Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Packot nem rakok el rá max jövőhét csütörtöktől a teljes csapatig. Az a baj, hogy konkrétan minden valamirevaló ratingel rendelkező gold lap TOTY lesz szóval még csak fodderek is szarok jöhetnek Kanen meg KDB-n kívül de ők meg szerintem mentionbe lesznek. Majdnem minden évben jött TOTY(kapus) meg egy évben Modric, de mindig liga specifikus upgrade dobta szóval idén is arra megyek rá
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly a haverom leszarta,elnyitott mindent,jott is neki egy mbappe.

Ezert nem varok most semmit,tavaly ezzel az accal kapta..Ja amugy igazad van.
-
miro.
senior tag
Ti mikor akarjatok kinyitni s packokat? Ha minden toty bent lesz,vagy mar a tamadoknal?
-
Kristof_94
Topikgazda
5-3-al állok jelenleg. Lett volna többre idő, de elbasztam. Szóval vasárnap este vagy hétfőn kell befejezni. Amúgy katasztrófa az egész, nem tudom mi volt ez a patch, de még szarabb lett, mint volt. Azt hittem javítják majd a reboundot is, erre az ellenfelem a gólja előtt vagy 6x lett szerelve, de nyilván minden alkalommal vissza kapta a labdát. Próbálok bele tojni az egészbe, de még ezek a nyomorult pickek sem hoznak örömöt, ott is szivat.
Na majd hátha egy normális toty. -
bubuska10
senior tag
Az a Level 23-as Unitedes csaj kitűnő super subnak.
-
törölt tag
A születendő kisfiam életére esküszöm, hogy több ilyen fos játékot nem veszek. 3 Rush win egymás után ilyen agyhalottakkal? Gratulálok EA
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Holnap ránézek én is, ezeknél csak jobb lehet 😂😂
-
Kristof_94
Topikgazda
Kiraktam egy ikon picket. Zanetti, Kaka és Smith. Mind base.

Együtt nagyjából kitesznek 400k-t... -
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Gondoltam egyszer megpörgetem a szerencsekereket.
Kár volt.
-
miro.
senior tag
Na mar van 7,5k nyereseg a foddereken laponkent.
En meg varok,lesz ez tobb is.
Vettem meg gyors delelott 380k-ert.
Van 145 db.
-
koppasz1986
aktív tag
Mi a rákot csináltak már ezzel a trágyadombal, hogy már még passzolni se lehet normálisan...
-
-
tenaijo
tag
Mosómacis jobb a ps miatt cb-be. Egyébként én most az ingyen Klostermannt dobtam be De Ligt mellé, az is megcsinál mindent.
-
Nandinagy
addikt
Miért kéne cserélni? Ti mit csináltok a védőkkel ?
Calafiorit 74 staminával még szélen is használtam és ott sem kellett lecserélni meccs végére. Konatenak is 78 van és emiatt még nem cseréltem le.De az idei kedvenc védőmnek BL Araujonak is 79 és sosem fáradt el még a hosszabbításra sem. Defenderen vannak a védők nálam. -
-
Kristof_94
Topikgazda
Én nem vettem semmit, most már gondolom késő.

Bár van vagy 2 tucat TOTW a transzfer listán. -
törölt tag
Szerintetek melyik játékos a gyengepont a csapatomban?
-
bubuska10
senior tag
Hihetetlen h minden héten kidob a Squad Battlesből góllövés után és képtelenek megcsinálni...
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo
üzenetére
Az a gond ezzel, hogy ha butítják is az AI-t az ellenfélnek ha német vagy olasz mondjuk akkor ugyanúgy jó lesz neked meg még butább mint volt. Annyiban szerencsém van, hogy van gyors cb-m is meg lassabb de erős így szimplán kicseréltem Konatet-Thuramra Calafiori meg maradt mert eddig is 90 pace volt. Stones mondjuk elgondolkodtatott.
Sokszor nem tudom hova tenni a rivals-t egyébként. Nem akarok konteókat gyártani de annyira meglepő mikor kapsz 4-5 ellenfelet és konkrétan koppra ugyanazt a játékstílust tolják. Mindenki ez a védők mögé belőtt labda, spammelik az R1-t és full press. A patch óta mintha javítva lett volna a beadás meg a fejelés is mert mindenki ezt nyomta mellé. Ja meg hát szerintem a patch óta annyi ollózós gólt kaptam mint előtte egész évben
-
Digestive
veterán
-
törölt tag
Rush.
Durva, hogy 27 meccs kellett, hogy össze tudjak szedni 10 meccsen gólt. Gondoltam gyorsabb, mint a SB.
Ide kellene valami agyhalottsági teszt játék előtt.
Konkrétan ha valaki belép 1 perc múlva megy a játék. Mégis minden 2. játékban van valami agyilag alultápláltságban szenvedő köcsög, aki meg sem mozdul vagy kitámasztja a joyt. Gratulálok. Meg a mégtöbb idióta, aki üres kapura nem tud gólt lőni 2 méterről, de félpályáról powershotozik. Passzolni egyik se tud. 10/9 alkalommal a gyökér csapatba kerülök.
Lehetne tényleg előtte egy 30mp teszt. Passzolj 5-öt, rúgj 2 gólt. Ha megy minden, akkor olyanokkal leszel, akiknek szintén. -
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem csak a pace-t nerfelték, picit mintha butább lenne az AI, kevesebb az autotackle. Bár még így is történnek furcsaságok, a Konate + Stam duót megeszik a támadók reggelire, következő meccsen meg egy 90-es Puyol körbehugyozza az egész csapatomat. Ha Mbapped van, úgyis tökmindegy ki van hátul, még augusztusban is ugyanúgy át fog folyni mindenkin.

-
Kristof_94
Topikgazda
Persze, hogy ma sem tudtak egy normális evo-t adni. Gondolom majd toty alatt, talán...
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Azért támadásépítésnél még mindig jól jönnek a nagy culák akik le tudják készíteni, meg fejjel leveszik.
Volt egy fogadalmam: nem fogok játszani WL-t. Amihez eddig tartottam magam, de a toty előtti héten mondom meghúzatom a fiúkat amíg jó a szerver meg minden.
Kvali 3 meccs után pipa (eddig még azt se toltam). Az az 1 is tizipárbajon ment el. Előtte attól fostam nem lesz meg. 
5/5 ellenfélnél Konaté, 5/4 Van dijk. Hihetetlen, bármilyen evo-s kedvenc vagy plusz chemes figurás lap lehetne, de nem... ennyire kreatívak.
Én még soha nem láttam Konaté mezes szurkolót

-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo
üzenetére
Az a baj ezzel, hogy ennyire későn ekkora változtatás már nagyon káros. Felépítesz egy csapatot és akkor másnapra konkrétan egy forintot nem ér. Most mit tudom én veszel egy 82 paces védőt nagyon jó védő statokkal drágán aztán másnapra olyan hulladék lesz, hogy elbukod a fél életed rajta.
Ugyanaz a szitu mint amikor a fejelést kinyírták. Akinek nagy colos csatára volt az baszhatta az egészet. -
bubuska10
senior tag
Ha nem ugyanolyan posztra cserélsz be játékost akkor sokkal mulyább lesz?
Sont próbálgatom CAM-ba de lövésig nem jut el. -
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam csak a ps+-os through ball működik, a magas indítást szétnerfelték, 1:1-ben még mindig nehéz megverni a védőt a speed boost ellenére is. Nekem tökéletesen kell irányba raknom a labdát, ballroll vagy működik vagy nem, tökéletes ütemben kell nyomnom pont elég ideig a speed boostot, neki elég ütemtelenül megnyomni egy gombot, vagy ha van ps+, még azt se kell.
Amúgy megint jobban betömörülnek tizenhatoson belülre, ha mindkét szélső védő fullback + defenden van, szóval ha felállt a formáció, nem nagyon segít semmi, így is mindenbe beleblokkolnak.
-
tenaijo
tag
Végre a lomha védő lomha lett, és nem futja szarba Vinit minden 50pace nonrare gold lap. Bár mindenki 70-100as védekezéssel tolja, de így legalább ha 20-ból 1-szer nem les az akció vége, nem futják meg 10 méter hátrányból a támadót.
Szerk.: power curve miatt amúgy is néhány hetente nerfelik a lapokat, csak ugyebár nem látjuk melyiket mennyire
Eddig is az volt a meta, hogy senki se vált be védőkre, hagyják az AI-t védekezni, de ja, kicsit nerfelték a second man pressinget (hála az égnek), még a dupla RB is csak beadások ellen jó.
-
Nandinagy
addikt
-
-
Nandinagy
addikt
Látom a patch megint jó volt. Az összes létező passzolós ps-el rendelkező játékosom 3 métereket nem tud passzolni. 45-65. perc között nem tudok átjönni a térfelemen mert minden passzt elrontanak úgy, hogy 10 emberrel van
2-1 volt ide szünetben, 65. perc 5-2 oda. Azt hittem balanszolták a finesset is. Ugyanúgy mindenki timed nélkül lövöldözi a gólt belőle. Nekem bezzeg zölden is 1 megy be 3ból.
Fullosan ment a játék eddig, majdnem div1be voltam. Patch óta mindjárt div3
-
tenaijo
tag
19 és fél nap van hátra a szezonból, tehát ha jól számolom, a mai reset után még háromszor csinálhatod meg. Tehát ha nincs meg még egy se, akkor ma 7-ig le kell nyomni egyet, különben bukta. Kivéve ha mondjuk utolsó hétre repeatable lesz a Season 4 Weekly play, de erre nem látok sok esélyt.
Általában az ilyen időkorlátos objectekre mindig ráhagynak egy kis időt. Pl a daily login sbckből ha 14 van, akkor mondjuk 16-18 napon keresztül megy, hogyha kihagysz egy-két napot, akkor is megcsinálhasd. -
neo81
senior tag
Az Ultimate Team-ben mindkét védekezési fajta, az Advanced és a Tactical defending is engedélyezett?
-
miro.
senior tag
Sracok,van azaz obj,ahol 4 feladat van asszm,es a vegen kapni fogunk egy 89+x5 icon packet talan.
10-10 meccsen kell golt loni rushba,rivalsbe stb.
Mult heten egyszer,most ketszer kellett megcsinalni.
Na ha jovoheten 3x,es utana 4x ( a logika szerint?) Akkor valojaban eleg egyszer megcsinalni a legvegen es ennyi?
Vagy akkor mar lejar az “elso 10” rewardja?( gondolom nem.) -
Kristof_94
Topikgazda
Ezek alapján Salah szinte biztos toty lesz.
-
BenXL
aktív tag
Ti precision shootingot használtok? Pár napja próbálgatom, és az igaz hogy a finesse shotok szinte csalásnak minősülnek így, de közben azóta mintha a passzolás is nehezebb lenne, pedig tudom nem lehetne köze a 2nek egymáshoz… vagy csak az update óta romlott volna a passzolás?
-
Kristof_94
Topikgazda
Lassan kedvem támad egy Japán "fun" csapatot csinálni. Tök jó lapjaik vannak.
-
miro.
senior tag
Koszi
-
Digestive
veterán
Persze. Venni nem tudsz csak licitálni. A liciten megnyert lapoknál van az opció, h Assign All. Akkor onnan kiveszi és nem arra mész, h rakja a klubba, hanem hogy Assign Later vagy valami ilyesmi. Utána az 50 darabos licit tárhely újra szabad és tudsz újra bidelni. Unassignedben meg mindig csak 50 vagy 100 lapot fogsz látni, a többi meg ott lesz "mögötte" elbújva.

De youtubeon van erről több videó is.
Viszont amíg unasignedben van lap, addig nem tudsz packot nyitni!
-
Digestive
veterán
Companionban vagy Paletoolsban a licittel megnyert lapoknál egyesével rámész, h Swap duplicate item from club és már dobja is unassignedbe. Vagy a gyorsabb, h konzolon arra nyomsz, h Assign all (azt hiszem) és utána, h Later és akkor mindet dobja egyszerre unassignedbe.
Sőt Paletoolsba korlátlan lapot tudsz egyszerre venni, akár több ezret is. Persze a végén nem tudod sehova rakni és rögtön unassignedbe kerül.
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Pajort vettem még pár napja 7,6-7,9k áron 110 darabot. Nem lehet most nyitni a totw lapja miatt és remélem, h sok nagy ratinges sbct raknak be végre. Meg ilyenkor mindig azt csinálják, h teljesen kifosztják a klubbokat jó sbckkel, h aztán vegye a nép a zöld pontot.
Nekem annyi fodderem van, mint a dög. Minden ilyen 82x14 és hasonlót ki tudok majd rakni amíg bekerül az összes TOTY lap.
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Coin alig van. Te már valamiből betaraztal?
Amúgy néha nyitni kell sajnos. Két hétig tuti nem tudom a 82x14et pörgetni mert már nincs miből.
85 alatti gold lap alig van már pár db.PuffyDog : Én már rég bevettem a leszarom tablettát és nem húzom fel magam. Csak röhögök a kabaré módon. Ja meg néha egy kis jamison segít.
-
Digestive
veterán
Én is elrakom már a packokat. Csak ezeket nyitom ki:
Ezt a zombi kislányt már harmadszor adja be.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive
üzenetére
Ránézésre hirtelen soknak tűnt, de igazából 2 hét. Gyorsan itt lesz. Egy pár pakkot rakok el, hátha idén is esik valami komolyabb. Szezon, rivals, wl pikkeket is meghagyom, ha ez EA engedi.
Tavaly is unásig nyomtam az upgrade sbcket, erre egy mezei 80+ pick adta be Putellast...
Bár idén nem tudom mennyire lesz erős a PL. -
törölt tag
Hogy vagytok képesek néhányan évek óta ugyanazzal a szenvedéllyel tolni ezt a játékot?
-
Digestive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
asszem ilyet se rakunk többet ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sajnos csak 500km volt befektetni, úgyhogy bankot nem fogok robbantani, de későbbre jó alap lesz majd.

Emlekszem,hogy lehet,de full kiment a fejembol..
LendvaiFeri1