Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ok, ez gyorsabban ment, mint gondoltam
Aztakurva... -
miro.
senior tag

div 2 reward,eladhato.

Kis off, tegnap voltam Salzburg-Atletico meccsen,ez a rohadt Griezmann de kurva jo jatekos.. -
toxicjew
addikt
Div2 rewardbol pickeltem egy Theot, 290k profit, szóval most kivételesen megérte. Így meg fogom venni a 475os csomagot is, de azt majd otthon konzolon akarom. A mai napot a grindnak szentelem, aztán meglátjuk. Már megint ott tartunk, hogy a Grimaldo+Cantona párosom lassan eltörpül a ti nyitasaitok mellett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thebigK
addikt
82x20ból Koeman atyánk is megérkezett, alakul ez szépen
-
Aguinaga
őstag
Inkább eladtam az összes IF lapomat, a 82es is 23k fölött ment el, 620k haszon.
-
Kristof_94
Topikgazda
Rivals reward div 2, nagy semmi.
-
thebigK
addikt
elit reward adott egy untrade Miyama-t, kezd bőség zavara lenni a kp-n, season review pakkból meg esett egy spéci Beckham, lassan lehet csinálok egy fun ikon csapatot inkább
-
homerhamm
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos lesz valami alternatív pozíciója.
-
Dzsoki92
senior tag
Én nem tudom mennyinél járok,de az SBC storagem úgy teli van, hogy 87-es lapnál nincs kisebb. Foddereket elég jól adja, ha már a kék lapok nem jönnek.
-
david368
aktív tag
Ott van B+ a második Hansen után
82x20 kb 200 db után beadja
LEGJOBB TOTY évem
- -
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én meguntam és megvettem a közel 500k pakkot.
Jött Cafu belőle
Utána az első 82x20 beadta Koemant.
Eddig ennyi. Lassan haladok paleo nélkül.
Meg azért játszani is kellene néha.
Gyűlölöm ezt a grindet. Mintha augusztus lenne.
Limitálhatták volna mondjuk napi szinten db.
Twitteren volt aki azt írta már 500dbnal jár. -
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Baaaaazd+
102x kellett kiraknom ezt a szart az első kék villanásig!
Verjem bele.
-
Digestive
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
87x raktam ki eddig. Az össz befektetés, h 2x megvettem a 3db IF packot. De annyi coin meg be is jött bőven a két kicsi eladható packból. Ja és nem volt már szinte semmi fodderem. Forgatom a lapokat amit ad és mellette még a liga sbcket is csinálom. Az más kérdés, h már eléggé unom.
-
BenXL
aktív tag
Azt hogy látjátok hogy hányszor lett kirakva ez a 82x20 sbc?
-
homerhamm
veterán
Én már nem is fogok nem hogy kéket, hanem semmit se nyitni. Ma is csak egy 86-os noname TOTW jött.
-
Krytec
tag
Na pont írni akartam, hogy már csak én nem nyitottam kék lapot idén de az EA megszánt egy 83x10-ből:
És itt jön a dolgok rosszabbik oldala, ugyanis már kiraktam De Bruynet 2 milláért 😂
-
bodnar123
őstag
és megadta. 44. Alkalommal grimaldo. Szélsővédőm úgy sincs oda. Yeah. Kár hogy már nem lehet kütyüzni kp-ra.
-
bodnar123
őstag
Már 42 82x20-nál vagyok. Két if em maradt. Lapok meg nem igen. Azért úgy fest ha 1000 packot nyitnék se jönne semmi. Kicsit tavaly tots feelingem van, amikor volt aki minden héten 3 millás lapot nyitott, nekem meg heti 1000ből egy se. Kíváncsi lennék milyen algoritmust használnak. De sajna sose tudjuk meg
-
thebigK
addikt
másnál is hasonlóan néz ki a klub?
-
Digestive
veterán
Ez nagyon durva. Most játszottam pár meccset és olyan brutálisan gyors volt megint, h fel se fogtam mi történik a pályán.
Ezek szerintem reggel dobnak dobókockával, h éppen melyik patch menjen aznap. Hát ma gyorsabb a játék mint valaha volt. Az első után kellett pár perc szünet, mert elszédültem.
-
BenXL
aktív tag
Fú de várom az Mbappét! Direkt nem csináltam semmi player Sbct Toty alatt, először azért mert Balet vártam, de közben meg jött az esély az Mbappe POTMre, így aztán Balet is hagytam és csak gyűlnek azóta is a fodderek
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kb 30at én is kiraktam de semmi sem jött.
-
Dzsoki92
senior tag
LaLiga POTM-ről lehet valamit tudni ?
-
D.Bergkamp
tag
Gratulálok! Megérte forgatni!
Én még csak 15-nél tartok, de színes még nem jött! A foddert viszont elég jól adja. -
thebigK
addikt
úgy a 30. 82x20 beadta, bocsi
-
tenaijo
tag
Az átlagos játékos jó csapattal is átlagos játékos marad. Ha nem tud valaki védekezni, meg helyzeteket kialakítani, akkor nagy átlagban ugyanolyan eredményeket fog elérni. Nyilván lesz olyan szitu, ahol számít, hogy ki van az adott poszton, meg nyilván a toty Mbappe sokszor átfolyik a védőn, de általánosságban ha valamit szarul csinál az ember, azt a jó lap is szarul fogja megcsinálni.
A különbség szerintem akkor kezd el kijönni a csapatok közt, ha már minimum erős rank3, de inkább rank2 player valaki. Ő le tudja nyomni a wl-t 13 winre szar csapattal is, de sokkal nyögvenyelősebben. (Bár ha fixen hozod a rank2-t, kb lehetetlen, hogy szar csapatod legyen
)Hétvégén volt valahol 7-8. win körül egy tag, akinek full toty teamje volt, és szarba raktam. Utána jött egy fos csapatos, akinek toty evos Doku volt elől, és csak a ballroll+speedboostot spammelte folyamatosan. 10-ből egyszer átment a védőn -> gól. 5-4-re megvert, pedig hulladék csapata volt, de tudta azt az egy broken mechanikát az erre megfelelő lappal, amit tudni kell. Szóval hiába van százmillás csapatod, ha nem tudsz játszani.
-
bodnar123
őstag
PC-sek: Nektek belép az EA app. Gondolt egyet és nem lép be. Alacsony informatikai készség tanácsokat kipróbáltam (újratelepités... )?
-
bodnar123
őstag
Én 10et mentem ugye korábban mutattam. A játékosok között egyénenként semmi különbséget nem tapasztaltam. Hívők között persze felesleges és nem népszerű roncsolni a hitet, de itt nincsenek a lapoknak statisztikái. Ez szerintem tuti. De a hittel vitázni nem lehet. Attól még jobban mutat egy toty shaw, mint egy Geyse. Gyűjtögető játék. Annak kiváló. Kicsit kegyetlen, de addiktív.
-
miro.
senior tag
Van egy munkatarsam,6-7 wines jatekos wlen.
Kezdett 4-5 napja egy uj Ut-t a regi accountjaval,ezzel a csapattal ugyanugy 6 wint hozott,mint a masik rendessel,toty cannavaroval,ww dalglish-al,vieiraval stb.

-
bodnar123
őstag
Na végre. Bekerültek nekem is a színes lapok. 600+ pack után megjött Maignan, majd következőben Musiala. Micsoda sorminta. Amúgy ismétlődő 82x20. Gyakorlatilag az ifek ára megy az égbe, és minden ami mozdítható.
-
Digestive
veterán
Megvan a "nagy" nyitás.
Na pont ő nem kell még véletlenül sem.
-
bodnar123
őstag
Ahamm... Szóval 5 év egy accounton és fordulhat a kocka?
. Előbb adom el 
-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
Sok értelme lett a pass playstylenak is
Hiába van minden létező pass ps a kp-nak mikor a thorugh ballok olyanok mintha fapapucsba adnák őket. Egész évben olyan jól működtek incisive passzal, most meg vagy el sem megy a támadóig, vagy olyan erősen, hogy a védő ér oda. Az irányokról ne is beszéljünk
Szerintem ezek visszaállították a patch előtti állapotot fullra. Kapusok ugyanolyan bambák mint előtte. -
Digestive
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Így van. Én sohasem költöttem rá pénzt és mégis fordult a szerencsém. Évekig szívtam. Tényleg lófaszt se nyitottam. Tavaly volt valami fordulat. Az idén meg aztán tényleg beakadt pár jó untrade lap. De most megint megállt. Paledroid ugye mutatja hányszor raktam ki egy adott sbct. Eleve volt kb 60 extra csomagom totyra. A spanyol sima és prémium upgradet 380x raktam ki, 81+ upgrade 50, ma befejeztem a toty craftot is + az összes napi sbc. Meg a WL, DR rewardok. Tehát simán 1000 packnál járok toty alatt és eddig a legszarabb toty hm lap ami esett.

-
bubuska10
senior tag
Valamit 100% h mókoltak.
De nem is baj, elég volt a 15-20 gólos meccsekből. Tegnap este jól ment a játék, élveztem.
Az elmúlt 4 fifaba csak 2 középcsatárossal tudtam játszani, az ideibe viszont 1 csatárossal is, ez azért pozitívum. A negatívum meg az, h most már megint minden a pace. De rapid+ quick step+ Conci hihetetlen így és köszöni szépen.
Geyse meg fossa a gólokat, mesternégyesek. Raphina meg finesse ha van terület ráküldöm. Erről jut eszembe, Pedro Porróval vittem szélen, befele törtem aztán lendületből rábombáztam vag 32-ről és bement.
Ha vmelyik elfáradna elől, akkor meg beáll WW Smith vagy TS Evos Chiesa, a pace nekik is ugyanúgy megvan. -
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Kurva idegesítő. Minden héten teljesen máshogy kell játszani. Most még konkrétan a wl-en belül is. Tegnap előtt még gyors, ma meg már lassú.
Nálam WW Hazard szar. A labdával abszolút nem olyan jó mint a 94es dribblingel kéne és állandóan kihagyja a ziccereket. EVO Mbeumot behozom a padról, vele többet érek.
Ja meg Zidane-t se mondanám túl extrának. Az EVO Cazorla sokkal jobb ingame. -
Nandinagy
addikt
Azt amúgy jól érzékelem, hogy visszarakták az előző patch előtti állapotot? Csak mert látványosan könnyen lefutnak mindenkit a védők megint
-
marcess
senior tag
Crafting sbc kikraftolva, 105+10 pack 0 kék, meg ugye hm sem jött. Ezek már készítik elő a terepet az esti packesőnek, ugye este kapjuk a 2 db 86x3 meg a 2db 83x10 packokat, kíváncsi leszek miket fog az dobálni.
-
BenXL
aktív tag
Mondjuk az is feltűnt már hogy az ellenfeleimnél nagyon ritkán látok TOTYt, de akinél van, ott általában 2-3 db is van. Tegnap egy ToTy Vini ellen játszottam, esélytelen voltak ellene a védőim, ha csak egy kis hibát vétettem hátul, vert is 4-et
-
kapeti07
senior tag
Én tavaly kb 40 ezer FT-ért vettem pontokat. Nem nagyon van időm 2 gyerek melett játszani és ezzel akartam kompenzálni szinten tartani a csapatom. Havi 2-4 ezer FT-ot tettem bele, de mikor nyáron összeadtam az összeget rájöttem, hogy nem térül meg egyáltalán. Elfogadom, hogy idén se lesz TOTY játékosom. Az vigasztal, hogy ennek ellenére SBC/EVO csapattal megyek idén de nem érzem, hogy hátrányban lennék. Rivalsban is ha jön egy játékos 2-3 TOTY-val ellenem akkor sem íjedek meg, 88-as POTM Seria A Kean lapjával ontom a gólokat. Főleg az utolsó patch után. Idén csak Január elején vettem pontot a Toty EVO miatt.
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Felesleges lenne mert az sem lenne bizonyítás.
Nagyon sok nyitás videót láttam.
Van aki sok ezer pontot, több millió coint elnyit és semmi. Van akinek meg minden pakkban esik egy.
Nem szerencse vagy pénz kérdése, hanem éppen a te klubbodat hogyan díjazza az EA.
Van akinek meg semmi ilyen pakkot nem kell nyitnia mert még egy 83x5 is ad két Toty lapot is.
Feleslegesen vitáztok ezeken.
De lásd az elmúlt éveket. Volt mikor Woody mindent is kinyitott, vagy tavaly David minden héten top lapot kapott.
De a játékosok 90 százaléka semmit. Ma megcsinaltam a Toty kupát. MAX 20 meccs volt. Azaz 20 ellenfél. Abból 3nal volt a csapatban nyitott Toty lap. És ezek közül az egyiknél 4db is. A maradék ellenfélnel egy sem volt.
Div2. -
taylorp
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ezzel magadat akarod meggyőzni arról, hogy vegyél pontot és tuti nyitni fogsz toty-t? Én még mindíg azon a véleményen vagyok, hogy ebbe a játékba pénzt belerakni a legnagyobb f@szság, ebből pénzt kell kivenni. Te is tisztában vagy vele, hogy bárki lehet a csapatodban ha az ea úgy gondolja, egy gold csapat is legyőz.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mutasd már azt a videót, ahol teljes TOTY alatt elnyitott 500000 pontot és semmi. Kiváncsi vagyok. Én láttam olyat, aki kb két millát nyitott el tavaly és kb 10et kapott. Persze a szarabbakból. Vagy idén 10 nyitást a 3500asból amiben volt egy felső polcos TOTY. Ezért mertem megkockáztatni.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
200 000 forint kb. 70 000 pont. Abból lófaszt nem nyitnál nem, hogy TOTY-t. Persze nyilván beadhatja, de a tuti továbbra is erős. Mikor 500 000 pontból nem nyit valaki, akkor a 70 000-re tutit mondani továbbra sem helytálló.
Itt ez a 3500 pontos pack amiből fentebb valaki nyitott 3-t. Ilyenekre tudod ellőni a pontot aztán esély meg szinte semmi. Persze ha a HM-t annak számolja valaki akkor fasza, csak az nem toty.
-
taylorp
senior tag
Norvégia a mistery nation?
-
miro.
senior tag
válasz
üzenetére
Felesleges.
Toty mbappe egy oriasi plusz volt.
De mi amit ebben az evben szerintem jol csinaljnk,hogy eddig egyetlen icon sbc-t raktunk ki,semmi hero,semmi icon,semmi hulyeseg amibol talan valami johet.
Mennyi esely van ezekbol jo lapot nyitni,de mennyi esely van ezekbol olyat nyitni,ami jo es meg neked pont kell is?
Nem csinalunk meg 100-200k-s sbcket akik ket het mulva nerfelve vannak,es szart nem ernek.
Ha egy honapig nem teszed bele ezekbe a foddereket,megtartod a coint amiket kapsz mindenert,akkor a havi potm-et kitud rakni.
Ha nem is egybol,de a harminc nap alatt ahogy lejar siman.
Ezek a lapok honapokig extrak,es rengeteget segitenek.
Plusz egy ilyen karacsonyi dompingnel,ahol omlott a magas fodder,belehetett tarazni pl egy vieirara,vagy akar egy bale-re.
Szerintem ezekkel sokkal egyszerubb fejlodni,ha betartod oket.. -
törölt tag
Most komolyan. Ne költsetek erre a sz@rra.
-
bodnar123
őstag
Hát Bappet valszeg 1 millióból sem nyitnál feltétlen. De sok dupla TOTY-t igen. Mondjuk arra sincs reális magyarázat, hogy ilyen esély mellett valaki kétszer zsinórban kinyitja. Az ötöslottót is ritkán nyeri meg ugyanaz az ember. De jó erre több az esély. Akkor inkább azt mondom, elég ritkán lehet valakinek kétszer négyese. (bár erre nem tudom a statisztikákat).
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
De ha igen,azt lehetne mondani,hogy azert.
Mindenki ezt hiszi,tenyleg minden masodik meccs utan kapom az uzeneteket,hogy pay to win stb.
Nincs szerintem erre egyenlet.
Azt a packot kell megvenni coinert,amibol jelen esetben totyt nyitsz. Igy van ez mindig,nyiss akkor,nyisd azt,nyiss annyit amennyibol jon valami.
Ez a hanyingerkelto ebben..
-
BenXL
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ismerős helyzet, annyi hogy még fifa ponttal se biztos hogy menne. Én pl tegnap kinyitottam azt a 2 475ks store packet coinból, Gwinn és Horan jöttek, meg az 500ks (4000 fifa pontból) iconos packet is, abból 88as Pichon 😂 Meg a toty közben is nyitottam pár store packot fifa pontból, plusz emelett persze az összes sbct, objektiveket megcsináltam, alapból el volt rakva vagy 50 top pack, közben div2 rewardok, WL 8-9 wines rewardok.
az egyetlen lap ami jött az egy Robi Carlos, akinél az a legszomorúbb hogy nem jobb mint az evozott gold Theo….
az egész kezdőm Evo vagy player SBCből áll, annyira nem nyitok senkit egész évben -
marcess
senior tag
-
thebigK
addikt
csináltam 2 ikon picket, az egyik base Jairzinho, imádom, de már csak cserének fér be, a másik base Ferdinand (mind a 6 opció base volt..), őt megnézzük az EVO-val
-
bodnar123
őstag
Én is úgy érzem be kell érnem 2 accounton gold koundeval. Én mindent megtettem, sőt többet is. Nem tudom miért sorol a legszarabb esélybe, de itt már csak egy fél fizetés elverése tudna segíteni. Valszeg költenem kéne rá. De csak azért se. Hihetetlen, hogy valahol 4 toty-t dob, nekem meg kétszeres eséllyel se jött egy nyamvadt Ginn.
Amúgy nem kell patch. Ezt már korábban leírták. Live tuning update. A csúszkákon bármikor tudnak állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
82x20 kb 200 db után beadja

LendvaiFeri1