Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paksameta
újonc
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogy miért van az, hogy kb két hete a jobb karral történő cselezést késve csinálja a játékos?
Van, hogy két másodperccel később, a többi dolgon passz stb. nem érzek csúszást. -
miro.
senior tag
Sracok mult heten gala volt,ma 4 ora alatt csinaltam meg a hianyzo 17 darab pontot a rivalsban.
Eskuszom hasmenesem lesz egy hetig az idegtol..
Legszivesebben elsirnam magam. -
tenaijo
tag
válasz
feelurself #2895 üzenetére
Ha PC-n tolod, akkor nincs megoldás. Vagyis van, EA anticheatet át kell rakni read-onlyba, de azért meg bannolhatnak állítólag.
-
Aguinaga
őstag
válasz
feelurself #2895 üzenetére
Reaction time calibration sensitivity-t kikapcsoltad settingsben?
Van valami bug állítólag, hogy kikapcsoltnak mutatja ezt a beállítást, de mégsincs kikapcsolva (alatta lévő csúszkán ellenőrizhető), egy on-off helyrerakja.Aztán nem tudom, igaz-e, én még nem próbáltam.
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok!
Van megoldás a delayre, vagy továbbra is bele kell törődni ? Évek óta ez megy, de engem ami a legjobban idegesít az az, hogy egyszer gyorsabb, egyszer pedig lassabb a játékmenet. -
Digestive
veterán
Hát ezek az sbck se hoznak lázba.
-
Digestive
veterán
Nektek is bugos ez? Lenyomtam 4 meccset, persze 80+ def játékossal és utána vettem észre. -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #2883 üzenetére
Hat ha neked a la liga meg a portugal liga barmilyen szinten ugyanaz,akkor nincs mirol beszelni. Ne az elso harmat nezd,hanem a tobbi 15-ot..
Egy szoval nem irtam semelyik jatekosra,hogy nem jok,vagy nem szep amit letettek,sot,csak sehol nincsenek a legfelsobb polctol,biztos veletlenul.
Se valverde,se carvajal,se mbappe,es meg yamalka is ott van nalam,de biztos csak mert real.
Ha neked mellebeszeles az,amiket tenyeket leirtam..Engedjuk el ezt legyszi,igazad van,mindenben!!!
-
Nandinagy
addikt
+Az Aston Villa 4. lett a PL-ben ősszel meg a Bayernt is elverték. A hosszú labdák nem csak arra jók, hogy előrebaszkodod. Tudod általában embert is találnak vele
Átlövöd a letámadást.
Miért, a La Ligában a 3 nagycsapaton kívül veretes ellenfelek vannak?
A Porto,Benfica,Sporting szerintem nem lógna le kifelé a laligában és igen ahogy mondtad a BL-ben is jó volt + a válogatottban.
Nem vagyok Palmer fan, de mióta nem nagy dolog 20+ gólt lőni középpályásként ha mint ahogy te mondod középcsapatban játszik? Nem rá figyel mindenki? A Realban éppen kell 6-7 emberre figyelni egyszerre.
Attól, hogy a City szar most Gvardiol erős tavaszt hozott és most sem rossz.
Ezeknek az érveknek semmi értelme nincs.Mondhattad volna, hogy Realos ezért mindenáron kell a kezdőbe azt kész. Felesleges a mellébeszéd.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #2881 üzenetére
Hogy tudsz egy hosszu passzolasi mutatot pl megitelni,ha egy real kihozza a labdat,mig egy aston villa tobb meccsen is kibaszkodja ha letamadjak oket?
Nem azert nem rugja ki,mert nem tud,hanem mert utasitas,hogy kotelezo labdakihozatal van.
Igy ez nem negativum pl,hogy o kevesebbet ivelget.Gyokeres elott le a kalappal,de majd ha nem a portugal ligaban lesz extra,hanem egy pl-ben,elso par csapatban,huzamosabb ideig,amikor 4 meccsen zsinorban elit vedok fogjak,nagyobb nyomas alatt jatszva,akkor beszelhetunk rola.
Tudom-tudom volt par darab bl meccse is..Palmer,egy szar chelseaben hoz jo szamokat. Szep. Kitunik egy kozepcsapatbol. Csak kozeleben nincs ahhoz a szinthez amit egy Bellingham/valverde csinalt.
Gvardiol? Citybol majus ota nem lehet senkit kiemelni. Akkor mar tenyleg akar Di Marco.
En ezt nezem ugy,ahogy te akarod a statisztikakat.
Az ev legjobb csapataibol/valogatottjaibol a legjobb jatekosok.
Ne hogy mar a sok gol a Boavistaknak meg a Famalicaonak annyit erjen… -
Nandinagy
addikt
Amiket leírsz minden top kapusra érvényesek. Azért vagy ennyire Courtois mellett mert Realos vagy és gondolom az ő meccseiket nézed inkább. Amivel nincs is baj igazából.
Amiket én leírtam azok direkt nem csapatra érvényesek hanem egyéni teljesitményre, és tetszik nem tetszik a mai top fociban igenis számít az, hogy egy kapus mennyire jó lábbal és, hogy tudja megjátszani a labdát.
Foden-Palmeren gondolkodtam mert Foden mégis csak a PL legjobb játékosa lett, de ősszel meg szar. Meg nyilván Wirtz-Bellinghamen lehet még vitatkozni, de Wirtz is simán megérdemli.
Szerintem perpill Kobel nagyon kiegyensúlyozott és jó teljesitményt nyújt. -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #2877 üzenetére
Bocs de ezek a statisztikak amiket irsz szamomra tok irrelevansak.
Mutat egy kepet,hogy kb milyen allapotban vannak,de azt nem latod,hogy az o vedese miatt mikor es hanyszor maradt pl meccsben a real (rengetegszer) vagy mikor hozott pontot,vagy maga a meccs hogy fordult meg (pl a bvb ellen) stb.
Ezek emelik fel a kapusokat,a bravurokat,a vedeseiket,a szerepuket.
Ilyen,hogy egy kapusnak,meg hogy-hogy passzol…Hagyjuk ezt.Neked mi lett a csapatod am?
-
kapeti07
senior tag
válasz
homerhamm #2876 üzenetére
Tegap volt egy élő közvetítés (FC Pro) Twitchen. Ha nézted és össze van kapcsolva az accountoddal a twitch fiókod akkor droppokat kaphatsz. 15 perc-ért élő közvetítésért kapsz egy Loan játékost, 60 percért pedig egy pakkot. A közvetítés során elhangzott a jelenlegi Mystery nation ami Japán volt. A játékban van egy feladat, hogy 3 Finess-t kell lőni a Mystery-s országbeli játékossal. Ha van egy japán játékosod akkor rakd be a következő meccsbe és Semi pro-n lőjj vele 3 Finess-t. Coin boostot kapsz ha megcsinálod, de siess mert ha jól tudom ma 19:00ig van a határidő.
-
Nandinagy
addikt
Mi alapján? Nézzük meg akkor hány gólt kapott és hány gólt kaphatott volna a statisztika alapján a top ligákban:
Courtois: 16 meccs 15 kapott gól. Elvárt gólok: 14.1
Emiliano Martinez: 19.5 meccs 31 kapott gól. Elvárt gólok: 27.2
Raya: 20 meccs 18 kapott gól. Elvárt gólok: 17.6
Alissont direkt nem írtam mert 10 meccsen van azokon 9.6 volt az elvárt gól.
Egyáltalán nem hoz kiemelkedő számokat a többiekhez képest.Passzolás:
85.8%-os passzolás nagyon jó, csak nagyjából fele annyi passza van középtáv és hosszabb távra mint más kapusoknak ( 174 hosszú neki míg Martineznek 363, Rayanak 328.)Semmivel nincs jobb szezonja mint a többieknek. Idehozhatnám még a többi nevet akik jelölve vannak mondjuk Raya asszem nincs is pedig tavasszal ő kapta a legkevesebb gólt talán.
-
taylorp
senior tag
Tegnap mi volt a mystery nation?
-
kapeti07
senior tag
Courtois Gold lapja már amúgy is felér egy TOTY-val. Ellenem mindig a szememet is kifogja. Ma reggeli meccsen Rivals-ban 11 védése volt ellenem, úgy győztem 1-0-ra, hogy kaptam egy tizit. De még azt is majdnem kivédte.
-
miro.
senior tag
Nalam ez.
A kapusokat nem ertettem,ezert lett gula,amugy körte lett volna.
Leverkusen (rekord,bajnoksag),Real(bl,bajnoksag),Liverpool(az ősz),aranylabda,Yamal.
Errol szolt a 2024 nekem.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #2864 üzenetére
Én csak is a Gulácsi miatt szavaztam.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Digestive
veterán
Az összes lapomat oda adnám egy TOTY Dybala-ért. -
toxicjew
addikt
Én most így szavaztam. A személyes szimpatiámat is figyelembe vettem.
-
bubuska10
senior tag
TOTY-ba lehet Gulácsira szavazni! Na nem mintha lenne értelme, de....
-
bubuska10
senior tag
"Nyerj 4 Rush meccset minimum 80 DEF-es játékossal" - szól az object. Dumfriest evozom aki 84-es DEF, nyertünk vagy 6-ot. Most nézem: 1/4-et mutat.
-
kapeti07
senior tag
Sziasztok, utólag is Buék mindenkinek. Csak nem tudtam szabadulni a játéktól. Két ünnep között beruháztam rá. Eddig mindig toltam az elejétől, de most egy hét játék alatt nem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről is. Pedig azt hittem, hogy Gold lapokkal fogok szaladgálni legalább egy hónapig. Eddigi benyomásaim, hogy fluidabb a játék (csak az előzőhöz képes) kevesebb a rontott passz. Annyira nagy nyitások nem voltak eddig, de az új EVO-k miatt egy Goldból is simán lehet jó csapatot összehozni.
Eddig ilyet sikerült összeraknom: -
szabyka95
őstag
válasz
D.Bergkamp #2848 üzenetére
Celtic barcelona
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94 #2842 üzenetére
Foudy meg Koeman. Idén szerintem ez a 6. Koemanom.
-
stilo18
addikt
válasz
Van der Sar base, Xavi base.
Köszöntem a figyelmet -
homerhamm
addikt
válasz
Én egy TOTW pakkot. Már nem is tudom ki jött belőle.
-
bodnarbenede
tag
válasz
Amúgy mit vársz. Én ilyenkor megnézek egy youtubos nyitogatós videót. Amikor 20ból 1 kerülne be a kezdőmbe, akkor ki se rakom. Minek.
-
bodnarbenede
tag
De ha tegyük fel crossplayel velem összesorsolnak egy ps5öst nálam nem lesz ilyen. Ez sokkal inkább orosz rulett, mint az enyém. Bár ilyen szarul se szoktak ellenem védekezni 2. Osztályban mint ez a streamer srác. Össze vissza kirohan, mint Zrínyi. Mondjuk ebben a streamben mindenki össze vissza rohangál. Nem is értem. De 10ből 10 green timed.
-
Kristof_94
Topikgazda
Kiraktam egy ikon csomagot, Baggio...
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede #2840 üzenetére
Igen,mi ps-en imadjuk ezt a jatekot.
-
bodnarbenede
tag
Hát múltkor belenéztem valami christian magyar youtuber twich szenvedésébe ps5-n. Azt hittem prevgenen játszik, de kiderült, hogy nem. Ugyanúgy harmadik, második osztályban, mint én. A meccsek képe, a gólok, az ellenfelek szintje nem stimmelt az enyémmel. De az egy dolog, mert amik történtek. Gyakorlatilag többet teleportált a labda mint nem , teljesen mindegy volt ott áll e a labda előtt valaki vagy nem. Szerelésnél mindig visszaoattant a csatár elé 100x. Ez az( [link] )
Véletlen sem akarok neki nézettséget hozni, de ps-en mindenkinek ez a játék?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #2836 üzenetére
Áhh ezeket már fel sem veszem. Meg azt, hogy ziccerben nem vált át arra a játékosra akinek odapasszolom, vagy az AI védő átfut a guruló labdán, vagy hogy indokolatlanul megfordulnak a játékosok mintha shieldelnék közben nem. Sok minden van még, de a szaggatás jobban zavar. Ma is WL első meccs egy teljesen fogalmatlan ellen minden zicceremnél szaggatott ki is kaptam, utána megcsináltam amit fentebb írtam azt nyertem 6-t, mert már nem szaggat.
-
gjoe
addikt
válasz
bubuska10 #2835 üzenetére
Nálam is ez van. El is adtam az összes vett játékost mert teljesen mindegy ki játszik az adott poszton.
Nálam most saka a legszarab. Csak áll a felezonel. Ha lb-vel beinditom arra sem csinál semmit.
Na de ma csoda történt. Megjott a teknős. Pedig eddig minden évben csak május után érkezett.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy #2834 üzenetére
Nálam anomáliák sora van hetek óta. Kínomban már kontroller cserét is próbáltam. Azt hittem leragad az L2, ugyanis nem akarnak sprintelni a játékosam, hanem elkezdenek jockeyt tolni amikor rontanék rá az ellenre.
De a másik kontrollerrel is előjött.
Plusz szaggat, akadozik, speed up lag, teleportálás, korcsolyázás, indokolatlan labda elhagyás sima labdavezetés közben, sőt még olyan is mintha taszítaná a labda a játékosom, mert nem bírtam hozzá érni, elszaladt az indítás után a szabad labda mellett.
-
bubuska10
senior tag
Az új promo óta az elmúlt 3 napban 2 db döntetlenre tellett a Rivalsban, bár 3 óránál többet nem toltam, nem bírtam. Socrates dr. aki eddig sokkal több gólt rúgott mint meccsen játszott teljesen használhatatlanná vált, mintha 30-al nerfelték volna a kártya pace-ét. Mi értelme agyalni a csapaton, ha jön egy egyébként se jó ellenfél csomó gold lappal, és még ő is megver?
A középhátvédek csak állnak és lesnek, mint a birka, tehetetlen vagyok ahogy ő gold Sonnal mesternégyest lő, nálam a félmillás speckó Son lap meg csak kispados... Szinte már szégyellem magam.
-
Nandinagy
addikt
Én nem értem mi a faszom van ezzel a szarral. 18as pingem van végig, nem szakadozik a net. De a játék úgy szaggat mintha nem bírná el a PS5. Ha kilövöm a lan kábelt majd vissza utána megjavul, de néha azután is szar. Cseréltem már kábelt, routert, teszteltem más játékban és semmi. De ez a szar is csak 2 helyzetben laggol be kurvára. Ha kapuralövök vagy ha az ellenfél jár közel a lövéshez. Így nem lehet játszani és hetek óta ez megy.
3 hónapig nem csinálta ezt aztán egy update óta folyamat. -
Digestive
veterán
WL nekem borzalmas volt. 8 win. Midkét Numero FUT packban ugyanaz a 86os semmitérő cb csaj volt. Semmi egyéb. SB-t is letoltam Elite 1re. Ott meg mindkét WW packban dupli 86os lófasz volt. Packokban szintén semmi.
Hát ez a hét nem volt egy sikersztori.
-
bodnarbenede
tag
Megint 10 win lett. Úgy fest ezt konstans engedi a játék. A rewardból jött egy untrade Dunn. Az legalább kipróbálható.
Volt 8winnél egy ellen, aki utána rám írt. Kétszer egyenlített az uccso perceben.11essel elvérzett. Sok momentuma nem volt. 13 wines Franciaországból. Panaszkodott, hogy latency...
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #2823 üzenetére
Mikor megalkottak a hero lapokat az icon lapok mellé akkor az volt a koncepció, hogy azok kapnak ilyet akik valami nagy tornán, kupában alkottak valami nagyot. Lehet ez válogatott vagy klubb csapatban és mindenki valami meccs embere lett stb. Nem az egész pályafutás lett dijazva, hanem egy bizonyos meccs.
Kb mint Koplárovics. Hero lapot kaphatna mert volt egy jó meccse. -
toxicjew
addikt
Netot muszáj volt kiraknom, de így teljesen elfogytam fodder ügyileg. A coint befektettem, majd látjuk hogy alakul.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
bubuska10 #2818 üzenetére
Köszi! Ebben a végleges (egyelőre) állapotában még nem volt tesztelve, remelem jó lesz. Viszont lehet fullback lesz, mert ez a wingback brutálisan viszi a staminat.
Pedro Neto Salah helyére jött, ő sem került még tesztelésre. Főleg a wf volt az oka.
Valverde untrade jött valami kis csomagból, Joelintont váltotta. Jól fel is kavarta a chemet, azért kellett vennem egy Courtois lapot.
Egyelőre ennyi.
Ezt az avalanche evot végül nem kezdtem el, nem láttam értelmét. -
Digestive
veterán
válasz
bubuska10 #2818 üzenetére
Sidney Govou (Le Puy-en-Velay, 1979. július 27. –) benini felmenőkkel rendelkező visszavonult francia labdarúgó. Általában a jobb szélen játszott, de bevethető volt csatárként is.
Pályafutása csúcsán 2000-2010 a Lyon csapatában 292 meccsen játszott és 49 gólt szerzett. (Messi 24 évesen csak a 2011/12 szezonban 50 gólt rámolt be a kapuba.
)
Ilyen parádés mutatók után nem csoda, hogy Hero lapot érdemel ebben a fantasztikus játékban!
-
-
Zimmi91
addikt
Csütörtökig nem leszek gépnél mondom lejátszom a 10 meccs sb és 10 meccs rivalst, hogy meglegyen a végén a nagy pakk, 86os fodder csaj jött a garantált csomagból, megérte
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezzel megyek neki a WL-nek. Van amúgy 1,6 millió de majd megy a ligás upgrade sbc-re, ha lesz. Másra úgy sem költeném.
Így első nap egyszerűen már nem volt erőm elkezdeni a 15 meccset, szóval szombat-vasárnap bele kell húzni, bár nincs eredménykényszer. Az majd a TOTY meg a TOTS idején lesz.
Csomagokat a mai naptól nem bántom, TOTY előtt általában sz*r promók vannak.
442-t egyszerűen nem tudom elengedni...
-
toxicjew
addikt
Kínosan ügyelnek rá, hogy ne lehessen perelni őket. Ezért osztogatják a kompenzációkat orrba szájba, nem törődve azzal, hogy valójában jól járt az adott balfaszsággal az illető. Ezért vannak már a százalékos esélyek is feltűntetve a csomagokon. Mind1 mi történik, ők full legálisan járnak el. A morális része a legkevésbé sem érdekli őket.
-
toxicjew
addikt
A héten másodjára baszott ki sbbol a vége előtt, így vszinu az elite 2t is buktam. A faszszopó kurva anyátokat ott Kanadában
Illetve ezért a ww pick miatt kétszeresen is
Btw ezt direkt csinálják.
-
rtrace
junior tag
We have recently resolved an issue with the WW/WW Hero Guarantee (Untradeable) pack in the "Season 4 Weekly Play Completionist" Objective. Impacted players will be messaged in-game in the coming days
Megint az lesz, hogy akinek szerencséje volt és ki tudta használni a bugos pakkot, az kap még egyet pluszba, nem pedig azok, akik megszívták. Hányinger...És itt most nem is az van, mint TOTY Messi meg nemrég Dinho esetén, hogy szimplán magas volt rájuk az esély, hanem 100% garantált volt Haaland ha abban a ~másfél órás időablakban tudtad kinyitni a csomagot.
-
thebigK
addikt
ea megint elbaszta, ha a garantált WW lapot adó packot 19:00 után nyitod (asszem a heti lejátszott 20 meccs objekt után jár), akkor grat, garantált az ST Haaland belőle
-
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #2804 üzenetére
lakkopal sagam kogyav gisárasz?
-
david368
aktív tag
Mikor adnak már ki egy fasza SBC-t, ami nem a 400ks kategoria, hanem legalább 1.5- 2 milla? Szarásig vagyok magas lapokkal…
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- IPhone 11 Pro max 64GB gyári független ÚJ akku emelt kapacitás.
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest