Hirdetés
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2026: Kezünkben az Asus visszatérő androidos táblagépe
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2026: áradás a Noctuánál
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
2900 - 2801
4447 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Cm-be is jo lehet akkor box to boxnak, nem? Cdm-ben az a bajom vele, hogy csak holding+ van, nem ++. A box crasher is jo, de azt foleg attacking taktikan szoktam hasznalni mikor egyenliteni kell, mert tulsagosan felmaszkal vele a cdm es gyengul a vedekezes. Plusz cm-ben konnyebb szivvel csinalnek neki helyet. De kiprobalom majd mindket poszton mindenkeppen.
-
bubuska10
senior tag
-
Kristof_94
Topikgazda
-
törölt tag
Kell még 1850 pont level 40-hez. UT-n belül minden xp-s kész. Manager live challenget egyáltalán nem számolja, pedig 3x is megcsináltam az egyiket. Managerbe "lejátszottam" a full meccseket, nem számolja. My player career vagy micsoda, ott legalább számolja, de ott meg a 40 objektet számolja rosszul: 8 meccs alatt 24-et csináltam meg (mindegyiken mindhármat) erre azt írja, h 8/40.
Bugos fos.
Nekem az is fura, hogy UTban számít a Manager, Career stb? Tényleg?
-
bubuska10
senior tag
Kell még 1850 pont level 40-hez. UT-n belül minden xp-s kész. Manager live challenget egyáltalán nem számolja, pedig 3x is megcsináltam az egyiket. Managerbe "lejátszottam" a full meccseket, nem számolja. My player career vagy micsoda, ott legalább számolja, de ott meg a 40 objektet számolja rosszul: 8 meccs alatt 24-et csináltam meg (mindegyiken mindhármat) erre azt írja, h 8/40.
Bugos fos.
-
Digestive
veterán
Reménykedem benne, hogy jön még valami jó unlimited grind, de nem sok esélyt látok rá. Tavaly a 82*20 jó volt...
Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a Gravenberch. Ha komolyabb lesz és a ps+-ok is jók lesznek, akkor lehet kirakom. Most Bruno Guimaraes toty hm evo és Zinchenko vannak CDM-ben. Jó lenne egy picit fejleszteni a csapatot SBC/OBJ vagy evo lapokkal, bár most is elégedett vagyok. Cha Bum pl. még mindig bitang...
Most nézem, hogy a finesse+ evo mégis megvan. Lehet rá kellene tennem? Más max. 88-as amúgy sem nagyon akad.Miért nem veszel 2 baszó lapot azokra a pozíciókra az 5,5 millából?
-
Kristof_94
Topikgazda
Reménykedem benne, hogy jön még valami jó unlimited grind, de nem sok esélyt látok rá. Tavaly a 82*20 jó volt...
Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a Gravenberch. Ha komolyabb lesz és a ps+-ok is jók lesznek, akkor lehet kirakom. Most Bruno Guimaraes toty hm evo és Zinchenko vannak CDM-ben. Jó lenne egy picit fejleszteni a csapatot SBC/OBJ vagy evo lapokkal, bár most is elégedett vagyok. Cha Bum pl. még mindig bitang...
Most nézem, hogy a finesse+ evo mégis megvan. Lehet rá kellene tennem? Más max. 88-as amúgy sem nagyon akad. -
Gabeszfoci89
senior tag
Pedig kajak olyan a mozgása,ott állt mellette a Maldinim ès ilyen kis inasnak nèzett ki mellette...Toty Haalandot felölelte simán...Amúgy nem olyan rossz lap,este nyomom majd a kupát ott látok többet belőle de így hogy jelenleg ő a legnagyobb ratingű lap a teamben nyilván játszani fog!Ilyen kis tömzsi.Megnèztem futbinen elég jók a statok.Toty Yashint eladtam mert megvan a sima így inkább a coint választottam ő nem eladható úgyhogy játszatom,jelenleg úgysem tudok jobbat nála odarakni.Koundèt akartam megvenni de felesleges vásárolni ha ottvan ingyen.Más toty lapra nincs pénzem 650k van most abból nem megyek messzire.
-
gjoe
addikt
-
raven84
senior tag
Marci loanját kiszedtem, fun lap, de ennyit nekem biztos nem ér. Alba még elfutkorászik ott, lassan jönnek a 87es evok, majd húzom tovább a Theomat. Carlos Albertot megvettem 1.3-ért ő viszont elég extrának tűnik, igaz csak 2 meccset toltam vele.
Elég fun lett most a csapat, Maradona kurvajó
, nyilván. -
A guru
addikt
Strengthel abszolút nincs para a Marcelonál nálam. Alapból a karaktere szerintem el van rontva, mert egy ilyen 20-30%-al nagyobb mint kéne lennie szóval simán arrébb rakja a támadókat, pláne akik meta RM-ek, mint Yamal vagy Olise amúgy sincs fizikumuk. A nagyobb baj Marceloval, hogy nincs quick step/rapid és lefutják, amit valamennyire kompenzál, hogy amúgy jól helyezkedik.
-
EA's hit
addikt
Valoszinuleg berakjak ujra a packot. En szombaton vettem meg, akkor vasarnap estig volt bent es 1x veheto, majd vasarnap este bekerult ujra 2 napra. Szerintem ma este ujra berakjak, nyilvan le akarnak huzni minden penzt a toty hajraban.
-
EA's hit
addikt
Nem maradsz le Sok mindenről.
Raphinha hat milla. De csak mert keveset adtak ki belőle és ritka. Szerintem kb max 1 millát érne. Semmi extra az a lap. Wilson jobb.
Koundet vettem, gold lapja karácsonyig csapatban volt, ez sem rossz de nem az igazi.
Rice-t szintén vettem. Kb ér is annyit mint amibe kerül.
Seger-t még tesztelem
Marcelo óriási csalódás. Egy szar lap. Lm kellene rá és talán jó lenne valamire, de védekezni nem lehet vele.
Már nagyon sajnálom hogy kiraktam.
Bruiser nagyon hiányzik róla.Ricet cdm-ben hasznalod? Milyen role? Tegnap este kinyitottam, cm-ben jobban lenne hely neki, de cdm-ben valoszinuleg jobb, gondban vagyok
-
Aguinaga
őstag
Tüzérló, baszod

Csatakanca
Vettem egyet én is kioróbálni. -
Digestive
veterán
Megnèzem majd hamár megvan akkor rákell próbálni bár tudtam ha bead valamit akkor ilyen női szar lesz mert ezeket nem játszatom soha de mindegy hamár megvan Maldini mellè elfèr,így viszont nemkell akkor Koundè felszabadul a pénzem mèg a hèten megveszem a nagy packot (max lesz sok fodderem).
Az hogy mekkora az vicc ,kipróbáltam ilyen emberevő testalkata van
Elèg fèlelmetes mèg a kèpen is a feje
Ilyen tüzèrló teste van,szèlesebb mint a Maldinim...
Most csak sbt játszottam este ami jön kupa hogy letesztelem de maradni fog de lightnèl valószínűleg jobb.Playstylok jók rajta elèg nagydarab miban lehet?
"tűzérló"

Hülye.
Buszmegállóban kiköptem a piámat úgy röhögtem. 
A 100 playeres pack csak este 7ig van. Addig kell rászánni magunkat.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Megnèzem majd hamár megvan akkor rákell próbálni bár tudtam ha bead valamit akkor ilyen női szar lesz mert ezeket nem játszatom soha de mindegy hamár megvan Maldini mellè elfèr,így viszont nemkell akkor Koundè felszabadul a pénzem mèg a hèten megveszem a nagy packot (max lesz sok fodderem).
Most csak sbt játszottam este ami jön kupa hogy letesztelem de maradni fog de lightnèl valószínűleg jobb.Playstylok jók rajta elèg nagydarab miban lehet?
Rápróbáltam 2 meccsre rivalsban tènyleg jó
Megoldja amit kell ès borzasztó masszív,kicsit lassú de jólesz. -
Gabeszfoci89
senior tag
-
gjoe
addikt
Csak idegesíteni lehet vele az ellent, meg magad. De labdát nem tudok vele szerezni.
Volt még cbbe snipoltam egy williamsont.
Az jó lap volt. Jól helyezkedett meg a bruiser most a meta és azzal bárkitől elszedtem a labdát. -
rtrace
tag
Megvan a 2. Toty
sírógörcs már kezdtem örülni...
Elèg elvetemült feje van,valamire lehet jó lehet.
Eskü direkt trollkodik velem a gameHogyne lenne jó, akkora kb mint Beckanbauer, Carlos Alberto, Koundé, Cannavaro, csak velük ellentétben ő lengthy.
+ tökéletes playstyle-ok.Én egyelőre még mindig betlizek, megtrollkodhatna már engem is valamivel az EA.
-
Digestive
veterán
Raphinha hat milla. De csak mert keveset adtak ki belőle és ritka. Szerintem kb max 1 millát érne. Semmi extra az a lap. Wilson jobb.
Koundet vettem, gold lapja karácsonyig csapatban volt, ez sem rossz de nem az igazi.
Seger-t még tesztelem
Marcelo óriási csalódás. Egy szar lap. Lm kellene rá és talán jó lenne valamire, de védekezni nem lehet vele.
Bruiser nagyon hiányzik róla.Pont ezt írtam itt Guru-nak, hogy emiatt nem merem kirakni Marcelot...
"Marcelon agyalok én is. Csak a 80as strength-től, meg hogy nincs Bruiser parázok egy kicsit. Nem esne jól egy ilyen értékű lapnál, ha a 150 centis törpékről is lepattogna."
-
gjoe
addikt
Nagyon komoly az a 3 toty, irigykedem.

Seger-t még tesztelem
Bruiser nagyon hiányzik róla. -
Gabeszfoci89
senior tag
Megvan a 2. Toty
Elèg elvetemült feje van,valamire lehet jó lehet.
Eskü direkt trollkodik velem a game -
prannk
őstag
-
Kristof_94
Topikgazda
Nagyon komoly az a 3 toty, irigykedem.

-
kapeti07
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Na tegnap megszánt a játék egy HM Guehivel. Ment is SBC-be, így mindegy lett volna Lewa-t ad. Végül csak játszottam pár meccset, de csak SB-t. Jópár EVO van amit le kell pörgetnem, mert lejár. Meg pár silver superstar akikhez már pár meccs kellett. Olyan szedett vetett csapat kellett ezekhez, hogy csak az SB jöhetett szóba.
Ja és a Mystery Nation: Poland ha kell valakinek.
-
Digestive
veterán

Pár imát mondjon el mindenki. Hátha segít.
Most fejeztem be a Fanatics 2 objektívet. 5x87+

Ez már tényleg viccnek is rossz. A legszarabb toty HM lapot se dobja be.
-
gjoe
addikt
Nekem mindegy ki lesz. Teljesen kifogytam fodderbol.
Még sissit kirakom, de az lesz egy hét mire befejezem.
89es lapok hiányoznak.
Coin nulla. Kész a Toty team. Már csak játszani kellene, de nem sok kedvemEz lett a csapat. Sissi még majd érkezik.
-
Kristof_94
Topikgazda
Campbell vagy Dalglish nem lenne rossz, de bármelyik jön tuti drága lesz, ahogy mindig.
Durva ez a duplicate storage. Egy pár toty-t szívesen átvennék. 4 oldalnyi duplicate, mi meg itt nyomorgunk napokig 1-1 kék lapért. -
Gabeszfoci89
senior tag
Meg tudlak èrteni
Ènis gyűjtöttem packokat,vettem pontot is ès annyira semmi hogy lehozott az èletről...
Tegnap èn a wlt megcsináltam de voltak csapatok ahol 3-4 toty is volt....de minimum 2.Volt egy srác akinèl 5db volt meg kirakva Wilson,de rúgtam neki 4et ès rage....
3 vereségem volt abból 1cheater volt,2 olyan keret hogy nemtudtam mit kezdeni olyan keretekkel ahol toty dembele meg Haaland ilyenek jönnek hátul van dijkal -
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
Megvetted a nagy packot?
Dehogy. Annyira nem volt kedvem este ehhez a csodához, hogy végül a WL-t el se kezdtem. Be se kapcsoltam a ps-t.
-
raven84
senior tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
gjoe
addikt
Tegnap verjgang nyert.
Ebből a négyből ő választ egyet és az jön sbcbe
-
gjoe
addikt
-
Digestive
veterán
4 oldalnyi TOTY a storage-ban.

-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Digestive
veterán
Nekem a 84*10 amit adott a login szórt meg 9db 84 essel meg egy 85
83*10 2semmi 1db 89 shaw 87 odegaard
86*2 *2 4db 86os
85*3 mid. Tonali volt a top
Szánalmas szar az egész3x85+ mid

1 óra még kb és oda tudok ülni a PS-hez. Ott akarom kinyitni az 550ezres packot.
-
EA's hit
addikt
2. Vannak csodak
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem a 84*10 amit adott a login szórt meg 9db 84 essel meg egy 85
83*10 2semmi 1db 89 shaw 87 odegaard
86*2 *2 4db 86os
85*3 mid. Tonali volt a top
Szánalmas szar az egész -
Digestive
veterán
Hát úgy látszik az idén tényleg nem dobják be a tavalyi 82x20 sbct, hogy szakadnának meg.
Olyan 83x10-et nyitottam most, hogy 1db 84es volt a 83asok mellett.
-
bubuska10
senior tag
-
homerhamm
veterán
Twitch ezt írta: easportsfc "Immár jogosult vagy Loan FC Pro Tonali (9) jutalomra ehhez: EA Sports FC 26. A zsákmány megszerzéséhez igényeld dropodat 2026. február 4. 23:54:00 UTC időpontig a Raktár oldalon!" 6 perccel ezelőtt
Ezt ilyenkor nem adja meg rögtön? Mert az Obective-nél nem tudom kivenni még
Rá kell menni a Twitchen és ott kell igényelni
-
bubuska10
senior tag
Twitch ezt írta: easportsfc "Immár jogosult vagy Loan FC Pro Tonali (9) jutalomra ehhez: EA Sports FC 26. A zsákmány megszerzéséhez igényeld dropodat 2026. február 4. 23:54:00 UTC időpontig a Raktár oldalon!" 6 perccel ezelőtt
Ezt ilyenkor nem adja meg rögtön? Mert az Obective-nél nem tudom kivenni még
-
Gabeszfoci89
senior tag
Wl lement 12-3 ra tudtam hozni,rewardok konkrétan semmi ismèt.88 isak volt a csúcs
-
raven84
senior tag
Jönnek ezek a swappok, van egy vad tippem. R9hez kell majd minimum 2 db 11 wl win vagy 2 db storepack 1 mill/1500 pontért. Olyan lesz ez mint 2 éve a vb alatt. Sb elite1ben lesz token, rivalsben div3 felett2 alatta 1, meg wlben 10 win alatt 1db 11 felett 2db. Vagy ez, vagy kell tolni 300 gamet, nem tudom elképzelni, hogy ezt "csak" úgy odaadják.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Digestive
veterán
-
homerhamm
veterán
-
Tajték
senior tag
Vicc hogy semmit sem tudok nyitni....
Napi kb 30-50 pakk vegyesen és walkout sem, nagyon ritka egy csöves TOTW

Na hazudok mert volt Saka walkout
-
gjoe
addikt
Kezdődik az fc pro. Nézzétek. Most ad 3 jó pakkot.
-
kapeti07
senior tag
Én mindenkit lebeszélnék az 550e-s pakkról. Ma meghülyültem és megvettem a második 550 ezres pakkomat is. Ebbe se volt semmi csak a nagy csalódás. Jobb lett volna veszek a két pakk árából egy Koundét. Aztán megszánt a játék és sikerült Snipe-olnom egy Russo-t 990 ezererért. Így legalább maradt egy Toty-m. A maradék coinból Rare gold 88-as lapokat vettem. Hátha keresek velük majd Toty után.
-
miro.
senior tag
-
toxicjew
addikt
Mivel nem jött gigamega evo, így befejeztem a már jóval korábban elkezdett Gittens lapomat. Azért nem lett rossz
-
A guru
addikt
Hát mondjuk azokat, amiket leírtál hogy nem tolsz és minden mást amiben az objectiveket meg tudod csinálni.
@Digestive: meglátjuk, valakikre így vagy úgy el lesz költve a coin mostmár
-
gjoe
addikt
Én ma megvettem koundet és rice-t.
Majd este tesztelem őket.
Maradt még 750k coin. Kibe érdemes fektetni? -
Digestive
veterán
Jaja most emelkednek, én még annak örülnék ha bekerülne valami értelmesebb repeatable upgrade az esetleg kicsit levinné az árukat.
@raven84 nekem megvan egy hete, egy jó lap csak nem tud futni, de azon kívül hozza amit kell. Kb 100-200k coint adnék érte a marketen maximum. Én ingyen untrade fodderből ki tudtam rakni, annyiért megérte.
Nem fog! Egy untrade lapokat adó upgrade nem mozdít az árakon. Eladható packok meg péntekig már csak a DR rewardból kerülnek a néphez. De a DR-t szerintem már senki sem tolja le.

-
miro.
senior tag
Mit erdemes amugy jatszani? Rovalst nem,sb-t fix nem fogok.
wl-t max a jovoheten ha meg lesz kedvem.
Gauntedet megcsinaltam. ( vagy mi az )
Mi az ami jol ad,es erdemes meg? -
A guru
addikt
Jaja most emelkednek, én még annak örülnék ha bekerülne valami értelmesebb repeatable upgrade az esetleg kicsit levinné az árukat.
@raven84 nekem megvan egy hete, egy jó lap csak nem tud futni, de azon kívül hozza amit kell. Kb 100-200k coint adnék érte a marketen maximum. Én ingyen untrade fodderből ki tudtam rakni, annyiért megérte.
-
raven84
senior tag
Marcelot esetleg kirakta valaki? Milyen?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Mehet a katasztrófaturizmus
Snipoltam egy luis diazt 130k èrt(200korul megy)
Úgyhogy letolom a wlt így ahogy vagyok aztán meglátjuk.Azabaj elment a hitem már hogy sikerül bármi használható lapot is nyitnom.Toty Koundèt nèztem őt a wl után lehet hogy megtudnám venni de nagyon max a hètvègère simán,ha a packot veszem akkor nyilván nem viszont jók lennènek a fodderek is mert szèpen kiköltekeztem
Erős a csábítás na
-
Digestive
veterán
Pont ahogy írtam. Már a felszálló ágon vannak.
-
Digestive
veterán
Tegnap nyitottam a Yashint igazából az ő árából menne a dolog
toty koundèt akartam megvenni mert nem olyan drága vagy a pack...Mèg agyalok rajta mert semmit nem nyitottam mèg a k használható lenne viszont így lenne 100db fodderem
Én is megveszem este. Csatolom majd a képet az eredményről.
-
A guru
addikt
Köszi, meg neked is @gjoe. Én mindenképp a héten már bevásárolnék, figyelgetem hogy alakulnak az árak. Nálam most Dembele-Vitinha duo a cél vagy pedig Pina-Putellas, utóbbira jelenleg nincs keret csak ha beesnek picit az áraik.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Tegnap nyitottam a Yashint igazából az ő árából menne a dolog
toty koundèt akartam megvenni mert nem olyan drága vagy a pack...Mèg agyalok rajta mert semmit nem nyitottam mèg a k használható lenne viszont így lenne 100db fodderem
-
Digestive
veterán
Mindig hétfőn reggel vannak a legalacsonyabban az árak! A DR reward már sohasem csökkent az árakon.
-
gjoe
addikt
Én ma vagy holnap megveszem, csak még nem tudom ki legyen.
Rb kellene. Kounde vagy carlos Alberto
Meg lehet rice cdmbe
Egy pár hétig majd emelkedni fog az áruk még. Aztán tots előtt zuhanás, de hogy a héten ez hogy alakul az szerintem kiszámíthatatlan.
Carlos most 1.3- 1.4 de péntek szombat wl alatt mikor nem lehetett nyitni akkor 1.7 volt -
EA's hit
addikt
550k pack megèrheti szerintetek?
En megvettem, 2 89-es gold volt benne a csucs
-
Gabeszfoci89
senior tag
550k pack megèrheti szerintetek?
-
A guru
addikt
Van tanácsotok mikor lehet érdemes TOTY-t venni? Tavalyi évben hogy alakultak az árak? Csütörtök este a promo pakkok alatt lehet érdemes vagy esetleg szerdán mivel mindenki a csütörtökre gyúr?
-
kapeti07
senior tag
Engem az éget ki ebben a játékban, hogy általában mindig a lehető leggkisebb lapokat adja a pack. Alig jön fodder.
Végigcsináltam hétvégén a Gaunletet, 1 Gold Shaw jött belőle összesen, mindenhol a minimum, pedig volt közte pár ígéretes csomag.
Közben kiváncsiságból kinyitottam a Store-ból azt az 550 ezres pakkot. Coinból ment, de még egy HM sem volt köztük. Mondjuk abban volt fodder, de csak Gold és TOTW jött. Ebből mondjuk sikerült kiraknom majdnem teljesen De Light-et.
Onnan is érzem magamon a kiégés jeleit, mert gnap este lett volna időm játszani vagy 2 órát, bekapcsoltam aztán inkább hagytam a francba az egészet. -
Kristof_94
Topikgazda
Nyilván nem a nyitásra értem. Olyan irányba megy évek óta a játék ami nem tetszik, bár így is megveszem, csak már nem szánok rá annyi időt és energiát. Mondjuk ehhez a community is nagyban hozzájárul. Valószínűleg egyszerűen csak kiégtem a játékban, 10 év ultimate után mondjuk nem is csoda.
TOTY Pina jó nyitás volt. A fő célom az volt, hogy idén se maradjak toty lap nélkül, ez be is jött. Hogy ezek után merre tovább azt nem tudom. Ha minden jól megy, akkor hamarosan még kevesebb időm lesz a játékra, amit mondjuk egyáltalán nem bánok. De azért még itt leszek, nem szabadultok meg tőlem.
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
Tegnap elkezdtem a wl-t, eddig 6-3, a cél a szokásos 9 win. Valahogy megpróbálom még besűríteni a toty live és a silver kupa maradékát is.

Aztan szerintem ennyi volt, nem érzem úgy, hogy lenne még több ebben a totyban. Előző években ment a grind ezerrel, de mostanra teljesen kiölték belőlem a kedvet...Kiölték?
Jóember hát nyitottál egy eladható 5,5 milliós lapot! Évek óta a legnagyobb mákod van itt a fórumon.
Mivel ölték ki belőled a kedvet?
-
raven84
senior tag
Tegnap elkezdtem a wl-t, eddig 6-3, a cél a szokásos 9 win. Valahogy megpróbálom még besűríteni a toty live és a silver kupa maradékát is.

Aztan szerintem ennyi volt, nem érzem úgy, hogy lenne még több ebben a totyban. Előző években ment a grind ezerrel, de mostanra teljesen kiölték belőlem a kedvet...Nekem is van még 45 db 85x2-m és 90+ winter provision pakkom, az még vagy 600+ pick lenne, de nincs kedvem grindolni. Abszolút elégedett vagyok azzal ami jött, még megveszem majd Salibát és lehet mégiscsak kirakom majd Marcelot aztán ennyi.
-
Kristof_94
Topikgazda

Aztan szerintem ennyi volt, nem érzem úgy, hogy lenne még több ebben a totyban. Előző években ment a grind ezerrel, de mostanra teljesen kiölték belőlem a kedvet... -
david368
aktív tag
Inkább elengedem a témát, mert az elvakult emberek nem hallgatnak az észérvekre. Elég csak egy inception reviewt youtuben megnézni és talán felébredsz. Azt már csak szerényen jegyzem meg , hogy a személyeskedés elég alacsony intelligencia szintre vall, de sok sikert a temus Messidhez
-
Aguinaga
őstag
Grat!
Nekem is jött egy TOTY, HM, Heaps, ez az egyetlen nyitott promo lapom.
Le is szarom, csak egészség legyen (meg kerozin a repcsibe).
-
Digestive
veterán
Csináltam én is egyet a drágábbikból.
Pont passzol a 2 legszarabb toty lap mellé ami összesen jött a cirka 1500 packból amit nyitottam a napokban.
-
EA's hit
addikt
-
raven84
senior tag
Meguntam és raktam egy icon picket, meglepődtem nah. Nem tudom meta vagy ilyesmi, leszarom Maradona jön a csapatba. Meg jött egy ilyen is, full toty kpm van, menő.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Megjött az egyetlen totym egy eladható Yashin
Mindegy legalább 460k jött belőle meg vègre láttam egy walkoutot
-
david368
aktív tag
-
david368
aktív tag
Nincs arany finesse es arany technical ami a ket legopbb playstyle iden a low driven mellett, plusz nincs 5 WF.
Az idei resz csak ezekrol a playstyleokrol szol. Lehet magyarazni, hogy milyen keves a kulonbseg a ket lap kozott, viszont nem erdemes, mert tavolrol sem igaz az allitas. A kepen lathato a temus Messi. -
Digestive
veterán
Na ez egy TOP lap! El is gondolkoztam rajta, hogy megveszem a premium season pass-t az evok miatt.

-
Woodslave
félisten
Na még egy. Jó ez a toty craft
-
bubuska10
senior tag
-
Digestive
veterán
Egészen biztos, hogy olcsóbbak lesznek! A 86-87 lapok meg drágábbak.
Holnap letolom a WL-t, kinyitom a packokat. Aztán elengedem a toty promót és szerintem all in megyek unassignedbe 87 lapokkal.
-
prannk
őstag
Előző szezonból nincs meg Udogie vagy a mostaniból Heinrichs?
Henrichs megvan
-
bubuska10
senior tag
Szerintetek a TOTY promo után olcsóbbak lesznek a 89-90-es goldok úgy, h a luxuskategóriás SBC lapokhoz továbbra is kellenek? Amiatt gondolnám, mert egész sokat most nem lehet nyitni, hiszen TOTY lapként vannak bent.
-
törölt tag
-
EA's hit
addikt
-
törölt tag
-
EA's hit
addikt
-
törölt tag
Amúgy akik rakosgatják Messi vagy Cronaldot azok ezt hol teszik?
Játékosok között nincs. Iconok között sincs, bár nem is ikonok. -
Digestive
veterán
Aki akar maganak egy jo Messit, de okosabb annal, hogy kirakja a majdnem 3 millios sbc-t: ha a gold lapjara rarakjatok a penteki 75k-s evot, gyakorlatilag ugyanaz a lap lesz belole, mint az sbc. Pace es shooting kottara ugyanaz, a tobbiben picivel jobb az sbc, de csak picivel. Kiveve stamina, mert abban az sbc lap gyenge, az evo sokkal jobb. Ps-ek is majdnem ugyanazok, igaz az sbc az 2 ps+, az evo csak 1, de az evonak lesz low driven, ami az sbc-nek nem. Es meg a rating is ugyanugy 90. Ez 75k, az 2,8 millio...

Így a pace is jobb az sbc verziónál.
-
A guru
addikt
Nem tudom milyen evoid vannak, fut.gg-n nézz körbe a trending evok között melyiket tudnád megcsinálni. Hato-ból nagyon jó lapot lehet csinálni ha tudsz chainelni evokat, Van de Ven örök klasszikus, Ibanez szintén. Dante ha megvan a time warp lapja belőle is jót ki lehet hozni. LB-be egy Camavingát esetleg ha be tudsz evozni valami jó pace boosttal, akkor tudom ajánlani.
-
Sandros112
tag
Úgy döntöttem, hogy kirakom a Messi/CR picket, 20 nap van rá és szeretnék egy jó Messivel játszani, másba pedig nem igazán tudom szórni a foddereket.
Erre az egyik 89-es csapatért járó packból:
-
T0rnad0
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
2900 - 2801
4447 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Google Pixel topik
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Eladó
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +GIGABYTE Z890 AORUS ELITE X ICE! Bolti ára közel 700e Ft
- HGST Deskstar NAS 4TB HDD (100/100% kondíció) / SATA3 (6Gb/s) / 7200RPM / CMR // TÖBB DARAB!
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Dell UltraSharp U2415 monitor/ 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 5 - R5 5625U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance Black 6400Mhz DDR5 XMP memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8570P I i7 I 8GB I 500HDD I 15,6" HD+ I 100% akku I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Bugos fos.

LendvaiFeri1