- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Köszi srácok a sok, valóban hasznos infót!
-
bwoay
nagyúr
válasz
zolikaDB #21293 üzenetére
úgy világítanak, hogy a kijelző élén (az olvasó kerete alatt) elhelyezett LED-ek elölről telibeverik az e-ink panelt. Ezért nem háttérvilágítás, hanem frontlight: az e-papír nem átlátszó, hátulról nem lehet átvilágítani. így viszont nem is egyenesen a szemedbe világít, mint egy mobil/tablet/tv, tehát bármilyen LCD vagy OLED.
Hogy kinek mire mi elég, az roppant szubjektív, az ilyen kérdésekre szerintem nagyon eltérő válaszokat fogsz kapni.
Bozek kollega jól mondja, az állítható színhőmérséklet is lehet szempont.
Nekem az annyira nem fontos, másnak létszükséglet, akinek meg lehet, hogy a felbontás nem sarkalatos kérdés, szemben pl. velem. Egyébként azt gondolom, hogy ha valaki olvasni akar, az összes, általad felsorolt olvasón megteheti, élvezettel. -
Bozek
nagyúr
válasz
zolikaDB #21293 üzenetére
A PocketBook Touch Lux 5-nél van SMARTlight funkció, ahol a színhőmérsékletet te tudod beállítani. Vagy automatikusan a napszaknak megfelelően állítható.
Itt egy videó, hogy miként néz ki: [link]
De amúgy ezeken lehet létrehozni profilt is, ahol órára lebonthatod, hogy mikor milyen legyen a fényerő és a színhőmérséklet.
-
zolikaDB
veterán
Ezeket így nem tudtam, köszönöm
Számít, ha vmi nem érintőkijelzős vagyis, mennyire előny/hátrány az? (nyilván nem kened össze az ujjaddal a kis monitort)
A Kindle 2019 és 10th felbontása elegendő-e vagy nem, netán lehet is zavaró ebben a kijelzőméretben?Ezek az olvasók sötétben miképp világítanak? Tehát fehéren, mint egy mobil vagy valami más...?
-
bwoay
nagyúr
válasz
zolikaDB #21291 üzenetére
A Pocketbook Basic nem érintőkijelzős, ha ez számít.
A Kindle 2019 és a Kindle 10th az ugyanaz
(2020-ban nem jelent meg semmilyen Amazon olvasó)
A Touch Lux 5 felbontása alacsonyabb a Paperwhite-nál,
de előbbin pl. vannak lapozógombok.
A Pocketbookok kb minden ebook formátumot alapból kezelnek,
a Kindle olvasóknál meg néha konvertálni kell. -
zolikaDB
veterán
Amazon Kindle (2019): 32500 HUF
PocketBook Basic Lux 2: 35000 HUF
Amazon Kindle 10th (2020): 35000 HUF
PocketBook Touch Lux 5: 42000 HUF
Amazon Kindle Paperwhite 4 8GB (2018): 44000 HUFÁrukereső alapján ezek vannak a keretemen belül. Ahogy látom, mind tud világítani, de az olcsóbb Kindle-ök felbontása kisebb...
Melyiket inkább, vagy van-e ezeknél jobb vétel? -
zolikaDB
veterán
Tehát, wifi nélkül, 8GB-osban, háttérvilágítással (ez fontos, mert lehet, sötétben elég sokat lenne használva), nem a legkisebb felbontással mi vagy mik ajánlottak?
Lapozógomb nem feltétel, de ha van, az sem baj!(gyerek mellett 100 könyvet elolvasni az tovább tart, mint mire az olvasó elmállik
)
6"-on a 758 × 1024 felbontás mennyire számít olvasáshoz jónak?
(de sajnálom, h 30e-ért a PocketBook Basic 4-nek nincs világítása - így marad a csiptetős IKEA olvasólámpácska, de az meg milyen már...) -
Bozek
nagyúr
válasz
zolikaDB #21285 üzenetére
"- mennyire számít a wifi megléte"
Hasznos lehet, bár én mindig kábellel küldöm át a könyveket az olvasóra, úgyhogy bár van, de nem hiányozna."- mennyire számít a tárhely mérete (ha jól látom, olyan 8GB az alap, de van 32GB-os is)"
100 könyv nálam nagyjából 160 MB. Ha így nézem, 8 GB-ra 5000 könyv férne el. Van annyi könyved?"- milyen extrák teszik még komfortosabbá a használatot"
Nekem PocketBook van és nagyon szeretem a lapozógombokat alul. Nem a kijelzőt kell tapicskolni minden lapozásnál. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Max. 40-45e Ft környékén melyik olvasót érdemes megvásárolni (nem baj, ha olcsóbb)? Ajándékba szánom, melynek alapja, hogy egy ismerősnél láttunk egy Kindle-t és nagyon megtetszett
Természetesen a legjobb ár/érték arány a cél.
Nem tudom, milyen szempontok alapján érdemes vásárolni e-könyv olvasót.
Az tiszta, hogy:
- nem baj, ha van háttérvilágítás
- minél nagyobb a felbontás
Azt nem tudom, hogy:
- mennyire számít a wifi megléte
- mennyire számít a tárhely mérete (ha jól látom, olyan 8GB az alap, de van 32GB-os is)
- milyen extrák teszik még komfortosabbá a használatot
Szóval, tudom, mit akarok, de hogy s mint megy ez, azt nem.
Ha lehet, hazai beszerzésűt szeretnék. Bár amazon.de-n kedvezőbb áron látok Kindle-t, mint itthon.
Köszönöm előre is -
bwoay
nagyúr
válasz
LittleBiG007 #21280 üzenetére
ez nem pletyka
-
törölt tag
válasz
LittleBiG007 #21280 üzenetére
Nekem nincs gondom a margóval, levettem minimumra, így korrekt. Egy-két betűvel férhetne talán több soronként, legalábbis azon a méreten amin én használom.
Vezeték nélküli töltést a Pro modellnél láttam azt hiszem, abban lesz 32 GB tárhely is, meg már nem tudom még mit írtak.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
#42308056 #21277 üzenetére
Én csak remélem, hogy valóban van alapja a pletykáknak... Habár a vezeték nélküli töltésben kételkedem és hiába látnám már szívesen az új fejlesztésű érintős kijelzőt, nem valószínű, hogy pont az Amazon rukkolna elő vele. A nagyobb kijelzőt el tudom képzelni, azon túl viszont nagy újdonságokra nem számítok. És azért valljuk be, hogy az alap margószélesség miatt még a nagyobb kijelző sem olyan nagy durranás, hiszen igen nagy felület megy veszendőbe miatta.
Ha jól emlékszem, amikor megvettem az első Oasis-emet, csináltam is egy összehasonlítást, abból látszott, hogy ugyanolyan betűméret mellett a 7 colos Oasis alig biztosít több szöveget egy oldalon, mint egy kisebb margóméretre állított 6 colos nem-kindle olvasó.
-
törölt tag
Mi a véleményetek az új Paperwhite pletykákról? 150 USD-re írják, nem tudom végül hány Euró meg Forint lesz, lehet arra váltok majd Kindle nem is tudom, talán 5-ről.
-
schor
tag
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy PocketBook inkpad 3 pro olvasóm, amire szeretnék német - magyar szótárt telepíteni.
Honnan tudnék vásárolni, letölteni egy jó minőségű szótárt valamint ennek telepítésében sem vagyok otthon.
Kérlek, segítsetek! Köszönöm szépen 😊 -
@Pal
tag
válasz
LittleBiG007 #21274 üzenetére
Fel lehet tenni normálisan, de nagyon horror. Teljesen pormentes környezet kell és halál precíz technika. Miután elcsesztem az elsőt, megnéztem néhány felhelyezési útmutatót filmen. Az volt az egyik nagy "titok", hogy nem szabad sztatikusan feltöltött fóliát használni, mert arra repül a por mint szarra a légy. A másik, hogy rögzíteni kell nagyon pontosan a felhelyezéskor, így nem mozoghat el. Ezután pedig rendkívül türelmesen, nagyon alaposan kell rádolgozni a felületre. A képernyőt feketére kell állítani, mert azon látszik a por, és ha egy szem is rá száll, el kell távolítani, ragasztós szalaggal. Szóval tényleg macerás, de már jó régen fent van, és láthatatlan illetve nincsenek rajta használati nyomok se. Így bátrabban használom a készüléket.
-
@Pal
tag
válasz
LittleBiG007 #21265 üzenetére
Sokat fektettek a Nova Air dizájnba, úgy tűnik. Kimondottan szép lett.
Nem tudom, hogy sok jelentősége van-e a súly csökkentésnek és a vékonyításnak. Ezek általában számomra fontos tulajdonságok elvesztésével járhatnak. Tartósság, strapabírás, aksi kapacitás csökkenés stb.
Nekem a toll kifejezetten tetszik és jó ötlet a mágneses kapcsolódás is. A Nova 2 tollát nem tudtam, hová rakosgatni, hogy el ne hagyjam a készülék mellől. Ezért vettem hozzá tokot. A tok oldalán viszont olvasás közben zavaró, ezért csak leveszi az ember. Arra gondoltam, hogy a tetején pont elférne normálisan. Erre nem tudom, hogy miért nem gondolnak. A mágneses megoldással tulajdonképpen könnyen elhelyezhető lenne fent is oldalt is, ahogy kényelmes.
A Nova 2 tokja nem egy jó konstrukció, mert a sarkoknál reped, ha folyamatosan ott fogom olvasás közben. (Én is beteszem az ujjamat a visszahajtott fedlap és a hátlap közé teszem.)
Az Air tokja jónak tűnik, de tényleg semmi értelme a fizikai lapozógomboknak. Az ára pedig horror. Persze nagyon szép.
Érdekes felhasználás a hangos olvastatás olvasás közben. Erre nem is gondoltam. Tök jó nyelvgyakorláshoz. A 2-esben nincs hangszóró, de fülhallgatóval működik rendesen.Írtad, hogy sokat jegyzetelsz. Használsz képernyővédő fóliát?
Elég sokat szívtam vele, mert az elsőre nem sikerült normálisan feltennem és rendelni se lehetett tartalékot. Nagy nehezen találtam egy "gyárit", ami a gyártó által erre a készülékre való. Nem volt drága, megrendeltem. Elküldték normál levélborítékban. Mire megjött gyűrött volt kicsit. Mindenesetre kibontottam megnéztem. Egy szar fényes vackot küldtek, ami semmiben se hasonlított az eredeti tized vékonyságú, érdes, matt fóliához. A fényes csúszós fólián nem lehet rendesen írni, ráadásul iszonyatosan tükröz. Közvetlenül az üvegre írás nem tudom, hogy milyen mértékben károsító hatású, ezért vágtam rá iPad Paper Feel fóliából méretre. -
csibe1
addikt
"Szóval epub-ot csinál belőle a calibre ezek szerint, csak mégsem teljes értékűt, amit kedvemre állítgathatok?"
Keress rá itt a topikban is volt már róla szó többször is, hogy a pdf az nem ebook formátum.
A pdf-ek többsége kép alapú szkennelésű, és ebből a képből csinál a calibre epub-ot, valószínűleg ezért nem tudod állítani benne a dolgokat.
A helyedben megkeresném epub, mobi formában azt a könyvet, mert a pdf-el és a belőle konvertált dolgokkal is csak a kínlódás van. Esetleg még az azw, mert abból lehet normális epub-ot, mobit konvertálni. -
Peace
nagyúr
Az eddig Pocketbook Lux 5-re másolt epub és mobi könyveken gyönyörűen tudtam állítani mindent (sorköz, betűméret, margók elhelyezése). Egy pdf-et végigszenvedtem, de csak újrarendezéssel (?) tudtam belőle nagyjából olvasható valamit kreálni. Most meguntam és egy másik pdf-et átkonvertáltam epub-ba calibre progival. Ebben viszont semmit nem enged állítani. Ez így teljesen normális? Az elrendezés mondjuk teljesen szuper! Sokkal barátibb, mint az előző könyv volt. Szóval epub-ot csinál belőle a calibre ezek szerint, csak mégsem teljes értékűt, amit kedvemre állítgathatok?
-
margithid
veterán
Amazon kindle át/érték arányban megéri 30k körül?
Háttérvilágitása van. Ez fontos ahogy olvasom.Calibre-vel könnyű feltenni az ebookokat kindlere?
Reklámok hol jelennek meg és milyen gyakorisággal? -
bwoay
nagyúr
válasz
LittleBiG007 #21267 üzenetére
csak éppen az Amazon az új technológiákat inkább utolsóként, mint elsőként implementálja
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
csendes #21266 üzenetére
Igen, emlékszem a cikkre. Hát nem az Onyx lett az az ismeretlen gyártó. Mi van, ha esetleg a Paperwhite-ba kerül bele? Az amúgy is nagyon népszerű olvasó eladása új lendületet kapna... Vagy esetleg ezt tervezhetik olyan prémium "funkciónak", amivel az Oasis-t meg lehet tolni még egy kicsit. Habár Oasis 4-ről még pletyka szinten sem hallottam.
-
csendes
addikt
válasz
LittleBiG007 #21265 üzenetére
Még júniusban jelentették be az új, olcsóbb és jobb E-ink kijelzőt [link], azóta még nem tudok róla. hogy megjelenne a közeljövőben ilyet használó olvasó. Mindenesetre a fekete-fehér változat lehet olyan, ami valódi javulást hoz az olvasási élményben, bármekkora méretben. és bármilyen elrendezéssel.
-
LittleBiG007
Topikgazda
Megérkezett az új Onyx Boox olvasó, a Nova Air. Vannak benne izgalmas újdonságok, valamint számomra kevésbé szimpatikus dolgok is. Csak pár, szigorúan szubjektív gondolat.
Ahogy a neve is utal rá, az olvasó könnyebb és vékonyabb lett, ez mindenképpen pozitívum. Tetszik a fém készülékház, ami elvben nem is csúszik (nem úgy, mint a Kindle Oasis) A káva tekintetében végre nem a fehér mellett döntöttek. Kindle Paperwhite-om volt fehér és mindig be kellett kapcsolnom a világítást, mert a fehér káva optikailag nagyon sötétté tette az e-ink hátterét. Szerintem jól döntöttek, hogy itt a Carta szürkeségéhez próbálták igazítani a kávát. Nagyon érdekes az új, mágneses elven rögzülő gyári tok is, még a Kindle Oasisek esetében volt hasonló. Ez végre nem ragasztós, és mágnessel képes záródni is (ellentétben a korábbi gyári tokok ragacs akapú záródásával). Emelett átemelték a Note Air-től a mágnesesen a tok oldalához ragadó tollat, valamint az alul elhelyezett dupla hangszórót is, így az nem kerül takarásba a tok által, mint a Nova 3-nál, ahol a hangszóró a hátlapon volt elhelyezve.
Ami nekem kevésbé tetszik, hogy a káva felső széle túl vastag, szerintem a vékonyabb jobban néz ki. Másrészt a súly csökkentésének is megvan a hátránya, az akkumulátor kapacitás több mint 30%-kal csökkent az elődökhöz képest. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy napi egy óra olvasással, kikapcsolás nélkül kb. két és fél hétre lehet számítani, szóval ez azért még lehet jó valakinek, akinek a súly a preferenciája szemben az üzemidővel. És akkor a fizikai lapozógombok. Innovatív módon a tokon helyezték el őket, sajnos nekem viszont ezzel tönkre is vágták a használhatóságát. Ugyanis a stabil fogás érdekében az egyik ujjamat a tok visszahajtott fedele és az olvasó közé szoktam helyezni, és akkor egy kézzel tudom tartani és lapozni is. Az új tokkal így is mindenképpen a kijelzővel kellene lapoznom, mert a fizikai gombok az ellenkező oldalra esnek. Vagy ha nem hajtom hátra a fedlapot, hanem úgy tartom az olvasót, mint egy könyvet, akkor is kényelmetlen lenne a belső oldalon lapozni.
Szóval egyelőre nem ez a típus lesz az, amire a Nova 3-at lecserélem. Sokkal jobban értékeltem volna egy 7.8 colos asszimetrikus Note Air-t... Mondjuk Note Air Mini néven
Azt azért hozzá kell tennem, hogy egy új olvasó megjelenése mindig öröm (még akkor is, ha nem mindenkinek nyeri el a tetszését) pláne akkor, ha ráadásul valami újdonságot is próbálnak belecsempészni a gyártók. Várom már az új Paperwhite-ot is, a 6.8 colos kijelzővel és új szoftverrel, annak ellenére, hogy nekem inkább az Oasis vonal jön be.
-
aggleány
addikt
Igaz, a mondatszerkezetek néha nagyon érdekesre sikerednek.
Amikor elkezdtem átírni a könyv elejét, konkrétan az egész mondatokat fogalmaztam át. Aztán még meg kellett nézni az előtte lévő mondatot is, hogy van-e visszautalás. Tehát miközben átírtam a magyar fordítást, néztem mellette az angolt is, hogy legyen értelme az egésznek. Túl macerás volt.
-
aggleány
addikt
válasz
Apollyon #21257 üzenetére
Regényről van szó, így nem annyira vészes a dolog. Nagyon sokat kellene szótáraznom, hogy eredeti nyelven megértsem, ezért választottam a fordítóprogramot. Ahogy haladok a könyvvel, egyre érthetőbbnek tűnik az egész. Az egyik tipikus hiba: "kérdezte B" helyett "B megkérdezte". Azért ez még elviselhető. Egyébként néhol tényleg elég vicces, de a lényeg átjön.
Mondjuk az tény, hogy amikor ugyanennek a sorozatnak a rendes fordításában olvasok egy könyvet, az valahogy jobban halad - gondolom azért, mert az élvezhetőbb. Ez egy idő után viszont fárasztó, mert az agyam rögtön átvariálja az egész szöveget.
A fordítóprogram nagyon jó, egész fejezeteket lehet vele egyszerre lefordítani. Egy könyv megvan kb. két óra alatt. Aztán még alapformázás, és máris olvasható, bár gyengébb idegzetűeknek nem ajánlanám. Elég vicces, hogy hajlandó vagyok így olvasni, amikor ha egy cikkben találok két hibát, már abba is hagyom az olvasást.
-
LittleBiG007
Topikgazda
Igen, igazad van, rengeteg mindent szeretek benne. Magába a könyvbe nem jegyzetelek, szóval erről nem tudok nyilatkozni. Papír-toll kiváltására használom, hiszen a könyvolvasó mindig nálam van, és előfordul, hogy olyan dolgot kell jegyzetelnem, amit telefon használatával nehézkes. (Vagy mondjuk egy ábrát kell felskiccelnem gyorsan.)
Egyébként legjobban azt szeretem benne, hogy végre képes vagyok egyszerre olvasni és hallgatni az angol könyveket, akkumulátor kímélő módon.
-
@Pal
tag
válasz
lumpy92 #21253 üzenetére
Nem igazán erre vannak kitalálva, de a nagyobbakat szokták reklámozni, hogy képesek rá. A laptapírhoz viszont olyan eszköz kell amely képes az appot letölteni, tehát kell az Android.
A nagyobb Onyx Boox-ok tudják ezt kezelni, de nem hinném, hogy csak emiatt megérné egy ilyen beruházás. -
@Pal
tag
válasz
aggleány #21255 üzenetére
Értem. Ezekkel sokat lehet szívni. Az Onyx Boox direktben is tud fordítani, de sajnos avval se mentem sokra. Sajnos, vagy szerencsére a magyar még van olyan jó nyelv, hogy értelmesen ki tudjuk fejezni magunkat. Máshol ez nem menne ilyen könnyen, hiszen egyes szavaknak, kifejezéseknek rengeteg magyar megfelelője lehet, a mondatszerkezeteinket pedig a világon sehol nem tudják "dekódolni". Ezért nagyon hülye fordítások tudnak kijönni magyarra.
Szóval részvétem. -
Apollyon
Korrektor
válasz
aggleány #21255 üzenetére
Uhh.
Előbb megtanulnék egy sokadik teljesen idegen nyelvet, minthogy ezzel szenvedjek.Amúgy még az angolra fordítás is necces más nyelvről, de ha magyar is van az egyenletben, akkor katasztrófa, annyira más a mi nyelvünk.
Mindezek tetejében egyetlen félrefordított mondat vagy akár egy szó is – ami bár nyelvtanilag helyes így fel se tűnik – is teljesen módosíthatja a könyv eredeti mondanivalóját.
-
aggleány
addikt
Én most egy fordítóprogrammal lefordítottam egy könyvet. Sok benne a hiba, fogalmazási és nyelvhelyességi is, és elkezdtem a számítógépen olvasni és javítani. Egy idő után nagyon fárasztóvá vált, és abbahagytam. Elolvasom így, és igyekszem nem figyelni a hibákra. (Nem megy, de azért igyekszem.
)
-
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Laptapír előfizetéssel szerintetek lehet magazinokat olvasni e-book olvasón kényelmesen? Vagy annak saját appja van, ami csak androidos olvasón futna? -
@Pal
tag
válasz
LittleBiG007 #21240 üzenetére
Látom nagy rajongója lettél az Onyx Boox-nak. Én se kapcsolom ki. Beállítottam, hogy 24 óra után automatikusan kapcsoljon le, ha netán nem használnám. Az automata altatás pedig működik rendesen tokkal és a biztonság kedvéért beállítottam 5 percet.
Használod a jegyzetelő funkciókat? Azért kérdezem, mert némileg aggaszt, hogy nem lehet a könyvekbe írt jegyzetekről (tartalomjegyzék, kiegészítések, jelölések stb) biztonsági mentést készíteni a könyv fájllal. Csak magát a jegyzetet lehet lementeni, vagy exportálni. Persze ezt nagyon szépen és rugalmasan, naplózva kiegészítő jegyzetekkel bővítve is meg lehet tenni, de ha nem végez az ember rendszeres mentést, akkor egy "katasztrófa" esetén oda az összes feljegyzés. Másik eszközre se lehet átvinni ezeket az állományokat. (Pl. Elunnám a 2-est és vennék egy Air-t, mert az szebb, könnyebb vagy satöbbi.
) Van-e valami tipped arra, hogyan lehetne "belemászni" a rendszerbe, hogy ezt a problémát kiküszöböljük?
Írtam a gyártónak, hogy ez gond, de nem reagáltak. -
@Pal
tag
válasz
aggleány #21249 üzenetére
Igen. Ez valahogy úgy nézne ki, hogy az ember kiolvassa a könyvet, hogy nincs-e benne hiba, hogy aztán legyen egy javított könyve.
Egyébként a szövegfelismerők rendre "félreértelmezik" a karaktereket és néha egészen furcsa fordítások keletkeznek (magyar) képről szavakra.
Inkább érdemes olyan olvasóval próbálkozni, amelyik jól kezeli a pdf formátumot, de A/5-ös méret alatt ez nem igazán lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest