Hirdetés
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2026: Kezünkben az Asus visszatérő androidos táblagépe
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2026: áradás a Noctuánál
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
2800 - 2701
4447 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
-
prannk
őstag
Kint ajánlasz? És melyik evoval? LB RB és kellene.
Sajnos nem nagyon jön defender nálam packból -
EA's hit
addikt
Base puskást èn megvettem használtam egy darabig bal lábbal extra nagyon
èn őt nyomnám ha lehet válogatni.
Vagy megnèzed 2 csatárral ès messit mellèrakod.
Sbc dinho nekemis megvan raktam rá egy finess+,,evot azóta kb verhetetlen
a helyedben èn keresnèk egy olyan formációt ahol ők megfèrnek egymással hamár megvannak 2 csatarral jatszok, de a masik toty Haaland
iden eddig meglepoen jol megy vele, brutalis szamokat hoz, szoval o is fixen marad a kezdoben, ahogy cam-ban is Dinho egyelore, ra egyebkent en is raraktam a finesse+t. A masik st poszt a kerdojel, de kiprobalom Messit is meg Puskast is, aztan majd latom melyik a jobb. -
Aguinaga
őstag
Ketten vagyunk
Minimum hárman vagyunk.
-
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
Base puskást èn megvettem használtam egy darabig bal lábbal extra nagyon
Vagy megnèzed 2 csatárral ès messit mellèrakod.
Sbc dinho nekemis megvan raktam rá egy finess+,,evot azóta kb verhetetlen
a helyedben èn keresnèk egy olyan formációt ahol ők megfèrnek egymással hamár megvannak -
Gabeszfoci89
senior tag
Szerintem arra gondolt hogy anyagilag jobban jött ki belőle mert a 3millás sbc sokaknak elèrhetetlen
Nekem is van toty Evo messim nyilván nem olyan mint az sbc de elmegy darabra
Ha lenne ennyi fodderem lehet megnèznèm ènis ezt az sbct de nekem esélytelen a Totti után -
david368
aktív tag
Felevoztam 90-re Messit (tehat megvan 75k-ert a 3 millios lap, atmentem az iq teszten), erre 2 oraval kesobb ikon pickbol jott egy Puskas. Ps-eken es csillagokon kivul mindenben jobb Messinel, a szivem Puskas fele huz, az eszem meg nem tudja eldonteni...
melyikuket hasznalnatok?Egyebkent a pack luck borzalmas, kihuztam ma minden objectivet amit lehetett, kiporgettem a craftingot, es tovabbra is semmi. Oke, a mult heti Haalanddal gondolom ellottem minden luckot, de hat azota kabare, meg egy szar mention lapot sem lehet nyitni...
Evo nem jobb, hiaba hangoztatjatok, de grat az iq tesztedhez
-
EA's hit
addikt
Rakd be puskást stbe cam vagy rm meg Messi ès.mindkettő megmarad

Base puskás?
Meddig tudod használni több poszton is így lehet hogy nem vagy vagy kerdès
De az öreg legenda kötelező darabBase Puskas. Szelsot nem hasznalok, cam-ban sbc Dinho van, ot nem hagyom ki, az tuti

-
Gabeszfoci89
senior tag
Felevoztam 90-re Messit (tehat megvan 75k-ert a 3 millios lap, atmentem az iq teszten), erre 2 oraval kesobb ikon pickbol jott egy Puskas. Ps-eken es csillagokon kivul mindenben jobb Messinel, a szivem Puskas fele huz, az eszem meg nem tudja eldonteni...
melyikuket hasznalnatok?Egyebkent a pack luck borzalmas, kihuztam ma minden objectivet amit lehetett, kiporgettem a craftingot, es tovabbra is semmi. Oke, a mult heti Haalanddal gondolom ellottem minden luckot, de hat azota kabare, meg egy szar mention lapot sem lehet nyitni...
Rakd be puskást stbe cam vagy rm meg Messi ès.mindkettő megmarad

Base puskás?
Meddig tudod használni több poszton is így lehet hogy nem vagy vagy kerdès
De az öreg legenda kötelező darab -
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
A guru
addikt
Gabrielt azt engedd el, egy óra alatt jobb CB-t evozol bárkiből. Olise meg Frimpong is jó lapok, attól függ jelenleg az RM-et vagy RB-t érzed gyengébbnek. Nálam mindkettő kezdőben van.
-
david368
aktív tag
GOAT kirakva, minden is belement, de egyszer élünk
Carlos Alberto eddig a legjobb nyitásom, még a Marcelo SBC-re fáj a fogam. Ha lesz unlimited grind akkor nekiesek, de a fodder , coinbalance is megcsappant
-
prannk
őstag
Gabriel
Frimpong
Olise
A három közül melyiket éri meg kirakni? Mindet betudnám építeni a keretbe de csak 1 re van elég fodderem -
miro.
senior tag
Hetvegere visszatertem kicsit.
Megcsinaltam azt a gaunted vagy micsoda kupat.
O jott,kb 20(?) packbol.
-
Woodslave
félisten
Na nekem is jött egy igaz a játék nincs meg de érdekes módon idén január 1 után is lehet pörgetni az appot úgy kezelem mint egy mobil játékot
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
gjoe
addikt
Amúgy van de vent cserélném mert nem vagyok tőle elajulva. Tempón kívül nem túl acélos. Viszont cdm poszt tele van. Essien kirobbanthatatlan.
-
homerhamm
veterán
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Aki akar maganak egy jo Messit, de okosabb annal, hogy kirakja a majdnem 3 millios sbc-t: ha a gold lapjara rarakjatok a penteki 75k-s evot, gyakorlatilag ugyanaz a lap lesz belole, mint az sbc. Pace es shooting kottara ugyanaz, a tobbiben picivel jobb az sbc, de csak picivel. Kiveve stamina, mert abban az sbc lap gyenge, az evo sokkal jobb. Ps-ek is majdnem ugyanazok, igaz az sbc az 2 ps+, az evo csak 1, de az evonak lesz low driven, ami az sbc-nek nem. Es meg a rating is ugyanugy 90. Ez 75k, az 2,8 millio...

-
EA's hit
addikt
-
raven84
senior tag
Ti a 86 - 87 - 88-as lapokkal mit csináltok? Nincs mibe belerakni. Csináltam vagy 30 totw pakkot már kis se nyitom, tele van alex remiro duppal a storage. 1 icon picket csináltam (warp Lahm jött), de sajnálom rá elbaszni a 89-90es foddert.
-
gjoe
addikt
Tottit tudom ajánlani!!!
Nekem minden meccsen szórja a gólokat,brutál jól passzol abszolút kètlábas
Nekem nagyon bejön
Most ebben a formában játszom.Totyt elengedtem semmit nem adott úgyhogy ebből kell èpíteni.
Ha van sok foddered Totti megèri camba jó nagyon,stben nemèrdemes vele foglalkozni
De light milyen?
Érdemes kiszedni? -
Gabeszfoci89
senior tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
Tegnap amúgy kiraktam 2 ikon picket, de semmi extra, csak muszáj volt égetni a duplicate lapokat. Nem igazán találtam olyan játékosokat, akiket kiraknék. Vagy esetleg Marcelo megérné? Ronaldo és Messi botrányosan drága, Totti szintén, pedig egész jók lennének. Tavaly ott volt Bale, aki brutál jó volt, de most úgy érzem, hogy eléggé mellé lőttek az SBC lapokkal.
Közben el is adtam a hölgyet. Lehet nyomok majd pár upgradet, ha lesz hozzá kedvem és időm. Egyelőre sem a wl, sem a rivals nem lett elkezdve, bár utóbbit szerintem most ejtem.
Tottit tudom ajánlani!!!
Nekem minden meccsen szórja a gólokat,brutál jól passzol abszolút kètlábas
Nekem nagyon bejön
Most ebben a formában játszom.Totyt elengedtem semmit nem adott úgyhogy ebből kell èpíteni.
Ha van sok foddered Totti megèri camba jó nagyon,stben nemèrdemes vele foglalkozni
-
Kristof_94
Topikgazda
-
gjoe
addikt
Amúgy a 3x87 nálam is 3db 87 volt.
Meg volt még egy 3x88 is ami 3db 88as lapot adott.
Most fejeztem be marcelo sbct. Az utolsó háromba vettem endlereket már 190k alatt van.
Maradt 2.6milla. Kiuritem a klubbol amit lehet biztos van pár 100k benne és talán tudok venni még egy jairzinhot.
Alakul egy jó brazil team. -
törölt tag
Tegnap amúgy kiraktam 2 ikon picket, de semmi extra, csak muszáj volt égetni a duplicate lapokat. Nem igazán találtam olyan játékosokat, akiket kiraknék. Vagy esetleg Marcelo megérné? Ronaldo és Messi botrányosan drága, Totti szintén, pedig egész jók lennének. Tavaly ott volt Bale, aki brutál jó volt, de most úgy érzem, hogy eléggé mellé lőttek az SBC lapokkal.
Közben el is adtam a hölgyet. Lehet nyomok majd pár upgradet, ha lesz hozzá kedvem és időm. Egyelőre sem a wl, sem a rivals nem lett elkezdve, bár utóbbit szerintem most ejtem.
Szerintem összesen az utóbbi 5-6 sorozat FIFAban nem volt ennyi Coinom.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Digestive
veterán
-
gjoe
addikt
-
Digestive
veterán
Formám állandósult
Megcsináltam minden objectet + a craftingot is semmi nem jött,vagyis egy ikon Daglish....
Én is végig pörgettem ezt a toty craftingot is, pedig ebbe már kellett vennem sima gold lapkat hogy végig érjek. A 3x87 meg is ajándékozott 3 db 87el.

-
Gabeszfoci89
senior tag
Formám állandósult
Megcsináltam minden objectet + a craftingot is semmi nem jött,vagyis egy ikon Daglish....
-
Kristof_94
Topikgazda
Köszi! Először azt hittem csak egy HM lap, mert olyannak tűnt a csík, aztán láttam a háttérben a feliratot. Amikor a statok feljöttek már tudtam ki lesz az.

-
bubuska10
senior tag
Grat! Kapusposzt egy időre megoldva.
És Bruno is milyen szépen felöltözött.Neked is!
Ja, jött a TOTY fény, aztán brazil, premier league...

Kapusposzt erre az évre megoldva. Így nem kell kivenni Buffont a swapsból jövő héten.

-
Kristof_94
Topikgazda
-
bubuska10
senior tag
Italia, Italia
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem eddig ő jött, de előtte 2 óráig semmi. Az nem kérdés, hogy megy a piacra. A kérdésem az, hogy szerintetek mikor érdemes?
Most már áttérek web appra, mert már kifolyik a szemem.
-
A guru
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Kristof_94
Topikgazda
Én is hamarosan nyitok. 29 db 85+ pick (bár ez lenne vagy 40 ha működne a rivals extra reward...köszi ea) illetve 200-250 db csomag. Hátha...
-
gjoe
addikt
2.5? Totti után kiraknak mègegy ilyen drága sbct,úgy hogy a packok lófaszt se adnak?Tipik ea
És kiraktak. Tuti elgurult a gyógyszer valakinek.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
raven84
senior tag
Kivi leszek erre a mai goat sbcre. 2,5 misiért, sztem evozni lehet majd őket mind Zidanet tavaly. Mert így sztem egyik se ér 2,5 milliót.
-
Tajték
senior tag
Volt nekem az Evolutionben valahonnan rewardként kaptam egy CAM position izét, amit rátettem zöld Baena-ra , tök jó, de honnan tudnék még ilyet szerezni egyet?
Valakinek tipp esetleg?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Butra nemrossz èn a loant megnéztem 5rivalson igazán jó volt hiába alacsony de eszetlen fürge ès dinamikus meg agilis!
Bár én a helyedben lehet inkább ennyi fodderből kiraknám de lightet ès frimpongot kicsit stabilabb lenne hátul,vagy várjál hét közepéig hátha jön valami èrdekes sbc amit kitudsz rakni -
A guru
addikt
-
Aguinaga
őstag
-
A guru
addikt
Wilson egyértelműen, bár en Zidanet kukáznám és Wilson ST-Cruyff CAM-ot játszatnék.
-
EA's hit
addikt
-
Aguinaga
őstag
-
törölt tag
-
Aguinaga
őstag
-
prannk
őstag
Ezt itt hagyom. Sziasztok
3x87
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
BenXL
aktív tag
Egy Rice jott nekem, a Messi bugon kivul az elso TOTY lap amit nyitottam miota UT-zek (4 fifa). Illene jobban örülnöm neki már csak emiatt is, de pont a kp-n vagyok nagyon tele, CDMben van WW Vieira
CMbe mentem egyet Rice-al, amúgy tényleg brutal a passzolasa meg a vedekezese, CDMbe lenne tokeletes -
prannk
őstag
Én eddig hanyagoltam a WL -t . Nem volt szüksége a szervezetemnek rá. Viszont ma rávettem magam. Első meccsen az fogad hogy ált egyhelyben az összes játékosom.. ez mi ez??
-
EA's hit
addikt
-
prannk
őstag
Mikor érdemes elkezdeni nyitogatni az elrakott nagy pakkokat?
-
gjoe
addikt
Igen teljesen lehúzás az egèsz...tavaly toty ikon puskás r.carlost nyitottam meg carvajalt fele ennyi packból.Most semmi az egész
Valamelyik évben kapott hm lapot kane Vagy vardy?
Már nem emlékszem pontosan, de nyitottam vagy hatot belőle. De a lényeg hogy jött nagy ratinges fodder. -
Digestive
veterán
Passz. Toty előtt 2-3 nappal csináltam egy rakás liga sbct. Onnan alapból sok pack volt, ami goldokat adott . De most már a végét járom. Már 83 az alja a gold lapoknak. De nem is baj. Teljesen értelmetlennek tűnik.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Kanet ne vedd meg 500k felett szerintem, mert még rengeteget fog esni.
Nálam is nyíltak ma a pakkok gyerekek, de egy honorable Heaps meg Marquinhos volt a termés. Közel 300db spanyol liga upgradet nyitottam már el és semmi.
350db pakkom van hátra a félre rakottakból, azok durrognak tovább holnap, hátha majd az ikonok…Wilson SBC készül nálam, Tottiban valahogy nem bízom így látatlanban, meg túl is van árazva 20-30%al legalább.
Messi/CR-t még meglátom milyen lapjuk lesz, de irreális áruk lesz akárhogy is alakul.
Kivárok vele igazad van,viszont hétfőre wlre kelleni fog.
Totti túlvan árazva ez tèny de nekem hiányposztra jött ès amiket megosztottatok sbck közül nagyon max a cr Pick kène de inkább játszom Kane-el főleg hogy a fele csapatom Bayern Evo,crt nemtudom hogy építenèm be igazából.
Nekem eddig bármilyen drága is volt megèrősnek èrzem mert nagyon sokat hozzáadott a kerethez
Tènyleg jó nagyon.Meg így legalább láttam toty walkoutot

Kane-el kivárok annyit hogy 1milla coinból megtudom venni őt ès Diazt is
-
Gabeszfoci89
senior tag
Azért ennyire gyenge nem volt még soha.
Kissé elszamoltak magukat.
Régebben több hm lap jött és volt köztük bőven 90es lap fodsernek. Most ez nulla.
Nagy fodder lapot nyitni szinte lehetetlen, miközben kellene az sbckbe.
Nekialltam marcelonak de majd csak Toty után tudom szerintem befejezni.
Plusz voltak filléres player sbck ami adott 90-91es lapot és rakhattad is sbcbe.Igen teljesen lehúzás az egèsz...tavaly toty ikon puskás r.carlost nyitottam meg carvajalt fele ennyi packból.Most semmi az egész
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
-
A guru
addikt
Srácok a liga upgradekből nyitott bárki akár csak TOTY HM-et? Közel 300 spanyol ligás után én nyomát se láttam kéknek ezekben.
-
Digestive
veterán
Régebben több hm lap jött és volt köztük bőven 90es lap fodsernek. Most ez nulla.
Plusz voltak filléres player sbck ami adott 90-91es lapot és rakhattad is sbcbe.Plusz ne felejtsük el tavalyi a 82x20-at. Az hiányzik az idén.
-
gjoe
addikt
Plusz voltak filléres player sbck ami adott 90-91es lapot és rakhattad is sbcbe. -
Digestive
veterán
Nekem semmi
rápróbáltam vettem pontot is az sem adott be semmit.
Sajnos ez a realitás. Én a 2 legolcsóbb semmitérő szarommal már túl is szárnyaltam a nagy átlagot.
-
A guru
addikt
Èn kiraktam...
Nemtudtam már nyitni semmit nekem a cam az teljesen üres poszt volt ès kiraktam a loan lapját,az 5 meccsen meggyőzött!
Csatárba megveszem Kanet(1milla körül megy nekem van 900k)mögè berakom az öreg Tottit!
Tèny hogy nem gyors de minden passza pontos,lövèseket meg hagyjuk inkább,iszonyat lövőerő ès pontos is,testileg is megvan nem nyomják el simán lehet vele forogni
Nekem tetszik meg kènyszerpályán is mozogtam tele volt a Store mostmár legalább nincs ilyen gondomKanet ne vedd meg 500k felett szerintem, mert még rengeteget fog esni.
Nálam is nyíltak ma a pakkok gyerekek, de egy honorable Heaps meg Marquinhos volt a termés. Közel 300db spanyol liga upgradet nyitottam már el és semmi.
350db pakkom van hátra a félre rakottakból, azok durrognak tovább holnap, hátha majd az ikonok…Wilson SBC készül nálam, Tottiban valahogy nem bízom így látatlanban, meg túl is van árazva 20-30%al legalább.
Messi/CR-t még meglátom milyen lapjuk lesz, de irreális áruk lesz akárhogy is alakul.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Èn kiraktam...
Nemtudtam már nyitni semmit nekem a cam az teljesen üres poszt volt ès kiraktam a loan lapját,az 5 meccsen meggyőzött!
Csatárba megveszem Kanet(1milla körül megy nekem van 900k)mögè berakom az öreg Tottit!
Tèny hogy nem gyors de minden passza pontos,lövèseket meg hagyjuk inkább,iszonyat lövőerő ès pontos is,testileg is megvan nem nyomják el simán lehet vele forogni
Nekem tetszik meg kènyszerpályán is mozogtam tele volt a Store mostmár legalább nincs ilyen gondom -
Gabeszfoci89
senior tag
-
Digestive
veterán
A csaj kapus után megjött a 2. nagy ratinges fodder is.
-
törölt tag
-
raven84
senior tag
-
törölt tag
Te le se tojod, amit az ember ír, csak menőzni vagy sírni tudsz.
-
raven84
senior tag
Elképesztő, hogy nincs egy sbc amit érdemes lenne kirakni. Frimpong gyenge, Deligten nincs intercepty Totti nem 5/5, Marcelo 40%-al túl van árazva a többi sbc meg simán csak meh. Ha holnap nem jön valami nagy akkor icon pickekbe tolok mindent.
-
Digestive
veterán
Szemetek.
Ráadásul csak 2 hét van rá. Tavaly Eusébio két hónapig volt bent. Érthetetlen. Mission impossible... A 83-as lapokat mibe érdemes pakolni leginkább? Van belőlük vagy 100, a 83x10-hez 84-esek kellenek + nincs már totw lapom, egyébként is szarul adja, a 80+pickbe ami 90%-ban 81-eset ad, abba meg sajnálnám őket.

Mindenkinek grat a nyitásokhoz!

Totw upgrade. Mellé dobsz 1-2 nagyobb lapot.
-
bubuska10
senior tag
Szemetek.
Ráadásul csak 2 hét van rá. Tavaly Eusébio két hónapig volt bent. Érthetetlen. Mission impossible... A 83-as lapokat mibe érdemes pakolni leginkább? Van belőlük vagy 100, a 83x10-hez 84-esek kellenek + nincs már totw lapom, egyébként is szarul adja, a 80+pickbe ami 90%-ban 81-eset ad, abba meg sajnálnám őket.

Mindenkinek grat a nyitásokhoz!

-
toxicjew
addikt
Na megy ez nektek, látjátok

-
Digestive
veterán
-
Gaborz1
senior tag
Store-os 2500 zsetonos pickjéből itt az első ideim.
-
raven84
senior tag
4. Pakk
-
törölt tag
-
raven84
senior tag
Elkezdtem, a 3. Pakkból jött is. Van még vagy 100+
-
törölt tag
-
gjoe
addikt
Esti első nyitás

-
Mrguba
őstag
Most akkor minden is bent van mátol?
-
raven84
senior tag
Ez a Totti sbc micsoda, ezek mit szívtak

-
Digestive
veterán
-
A guru
addikt
Köszönöm szépen

Ezekből Totti az egyetlen aki èrdekel nagyon max de Light Maldini mellè
Cr Pick ès Totti akkor a terv
CAM-ba jó lehet Totti ilyen passinggal, egyedül futni nem tud, de az CAM-nál nálam nem releváns 4411-ben. -
Gabeszfoci89
senior tag
-
Kristof_94
Topikgazda
Available in premium upgrades today
EPL/WSL
• 🔵 TOTY = 10
• 🔵 TOTY HM = 3
• 🟡 86+ Golds = 26
• 🟡 75-85 Gold Rare = 173La Liga/ Liga F
• 🔵 TOTY = 9
• 🔵 TOTY HM = 2
• 🟡 86+ Golds = 15
• 🟡 75-85 Gold Rare = 121 -
kapeti07
senior tag
Remélem olyan árban lesz mint Gabriel. Bár az arany Mosómaci miatt félek jóval drágábban adják majd. Amúgy ezek a Flasback lapok jobban fel vannak húzva mint ezek a TOTY HM lapok. Nem fordítva kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
-
2800 - 2701
4447 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 kit +GIGABYTE Z890 AORUS ELITE X ICE! GAR/SZÁMLA!
- HGST Deskstar NAS 4TB HDD (100/100% kondíció) / SATA3 (6Gb/s) / 7200RPM / CMR // TÖBB DARAB!
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Violet - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
iden eddig meglepoen jol megy vele, brutalis szamokat hoz, szoval o is fixen marad a kezdoben, ahogy cam-ban is Dinho egyelore, ra egyebkent en is raraktam a finesse+t. A masik st poszt a kerdojel, de kiprobalom Messit is meg Puskast is, aztan majd latom melyik a jobb.

3x87
Ráadásul csak 2 hét van rá. Tavaly Eusébio két hónapig volt bent. Érthetetlen. Mission impossible...

LendvaiFeri1