Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
Érdekes lesz ez a CB evo lánc. Egyelőre még nem kezdtem el, csak ha már látom milyen lesz 2-3 evo után. Schar lesz a lapom.
-
toxicjew
addikt
válasz
D.Bergkamp #3090 üzenetére
A 89ek viszont kusznak visszafelé. Nem tudom lesz e valami ami megint meg tudja dobni őket, de lehet ideje kiszállni.
-
BenXL
tag
Tegnap este játszottam 22:00 után, és a játékmenet annyira jó volt, mindenki mintha kb 200as agresszión jatszott volna
. Ez létezhet hogy nem mindegy mikor játszunk, pedig a pingem ugyanúgy 22-28 volt mint bármikor?
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #3089 üzenetére
Aki komolyan tolja, annak már nem sok ikon jelenthet erősítést, melyekből még kevesebb lesz jó két hét múlva. Egyszerűen nincs értelme. Ha base nem lenne bennük, akkor még talán. Mennyi az esélye, hogy jobbat nyitok, mint tsRaul, vagy a swapos Rodrygo. Jó esetben eléri az egy százalékot. Jövő héten biztos megemelkednek, de igazából én arra pályázok, hogy a teljes 2,2 millámmal (egy hónapja adtam el a coinom) veszek egy TOTY csatárt a megjelenéskor. ELőző két évben kb 1,1ért lehett venni Kerr-t. Majd felment 1,8ra. És akkor már nem érdekel nyitok e. Csak most ne lopják el, mint tavaly.
-
Digestive
veterán
válasz
D.Bergkamp #3090 üzenetére
Ezért:
-
Digestive
veterán
-
homerhamm
addikt
Ezt csak úgy itthagyom. Minőségi játék.
-
miro.
senior tag
Sracok 32 eve szulettem meg,ha jatszotok ma ellenem,hagyjatok gyozni!!! Koszi!!
-
BenXL
tag
Melyik osztaly is az amelyikben mar viasza lehet esni? Es hogy van ez, mennyi vereseg utan dob vissza?
-
koppasz1986
aktív tag
Ha 2 góllal megyek 5 perc 2-2, ha hárommal ugyanúgy 3-3 Már kb 3 napja csak altf4 minden meccsen már biztos kiléptem vagy 100ból. Nem baj megéri döntetlennél is, csak hogy a kutyák ne nyerjenek.
-
bubuska10
senior tag
A 2 közül ti melyiket játszatnátok a kezdőcsapatban CAM-ba? Kaká megindulásai fergetegesek voltak ideig-óráig, de egy hete nem az igazi... Szóval visszatettem Barnest.
-
törölt tag
Most ennek a gyásznak mi a baja?
82es Squad kell. 10 ember. Ott van. Mégsem engedi.
Szerinte ez 81es. -
-
Aguinaga
őstag
Amúgy ez az Olise mit tud, hogy kb. minden FC Pro csapatban alapember?
-
Digestive
veterán
Asszem én voltam.
És van még egy vízióm.
Csak az dolgosabb. 84esek...
Igaz, h sokan bespájzoltak packokból a TOTYra, de abból pár % csak az eladható pack, úgyh nem fogja leverni az árakat. Szinte biztosra veszem, h be fognak dobni egy 83x10 vagy 82x14 sbct korlátlanul ismételhetőt a TOTY alatt és oda a 84esek fognak kelleni.
2,5k most a 84esek alja. Én még alszok rá egyet és lehet, h holnap bevásárolok unassignedbe sok 100 darabot. Max a TOTY promo végén eladom és akkor kinyitom a felgyülemlett packokat.
-
miro.
senior tag
En kivagtam a foddereket,igazabol majdnem minden a max hatart surolta,1-2k elteressel.
Duplazni nem tudtam,de 1,1 milla jott.
Azert ez igy jo befektetes volt. Most 2,5 millam van,meglatjuk milyen sbck jonnek. Fodder is szarasig.
Kosz annak aki felhozta ezt a befektetest! -
Zimmi91
addikt
PC-sek nektek megy ez a szarhatár? Nekem azt írja EA serverek rotty, de neten meg azt látom, hogy online minden?!
-
Aguinaga
őstag
Pöttyös galóca legyek, ha ez a Verjgang normális... Kb. 20 centiről nézi a monitort.
-
Nandinagy
addikt
válasz
m4rk.89 #3055 üzenetére
Leginkább bronz-silver lapokat érdemes evozni, mert azokra rátudsz dobni 5-6 darabot és kis ratingel is kurva jó statjai lesznek. Én egy Arsenalos bronzot húztam fel aztán 82es ratingel volt neki 8 playstyle meg a defen kívül minden statja 85 körüli. Most 86 de még 1-2 evoba mindig jó a követelmény.
fut.gg-n van evo lab ott megtudod nézni ha ráraksz 1 evot 1 lapra akkor utána milyen evot enged még és, hogy fog kinézni a játékos.
-
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a játékot (PC), de kicsit el vagyok még veszve. Markethez még nem férek hozzá, de megcsináltam a Foundations I II III SBC-ket, illetve játszottam pár Rush-t és Squad Battlest, de így is elég béna csapatot tudtam csak összerakni ami 80-as rating és 17 chem.
Tudnátok küldeni esetleg valami tutorialt, hogy milyen sorrendben érdemes végigmenni az SBC-ken, milyen milestoneokat / challengeket stb. kellene előre vegyek?
-
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
🚨 Unreal TOTY SBC’s are coming
• 🇧🇷 Ronaldinho
• 🇫🇷 Vieira
• 🇳🇱 Stam
• 🇫🇷 Coman
• 🔢 Numero Guarantee -
bodnarbenede
tag
5. Hete 10win zsinórban. 2 csaló 1 megszakad meccs. Patika mérlegen be van állítva a játék.
-
miro.
senior tag
A wl hnap reggel,vagy kedden reggel lesz vege?
Hetvegen nem volt kedvem jatszani,de hnap lehet letolnam,ha keddig van ido. -
bodnar123
őstag
Első wl meccs 0 speed cheater. Kézben tartják a dolgot.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10 #3034 üzenetére
Én azt értem ,hogy a statok mást mutatnak általában. De elég ha megnézzük pl. az idei Cruyff sbc-t. Statokra egy darab szarnak nézett ki. Ingame meg 3 szinttel az összes hasonló stattal rendelkező játékos felett volt. VVD nagyjából ugyanez. Bár Vieiránál az a +10 centi Guendohoz is képest is sokat nyom a latba.
-
bubuska10
senior tag
Kíváncsi vagyok, kik lesznek a toty icon sbck. Tavaly volt Xavi, Sava, meg Best. Az a toty Best volt az egyik kedvenc lapom ever.
-
bubuska10
senior tag
Tényleg jó a Rush ahogy Puffy kollegina írta. Tökéletes leképeződése az önző, buta emberiségnek. 45 másodpercig várunk egy tagra. Brazil kell és RW, Bellingham.
Nekem kell középen védekezni a 160 centis Smith-szel, mert rohannak ész nélkül előre a falba. 7-7, utolsó másodpercek, adok egy passzt középre, felezőtől szemben a kapussal tök egyedül, megcsinál 6 cselt a levegővel szemben, a 7.nél meg belecselez a kapusba.
-
törölt tag
Jó, én mondtam nem értek hozzá.
-
törölt tag
válasz
david368 #3022 üzenetére
Én nem tudom mit vagytok oda néhány lapért.
Tippre 300-600k között érhet valamit a csapatom.
Champions finalben full icon, szerintem legalább 5-6 milliót érő csapatot vertem 7-1-re. A végén írta ki hogy 2015 óta játszik az ember. Én nőként azt se tudtam mi a FIFA néhány éve. De kaptam már ki full Gold csapattól is. Mikor milyen a játékmenet éppen és kit tol a játék. Ennyi számít. Más nem.Idén hány ikon kell a csapatba a max Chemért?
-
david368
aktív tag
válasz
Kristof_94 #3014 üzenetére
Végre az jön akire vártam
-
Kristof_94
Topikgazda
Na, újabb fodder égető következik!
-
miro.
senior tag
válasz
Sandros112 #3011 üzenetére
Akkor a maxig menjenek fel.
-
bubuska10
senior tag
Hogyan lehet a lehető legjobban letámadni? Utolsó meccsen volt egy verhető ellenfél, félidőbe vezetett 3-1-re. Az egész második félidőben a védőkkel meg a kapussal rohangált meg passzolgatott... Egyszer kipattant bedobásra, megállítottam, felvettem a mélységet 95-re, meg a 2. emberrel próbáltam pluszba hajtani, de kb. 3x tudtam megszerezni a labdát.
-
miro.
senior tag
88-as fodder elindulhatna kicsit.. 9-10-ert vettem es csak 13 meg.. Jo lenne,ha meg menne egy 17-18-ig az is..
-
gjoe
addikt
Már 90+ pakk van. A season is majdnem kész és ott is sok pakk és pp van még. De nem a Toty miatt nem nyitok, hanem tele az sbc raktár és a transzfer lista is.
Adsig nem nyitok amíg nem jön valami nekem tetsző sbc amibe mehet a sok lap.
Jairzinho sem mozgatott meg sajnos. -
miro.
senior tag
Egy taktikai kerdes..
Ki mit szeret jobban,ha a 10-es shadow striker,tobbet megy fel,vagy ha classic 10-es vagy ha playmaker-build up-on van.
Eddig nalam az elso volt,de most az utolsot probalgatom,mert latom,hogy sokan jatszanak igy vele,kevesebb golt lo,viszont konnyebben mindenhonnan megjatszhato. -
Digestive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Synology NAS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest