Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Minden évben megvan a FIFA (EA FC), inkább Manager offline módot szoktam nyomni, most elkezdtem az Ultimate Teamet a 26-ban PS5-ön. Online nem merek fölmenni, mert félek, hogy elp*csáznak, főleg, hogy a régi, hagyományos védekezést szeretem, ezért inkább a Squad Battle-t játszok gép ellen. Kérdésem, hogy ha csak ezt nyomom, erősödhet a csapatom, van esélyem valamikor így nagyobb neveket leakasztanom kártyából/vásárolnom az online tornák nélkül? Ha jó láttam, 1 héten csak tizenpár meccset lehet lenyomni, amire kreditet/jutalmat ad?
A másik, hogy PS5-ön találkozott már valaki olyannal, hogy néha nem működik a felhőbe feltöltés PS Plus alatt? Manuálisan sem. (De csak ennél a játéknál jelentkezik a hiba) Kb. olyan 500 Mb a mentés, pár manager mód van benne. Ez valami bug lehet?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
EA's hit
addikt
válasz
T0rnad0
üzenetére
Mondjuk most pont naponta ossze lehet gyujteni csak jatekkal a foddert egy ikon upra. Kiraktam penteken, szombaton es vasarnap is a max 91-et, pedig mindegyik utan kb. nullazodtak a foddereim, coinom alig van, es nem koltottem pontra. Jatekbol jottek ossze ra a fodderek.
-
T0rnad0
addikt
Ikon sbc-ből nekem egy Hagi jött.
Elköltöttem a kapott 6000 pontot is:
- 3500 pontos legnagyobb, garantált ikonnal: Smith jött belőle, volt egy gold 86-os lap még, a többi mind kisebb volt
- 2000 pontos, garantált Thunderstruck lappal: 89-es Lavelle, 88-as Stanway, egy 88-as gold, a többi 85 és alatta
- 500 pontos min 88-as pick: gold Katoto és Saka közül választhattam...
Hagi és Smith azért használható szerencsére, de ha fizettem volna a pontokért, már biztos töröltem volna a játékot.
Egyéb pakkok: egy árva Thunderstruck lap sem volt bennük, pedig jónéhányat kinyitottam
Több mint 2 hónap elteltével egy Sissi lap volt a legértékesebb, amit nyitottam (akkor 300k volt, ikon sbc)
Összefoglalva:
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem ebbe már olyan lapokat is kellett bele raknom, amikor a Gauntlet, stb objektívekhez szoktam használni. De legalább megérte.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Digestive
veterán
Nagy nehezen kipréseltem az új ikon sbct is.
Verjem bele.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Egyik sbc sem adott semmi mèg a 82*10 ek sem,erre egy sima player Pick beadta
Bayerneskènt pont illik is a csapatba -
Tajték
senior tag
Csak kérdezem, hogy itt mindenki leváltotta a taktikus védekezést , advencedre?
Most ez működik L2+R1 +X leköveti szerel?Most tanulom újra a védekezést
Ja és még az hogy a taktika beállítása tényleg ennyire leegyszerűsödött?
-
toxicjew
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Na itt a következő példa
A büdös életben, amióta a preview pack meg ezek a lofasz ajándék csomagok bejöttek, nem nyitottam semmi használhatót ezekből. Nem hogy promó icont. 10 coin bazmeg beszarok... Grat amúgy. -
raven84
senior tag
Ez a Carlos Alberto jó cbnek?
-
Sandros112
tag
Eddig Black Friday alatt kb 80 packot nyitottam, eltettem jobb packokat is, minden upgrade-et megcsináltam, semmi.
Erre ma 10 coinos pack:
-
mr.dana
aktív tag
ha evozok .... akkor miért nem adja meg a playstylet !?
holott azt írja max 10 lehet ... tehát eleve olyanok jelennek meg akik beférnek ebbe.. de amint kipróbálom hogy milyen lesz majd evo után a játékos. .ott egy ilyen fura vmi jelenik csak meg .. és nem látom a rendszert
.van akinél megadja van akinél nem 🤔🤔 -
Gabeszfoci89
senior tag
Nem olyan rossz ez
yamal nekemis megvan meg a Nico williams is,ők extrák nagyon csak èn inkább a Bayernes vonalat túrom(hamár játszom akkor azokkal akiket kedvelem)
Nekem ez a formáció nem adja,èn inkább megnèznèk egy 4-4-2 barella helyett inkább jó csatár(hamár olasz liga ottis vannak jók esetleg egy evozott openda durva lehet mivel 83as könnyen találsz rá evot ès brutális,vagy ottvan 140k èrt scream dybala) -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Ne túlozzunk azèrt!Mások is szokták bőven 11wineket hozni wlen,ènis 11-13ig szoktam menni egyszer volt 14...mondjuk minden hèten èrzem hogy mikor zsinórban nyerek 5-6 meccset azonnal kapom a bugos glitches ellenfeleket.
Evo láncokat nyomom most ènis davies nagyon jó lbben.
Van egy gnabrym is aki már 5csillagos meg egy boostolt goretzkám is,bár most pavlovic a favorit közepén elèg jó.
Rashfordra ráment egy finesse+ azzal brutális
olyan mint egy kis butitott mbappe...esti sbcből megpróbálom az ikon packot hátha bead valakit -
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem eddig csak ilyen csöves csapatra tellett:

Nyilván nálam a játéktudás se ugyanaz.

-
mcwolf79
veterán
Amúgy a lest csak én érzem bug-osnak ? Rengetegszer tiszta (tisztànak tűnő) kiugratàsokra is fúj a bíró .
-
toxicjew
addikt
Tudom, hogy fölösleges logikát keresni, de azért olyan érdekes ez. Persze Gabesz az eredményei alapján a legerősebb játékos itt a fórumon, de ahogy ő is írja, 1 hétig nem játszott. Majd gondolom a jobb félretett csomagokbol nem jött semmi. Erre egy hulladék szar 81x3bol meg kisétál neki egy 4 millás lap
Mondom, az eredményei alapján megérdemli, de nonszensz, hogy tonnaszám nyitom szeptember óta az elvileg hasonló és jobb csomagokat és a legjobb nyitasom egy gold VVD
De legalább az új evok faszák és fejlődik a csapat. Ha már máshogy nem enged előrelépni a játék. -
mcwolf79
veterán
Na lehet kimerítettem az idei pack luck-ot.
Tegnap egy nano pack-bòl jött egy kék Haaland, energyzer pack-bòl meg egy Totw Salah.Üröm az örömben, hogy így Reiten kiszorult a kezdőből a chemistry miatt , pedig épp ki akartam rakni az Sbc-jét.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nagyon jó csapatod van!
-
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem a legjobb egy konferencialigás spanyol volt, meg kismillió inform.
Goldból Lewandowski, Dani Olno meg ilyrnek... Semmi extra. -
Gabeszfoci89
senior tag
1 hete nem játszottam,belèptem tegnap este volt bent 20 packom egy pulisic jött összesen,elkezdtem a flash kupát az első 81*3ból kisètált az öreg! [kép] [kép]

Ezenkívül az összes friss meg flash sbct megcsináltam meg a player pickeket mèg gold lapból se adott semmit nemhogy színeset!
Próbálok a wlre erősíteni valamit most így állok
[kép] [kép]
Kanet fogom megcserèlni a fofra szerintem mert már lement az ára viszont 10el gyorsabban fut mint az èn potmem -
Tajték
senior tag
Akárhogy próbálom nenm akarjaaaaa........
Vettem egy tetves Ps5 slim-et black fraidaykkor Fc26-al , gondoltam jót UT-zek errre bebugol ez az átkozotttttt
Van erre megoldás?
Eskü eladom az egész szarkupacot...
-
Digestive
veterán
A csalódást keltő pack opening után kiraktam a max 91 icon sbct. Innen vártam a kárpótlást. Feleslegesen...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez most olyan, mintha azt írtad volna, hogy az ég kék
Grat. Engem totál megutált idénre a játék. -
toxicjew
addikt
Na, hát ez a pack opening is baromira megérte, jött pár IF meg néhány fodder és ennyi. Igazán motiváló játszani
Megyek is evozni a lapjaimat, mást nem osztottak nekem idén. -
Tajték
senior tag
Már megcsináltam amit kért , fejlesztettem egy játékost 4 lépesben játszattam erre megint nincs kész!!!!
Légyszíves valaki segítsen
Nem tudom feloldani a transfer marketet, kikeszülök már hogy 4 napja ezekkel szórakozok.... 😒 -
Digestive
veterán
Én is megtartottam a pack openinget 50+ csomaggal. Jött kb 10 alsópolcos promo lap, meg kb 15 totw. Semmi olyan amit a kezdőcsapatba tudnék rakni.
-
Aguinaga
őstag
Egy Timber jött, eladhatóban, 52 pakkból
75k haszon. Nem rossz. -
BenXL
aktív tag
Na ma tényleg jó content van végre. Olcsó promo packek, jó evok, stb.
sztem ma több foddert nyitottam mint eddig összesen ebben a fifában 😅 igaz volt bekészítve pár pack -
Tajték
senior tag
Valamit kell kezdenem a védekezéssel mert ez így egy bohóc cirkusz...
A 2 CB az mintha ott se lenne, átolvadnak rajtuk a forgolódó csatárok, vicc ez az agyatlan játék!Mit tanácsoltok?
-
raven84
senior tag
Elég sok pakkot elraktam és természetesen nem jött semmi, viszont nyitottam vagy 15db totw-t. Asszem itt még ezzel is elégedettnek kell lenni

-
mcwolf79
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Az a 2 cicus (gold Bonamti és TOTW Putellas) nálam gyanítom még jó darabig kezdő lesz. Szerelmes vagyok beléjük <3 . Hihetetlen milyen fluid velük a játék! CM-ben vannak. Reiten a CAM. Ez a hármas hihetetlen mennyire jó. Ha ezekből jön valami izmosabb verzió instant beszerzés lesz
-
EA's hit
addikt
Rogton a 2. packbol jott is a thunder, nő, cm, spanyol, Barca... na nem promo Putellas, hanem gold Bonmati termeszetesen
Azert o is eleg jo kis nyitas, kiprobalom a kezdoben.Utana raktam egy ikon upot, Dalglish, neki viszont nagyon orulok

-
mcwolf79
veterán
hali!
Diani helyett szerintetek érdemes lenne kiszedni Di Natale-t? Statban kb. azonos, érzetre lenne változás? -
raven84
senior tag
15kor kezdődik a buli?
-
seedorf88
tag
Sziasztok.
Tegnap vettem meg a játékot most kivártam míg fél áron lesz.
Ami feltűnt az előzőhöz képest, hogy a lövést sokkal hosszabban kell nyomni hogy ne laposan lője el. Ez rohadtul idegesítő főleg a finesznél.
Ezzel lehet valamit kezdeni ? -
toxicjew
addikt
Délután 2kor indul már a promó, gondolom a flash sbck is.
-
Kristof_94
Topikgazda
Talán 1 hétig.
Közben Cha is fejlődött, elég jól néz ki. Egy kis ideje már csak csere, mert Woltemade van az st posziban. Nem egyszerű döntés, mert mind a ketten nagyon jók. Woltemade fizikai adottságait nehéz lenne pótolni, nagyon jól tudja fedezni a labdát és halálos lövései vannak. Cha viszont ezzel a PS+-al még fürgébb lehet...
Egy pozíció módosítóval szívesen kitenném a bal szélre, de nem volt még ilyen. -
gjoe
addikt
A best of lapok meddig vannak benn?
-
stilo18
addikt
Frissítették az előrendelői ikonokat is, kíváncsi vagyok, hogy az Iniesta -m, hogy fog szerepelni...kamu szám lett csak, vagy tényleg egy jó lap lesz...
-
Tajték
senior tag
Áhh már 3 napja ezeket az objectiveket csinálom munka után...
Pont hogy a csapatépítés vonz, a stílusos játék és csapat, szarok a metára és az eredményekre, erre ezzel kell küszködni...Viszont pozitív az hogy kb 20 online meccset toltam eddig és mind jó volt a kapcsolat, semmi lagg, delay, stb... Fifa 20 óta nem játszottam, akkor még kb minden 5. meccs volt normál kapcsolat.
-
Tajték
senior tag
Miért kell szopatni az embert ezzel a tetves objectiv szarsággal a transfer market-ért???
Nem elég hogy a gamplay vicc, semmi foci... mindenki forgolódok, húzogat, a védők teljesen inpotenssek rá! Mint a fifa street vagy volta esküszöm! Miért kell ilyen agyatlanná tenni a játékot? -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
7 órakor, gondolom?!
-
Aguinaga
őstag
És még Gerrard is ma fejlődik, nem?
-
kapeti07
senior tag
Most látom, hogy sikerült Carlos Albertót és Pelét is felevoznom 75-re. Na így a silver kupákban nem tudom használni őket.
Az újak közzül egyedül Maradona aki megmozgatna, de 50 meccset 6 Argentínnal nálam felejtős.
Megcsináltam a Pre-Black Friday SBC-t és egy Toni Kroos ugrott ki belőle. Nagyon megörültem, mert egy kezemen meg tudnám számlálni hányszor nyitottam Ikont sima pakkból. A statjai alapján nem nagy szám, bár a passzai igen jók lehetnek. Sajnos nem tudom berakni kezdőbe, de ez úgyis egy lap-gyüjtögetős játék. Elfér a polcon. -
eM'82
addikt
Ezek a Silver Ikonok mi célt szolgálnak? Van már vagy 8 csatár... Lucky upgradelni jók, de ahhoz ugye nonstop játszani kell, vagy jó időben Twittert nézni
-
Digestive
veterán
Nem voltam itthon egy hétig. Tegnap óta ledaráltam a Gauntlet, Pro tournamet, stb objektíveket. Lett 50+ packom. Az összes 82-83 x10, 85+, 86+ stb, mind megvan. Kíváncsi leszek, hogy jön e bármi is, mivel holnaptól 100-nál is több spec lap lesz nyitható.
Mondjuk nyitni majd csak akkor tudok, ha a több 100 unassigned lapot el tudom adni.
-
toxicjew
addikt
Úgy látom ma jön Hazard. Csak ne legyen túl drága

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Közben láttam ezt, hogy tényleg 50 alatt is meg lehet csinálni. Én ezeknek már neki sem állok. Kizárt
-
Kristof_94
Topikgazda
Vicc ez a silver ikon. Legalább 50 meccs és nem is egyszerre. És megint tele vagyunk cam lapokkal. Persze tudom, hogy ezt a VB-k alapján adják, de na...
-
BenXL
aktív tag
Pár napja kinyitottam Pina-t untradebe, én eddig a hype ellenére nem nem is használtam mert nehéz beépíteni a Man Utd fokuszu csapatomba.
de így akkor már gondoltam megnézem milyen, csak 2 chemen van mert adtam neki egy corner evot.
Nem értem hogy lehet ennyire felhúzva ez a lap, teljesen a statjain felül játszik. Sebessége 95nek érződik, de még a physical is 90nek kb 😂 low driven shotok is valahogy sokkal jobbak mint más lapoknak akiknek megvan a Ps+. -
-
EA's hit
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Az egy dolog, de 7 orakor bekerult az EA milliomodik hibaja is: volt bent egy pack a storeban ami 100 gold rare playert ad es 33% esely volt belole ikonra meg 33% herora. 1500 pontba kerult, kivetelesen vettem is ra pontot, de mire azt megvettem, kivettek a packot
Mert hat ugye hibasan kerult be, nyilvan nem akartak ilyet berakni. De a streamerek legalabb arathattak, volt aki vett 20-at es kb. minden harmadikbol ikont nyitott, masnak meg R9-et adott a pack... -
D.Bergkamp
tag
10 coinos energizer pack van a promo packok között. 19 órakor lejár (vagy frissül, ezt nem tudom).
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom mi van ma ,de valahogy ma jó játszani.
Az új formációmra is kezdek ráérezni, a gameplay is egész jó (1-2 meccsben volt csak mocsár-feeling, pedig ma egész sok meccs lement), valamint ma alig találkoztam forgolódó meta b+zival.
Várom holnap a fantasztikus nyitásokad a DR reward-okból
-
raven84
senior tag
Elraktam 5db totw pakkot WLekről és jött belőle 2x Reijnders. Eladtam darabját 190-ért. Elég fasza nyitása ez az eventnek.
-
Digestive
veterán

Na pont ezeket várom a napokban a rare silver nagy ligás lapokkal. Érzem a coin szagát. Remélem jönnek majd a 31-33 chemes követelmények is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tajték
senior tag
Ez komoly, hogy ennyi objective-t kell teljesíteni ahhoz, hogy feloldódjon a transfer market?
-
jbalint18
tag
Sziasztok!
Aki pc-n tolja azokhoz lenne egy kérdésem, hogyha eddig EA PLAYPROval nyomtam de meg szeretném a játékot vásárolni Steamen és összelinkeltem a két profilt akkor ugyan azt folytatom tovább vagy teljesen újra kell kezdenem az UT-t?
-
taylorp
senior tag
A tegnapi twitch közvetítésen mi volt a mystery nemzet?
-
Kristof_94
Topikgazda
Sziasztok!
A trade csoportban egy fővel kevesebben lettünk, így ha van kedve valakinek, akkor csatlakozhat. 4 fő esetén picit több, mint 2k havi szinten. Minél többen vagyunk, nyilván annál több felé oszlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Goldból Lewandowski, Dani Olno meg ilyrnek... Semmi extra.
Már megcsináltam amit kért , fejlesztettem egy játékost 4 lépesben játszattam erre megint nincs kész!!!!
Azert o is eleg jo kis nyitas, kiprobalom a kezdoben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LendvaiFeri1