Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtrace
junior tag
válasz
kapeti07 #5400 üzenetére
"Azt sem értem, hogy ezek az LB/RB lapok pláne a CB lapok hogy állítanak meg egy Haalandot vagy Gullit-ot. Voltak próbálkozásaim, Dunn, Williams és Rolfo is volt a csapatomban, de volt nálluk jobb alternatíva férfi játékosokból."
Férfiaknál jobb opciók vannak, ez egyértelmű, de azért el lehet velük lenni. Van pár relatíve fizikálisabb játékos, akiket evózva meg lehet oldani a dolgot CB poszton is (+Renard, aki alapból se rossz).
Attól függ, ki mennyire van ráfeszülve az eredményre. WL-t én nem játszok, div2-höz ez meg simán elég:
#5401 Nandinagy:
"Nem hiszem, hogy minden promoban a lányok van túlsúlyban és ez ígyis van jól."Sőt, kb a negyede szokott lenni csak a promo csapatoknak.
Viszont a kiválasztásuknál még annyira sem kreatívak, mint általában, ugyanaz a néhány húzónév ismétlődik mindig. Kerr több, mint 1 éve nem focizott, de már van idén is 2 spec lapja. -
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #5400 üzenetére
Ugyanúgy ahogy megállítja a 170 centis férfi védő vagy a 170 centis Cannvaro,Cordoba. Ebben a játékban sosem számított annyit a testalkat mint a valóságban. Puyol kora legjobb védője volt ehhez képest a fifában mindig is egy szar kártya. Mert alacsony és lassú. Nem tudnak leprogramozni úgy egy játékot, hogy mondjuk ő mindig jó helyen legyen egy Militaohoz képest, mert akkor az utóbbit kellene lebutítani hozzá amivel ugyanúgy használhatatlan lenne. A testi erő is ugyanez.
Próbálták mérsékelni ezt az egészet a playstyleokkal, de ezzel meg annyira átestek a ló túloldalára, hogy ha a Brusieres Myles Lewis-Skellyvel ütközöl le testel egy 2 méteres csatárt az ugyanúgy összefog hullani a ps+ miatt. A nők ugyanezek. Pont emiatt nem érdekel az, hogy konkrétan női játékos-e vagy sem.
Ameddig Insigne meg Neymar vagy Messi mentek át bulldózerként a védőimen 170 centivel folyamat leütközésekkel addig miben más az ha mondjuk ezt egy 170 centis nő teszi meg? Neymarék sem úgy érvényesültek, hogy test-test ellen ellökdöstek mindenkit.
A játék már ott elvesztette a realitását, a csajokkal legalább bővült a játszható játékosok sora. Mostmár nem 5 játékos jó egy posztra hanem mondjuk 8. Túltoltva meg érzésem szerint nincsen a dolog. Nem hiszem, hogy minden promoban a lányok van túlsúlyban és ez ígyis van jól.
Ha valakit zavarnak a lányok azokat zavarnia kellene az is, hogy Buffon cm lappal rohangál meg Onana RW kártyával, vagy az, hogy mondjuk bronz kártyákból tudsz 94-s lapot csinálni. -
neo81
senior tag
válasz
kapeti07 #5328 üzenetére
Na, ezt akkor jól kifogtad.
Én az idei játékban eddig még nem nyitottam még hasonló kategóriájú játékost se, lehet azért, mert nem szoktam Icon Pickezni.Úgy döntöttem, hogy elszórakozok a folyamatos evozással.
Pl. ha csatár, akkor ezzel az evossal elleszek még egy jó ideig: -
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #5100 üzenetére
Aki ezeket terjeszti kikéne lőni a holdra. De van még pár hasonló baromság:
-Bronzok a padra, hogy gyengébb ellenfelet kapj.
-Ikon nyitás előtt vegyél a piacról egy bronz brazil játékost és akkor brazilt nyitsz.
-Tedd be conceptbe azt a játékost akit megakarsz kapni.
-Ha nem várod végig a meccset erősebb ellenfelet kapsz.Millióból egynek bejön aztán megpróbálja előadni, hogy ez mindig bejön.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
kapeti07 #5006 üzenetére
Most ènis így döntöttem.Tele vagyok extra kártyával papíron (pl toty puskás meg base R9 hónapig extrák voltak, mostanában labdát nemtudnak átvenni,minden mellè fölè vagy elnyomják őket..)elkezdtem összerakni egy fcbayern keretet elköltöm a coinokat evokra ès velük játszom inkább...Vicc hogy az sbc kane most több gólt rúg mint az op csatárok.Minden hèten ez megy amint belekavarok vagy átrakom a formációt pár meccset megint simán hozok aztán küzdelem ès megvakulnak az embereim...Elitben 880pontom volt mostis,de egyik reward se adott semmit lehet direkt megtartom magamat div 1-2ben ott könnyebb megcsinálni objecteket ès funolgatok a Bayernes teammel.Hiányolok egy spiciális neuer lapot nagyon.
-
Digestive
veterán
válasz
kapeti07 #3970 üzenetére
Én a TOTY időszaktól már minden évben váltok 3 védős alakzatra. Innentől jön az öröm játék, ha a szerverek engedik.
Ma teszteltem és nagyon jól működött. 35re lehúzott def és kontra támadás.
Di Maria az idén is a kedvenc lapom. Brutálisan jó a mozgása és a kép is +1 pont. Maradona...
-
david368
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RoadCraft - Fókuszban a teherszállítók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest