Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
válasz
Sandros112 #4897 üzenetére
Azt csak úgy fogadom el, hogy Cech dupla, mindig jól véd ha ellenem jön, bár van Casillasom, ha ő jött volna, pár meccsig tuti beraktam volna, így csak fodder jött Ronaldoba.
-
marcess
senior tag
Ezzel lehet nyerni a legrosszabbul elköltött 400k coinnal?
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #4888 üzenetére
Essient mindig is szerettem.
1cdmet használok és két hete kB hogy kiraktam kantet.
Még csak 1 pakkot nyitottam este és abból jött egy rabiot aki szintén esélyes a posztra. Akkor még várok a sok pakkal egy jó sbcre. -
david368
aktív tag
10 win lett a WL, idei legjobb eladható nyitásom érkezett Haaland a 85 pickből, 1.6 milláért ment is a piacra. Plusz a félrerakott packokból jött egy untrade Salma is
-
toxicjew
addikt
Pickbol jött egy Okocha, kíváncsi leszek milyen. Van ez a 90+ pick a storeban (250k), rápróbált már vki?
-
gjoe
addikt
Van valami elorejelzes kik jönnek még sbc-be?
Cr-t kicsit sokallom. Ramenne az egész klubb. -
Gabeszfoci89
aktív tag
Heti nagy gyüjtögetèsnek volt eredmènye megtartotam minden nagy packot jöttek:Alexander Arnold,Rabiot,guirasy,Jackson meg az alsó polcos emberek szokás szerint.
Mivel hetek óta nem raktam ki senkit tele volt a storage is így kiraktam Cr-t.Lw poszton fogom használni.Eddig csak sb játszottam vele ultimate vagy legendáson szoktam nyomni elèg jól nyomta majd pár rivals ès az első wl után lehet róla többet mondani.Brutál drága sbc volt nemtudom hogy èr-e ennyit de már csak azèrt is kirakom mert cr... -
-
toxicjew
addikt
Ide is csak fodder spec lapok jöttek, meg egy Thuram. Ő kicsit drágább mondjuk, csak nem nagyon van rá szükségem. Ezen a Leao evon gondolkodom, szerencsére megvan a centurion lapja és pont camba kéne vki.
-
bodnar123
őstag
Nekem Bacha jött, meg Rabiot meg pár 88as meg Jackson. Ezek a rózsaszínű lapok. Hát hiába a magas ratingű packok, adhat 100x 88as packot, akkor is ki tudja hozni, hogy nagyot ne nyiss. De legalább eladtam az 5 misi coint. Erre jó ez a játék. Fedezi a hobbim egy részét. Kéne egy jó kh meg csatár,de ilyen végtelen sbcre (Ronci) nehezen venném rá magam.
-
homerhamm
addikt
De utálom ezeket a fos troll lapokat.
-
taylorp
senior tag
Szerintetek mégéri még kirakni Bale-t?
Vagy érdemes megvárni, hogy miket írnak CR-ről? Mondjuk nekem CR tavaly se jött be. -
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Félre raktam packokat a napokban. Kb 300+ db 83+ lapot nyitottam. Rózsaszín csak Lobotka jött, de ő 3x!!! Anyád
-
xymano
csendes tag
Gondoltam sbc eK egy kicsit
85 Pick ből jött egy Alexander Arnold promó lap.
Lelkesen meg csináltam még 2x a kövi megint ő volt csak a gold lapjaa 3.ik meg 3db 86 is lap
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89 #4873 üzenetére
De az objektívben ezek a lapok lesznek:
Az FB lapjuk meg a packokban.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #4873 üzenetére
Igazából az ingyen lapok alapján nagyon szépen lelehet követni, hogy éppen milyen evokkal fog bombázni az ea minket. Az elmúlt 1 hónapban szerintem az evok 90%-a vagy cm vagy lb/rb-re volt rakható. Kaptunk egy Zidane-Maradona-Ödegaard-Maicont
Meglepő?
-
homerhamm
addikt
Ez a világ legjobb játéka.
...ja nem ide.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #4866 üzenetére
Pl. a Gervinho egy Deadeye-vel, pfffff.....
-
bubuska10
senior tag
válasz
Reméljük nem kell WL-ezni hozzájuk vagy 10 Friendlyből 8-akat nyerni
-
Mrguba
őstag
Gyerekek masnak is szar az egesz EA FC 25?
kb 2 napja nem tudok jatszani sbct rakni..
Appon fasza de jatszanek -
thebigK
addikt
válasz
már a 18as birthday kártyadesign-ra elfogok verni egy csomó zsetont ha lehet
-
Gabeszfoci89
aktív tag
https://www.futbin.com/news/articles/1483/fut-birthday-news-release-date-gervinho-doumbia-and-ibarbo
Ez elèg durván nèz ki.
-
bodnar123
őstag
Ja amúgy kíváncsi leszek mit adnak a packok. Régi esélyekkel (évekkel ezelőtt a 85x10 a szuper pack) egy 87x10ből dőlnie kéne a promo lapnak.
-
bodnar123
őstag
Oh yeah.
Egy 11es párbajban kaptam csak ki, ott is utolsó percben egyenlített az ellen. Így megvan
-
BenXL
tag
Ez a 100 napért járó icon pick utólag is megkapható amikor elérem a 100at? Most én pont 90 nap körül vagyok…
-
bence188
tag
válasz
Santana01 #4859 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, végül kapott Evot és egyelőre nekem is elég jó statokat hoz. Fizikailag könnyen elnyomják, de nagyon agilis és nagyon jó passzokat ad. Eddig nem bántam meg. Div 2-ben vagyok, egymás után 4 győzelem, utána 5 vereség. Volt olyan hogy egymás után 2 meccsen nem kaptam gólt, utána egyszer 8-at, utána 7-et kaptam. Egyik meccsen alig tudnak futni a játékosaim, labdát elveszítem 2 passz után, másik meccsen fizikálisan ledarálom az ellent, meg mintha minden labda hozzám pattanna. Nagyon érdekes
-
xymano
csendes tag
Draft ban honnan pakolja az ellenfeleket?
Nem nagyon szoktam játszani draftot de most még lett a 4 win, azt hittem akkor ad valami nagyobb packot.
Bár a legjobb nyitásom kolo muani vagy ki a 🌲 szom a 88 as lapja. 500 gól 300 meccsen.
Szezon végén vissza rák div 3 ból div 4be? Egyet nyerek 2 veszítek úgy hogy itt csak toporgok nagyon -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #4855 üzenetére
Azért Cantona nagyon jó pull, statjai fölött játszik. Csak hát dupla
Sztem fair ára van.
-
Santana01
aktív tag
válasz
bence188 #4843 üzenetére
Én csak ajánlani tudom.
Nem rajongtam érte a való életben,a játékban sem terveztem kipróbálni. Aztán csak adtam egy esélyt neki és brutálisan bevált. Kedvenc lapom lett.
4-3-3 támadóban CAM-ként 99 meccs 90 gól és 48 asist a statisztikája de nem is ez a lényeg hanem ,hogy nagyon könnyű és élvezetes játszani vele. -
T0rnad0
addikt
válasz
Kristof_94 #4855 üzenetére
Jól teszed...egy vicc, duplika, duplika, duplika, más lapok nem is léteznek, csak ami megvan már.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4853 üzenetére
Hanyadszor lesz már birthday Pope... micsoda kreativitás, gratulálok EA...
-
T0rnad0
addikt
válasz
Kristof_94 #4853 üzenetére
Today and Tomorrow Player Pick Pack. 400k coin vagy 2k pont.
-
toxicjew
addikt
Hát persze...
-
T0rnad0
addikt
Van 100 coinos pakk, jött is belőle egy Fantasy Cucho
-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
válasz
bence188 #4843 üzenetére
Hát nálam Zidane meg boxtobox lenne Maradona meg cam, de ezek tipikusan azok a kártyák amiket akkor érdemes megcsinálni ha fűz hozzá bármi érzelem. Nyilván a top ikonok testfelépítése meg mozgása extra, de ellenem ez a Maradona sosem volt az a kimondottan extra lap. Nyilván a finesse meg az incisive extra ha van neki, de ezt már kb. bármelyik gold lapra rárakhatod fele annyiért.
-
Digestive
veterán
Ez az új Kolo Muani egész jó evo alapanyag.
-
bence188
tag
Sziasztok, cam maradona 500k-s evo-ja megéri?, vagy maradjak a 94-es Zidane-nál? Eddig mintha sokkal agilisebb mozgása lenne a 89-es maradonanak is. 92-es Francescolit próbálta már valaki? Csak ő vele 3-at rontanék a chemistry-n...
-
Digestive
veterán
-
Kristof_94
Topikgazda
Úgy látom, hogy ez a fut birthday promo csapat is nagyon egyedi lesz, semmi sablon, csak a nosztalgia.
-
bodnar123
őstag
-
Nandinagy
addikt
Direkten ráálltak arra, hogy olyan küldiket adjanak amiben "kötelező" benn maradnod jó packokért. Játsz le 8 meccset rivalsban xp-ért meg 85*5-ért meg az evokat is beledobálják már a WL és Rivalsba a többi játékmódot kihagyva. Sajnos emiatt sem lépnek ki annyira az emberek. Nekem is szökőévente lép ki valaki 3-0,4-0 után.
-
BenXL
tag
Amúgy a rivals a legrosszabb abból a szempontból hogy milyen rewardot ad ahhoz képest hogy itt a saját szintemen lévő ellenfelek ellen kell 35 pont… most tegnap nekem még este 25 pont kellett, és inkább div1 kozepéből visszaestem div2 aljára mielőtt nekiálltam, semmi kedvem nem volt ott 25 pontot végigszenvedni, így meg laza volt. Az más kérdés hogy természetesen semmit nem adott
-
EA's hit
őstag
Div3 rewardbol 84-esnel jobb lapot csak a season 3/4 pack adott, meg az if pack
-
bodnar123
őstag
Héten nem játszottam le a wl-t viszont rivalst igen, mert kellett a 10 meccs az objecthez. Adott egy eladható buppét a div 2. "Karrierem" legkorábbi buppéja.
a rekord eddig július volt. És még eladható is. Remélem felmegy a coin ára a birthday promo alatt, mert akkor adom el az 5 millám.
-
T0rnad0
addikt
Div2 reward: a legjobb lap egy 88as gold, illetve 4db 87es lap (ebből 2 gold). Ezért nem érdemes játszani sajnos.
Digestive: nekem 2db 87est adott, 88asnál nem volt még jobb benne
-
Digestive
veterán
Nektek volt már értelmes lap ezekben a reward review packokban?
Nekem ezek kivétel nélkül mindig a minimum fost adják csak.
-
kapeti07
senior tag
Végre megjutalmazott a játék ( vagy második munkahely inkább).
Még egyszer sem adott ilyen jó és használható lapokat, ráadásul egyben. Így nem is fáj, hogy lassan két hete nem tudom megcsinálni a DR-ben a 35 pontot. Élvezet lesz tekergetni a kis tinivel. -
miro.
senior tag
válasz
thebigK #4824 üzenetére
En lattam oket par honapja eloben Salzburgban. Nekem szimpatikusak. Na nem a klub,hanem hogy nincs vegre extra sztar aki nem teszi oda magat,hanem csak varja a labdat.
Az edzojuk is jo,evek utan vegre csapat lettek.
Technikasak,stabilak,labdabiztosak,elol gyorsak,ezt a harmas barcola-kvara-dembele-t meg jo nezni. -
miro.
senior tag
válasz
bubuska10 #4820 üzenetére
Az nem volt tizi,mert szerintem kivul volt.
Viszont akkora piros lap,mint a haz.
Hatulrol meglokte,nem veletlen,hogy kapussal szemben osszeesett inkabb.
Latszik a kontakt,hatulrol nem lehet szerelni,nem tudsz szabalyosan,foleg nem loko mozdulattal.Psg,ha elesebb es nincs Alisson,akkor ez a pool ugy be lett volna arazva,ahogy a real csinalja minden evben a PL-es csapatokkal.
Mindig elhiszik,hogy ok a legjobbak,mint ahogy te is irod.
Aztan a korszakos csapat tavaly a bl-be se tudott bejutni,es meg az EL-t se nyertek meg. Aztan itt meg majd ugy forditanak,ahogy akarnak..aha.. -
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #4821 üzenetére
Hmm tök jó h máshogy látjuk.
Sztem Párizsba azzal a taktikával mentek, h ne kapjanak ki (vagy legalábbis ne nagyon). Sikerült elérniük. Gólt se kaptak, persze nagyon kellett Alisson, vagy TAA vagy Van dijk. A visszavágót meg tudjuk, h egy Barca ellen is képesek voltak 4 góllal megfordítani, nem holmi trendi, gazdag, PSG szintű csapat ellen.
Mindegy, Barcolat utálom a fifaba. -
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #4816 üzenetére
A FIFA-ban ez olyan 6-6 lett volna
Végignéztem, az angol TNT-n. Rio Ferdinand nem értette, miért nem kapott piros lapot Konaté és tizit a PSG.
Röhej, semmi nem volt. Statra amúgy ja, óriási fölényt mutat. De végig az volt az ember érzése, h ez a Liverpool akkor és úgy jut tovább ahogy és amikor akar. Ha teszem azt ez 3-0 lett volna, akkor visszavágón 4-1-re nyernek - tovább mennek hosszabbításban az Anfielden. Brutálisan stabil csapat a Pool.
Ha már fifa+PSG: Barcola megint nem győzött meg. TAA simán megoldotta. Nyilván azért mert nem bírom, de pont ő van meg dupliba.
Saelemaekers-t meg külön venni kellett...
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Még hogy a fifa nem élethű...
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #4814 üzenetére
Tavaly olyan hülye dinamikus kamerát használtam, ha jobbra húztam előre fele mentek a kapusok és megmaradtak az ösztönök.
Hozzátartozik a skillhez, minden, de nálam a giddyzéssel egyenértékű a kapushúzgálás, előbbit legalább ki tudtam kapcsolni, saját játékosomat látom minden ellenfél góljánál szomorkodni. Jobb így.
Mit érdekel hogy örül.
-
bubuska10
senior tag
Nem a kupával kapcsolatos, de nálam Casillas vált be. Próbáltam Van der Sar-t, Buffont, Emi Martinezt stb. Hiába kisebb, klasszisokkal jobban véd. Azt sose értettem hogy van annyi ideje vkinek h a kapust a lövés közben még mozgatni is tudja, azt se tudom h kell kb., de rohadt idegesítő ha az ellen pont jó helyre sasszézik.
Van h direkt nem a kiszámítható helyre lőném hanem a rövidbe, de mégis pont oda húzza ki.
-
Nandinagy
addikt
Az utolsó 12 kupa meccset kurvára nem akartam lejátszani, de kiváncsi voltam a kapusom mennyit véd az ellenfél kapusaihoz képest. Az eredmény zseniális:
Bounou: 12 meccs 8 db védés.
Ellenfél kapusok 76-84 közötti lapok: 43 védés.
Elképesztően szánalmas ahogy zongorázni lehet a különbséget a gameplay között. 0-ra dolgoztam ki a helyzeteket már már ziccerekre de volt zöld timedes trivella,finesse minden és gyönyörű védéseket mutattak be. Ehhez képest az utolsó 12ben 2 ellenfelem timedelt a többiek anélkül rugodsták középre a gólokat.
Hiába húzom balra és lövi balra egyszerűen nem védi ki. -
neo81
senior tag
FC HUB Season Level-eknél, hogyan lehet a leggyorsabban SP pontokat összeszedni, hogy ott minél gyorsabban lehessen haladni?
-
bodnar123
őstag
Na nekem vieira ts és zico ts dupli volt a level 40. Hát megrettenni nem fog tőle az ellenfél, de azért Vieira befér.
-
gjoe
addikt
-
david368
aktív tag
-
gjoe
addikt
Mert nagyon sokan el sem kezdték ezt a kupát.
Én div2-ben vagyok de nulla meccset játszottam.
Nem láttam értelmét kínlódni benne 36 meccset. Online nyerési százalék nálam 60-70% kb. Max talán 20 winig jutottam volna szerintem, de ha csak div1 és elit playerek toltaák akkor még annyit sem.De már semminek semmi értelme az az érzésem. Toty óta nem jött értelmes sbc player,
Nyitások meg béka segge alatt. Múlt héten jött 3 ould Hocine, az e hetiből meg 3 burkardt.
Más lapok nem léteznek? Kiraktam most reggel a fantasy sbc-t. Belement 2 ould és 1 burkardt. Adott egy burkardot. ????
Transzfer halott. Hetek óta nem lehet gold lapot eladni. Régen ha volt pikk sbc, akkor vitték a common lapokat mint a cukrot. Most senkinek nem kellenek.?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest