Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Látom, majdnem mindenki kapott legalább 1-2 hasznalhatóbb lapot a 89*5-ből, ezek szerint én nagyon nem vagyok a kosárban, mert nekem így nézett ki: numerofut Trapp (90), numerofut Vlahovic (89), ww al-Dawsari, ww Lacazette és ww Vitinha, mind 89-es..
Szóval ez van, Zidane-t legalább a grind közben felevoztam 94-re.
-
Digestive
veterán
Hát ez a toty promó kurvára unalmas.
A season nekem már egy hete készen van. Az összes sbc és packot adó objektívet is lenyomtam. 81+ sbct se tudom pörgetni, mert nincs rare lapom 83 alatt. Legalább a kiba exchange sbcket rakták volna be, h lehessen grindelni.
Azok mikor kerültek be tavaly?
-
miro.
senior tag
Lattatok Bale stattjait?
Ha nem lesz 25 csapat,akkor azonnal kirakom. -
bodnar123
őstag
Amúgy a játék portásainak feltűnt már, hogy a szabadrúgás egy youtube videó után 100% gól.
-
gjoe
addikt
válasz
thebigK #3384 üzenetére
Inaki sem rossz. Linkelni jól tudom mert félig PL félig laliga a csapat bár ez néha gyorsan változik. Nemzetben meg francia, brazil akik könnyebben bekerulhetnek.
Stylerr: már van egy evozott 91es raphinha szóval ő kiesett mert kettő ugyanabból nem lehet.
Ja és még a cb evo is várakozik. Van egy jól felevozott eder militaom de még várok a többi evora mert most van neki 8 playstyle és már a harmadik körbe nem férne be ha marad a max10 ps az evo feltételek közt.
Ha ő nem mehet akkor marad saliba. -
thebigK
addikt
tuti Inakira mennék, csak szarabb linkelni a nemzetiség miatt, Geyse-Di Maria meg a liga miatt, szóval talán Olise igen, viszont szerintem a hey jude evo-t hagyd, mert úgy elvileg relentless+ lesz finesse+ helyett. Esetleg ha nem ragaszkodsz a finesse+ PS-hez nála, akkor érdemes lehet a creative catalyst evo-t ellőni rá a TOTY előtt
-
bodnar123
őstag
Kora reggeli wl élmények.
Első meccs. Simán nyerek, 3:0nál kilép ellen. Nem számolja. Valszeg csaló.
2. meccs. 6 ziccerem lőtte el a játék keresztbe. 1:0ra nyer. Valszeg lehúzta a shootingom 0ra. Csaló
Következő konzolos. Ezer év után az első. De jó nem tud csalni. Első két támadása gól (2. egy kamu szabad, amit 25ről belő.)
Majd sok ziccer után egalizálok. Kilép -
thebigK
addikt
ide ő jött, jó látni, hogy nem csak az alsó polcról kaptunk
-
Santana01
aktív tag
Itt is megérte ki szenvedni a plusz SB meccseket végre
-
david368
aktív tag
Na több hónap szolgálat után POTM Putellast leváltotta KDB, ez az sbc izzasztó volt, zabálta a foddert, remélem megérte kivenni, majd holnap tesztelem mit tud.
-
mr.dana
aktív tag
nálatok megy a játék !!?? nem hogy az UT - de semmi sem megy .. season sem .. már 10 x indítom újra .. PS4
-
toxicjew
addikt
Pontosan. Nincs meg egy általános biztonság érzet, hogy "ha nem csinálok nagy hülyeséget, nem kapok gólt". Többféleképpen tesztelem a védekezést, de egyszerűen nincs tényleges megoldás, mert amikor támadásból átvált a kép a saját térfelemre, annyit látok, hogy geci nagy lyukak vannak a védelemben. De ez csak egy példa. Ez így ugyanaz a cancer, csak most a ló másik oldalán tartózkodunk.
Közben látom mindenki kapott ajándékot
Grat.
-
Digestive
veterán
TOTY ma sem jött, de legalább a 89+ x5 megszánt.
-
toxicjew
addikt
válasz
bodnar123 #3369 üzenetére
Újabb adag meccset letoltam, változatlan a véleményem. Abban általánosan egyet érthetünk, hogy sok gólt lőni>kevés gólt lőni. Ez vitathatatlan. Viszont cserébe olyan mértékű frusztrációt basz veled a játék azzal, hogy a védők egysejtű módjára helyezkednek/kinyílnak/állnak mint a cövek, hogy jelentősen elvesz az élményből. Most kellene egy hangyányi IQt visszatolteni a védőkbe, és akkor azt mondom, hogy jók vagyunk. Ez így gyakorlatilag Rocket League 2 most.
Két sírás között legalább megszant ez a csöves cég
Gondolom a Totykrol lemondhatok
-
bodnar123
őstag
Toty salah, és Toty reiten. Bárhonnan bárhogy gól. Ez már mobil játéknak is gyenge lenne 2012ben.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #3365 üzenetére
En eddig szerettem ha volt olyan jatekosom aki inkabb vedekezo volt es lattam is a hasznat,de most egyszeruen nincs.
A ket kozeppalyas uton van,hatalmas teruletek vannak a kp es a vedelem kozott.
Az AI meg nem segit be,hogy a tobbi jatekos kovesse jobban az ellenfelet.
Igy kb egy az egybe jatszol allandoan,erre meg ertelmetlen.Igen,a hasonlat jo. Tok ugyanaz.
-
Nandinagy
addikt
Full cdm már évek óta nem jó annyira.Nyilván ha tartod az eredményt egy Vieira jó lehet mert elakad benne egy zsák labda, de most Zidane 85 deffel simán alkalmas kp-ra.
Nekem Zidane-KDB a kp-m és bőven elég védekezésben. Kicsit olyan most a játék mint 1-2 éve mikor kipróbáltam a PS4 verziót. KP védekezés mintha nem lenne. 2 passz és átlövik az egészet. -
miro.
senior tag
Hat csak azert nem banom annyira,ha nem jon toty,mert anelkul is minden gol.
Kp-ra meg nem Guendouzi vagy Vieira kell,hanem ket bolya.
Full felesleges vedekezokozeppalyas most.
Sokn latom,hogy ZZ-t rakjak inkabb kpra,tok igazuk is van.
Ugyse akad meg semmi a kozeppalyan,viszont sokat szamit ha ott jol passzolo van.
Elol meg tenyleg ugyis minden gol.
A lassu lewandowski sose volt ilyen fasza,mint most. -
homerhamm
addikt
Na még ilyet se láttam.
-
xymano
csendes tag
Van az amikor 89x5 T lehet kapni.
Azt meglehet még csinálni? Nekem 4/3 van csak meg.
Wl Ben sikerült 7 win de div 5 ből még nem tudok kijutni -
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #3351 üzenetére
Végül csak kinyitottam a 2 picket, mert siralmas lesz ez a pár nap grind nélkül. Persze a 2 gold fodderen kívül jött ebből a season lofaszbol Succession Kobel és Rui Costa. Ezzel sem lettünk előrébb
De legalább lesz rengeteg csomag majd. Erre a 89x5re leszek még nagyon kíváncsi. De fixen olyan lesz, mint Zimminek. (Mondjuk a Toty csomagok is lehetnének olyanok, mint neki ma)
-
Digestive
veterán
10 win lett a wl. Az összes 87+ pack és WW pickben csak 87esek voltak.
A többi pack is hasonlóan silány.
Legalább Di Maria kurva jó az új evoval.
-
toxicjew
addikt
Kipróbáltam ezt a csoda patchet. Véletlenül nem a Blizzard gyártja ezeket nekik? Csak mert sikerült a geci op belső védőkből szellemi fogyatékosokat csinálni. Én értem, hogy geci frusztráló volt eddig, de most ugyanúgy az lesz, csak máshogy. Vagy egyszerre 3 kontrollerrel kéne játszani? És nem, nem a cdmmel keringek, mint gólyafos a levegőben. Egyszer így hulladék a játék, másszor meg úgy. Clap.
-
miro.
senior tag
Hat sajnalom,ma sem jott semmi,ez a 3 tamado erdekelt volna igazan,a tobbi annyira nem doppingol,max meg bellingham.
Azt adom,hogy not nem kaptam,azert fajt volna sbcbe tenni. -
toxicjew
addikt
🚨Maradonas ICON Description has been added to FC25 🤯
"Diego Armando Maradona honed his mythical left foot and penchant for flair at Argentinos Juniors before lifting his first trophies with giants Boca Juniors and Barcelona. He later joined Napoli and inspired the club to win their first Serie A title in 1986-87, a second “Scudetto” in 1989-90, and the UEFA Cup in 1988-89. By then, he’d already risen to football immortality after leading Argentina to the 1986 FIFA World Cup™ title while scoring arguably the best goal in tournament history. "Úgy látszik tényleg bekerül?
Kristóf: szintén zenész, bár én előbb kinyitottam Zidanet és csak utána a dr rewardot.
-
Kristof_94
Topikgazda
Én a pickek miatt semmit sem tudok nyitni. Még Zidane sincs meg.
-
Zimmi91
addikt
megérte, szopd ki EA
-
miro.
senior tag
válasz
david368 #3337 üzenetére
41212 szuk.
En nem abban jatszom meg,de fix jonni fog a streamerektol.
Kell a ket csatar,kell a tkp mogejuk,mostmar van kozepen hely,nem ugy mint eddig.
Konnyebb az 1v1,gyengebbek a vedok es a vedekezes.
Ordit a jatek erre a felallasra ujra szvsz.
Fix a napokban jonni fognak a taktikak ra..Puffydog neked ment!
-
Aguinaga
őstag
Szerintetek hány ilyen 500k-s evot fognak kiadni a srácok Kanadából? Ez lesz az új lehúzás?
-
toxicjew
addikt
Ma 3x crashelt eddig a játék ps5on. Másnak nem csinálja? Újrarakom a biztonság kedvéért.
-
miro.
senior tag
Ez az uj gameplay tuti fogja hozni ujra a gyemant felallast.
Hat gyerekek rugtam 17 golt 4 meccs alatt.
Kettore vagyok a div2tol.
Lewa isten lett,Vini egyertelmu,de raphinha is.
Ugy felhuztak a tamadokat mint a kurva elet.
Kozeppalya az nulla,konkretan vedekezni szinte nem is lehet veluk,mindenki elmegy a masik 16-osaig.
De igazad van digi,tok fun igy. -
bodnar123
őstag
-
thebigK
addikt
én is elnyitottam mindent, 0 toty, 0 ikon, de még a fodderre se mondanám azt hogy masszív
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #3329 üzenetére
Ez ugyanaz mint amikor van egy játékosodnak ps+ és az evo arra ad ps-t. Nem fogja lefokozni csak szimplán nem kapod meg. Az evo azt mutatja, hogy maximum 4-ig húzza fel, tehát ha 4es a weak akkor se lesz 5, ha 5 akkor se nyúl hozzá. A skill moves mellett nincsen az a kis jel amivel maximalizálva lenne így ott bármennyid van 3-t kapsz nyilván a max 5-ig.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #3322 üzenetére
Szerintem ami 5-ös, azt leveszi 4-re, ami 4 alatti, felviszi 4-re.
-
david368
aktív tag
Na így néz ki a csapat, egész éjszaka ment a grind, de annyira jó lett a csapat, annyira klikkelnek egymással, hogy jó szívvel nehezen tudnék most belenyúlni. Nagyon rég volt, hogy ennyire élveztem a fifát
-
Nandinagy
addikt
válasz
Clapaucius #3313 üzenetére
Idén a legkönnyebb coint szerezni. A rivals reward ad egy csomó coint, eladható pickeket meg eladható packokat. A WL reward szintén sokkal jobb mint eddig bármikor. Ha nem nyitsz semmit sem akkor is 8 win+div3ból sztem heti 200k összejön. Ha meg jön valami akkor nyilván több. Amit írtak, mindenkinek untrade csapata van. Én az elmúlt 2 hónapban kb. 1 poszton használtam eladható lapot, az egyik cm-ben. Az EVO-k kurva jók, sokkal jobb lapokat lehet csinálni mint amit azért vehetsz amennyibe kerülnek. Csomó középszar sbc jött az elmúlt 4 hónapban amik a legtöbb átlag csapatába tökéletesek. Egyszerűen csak gyűlik a coin és nem használják fel. Én is eladtam már idén 800k coint és megint volt 800k-m úgy, hogy minden evo-t coinból veszek.
-
david368
aktív tag
Na Hansen után kigrindoltam a 89x5-öt objectivet, ezt adta.
Szupersubnak Rivaldo Sarr jó lesz .
-
homerhamm
addikt
válasz
Clapaucius #3314 üzenetére
Amúgy rosszabb ez a játék mint egy kaszinó.
-
Clapaucius
tag
válasz
Clapaucius #3310 üzenetére
Bocsi nem tudok szerkeszteni:
Még annyit hozzátennék, hogy korábban bőven 100H fölött játszottam és sokal több pénzt öltem bele, de fele ennyire sem voltam szerencsés -
bodnar123
őstag
válasz
Clapaucius #3310 üzenetére
Ha nem játszol sokat de fizetsz (jó azért nem százezreket) ezek szerint ugyanott vagy.
Amúgy nem nehéz pénzt gyűjteni. Div2 reward meg wl 10 winekkel sb elite 1-2vel kb egy hónap alatt jött 2,2 milla. Ebből egy icon casillas 360ért volt eladható. A többi a fodderek kiárusítása meg qs.
-
BenXL
tag
Na én a Zidaneról szépen lemaradtam, kb az első fifa ez amit csak decemberben kezdtem el az elmúlt 8 évben, így nem tudom fejleszteni
Ez a TOTY RW evo nektek ki lesz? Az ára mondjuk durva, de ezen kívül úgyse lesz közöm más TOTY laphoz… Onana RW lapja nagyon igéretesnek néz ki nekem, STbe használva. Van 3 passing PS is már rajta, és azt írják érzésre olyan mint Bale. -
Clapaucius
tag
válasz
#91658752 #3308 üzenetére
Nekem 49H van összesen a játékban és 26K-t "locsoltam rá" mióta kijött a game
Eladható objective pakkból nyitottam egy 90-es Ronaldo-t, aki elment 4,9M coinért, aztán másnap kinyitottam sima upgrade-ből untradeable verzióban is.Úgy látszik nagyon jól fekszek idén az EA haveroknál
Így lehet, kevés játékkal, sok kondiba járással.Ja és ha megnézed a csapatot, kivétel nélkül mindenki untradeable, első nyitás.
-
xymano
csendes tag
Hogy lehet milliókat összeszedni? Kaptok olyat amit el lehet adni jó pénzért?
-
Clapaucius
tag
Jobb hátvédnek jön majd Carlos Alberto, illetve 94re húzom fel Orsolini-t.
Kapuban megéri lecserélni Buffont Toty Casillas-ra?
Coin van, de spúr vagyok elkölteni......... -
Kristof_94
Topikgazda
Én tavaly nyáron töltöttem a 30. évemet. Amikor itt regisztráltam alig múltam 20. Jól eltelt...
-
xymano
csendes tag
] szerintetek kit kéne cserélnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest