- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #7200 üzenetére
8 winnel zártam. Kilenc lehetett volna de elengedtem. Az utolsó két meccsből mindig Csak egyet tudtam megnyerni. Most úgy voltam vele, hogy objektív 10 win úgyse lesz. Rewardba meg mindegy. Leadtam az utolsó kettőt.
És nagyon nem érte meg, úgymond szinte csak fodder.
Két nem fodder nuno mendes és bastoni.
Bastoni nem tud kezdobe kerülni így sem.
Egyik wl sem érte meg tots alatt. Egy Red lap sincs a csapatban. -
toxicjew
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #7100 üzenetére
Lassan nálam is. Utoljára szombaton jött valami.
Pedig ennyi napi sbc-bol legalább 3-4 fodder tots lapnak jönni kellene. A 86os Pikkek mind 86os lapot dobnak. Szánalmas. Régebben léteztek 88-90es tots lapok és azok potyogtak rendesen, mehettek vissza sbcbe, és nem kellett if upgradekkel baszakodni. -
gjoe
addikt
válasz
Digestive #7049 üzenetére
Ja az egy atveres sbc. Tuti mindenki PL playert kap belőle.
Lehet csak a PH fórum tagok nem nyitnak semmit.
Vagy lemaradtam valamirol. Most hajnalban rusht toltam és majdnem mindenkinél volt benzema, diaby.
Tegnap rivals ment és minden második ellenfelnel szinten volt a két jatokosbol az egyik. De két ellenfelnel volt messi is. Egyedül CR nem jött még szembe. -
gjoe
addikt
válasz
Digestive #6992 üzenetére
Az első két hétben (liga1, PL) átlagban minden huszadik tots craft pakk dobott egy fodder tots lapot. Azóta egy sem. Pedig több százat csináltam, de semmi. Sok tots lapnak bronz vagy silver az alap lapja, de egy sem jött a bronz és silver upgradebol.
Még a 83x10ek sem adnak már tots lapot egy jó ideje.
Mai pedri a laliga 83x7ből jött.
84x7 ad néha valamit.
Rohadtul levannak húzva a csomagok. -
-
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #6671 üzenetére
Mert idiótákkal van már tele a játék.
Eszük nulla.Rush is végképp szar lett. Mindenki evo playerrel megy.
Pontot gyűjteni lehetetlen. És rendszeresen max ketten játszunk egy csapatban, többiek csak ott vannak és a meccs számot pörgetik.
Pedig gyorsabb sb-ben. Ott egyszerre két játékost evozhatna. Kigumizza és megy.
Dehat sok embernek nem megy a matek. -
kapeti07
senior tag
válasz
Digestive #6639 üzenetére
Én a múltkor Berettyóujfaluban voltam rokonoknál. Vittem a boxot és kipróbáltam pár Rivals meccset, sokkal fluidabb volt a játék Delay-t nem is éreztem. Pedig Digi van nekik is és nekem is. Valószínűleg az a szál kevésbé leterhelt a szolgáltatónál mint nálam. Ezzel csak annyit akartam, hogy hazánkban is vannak jobb helyek ahol jobb a net. Ráadásul ugyanabban a csomagban is vagyunk.
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #6452 üzenetére
Egy pillanatig ne hidd, hogy mindenkinek ilyen, mint neked ezen a héten. Nekem múlt hét volt gyászos. Most szinte minden másodikból jön egy TOTS lap. Persze szarok. Valahol hétvégén fordult meg, amikor az sb reward adott egy Salibat. Persze semmivel nem jobb, mint az 50k sima TOTS, de legalább drága. Viszont azóta adja. Ez ilyen. Amikor tavaly 1000-2000es minta volt ott egyértelműen látszott.
-
Aguinaga
őstag
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #6047 üzenetére
Szép nyitás. De az az érdekes, hogy hiába 1milla az a lap, ha ingyen kapsz egy hasonló vagy jobb lapot.
Na én mára asszem lerakom a kontrollert.
Reggeli sbc pakolasok, minden upgradet megcsinaltam és annyira beragadt nálam az if kell mindenbe, hogy az if upgradbe is raktam if lapot.
Asszem pihenni kell. -
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #6024 üzenetére
Nekem meg 0 db 82-84 kozotti lapom van, ugyancsak 0 totw, tehat upgradeket nem tudok rakni, vagyis csak nagyon lassan, korulmenyesen, vagy coint koltve, vagy kurvasok kisebb upgradet kiporgetve elotte. Nagy fodderem nekem is van egy rakas, pedig 2 (!) nappal ezelott a Thuram sbc egeszen lefogyasztotta a klubot. A nagyokat nincs mibe szorni, a 83x packokat meg a pickeket nincs mibol kirakni, amit meg megis kiszenvedek, az dupla Oblakot vagy jobb esetben valami dupla lila tots not ad. Szanalmas, ennyire meg sosem volt elbaszva a tots, pedig mar evek ota egy hulladek az egesz.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive #5934 üzenetére
Nekem 3/3, de mára abba is hagytam, nem hajt a tatár. A gameplay nyilván gatya, de az már a hét elején is az volt, rivalsban is nagyon szenvedtem.
Kinyitottam a 2 rivals picket, jött 2 francia ligás csaj az olcsóbb kategóriából. Illetve pár 80-81+ csomagot is a fodderek miatt és jött egy Lang, aki nagyon ott van a szeren, csak ajánlani tudom.
Fejben én már a jövő hétvégére készülök. -
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #5920 üzenetére
Én az x14esekbol nyitottam, de itt be is fejezem sztem, mert botrány
Pörgetem az upgradeket inkább, de nem feszülök rá erre a hétre. Ha csalódnunk kell, akkor majd jövő héten.
Egyébként tök jók ezek az új evok, mindig mikor meglátom, megőrülök, hogy na ebbe bele tudom rakni a korábbi evokat végre. És nem
Még szerencse, hogy így promozták az új részt, hogy kevésbé lesz kötött az evozás. Egy hazugság a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest