Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #5820 üzenetére
Ez hivatalos stat már? Ha igen, akkor az én evos Chiesam jobb.
Finesse+Rapid, 95 pac, 95 sho, 85 phy, viszont dribbling csak 90 annál.
Hála istennek meglett a Rivals reward és a Div 2 is. Vagy 3 hetet szoptam az utóbbival az utolsó checkpointtól, most meg csontsimán, érzésre olyan volt mintha óvodások ellen.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5816 üzenetére
Neki volt egy nemi erőszakkal kapcsolatos ügye, az olyat nem szereti az EA, mintha Maradona is ilyesmiért nem lett volna alapból. Stat alapján jó szezont futott, lehet majd kap vmi SBC-s lapot.
Akire kíváncsi vagyok, az Igor Paixao, h kap-e TOTS-ot. Elképesztő futballista, konkrétan bohócot csinált a Milanból egész meccsen, meg ő lőtte a szezon legszebb gólját is, és dupla-duplás Gól+Gólpassz mutatója van. Van is egy evós lapom, de tots tuti erősebb lesz.
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Ez szép nyitás, grat, biztos jó lap!
Én mindent megcsináltam, még a craftingot is, és el is lőttem mindent, de lehet a PL TOTS-ig nincs értelme nyitogatni. Ugyanis egyetlenegy darab special lap nem jött belőlük!
Nyilván nem a 100db 77x5-től várod, de egy 83x10be lehetne legalább vmi színes néhanapján...
-
bubuska10
senior tag
Vége a melónak hamarabb mint szokott, itthoni teendők után konstatálom h benéztem, mert azt hittem ma jött az új Season, de csak jövő héten fog.
Kellemes húsvéti ünnepeket, jó locsolkodást! Kívül is, belül is 🍻
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
A kupát mennyi idő végig tolni kb.? Aranygólos? Nincs kedvem 36 friendlyhez. Maldini érdekelne nyilván, de ahogy ismerem magam, pont 1 meccsel nyernék kevesebbet. 🙃
Szegény Baresi. Neki meg odaadhatnák az összes playstylet, lehetne minden statja 99-es, akkor se lenne jó védő a játékban, mert 190cm alatti... Pont most néztem végig egy irl youtube videot róla, de nagy király volt. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5700 üzenetére
Rivals is. Sztem senki nem élvezi, 15 gólos meccsek, ki nem lépés 4 gólos hátránynál, tackle mánia, meg kurva gyors agresszív passzok. Este 11-től fél2-ig 1 db pontot sikerült felrakni Div3-ba!
Előző seasonbe nyeregettem div1be, itt meg totál el vagyok átkozva, de most nincs már kedvem/erőm hosszas litániákat írni, tudjátok milyen.
-
bubuska10
senior tag
válasz
david368 #5676 üzenetére
Mivel az Immortalos evo kért WL-t ezért most én is letoltam, 8 win lett. Egyik meccsen én is lőttem egy screenshotot PS-en. 24 lövésem volt 7.6xg-vel, ellenfélnek 7 lövés és 2.1xg, eredmény 6-7 oda, 92. perces góllal. Többet passzoltam 14el, labdabirtokás 66% oda. Állandóan hatszor-nyolcszor megfordult, még a saját térfelén is össze-vissza forgolózott. Azt megértem, h türelmesen várja h a gép területet adjon neki a CB-jeim közé és akkor bepasszolja a csatárnak, de a saját térfelén is így játszott. Ennek semmi köze a focihoz, ez a játékstílus idegesít a legjobban. Az ilyenek után fáj a csuklóm.
Valaki próbálta az új SBC-s Henryt? A low driven+ miatt sztem jobb lehet mint Eusébio, akinek még finesse+ sincs. 100 88 vagy afeletti duplim van, vmit kezdeni kéne velük.
-
bubuska10
senior tag
Csinálhatnának azzal valamit, hogy ne legyenek 19 gólos meccsek. Lősz 9et és kikapsz
-
bubuska10
senior tag
Gyűrje ki az ea sports, feljutásért mentem volna x2be állva, erre csapatbemutatásnál kivág az elején, DNF. Utána megint, ugyanott.
Vajon ez mitől van? Eddig csak az SB volt szar... Pedig előtte végig ment 2 meccs. Feljuthattam volna, most meg kezdhetem előről a checkpointtól....
-
bubuska10
senior tag
Érdekes h már 3 PS+os Beckenbauer SBC-k jönnek meg 3 PS+os iconok, az Evokhoz meg nem lehet hozzáadni a 3. PS+t. Akkor legalább írná felül a hülye trickstert a rapiddal.
-
bubuska10
senior tag
Srácok, nem próbáltok ki egy WL-mentes hetet? Úgy sokkal elviselhetőbb az egész, és nem maradtok le az égvilágon semmiről.
-
bubuska10
senior tag
87x15, mind gold lap.
-
bubuska10
senior tag
Így viszont sikerült egy jót Rivalsozni, felmentem Div2-be és meg is lett a 35 pont egy nekiülésre
-
bubuska10
senior tag
Csak nekem van a világon olyan Objective, h lőj 8 gólt 16-oson kívül Rivalsba / WL-en? Mert a jelek egyértelműen arra utalnak! Három Rivals, mindhármat 2 öngóllal kezdtem, kapust is utána rögtön kihívogattam 16oson kívülre, h legyen FULL nyilvánvaló a szándék. A múlt héten 1 meccsen megcsináltuk az adott - 30+os IQ-val rendelkező - ellenféllel, most 3 meccs, 3 különböző ellenfél, de nekik 1000% h nincs tudomásuk erről a feladatról, mert ilyen hülye, ne adj' isten kegyetlen ember nem lehet egymás után mindhárom. Most még 14-1-es állásnál is 15. gólt akar lőni, giddyzik, szándékosan alácsúszik a finesse+-os játékosomnak meg direkt blokkol, őrülten megy még még még még még még előre, hátha meglesz a 15. gól is! Direkt forgolózik h még egyszerre 4 emberrel hajtva, 2nd man pressel se tudjam elvenni a labdát, szándékosan nem hagy lőni meg minden. Ilyenkor néha azért bánom h sose szoktam üzenetet küldeni az ellenfeleknek, úgy leírtam volna a véleményemet a román tifós faszfejnek h ebből is látszik hogy nem sok észt osztogatnak az országában.
FÚ de felbaszott ez most.
-
bubuska10
senior tag
Azt nem értem, hogyha a low driven shotot úgy kell és úgy lehet, hogy csak kicsit nyomod meg (és az működik is, szóval nem a kapcsolat a szar) akkor miért van az, hogyha csak megpöccintem a négyzetet beadásnál/keresztlabdánál akkor elrúgja 35 méterre.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #5431 üzenetére
Vagy 2 hete volt egy olyan szériám h 2 nap 2 91-es de már a nevükre se emlékszem
arra szoktam használni hogyha nagyon összegyűlik a fodder ebbe égetem őket mert jobb mintha ugyanazok a goldok jönnének vissza. Értelme amúgy nem sok, most érdemes inkább az olcsóbb 90+-os SBC-ket kirakni.
-
bubuska10
senior tag
Jövő hétre kiveszek egy hét szabit a játékban.
Ma délután az SB-t megcsináltam evós és bundes lapokkal, Rivals is megvan, a gold fodderek összegyűltek, abból kiraktam az összes 90 vagy afeletti olcsó SBC lapot, 85 alatt nem is maradt semmi, promo játékosok meg nem hoznak lázba.
-
bubuska10
senior tag
válasz
homerhamm #5330 üzenetére
Ez már sok hónapja jelenlévő probléma, de mivel az SB-ből nem tudnak gazdagodni szarnak rá.
2 dolog szokott beválni: a Featured Squad ellen nem szabad rögtön elnyomni a gólörömöt (szinte mindig akkor crashel), a másik h az első meccs előtt újraindítod a játékot. Nekem minden hétre jutott egy kihajintás, de a múlt héten már nem, akkor előtte újraindítottam.
A Rivalst nem vágom, de hétfőn vagy kedden engem is 2x ugyanígy kidobott. Arra gondoltam kihúzta az ellen a netkábelt, de most már nem vagyok benne biztos.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #5279 üzenetére
Merő kalandvágyból (és mivel frusztrált a bénázásom
) gyorsba összeraktam egy 4222-t, de így is 8-9 (félidő 4-1 ide) lett a meccs. Ugyanaz a tünet: a középhátvédek csak állnak, tátott szájjal nézik az eseményeket. Főleg a 2. félidőtől, pedig nincsenek kifáradva. Mint amikor meghackelik őket kb. Képzelj el egy olyan félidőt, amikor az ellenfeled középhátvédjei egy helyben állnak, te dolgod meg annyi h indíts mögéjük, így akár 8-10 gólt simán lőhetnél...
Mint a semi pros SB, csak ember ellen.
Mivel a PS5-ös médiatárból egyszerűen képtelen vagyok bárhogy is feltölteni, lőttem gyorsan egy kicsit homályos képet, de a lényeg sztem látszik.
190 magas.
Nem gyenge.
95-ös aggression.
Nem lassú.
Jobban passzol, mint Xavi.
Jobb a dribbling statja, mint a legjobb Ronaldinho lapnak (a 99 dribblinget is pont ezért csináltam rá, mert előtte is béna volt, hátha majd így, védőnél is jól jön a balance, composure, reactions vagy ball control, de nem).
Védő statok amennyire csak lehet kimaxolva.
A 2 legjobb védő PS+ playstyle, azokon kívül minden megvan neki.
Miért nem működik??? 😭Visszatettem az ultra-offenzív 3-2-5-re (ami nálam már egy ideje alap
), annyit csináltam, h ezt a lapot kicseréltem a régi, filléres, 0 evós, 1 PS+-os zöld Danilora. Láss csodát: a védelem megjavult (Hummels Mancini mellett csak állt egyhelyben, Danilo ill. Saliba mellett már nem! tényleg érthetetlen), és méregből nyertem 2 meccset (8-1, 7-3), a 2. végig is ment, és nem aludtak el a 2.-ra a középhátvédek.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #5274 üzenetére
6 Rivals, mind a 6-on vezettem (rendszerint több góllal), 0 pont. Másfél hete Div1-ben nyertem meccseket, ma Div 4-be egyet se sikerült... Mindig, minden visszapattan az ellenhez. 3x annyi 100%-os helyzetet lőnek mellé a csatárok, mint amit berúgnak. Egy labdát képtelenek megtartani, vissza kell forogni (akkor meg random belebotlik) bezzeg a német meg könnyedén pörög-forog, 18-al többet passzolok, labdabirtoklás 38%. 3-2-5, 3-5-2, 4-1-2-1-2, semmi nem működik. Minek 3 középhátvéd, ha végigmozizzák a 2. félidőt? Állnak lefagyva, beindít mögé, ha védem is mindig visszapattan hozzá. Evo Messi megborítja BD evo Hummelst, abból kapom a gólt, nincs miről beszélni.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5255 üzenetére
Vigyázz Kristóf, mert Isak evója azt írják bugos, nem adja meg a 3. playstylet: [link]
-
bubuska10
senior tag
Na jó, de most a számok mást mondanak:
Possession lost
HUN 2-9 TUR
Tackles won
HUN 11-4 TUR
Interceptions
HUN 15-9 TUR
Meg több sikeres passzunk (és %-ban pontosabban passzoltunk), beadásunk, 16-oson belüli labdaérintésünk stb. is volt.A 0-3-at vagy az 1-6-ot nem lehet védeni viszont. Ha 2 gólos hátránnyal indulsz, akkor sokkal támadóbban kellett volna tolni. Legyen kapufa, szerencsétlenül pattanó labda, bármi - ha 10 helyett 30 lövésünk van, vissza is jöhettünk volna. Persze nem 1-5-nél.
-
bubuska10
senior tag
Update: csak most látom milyen evok jöttek ma estére.
2 napja még villogni akartam a 95 pace, 95 shooting, 94 dribbling, 88 fizikumos rapid+ finesse+ Chiesa lapommal.
-
bubuska10
senior tag
Icon Pick: TOTY Cannavaro
De örültem volna neki 2-3 héttel ezelőtt... Az egyik jumbo rare-éből meg egy Nwaneri. Pont coin kellett mert már nem tudtam evozni.
(Mondjuk minek... Tök jó 6. számú CAM-ot tudnék csinálni Kakából.
)
-
bubuska10
senior tag
Ezek az örökéletűek (de mindegyik!) miért örülnek Rushban 2-11-es állásnál fél percig a gólnak? Minden meccs 6 perccel hosszabb. Nem akarok nagy számot mondani, kb. 500 meccset játszol egy év alatt. 6(perc)x500=3000, 3000:60(óra)=50. 50! óra megy el a szerencsétlenek miatt csak erre.
Friendly, felrúg, tizenegyes, de kapcsolat megszakad előtte. Biztos imádja a töltő képernyőt, más logikus magyarázat nincs, hiszen gyorsabb kapni egy gólt és tolni újat mint kihúzni a netkábelt, vagy bezárni az egész játékot és újraindítani.
-
bubuska10
senior tag
válasz
m4rk.89 #5177 üzenetére
Grat, szép nyitás!
Amúgy ne szívd mellre a kilépkedéses hsz-emet, nem akartalak megbántani vagy bármi ilyesmi! 😳 Csak a poén kedvéért, mert hogy írtad h te úgy szoktál kilépni.
Mit játszottál most, h 20x léptél ki? Ja, hát ez a játék ilyen. Kedvencem már évek óta az, amikor úgy védi ki a kapusom, h PONT az ellenfél csatárának a lövő lábára. 110 méteren belül pont oda... Nekem 50 meccsenként van 1 ilyen gólom, ellenfeleimnek minden 3.on.
-
bubuska10
senior tag
Az igazi FOMO nem is a pakkok, hanem az Evo!
1.2 misim volt hétvége előtt, most is csurrant-cseppent azért valamennyi, ennek ellenére 110 ezrem maradt, pedig csak egy Alissont vettem.
Ki tudja, mikor jön egy olyan új maaajd valamikor, amibe jó lesz a kiskedvenc - ezért a legtöbbjét úgy gondolod érdemes megcsinálni.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5078 üzenetére
Hmm, nekem is 8 win lett. Írok egy kis élménybeszámolót ha nem haragudtok
ritkán játszok WL-t.
Lehetett volna ez több is, az első meccset pl. megnyertem, kilépett 3 gólos előnynél de vereségnek vette be, ezen felhúztam magam és 0-3-ba kezdtem.
Vagy ha nem a teljesen használhatatlan 78-as Souléval kezdek 6 meccset a hülye evo kritérium miatt.
Challenge: 100%-ban AS Roma kerettel toltam. Gervinhonak nagyon jó a mozgása. Gervinho > Dumbó > Ibarbo. A dolgot főleg a cserék nehezítették. 3 belső védőssel toltam, és a középhátvédek fáradtak el leginkább. A padról a 84-es paces Marquinhos jött (nincs még Hummels, a brazilt a fáradt csatárok is lefutották) meg Abdulhamid, akinek nem az a posztja. Lehet jobban jártam volna, ha pályán hagyom narancssárga kondival Mancinit.
Ami furcsa volt, nem tudom ez WL-en van így vagy csak nem vasárnap kora esti csúcsidőben kellett volna játszani, h a ping értéke nagyon kilengett, 24-től 132-ig volt mindenféle érték
meccs közben is sokszor 60 felett volt. De még a menüben, a mezválasztásnál is szokatlanul furcsa volt, fél másodpercenként kiírta h mennyi, ennél lassabban szokta a játék.
Ami tetszett, h amikor már pozitív mérlegben voltam és érezhetően jó ellenfeleket dobott, akkor is tudtam velük a lépést tartani, sőt. Persze volt 2 olyan ellenfél, akit egyszerűen felrúgni se tudtam.
Az vajon tiszta skill, vagy azért kell hozzá a jó netkapcsolat is, ha minden egyes csele összejön? 80x fordul körbe a 16-osomon belül, én meg ha egy csel összejön is elbizonytalanodok, oszt vissza beforgok a már megvert emberbe, el is veszítve a labdát. Rangerses logójú volt az ellen, kaphatunk Magyarországról briteket? Nekik biztos közelebb van a szerver, de már nem tudom, mi alapján adja az ellenfeleket, pár éve tisztább volt ez. Amúgy pont ezzel a Digi által posztolt koreaival lőtt egy mesterhármast. Jó gyorsan felhúzta.
De inkább nem is pusztán a skillről szól a játék, hogy végülis ki a jobb. Persze, egy bizonyos szint felett de, csak... az ellenfél helyett a gépet vered meg. Kipasszolgatod, forgolódsz egy párat, megvárod míg a védője magától rosszul helyezkedik, beindul valamelyik csatár középre az üresen maradt területre és gól.
Volt egy meccs, vezettem 3-al, megállította, de nem lépett ki, nem is cserélt. Sztem átadta apának a kontrollert, mert utána teljesen megváltozott a játéka.
Megfordította, utána én is, a 88. percben. Labdát szereztem, kicsit próbáltam ölni az időt, de túl jó szívem volt, el is passzoltam. Kapusom kivédi. 92. perc, szöglet. Túléljük. Annyi lett volna, h Ndicka kirúgja a labdát és vége, de ehelyett elkezdett botladozni, mint akit bokán láncon tartanak, próbál szabadulni de részeg, olyan volt a mozgása. Felbuktatja a nemezisemmel Barcolával, aki bevarrja a 93.ba. Elég ideges lettem...
Hosszabbításba lőtt egyet, utána 118.ba egyenlítek. Előre rúgja a szélre, Saelemaekers tükör sima labdát a szélen nem tudott kifejelni, ő is megszédülve botladozott magától, ebből jött a gól és így nyerte meg.
Rewards semmi, egy Ricardo Carvalho jött eladhatóba.
-
bubuska10
senior tag
2. meccsen pedig 12-9-re buktam. Gyűlölöm ezt a szart.
-
bubuska10
senior tag
Bassza meg a kurva élet ezt a mocskos csaló szart! Először szánom rá magam hogy WLezzek, pont azért nem játszok egész évben, mert tudom, hogy nem bírom ideggel. Full Romas csapat, első meccs, kurvára idegörlő, fordítok, egyenlít, elmegyek 3 góllal, 11-8 ide, megállítja, kilép, under review és beírja lossnak....
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #5028 üzenetére
Most valamit baszinóztak az Appal, nem akarok hülyeséget mondani, de lehet azzal az SBC kirakós objekttel van összefüggésben a probléma. Beletettem a 82-esbe a dupli Busquets-et, frissítettem és még mindig duplicatenek írta. Aztán ha megpróbáltam megint beletenni nyilván nem látta.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #5010 üzenetére
Totti benne van a pesben, és ha igen, vajon kizárólagos exkluzív jogokkal? Sok éve lerágott csont ez - megéltük, h Puskás legyen, Gervinho, Ibarbo és Dumbó is visszatérjen, ő meg még mindig nincs... Igazán beadhatná a derekát h végre bekerüljön a fifaba (is)
ha már Maradonat minden problémáival együtt meg tudták oldani h visszakerüljön. TOP 3 all-time olasz játékos, óriási rajongótáborral, EA-nek és Tottinak is megérné.
Továbbra se értem mi van a háttérben.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #5002 üzenetére
A bőség zavara, most épp TOTY Pelé kerül ki evo Dybala miatt.
Már csak Svilarnak kéne kapnia speciális lapot, de arra 0% az esély, lehet veszek egy Alissont és akkor a kezdő 11 mind Romai.
Tökre örültem Hummels új lapjának, mondom összeáll majd a Mancini-Hummels-NDicka hármas, de a tegnapi meccs után az öreg Hummelst látni se kívánom... Amúgy jön egy Bremer SBC!
-
bubuska10
senior tag
Én meg először jutottam fel Div1-be ezekkel, pedig nem is volt cél.
Fasza ez a formációváltás, verhetetlennek éreztem magam egy ideig
de sajna azóta vissza is estem Div2-be, pedig az egyik meccsen egy Elite logós ellen ki-ki meccsen 7-6 lett.
-
bubuska10
senior tag
válasz
thebigK #4927 üzenetére
Na, és azt hol kell? Nem arra gondolok, amikor meccs közben az alsó sarokban felajánl a gép random magától valamit h nyomd meg a D-paden a 4 nyíl közül a neked szimpatikusat (tiki-taka, park the bus stb. és ehhez illő formációk), hanem hogy konkrétan egy másik saját taktikát hívj elő, ami eltér az alaptól. Pl. a meccset elkezded egy általad beállított 4-1-3-2-vel, és ha megállítod vagy félidő van, akkor "betöltesz" a Squad beállításnál egy szintén általad elmentett másikat, mondjuk 5-2-1-2-t. Mert lehet h nem park the bus-ozni akarsz meg full védekezni, hanem "csak" 5 védőzni, de 2 támadó szárnyvédővel. Meg nem abban a formációban (5-4-1 helyett 5-2-1-2) amit ajánl hozzá a D-pades átállásnál. Ilyet a Team Tactics-en belül nem találtam meccs közben.
-
bubuska10
senior tag
Kár h meccs közben nem lehet 2. számú elmentett taktikát kiválasztani. Első félidőben 3-2-5-el játszok 2 támadó szélsővel, vezetek 3 góllal, de ilyenkor szokott csalni úgy h tolja az ellent és lesz belőle egy kínkeserves nagyon sok gólos döntetlen. Most azt szoktam ilyen helyzetben csinálni (és egyelőre működik is), h több gólos félidei vezetésnél átrakom 5-3-2-re vagy 5-2-1-2-re, de mire beállítom a formációt, mélységet, roleokat, lecserélek 3-4 játékost néha kifutok az időből.
-
bubuska10
senior tag
Az én Ronaldom az Üzbég Messi! -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #4912 üzenetére
Szerintem meg igen.
Sokkal jobb a kedvencekkel játszani.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #4866 üzenetére
Reméljük nem kell WL-ezni hozzájuk vagy 10 Friendlyből 8-akat nyerni
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #4821 üzenetére
Hmm tök jó h máshogy látjuk.
Sztem Párizsba azzal a taktikával mentek, h ne kapjanak ki (vagy legalábbis ne nagyon). Sikerült elérniük. Gólt se kaptak, persze nagyon kellett Alisson, vagy TAA vagy Van dijk. A visszavágót meg tudjuk, h egy Barca ellen is képesek voltak 4 góllal megfordítani, nem holmi trendi, gazdag, PSG szintű csapat ellen.
Mindegy, Barcolat utálom a fifaba. -
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #4816 üzenetére
A FIFA-ban ez olyan 6-6 lett volna
Végignéztem, az angol TNT-n. Rio Ferdinand nem értette, miért nem kapott piros lapot Konaté és tizit a PSG.
Röhej, semmi nem volt. Statra amúgy ja, óriási fölényt mutat. De végig az volt az ember érzése, h ez a Liverpool akkor és úgy jut tovább ahogy és amikor akar. Ha teszem azt ez 3-0 lett volna, akkor visszavágón 4-1-re nyernek - tovább mennek hosszabbításban az Anfielden. Brutálisan stabil csapat a Pool.
Ha már fifa+PSG: Barcola megint nem győzött meg. TAA simán megoldotta. Nyilván azért mert nem bírom, de pont ő van meg dupliba.
Saelemaekers-t meg külön venni kellett...
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #4814 üzenetére
Tavaly olyan hülye dinamikus kamerát használtam, ha jobbra húztam előre fele mentek a kapusok és megmaradtak az ösztönök.
Hozzátartozik a skillhez, minden, de nálam a giddyzéssel egyenértékű a kapushúzgálás, előbbit legalább ki tudtam kapcsolni, saját játékosomat látom minden ellenfél góljánál szomorkodni. Jobb így.
Mit érdekel hogy örül.
-
bubuska10
senior tag
Nem a kupával kapcsolatos, de nálam Casillas vált be. Próbáltam Van der Sar-t, Buffont, Emi Martinezt stb. Hiába kisebb, klasszisokkal jobban véd. Azt sose értettem hogy van annyi ideje vkinek h a kapust a lövés közben még mozgatni is tudja, azt se tudom h kell kb., de rohadt idegesítő ha az ellen pont jó helyre sasszézik.
Van h direkt nem a kiszámítható helyre lőném hanem a rövidbe, de mégis pont oda húzza ki.
-
bubuska10
senior tag
Éjfél után valamivel toltam egy Rivalst, 3 pont kellett a rewardhoz. 73. perc, vezetek 6-1-re, ellenfél gólom után megálítja úgy fél percre, nem lép ki és nem cserél. Utána kétszer megfagy másodpercekre, jön a gyorsított felvétel. A 88.ba megszakadt, beírta vereségnek. Nem ment el a netem, és éjjel a szerverek se igen túlterheltek... Már így is lehet csalni vajon? Ez új. "Sok motivációval" ugyan de toltam még egyet és szerencsére utána kifogtam egy idegbeteget, aki 1-0-nál kilépett.
-
bubuska10
senior tag
Feljutásért játszottam a Div1-be a heavy metal 3-2-5-el, 3-0-ra és 6-3-ra is vezettem de kikaptam.
Bejön ez a taktika, nagyon intenzív és zsinórban 5db 3-0-s meccsem is volt.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Morphus101 #4727 üzenetére
Király, majd írd le hogy te mit tapasztaltál.
-
bubuska10
senior tag
válasz
m4rk.89 #4710 üzenetére
Szerintem ne lépkedj ki gól előtt semmiképpen. Nem csak hogy kurvára unfair, de magaddal is kitolsz, mert tovább tart visszalépni a játékba.
Ha altf4 helyett inkább játszol, fogsz fejlődni. 100%! És csak akkor tudsz fentébb jutni. Bezárással nem. Inkább csináld azt, ha 2-3 góllal megy az ellen, úgy érzed esélytelen vagy, pause, és úgy lépsz ki. Utána kövi. Ott meg te fogsz jobb lenni.
Amúgy meg mindenki bénábban kezdi.
Az meg Div 7-nél majdhogynem mindegy, h milyen csapata van az ellenfélnek. Bár a szint szinte mindegy is. Én pl. most Div 2-s / Div 3-s vagyok, de 2 hónapja előfordult, h valaki Div 4-ben gold lapokkal simán megvert úgy h addigra már 1 gold lapom se volt a kezdőben. Múlt héten voltam a barátomnál, ő is mindig mondja mérgesen, h milyen erős csapata van az ellenfélnek, mert látott egy csomó icont az ellen kezdőjében. Mondom neki de hát ezek már nem is olyan jó lapok. Mondjuk ő nem tölt a játékkal olyan sok időt mint mi itt.
-
bubuska10
senior tag
Hogy működik ez a Fantasy FC Kolo Muani esetében? Azt írja az egyiknél, ha gól vagy gólpassz a következő 4 meccsen akkor kap +1 PS+-t. Tehát 1 gólpassz/gól 4 meccsen, vagy mind a 4 meccsen kell legalább 1 g/ass? Mert az előbbire simán van esély, elég jó formában van. Nem igazán van rá szükségem, de nagyon jól linkelhető.
Kipróbáltam 2 meccsen az említett 3-2-5-öt. Első 6-1, 2.-nál kiléptem 0-2-nél.
Pozitívum: végre jól mozognak elől a játékosok, többen futnak be üres területre. Negatívum: nincs középpálya (a 2 CDM csak áll és les) és védelem. -
bubuska10
senior tag
Az kivitelezhető és nagyon régi idők focija lenne, ha egy 3-5-2-ből csinálnék egy 3-2-5-öt 2 támadó szélsővel meg egy shadow striker CAM-al? Akár Hidegkuti.
Feltolnám a mélységet még 100-ra, aztán csihi-puhi, vagy az ellenfelem kontráz szét a szélen és lő 2 gólt vagy én verem szarrá 5 támadóval.
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #4626 üzenetére
Köszi! Eléggé meglepődtem
sztem adja magát h az ingyen picket kell választani, mert amúgy is tele vagyunk fodderrel, meg ebben asszem nincsenek base iconok.
-
bubuska10
senior tag
Level 40-es Seasonös Icon pickből TOTY Pelé
-
bubuska10
senior tag
Meglett. Gold Sommer a teteje! Jóéjszakát!
-
bubuska10
senior tag
Zsinórban a 6. kibaszott Rush meccsen se sikerült gólpasszt adni, oszt még kéne 3 meccsen, 4 db 84-es lapért... Komolyan mondom, a súlyosan halmozott fogyatékosokkal sokkal hamarabb meglenne. Üres kapura, gólvonalnál nekiállnak cselezgetni. És mindezt 23 óra után, szóval nem hinném, h kisiskolás gyerekekkel dobál össze folyamat. Hogy az úristenbe vannak ilyen buta emberek?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #4543 üzenetére
Ránéztem mik jöttek, mondom wow Maicon, egész évben vele szemezek, de most evóztam fel Di Lorenzot, de ez a Maicon end game lap szerű, kell. Aztán látom, h 4 nap alatt kéne letolni 48 meccset amiből 30at meg kell nyerni hozzá. Bele se fogok inkább.
-
bubuska10
senior tag
Ami ma délután feltűnt, h old genen sokkal több hely van a pályán, könnyedén lehet labdát vezetni, és szélen se daráltak le.
-
bubuska10
senior tag
Rég nem látott barátom elhívott iszogatni meg fifázni.
Ha neki Ps4-e van nekem Ps5, és másik Divben van, ha bejelentkezek mint vendég, akkor nekem is beszámolja a pontokat?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #4471 üzenetére
Biztos igazad van, de jobb szeretem ha gyorsabban fordulnak. Múltkor csak állt oszt lesett az egyik, semmit nem csinált. Visszatettem ww Danilot, mindjárt helyre állt a világ rendje.
Amúgy nem biztos h csak a Balance, hanem a Dribbling statok összességében. Ha jobbak, akkor jobban mozognak a középhátvédek.
-
bubuska10
senior tag
Vajon jön még olyan evo ami a CB balancet tuningolja? Úgy ellőném Mancinire az új mosómacit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest