- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #4590 üzenetére
Vannak kiemelkedő evo lapjaim egyébként nem arról van szó. Sőt a kezdőben a legjobb játékosaim mind evosak. Ők a 2 középpályásom perpill. Extrán gyorsak, mindenhova odaérek velük és nincs az, hogy elcsúszok aztán nem érek vissza. A kapu előtt meg mehet a trivella igazából + a speedboost mindkettőnél extra szóval akár be is tudok törni velük.
Az idei legjobb cb-m aki ha úgy van LB-t is tud játszani. Nagyon gyors, hátrányból is betudom érni a támadókat amit pl. a TOTY evo Saliba nem mondhat el magáról. Ő is már kikerült a kezdőből annyira körülményes volt. 95 magasan letámadó ellenfelek ellen nem tudok culákkal játszani hátul, a bruiseres Stones sokkal jobb.
Ő a csatárom már nagyon régóta és kurva jó. Alacsony súlypont, nem extra a dribbling stat de ingame jól lehet vele cselezni és minden belő ráadásul a 2 passz ps+ miatt összjátékban nagyon extra.
Őt meg már nagyon régóta húzom. Perpill az ikon Nwaneri a kezdő, de 1-2 evo még és fixen kezdeni fog. Ha tudok rá egy rapidot vagy finesset packolni ne adj isten tiki taka+-t akkor azonnal megy a kezdőbe.
Szóval nem mindegyik evonál érzem, de nagyon sok van akik a közelében nem játszanak a statoknak. Sterling,Martinelli,Saka statokban minden támadóm veri, de ingame borzalmasak.A 2 millás sbc KDB-t is leültettem perpill, mert olyan körülményes, hogy körbehugyozzák a letámadás miatt.
-
Nandinagy
addikt
-
BenXL
tag
válasz
Zimmi91 #3709 üzenetére
Én most nagyon Maguire-n gondolkozok ebbe az EVO-ba
Meg van Isaak Touré is, de basszus Maguire nem csak a klubhűségem szempontja miatt, hanem playstyle-okban is jobb lenne, meg a passzolása is. Plusz Maguirenek csak ez a tegnapi EVO kéne a TOTY-s előtt, Tourét meg előtte bele kéne raknom a Toty 11-es evoba is.
Amúgy statok szempontjából ez a Bella Kochap a legjobb CB szerintem akit ki lehet most hozni. Neki a sprint speed, strenght, meg interception is extrán növelve van a többi laphoz képest.
-
miro.
senior tag
válasz
Zimmi91 #3653 üzenetére
Siman elengedem 2 het mulva ha szar lesz.
De azert hard,hogy haverom kinyitotta ugyanazon az accounton,zsinorban 2x..Mar majdnem bealudtam,erre hivott haverom,hogy nyitott egy packot nezzem meg..
Jon a bundesliga-st-bayern..mondom bazmeg Kane HH lapert hivogat 9 orakor..Aztan besetalt a teknos..Amugy ez a Foden? Miert huzzak annyira le? Eleg jol nez ki!
-
tenaijo
tag
válasz
Zimmi91 #2475 üzenetére
Ha csak a műanyag tört el, vegyél külön bumpert, kb 2perc kicserélni, itthonról is max 1-2k. Én már vagy négyet megettem az évek során.
Pont ebből vettem néhányat, hasonlóak az origihez: linkHa a kapcsoló xart be, ha jól emlékszem azt is meg lehetett oldani párezer' forintból. Az ugy. kontrollerekkel én eddig csak szívtam, inkább azt a kettőt javítgattam mindig, amit használok.
-
Digestive
veterán
Nekem összesen volt 30. Jött egy 100as.
Most van 500k. Azt már lehet pörgetni.
A következő DR rewardnál kell résen lenni. Mindenki azonnal ki fogja dobálni a lapokat piacra amit nyit, mert senkinek sincs még coinja. Bastoni és hasonló 20-30k lapokat fogom vadászni. Ezeken simán lehet fogni 30+ %-ot ha reggel nyitások után veszed és MM előtt eladod.
-
mettek
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest