- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave #5999 üzenetére
Sajnos ez általában második munkahely. Mindez a FOMO miatt, félsz, hogy lemaradsz valamiről, egy pakkról vagy egy későbbi objectiveről. Elavult lesz a csapatod, kellenek az új Prom lapok és Evo-k. Kell a napi 3 meccs legalább. Stb.
Emiatt sikeresek az EA-nél, mert függőséget okoz. Irigyellek Woody, hogy mindíg csak ilyenkor lépsz be a játékba. Így az idegbaj elkerül legalább az év egyik felében. -
Woodslave
félisten
válasz
homerhamm #5998 üzenetére
hát ja ez a szint nálam is az hogy 3 Tillmann jön azzal ahogy írtam előrébb nem vagyok. Full tots a csapat, aztán mire jók.
Mondjuk nem panaszkodom, tegnap egész jókat játszottam, div 6 közepe. Gyerek lenyomta a wl-t végül 6 win két pick Lang meg Hancko. Úgy tűnik ha wl-ezni is akarnék tényleg kénytelen leszek másik accot is beindítani
Ez a 6-ik fifa idényem, még mndig nem tudom meghatározni hogy kellene ezt a játékot kezelni, hogy ne legyen második munkahely, valamennyire szórakoztató legyen, de ne görcsös idegbaj, de ne is professionalos squid(!) battles
-
Woodslave
félisten
viszont ez a 83+ katasztrófa. Jó lenne az exchange. Van egy csomó 90+ lapom, de arra nem elég hogy egy komolyabb sbc-be fogja bele, a nem annyira komolyak meg nem jelentenének túl sokat, nem mintha a komolyak igen
-
Woodslave
félisten
már el is felejtettem a webapp mennyire jól adja. 5 packból és 1 pick 4 tots. Igaz mind dupli 18k-s de akkor is grinding packból nem rossz.
-
BenXL
tag
Ma délelőtt még gondolkoztam Lala meg Thuram között. Azóta mind2vel játszottam és Thuramtól elnézést kérek emiatt, mert nagyon sok szint van a 2 lap között a javára
-
WaczkorHUN
újonc
válasz
Sirandrish #5983 üzenetére
Én direkt nem szoktam vasárnap elkezdeni,nálam ugyanez volt,2-3 meccseket buktam el mert szétkapcsolt ha már vasárnap el akartam kezdeni.Nálam One net van,ha többi nap kezdem el tolni,nem dob le és nem bukom a meccseket.
-
toxicjew
addikt
Nem ismertek olyan oldalt, ahol broken evot lehet csinálni és azt megnézni, hogy tudom-e tovább evozni? Van pár ilyen lapom amit nem tudok futbinen "létrehozni" és így nem tudom milyen chaineket lehet belőle készíteni.
-
Woodslave
félisten
Én vagyok balfax vagy az appban tényleg nem lehet a taktikát normálisan buherálni. Hiába állítom át ki hol legyen a player rolesnál tök más van
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10 #5988 üzenetére
Speciel pont olcsó a Thuram. Ilyen 1.8-1.9 millióra saccolták az árát. Az 1.3-al eléggé alálőttek. Az idei játékban nem igazán láttam embert aki az RB-vel aktívan támadna szóval a passz ps hiánya nem igazán zavaró szerintem. Nagyjából az előtte álló támadó meg kp-nak kell odapasszolnia. Ennyit meg simán megtud csinálni. +CB-nek is fullos az anticipate miatt.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Ugyanez volt nálam tegnap kb. ahogy írtam is, annyi h Telekom helyett One
Az a Thuram SBC elég brutál, viszont nem olcsó. A PAC+ Def 99ig húzható shadow-al + 94 PHY. De 87, 82 pass, meg 0 passzos PS. 106 db 85 feletti duplicatem van jelenleg, fogalmam sincs belevágjak-e. Három hete vettem egy Pavardot 200k+ért, most nézem, már csak 30at ér.
-
neo81
senior tag
válasz
Egyszer próbálj meg internetkapcsolat nélkül belépni Ultimate Teambe.
-
Sirandrish
legenda
A Telekom és az EA FC olyan jól.dolgoznak együtt hogy kicsordul a könnyem.
Gondoltam letolom gyorsan a SB-t, a 8. meccsnél járok, de már harmadszor szakad meg a net, és ezáltal a 3. meccs megy a kukába.
De nem is értem...ez nem online meccs...érzékelhetné hogy nem kilépek 3:0nál hanem a net szakad meg, és lehessen már ujrajatszani, vagy egész egyszerűen folytatni.. -
BenXL
tag
Szerintetek megéri kirakni Thuramot ha itt van ez a Lala a season passba? Még egyiket se probaltam ki
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #5978 üzenetére
Ut-n belül.
-
Sirandrish
legenda
Any game mod, de a managert mégse fogadja el.. -
Kristof_94
Topikgazda
Végül 10 győzelem lett a vége és végre megérte!
Pickek: Bentaleb és Tolisso
2 db 1 lapos tots csomagban 2 csaj.
A hármas tots csomagban meg Tolisso, Bussy (vagy ki) és Dumornay. -
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #5970 üzenetére
Igen.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #5965 üzenetére
Elvezd ki, hamar eljutsz majd oda hogy akkor is idegesiteni fog, ha nyersz
-
BenXL
tag
Jatszottam most 2 meccset, es nem volt kommentator?? Első 5-10 perc után eltunt, es egesz meccsen csak a kozonseg meg sipazo zaj ment, annyira idegesito volt igy
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish #5967 üzenetére
Főleg amikor mindenki számára az volt az objekt h Rush-ba X meccsen adj gólpasszt, adnál egyet, viheti a felezőtől full üresen, de inkább belecselez a kapusba lövés helyett...
-
Woodslave
félisten
válasz
Én is játszottam pár rusht egy evo miatt. A játék elején komolyan emiatt merült fel hogy megveszem. Na egyet se nyertem de tényleg nem bax fel mint a rivals mondjuk
-
bubuska10
senior tag
válasz
Örülök.
Nekem agyvérzésközeli állapot szokott lenni néhány Rush meccstől.
Mondom ilyen hülye nem lehet valaki, de mégis.
-
bubuska10
senior tag
4 meccsem SB-be (amihez nem sok motivációm volt): 1. evos Florenzivel megcsinálom gólpasszokat nehéz szinten, de első félidő 7-0-nál kidob, elkönyveli vereségnek.
2. Elfelejtettem átállítani a kövi evó játékosrabezzeg most lemegy a meccs szépen.
3. Megint kidob. Mondjuk én voltam a hülye, hogyha új evót kezdek, akkor mindig be kell zárni a játékot SB előtt és ujraindítani, hiába raktam már újra - képtelenek megcsinálni...
4. Elmegy a net a 82. tájékán kb. fél percre. Ki volt gumizva, de amikor láttam h elmegy a net gyors pauset nyomtam, de nem mentett meg. Loss.Aztán este rivals. Egy tök jó idegörlő ki-ki meccset játszunk, ő vezet, én vezetek, döntetlen, 89. szöglete van, de már 6-4 ide, megvan. Erre nem befagy és beírja lossnak? Pedig a net 100% nem ment el most, mert láttam volna a feliratot vagy ha kialszik a lámpa...
Most ezek után mi motiváljon?
Ha nyersz is kikapsz! Jó hangulatom volt, akartam volna még tolni de a játék gondoskodott róla h ne legyen és kiléptem....
-
BenXL
tag
Lehet tudni milyen SBCk lesznek még mostanában? Ki kéne rakni Thuramer de nehogy akkor másra ne maradjon
-
toxicjew
addikt
Megint jött egy evo, és megint 1 kurva physical stat miatt nem tudom beletenni a lapom
Cancer.
-
Digestive
veterán
Már 7db van ebből a retekből.
Legalább vegyesen adná a szutykokat.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #5958 üzenetére
Orulj neki. Nekem 4/3-as kezdes utan jott 7 vereseg (kozte 2 csalo), nem nagyon eltem meg meg ilyet, gusztustalan volt. Az utolso 4 meccs aztan mind win, de igy is csak 7 lett, nem is jott semmi emlitesre melto.
-
Kristof_94
Topikgazda
A 3-0 kezdés után gyorsan jött 3 vereség, de végül megvan a 9 win és még van bent 2 meccs.
-
toxicjew
addikt
A 11 winert járó Evo bugos, bármilyen játékost bele lehet tenni és megkapja az upgradet
Bár most már azt írják, hogy javították...
-
Woodslave
félisten
Jó ez a játék mondjuk nem tudom miafaxt reméltem
"szerencsére" annyira xar a helyzet hogy kb egy komolytalan bevásárlás ára szóval nem túl nagy veszteség.
Mondjuk az hogy div7-ben nem tudok nyerni az elég tré. Két kvalit próbáltam esélyem se volt megint nem látom hogy ledz ez jobb
-
Nandinagy
addikt
Nyitottam egy ilyen Mateo-t aztán gondoltam kipróbálom. St-ben nem raktam volna de láttam, hogy van rm és kurvajó. Ennyire gyors játékosom még nem is volt idén szerintem.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #5942 üzenetére
Tots lapok full chemistry vannak? Hancko-t néztem és neki nincs semmi linked csak az ikonok és mégis fullon van.
-
Digestive
veterán
Én ledaráltam végül tegnap a WL-t. Hát nem kényeztettek el a pickek:
Emellett mind2 tots packban ugyanez a Rulli volt. Úgyh megvan pirosban, kékben és 2x dupliban is. -
jose999
senior tag
Nekem egy Steijn jött, meg egy Clauss, aztán ennyi a sok gold rare mellett ...
-
Sirandrish
legenda
Kinyitogattam azt a néhány packot ami volt. Egy Marquinhos jött ami értékelhető, meg rengeteg 90+os szines szemét. Azért azt az Antmant meglesem Del Piero helyén.
Igazából egy Karchaoui-t szerettem volna, de az persze nem jött. -
toxicjew
addikt
Pörgetem az upgradeket és pickeket, mintha nem lenne holnap, de eddig csak egy Cherki jött... Persze nem most kell villantani, de eddig nagyon harmatos
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive #5934 üzenetére
Nekem 3/3, de mára abba is hagytam, nem hajt a tatár. A gameplay nyilván gatya, de az már a hét elején is az volt, rivalsban is nagyon szenvedtem.
Kinyitottam a 2 rivals picket, jött 2 francia ligás csaj az olcsóbb kategóriából. Illetve pár 80-81+ csomagot is a fodderek miatt és jött egy Lang, aki nagyon ott van a szeren, csak ajánlani tudom.
Fejben én már a jövő hétvégére készülök. -
Digestive
veterán
Fúj de gusztustalanok a meccsek. 3ból 1et nyertem. Majd inkább hétfőn ránézek újra. Lápos, mocsaras undormány. Minden játékosom úgy fordul, mint egy tank. És biztos van valami glitch tutorial videó, mert mindegyik azt csinálta, h kapussal legurít a hátvédnek. Azzal meg kapásból max erővel előre baszta. 10ből 3x legalább tű pontosan a csatár lábára megy.
-
Woodslave
félisten
Na ma csinált packokbol jött 4 tots Rabiot Hojbelg. Hangyaember meg az erede kapus. Mondjuk mindegyik erősítés kezdőbe ez a szép ilyenkor
-
bubuska10
senior tag
Csak a gagyibb, eladható pakkok nyíltak itt, vmi Papagáj meg egy nagyhajú Mágnes.
-
EA's hit
őstag
Jott mar vagy 10 tots, de nyilvan csak fodder mind. Tillman mar 3x jott, a csucs eddig egy 94-es es egy 95-os, ok legalabb jo fodderek.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #5920 üzenetére
Én az x14esekbol nyitottam, de itt be is fejezem sztem, mert botrány
Pörgetem az upgradeket inkább, de nem feszülök rá erre a hétre. Ha csalódnunk kell, akkor majd jövő héten.
Egyébként tök jók ezek az új evok, mindig mikor meglátom, megőrülök, hogy na ebbe bele tudom rakni a korábbi evokat végre. És nem
Még szerencse, hogy így promozták az új részt, hogy kevésbé lesz kötött az evozás. Egy hazugság a sok közül
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5927 üzenetére
Ez így van minden MMO startkor is...biztos véletlen
-
Kristof_94
Topikgazda
Amúgy nem furcsa, hogy a streamereknek minden alkalommal tökéletesen megy a játék, engem és még sokakat meg a web app sem enged be?
-
Sirandrish
legenda
Úgy látom én ma nem nyitok semmit. Még most se megy az app, se héten, se mobilon.
-
xymano
csendes tag
válasz
Sirandrish #5922 üzenetére
Egészségedre
-
xymano
csendes tag
Antman és Lang meg egy 92 és csajszi valami onumonu
-
Digestive
veterán
Én kíváncsiságból kinyitottam 8db 83+ x10 packot. 86 gold volt a teteje. Be is fejeztem. Inkább majd a PL alatt nem nyitok semmit.
-
Sirandrish
legenda
Gépen nyitottam 1 csomagot, és jött egy De jong
30K...yessss -
xymano
csendes tag
válasz
Sirandrish #5914 üzenetére
Meg is lepődtem hogy 19:08 ig tudtam nyitogatni
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #5914 üzenetére
Szokás szerint jól felkészültek
Nekem is ez van
-
Sirandrish
legenda
Ez mi?
Komolyan tiszta szégyen hogy pont most szarja össze magát.. -
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #5882 üzenetére
Rendszeres B-kozepeskent csak egyeterteni tudok a jo hangulattal
Tegnap pedig az elokep is nagyon komolyra sikerult: [kép]
-
bubuska10
senior tag
Döbbenet, Igor Paixao nem kapott tots lapot. Ekkora igazságtalanságot.
Ki se nyitom, nyaljanak szart.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #5902 üzenetére
Majd kiderül.
a gyerek lelkes akarja a wlt mondjuk div 8-bol elég nehéz lesz összegyűjteni. Ha bejön a játék kénytelen leszek másik accon nyomni. Egyelőre azt se tudom merre van előre. Igaz ez a speed boost és trivela soha nem ment öreg vagyok már ahhoz hogy 3 gombnál többre kelljen figyelni.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #5899 üzenetére
Raadasul ugy hogy csak a packok toredeket nyitotta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest