olyan dolgokat csinálnak a gólokért ami sosem történt meg a foci történetében.
-
EA's hit
addikt
válasz
Morphus101
üzenetére
De hat nem keveri ossze, hanem oda pakolja oket, ahova te elore beallitottad. Es ez eddig is igy volt.
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Én is így voltam vele.
De ha nem használnám a női lapokat ,akkor inkább magammal csesznék ki.
Szóval nekem is van éppen 4db a kezdőben.
Azért vicces mikor a 160centis 50 kilós csajszi gólt fejel a kétméteres védők közt, de csak nevetek rajta, és játékként kezelem.
Pina 87-es lapjához volt szerencsém draftban és brutál volt. Bőven a ráírt statok felett van.
Ha jó lesz a potm lapja akkor lehet kirakom. -
kapeti07
senior tag
Amikor először jöttek a hírek a női játékosokról akkor én is kb. szentségtörésnek ítéltem meg. Aztán rájöttem, hogy a választás az enyém. Az első évben a 24 volt aszt hiszem nem is játszottam a csajokkal. Ha ellenem jöttek sok vizet nem zavartak. Aztán főleg a női Barca játékosok jó kis lapokat kaptak. Rolfo fanthasy lapja nagyon pöpec kis kártya volt. Szép lassan én is elfogadóbb lettem. Most is 3 női játékos van a kezdőben. Már nem zavar. Talán csak az, hogy online minden játékosnál van egy Claudia Pina. Ami nonszensz mennyire túlhúzott kártya. Szerintem külön kell választani ezt a játékot a rendes focitól. Ez nem egy szimulátor.
-
miro.
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
+1.
Meg az egyenjogusag miatt.Amugy ingame kit erdekel,hogy out of position?
Mit szamit?
Semmivel nem lesz rosszabb.. -
Gabeszfoci89
senior tag
Női vb döntő szintje kb mint az ovifoci....
Amúgy van fent egy videó mikor az akkori világbajnok USA women kapott az angol 4.ligás(kiegèszítve nèhany már visszavonult pocakos legendával)kapott 9gólt a wrexhamtól....
Meg mikor a crystal palace zaha ès egy másik feka srác 2en vègigcseleztèk a női csapatot,kb mint mikor lemèsz a tèrre ès a hülyèket meg a vakokat alázod oda vissza ès röhögsz közben
Komolytalan csak annyi èrtelme volt hogy teleszórták a packokat használhatatlan szar lapokkal a nagy ratinges 87-88 lapok nagyrésze nálam ezek a szerencsètlenek.foddernak jók semmi több -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Valamelyik evben (24 vagy 25, passz, de talan a 24) volt egy nagy atalakitas a position rendszerben, na addig mukodott az amit irsz, hogy mondjuk RM ingame tudott csatart jatszani. Igazabol annyi, hogy akkor csak a kezdorugaskor figyelte az embereid poziciojat a jatek, de ha utana valtottal, mar nem, most meg mar meccs kozben is figyelni. Ezert volt a regi chem rendszerben egy rakas st Kante meg cdm Pelé, mert igy tudtak megmokolni az emberek a kezdo chenet, aztan ingame valtottak, es a ketto helyet cserelt. Vagy pl ha egy rb-t beraktal lb-be, megfelelo linkelessel 7-es chem kijott neki ott is (sot asszem 8 is akar). Jo nagy hulyeseg volt
De a mostani rendszer mukodik mar asszem 3. eve es ilyen szempontbol nincs benne semmi valtozas, tavaly meg plane ugyanugy mukodott mint en.
Amugy visszaterhetnel igazan Woody, haldoklik a topic nelkuled
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
hát én már letöröltem a 25-öt a 26-ot meg se vettem, szóval lehet hülyeséget írok, de
24-ben ha egy RM-t akartál csatárban játszatni, de nem volt ez a pozija, akkor kezdtél egy felállással amiben full chemen van utána váltottál és ott már lehetett st full chemen. 25-ben már voltak player roleok, azaz ha egy RM a meccs közbeni taktikában cam vagy st lett ugyanúgy ott volt a felkiáltó jel, és ez idén is így van.
Vagy más példa 24-ben Vieirat beraktad cm-nek aztán váltottál és cb lett a cb meg cdm full chemen ezt 25-ben meg idén nem tudod megcsinálni, vagy legalábbis úgy tűnik.
-
Sandros112
tag
-
Nandinagy
addikt
Arányaiban nincsenek, egyszerűen a női játékosok alacsonyabbak így jobban lehet velük forgolódni. Gondolom amikor pár éve a 155 centis Insigne meg Messi pakolta arrébb a 195 centis védőket azért nem panaszkodtatok, hogy mennyire nem reális. Pedig ugye ez is megtörtént.
Elkéne már engedni ezt a baromságot. Szerintem alapvetően a nők behozatala azért volt jó ötlet, mert így több jó játékos van akit használhatunk. Ha nem lenne Bonmati,Putellas például akkor most minden létező csapat De Jong- Reijnders középpályával állna ki és esetleg még Vitinha. -
GhostVector
junior tag
-
Tajték
senior tag
Kicsit undorító ahogy túl vannak húzva a női játékosok...
Már csak azért sem lesz egy sem a csapatomban! -
Bazsi1987
őstag
[kép] ez a team picit megakadtam a felesztésbe, senkit nem tudok eladni de young meg salibát érzem picit kevésnek már, tudtuk ajánlani jó védőt meg cdm-et evo is jöhet szóba a toure-sal szemezek csak nem tom kit tegyek be hogy chemi is jó legyen
köszönöm is előre a segítséget 
-
T0rnad0
addikt
Nagy nehezen sikerült kirakni a Base Icon Upgrade-et a semmi rewardokból és sbc-kből. Természetesen Verón...
Azt hiszem itt az ideje szünetet tartani. -
raven84
senior tag
Lépjél be egy squadbattles beginner meccsbe és nézd meg a Dpadon a gombok mit csinálnak.
Más: Írta valaki, hogy berakott másik taktikát és a játékosok rossz poziba nvoltak. Ez akkor van, ha webappon addolod a takikát és a fő felállás nem a main slotba van berakva.
Kimásolod a kódokat, másolod a csaptato és ingame hozzáadogatod a taktikákat. Szenvedtem én is ezzel egy kört. -
Gabeszfoci89
senior tag
Nálam semmit nem èr!Mikor kinyitottam örültem neki sőt meg is akartam venni mert rashford stb miatt illett volna a keretbe!Kinyitottam packból örültem neki,de igazából semmit nem tud hozzátenni nálam sem.Egy evozott Diaz sokkal jobb nála...Gyors nagyon az tèny meg mondjuk a lövèsek egèsz jók de fizikailag gyenge annyira nem passzol jól ès nemis èrzem hogy bármi extrát hozzá tudna tenni...Gyakorlatilag bárkit raktam oda akár off pozición is sokkal jobb volt.
Jelenleg ez a kezdő,èrdekes módon ez a Peti shadow chemmel elèg extra.Frimpongot már untam rbben mert szarul helyezkedik most így próbálom mert ez a Murillo megnyerte a cb posztot maldini mellè.Palmer is jó nagyon.Most nyomtam 5wlt 5/5win holnap nemtudok játszani,majd hétfőn befejezem.
Napi sbcből jött egy Alaba joga bonito, csere cdmnek pont jó lesz -
Tajték
senior tag
válasz
Hoborsito
üzenetére
Én azt hiányolom, hogy be lehetett állítani régen azt hogy ultra def- def- balanced-attack-ultra attack gyors gombokra felállásokat és hozzá taktikákat... Emlékeztek erre?
Hogy pl 433 ról pikk pakk vissza lehetett állni pl 532 be ha beállítottad a csapatodban a jobb kereszttel -
Hoborsito
újonc
válasz
EA's hit
üzenetére
En nem igy emlekszem. Meccs elotti plusz taktikat allitok en is pont azert, h 2csatarnal meg legyen a pozi, de ingame az egyikuk lesz a cam(amit ugye lapja szerint nem tud jatszani) . Peldaul az alapfelallasom 4-4-2. De ingame ha atallok 4-4-1-1re elozo fifakban is atalltam egybol az elejen es nem remlik h kitette a felkialtojelet meccs kozben mikor cserelnel
es latod a csapatod. Tehat hiaba allitok meccs elott masik taktikot, ha ott camba teszem az egyik csatart ugyanugy mutatja a felkialtojelet meccs kozben is ha megallitom a gamet. 25ben ez nem remlik nekem😃 -
Tajték
senior tag
Srácok használja valaki Raphinha-t?
Nem jól mozog nekem, keveset van játékban, másik oldalon Mbeumo sokkal aktívabb...
Ötlet valakinek ha használja? -
EA's hit
addikt
válasz
Hoborsito
üzenetére
Pedig ezek ugyanugy mukodnek, mint a 25-ben. Boven erzodik, ha egy jatekos nincs a sajat posztjan (felkialtojeles). De meccs elott be tudsz allitani 2-3 masik taktikat, akar kulonbozo felallasokkal is, amik kozott ha meccs kozben valtasz, mindenki az ott beallitott posztjara kerul, tehat nem lesznek off posztos emberek.
-
Hoborsito
újonc
Sziasztok! Most szedtem le a fifa 26ot, ezert olyan kerdesem lenne ha peldaul alakzatot valtok ingame (4-4-2rol atallok 4-4-1-1re) es kiteszi a felkialtojelet egy jatekosra mert nem tudja az adott posztot azt lehet erezni a jatekoson v ez csak egy jelzes? Ugyanez cserekent ha behozok vkit! 25ben ilyen nem volt . Koszi a valaszokat elore is!
-
prannk
őstag
Szerdán játszottam utoljára. Megcsináltam a 30 pts-t rivalson ma szeretném kinyitni a rewardokat és nincs semmi.... mintha nem is játszottam volna rivalsban.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Köszi,tegnap nèztem 800k volt az alja mamár 450...mondjuk a Palmeromnak is örültem ő másfèl Milla volt mamár 300k
Igazából a wlre akarom megvenni amire talán vasárnap lesz időm legalább kijön a coinomból
Szèpen alakul a Bayern team márcsak egy jó Neuer Evo kène esetleg valami probó belőle. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ne kapkodd el a vásárlást. Olise kb 250k-s lap lesz, vagy még olcsóbb.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Vegignyomtam a rush objectet jött belőle 2 promó lap is
Palmer èrdekes lehet,a brazilról nemtudom mennyire tudná megszorongatni az evozott van der veent!
Beevoztam luiz diazt az új evoval,jobb oldalra megakarom venni az új oliset
700k körül van 400am van mèg megnèzem kikből tudok pènzt csinálni. -
Tajték
senior tag
Másnak is ilyen bugos a Squad Battles?
Meccsek óta nullát ír mindenre a végén...
-
Digestive
veterán
Na délután a promo legvégén megszánt az ea 2 közepes lappal.
Messi top cam, Neto egyelőre nem sok vizet zavart pár meccs alatt. -
raven84
senior tag
Jó lett a peccs, 10-7 9-8 ilyen meccseket mentem most rivalsban. Ami kapura megy az gól, pedig én csak 1v1ben mozgattam kapust. Grat EA, körbe értünk

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én már sima 88-89es foddernek is nagyon örülnék, de hát azt se dobnak ezek a napi szarok. Nem is értem ezeket a nyílásokat...

-
kapeti07
senior tag
Végigpörgettem én is a tegnap esti SBC adagot. Marquee adott egy gold Oliseh-et aminek örülnöm kellene, a többi 82/83-as lap max. A Scream packból jött egy Joao Felix, ezt mondjuk speciel még be is tudom építeni CR mellé. Annyira ez nem rossz.
De annyira csapnivaló most a gameplay, hogy ennek sem tudok örülni. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam nagy nulla.
82x10ben 1-2 db 83 a többi 82 volt. Totál veszteséges.
84x3 mind 84. Semmi sem ad semmit. Nullára le van húzva minden.
Kár volt pakkokat nyitni, meg időt tölteni a kirakassal.
A scream pikk 85,84,84. Fasza. Ez is lehúzás volt. -
Kristof_94
Topikgazda
Nagyon mennek itt a nyitások! Nálam ha walkout is van, akkor tuti, hogy sima rare gold vagy valami gagyi totw.
-
mcwolf79
veterán
Ez a 87-es Pick túl csábító volt, gondoltam meglepem magam 1600 zaetonnal.. 3 db 87-88-as fodder után beugrott ez. Örültem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Foxpost
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Energiaital topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én most már nem is húzom tovább a 84-86 lapokat semmivel. Mindjárt itt a TOTY és jönnek a valóban jó evok.
meg a gold lapjat sem vagyok hajlando hasznalni, aznap torolnem le vegleg a jatekot amikor ot beraknam a csapatba. Nem is ertem hogy aki hasznalja az minek jatszik? Mit tud elvezni ebben a jatekban?

hát amilyen jókat olvasok hallok a játékról nem valószínű

LendvaiFeri1