- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Mekkora beetetés volt a TOTY Maradona, Beckenbauer és az Ibarbo-Doumbia-Gervinho mesterhármas. Sehol semmi!
-
bodnar123
őstag
A képen két csapat látható. Az egyik november elején a másik kb kedden készült. A közös bennük, hogy mindkettővel 10 wint értem el. Az újjal persze nehezebb volt, mert hiába menten 4 góllal, az ai váltás szarabb volt. A közös még, hogy egyiken sem láttam csak gold lapokat. Pedig az újon elég sok season pack volt.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Több 100 pack után az első kék csillanás:
A murva anyád EA!
-
Digestive
veterán
Megnyugtató, hogy valakinek jól adja:
-
bubuska10
senior tag
Kösz szépen gyerekek rövidre szoktam, aztán rábombázni emberről tanácstalanságomban. Kipróbálom őket.
-
bubuska10
senior tag
Ti milyen szögletvariációt használtok? Fejelni nem lehet. Kapust is kihívja a legtöbb. Szerencsére középhátvéd se ollózgat.
-
Nandinagy
addikt
Úgy érzem mintha az EA nem is akarná, hogy az emberek upgradeket csináljanak. Konzolon egy kalap szar a raregold lapok elhozatala, appon meg 15 játékos után befagy, nem lehet bidelni, minden baja van. Régen ez sokkal gördülékenyebb volt.
-
bodnar123
őstag
Na a wodo sem segített. Max egy 89 hegerberg. Megéri. Már 2 hete csak gold lap. Egy olyan 300 pack és pick meg a semmilyen kis upgradek. Kijelenthető, hogy nekem nincsenek a csomagban.
-
miro.
senior tag
válasz homerhamm #3678 üzenetére
Idiota haverom…big dickeket akart meg stb..Mondom ne szivass mar,jatszom munkatarsaimmal,fonokommel,hulyenek fognak nezni..
Aztan ennyirol tudtam meggyozni …..Irtak is magyarok mar sokszor,hogy szimpatikusak vagyunk……………
Gyerekkori csapattarsak-baratokkal volt egy csoportunk amugy,ahol ez volt a nev,aztan igy jott ide is.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
miro.
senior tag
Na azert a gameplay attol meg egy kalapszar.
Minden is gol konkretan,minden a tamadohoz pattan,a gyereknek div2-ben gold viniciusa volt,lott vele 4 golt 20meterrol.
-
miro.
senior tag
válasz bubuska10 #3673 üzenetére
Koszi! Hat tetszik nagyon nekem is a csapat,azert a theo,zz,vieira,bale,vidic evo,mbappe nagyon izmossa tette.
Meg a jatek elejen probalgattam azt a felallast,mert regen imadtam a 41212-ot,de nem megy egyszeruen valahogy..
Viszont ez a 442 tetszik. Folosleges a harom kp most szerintem..Viszont ket gyors csatarral egyszerubb sokkal.
Plusz ugy mindenki a posztjan,mindenki ++.[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
A Summer of Football Pack az micsoda?
-
bodnar123
őstag
Bár nem próbáltam, de látva az ellenfelek elleni játékot, ezek a Zidane, De Bruyne... Játékosok jó kis csalik. Ugye nem tudnak vkp-t. Ezért sokan kp-val játszanak. Ami szerintem most még inkább kiveszi a sorsot a védekezésnél a játékos kezéből.
Amúgy ahogy az elmúlt 6 hétben. 10 win. Egy csaló miatt 4 vereség után adta be a semi prokat. Amúgy azokat a meccseket nyerem, ahol simán passzolgatok az ellenfél 16osán belül. Azokon tuti vesztek, ahol meg ő passzolgat. Marad pár kiki meccs. A rewardot még érlelem pár bronz csapatos vereséggel. kínomban már midnent kipróbálok. Következő valami állat feláldozása lesz.
-
miro.
senior tag
Na ez lett a kezdo igy.. Atalltam 442-re,meglatjuk hogy mukodik,mennyire all kezre.
A lany marad amig nem lesz egy jo rm sbc,mert egyszeruen mas nincs,minden belement a bale-vieiraba.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
Ez még a holdról is látszik. 3:0nál volt két ziccerem középről átemeltem a kapust. Egyik sem lett gól. Ekkor már éreztem, hogy itt nincs lefutva. Aztán jött a Zidane gól, ahol bár ott álltam én irányítva stamaet ahova a labda jött, de megugrott a játék, Stam meg ment a pi..ába. De a videó első gólja, az egyenlítő a legjobb. Megint egyből visszaszerel, de sajna nálam marad, majd a passznál elmegy a labda. A végén szögletnél a semi prora állitott védőim között elpasszolgatott és meglett a fordítás. [link]
nem mondom előtte már mákoltam le olyat, aki a játék képe alapján győztesnek lett kikiáltva. Minden héten ez megy. Elkezd adni egyre esélytelenebb meccseket, és addig variál még végül kikapok. Aztán 3 vereség után már simákat ad 9ig. Utána a 10. egy szoros meccs. 6. hete mindig pont ez megy. Véletlen
-
bodnar123
őstag
Persze de azért az esélyeidet növeled ha félre teszel. Az más kérdés, hogy mennyivel vagy beljebb ha 0,00000001 helyett 0,00002 százalék esélyed van. Én továbbra is várom az egy milla feletti nyitásom Dinho óta. Ennyi beleraktott óra után illene valamit adni. De hát itt az a kérdés, hogy 10et nyitsz fél év alatt vagy 1et. Kettő között mintha nem lenne.
-
thebigK
addikt
nagyon komoly, hogy a 83x10ből sokszor még a belerakott rating sem jön vissza
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Gaborz1
senior tag
Nálam még mindig semmi, csak egy szaros HM Maignan.
Mondjuk toty előtt a 89+5ből jött egy WW De Jong, aki legalább értékben toty.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
miro.
senior tag
válasz tenaijo #3662 üzenetére
Kosz akkor azt jegelem.
Egy jobbszelso kell majd.Egyet tanultam ebbol a totybol.
Tobbet sose fogok 100-150 packot elrakni.
Kijon ez 3 packbol is ha akarja a game.
Nem kell baszakodni napokig a nyitassal,a duplicatekkel,sbc-zni stb.
Egyszeruen mondva:
Nem packet kell elrakni,totyt kell nyitni.
Viszont aki nyomatja annak sok szerencset!Rohadek ez a jatek,nem tudom megmondani,hogy mikor volt legutoljara olyan,hogy egy jatek miatt alig birtam elaludni..
-
Kristof_94
Topikgazda
Bale loan lapja 5 meccsen 6-6 gól és gólpassz. Azt hiszem muszáj lesz kirakni...
Közben próbálom magam rávenni az upgradekre, de nehezen megy...
Próbálok rare lapokra bidelni, de kezdem unni, hogy valaki mindig fölé megy. -
david368
aktív tag
Látom itt robbannak a komolyabbnál komolyabb nyitások ,szééép Nekem még esett ma egy Martinez, ami annyira nem hangsúlyos, de kéknek kék Elkészült időközben a csapat is, amivel holnap remélhetoleg rohamozni fogom a kapukat Varane EVO még folyamatban van, de visszatért az öreg róka a csapatba, nagyon bika tovabbra is
-
toxicjew
addikt
Vieirat kirakta vki? Most leginkább vele szemezek, kell az icon és a holding++ is ideális lenne.
-
bodnar123
őstag
Majdnem feljutottam első osztályba 2 szorzóval. Jött egy ellen toty Bale meg sima Drogba. Semmit nem csinált csak egyenesen futott. 3x lőtt olyan gólt, hogy a védőm nem reagált és elvette és gól. 6:4re vezettem a 80. percben. 6:6 lett. Semi prrrrrrrrrroooooooo.....
-
toxicjew
addikt
Na tényleg félbehagytam mára. Megcsináltam Casillast meg beraktam Goretzkat, így már működik Grimaldo. Most megvárom a vasárnapot, hátha sikerül vmi icont nyitni, aztán eldöntöm hogyan tovább. Még egy totyhm Gwinn jött, más spec lap nem.
-
miro.
senior tag
válasz Zimmi91 #3653 üzenetére
Siman elengedem 2 het mulva ha szar lesz.
De azert hard,hogy haverom kinyitotta ugyanazon az accounton,zsinorban 2x..Mar majdnem bealudtam,erre hivott haverom,hogy nyitott egy packot nezzem meg..
Jon a bundesliga-st-bayern..mondom bazmeg Kane HH lapert hivogat 9 orakor..Aztan besetalt a teknos..Amugy ez a Foden? Miert huzzak annyira le? Eleg jol nez ki!
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
Megjottem. 🥶🥶
-
bodnar123
őstag
A kedvencem, amikor ziccerben ellövöd és nem kezd betölteni az erő csik hanem ellövi szarul Elveszik valahol az éterben. De ő kapásból zölden trivelázik mindent. Jut eszembe ki találta ki, hogy száz százalék gól. ugye pc-n green timed cheatel nem egy nagy dolog szerintem.
-
Stylerr
addikt
Na a store 88+ pick packból jött egy Toty Cantona.
-
toxicjew
addikt
Na én most kezdem a nyitogatast. Drukkoljatok
-
bodnar123
őstag
válasz Digestive #3642 üzenetére
Persze. Akkor nekem is tetszene, ha a szerelésem nekem is pár milisec alatt látnám a képernyőn. Nekik ez még jobb. Pont mint egy alacsony osztályú ellenfelem ellen nekem. Bár én ott sem élvezem a 12:0 eredményt. Jó lenne ez, csak ahhoz nem portásokat kéne alkalmazni programozónak. És kéne egy jó matchmake.
-
Digestive
veterán
10 perc alatt lepörgettem a mai összes sbct. Ma se láttam kéket és már nincs 83 alatt semmilyen gold lapom.
-
miro.
senior tag
válasz bodnar123 #3640 üzenetére
Ja hat konkretan mindent tenyleg lehuztak.
Vedok,kapusok,helyezkedes a vedekezesnel,szereles,minden.
Imadom amikor latom fb-n a posztokat,hogy Toty mbappe egy Isten es lott vele 20 meccsen 45 golt.
Azt nem nezi,hogy eleve 3x annyi gol van mint ket hete,es most mindenkivel ennyit lehet loni.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
Szerintem nagyjából ez lesz. De valamit lejjebb fognak húzni. Pl leveszik a sebességet. De igazából ugyanazok ellen fogsz szopni, mert az ai helyezkedése és szerelése számit igazán. Annyi, hogy most mindent lehúztak.
Fun fact. Előbb török barátom a svájci szerveren (????) 4x lőtt visszaszoppantódós gólt. Ezt nem patchelték Kanadai portások
-
miro.
senior tag
válasz bodnar123 #3638 üzenetére
Amugy arra semmi esely,hogy a kovi patchel ujra futballt formaljanak a jatekbol,vagy valami olyasmire hasonlito dolgot,es lassitsanak a jatekmeneten,meg a vedoknek legyen annyi ertelmuk,hogy neha az ellenfel melle allnak?
Vagy innentol kezdve ez csak meg gyorsabb,meg tobb gollal meg undoritobb lesz?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
csak hogy tudjam, végül a finesst nerfelték, vagy beállitották, hogy bárhol megnyomja a román a finesst az gól. Nem kell green timed nehogy összezavarja. Ugye védekezni szerelni nem lehet. Ágyúval sem lehet eltalálni egy szúnyogot. Aztán bárhonnan ellövi gól. Bonyolult játékmenet. Várom az ajándék meccseket. Csak most olyan ritkás. De legalább az 6:3 a félidő
-
Zimmi91
addikt
adott a team, szerintetek megéri kivenni Totw Dembele Evo lapját Dalgish helyett? Mi várható ma? Vmi baszo cm lehet jobb lenne Belli helyett. Nyilván ma jár le az ST Evo 😅" Just remember Manchester is RED! "
-
Digestive
veterán
A tegnapi eredmény kimutatások után szerintem lekapcsolták a szerverek felét, h spóroljanak az árammal.[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
aktív tag
Nyújtsunk be petíciót. Sz@r a játék és nincsenek normális játékosaim se. Megírom ha kell.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
stilo18
addikt
Mostanában nem írtam a fórumra, csak olvastalak Titeket.
Egy lesz a sok közül:
Minden létező sbc, minden nap kirakva, 2db 450k-s store vásárlás....semmi.
1 millió coint vertem el upgrade sbc-kre, mint pl ez a 75x3.Fodderek jöttek nyilván, azokat mindig ikon sbc-be raktam... Persze minek..
Divízió 2, 9w a hétvégi ligákba..semmi...
Egy ikont sikerült behúznom a 75x3-ból...
Ennyi az én Toty-m eddig..#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
david368
aktív tag
válasz Digestive #3625 üzenetére
Én is ma nyomtam, azt gondolná az ember péntek delelott fluidabb gameplay lesz, de nem, borzasztó egyszerűen, a totyk nálam úgy fordultak a pályan mintha kamionok lennének,tobbit hagyjuk is, nem tudom mi van… Lenyomtam a div1-et, inkább fogalmazzunk úgy kiszenvedtem a 35 pontot, rivalshoz jövő hét csutortokig biztos nem nyúlok.
-
D.Bergkamp
csendes tag
85+ *3 pickből jött egy Reiten.
-
Digestive
veterán
Volt most pár órám játszani. Romhalmaz az egész. Olyan delay van, h nem lehet irányítani. Egyszerű mozgásokat se tud kivitelezni, nem hogy cseleket. De nem csak nálam, hanem az ellenfeleknél is. Volt aki már nem is próbált sprint közben labdát vezetni, mert az sem kivitelezhető. Inkább egyhelyben állva, passzolgatva próbált játszani.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
itt is elfogyott a lendület, 1-200 upgrade meg 1-200 75+ pick után zéró, majd talán még egyszer hétvégén beforgatom amit lehet
'I hope you win the war you tell no one about'
-
kapeti07
senior tag
Azért a szerencsésebbeknek gratulálok.
Xbox: kapeti
-
kapeti07
senior tag
Csatlakozom gjoe kollégához. Csak arany lapok jöttek és egy pár TOTW az is csak 84-es max.
Mindent visszaforgattam amit lehetett ilyen 83x10ekbe és upgradekbe. De azok sem adtak semmit. Legatyásodott a klubbom, se coin se fodderek. Jobb lett volna kirakom Kimmich-et. Késő bánat, bár az vigasztalna ha valami brutál lapot nyitnék a végére.[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #3618 üzenetére
Grat Én már megvárom az estét.
-
miro.
senior tag
Nekem az eddigi nagy toty nyitasom az tegnap erkezett,egy eros gold theo.
Felevozom ezzel a 40k-sal,majd ot nezem,ahogy ot meterrol fogja az emberet.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Kristof_94
Topikgazda
Nem tudom mennyi pakk volt, de sok és végül egy Rodri érkezett valami nagyobb ratinges 5 laposból. Láttam, hogy kék a villanás aztán csaj walkout, ott már azt hittem, hogy max. a női kapus. De nem...
Ja és ebben a 89*5-ben Tevez és Alisson voltak a húzó nevek. Komoly... -
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #3615 üzenetére
Eddig ide is semmi. Most hajnalban mindent elnyitottam. Ultimate pakkbol elhittem, ikon, francia és base desailly sétált ki.
Eddig nulla. És majdnem minden pakk azt adta ami rá volt írva. Volt szerencsém olyan 83x10hez amiben 10db 83as lap volt. De még az if lapok sem jöttek vissza. -
toxicjew
addikt
válasz Sandros112 #3613 üzenetére
Visszanéztem és így volt. Kurva életbe
-
Sandros112
tag
válasz Kristof_94 #3611 üzenetére
Tavaly talán csak vasárnap kerültek vissza, szóval péntek estétől vasárnap estéig nem voltak bent a toty ikonok.
-
Dzsoki92
senior tag
Elkezdtem nyitni a packokat en is. Eddig nem rossz
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz Sandros112 #3609 üzenetére
Elvileg minden ikon vissza fog kerülni.
-
m4rk.89
aktív tag
Nyitottam egy tradeable Kanet ami tök jó lett volna, mert 35k körül megy épp.
Felraktam 10.5k licitről és valaki úgy elvitte hogy az első 10.5k licit nyert, tehát minimum 20k coin bukta.Ilyet is csinálnak már a botok, hogy mást kizártnak a licitelésről?
-
Sandros112
tag
válasz Kristof_94 #3605 üzenetére
Mondjuk azt elmagyarázhatnátok, hogy miért jobb holnap nyitni, mint ma? Bekerülnek a gyengébb TOTY HM lapok és kikerülnek az ikonok. Szerintem nem éri meg várni.
-
miro.
senior tag
válasz toxicjew #3603 üzenetére
Melyik pack ez? Valami fel millios a storebol?
En amikor nyitottam valamit,sosem nagy packbol,hanem pl Luciot premium goldbol,vagy tavaly Hansent preview packbol.Meglehet nezni hanyan irjak fb-n is,hogy 81x2-bol kaptak puskast,vagy itt a kollega is az eusebiot stb.
Teljesen folosleges ezzel szorakozni.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
toxicjew
addikt
Megduplázták a drop ratet, legalább is a store packoknal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest