Hirdetés
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Bluetooth hangszórók
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Várja az első ügyfeleket az Intel 18A nevű node-ja
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
hampidampi #27433 üzenetére
Nem erre való? Eleve tollal, jegyzetelésre reklámozzák. Ezt most nem értem.
-
Davebowman
senior tag
válasz
hampidampi #26559 üzenetére
Köszi próbáltam, de ez valahogy nekem nem jött be, valószínűleg mert nincs gondom a sortévesztéssel, de a narancsvilágítós háttér az tökéletes számomra, még nappal, kevesebb fénynél is hatásos
-
Davebowman
senior tag
válasz
hampidampi #20683 üzenetére
Én KOreadert használok (PocketBook Verse Pro) próbálom beállítani, hogy amikor a mágneses tokot becsukom, akkor csak a lámpát kapcsolja ki, nem kell a borító képe, csak a szöveg, ott ahol becsuktam! Ha kinyitom akkor ki van kapcsolva és csak a borító képét mutatja, nem ébreszti fel a könyvet. Ez így normális?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hampidampi #25825 üzenetére
Eddig az csak a Forma volt amiről én tudok, vagy volt más is? Illetve ott sem volt kamerán kívül észlelhető.
-
Meglivorn
aktív tag
válasz
hampidampi #25675 üzenetére
A 7,8 as Inkpadot néztem hogy egy gyártónál maradjunk, ugyanúgy a leárazás alatt:
7,8" ~ 192 cm^2. Azaz 77% növekedés a 6"hoz képest.
Az ár pedig 43 290 vs. 107 790 ~ 148% emelkedés... és ez most kifejezetten nem rossz ár, ugyanitt a 7"os Onyx Boox 135K (az pl. máshol olcsóbb, nagyjából egy árban van a fenntivel azér nem azt vettem kapásból alapul) ...
Nekem sajna ez azért igy aránytalannak érződik. Tudom, technologia, meg nem arányos, van ahol kevesebb is többe kerül, stb... de néha kijön az emberből a
-
fattyu
veterán
válasz
hampidampi #25325 üzenetére
annyi kiegészítéssel:
Mivel erősen jelen lesz az ilyen olyan forrásból megszerzett könyvek is én pocketbookra mennék rá a könyvtárszerkezet kezelés miatt.Kindle nem kezel könyvtárszerkezetet hanem a fájlok idtagjei alapján rendez. Az innen onnan beszerzett fájlokban pedig ezek igen igen random alapossággal lettek kitöltve. elég bosszantó tud lenni. Könyvtárszerkezet meg faék.
-
dannie_Hun
csendes tag
válasz
hampidampi #25325 üzenetére
Köszönöm neked és Cs1csó-nak is a válaszokat! Csak azért merült fel bennem a kérdés főként, mert a Kindle paperwhite 2021-es modell, míg a pocketbook tavaly év végi. Mondjuk, nem tudom, hogy ebook olvasónál mekkora éves fejlődések vannak.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hampidampi #25164 üzenetére
Akkor én leszek itt az extrémista: nálam a képernyőfrissítés fejezetekre van állítva, azaz csak új fejezetnél frissít a képernyő... – ami lehet akár 20-80 vagy még több oldal is. Megfejelve ezt azzal, hogy dark mode is be van állítva, így még jobban látszódik a különbség. Nekem így jött be, és egyáltalán nem zavar, hogy valamennyire látszanak a szellemek. Egyes papírkönyveknél, ha úgy esett a fény és nem simult a papírlap az alatta lévőre, akkor is átütöttek a másik oldalon lévő betűk. Így engem kicsit erre emlékeztet. ¯\_(ツ)_/¯
-
szkutyi
addikt
válasz
Végülis..legalább látni hogy tuti lapozott.
-
BoB
veterán
válasz
Dettó.
-
SteveL
aktív tag
válasz
hampidampi #24283 üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni. Ma rendeltem meg az olvasót.
-
Cs1csó
titán
válasz
hampidampi #24101 üzenetére
-
törölt tag
válasz
hampidampi #24058 üzenetére
nem is tudtam h szuksegem volt erre a doskira, de nagyon erdekes es hasznos. koszonom.
-
törölt tag
válasz
hampidampi #24078 üzenetére
A gond ott van ha az olvasó nem kezeli, vagy nem jól kezeli az elválasztást.
Két lehetőség van, ha egyenlőek a szóközök akkor a sorvégek lesznek csúnyák.
Jók a sorvégek akkor meg a szóközökkel játszik.matti70
Nem a KOReader ellen akarok beszélni de azért nem erre alapozunk nem, hogy rosszul van megszerkesztve az epub könyv?
Biztos jól jön akkor mikor belefut az ember. -
törölt tag
válasz
hampidampi #24061 üzenetére
Nem egyszerűbb ráengedni a Hyphenate This-t Calibre által?
Megcsinálja a szöveg elválasztást és rendbe rakja a sorokat. [link] -
consono
nagyúr
válasz
hampidampi #24058 üzenetére
Na ezt jó tudni, ma is érdemes volt felkelni!
-
M.Ildiko
tag
válasz
hampidampi #23926 üzenetére
Hova forduljak, ha akkumutort cseréltetnék? Mobilszervíz? Milyen nagyságrend forintban egy ilyen csere? Jó lenne azt is tudni, hogy a gyors lemerülés oka lehet a mágneses tok? Köszönöm
-
Bozek
nagyúr
válasz
hampidampi #23185 üzenetére
Hivatalosan 30 napig használhatod, utána törölni kell, ha nincs licence. De persze a program attól még működik.
Far Commander meg nem létezik, inkább Far Manager volt, de az is 2000-ben "rajtolt". A Windows/Total Commander meg 1993-as.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
hampidampi #23051 üzenetére
És melyik menüben?
Vagy esetleg tudsz linket adni? -
mcsm88
senior tag
válasz
hampidampi #23044 üzenetére
Így értettem én is a javítást.
Közben megtaláltam a márkaszervízt, majdnem 40k lenne a csere.
Alli-n is 30k felett egy panel.
Szóval majdnem egy új készülék árát kifizetném és retteghetnék, hogy megint meghal egy érintéstől.
Szóval ezt elengedtem.Érdekes, hogy itt visszaolvasva erről a márkáról találtam csak ilyen tömeges problémákat.
PocketBookot soha többet!
Ha itthon tud valaki olyan helyet, ahol lehet venni biztosítással is ebook olvasót az jelezze legyen szíves.
-
csendes
addikt
válasz
hampidampi #22860 üzenetére
[link]
The E Ink plastic film can be applied onto virtually any surface, including glass, plastic, fabric and even paper. Ultimately electronic ink will permit most any surface to become a display, bringing information out of the confines of traditional devices and into the world around us.
Most customers will find a module solution the easiest and fastest route to market; a module is a completed display, including TFT, Ink layer, Protective Sheet, driver electronics and connector. It is ready for integration into a customer's end product design. E Ink sells modules in a variety of configurations.
For those customers who have module making capacities in house, including access to a TFT fab, E Ink will consider joint development partnerships. Contact our sales team for further information. -
Kroni1
veterán
válasz
hampidampi #22857 üzenetére
Szuper, már műxik is, Köszi!
-
bwoay
nagyúr
válasz
hampidampi #22605 üzenetére
megtaláltam időközben: az egekig magasztalja az Oasist a Paperwhite 4-gyel szemben,
de elég erőszakos, demagóg stílusban
- a PW4-ben nincs fényszenzor (ami tudjuk, mennyire hasznos a Kindle olvasókban)
- a PW4-ben nincs giroszenzor (mert nincs is értelme forgatni, szemben az Oasisszel, amit a gombok miatt néha muszáj. 90 fokban elfordítani mondjuk jó lenne, de azt bezzeg az Oasis sem tudja automatán)
- a PW4-nek bazi széles a kerete (WTF?)
- a PW4-ben kevés LED világít, az Oasisben meg sok
És ezzel a lendülettel meg is racionalizálta a kb 120 USD-s árkülönbséget. Abból a videóból az jön le, hogy a PW4 egy budget olvasó, az vegye meg, aki ritkán olvas. És ez egy baromság. -
válasz
hampidampi #22235 üzenetére
Volt egy 6"-os érintőképernyős Icarus könyvolvasóm. Egyik este olvastam és kicsúszott a kezemből. A sarkára koppant, kb 40 centit esett. Az érintő múltidőbe helyezte magát, de minden más működött.
Viszont szerencsére egy újraindítás megoldotta valahogy... -
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
hampidampi #21920 üzenetére
Aha, lehet. Egyébként sohasem foglalkoztam behatóan a témával, de egy kérdés felmerült bennem most: vajon a fekete alapon fehér betűk elviselhetőbbé tehetik a PWM-et az arra érzékenyek számára?
-
nullpoint
őstag
válasz
hampidampi #21807 üzenetére
Nem a lapozás meg az illat miatt, csak a praktikum miatt. Sokkal gyorsabb és kényelmesebb olvasni két oldalon.
-
csendes
addikt
válasz
hampidampi #21176 üzenetére
Két különböző réteg lehet üveg alapú: a TFT panel, illetve a külső réteg (top plane, upper layer) [link] . Az üveg alapú TFT-nél általában a külső réteg is üveg értelemszerűen, ezért karcolásálló: "Glass-based screens are scratch-resistant so do not have to worry about how hard your stylus is" [link]. A rugalmas TFT fölé is lehet üveg alapú külső borítást tenni. Ettől nem lesz törékenyebb az olvasó, mert általában a TFT réteg az érzékenyebb [link] : "the use of a plastic TFT can be augmented by a layer of unbreakable glass on the front of the display to give stiffness to a device which requires significant touch interaction, but still provides an increased ruggedness. In these types of devices the TFT itself is often the component that fails when dropped, rather than the top plane glass. A plastic TFT can significantly reduce display failure due to those drops"
A külső réteghez használnak még polymetil-metakrilát (PMMA) műanyagot is, ami karcolásálló, de kevésbé átlátszó mint az üveg. -
purplered
csendes tag
válasz
hampidampi #21004 üzenetére
Pocketbookom van. Amit letöltöttem PDF nem képekből áll,így sem lehet vele valamit kezdeni? Calibre-val Epubba konvertáljam egyenesen?
-
schumy1
aktív tag
válasz
hampidampi #20974 üzenetére
Ez is képes, de ezt a 2 könyvet sajnos nem.
Pedig webshopból vettem. -
csendes
addikt
válasz
hampidampi #20974 üzenetére
Epub-ba is lehet képeket betenni, valószínűleg valaki OCR nélkült szkennelt PDF-et konvertált epub-ba.
-
csendes
addikt
válasz
hampidampi #20929 üzenetére
Jogos, DRM-es fájlokat nem kezel (Adobe Digital Editions, Apple/Fairplay, KIndle). Viszont akkor más hibaüzenetet írna ki.
-
fPApi
őstag
válasz
hampidampi #20755 üzenetére
Nekem 7,8-as van, és utazás közben sem kényelmetlen.
-
Razzul
őstag
válasz
hampidampi #20694 üzenetére
Erre nagyon kíváncsi leszek, ha megjön végre az én eszközöm is mert ezt rengeteget hallom másoktól is.
A világítás nem megfelelő fényviszonyok között nyilván hasznos, de így látatlanban azért kétlem, hogy rendes nappali fénynél is elengedhetetlen és állandóan szükség lenne rá.
-
Peace
nagyúr
válasz
hampidampi #20694 üzenetére
Na majd kiderül. A készülék már átvehető, de a tok elvileg csak március 2-án érkezik be a boltba. Nagyon várom!!! Évek óta halogatom ezt a vásárlást...
-
kisveréb
csendes tag
válasz
Nekem gyári tokom van a pocketbookhoz, esze ágában sincs kapcsolgatni. Eddig ez a legnagyobb bánatom vele (karácsonyra kaptam). Mérgemben rendeltem egy kínai tokot is, hátha azzal kapcsol majd.
-
Peace
nagyúr
válasz
[link] Ez olyan gondolom. "Okos tok funkciók, Mágneszáras" Mondjuk nekem ne kapcsoljon automatikusan háttérvilágítást, mert az esetek 99%-ában nincs rá szükség szerencsére. Remélem ez a funkció kilőhető!
-
Razzul
őstag
válasz
hampidampi #20548 üzenetére
Nem azt. Arra gondolok, hogy ha bármilyen forrásból beszerzett fájlt másolok az olvasóra, azt meg tudja nyitni (konvertálás nem gond) Ne legyen megkötés, hogy csak egy adott boltból származó olvasnivalókat hajlandó megjeleníteni, illetve az értelmes fájlkezelés is előny.
-
bwoay
nagyúr
válasz
hampidampi #20529 üzenetére
az én tapasztalatom tökéletesen egyezik azzal, amit ezen a videon látni.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
hampidampi #19038 üzenetére
Csak mutattam és kérdeztem.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
hampidampi #19014 üzenetére
Láttad a képet, amit küldtem a teljes és a nem teljes képfrissítés összehasonlításáról? Szerinted is gáz a jobb oldal, vagy csak az én ingerküszöböm alacsony? Most nekem nem is szőrösnek, inkább foltosnak tűnnek a betűk.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
Nem felhajtás. Inkább érdekességnek szántam. Sőt, nekem eleinte ez rontott is az olvasási élményen. Nekem teljesen mindegy a lapozás, Fattyu kolléga lendületes olvasásának meg ez felel meg. A lényege csak az, hogy amíg megszokja, addig gyakran egyet vissza kell majd lapoznia a maradék fél sorért , amit nem érkezett elolvasni
A régi olvasóimon nekem is oldalankénti frissítés van beállítva, de nem a lapozási élmény miatt. Érdekes módon csak teljes képfrissítés után tudnak tűéles betűket produkálni. Ha már egyetlen lapozás is nem teljes, a betűk láthatóan, és számomra élvezhetetlenül "beszőrösödnek".
-
Bozek
nagyúr
válasz
hampidampi #18741 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel eddig, nekem az angol és a magyar van bekapcsolva. Valahová rakj fel egy ilyen PDF-et, aminél ilyen gondod van, és küldjed el PÜ-ben a linket, aztán megnézem.
-
Male
nagyúr
válasz
hampidampi #18600 üzenetére
Az enyémhez ezt írták: "E Ink Mobius Carta"... viszont csendes linkje alapján rosszul gondoltam, nem kell hajlania, más elven érzékeli a nyomás erősségét.
-
csendes
addikt
válasz
hampidampi #18597 üzenetére
Lehet üvegből, nem a képernyő nyomásérzékeny, hanem a toll, a Wacom képernyő a toll jelét érzékeli elektromágneses elven [link] . Furcsa, hogy miért kell ennyire erősen nyomni a törléshez a "radírt", de talán ez szabályozható.
-
fudi2002
veterán
válasz
hampidampi #18536 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
fPApi
őstag
válasz
hampidampi #18044 üzenetére
Ezzel vitatkoznék: Az Onyx Nova könyv olvasásra legalább olyan jó, vagy (a play áruház miatt) jobb, mint a csak könyv olvasók.
-
Male
nagyúr
válasz
hampidampi #18044 üzenetére
Tablet van, de könyvet olvasni nem jó, és a jegyzetelős rész sem oké vele ( vettem tollat hozzá, de érezni hogy nagyon nem erre készült ).
-
fattyu
veterán
válasz
hampidampi #17648 üzenetére
ezzel meg majd az lesz hogy de miért merül le 3 nap alatt
-
_ _ _ _ _2 3
tag
válasz
hampidampi #17648 üzenetére
Üdv!!
Tegnap néztem pont ezt!
Nem emlékszem ,hogy volt e Magyarországon (van e) ,de szerintem nem volt (nincs) ,tájékozódtam én, csak nem eleget.Itt fogom venni vagy Amazon (kihagynám) és két Ebook-om lesz ,D
http://www.likebook.shop/?product=likebook-mars-7-8-inch-e-reader
...,majd írok összehasonlító elemzést bakker - Inkpad-ot mondjuk 5oezerért elpasszolhatnám ,de megtartom , már úgy megszoktam a rövidke idő alatt is ,hogy ,csak na!
Volt tabletem és okostelefonom is. Körübelül két napig. Telefonra még visszatérek, a tabletet elajándékoztam egy haveromnak (anno 1o-ért vettem minimális esztétikai hibával kéz alatt, egészen gyors volt, szép) ,mert nem tetszett, fáraszt a kijelzője és ettől a "ketrecharctól,, is kivagyok ,amit egy Android nyújt (tudom, a Likebook is az lesz, ahogy a békát melegíted) , nevezzen őrültnek, aki akar ,de ezt a Google monopolit kerülném... Ejjva, szó-val nem veszek Androidos Ebook-ot sem. Okostelefonon is erősen gondolkozom. Lehet ,hogy az se lesz, sőt ,most ,hogy megúsztam ,hogy a szürreálisan kr*tén munkáltató ne Messengeren üzengessen, így törölhettem a kéthónapos focista profilom, készítenek beosztást és diktálják szépen hetente a beosztást, már a nyomás is lejött rólam, hogy ilyenem legyen, de egy ilyet (ilyen, ilyen) talán (talán) XA2-vel ...,erre gyűjthetnék ,de azt a vonatkozó topicban véleményezze valaki ,ha van kedve. Nem tréfa, francia, angol és oroszt kell gyakorolnom minden nap, még jobbára papíron tanulom (és tanulom) őket:
https://shop.jolla.com/
-
bwoay
nagyúr
válasz
hampidampi #17643 üzenetére
én ebben egyáltalán nem látom az ellentmondást. teljesen szubjektív, hogy ki mit tart fontos funkciónak. nem magától értetődő, hogy a telefon is közéjük tartozik.
ami pedig a vakságot illeti: attól, hogy ez egy sarkalatos megfogalmazás, még ne tegyünk úgy, mintha a kijelzők bámulása nem ártana a szemnek. ha nem a sugárzás, akkor a vibrálás, ha meg nem az, akkor a folyamatosan egy síkra történő fókuszálás rontja a látásunkat. -
_ _ _ _ _2 3
tag
válasz
hampidampi #17643 üzenetére
Tényleg teli vagyok ellentmonással, nem akarok megvakulni, bocs.
-
hav
tag
válasz
hampidampi #17546 üzenetére
Köszönöm!
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
hampidampi #17535 üzenetére
Nekem van egy nem regisztrálható Kindle 4-em. Az előző tulajdonosa egyszerűen elmulasztotta megfrissíteno a firmware-t a 2016. március 22-i határidő előtt, ezért az Amazon törölte az olvasó szériaszámát az adatbázisból.
Mondjuk ez nem érintette akkoriban a Voyage-okat... -
Florens02
kezdő
válasz
hampidampi #17535 üzenetére
Úgy tudom, a refurbished készülékeket sem lehet regisztrálni, webáruházakban is találtam ilyen Kindléket, fel is tüntették a leírásban.
-
gaz87
csendes tag
válasz
hampidampi #17529 üzenetére
Az lesz =KUKA!!!
-
yusukee
aktív tag
válasz
hampidampi #17510 üzenetére
Send to device gombbal
-
yusukee
aktív tag
válasz
hampidampi #17501 üzenetére
Akkor hogy lehet oda hozzáadni könyveket? Mert van olyan fül az olvasón, hogy sorozatok. Nem nagyon találtam róla semmit.
-
emptee
csendes tag
válasz
hampidampi #17372 üzenetére
Visszaolvastam, de célzottan csak az Alcor Myth LED-del kapcsolatban, hogy ne kérdezzek korábban már megbeszélt dolgot. Így akadtam a 2016-os, már nem elérhető képfeltöltésekre is.
Az egész topicot azonban nem olvastam végig, hogy milyen problémák és kérdések merültek fel.
Engem viszont nem is az érdekel, hogy erre való-e vagy sem (mint írtam, nem zavarna a lassúsága), hanem hogy hogyan mutat egy említett PDF ezen a konkrét olvasón. Van tabletem is, de szándékosan nem azon akarok olvasgatni órákon át.
Valószínűleg keresek egy boltot, ahol van kipróbálható példány, megnézem rajta magam, aztán el tudom dönteni, hogy megfelel-e vagy sem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
hampidampi #16952 üzenetére
Adatbázis alatt a kiegészítő adatok tárolását értettem, és nem csak a metaadat, de az index is ide tartozik. És az indexelésnek pedig valóban pontosan az a funkciója, amit leírtál.
-
Dopler
újonc
válasz
hampidampi #16812 üzenetére
Bocs, lehet hogy rosszul fogalmaztam, megpróbálom újra.
Szóval van egy csomó olyan e-bookom (főleg epub) ahol a sorok nem minden esetben töltik ki az egész oldalt. Tehát az egyik oldalnak csak a 3/4-e van teleírva, aztán jön egy teli oldal, majd egy olyan, aminek csak a 2/3-án van szöveg stb... és közben nincs fejezetváltás, vagy új bekezdés, ami indokolhatná, hogy a tartalom a következő oldalon folytatódjon, mert folytonos a szöveg.
Olyan is előfordult már, hogy a fejezet utolsó két sora a következő oldalon folytatódott, miközben az előzőn is simán elfért volna. kb, mintha egy csomó értelmetlen enter le lett volna üttve, ami miatt az utolsó két sor a következő oldalra került.
-
brugo
aktív tag
válasz
hampidampi #16779 üzenetére
Annyira "videki"vagyok,hogy elobe nem tudom megbamulni csak a nettes rendeles all modomba,ezert vagyok a Ti segitsegetekre utalva. A legfontosabb a kepminoseg lenne mert sokat olvasok ,idos es szemuveges vagyok.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
hampidampi #16773 üzenetére
köszi urak még 1x!
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
hampidampi #16765 üzenetére
köszönöm!
-
zebede
őstag
válasz
hampidampi #16703 üzenetére
Ezeket is lehet csak egyrészt nem érdemes, másrészt attól hogy ezeket te ide cibáltad, nem is erről volt szó.
Lehet viszont akár egy 300MB-OS pdf fájlt élvezhetően olvasni. -
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
hampidampi #16697 üzenetére
Vagy pedig ne sajnálja a pénzt, és vegyen valóban PDF használatára kifejlesztett e-inkes eszközt. https://www.sony.com/electronics/digital-paper-notepads/dpt-series (Habár a 3.3-as értékelést nem nevezném osztatlan sikernek...)
-
zebede
őstag
válasz
hampidampi #16697 üzenetére
Dehát pl. a Boyue Likebook Mars a maga 2/16GB-jával már egy e-ink kejelzős tabletnek nevezhető, 7,8"-on, android 6-al.
Miért ne lenne jó pdf-re, egy letöltött pdf olvasó app-al? -
€uro
őstag
válasz
hampidampi #16616 üzenetére
De igen, PDF. Remélem, ez nem probléma. A Kindle olvasóm simán kezeli a PDF-et is úgy, hogy nem ugrik át a másik oldalra, hanem csak annyival megy lejjebb, ameddig még nem olvastam az adott dokumentumot.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hampidampi #16606 üzenetére
Szóval ha beviszem az üzletbe, és azt mondom ajándék volt és nem tetszik, akkor röhögés/anyázás nélkül visszaadják a pénzt?Vagy kérek egyet ezüstben, mert azt már tetszik?
-
csubuka
addikt
válasz
hampidampi #16573 üzenetére
Köszi, akkor csak túlárazott
(#16574) pjen: Értem én, de ha megoldhato akkor azert nem baj, ha megoldott.
De túlárazott PW3 45k-ért vagy a touch lux 4 legyen 40-ért? Az MM sajnos adott.
A lux 4 legalább nem túlárazott. Az máshol is annyi.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
hampidampi #16485 üzenetére
Nem nem.
Elsődleges a könyvolvasás. -
válasz
hampidampi #16451 üzenetére
"A legegyszerűbb, ha eleve e-könyv formátumban szerzed meg a könyvet, nem pdf-ben."
Erre törekszem, bárcsak elfelejtené mindenki a pdf-et. Legszívesebben betiltanám a pdf formátumot és aki azt használ azt 20-szor korbácsolnám minden egyes pdf fájlért.
-
pjen
félisten
válasz
hampidampi #16447 üzenetére
?
-
válasz
hampidampi #16447 üzenetére
-
HardRic
addikt
válasz
hampidampi #16396 üzenetére
Így van. Anyum is szinte csak azért használja a Kindle-t mert este a világitás miatt jól látja. Ha olvasólámpával kéne manőverezgetnie, szerintem valami fiók mélyén lenne már.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hampidampi #16265 üzenetére
Értem, így már világos.
Lehet, hogy a Kobo Aura alatt is van, bár passz. Van vagy nincs, nem olyan szép a kijelző.(#16266) LittleBiG007: Jó dolog lenne a plusz anyag a cuccban, csak akkor nem ha a kijelző olvashatóságának rovására megy.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hampidampi #16262 üzenetére
Köszönöm, igen, erre gondoltam én is. Valóban olyan, mintha lenne egy plusz üveglap előtte. Bár nem torzít semmilyen irányból, homályosabb a kép, nem olyan éles, mint a süllyesztetteknél.
Milyen olvasód van most egyébként?
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
hampidampi #16226 üzenetére
Bárcsak megkapta volna a Voyage kijelzőjét... a remény hal meg utoljára. :-) Akkor viszont simán lecserélendőnek ajánlanám.
-
válasz
hampidampi #16226 üzenetére
Klassz, de nem tudom kell-e a jelenlegi helyett (PW3)...
-
kenny123
addikt
válasz
hampidampi #16129 üzenetére
Köszi!
Működik rendesen.
-
MonteBianco
újonc
válasz
hampidampi #16078 üzenetére
Miért nem vennèl androidosat?
-
Jano_023
őstag
válasz
hampidampi #16081 üzenetére
Köszönöm, igen közben megtaláltam 8900Ft cserélik a kijelzőt. Köszönöm a segítséget.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
hampidampi #16070 üzenetére
Nem,ez nem a stylus, jóval annál egyszerűbb. A stylus-ra ráakadtam 25 euróért.
-
fattyu
veterán
válasz
hampidampi #15975 üzenetére
onyxra gondoltam főleg. felmerült lecserélem a pocketbook 9.7est valami modernebb einkre. üzemidő meg android nyűgökre vagyok kiváncsi vagy élhető ha semmi mást nem csinál rajta az ember csak olvas
-
LANcelot444
csendes tag
válasz
hampidampi #15958 üzenetére
Igen, ezen én is gondolkodom, csak a baj, hogy 30 alatt kettőt láttam:
Prestigio MultiReader Supreme 5664
BOOKEEN Cybook Muse FrontLight2
Ezekről van valakinek tapasztalata? Sajnos a fórumon nem nagyon találtam.
De lehet túllépem a keretet és egy PocketBook Touch Lux 3
lesz a befutó. -
gorje
senior tag
válasz
hampidampi #15954 üzenetére
Koszonom a valaszt!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hampidampi #15900 üzenetére
Köszi!
-
Helsing
aktív tag
válasz
hampidampi #15900 üzenetére
Nekem nem ajánlja fel a frissítést. Jelenleg 5.9.2-es fw van.
-
Borote
addikt
válasz
hampidampi #15881 üzenetére
Nekem a gombnélküliség jobban bejön a Kobo esetén. Koreadert használja valaki? Valóban olyan jól működik, ahogy írják?
-
Nova96
őstag
válasz
hampidampi #15766 üzenetére
És érdemes a pletykákra hallgatni, hogy most nagy frissités jön a pw-re vagy nem?
Jobbnál jobb kérdések tudom. -
TotO'
aktív tag
válasz
hampidampi #15735 üzenetére
Nem kellett sokat várni.
139,99104,99€ a Kindle Paperwhite. Be is rendeltem -
TotO'
aktív tag
válasz
hampidampi #15735 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Látom nemrég volt rekord akció. Szerintem akkor még várok, hátha 1-2 héten belül ismlt leugrik ~100 EUR-ra. (bár ahogy elnézem a tendenciát most sokat volt 100-on, remélem következő akció is lemegy annyira
)
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
hampidampi #15717 üzenetére
HA mindenhová viszed. Ha otthon van és tudsz rá vigyázni, akkor a tok csak növeli az olvasó súlyát és méretét.
-
tvamos
nagyúr
válasz
hampidampi #15714 üzenetére
Tudsz valamit ajanlani?
-
moma
őstag
válasz
hampidampi #15614 üzenetére
Ugh tényleg, így már jó! Köszönöm!
(ez is egy basic dolog tuti, de a fontokat sem változtatja, ha a Generalon átállítom. ennek mi az oka?)
-
moma
őstag
válasz
hampidampi #15607 üzenetére
Szia. Igen kezdő vagyok még simán lehet, hogy valamit benézek. Itt látszik az oldal hogy néz ki és ezen az oldalos nézeten nyomok egy Preferencest ott bal oldalt a szerszám ikonok. és fölötte látszik, hogy van beállítva a margó (margin). És a könyv meg egy koboból származott epub.
-
marquuard
veterán
válasz
hampidampi #15583 üzenetére
Igen, ezt tapasztaltam én is. Kipróbáltam a Calibre-et, viszont nem igazán esik le, hogy mit kellene átállítanom, persze előre telepített profil nincs az Alcorhoz. PDF jó is lenne csak elcsesződik a szöveg, pláne egy párbeszédnél vagy új sornál.
-
fausto
addikt
válasz
hampidampi #15570 üzenetére
Itt egy kicsit fentebb azt írták, hogy nincs jelentősége annak, hogy regisztrált-e vagy sem. Akkor mégis van? Nem lehet törölni a regisztrációt? Vagy ha nem tudom regisztrálni, az azt jelenti, hogy lopott és "letiltották", mint pl. IMEI alapján a mobilokat?
-
pjen
félisten
válasz
hampidampi #15497 üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz.Szerintem egy papír könyv semmivel nem ad többet,mint az e book.A logarlécet és a fügvénytáblát is kiszorította a zsebszámológép.Írom ezt úgy,hogy több száz papír könyvem van.Egy évben kétszer,háromszor leszedem,leporolom.Viszont olvasásra nem használom.Sok országbanmár a tankönyvek sem papír alapúak.
-
tvamos
nagyúr
válasz
hampidampi #15471 üzenetére
Mennyire jó ez a "Amazon Kindle Paperwhite Leather Case, Onyx Black"? Megéri megvenni a könyvolvasóval? Vagy van jobb választás? Képeken én igényes darabnak látom. (Ezeket a gumiszalagos univerzális cuccokat nem szeretem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest