- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz Digestive #3089 üzenetére
Aki komolyan tolja, annak már nem sok ikon jelenthet erősítést, melyekből még kevesebb lesz jó két hét múlva. Egyszerűen nincs értelme. Ha base nem lenne bennük, akkor még talán. Mennyi az esélye, hogy jobbat nyitok, mint tsRaul, vagy a swapos Rodrygo. Jó esetben eléri az egy százalékot. Jövő héten biztos megemelkednek, de igazából én arra pályázok, hogy a teljes 2,2 millámmal (egy hónapja adtam el a coinom) veszek egy TOTY csatárt a megjelenéskor. ELőző két évben kb 1,1ért lehett venni Kerr-t. Majd felment 1,8ra. És akkor már nem érdekel nyitok e. Csak most ne lopják el, mint tavaly.
-
-
gjoe
addikt
válasz Digestive #2905 üzenetére
Coin alig van. Te már valamiből betaraztal?
Amúgy néha nyitni kell sajnos. Két hétig tuti nem tudom a 82x14et pörgetni mert már nincs miből.
85 alatti gold lap alig van már pár db.PuffyDog : Én már rég bevettem a leszarom tablettát és nem húzom fel magam. Csak röhögök a kabaré módon. Ja meg néha egy kis jamison segít.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz Digestive #2901 üzenetére
Ránézésre hirtelen soknak tűnt, de igazából 2 hét. Gyorsan itt lesz. Egy pár pakkot rakok el, hátha idén is esik valami komolyabb. Szezon, rivals, wl pikkeket is meghagyom, ha ez EA engedi.
Tavaly is unásig nyomtam az upgrade sbcket, erre egy mezei 80+ pick adta be Putellast...
Bár idén nem tudom mennyire lesz erős a PL. -
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #2836 üzenetére
Áhh ezeket már fel sem veszem. Meg azt, hogy ziccerben nem vált át arra a játékosra akinek odapasszolom, vagy az AI védő átfut a guruló labdán, vagy hogy indokolatlanul megfordulnak a játékosok mintha shieldelnék közben nem. Sok minden van még, de a szaggatás jobban zavar. Ma is WL első meccs egy teljesen fogalmatlan ellen minden zicceremnél szaggatott ki is kaptam, utána megcsináltam amit fentebb írtam azt nyertem 6-t, mert már nem szaggat.
-
gjoe
addikt
válasz Digestive #2823 üzenetére
Mikor megalkottak a hero lapokat az icon lapok mellé akkor az volt a koncepció, hogy azok kapnak ilyet akik valami nagy tornán, kupában alkottak valami nagyot. Lehet ez válogatott vagy klubb csapatban és mindenki valami meccs embere lett stb. Nem az egész pályafutás lett dijazva, hanem egy bizonyos meccs.
Kb mint Koplárovics. Hero lapot kaphatna mert volt egy jó meccse. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz Digestive #2573 üzenetére
Big Joe lesz szerintem, mert van már belőle egy 85-ös lapom 89-es pace-vel. A sho felugrana 89-re, úgy azért elég jó. Kérdés megérne-e 250k-t.
Elkezdtem most egy jó kis Willock evo láncot, erre bejött ez a tegnapi új evo.
Rengeteg jó lapot lehet most összerakni, elveszek a részletekben. -
homerhamm
addikt
-
thebigK
addikt
válasz Digestive #2392 üzenetére
ha nem oldják fel, akkor nyilván új acc lenne, dehát 0ról elkezdeni, megint megvenni, pénzelni ezeket a faszkalapokat, na azt nem. Fájó, mert kb egy 10éves acc, rajta jónéhány címmel.... meg kb egy milla zseton bennmaradt amit nem tudtam még eladni
addig fogom hajtani, míg vissza nem adják. Nonszensz, basszanak ki a játékból 1 napra, vagy 1 hétre, vagy ilyesmi, de a teljes accot bannolni ezért, az szerintem a legalja. Mégha halálos fenyegetést írtam volna, aztmondom jólvan, megérdemlem, de errewoody - hát igen, ennyi eszem van nekem is sajnos
[ Szerkesztve ]
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz Digestive #2360 üzenetére
Az igen! Gratulálok! Egy ideig nem kell ott sem cserélni.
Nekem Savinho jött vagy ki a jó isten. Egyelőre még nem próbáltam. De engem csak a rivals reward izgat. Ha lenne egy R9 a csapatban azt is elcserélném Schar lapjára.
Apropó, 442-re van valakinek egy jó taktika? Vagy valami más felállásra? -
bodnar123
őstag
válasz Digestive #2361 üzenetére
Na megint az ötöslottó Húha. Grat. A játék meg... Tudjuk milyen.
300 ponton múlik az sb elite2. Remélem 1,5 óra alatt nem nő többel. Pedig kínomba a totw és featured squadot ultimaten nyomtam le. Egy meccsem bukó lett world classon és csak 4 low rating squadot adott.... Nem egyszerű
-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #2340 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy most is adnak ki millás lapokat nem tudom miért pont ezen spórolnak. Ez max egyszer jön egy életben. Én nagyon akartam ezt a Nanit, de nem látom mitől lenne jó. Valószínű jövőhéten már csere lenne. A playstyleok is szarok, egy rapidot nem adtak neki így meg ráadásul lassú is lesz.
Vicc, hogy ha van egy 86 paces lapod de van rapidja az gyorsabb lesz mint egy 93 paces lap anélkül.[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz Digestive #2283 üzenetére
Én visszamentem a régi taktikámra, aztán 2 nap alatt, kb 2x másfél óra alatt meglett az egész 0-ról...
4411-et tolja majdnem mindenki, hogy ez az op...aztán nálam katasztrófa volt...(Hétvégén wl-ben is...)
Visszamentem a 4 védő, 2cdm, 1cam, LW/RW/ST-re...aztán egyből minden sikerült...Plussz...
CR7-et Evoztam 87-re.... nevetségesen jó lap lett. Olyan lövések mennek be, amin már csak röhögni tudtam...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Digestive #2234 üzenetére
Amugy nem lehet, hogy a konzolos store “mas”, mint a web vagy companion? Vagy mindenki tud itt spanyolul csak nem olvasta el, hogy mit ir?
Kezd real cucc lenni a jatek, a gazdagok meg jobban gazdagodnak. Minden evben egyre hamarabb. Jovore mar kezdesre dobalja Pelet meg Dinhot, persze csak annak aki elotte vett 5 millaert legalabb packokat es adott Ronaldot meg Charltont.[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
raven84
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Word topic
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hogwarts Legacy teszt
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook