- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Valamit 100% h mókoltak. De nem is baj, elég volt a 15-20 gólos meccsekből. Tegnap este jól ment a játék, élveztem. Az elmúlt 4 fifaba csak 2 középcsatárossal tudtam játszani, az ideibe viszont 1 csatárossal is, ez azért pozitívum. A negatívum meg az, h most már megint minden a pace. De rapid+ quick step+ Conci hihetetlen így és köszöni szépen. Geyse meg fossa a gólokat, mesternégyesek. Raphina meg finesse ha van terület ráküldöm. Erről jut eszembe, Pedro Porróval vittem szélen, befele törtem aztán lendületből rábombáztam vag 32-ről és bement. Ha vmelyik elfáradna elől, akkor meg beáll WW Smith vagy TS Evos Chiesa, a pace nekik is ugyanúgy megvan.
-
bubuska10
senior tag
Így nézne ki a 6. végén... Ennek így semmi értelme... 😭😭😭
-
bubuska10
senior tag
válasz david368 #3732 üzenetére
Éppen befejeztem a TOTY EVO V-t gold Salibaval. Amikor claimelni akartam, kiírta, h probléma akadt a szerverhez való kapcsolódással. Visszaléptem, és lehet kezdeni a 6.at, a többi már megvan így csak a 6. látszik, szóval elvileg csak sikerült neki claimelni. Csakhogy a fizikuma maradt 83-as! 92-nek kéne lennie!
-
bubuska10
senior tag
3 egymást követő meccs eredmény: 6-6-7-6, 6-4. Nem tenisz játék, hanem labdarúgás.
-
bubuska10
senior tag
Mekkora beetetés volt a TOTY Maradona, Beckenbauer és az Ibarbo-Doumbia-Gervinho mesterhármas. Sehol semmi!
-
bubuska10
senior tag
Kösz szépen gyerekek rövidre szoktam, aztán rábombázni emberről tanácstalanságomban. Kipróbálom őket.
-
bubuska10
senior tag
Ti milyen szögletvariációt használtok? Fejelni nem lehet. Kapust is kihívja a legtöbb. Szerencsére középhátvéd se ollózgat.
-
bubuska10
senior tag
A Summer of Football Pack az micsoda?
-
bubuska10
senior tag
válasz Sandros112 #3558 üzenetére
Aztakurva.
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Igazán kitolhatták volna a Friendlyt egy hétre vagy 10 napra, ez a 2-3 nap túl kevés lesz nekem. Rivalsba is 3 pontom van csak, ma nem játszok, holnap meg meló és este 10-re érek haza... egyszerűen nem győzök ennyit játszani.
-
bubuska10
senior tag
OFF: Ps plus, havi díjasként fizetem. Levonta a szokásos összeget január 17-én. Ma január 20 19:09-kor kaptam emailt azzal a címmel h PS Plus tagságom lejárt. Üzenet meg kb annyi h sajnálják h ott hagyom őket. Ki van fizetve, számlán is van lovetta ha esetleg emeltek volna és be se léptem ma. Vki találkozott már ilyennel? A plus jel ott van (még?) és tesztelésképp az UT-be is be tudtam lépni. Sorry, de nem akartam a Ps5 topikba tenni.
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
válasz homerhamm #3287 üzenetére
Az SB meccsekre való kigumizáshoz való taktika: meglövöd az 5 gólt első félidőben, utána nyomj minél több passzt, labdatartást nyomj (L2), meg random cseleket (jobb gomba). A lényeg. Ne befőttesgumit használj! Nekem úgy tönkrement 2 kontroller még PC-n. Hanem ilyen fekete, vastag de lazább hajgumit ha találsz otthon. Feltolod a fogórészén a kontrollernek, fogja át az L2-t, és közbe lehet boltba menni, mosogatni, hát nem merem leírni de kúrni....
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Ezt inkább off-ba teszem. Azt hiszem, tavalyelőtt is megkérdezte ugyanezt vki, aki pont nem fórumozik ebben a topikban. A legtöbben 30-as 40-esek vagyunk. Tök érdekes, mert hétfőn felhívott egy közvéleménykutató aki a 3. kérdésében Rogán Antalról kérdezett, szerdán pont egy egészségügyiszakértő (pont csütörtökön került rám egy szívmonitor 24 órára), pénteken meg pont te.
Mivel tőlem kérdezted, a ráfüggés relativ. Nekem napi 1.5 órám van a PS5 szerint a játékba, amióta megvan. A legtöbb meccsem egy játékossal 238 meccs - evo Manu Koné. Vkinek meg már 2000 felett van. Van egy lengyel barátom, filmbuzi, tavaly májusban a Letterboxdon láttam, h 1100 nagyjátékfilmnél tart... Kinek mi, ugye. Pl. közösségi médiát már próbálok nem használni személy szerint, főleg Facebookot, Instat, undorodom tőlük. Ez már plusz egynehány óra.
Viszont ha nincs ez a fórum, lehet sose vettem volna meg a fifat. Nem is tudom, melyik volt a legutolsó amivel toltam a 21 előtt. Talán a legelső magyar kommentátoros 2007-ből? Vagy még PS1-en a FIFA 99 vagy ISS PRO 98? Emlékszem, milyen tudatlan voltam, azt kérdeztem Kessié a kedvenc játékosom mennyiért lehet megvenni a legolcsóbb verzióját? - és talán pont Nándi írta rá h filléres lap. Megtanultam helyesebben írni , fórumosan rövidítve. És egy totál vak, Div 8-as 30-as 40-es lennék, ha nincs ez a fórum. Meg jó érzés agyalni a csapatépítésen, olvasni ki mit tapasztal stb. És így - hogy látod másoknál is ugyanazok a szarságok vannak - vhogy sokkal elfogadhatóbbá válik.
-
bubuska10
senior tag
Itt semmi.
-
bubuska10
senior tag
[link] Csávó elrakott minden packet a játék kezdete óta a TOTY-t várva 8 perc!!!
-
bubuska10
senior tag
Meg sztem az is benne van h gyerekek játszanak javarészt, mindenféle országból és nem értik az angol inzertet.
-
bubuska10
senior tag
válasz Digestive #3238 üzenetére
Csak az a baj, h most úgy van, h 82-esből van vagy 60 db csak a dupli storageban, onnantól felfele a legszarabb gold lap meg 88-as. Szóval el kéne égetni őket vhogy még estig. Mert ha nekiállok nyitogatni, sztem rögtön meg is telik a dupli store és lehet tolni a menü grindot amikor tuti szar lesz a szerver és kidobál. De hát ez a megoldás amit írsz. Kösz.
-
bubuska10
senior tag
Ha rengeteg 82-es lapod van, mibe érdemes őket tenni? A player/icon/83x10/campaign packek mindig minimum 83-tól indulnak, a 78+ pickbe/marqueeba meg sztem igencsak veszteséges lenne őket bedobálni.
-
bubuska10
senior tag
Toltam 2 meccset késő este. Megtolta a rapidossal a kis üres résben a 16-oson kívülről befele, a megtolása pillanatában vagy még hamarabb átváltasz a rajta szembe lévő CB-dre, de még úgy is lassabban reagál és simán lövőhelyzet alakul ki (meg persze gól, a 2. meccs már vízilabda eredménynek is túlzó).
-
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #3192 üzenetére
Dybala meg tiszta lassú, 3 wf és nincs finesse shot ps+... Általában ő az egyik kedvenc lapom de már most visszaesésnek tűnne.
-
bubuska10
senior tag
Találtam egy Isaak Touré nevű göngyszemet a TOTY evoba. Francia, Serie A-s (ez nekem jó a Manu Koné miatt), megvan a 66 pace, és akkora mint LeBron James. De hát sajnos nincs a marketen...
Így lehet nem leszek underground és nekem is Saliba lesz belőle.
UPDATE: Volt egy db 4900-ért, de nem tudtam megvenni a pickek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
5. éve Ultimate Teamezek, visszanéztem Fifa 21-től a toty csapatokat, és rájöttem, h én még sose nyitottam toty-t toty idején, max honorablet ami már addigra nem ért 150k-t.
miro.: Ez igaz, de a legmegbízhatóbb leakerek is írnak erről meg retweetelik.
-
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #3143 üzenetére
HOGY MICSODA? De hát ezt hogy? Benne sincsenek a játékban. Eleve azért nem volt ez a 2 icon, mert lejárt a licenszük. Melyik naptól lesznek nyithatóak vajon? Diegoért az egész csapatomat odaadnám, meg 3 Roma játékos jön mint hero? Reméljük, nem kacsa, mert ez fantasztikus hír!
-
-
bubuska10
senior tag
A 2 közül ti melyiket játszatnátok a kezdőcsapatban CAM-ba? Kaká megindulásai fergetegesek voltak ideig-óráig, de egy hete nem az igazi... Szóval visszatettem Barnest.
-
bubuska10
senior tag
Kíváncsi vagyok, kik lesznek a toty icon sbck. Tavaly volt Xavi, Sava, meg Best. Az a toty Best volt az egyik kedvenc lapom ever.
-
bubuska10
senior tag
Tényleg jó a Rush ahogy Puffy kollegina írta. Tökéletes leképeződése az önző, buta emberiségnek. 45 másodpercig várunk egy tagra. Brazil kell és RW, Bellingham. Nekem kell középen védekezni a 160 centis Smith-szel, mert rohannak ész nélkül előre a falba. 7-7, utolsó másodpercek, adok egy passzt középre, felezőtől szemben a kapussal tök egyedül, megcsinál 6 cselt a levegővel szemben, a 7.nél meg belecselez a kapusba.
-
bubuska10
senior tag
Hogyan lehet a lehető legjobban letámadni? Utolsó meccsen volt egy verhető ellenfél, félidőbe vezetett 3-1-re. Az egész második félidőben a védőkkel meg a kapussal rohangált meg passzolgatott... Egyszer kipattant bedobásra, megállítottam, felvettem a mélységet 95-re, meg a 2. emberrel próbáltam pluszba hajtani, de kb. 3x tudtam megszerezni a labdát.
-
bubuska10
senior tag
Az a Level 23-as Unitedes csaj kitűnő super subnak.
-
bubuska10
senior tag
Hihetetlen h minden héten kidob a Squad Battlesből góllövés után és képtelenek megcsinálni...
-
bubuska10
senior tag
válasz Nandinagy #2945 üzenetére
Azért támadásépítésnél még mindig jól jönnek a nagy culák akik le tudják készíteni, meg fejjel leveszik.
Volt egy fogadalmam: nem fogok játszani WL-t. Amihez eddig tartottam magam, de a toty előtti héten mondom meghúzatom a fiúkat amíg jó a szerver meg minden. Kvali 3 meccs után pipa (eddig még azt se toltam). Az az 1 is tizipárbajon ment el. Előtte attól fostam nem lesz meg.
5/5 ellenfélnél Konaté, 5/4 Van dijk. Hihetetlen, bármilyen evo-s kedvenc vagy plusz chemes figurás lap lehetne, de nem... ennyire kreatívak. Én még soha nem láttam Konaté mezes szurkolót
-
bubuska10
senior tag
Ha nem ugyanolyan posztra cserélsz be játékost akkor sokkal mulyább lesz? Sont próbálgatom CAM-ba de lövésig nem jut el.
-
bubuska10
senior tag
TOTY-ba lehet Gulácsira szavazni! Na nem mintha lenne értelme, de....
-
bubuska10
senior tag
"Nyerj 4 Rush meccset minimum 80 DEF-es játékossal" - szól az object. Dumfriest evozom aki 84-es DEF, nyertünk vagy 6-ot. Most nézem: 1/4-et mutat.
-
bubuska10
senior tag
Az új promo óta az elmúlt 3 napban 2 db döntetlenre tellett a Rivalsban, bár 3 óránál többet nem toltam, nem bírtam. Socrates dr. aki eddig sokkal több gólt rúgott mint meccsen játszott teljesen használhatatlanná vált, mintha 30-al nerfelték volna a kártya pace-ét. Mi értelme agyalni a csapaton, ha jön egy egyébként se jó ellenfél csomó gold lappal, és még ő is megver? A középhátvédek csak állnak és lesnek, mint a birka, tehetetlen vagyok ahogy ő gold Sonnal mesternégyest lő, nálam a félmillás speckó Son lap meg csak kispados... Szinte már szégyellem magam.
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
És a ti csapatotok hogy néz ki az év utolsó napján?
Ezekkel egy húzásra feltettem a 15 pontot Rivalsba, és ennyi elég is volt. Jöhet a buli[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Boldog új évet! Jó kis fórum ez.
-
bubuska10
senior tag
válasz Nandinagy #2721 üzenetére
Ebben biztos vagy? Nem értek hozzá. De ha crossplayes, akkor se? Örülnék, ha konzolon nem lenne ilyen mert beteg.
Azért van egy kis bukkanó az evókkal. Összeraktam egy csapatot futbinen ugyanazzal az edzővel, lapokkal, ott kijött a 33/33. Játékban meg 31. Hát így Smith mellett nem az all-time legszarabb SBC Debinha lesz a CAM, hanem továbbra is Kaka. Ami amúgy nem baj.
-
bubuska10
senior tag
válasz bodnar123 #2718 üzenetére
Belenéztem, de 3 gól után abbahagytram. Botrány! Ilyen mégis hogy lehet??? Nyilván scriptelt fos, de na, most már totál értem a kifakadásaidat a buherálással kapcsolatban, mert ilyen tényleg nincs. Ha konzolon tolod/tolnád + kikapcsolva a crossplayt akkor is lehetne így csalni konzolon? Vagy csak Pcn?
-
bubuska10
senior tag
Guti, Kewell Legalább egy kis fodder fogyott
-
bubuska10
senior tag
Van egy 8 különböző részből álló evos szál amit végig akarok vinni, de ha jól számolom 36 meccset kellene letolni 2 nap alatt ugyanis az uccsót akkor lehet legkésőbb elkezdeni. Hogy lehetne leggyorsabban lepörgetni? A Rush adná magát, de megnéztem, mindennel együtt 1 meccs most 17 percig tartott. Hiszen a 10. gólnál is örülni kell!
-
bubuska10
senior tag
A 2. 82x14-ben egy WW Smith. 8 milla, év nyitása, csak kár h csajokkal nem játszok.
-
bubuska10
senior tag
A 85x30 nem adta rosszul, WW De Jong, Bernando Silva, Pedro Porro, Chiesa.
-
bubuska10
senior tag
válasz toxicjew #2625 üzenetére
Vissza, igazad van,de hát ez az. Még az annál is jobbat volt szerencsém látni. A Dallas 16 év alatti (értsd: 13-15 évesek) "férfi" csapata is megverte 5-2-re minden idők legjobb női futballválogatottját. Most egy Barca U15 ellen mennyi lenne, 43-0? És ilyenek szerelnek le, veszik el a labdát nyomnak odébb. Mia Hamm vagy Morgan ok de hogy egy gold lófasz...
Icon pick: Kaká, mint Zimminek asszem. Legalább Milanos legenda! Zico lett volna az álom, Doktor úr mögé. Doktorúr amúgy zseni, még mindig 2 feletti Gólja van, imádom. Apu kedvenc focistája volt (úgy hívta Socratest h kislábú ), RIP mindkettőnek.
-
bubuska10
senior tag
válasz Woodslave #2623 üzenetére
Név alapján? Mérgesebb! Kapuba kicsi, még ha ad chemet is. Nézek női foci VB-t, de fogalmam sincs ki ő. Biztos voltam benne túl tudunk lépni ezen idővel de szvsz nevetséges játékon belül legalábbis szégyen, h egy Maradona vagy Beckenbauer nincs, vagy egy statokban 99-re maxolt Manu Koné 4x se tudja elvenni a labdát tőlük és ha meg is szerzi akkor simán ellöki a 155 centis csaj.
Boldog Karácsonyt, fiúk!
-
bubuska10
senior tag
válasz bodnarbenede #2608 üzenetére
Ráadásul holding helyett deep lying playmaker ++. Sokszor láthatták játszani.
-
bubuska10
senior tag
Tudom, lényegtelen, de 7 tokenem van, és abból 3 dupli. Mi lehetett erre az esély...
-
bubuska10
senior tag
Amúgy a Rivals fog még adni tokent jövő hét csütörtökön? Mert pont akkor lesz az új Season váltás, és a rewardok valszeg megváltoznak. Én is a 85*30-at akarom, de 1 tokenen múlna - amiatt meg nem akarok kidobni 300.000 coint.
-
bubuska10
senior tag
Socrates bemutatkozott, első meccsén mesterötös az első Div3-as meccsemen. Egy új lap illata... az újak vhogy mindig jobban teljesítenek. Kár h nem használok power shotot, brutál gyorsan és erősen lő.
-
bubuska10
senior tag
Ilyen nincs! Negyedjére próbáltam meg feljutni a Div 4ből. Most harmadjára a 6.7 xG, 22 helyzet és 9 szöglet nem volt elég, 5öt lőtt gold Mbappéval, szerintem akkor is őt húzza be a játék győztesnek ha lövéskor is a háromszöget nyomkodja. 2.2xG-je volt, totális dominancia, már a gólvonalig űzöm, többször is ott botladozunk a gólvonalnál. Buffon - minden idők talán legjobb kapusa - pedig higgadtan kirúgná, a 105x68 méteres pályán bárhova, de pont az 1m széles Pajorba rúgja, akiről izomból bepattan, így nyert az ellen a 91.be. Őrület. Aztán. Megint jön az osztályozó meccs 2 win után, nyilván full nyugodtan. Megverem. És most meccs után áll a játék, ismétlődő jelenetek, negyedórája nem lehet továbbnyomni...
Meddig várjak még? Mert ha kilépek akkor az x2-t is elveszi.[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
válasz homerhamm #2411 üzenetére
Nekem egy hónapja van meg, és most égetett ki először.
A 3 belsővédős, ami még pénteken jó volt, mostanra vmiért használhatatlan. A defender+defend CB szárnyvédő, az attackos winger meg áll a középpálya közepén. Ha x2-be vagy, garantált h a kövi meccset szétcsalja. Négyszer szerzem meg, blokkolom le, védem ki, már direkt a másik irányba húzom az alapvonal felé balra, de csak belefordul magától jobbra és abból kapom a gólt. Úgy kaptam ki 3 gólos előnyről, h 3 reboundos gólt lőtt, tényleg, az égvilágon pattanhatna bárhova de pont az 1 szem csatárja elé megy mindig. 99 standing tackle-ös kétszer se tudja elvenni és botladozik mert megborítja egy 155 centis csaj. A mosómacis vörös Konaté mellett az megy el aki akar, úgy mozog mint aki térdig a mocsárban van. Az egymilliós Son lappal egy meccsen 3 kapufát csavarok jól lőve finesse+al, ő gold Salahval spameli végig, 35 méterekről lő gólt Gianluigi Buffonnak. Neymartól 3x veszem el, negyedjére is visszahúzza a játék hozzá. Lehetne még bőven sorolni, de ismeritek. Fuh...
-
bubuska10
senior tag
CBre el lehet lőni ezt az acrobatic evot szerintetek? LW posztot ad meg acrobatic pst, de a plusz pace, strength és aerial meg jól jönne.
-
bubuska10
senior tag
válasz david368 #2321 üzenetére
Nem rossz team. Látom Genna még mindig kezdő, nálam is. Decemberi állapotok:
Én most ezekkel szórakozok. Nyertem, élveztem is, úgyhogy egyelőre elvagyok velük. Yamal első meccsén csereként vert 2t, nagyon jó a mozgása, szóval variáltam egy kicsit. Attól tartottam ha 2 támadó szélső középpályással tolom szétfutnak, de Koné Wide half+defendként jó helyen kamillázik. Kapus Gigi Buffon. -
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #2310 üzenetére
Már csak 5000 xp kell. A 86x4 pick adott egy Yamalt. Várom vele a 2. félidőket. Amit nem értek, h már láttam h vkinek megvan a level35-ös vörös Konaté. Hogy? Hát én minden xp-s küldit megcsináltam és csak lvl30-nál tartok.
-
bubuska10
senior tag
Megjött életem első eladható iconja, viszont pont Gerrard az. Most adjam el, vagy majd péntek után?
Nekem is dupli jött a masteryből.
-
bubuska10
senior tag
válasz bodnarbenede #2247 üzenetére
Ha ez igaz, akkor ez rá a magyarázat. Redditről van. Div 3-ast simán összedobja Elite esportossal. Valszeg azért mert kevés a ténylegesen alkalmi, bénább játékos online, és emiatt kitolták a Divíziók közötti különbséget meccs indítás előtt. Amire tavalyelőtt volt már konkrét példa, amikor nem értettük miért jönnek a Season végén gold csapatokkal Div 2-be.
-
bubuska10
senior tag
Lehet azért mert most upgradeltek a fejlődős lapokat, de kérdés h miért tart az több óráig
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest